NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Eur√≥pa vesz√©lyben
Eur√≥pa vesz√©lybenEgy Eur√≥p√°t √°tfog√≥ forradalom fenyeget benn√ľnket... Sokan √°lmodoznak k√ľl√∂n√∂sen a baloldali libsi k√∂r√∂kben egy Eur√≥p√°t √°trendez√Ķ forradalomr√≥l √©s igyekeznek p√©ldamutat√≥an m√°solni (majmolni) a francia s√°rga mell√©nyes megmozdul√°sokat. A marg√≥ sz√©l√©n szeretn√©m megjegyezni, hogy N√©metorsz√°gban a lebutult politikai k√∂r√∂kben nem tudnak megegyezni, hogy ki viselje a s√°rga mell√©nyt, a jobboldaliak vagy a baloldali antifa, mindkett√Ķ ig√©nyt tart r√°. Nem egy r√∂hej? De v√°gjunk bele a forradalmi gondolatokba: Egy √°lombeli idealista elk√©pzel√©s a forradalomr√≥l ...

  Boldog B√©k√©s Kar√°csonyt √©s √öj√©vet Minden J√≥ Magyarnak!


A Karácsony törvénye

Mintha nagy fal lenne a Kar√°csony,
s a m√ļl√≥ id√Ķ ott r√©vbe √©rne -
f√ľrge f√©ny se juthat √°t a r√°cson,
oly s√Ľr√Ľ az √©ter sz√∂ved√©ke.

  A csapda... avagy foglalkozzunk azzal amivel legjobban kell!
A csapda... avagy foglalkozzunk azzal amivel legjobban kell!J√≥ n√©h√°ny esem√©ny √©rdemelne t√∂bb oldalas √©rtelmez√©st √©s magyar√°zatot, de tudom, hogy a hossz√ļ √≠r√°sokat kevesen olvass√°k el. Ez√©rt f√Ķk√©nt a benn√ľnket k√∂zvetlen√ľl √©rint√Ķ t√∂rt√©n√©seket kell els√Ķdlegesk√©nt t√°rgyalni. F√Ķk√©nt azt, hogy az √°lv√°laszt√°s √°tver√©sd√∂mpingj√©n √°tverg√Ķdve kik, milyen √°tt√∂r√©st √©rtek el az igazs√°g nyilv√°noss√°gra hozatal√°ban. M√°ra egy√©rtelm√Ľen l√°tszik, hogy senki nem √©rt el semmit. Ez ut√≥bbinak vagy az az oka, hogy mindenki aki alkalmas a feladatra megv√°s√°rolt vagy r√©szesed√©st felmarkol√≥ csatl√≥s, vagy az, hogy akinek sz√°nd√©k√°ban lenne, nem tud eleget. Sajnos ez ut√≥bbi bizonyult be a "nemzeti oldal" prominenseivel kapcsolatban is...

  Nemzeti v√©szhelyzet! (Fontos!)
Nemzeti v√©szhelyzet! (Fontos!)Nem csak Orb√°n magabiztos m√°rcius 15-i fenyeget√©s√©n nem √°rt elgondolkodni, hanem azon is, hogy mi√©rt akarnak koal√≠ci√≥s vagy √ľgyviv√Ķ korm√°nyt minden √°ron a bal-liber√°lis ragadv√°nynev√Ľek, de a nagy sz√°m√ļ rekl√°m szerint "min√©l nagyobb v√°laszt√°si r√©szv√©telt" is. Orb√°n a bev√°ndorl√≥kkal riogatva k√©ri a voksokat, mik√∂zben s√©rt√Ķd√∂tten veszi tudom√°sul, hogy nev√©n nevezt√©k a rabl√≥it, vagyis √Ķt is, nem csak azonos √©rdekek√©rt ringbe sz√°llt fajt√°rsait. "Liber√°lis√©k" meg a m√°sik oldalr√≥l k√©rik √ļjra a lop√°si, csal√°si √©s bev√°ndoroltat√°si lehet√Ķs√©g√ľket. Minden v√°laszt√°sn√°l az a legjobb m√≥dszer, amikor a v√°laszt√≥ elhiszi, hogy saj√°t √©rt√©kel√©se alapj√°n d√∂nt√∂tt. Ehhez a "sz√°j√°ba kell r√°gni mindent", lehet√Ķleg √ļgy, hogy elhiggye, amit gondol a saj√°t v√©lem√©nye. Az el√©gedetlens√©g√©hez √©s a szimp√°tia kialak√≠t√°s√°hoz sz√ľks√©ges okokat is meg kell mutatni sz√°m√°ra, √©s √≠gy m√°r nyugodt lelkiismerettel szavazhat arra vagy azokra, akikre a figyelm√©t r√°ir√°ny√≠tott√°k √©s megfelel√Ķnek √≠t√©lhet√Ķk lesznek √©rdekei k√©pviselet√©re (szerinte). A k√∂zv√©lem√©ny √©s az egyed manipul√°l√°sa a bolyg√≥ legfontosabb tudom√°nya. V√©letlenek nincsenek, f√Ķleg a politik√°nak nevezett mocsokban. √ögy n√©z ki, hogy a Magyarorsz√°gnak nevezet, szerint√ľk izraeli tulajdon√ļ v√°llalat 2018. √°prilis 8-√°n tartand√≥ √°lv√°laszt√°s√°nak eredm√©nye m√©g mindig nem √ļgy alakul, ahogy tervez√Ķi elv√°rj√°k, ez√©rt m√©g a Fekete k√∂nyvet is piacra dobt√°k, mik√∂zben hatalmas er√Ķbevet√©ssel gyorsul a szerepl√Ķket ki√©rdemelten lej√°rat√≥ v√°laszt√°si kamp√°nysorozat. Sokan k√©rdezik √©rtetlenkedve, hogy mi ez a szokatlan "√Ķszintes√©g", a szennyes szinte hihetetlen m√©rt√©k√Ľ kitereget√©se... mi f√Ķ az √ľstben?

  M√°rcius 15.
M√°rcius 15.15-DIK M√ĀRCIUS 2018


Mennyi pojáca megannyi hordón
b√Ķszen sz√≥nokol, mihez k√∂ze sincs.
Percemberekre magyar csak legyints!
√Čn a kok√°rd√°m r√©g bel√ľl hordom.

Miniszterek és polgármesterek
Kossuth csizm√°j√°t fogj√°k riadtan.
Felejt√Ķ n√©ppel telnek a terek!
√Čn a sz√≠vem r√©g k√∂z√∂sbe adtam.


  Terv N√©metorsz√°g √©s Eur√≥pa n√©peinek lecser√©l√©s√©re
Terv N√©metorsz√°g √©s Eur√≥pa n√©peinek lecser√©l√©s√©reAvagy ami az EchoTV Inform√°tor c√≠m√Ľ m√Ľsora m√°rcius 9-i ad√°s√°b√≥l kimaradt...
Ha m√©g mindig vannak egyesek akik arra gondolnak, hogy a hirtelen el√Ķ√°llt migr√°ci√≥s hull√°m √°radata Eur√≥pa √©s N√©metorsz√°g fel√© v√©letlen√ľl j√∂tt l√©tre, vagy a h√°bor√ļs esem√©nyek k√∂vetkezm√©nye, amelyeket h√°tt√©rhatalom maga hozott l√©tre √©s amit nek√ľnk sz√©pen, beavatkoz√°suk megeml√≠t√©se n√©lk√ľli folyamatokk√©nt t√°lalnak, ki kell, hogy √°br√°nd√≠tsalak bel√Ķle benneteket.

A migr√°ci√≥s fegyver nem egy √∂sszeesk√ľv√©selm√©let, hanem egy paranoid elk√©pzel√©s. Ez egy el√Ķre kitervelt j√≥l √°tgondolt l√©tez√Ķ terv melyet most hajtanak v√©gre. Ugyanolyan j√≥l √°tgondolt √©s el√Ķk√©sz√≠tett, mint az "etnikai fegyver", amelyet m√°r Horn Gyula is alkalmazni sz√°nd√©kozott mand√°tuma lej√°rta el√Ķtt a hatalom megtart√°sa √©rdek√©ben.

  Magyar munka(hal√°l)t√°bor vs."rezerv√°tum" √©s az EU v√©rfert√Ķz√©si programja...
Magyar munka(hal√°l)t√°bor vs."rezerv√°tum" √©s az EU v√©rfert√Ķz√©si programja...S√∂t√©t √©s r√∂vid j√∂v√Ķt j√≥sol az emberis√©g sz√°m√°ra egykor az indi√°nok, a jelenben Palesztina √©s Magyarorsz√°g, valamint Eur√≥pa, Oroszorsz√°g √©s az USA √∂npuszt√≠t√≥nak t√Ľn√Ķ menetel√©se a hal√°lba, mely eml√≠tetteket "klasszikus m√≥dszerek" alkalmaz√°sa szerint √©rt el a "fert√Ķz√©s". Van az atomh√°bor√ļt√≥l is rosszabb. Az, amikor a gazdatestet felfalj√°k √©l√Ķsk√∂d√Ķi, b√°r csak minim√°lis id√Ķvel √©lhetik t√ļl l√©tez√©s√ľk biztos√≠t√≥it. Az ilyen folyamatok nem gyorsak √©s f√Ķleg nem t√ļl l√°tv√°nyosak, de elker√ľlhetetlen√ľl bek√∂vetkeznek amikor a folyamatosan gyeng√ľl√Ķ immunrendszer m√°r nem k√©pes legy√Ķzni k√≥rokoz√≥it. Ezek a "k√≥rokoz√≥k" folyamatosan csepegtetik m√©rg√ľket a v√©rkering√©sbe, √©s √©rthetetlen m√≥don megm√©rgezik vele saj√°t magukat is. A szervezet immunrendszere, ha nem tal√°lkozott m√©g ilyennel, vagy ha j√≥l √°lc√°zza mag√°t a "k√≥rokoz√≥", nem ismeri fel a vesz√©lyt.

  A F√∂ld leghatalmasabb √°llama City of London
A F√∂ld leghatalmasabb √°llama City of LondonEl√Ķsz√≥
Ez nem egy √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©let, ez egy r√∂vid √∂sszefoglal√≥, melyet aj√°nlok minden hatalomra v√°gy√≥ szervezked√Ķnek, p√°rtoknak √©s ak√°r a jelen id√Ķben hatalmon l√©v√Ķknek is! Szeretn√©m ezzel felkelteni az √©rdekl√Ķd√©s√ľket, ahogyan a tov√°bbiakban is, mert az a sok hazugs√°g, amit vel√ľnk √©vsz√°zadokon kereszt√ľl demag√≥gul megetetnek, elhitettek, nem felel meg az egyetemes emberi igazs√°gnak.

City of London azoknak, akik a k√∂z√∂ss√©gi (politikai) √©letben egy kicsit is j√°rtasak biztos, hogy nem ismeretlen. De √ļgy gondolom, hogy ezek k√∂z√ľl is kevesen vannak azok, akik ezen c√©g l√©trej√∂tt√©t m√©lyebben tanulm√°nyozt√°k volna. √ćr√°sommal t√∂rt√©nelmileg igyekszem a legfontosabb fordul√≥ponti esem√©nyeket Wolfgang Berger tanulm√°nya alapj√°n √∂sszef√ľgg√©s√©ben bemutatni.

  A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"
A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"Az els√Ķ tiszt√°zand√≥ k√©rd√©s a politik√°val kapcsolatban, hogy az abban turk√°l√≥, kurk√°sz√≥ √©s matat√≥k t√∂bbs√©ge t√©vesen azt gondolja, "emberek" j√°tssz√°k ezt a "j√°t√©kot". A m√°sodik az, hogy val√≥s√°gk√©nt fogadj√°k-e el a "t√°lalt esem√©nyeket", nem ismerve vagy r√©szben ismerve a "mozgat√≥ rug√≥kat", √©s a harmadik, hogy puszt√°n egyet√©rt√©s√ľkkel vagy egyet nem √©rt√©s√ľkkel meg tudj√°k-e v√°ltoztatni a h√°tt√©rb√Ķl dr√≥ton r√°ngatott politikusnak nevezett b√°bok mozg√°s√°t illetve saj√°t jel√∂lt (b√°b?) √°ll√≠t√°s√°val r√©szt vehetnek-e a "Grand Chess" j√°tszm√°j√°ban, amit alapvet√Ķen nem a "politikusok" ir√°ny√≠tanak. Kiindul√°s az a probl√©ma, hogy a legt√∂bben csak a maguk √°ltal elgondolt vagy sz√°jukba r√°gott "j√°t√©kszab√°lyok" szerint √©rtelmezik ezt a "hal√°los k√ľzdelmet", pedig a "szab√°lyokat" nem azok hozz√°k, akik b√Ķr√©t els√Ķsorban -√©s c√©lk√©nt a v√°s√°rra viszik. A j√°t√©k neve "t√ļl√©l√©s", √©s ebben a "j√°t√©kban" nem ismerik a fair play-t. Szun Ce szerint: "a h√°bor√ļ legmagasabb foka, amikor fegyverek n√©lk√ľl nyer√ľnk csat√°t". A vil√°g n√©pess√©g√©t ford√≠tj√°k saj√°t maga ellen, saj√°t megalkuv√°sukat, de ezt a k√©s√Ķbbiekben m√©g b√Ķvebben is kifejtem...

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum