NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  HozzŠszůlŠsok
 Tťma nyomtatŠsa
GPR-Zapper
Pitkin
A mûk√∂d√©srõl:

Az √©lõsk√∂dõk t√∂bb, ismert fejlõd√©si szakaszon mennek kereszt√ľl. A testet igen erõsen terhelõ √©lõsk√∂dõket az√©rt nem ismert√©k fel a kor√°bbi klinikai tesztek sor√°n, mivel ezekn√©l nyilv√°nval√≥an m√°s biol√≥giai mechanizmusr√≥l van sz√≥. Kor√°bbi biol√≥giai oktat√°s szerint ezek emberi sejteken k√≠v√ľl tal√°lhat√≥k, fõk√©nt egy√©b bacilusgazd√°kban, √ļgymint: √°llatok, rovarok stb. szervezet√©ben. A laborat√≥riumi vizsg√°latok - lehetõs√©geiknek megfelelõen - csak a massz√≠v esetekre koncentr√°ltak. Nem minden k√≥rokoz√≥ v√©gzetes, √°m azz√° v√°lhat, mivel betegs√©geket okoz√≥ folyamatokat ind√≠t be, vagy tart fenn.
Minden szervezet, egy adott s√°vsz√©less√©gû- √©s magass√°g√ļ saj√°tfrekvenci√°t bocs√°t ki. Min√©l fejlettebb √©letform√°t vizsg√°lunk, ann√°l nagyobb a saj√°tfrekvenci√°ja, amelyen rezg√©seket sug√°roz. Tov√°bbi felfedez√©s volt, hogy a mikroorganizmusok elektromos √°ramot nem vezetnek saj√°tfrekvenci√°n, ez√©rt ha azokat a saj√°tfrekvenci√°juk k√∂z√©p√©rt√©k√©vel t√°madjuk, kibillennek egyens√ļlyukb√≥l. A GRP-ZAPPER k√©sz√ľl√©k pozit√≠v t√∂lt√©sû √°ramot bocs√°t ki, ez tov√°bb gyeng√≠ti a negat√≠v t√∂lt√©sû √©lõsk√∂dõket az elektrom√°gneses √°llapotukban. Az √°ram √°ltal√°nos csillap√≠t√≥, illetve gyeng√≠tõ hat√°st fejt ki minden idegen organizmusra √ļgy, hogy az immunrendszer ezeket a betolakod√≥kat m√°r le tudja gyõzni. Az √°ram mindig a test-, illetve szerveink fel√ľleten folyik, itt fejti ki elsõdleges hat√°s√°t.
 
Tulok
Ha valaki pl. candida gomb√°t szeretne vele ki√≠rtani, akkor papaja tablett√°t ( Viva Nat√ļra term√©k) kell fogyasztani, mert a s√ļlya 30-szoros√°t tudja √∂sszeszedni a felbomlott feh√©rj√©knek √©s kivezetni a szervezetb√Ķl. A gomba feh√©rje √©s nincs rossz√ļll√©t, nem m√©rgezi a szervezetet a felbomlott anyag.
 
MAGda
Kedves Tulok!

Mi v√°s√°roltunk ebb√Ķl a k√©sz√ľl√©kb√Ķl √©s a k√∂vetkez√Ķ k√©rd√©seim lenn√©nek vele kapcsolatosan:
1. Nem kell-e tartani attól, hogy szívritmus zavart okoz annak, aki hajlamos rá?
2. Nem öli-e meg az egészséges baktériumokat is? Ha nem, arra mi a magyarázat?
Milyen hosszan lehet haszn√°lni? √Čn ezen a t√©len egyik betegs√©gb√Ķl esek a m√°sikba, pedig haszn√°lom a k√©sz√ľl√©ket, igaz nem folyamatosan.
El√Ķre is k√∂szi a v√°laszt....
 
hamu
Kedves Magda!

1. Sz√≠vritmus zavart az okoz, ami elektromos k√©sz√ľl√©k, pl√°ne, ha m√©g frekvenci√°ja is van.

2. Meg√∂li a hasznos bakt√©riumokat is (mi az, hogy eg√©szs√©ges bakt√©rium?) de azok p√≥tolhat√≥ak un. kapszul√°s probiotikum tablett√°kkal. Probiotikumokat teny√©szt√©ssel nagyon olcs√≥n √°ll√≠tanak el√Ķ laborat√≥riumban. Val√≥sz√≠n√Ľleg otthon is el√Ķ lehetne √°ll√≠tani, csak a steril k√∂r√ľlm√©nyek, ugye. Az ez√ľst kolloidnak ugyanez a probl√°m√°ja, hogy elpuszt√≠tja az √∂sszes beakt√©riumot. Feltehet√Ķleg az igazi megold√°s nem a gyilkol√≥s megk√∂zel√≠t√©s, hanem a t√°pl√°l√≥, er√Ķs√≠t√Ķ hozz√°√°ll√°s. (L√°sd. dotto gy√Ľr√Ľ, stb. )
Az, hogy mit √∂l meg a zapper, a frekvenci√°t√≥l f√ľgg. Ha lehet nagyon prec√≠zen be√°ll√≠tani frekvenci√°kat, akkor elvileg az egyik bakt√©riumot elpuszt√≠tja, m√≠g egy m√°sikat nem. A f√Ķ gondom ezzel az, amit Balu998 folymatosan mond, hogy az anyagi elv√Ľ fizikai modell√ľnk, val√≥sz√≠nleg alapjaiban rossz ir√°nyba visznek, ha magyar√°zunk, vagy ha meg akarunk √©rteni valamit. Hihetetlen k√°rt√©kony m√≥d az egyetemes szeml√©letm√≥d kialak√≠t√°s. Ha azt tudatosan f√©lreviszik, akkor maga a gondolkod√°s folymat√°ba tesznek egy l√°thatatlan m√≥dos√≠t√≥t, amire nem is lehet r√°j√∂nni, hiszen az ember m√©g csak nem is gondol arra, hogy az elfogadott, hivatalos t√©nyek tana, a tudom√°ny szeml√©leti anyagelv√Ľ megk√∂zel√≠t√©se korl√°tolt.

3. Hat√°stalan a zapper: nekem is van hasonl√≥ tapasztalatom vitaminokkal. Olyasmi lehet itt, hogy a zapper √©s a vitaminok is csak a felsz√≠nt (sejtfelsz√≠nt) kezelik. Amikor le vagyok gyeng√ľlve, a vitaminok nem √©rnek semmit. Ha meger√Ķs√∂d√∂m, akkor, mintha a vitaminok hatn√°nak. De mit√Ķl er√Ķs√∂dik meg a szervezet? Pontosan nem tudom, de a term√©szet gy√≥gyereje t√Ľnik az √©n esetemben a faktornak. Tudom√°nyra leford√≠tva ezek is gyenge m√°gneses terek, hiszen a napf√©ny, a v√≠z, a mozg√°s, a szauna, hideg/meleg v√°ltakoz√°s mind ilyesmi. Sz√≥val, a vil√°gon minden energia, de nem mindegy, hogy milyen jelleg√Ľ. Lehet, hogy a zapper g√©p m√©g tov√°bb fejleszthet√Ķ, ha ilyen √©szrev√©teled van. (Pl. a 0.25 cm-es elektrom√°gneses hull√°mokkal d√ľh√∂t lehet induk√°lni. Pl. utcai l√°zong√°st, vagy polg√°rh√°bor√ļt, h√°bor√ļt. Minden √©rzelemnek megvan az arra jellemz√Ķ hull√°mhossza.)

Az eg√©szs√©gnek √∂t pill√©re: napf√©ny, mozg√°s, leveg√Ķ, √©lelem, alv√°s. Ezekre egy√ľtt kell koncentr√°lni, mert a leggyeng√©bb l√°ncszemn√©l szakad az eg√©szs√©g. √Črz√©sem szerint, a nagynyom√°s√ļ oxig√©nter√°pia dr√°ga, de j√≥ gy√≥gym√≥d. (nem pr√≥b√°ltam)
Szerkesztette: hamu - 2011.05.22. 21:10
 
UgrŠs a fůrumra:

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum