Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Globális felmelegedési csalás és a CERN
Globális felmelegedési csalás és a CERNÚgy tűnik, a kabbalista bankárkaszt némileg el tudta adni a globális felmelegedési csalást, de ez csak a médiamanipulációnak, és az elterelő "hadműveleteknek" köszönhető. Bár a japán földrengést, és a líbiai rablóhadjáratot sem álcázási céllal kivitelezték, amit tesznek, már messze nem politika, igaz politikai inkorrektségnek minősítették, ha a CERN fizikusai beszélni mernének a legújabb kísérleti eredményekről.
A fenti illusztráció, és a kísérlet valószínűleg megerősíti a korábbi vizsgálatok eredményeit,amely megállapította, hogy a kozmikus sugárzás döntő szerepet játszik a felhők kialakulásában, és közvetlen kihatással bír, a Föld felhőtakarójának összefüggéseire, és a több fokos felmelegedésre. Mint tudjuk, a világ legnagyobb kísérleti berendezése, a CERN nagy hadronütköztetője (LHC) Genf mellett, a francia-svájci határon 100 méter mélyen, egy 27 kilométeres, 3 méter átmérőjű alagútban üzemel, ahol csaknem a fény sebességére felgyorsított, egymással szemben haladó részecskenyalábokat ütköztetnek. Az ütközések során új elemi részecskék keletkeznek általában igen rövid élettartammal, és ennek tanulmányozásával a kutatók az anyag tulajdonságait, illetve a világegyetem 13,7 milliárd évvel ezelőtti keletkezésének titkait remélik megfejteni.
Ám, más tudományos kérdésekre is fényt tud deríteni, ami örömmel töltene el mindenki, ha a politika, szokása szerint nem avatkozna bele az eredmények közzétételébe. A kérdés kezelése hasonlít a 2000-2007 közötti, európai átfogó genetikai vizsgálatok eredményeire, amelyekben megállapítást nyert, hogy a magyarságnak nem 1000 éves történelme van a Kárpát-medencében, hanem 35-40 ezer éves, és hogy az askenázi-kazár zsidóság nem mutat nagyobb genetikai egyezést, a szefárd, vagyis genetikailag is sémi zsidósággal, mint Európa többi népessége. Mint korunkban folyamatosan, a globális felmelegedési kérdésben is csalások, bizonyítékok meghamisítása - amire jó példa a 2009-es "klíma csúcs" nyilvánosságra került csalása miatti csúfos bukás - mutatja, hogy a CERN működésére is nyomást gyakorolnak!
A Welt Online egy interjújában, Rolf-Dieter Heuer, a CERN főigazgatója kijelentette: "Én arra kérem a kollégákat, hogy jelenlegi eredmények bár egyértelműek, de ne értelmezték azokat." Heuer kijelentésének oka, hogy a saját tudósait nem akarja bevinni a nagy politikai, éghajlatváltozásról szóló vitába. Más szóval, Heuer nem akarja, hogy az adatok szabadon mozoghassanak a nyilvánosság felé, mert valószínűleg ellentmondanak az elképzelésnek, hogy az ember a fő hajtóereje az éghajlatváltozásnak. A CERN főigazgatója megközelítése ellentétes a tudomány elvi feladatával, ami a pártatlan megfigyelést helyezi előtérbe, és ami jelenleg egy mesterséges konszenzus a politikusok által gyártott globális szén-dioxid adórendszerhez.Mint a fizikus Nigel Calder írja : "Az egykor illusztris CERN laboratórium már nem igazán tudományos intézet, ha a főigazgató tiltja a fizikusok és az idelátogató kísérletezőknek, hogy felhívják a figyelmet a nyilvánvaló tudományos következtetésekre és eredményekre." Annak ellenére, hogy a globális felmelegedéssel riogatók azt állítják, nincs kapcsolat a hatalmas, a Földnél több mint 100-szor nagyobb tomboló tűzgolyók létrejötte, és az az évszakok változását okozó jégkorszakok között, az éghajlatváltozási adatok Henrik Svensmark tanulmányában azt mutatják, egyértelmű a történelmi összefüggés a kozmikus sugárzás penetráció és a hőmérséklet között, mint ahogy azt az alábbi grafikon is mutatja.


Bár a tanulmány nem tér ki azon tényekre, miszerint "kisérleti jelleggel", elektromágneses impulzusfegyverekkel lövik a napot, ahogy az alábbi felvételeken is látható, a következtetések
egyértelműek.


Lézertorpedó tart a nap felé


És a becsapódáskor keletkező napkitörés

"CERN csatlakozott a kisebb intézmények hosszú sorához, akik kötelesek továbbra is a politikailag inkorrekt, mesterséges globális felmelegedés hipotézist támogatni", írja Calder . "Ez az OK gomb" az erősen politikai színtéren, a klímaváltozás vitában, "amennyiben az eredmények támogatják a mesterséges felmelegedési hipotézist, de akkor nem az, ha ezek támogatják Svensmark eretnekségét, hogy a Nap megváltoztatja a klímát befolyásoló kozmikus sugárzás beáramlását és a felhőképződést."


Mivel a témával folyamatosan foglalkozunk, szkepticizmussal fogadjuk, hogy a "világelit", az embert teszi felelőssé az éghajlatváltozás miatt, és ez arra készteti, hogy a globális felmelegedésre hivatkozva lépjen fel a túlnépesedés ellen. Az igazi okokat ismerjük, és itt szándékosan nem írtam, hogy "sajnos ismerjük", mert nem osztom a Bibliában hangoztatott álhumánus tézist: "Boldogok a lelki szegények, mert övék a Mennyeknek Országa"!

  Hozzászólások
#31 | Statikus - 2011.07.27. 10:12:56
Laci!

"Tükör által homályosan"
"Fürdővízzel a gyereket is..."
Írod:"..nem a misztikum varázsát akarom materialista felfogással porig rombolni benned..." > azért nem rombolod porig, mert én is ebből indultam ki: materialista magyarázatot kerestem a varázslatnak tűnő misztikumra - az anyag-energia ekvivalencia elméletében.
Ha a Lepel titka nem Jézus "feltámadása" - amit talán a tudomány mai állása szerint meg tudunk magyarázni, akkor dől a dominósor: a sumer-pártus-szkíta aranyfonal, de Atlantisz rejtélye is olcsó mesévé változik! Ha Atlantisz kapcsán repüléstechnikáról, atomenergiáról lehet beszélni, úgy Jézushoz és a Lepelhez is köthetek képzeletben anyag-energia átalakító tudást és az azt működtető földön kívüli civilizációt...
A zsidó érdekű mindent-átírás mögött azért érdekelne, hogy a két ág - szefárd és askenázi - ezen a műveleten hogyan osztozik? Meglehet, hogy egymás rovására is bütykölik a múltat, és az is, hogy az egyik oldal nagyobb elánnal túr bele a keresz-tényekbe, mint a másik.
#32 | Tulok - 2011.07.27. 14:40:07
Tibi! Azért ne keverjük a kultúrákat! A sumérnak, zsidó tudósok által átkeresztelt ún. ősszkíta kultúra és a pártusok között is, közel ezer év húzódik, és az ilyen formán átkeresztelt szkíta és a zsidó kultúra kezdete között is háromezer év, a hatezerévesre tehető az afrika-közel-keleti szkíta kezdetként megadott időpontok között. Atlantisz négy-ötezer évvel kialakulásuk előtt pusztult el, ami két, két és félszer annyi idő, mint amennyi ideje Krisztus után számláljuk az időt!
Atlantisz 10-11 ezer évvel ezelőtti kultúrájához kb. annyi köze van dominó szinten a zsidóknak, mint amennyi nekem Atillához, vagyis hallottam róla, de nem éltem akkor. Túl messze vannak a "dominók" egymástól!
A bolygót nagyrészben 300 év alatt annyira átalakította a jelenlegi civilizáció, hogy egy hatezeréves kultúra kezdeti, vagy középső, de a végjáték idejében lévő szakaszában, látnák az ősök, fel sem tudnák fogni a miérteket.
Azt kérdezed, hogyan osztoznak a főleg szefardok és askenáziak az "átírásokon". A közös ellenség, vagyis ellenünk, összefogva, mindkettőnek kiemelten fontos a múlthamisítás! A köztük zajló háború nem gátolja meg ezügyben az együttműködést, de az ellentétek miatt több bili borul egymás kárára is sokesetben.
#33 | Statikus - 2011.07.27. 14:55:57
Laci, elnézést kérek Tőled, mert nem egyértelműen fogalmaztam: "dominó" alatt azt a modellt értettem, ami pl. az én fejemben állt össze a régmúlt történelméről az utóbbi 20 év önszorgalmú tájékozódása közepette - a rendszerváltás előtt nem sok volt bennem sem Atlantiszról, sem a Lepelről. Mivel azóta rengeteg állítást és annak a kritikáját is olvastam, de még egyetlen "nagy lélegzetű", úm. kikezdhetetlen műbe sem botlottam, persze hogy inog a tudáskunyhóm némely építőeleme...Téged viszont csodállak, hogy szinte semmin sem hezitálsz - talán Te rendelkezel egy ilyen "mindentudás" alapművel?

Egyébként pedig erősen küzdök egy épület statikájával - tehát nem biztos, hogy jól kommunikálom a saját gondolataim, és az is lehet, hogy a szavakkal sem bánok túl jól....
#34 | Arany - 2011.07.27. 18:17:44
Tulok, Statikus!

Elnézést, lehet, hogy kicsit kapkodó leszek, a gondolataim gyorsabban száguldanak, mint a kezem...
Ráadásul 5. napja itt vannak az unokák, meg egy goldenretriver is velük... Az unokák már nagyobbak, mint mi. El lehet képzelni, mennyire jutok a számítógéphez, nem csak a hely, hanem az idő miatt is...Smile

SzÓval most aztán igazán érzékelem, hogy IDŐ pedig nincsen...

Jézus...
Minden mondatommal eretneknek számítok az egyház szerint...
Próbáltam megjelent könyveket olvasni róla, és még több van, amit még nem volt időm...
Barbara Thieringtől jelent meg két könyv: 1. Jézus az ember, 2. A könyv amelyet Jézus írt.
Mindkettő megvan, sokat olvastam is belőle, aztán adtam kölcsön másoknak, és kaptam vissza olvasatlanul...
At írónő református lelkész. Évekig kutatott, és az egész témát egy más oldalról közelíti meg. Nem tudom hogyan juthatott hozzá, de állítólag qumráni tekercseket is tanulmányozott.
Írásainak a lényege valóban megdöbbentő, de azért merem szóba hozni, mert Tulok is írt valami hasonlóról. Tulajdonképpen Jézus nem Jeruzsálemben élt, nem ott történtek vele meg azok, amikről beszélnek... Hanem az esszénusok között, és az ottani "város" Jeruzsálem kicsinyített mása. (Állítólag a valódi Jeruzsálembe nem is fér bele időben a nagypénteki történés, nagyobbak a távolságok.)
A halál és a feltámadás körülményeiről is furcsákat ír... Az esszénusok, és a köztük lévő mágusok komoly ismeretekkel bírtak, és ismertek olyan szert - mint Tulok is írja -, ami a "majdnem" halált jelenti.
Ezt a felnyújtott szivaccsal adták oda neki, ennek a hatástalanításához valami ellenszer is kellett...
A halál időpontja sürgős volt a rómaiaknak is, mert még aznap el kellett temetni a halottat, és akkor az "aznap" az este 6 órát jelentette. Simon mágus volt a másik "halott", akinek a feladata volt az ellenszer beadása.
A keresztről levéve mindkettőt egy korábban már elkészített sziklasírba helyezték, ahonnan az éjszaka leple alatt az asszonyok kimenekítették őket, és elbújtatták.
A másik könyvet azzal kezdi, hogy valószínű, hogy János Evangéliumát Jézus írta, illetve diktálta Jánosnak, a szeretett tanítványnak, hiszen az ő keze szét volt roncsolódva, így írni nem tudott.
A története a halála után még hosszan folytatódik, bár teljesen titokban kellett tartani a kilétét, hogy ez mennyire sikerülhetett akkoriban, azt én felmérni nem tudom.
Ez a könyv azt írja, hogy valahol Európa belsejében halt meg 70 éves kora körül...

Jacques Duquesne. A názáreti Jézus c. könyve is nagyon sok érdekes adattal szolgál, ő is részletesen tárgyalja, hogy miért valószínű, hogy i.e. 7 körül születhetett.

Az Urantia könyvben is van egy hosszú kötet, az ötödik könyv, ami Jézus életéről szól, csak beleolvasva, hát ott sem minden "úgy" van.

Zajti Ferenc: Zsidó volt-e Jézus c. könyve is biztosan sok fontos adattal szolgál.

A turini lepel...

Tábori Lászlónak van egy könyve, amiben részletesen foglalkozik vele...
Szerinte biztos, hogy Jézus testét takarta....
A drága szövetet csak egy bizonyos időben és helyen készítették, és csak gazdag emberek juthattak hozzá, és szerinte ez volt Arimetiai József, aki Jézus pártfogója volt...

A lepellel kapcsolatban csak egyetlen kérdésem van...
Ha egy későbbi hamisítvány, és a szidók csinálták, akkor miért nem zsidó arcot "tettek" rá???
Miért egy szkíta arc néz ránk?

Jézus a tanítványai közül Andrást és Fülöpöt a MI SZKÍTIÁNKBA küldte, és a két apostol átkelt a Dunán...

Szóval túl sok a megválaszolhatatlan kérdés, és túl sok a hazugság...

Számomra egyetlen dolog a fontos, hogy amit Jézus tanított, az jelenti az emberi életet. Beszélt ő is az inkarnáció létéről, és az ő testében lehetett egy nagyon nagy és fontos lélek!

De az olvasmányaim egyre jobban a magyar múlt felé visznek, mert számunkra az lenne a legfontosabb, hogy amit lehet pontosan ismerjünk, akkor Jézusra is megkapjuk a válaszokat. Megindokolni nem tudom, de így érzem, hogy a magyarsággal egészen más és fontos kapcsolata IS van! Talán ezért is vagyunk mi akkora szálka a világ szemében, amit csak akkor tudunk megváltoztatni, ha ismerjük a valódi múltunkat.
És nem attól, hogy mások hogyan tekintenek ránk, hanem attól, hogy MI MIT TUDUNK és GONDOLUNK magunkról!

Elnézést a kapkodásért, de a tennivalóim közben egyre jöttek a gondolatok, amit le kellett írnom. Követ ne vessetek rám, a tévedések lehetősége mindenben benne van, mert vastag pókhálót kell lefejteni mindenhonnan.
#35 | Statikus - 2011.07.28. 00:57:08
Kedves Arany!

Zajti Ferenc és Badinyi Jós Ferenc könyveit olvastam. A Bibliában megkerestem a pártusokkal kapcsolatos verseket. A gyerekeim középiskolai történelmi atlaszában már jelölték évekkel ezelőtt a Pártus Birodalom határait. Építészettörténetből tanultunk a pártusok (parthusok) téglaépítészetéről (Hatra). Shakespeare: Julius Caesar c. drámájában a két birodalom megütközése kerül szóba. Amikor azt olvasom, hogy Jézus halotti leple a pártusok szövéstechnikáját testesíti meg, amikor azt a könyvcímet olvasom, hogy Jézus király, a pártus herceg, akkor....csak felsejlik bennem egy hatalmas körkép, rajta a magam fantáziájával festett ókori személyekkel, tájakkal és azt érzem, mint amikor nagyapám tanyájára emlékszem vissza gyerekkoromból - mintha otthon lennék a több ezer éves múltban is úgy, mint a pár évtizeddel ezelőttiben. Nem létezik, hogy ezt az illúziót ellenérdekelt történelemhamisítók kreálták volna - talán a nemzedékek a testi géneken túl emlékgéneket is átörökítenek egymásnak.
Az nem lehet, hogy a zsidó történészek amíg azt harsogják a világ minden hangosbemondójában, hogy Jézus zsidó volt, közben lágyan súgják a magyar fülekbe, hogy Ő a magyaroké! Ez olyan "duplagondol", amit én nem tudok visszaderiválni...("Péternek mondom, hogy Pál is értsen belőle" - Lacinak is köszönöm a türelmet, hogy engedte "elvinni" a posztot a CERN-től a Lepelig - a lepel is CERN-ából készült.)

*

Most már biztos, hogy valami nagy kataklizma tördeli a kígyótojás héját (a nagy temetések után "tor"-os idők járnak: megTORlás, kitánTORgás, TORkonragadás, TORzsalkodás, TORzulás, stb.):

"El kell temetnünk Petőfi Sándort!"

http://www.magyar...dort-.html

Soros György is múltat temet, miután jól elintézte mások sorsát és az én életemet (is)...

http://www.magyar...vonul.html
#36 | Tulok - 2011.07.28. 21:11:59
Tibi! A zsidók a Talmudban határozottan tagadják Jézus zsidó mivoltát. Ezt csak a katolikus egyház próbálja erőltetni, megkeverve ezzel az embereket.
Nekem, zsidó nélkül amúgy is jobban megfelel!

Talán jó hír, hogy Soros visszavonul, csak az a kár, hogy két fia is van, amikor egy is sok lenne! Visszavonulása alkalmából azt kívánom neki, hogy az "örök világosság fényeskedjen neki", de minnél hamarább, és az sem baj, ha ezt a "világosságot" a pokol tüze adja!
#37 | Statikus - 2011.07.28. 22:20:40
Laci, éppen az elmúlt hétvégén voltam otthon a szüleimnél - a Talmud a kezembe került, de hagytam náluk - Apám lapozgatja.
A csoda gondolta volna, hogy két változata van (vajon Jézus alakja mindkettőben azonos ?):

"Két változata van, a Jeruzsálemi Talmud és a Babiloni Talmud.

A Babilóniai Talmudot tekintik ma az irányadó változatnak: "A Babilóniai Talmud tekintélye nagyobb mint a Jeruzsálemi Talmudé. Kétség esetén a Babilóniai dönt." (R.C. Musaph-Andriesse, A Tórától a Kabbaláig, bevezető a zsidóság írásaiba, 40. oldal)"

http://www.freepr...almudm.htm
#38 | Tulok - 2011.07.28. 22:53:49
Tibi! Valahányszor beleolvasok a talmudba, elborzaszt a rabbik sötétsége, kegyetlensége, degeneráltsága! A félelmetes szellemi, erkölcsi és morális "alultápláltság" megdöbbentő! Általában "rablóbibliának" szoktam nevezni, de ez a megnevezés dehonesztáló a "gój" rablókra nézve.
Undirító ahogy szellemi defekusaikat a közülük legsilányabbak, elfogadhatónak magyarázzák.
Egy fordított világ, ahol a legszarabb, legkevésbé emberre formázó zsidó a "tanító"!
#39 | piskota - 2011.07.29. 06:55:31
Talán felétek nem kell indokolni, de általános követelésként már régen ideje lett volna megfogalmazni, hogy zsidó származású személy a KÁRPÁT-HAZÁBAN humán tantárgyat ne oktathasson, de főleg nem magyart és történelmet, magyar-történelemtől meg végképp el legyen zárva!
Azt a "vallási" tételüket, melyet minden lehetséges alkalommal gyakorolnak, hogy a gójoknak tett esküjük semmire sem kötelezi őket, áthágható, minden hivatalos, hivatalt gyakorló gój-baromnak illene végre tudomásul venni! ESKÜ-KÉPTELENEK!
Az a gój-barom hivatalos személy, aki nem veszi figyelembe ezen önmagukat, a zsidóságot kizáró, minden esküköteles tevékenységből, az felelősségre vonhatóan gondatlanul jár el! -a legenyhébb megítélés szerint is! Maga is esküszegővé válván, elmulasztva a kötelező gondosságot!
Gyöngyösi Zoltán
#40 | Tulok - 2011.07.29. 08:42:19
Zolikám! Egy megbízhatatlan esküre valóban nem lehet alapozni! A zsidó történelemoktatás visszanyerné hitelességét, amint a történelem elferdítését nyelvkitépéssel, ismétlődés esetén végtagvesztéssel "jutalmaznák". Ez összesen 5 hibázást enged meg, utána jöhet az úszótanfolyam! Az "igazságosság" és "egyenlőség" kedvéért, az a "gój-barom", aki "hivatalos személy", "kinevezési" gondatlansága esetén a nyakán elhelyezkedő, 2-3, kivételes esetben 5-8 literes (hidrokefália) strummás kinövés elveszítésével feleljen, mert egyébre amúgy sem alkalmas az a kóros sejtburjánzás.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum