NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  HozzŠszůlŠsok
 Tťma nyomtatŠsa
Oreganó
Tulok
Az oreganó

Az oreg√°n√≥ a term√©szet antibiotikuma, bakt√©rium√∂l√Ķ hat√°sa a penicillin√©vel vetekszik. R√°ad√°sul az √°ra j√≥val alacsonyabb, mint n√©melyik gy√≥gyszer√©.
Enyh√≠ti a megf√°z√°sos, influenz√°s t√ľneteket, tiszt√≠tja a l√©gutakat, csillap√≠tja a k√∂h√∂g√©st.
De enyh√≠ti az orrmell√©k√ľreg gyullad√°st √©s a t√ľd√Ķgyullad√°st is, elt√ľnteti a szem√∂lcs√∂ket valamint a fejb√Ķrr√Ķl a korp√°t, seg√≠t √≠z√ľleti f√°jdalmak eset√©n, √©s m√©g az idegeket is nyugtatja.
Ha valakinek a házi patikájából eddig hiányzott az oregánó olaj, ideje beszereznie.
A Science Daily online tudom√°nyos magazin h√≠rad√°sa szerint az oreg√°n√≥ olaj relat√≠ve kis d√≥zisban is hat√©kony a staphylococcus nemzets√©g bakt√©riumai ellen is, hat√°soss√°ga a penicillin bakt√©rium√∂l√Ķ k√©pess√©geivel hasonlatos. A staphylococcus jelent√Ķs szerepet j√°tszik k√≥rh√°zi j√°rv√°nyok kialakul√°s√°ban, √©s a bakt√©riumcsoport ma m√°r j√≥ p√°r
antibiotikumra rezisztens.
Rengeteg baktériumfaj ellen hatásos
Az aromater√°pi√°val a p√°rizsi Orvostudom√°nyi Egyetemen a hetvenes √©vekt√Ķl foglalkoz√≥ Paul Belaiche professzor sz√°mos k√≠s√©rlete igazolta az oreg√°n√≥ olaj hat√°soss√°g√°t. A szer gyakori, alattomos bakt√©riumcsoportokkal szemben is hat√©konynak bizonyult: laborat√≥riumi k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt az oreg√°n√≥ olaj p√©ld√°ul elpuszt√≠totta a pneumococcus bakt√©riumok 96 sz√°zal√©k√°t, valamint a neisseria, a proteus √©s a staphylococcus bakt√©riumoknak 92 sz√°zal√©k√°t.
A pneomococcus komoly fert√Ķz√©seket, √≠gy agyh√°rtyagyullad√°st, t√ľd√Ķgyullad√°st, f√ľlfert√Ķz√©seket, tov√°bb√° arc√ľreggyullad√°st okoz√≥ bakt√©rium. A neisseria fajok k√∂z√© tartozik p√©ld√°ul a nemi betegs√©g okoz√≥ neisseria gonorrhoeae bakt√©rium, valamint a neisseria meningitidis, m√°s n√©ven memingococcus, amely szint√©n s√ļlyos fert√Ķz√©seket, p√©ld√°ul agyh√°rtyagyullad√°st, v√©rm√©rgez√©st okoz√≥ parazita.
A proteus bakt√©riumok b√©lfert√Ķz√©seket okoznak, a staphylococcus bakt√©riumok pedig az akut h√°ny√°ssal j√°r√≥, csoportos √©telm√©rgez√©sek√©rt is felel√Ķsek.
Az oregánó olaj továbbá elpusztította a streptococcus baktériumok 83 százalékát és az enterococcus 78 százalékát is.
A streptococcus egyes fajt√°i felel√Ķsek az akut torokgyullad√°s√©rt, az enterococcus bakt√©riumok pedig szerepet j√°tszhatnak h√ļgy√ļti fert√Ķz√©sekben, sebek elfert√Ķz√Ķd√©s√©ben, de m√©g az anorexi√°val is kapcsolatba hozz√°k.
Belaiche professzor k√≠s√©rletei azt is igazolt√°k, hogy az oreg√°n√≥ olaj hat√°sos a candida bakt√©riumok ellen is (78 sz√°zal√©kukat puszt√≠totta el), valamint a t√ľd√Ķfert√Ķz√©sek√©rt felel√Ķs klebsiella bakt√©riumok ellen (szint√©n 78 sz√°zal√©kukat √∂lte meg).
Egy mexik√≥i kutat√°s a s√ļlyos hasmen√©ssel j√°r√≥ giardi√°s fert√Ķz√©sek eset√©n tal√°lta hat√°sosnak az oreg√°n√≥ olajat, √©s egy amerikai kutat√°s pedig nagyon el√Ķny√∂s antibakteri√°lis tulajdons√°gaira h√≠vja fel a figyelmet az olyan n√©pszer√Ľ parazit√°kkal szemben, mint a staphylococcus, az E. coli, √©s listeria. V√©g√ľl egy brit kutat√°s 25 k√ľl√∂nb√∂z√Ķ bakt√©riummal szemben mutatta ki az oreg√°n√≥ olaj bakt√©rium√∂l√Ķ k√©pess√©g√©t. A term√©szet teh√°t egy k√ľl√∂nleges antibiotikummal aj√°nd√©kozta meg az emberis√©get - igaz√°n meg√©rdemli a hely√©t a h√°zi patik√°ban. Itthon ink√°bb f√Ľszerk√©nt ismerj√ľk
A sz√°r√≠tott oreg√°n√≥ vagy magyar nev√©n szurokf√Ľ, illetve vadmajor√°nna legink√°bb az olasz konyha √©teleinek f√Ľszerek√©nt ismert itthon.
Hat√°s√°ban √©s arom√°j√°ban legink√°bb major√°nn√°ra √©s a kakukkf√Ľre hasonl√≠t.Bab-, paradicsom-, h√ļs- √©s hal√©telek √≠zes√≠t√©s√©re haszn√°lj√°k.
Teak√°nt els√Ķsorban k√∂h√∂g√©scsillap√≠t√°sra, n√°tha ellen haszn√°lj√°k.
Remek megh√Ľl√©s elleni izzaszt√≥ teakever√©k a k√∂vetkez√Ķ: 1-1 csomag oreg√°n√≥, bodzavir√°g, h√°rsvir√°g, kamillavir√°g, major√°nna kever√©k√©b√Ķl 2-3 ev√Ķkan√°lnyit adunk egy liter v√≠zhez. 1-2 perces forral√°ssal f√Ķzetet k√©sz√≠t√ľnk, finom sz√Ľr√∂n √°tsz√Ľrj√ľk melyb√Ķl napj√°ban t√∂bbsz√∂r melegen iszogatunk.

Az √©let gy√≥gyf√ľve!

Az √Ķsi indiai szerzetesek azt tartj√°k, hogy:a hagyma, a fokhagyma √©s a gy√∂mb√©r az √©let h√°rom gy√∂kere.

A bazsalikom, a kapor √©s az oreg√°n√≥ (szurokf√Ľ) pedig az √©let h√°rom gy√≥gyf√ľve.

√ČG√ČSRE-TOJ√ĀSFEH√ČRJE!!!
Egy kurzuson tan√≠tott√°k,ahol a t√Ľzolt√≥kat k√©sz√≠tett√©k fel els√Ķseg√©ly ny√ļjt√°sra. Ha valaki meg√©g, legyen az b√°rmilyen nagy terjedelm√Ľ-,legel√Ķsz√∂r a meg√©gett r√©szt foly√≥ hideg v√≠z al√° kell
tartani,m√≠g a meg√©gett b√Ķr leh√Ľl. Azut√°n egy toj√°sfeh√©rj√©t kicsit felver√ľnk habnak, csak hogy k√∂nnyebb legyen kenni. T√∂bb r√©tegben r√°kenj√ľk a meg√©gett fel√ľletre.
Egy n√Ķ odatett vizet f√Ķni. Mikor le akarta venni a t√Ľzr√Ķl,r√°√∂ml√∂tt a kez√©re √©s egy nagy r√©szen le√©gette a b√Ķrt. Azonnal hideg vizes csap al√° tartotta,m√≠g le nem csillapodott kicsit a t√ľzess√©ge-b√°r az er√Ķs f√°jdalom maradt.

Azut√°n fel√ľt√∂tt 2 toj√°st,a feh√©rj√©t kicsit felverte √©s r√°kente az √©gett b√Ķrre. Annyira el volt √©gve a keze, hogy ahogy r√°kente a feh√©rj√©t a b√Ķrre, az r√∂gt√∂n r√°sz√°radt √©s egy h√°rty√°t k√©pzett rajta,ami azut√°n megkem√©nyedett, ez tulajdonk√©ppen nat√ļr collag√©n volt.Legal√°bb 1 √≥r√°t tartott,m√≠g r√©tegenk√©nt r√°kente az eg √©sz toj√°sfeh√©rj√©t.

K√©s√Ķbb m√°r nem √©rzett f√°jdalmat √©s m√°snap m√°r csak alig volt az √©g√©s helye pirosas-barn√°s.

Eredetileg azt hitte, hogy nagy hegesed√©sek maradnak vissza az √©g√©s ut√°n,de legnagyobb csod√°lat√°ra 10 nap m√ļlva semmi nyoma nem maradt!!!!
A b√Ķr sz√≠ne sem v√°ltozott el. A meg√©gett b√Ķr teljesen recuper√°l√≥dott, k√∂sz√∂nhet√Ķen a toj√°sfeh√©rj√©ben tal√°lhat√≥ colag√©nnek,-ami a val√≥s√°gban egy placenta √©s
tele van vitaminnal.

Kínai közmondás:

Ha valaki megoszt veled valamit, aminek Te hasznát veszed, erkölcsi
kötelességed, hogy azt Te megoszd mással !


Teh√°t, t√©gy √ļgy, ahogy √©n.
 
cigar
√ćgy igaz! Az Oregan√≥t ami kapszul√°ban is el√©rhet√Ķ, nem √°rt m√°r most begy√Ľjteni. Vetekszik mindenf√©le antibiotikummal.

A brokkoli k√©tl√©pcs√Ķs t√°mad√°sa a r√°k kialakul√°s√°ban √©s fejl√Ķd√©s√©ben
A brokkoli egy szuper csillag a keresztesvir√°g√ļak csal√°dj√°ban. J√≥l ismert √©s dokument√°lt az a t√©ny, hogy t√°mogatja az eg√©szs√©ges immunrendszer fejl√Ķd√©s√©t √©s a szervezet aberr√°ns, r√°kos sejtekt√Ķl val√≥ megszabadul√°s√°t miel√Ķtt azok szaporodni tudn√°nak √©s kimutathat√≥ tumorr√° fejl√Ķdn√©nek. A kutat√≥k azt tal√°lt√°k, hogy a brokkoliban tal√°lhat√≥ bioakt√≠v vegy√ľlet a sulforaphane multimod√°lis t√°mad√°st indit a r√°ksejtek fejl√Ķd√©s√©ben √©s elterjed√©s√©ben.

Az ezzel foglalkoz√≥ kutat√°sok az epigenetika k√∂r√©be esnek. Azt vizsg√°lj√°k, hogy az √©trend √©s m√°s k√∂rnyezeti toxinok hogyan v√°ltoztathatj√°k meg azt, hogy melyik g√©n aktiv√°l√≥dik, √©s melyik g√©n hat√°sa nyom√≥dik el a sejtek anyagcser√©j√©ben. A toxinok √©s egy√©b k√∂rnyezeti √°rtalmak ilyet√©n hat√°sa er√Ķteljes szerepet j√°tszik sz√°mos kr√≥nikus betegs√©g kialakul√°s√°sban, mint pl a sz√≠vbetegs√©gek √©s r√°k kialakul√°s√°ban. A brokkoli nyers vagy enyh√©n p√°rolt m√≥don val√≥ fogyaszt√°sa t√∂bbsz√∂r a h√©ten seg√≠t megel√Ķzni sz√°mos r√°kt√≠pus kialakul√°s√°t.
A brokkoli √©s a keresztes vir√°g√ļ z√∂lds√©gek k√∂zvetlen√ľl befoly√°solj√°k a szervezet metabolizmus√°t a g√©nek szintj√©n, ily m√≥don k√©pesek g√°tolni a r√°k kialakul√°s√°t.

Kor√°bbi kutat√°sokban tud√≥sok dokument√°lt√°k annak a m√≥dj√°t ahogy a sulforaphane g√°tolja egy enzim, az √ļgynevezett hiszton deacetil√°z (HDAC inhibitor) hat√°s√°t, amely seg√≠t helyre√°ll√≠tani a megfelel√Ķ egyens√ļlyt a szervezetben √©s seg√≠t megel√Ķzni a r√°k kialakul√°s√°t. A kutat√≥k a Linus Pauling Int√©zetben az oregoni √Āllami Egyetemen felfedeztek egy m√°sodik mechanizmust is, az √ļ.n. DNS-metil√°ci√≥t. Ez ut√≥bbi egy√ľtt m√Ľk√∂dik a HDAC g√°tl√≥kkal, hogy fenntarts√°k a megfelel√Ķ sejtm√Ľk√∂d√©st a szervezetben. A sulforaphane a brokkoliban √©s m√°s keresztesvir√°g√ļakban stimul√°lja mind a HDAC hat√°s√°t mind pedig a DNS-metil√°ci√≥t. Ily m√≥don szinergikusan megakad√°lyozz√°k a r√°k kialakul√°s√°t.

A tanulm√°ny vezet√Ķ szerz√Ķje, Dr. Emily Ho komment√°lta a sulforaphane-r√°k kapcsolatot “…a r√°k igen √∂sszetett probl√©ma, √©s rendszerint nem csak egy dolog romlik el a szervezetben kialakul√°sakor … viszont az egyre ink√°bb nyilv√°nval√≥, hogy a sulforaphane egy igazi t√∂bb ir√°nyb√≥l t√°mad√≥ fegyver a r√°k ellen. Min√©l t√∂bbet tudunk meg r√≥la, ann√°l t√∂bb hasznos dolog der√ľl ki hat√°sair√≥l. “

A DNS metil√°ci√≥ vez√©rli a g√©nek eg√©szs√©ges expresszi√≥j√°t. Amikor ez a p√°lya blokkol√°s al√° ker√ľl, a kutat√≥k felfedezt√©k, hogy jelent√Ķsen megn√∂vekedik a kock√°zata a sz√≠v-√©rrendszeri betegs√©gek kialakul√°s√°nak. Az immunrendszer m√Ľk√∂d√©s√©nek cs√∂kken√©se, a neurodegenerat√≠v betegs√©gek kialakul√°sa √©s az √∂reged√©s el√Ķrehalad√°sa is megfigyelhet√Ķ. Azon √©telek fogyaszt√°sa, amelyek a k√©n-csoport tagjait k√©pviselik, sz√ľks√©ges a megfelel√Ķ DNS-metil√°ci√≥ folyamat√°hoz. Ilyen √©teleink k√∂z√© sorolj√°k a hagym√°t, fokhagym√°t, di√≥f√©l√©ket √©s magvakat. A sulforaphane a brokkoliban √∂szt√∂nzi a metil√°ci√≥ utat, ily m√≥don norm√°lis g√©nexpresszi√≥ j√∂n l√©tre, amely meghi√ļs√≠tja a r√°kos sejtek keletkez√©s√©t.

T√°pl√°lkoz√°si szak√©rt√Ķk javasolj√°k 1-2 adag brokkoli (vagy m√°s keresztes vir√°g√ļ csal√°d, mint a k√°poszta, karfiol, kelbimb√≥ √©s k√°poszta) fogyaszt√°s√°t a h√©t t√∂bb napj√°n. Egyre t√∂bb bizony√≠t√©k mutatja azt, hogy a term√©szetes, akt√≠v vegy√ľletek amelyek ezekben a z√∂lds√©gekben tal√°lhat√≥k seg√≠tenek megel√Ķzni a r√°k √©s m√°s kr√≥nikus betegs√©g kialakul√°s√°t a g√©nexpresszi√≥ modifik√°l√°s√°n kereszt√ľl.

Ez sem elvetend√Ķ, II-es cukorbetegs√©gn√©l m√°r bizony√≠tott:
A kurkuma regener√°lja a m√°jat, √ļj kutat√°si eredm√©ny

(NaturaHirek.hu) Hihetetlen, √ļtt√∂r√Ķ √ļj kutat√°si eredm√©nyr√Ķl sz√°mol be a Journal of the Medical Association of Thailand. Meg√°llap√≠t√°st nyert, hogy az els√Ķdleges polifenol a kurkum√°ban – a kurkumin – k√©pes regener√°lni a m√°j sz√∂veteit diab√©teszes patk√°nyokban.

A kutat√≥k a Srinakharinwirot Egyetemen Bangkokban, cukorbetegs√©gben szenved√Ķ √©s m√°jdegener√°ci√≥t mutat√≥ patk√°nyoknak kurkumint adtak, amely k√©pes volt jelent√Ķs pozit√≠v fordulatot hozni helyzet√ľkben.

“K√°pr√°zatosan, a m√°j hajsz√°lerei a kurkuminnal kezelt csoportban √ļjj√°sz√ľlettek √©s eg√©szs√©ges, norm√°lis jellemz√Ķket vettek fel,” mondta a kutat√≥csoport. “Ezek az eredm√©nyek igazolj√°k a kurkumin, mint esetleges √ļj ter√°pi√°s szer haszn√°lat√°t a m√°jgy√≥gy√≠t√°sban.”

A thai kutat√°s csak az utols√≥ – b√°r a mai napig a leg√≠g√©retesebb – kutat√°sk√©nt mutatja a kurkumin, valamint az 1-es √©s 2-es tipus√ļ cukorbetegs√©gek k√∂z√∂tti kapcsolatot.
Korábbi kutatások hasonló megállapításokat tettek

A kutat√≥k, akik eredm√©nyeiket j√ļliusban a “Diabetes Care” c. foly√≥iratban tett√©k k√∂zz√© elmondt√°k, hogy az elm√ļlt kilenc h√≥napban, egy napi kurkumin adagot adva pre-diab√©teszes vagyis k√≥rosan magas v√©rcukorszintes betegeknek, √°llapotuk nem rosszabbodott, √©s nem vezetett teljes 2-es t√≠pus√ļ cukorbetegs√©ghez, amely szint√©n kapcsol√≥dik az elh√≠z√°shoz.

A Reuters sz√°mol be err√Ķl a tanulm√°nyr√≥l, amely szint√©n thai-alap√ļ. 240 feln√Ķtt pre-diab√©teszest vizsg√°ltak meg, akik v√©letlenszer√Ľen kurkumin kapszul√°t vagy placeb√≥t kaptak.

Kilenc h√≥nap ut√°n, 19-et a 116 placeb√≥val kezelt beteg k√∂z√ľl 2. t√≠pus√ļ cukorbetegs√©ggel diagnosztiz√°ltak, m√≠g a kurkumint szed√Ķ 119 beteg k√∂z√ľl senki sem lett beteg.

A Dr. Somlak Chuengsamarn által vezetett és a Srinakharinwirot Egyetemen lefolytatott tanulmány kutatói Nakornnayokban, Thaiföldön így nyilatkoztak:

“A tanulm√°ny kimutatta, hogy a kurkumin kivonat hat√©konyan megakad√°lyozza a prediab√©teszes betegekn√©l kifejl√Ķd√Ķ 2. t√≠pus√ļ diab√©tesz mellitust”. B√°r azt tal√°ltuk, hogy az eredm√©nyek igen figyelemre m√©lt√≥ak, hosszabb pr√≥baid√Ķre lenne sz√ľks√©g√ľnk, annak megfigyel√©s√©re, hogy a kurkuminnal kezelt prediabeteszes popul√°ci√≥ v√©g√ľlis kifejleszti-e a 2. t√≠pus√ļ cukorbetegs√©get.”

“Rengeteg el√Ķnye √©s biztons√°goss√°ga miatt azt javasoljuk, hogy a kurkumin kivonatot haszn√°lj√°k prediab√©teszes betegek k√∂r√©ben,” √≠rta a kutat√≥csoport.

A j√ļliusi Thai vizsg√°latban r√©sztvev√Ķk napi 6 X 250 mg kurkumin kapszul√°t fogyasztottak naponta.
Egy√©b eg√©szs√©g√ľgyi el√Ķny√∂k

M√°s eg√©szs√©g√ľgyi el√Ķny√∂kkel kapcsolatban a tud√≥sok egyet√©rtenek abban, hogy a kurkumin gyullad√°sg√°tl√≥ tulajdons√°gokkal is rendelkezik, √©s m√Ľk√∂dhet antioxid√°nsk√©nt is. M√°s kutat√°sok a kurkumin Alzheimer-k√≥r, magas koleszterinszintet √©s osteoarthritiszt gy√≥gy√≠t√≥ potenci√°lj√°t is vizsg√°lj√°k.

M√©g ha nem is fogyaszt sok thai √©lelmiszert, val√≥sz√≠n√Ľleg evett m√°r kurkum√°val k√©sz√ľlt √©telt. Ilyen pl. a hot dog must√°rral. A kurkumin adja a must√°r jellegzetes savanyk√°s √≠z√©t √©s sz√≠n√©t.
 
UgrŠs a fůrumra:

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum