Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Klónhibridek háborúja...
Klónhibridek háborúja...A tudósok szerint nagyobb hangsújt kell fektetni az embrionális őssejt kutatások fejlesztésére, amely alkalmazható számos gyógyíthatatlan betegség kezelésére. Az Egyesült Királyságban három labor is dolgozik, - a King College London, Newcastle Egyetem és a Warwick Egyetem - a 2008-as Emberi Megtermékenyítési Embriológiai törvény meghozatala óta, az emberi és állati gének keveréséből előállítható "hibridek" létrehozásán. Különböző hibridekről beszélhetünk, köztük egy állat tojásának megtermékenyítése emberi spermával; "cybrids-ről", amelyben az emberi sejtmagot beültetik egy állati sejtbe, és "kimérákat" hoznak létre, amelyben az emberi sejtek keverednek állati embriók sejtjeivel. Több mint 150 ember-állat hibridet hoztak létre a brit laboratóriumokban. Ez egy rémálom, a "Planet of the Apes" forgatókönyve, amelynek "munkája" az ember-állat alkotásokkal túl messzire megy!


Lord Alton, a brit parlamenthez is kérdést intézett: "A tudósok minden szakaszban ezt az indoklást használják: csak ez teszi lehetővé számunkra, hogy meg találják az emberiség minden ismert betegségének gyógymódját, ami érzelmi zsarolás." Mellesleg etikátlan is! Josephine Quintavalle, a reprodukciós etika csoport részéről, megdöbbenésének adott hangot, mert ahogy mi sem, úgy ők sem tudtak semmit a kísérletekről. A hét elején, a csoportot vezető tudósok figyelmeztetettek "A majmok bolygója" kísérletekre, és kérték új szabályok megalkotását, amelyek megakadályoznák, hogy a laboratóriumi állatok emberi tulajdonságokat kapjanak, például az intravénásan emberi őssejtek beültetését főemlősök agyába. A jelentés szerzője, Robin Lovell-Badge, a Medical Research Council "s National Institute for Medical Research professzora véleménye szerint, a tudósok nem érintettek az emberi-állati hibrid embriókkal kapcsolatban, mert ezeket a törvény szerint meg kell semmisíteni 14 napon belül. Ettől rögtön meg is nyugodhatunk, bár ha egy gorilla támad ránk, már nem fogunk csodálkozni, ha övén ott fityeg a vipera, a gázspray, és kezében tonfával ront nekünk, mert egy szikra szem kétség sincs, hogy a "gyógyászati célú" kutatásokat a hadsereg finanszírozza legnagyobb mértékben. Mindezek mellett a professzornak és tudósainak meggyőződése, hogy "erkölcsi kötelessége" ez a "kutatás"!
A genetikai kutatások kinyitották Pandora szelencéjét! A Monsantó növénygenetikai fenyegetése mellett megjelentek az ellenőrizhetetlen ember-állat, vagy "állatember" fejlesztések is, ami ha olyan "jól" sikerül, mint a leállíthatatlan GMO növények terjedése, akkor a Föld "Dr. Moreau szigetévé" válhat. Ismételten csak annyit tudok mondani, hogy megnyugtató, hogy egészségünk, és az emberi faj védelme érdekében, GMO növényekkel, ember-állat hibridekkel, kényszer-sterilizálással, a judeodemokrácia védelmében kirobbantott háborúkkal, a kóros elhízást megakadályozandó, éhínséggel, mesterséges járványokkal, földrengésekkel, szökőárakkal, árvízekkel, aszályokkal, napkitörések generálásával, vegyi és biológiai mérgek alkalmazásával és életterünk elvételével harcolnak "jeles nagyjaink" (ellenük)!
A történelem folyamán korábban csak két, mesterségesen létrehozott transzgenetikusan DNS-torzított faj terhelte a légkört felesleges szén-dioxid terhelésével (gondolom nem kell a fajokat nevesíteni), de hamarosan nem marad genetiakilag egészséges egyed a bolygón!
A "Terminátor technológia", más néven GURT (genetikai felhasználás korlátozás technologiája), még megkisérli a lehetetlent, átmentve az eredeti növényi génállományokat, csak félő, hogy pár év múlva a génbankokból kikerülő magok nem ismernek rá a bolygóra. Sajnos a magasabb rendű létformák esetében ez még csak lefagyasztással valósítható meg, de a jelenlegi háborúk ún. "ember" állománya a Csillagok Háborúja "alapmű", "Klónok háborúja" részét juttatja az eszünkbe!
Dolly-báránynak fogalma sem lehetett arról, hogy születésével kezdetét vette az állati tulajdonságokkal felturbózott, elektronikus segédegységgel felszerelt, szaporodásképtelen droid-klónok háborúja!

  Hozzászólások
#21 | Arany - 2011.08.01. 12:17:00
Kedves Tulok!

A város, a "panel" kiszolgáltatottá tesz...
Igen, azzá, ha a hatalom is ezt akarja!
Két hete álltam neki, megcsinálni a családfámat, amennyire tudtam, a viszonylag könnyen megtalálható dokumentumokból. Nem jutottam messzire, csak a dédszülőkig, de ha azt is hozzáveszed, hogy már utánam is két generáció van, akkor nem is olyan kevés nemzedék.
A négy nagyszülő közül csak az anyai nagyapámnál akadtam el, aki a Felvidék északi szélén született Jabláncon, és semmit nem tudok a szüleiről, csak annyi rémlik nagyapám elmondásából, hogy iparos volt az apja, és korán meghalt.
Nem tudom, hogy Jablánc akkoriban mennyire számított nagyobb településnek...
A többi ismert dédszülőm mind Pesten született, és ott is élt. A születésük ideje az 1860-as évekre esik.
Apai dédapám (akitől a német nevet is kaptam) cipészmester volt. (Ezt érdekes módon egy 1942-ben kiállított,nagyapám születési anyakönyvi kivonatából tudom, amit a származás bizonyítása miatt kértek...) Nem tudom, hogy mindenkinek kellett-e, de úgy látszik, hogy a német nevűeknek igen... Feltételezem, hogy Mária Terézia korában betelepített család lehetett, apám saját elmondása szerint 200 évre tudta visszavezetni a felmenőit (sajnos dokumentumok nem maradtak rám), és mindenki Pesten élt... Apámnál magyarabb szívű ember nem sok volt...

Mindezt miért írom...?
Évezredek óta léteznek városok, és nem a zsidók találmánya...
A város és a vidék egymásrautaltsága mindig megvolt, mindkettőnek a feladata más volt. A városokban koncentrálódott a KÖZÖS tudás, a múlt ismereteinek őrzése, a közösség működésének az irányítása. Még akkor is, ha ez nem volt a városban folyamatosan létező ÜGY, hanem időről-időre ott gyűltek össze a törzsek vezetői, meghatározni a közös jövőt, és beszámolni az elmúlt időszak történéseiről. Ott határozták meg miképpen élnek együtt és egymást segítve tovább. Amiről kevés szó esik, ilyen volt Ordosz is...
Nem volt alá és fölérendeltségi szerep, hanem volt egy-egy biztosan megtalálható PONT! Mindenkinek a FELADAT, ahová a sors helyezte.
Ahogy kinőtt az emberiség a kis törzsi létből, szükség volt erre is.

Bármennyire a flaszteron nőttem fel, ismerem, és becsülöm a falusi életet! Ahol az idegent is megsüvegelik... és a visszaköszönés természetes.
Gyerekkoromban nyaraltam falun, a rokonságban volt, akit a gyökerei oda kötöttek. Nem is akárhol! Iharkúton volt erdész az egyik rokonunk.
Ez az a falu, amelyik áldozatául vált a külszíni bauxitbányászatnak! (Azóta, már a gyerekeimmel együtt jártam ott - bármennyire tilos oda menni -, a holdbéli táj siralmas és megdöbbentő volt. Ma már rekultiválják, de ki tudja, mit rejt a föld mélye, mivel temették be a sebeket...)
Iharkút egy 500 lelkes kis bakonyi falu volt, még az én gyerekkoromban Városlődről két órás szekérúttal lehetett megközelíteni. Az erdész háza volt, ami az út felől először ránk köszöntött. A falunak egyetlen gémeskútja volt, ahová az egész falu járt vízért. Akkor még villany nem volt bevezetve, az erdésznek egy telepes rádiója volt, és este petróleumlámpa.
Az udvarban istálló, disznóól, csirkeól, és ásott pince...
Nagy állat már az istállóban nem volt, csak a sertéstől lefelé... Az udvar és konyhakert mögötti krumpliföld az erdő széléig ért, ahol a magasles is volt.
És az erdész kutyája... Akinek elég volt egy szemvillanás, tudta, mi a dolga, hol a helye. A kenyérhajat is díjazta, de a legfinomabb ételmaradékot is megkapta...
Nem unatkoztunk a testvéremmel, mert mindig volt tennivaló és néznivaló, az állatok etetése külön öröm volt, ahogy ők örültek...Smile
És nagy séták az erdőben, ahol gombászás, arrafelé akkor sok rókagomba volt, ami szerintem finomabb, mint a csirkepörkölt...

Tudom, hogy amikor azt a falut el KELLETT hagyni az ottlakóknak, milyen tragédiaként élték meg...

Miért írtam le mindezt???
Mert tősgyökeres városiként valami nagyon fáj!
Gyerekként még nem gondoltam rá, csak felnőttként vettem észre.
A városi ember soha nem nézte le a falut, tudta, hogy csak együtt lehet élni! Egyik a másik nélkül nem működik. (Amiről írsz, az élet fenntartása önmagában falun lehetséges, a falusi ember mindent megold átmenetileg, de ma már a falu sem önellátó. Falun élő barátnőmet kérdeztem, hogy miért nem teszik el a magokat a következő vetésig... Azt felelte, hogy a mostani fajták már erre nem alkalmasak, alig kel ki belőle valami, szükséges a boltban megvenni a vetőmagot...)

A város és falu ellentéte nem régi keletű...
Életem során tapasztaltam, hogy a munkahelyemen Pesten is és itt is a kollégák közül alig van városi, akinek a családja is ott élt.
Elfogadom azt, hogy sokan kényszerből költöztek a városokba, de ezek a "beköltözők" hozták magukkal az ellentétet.
Fizetést ugyanannyit kaptak, mint a városi ember, de hétvégén hazamenve, és élelemmel megpakolva jöttek vissza, a szülők adták, hogy a szegény gyerek ne éhezzen, meg egyen igazi hazait... A faluban lehet, hogy már nagy mellénnyel közlekedtek, mert így hamar tudtak kocsit is venni, és a falu szemében ők voltak a "városiak" akiknek az isten felvitte a dolgát, talán úgy is viselkedtek, és már lenézték azokat, ahonnan jöttek...
De a városi embert is lenézték... Sokan vettek hétvégi telket, amit nem pihenésre, hanem termelésre használtak... Aztán a munkahelyen egymást túlbeszélve dicsekedtek az eredménnyel...
Pedig a városi munka mellett, a "valahol" lévő hétvégi telek, nem ugyanolyan, mint a ház mögött a veteményes... Nem akkor kap vizet, amikor kell, nem akkor szedik le, amikor érik, ma pedig már a cigány hamarabb leszedi...
Mi vasárnap kirándulni mentünk a Bükkbe, ők a telekre..., vagy haza.
Megkaptam kollégától, hogy lusta ember az, akinek nincs telke... Szóval én lettem a lenézett, mint zsibbadtseggű városi...
Racionálisan kiszámolva, a telek ára, a közlekedés, és a nem mindig időben való törődés, majdnem inkább ráfizetés egy telekre. Akkor pedig különösen, ha valaki nem is ért hozzá, egyedül az eper és a petrezselyem levelét tudom megkülönböztetni a gaztól, a többit pedig csak akkor, ha már van rajta virág, vagy termés.
Ha ez elítélendő, akkor legyen az, én gyerekkoromban a Múzeum-kertben játszottam , a szarkofágok körül.. és kellett megtanulnom a városi létet kisgyerekként, a biztonságos közlekedést a forgalomban, a város ezer veszélye között vigyázni magamra. A Dunapart lépcsőjére ültem olvasni, ha egy kicsit a természet közelében akartam lenni, mert ez volt közel.

Felnőttként óvoda után Lillafüredre mentünk ki a gyerekkel, ott mindig más a levegő, mint a városban. És tettünk meg a hétvégén rövidebb hosszabb túrákat, amellett, hogy ez volt a legolcsóbb, valódi feltöltödés a hétre...
Lehetett emiatt irigyelni, de mindenki azt teszi, ami számára fontos. Nekem a Bükk ezer arca ma is az enyém, amikor már nem tudok kirándulni, csak akkor, ha a hegy tetejére a vízszintesre autóval felvisznek... Akkor még meg tudom látogatni a Szentléleki pálos kolostor romjait...

Gyerekkoromban a Budai hegyeket jártuk be vasárnaponként...

A város kiszolgáltatottsága csak akkor "kemény", ha nincs REND, és nincs meg az egymás munkájának a tisztelete!
A liberalizmus, és a "művelői" ezt szabadították ránk, mert a városi nagy egyenlőtlenséget is a munka elértéktelenedése okozza. Az keres igazságtalanul nagy pénzeket, aki a spekulációban van otthon...

Ilyen az, amikor a gyökereit már nem tiszteli az ember, talán megismerni sem akarja, csak a MOST a fontos. Pedig az egészről a végén kiderül, hogy lufi...

A génmódosításra visszatérve...
Jó nagy pénzek vannak a hülyeségre! Ezért mindig lesznek, akik kaphatók az istenkísértésre, jóllehet, hogy a tudásuk nincs meg hozzá, nem is lehet...


Az általam betett linkekből pedig mindenki annyit fogad el, amennyit a szíve szerint jónak lát...

Mindennek a működését egyelőre még nem ismerjük, valószínű, hogy van, amit soha nem is fogunk.
Tulajdonképpen a hatalom sem tud SEMMIT, csak AKAR tudni, de a dolog nem így működik...
#22 | Statikus - 2011.08.01. 14:04:39
#20 Zoltán!

Statikázok én, amikor van mit:

http://ch-serverh...dmore=3377
#23 | piskota - 2011.08.01. 17:15:23
Statikus!

Személyes tapasztalatom is egybevág a #22 linkedben írtakkal...
Sajnos ez a tudatosan, mesterségesen generált helyzet nem csak az építőiparra vonatkozik!
MINDENKI részéről jogos a felháborodás! A szélsőséges sorozatos állami megnyilvánulások, a társadalom sorozatos elárulása, kijátszása, morálisan jogszerűvé tették a társadalom, vagy az egyén részéről, az állam által ugyan szélsőségesnek mondott, de valójában teljesen jogszerű, bármely erőszakosnak mondott cselekményt!
Remélem, a körmondatok ellenére is érthető, de legalább is megfejthető mondanivalóm!
Gyzoltán
#24 | piskota - 2011.08.01. 17:23:05
Arany!
Szívesen olvasom "kirohanásaidat".
Nyitott, és befogadó voltál-vagy a világra, csak magadat el ne veszejtsd, a sok "befogadás" következtében...
Gyz
#25 | Arany - 2011.08.01. 21:22:33
Kedves piskota!

Remélem az "elveszejtés" nem fog bekövetkezni.
Az éremnek mindkét oldalát meg szoktam nézni, és gyakran töprengek fölötte...
De azért két lábbal a földön állok, ha mégis megpróbálnék "elszállni", a környezetem kijózanít, mert mindenről beszélgetek velük, és jótékonyan figyelmeztetnek.
A következetesség és az igazság kimondása pedig már régen elmosta a közelemből azokat, akik ezt nem tudták elviselni. Semmi mást nem csináltam, csak néha tükröt tartottam, amiben olyasmik is benne voltak, amit már a másik "elfelejtett", mindezt soha nem durván, de világosan...
Az emberek nem szeretnek szembesülni azzal, hogy másokat miként bántanak, de rögtön érzékenyek, ha róluk az igazság kiderül, és nem akarnak emlékezni...
#26 | Tulok - 2011.08.01. 21:57:06
Kedves Arany! Családfa-ügyileg hasonlóklpp állok, mint Te. A név származásával is, mivel hasonló cipőben járunk. Mária Terézia idejében sok iparos család települt be Magyarországra, de az asszimilláció gyors volt, így svábot én sem találtam három generációra visszamenőleg, csak magyarokat, ill. olyanokat, akiknek a származását már nem tudtam visszakeresni.

A város és a vidék szoros kapcsolatára azért utaltam, mert jelenleg a túlélés egyik "záloga" a részleges, vagy teljes önellátás, ami a létfenntartást illeti. Mivel nekem nem voltak falusi nagyszüleim (mindegyik meghalt a születésem előtt), és amúgysem falun éltek, magamnak kellett megtanulni a mezőgazdasági, állattenyésztési, és feldolgozási tudnivalókat.
Egy időben azért volt olyan, hogy lenézték a falukban lakókat, mert a városokban kevésbé állt meg az idő, de ez nagymértékben mérséklődött a kommunikációs infrastruktúra kiépülésével.
A város sérülékenysége úgy fokozódik, ahogy egyre több ember zsúfolódik össze! Egyre több szálon kell kapcsolódnia külvilághoz, egyre nagyobb a függősége is, de az internet megjelenése, és elterjedése nagyrészben kiküszöböli ezt a problémát. Tekinthetjük ezt az evolúció újabb lépcsőjének, amit a közvetlen, egyének közötti, vezeték nélküli távkommunikáció fog követni, természetesen tudatkivetítéssel, vagyis már nincs messze az a világ, amiről korábban írtam!
A rend értelmezése tág határok között mozog! Kisebb közösségekben sokkal könnyebb fenntartani, mint a nagyvárosok embertömegeinél, és a közösség által jobban felügyelhető, ellenőrizhető.
A zsúfolt nagyvárosok azok, amelyek igazán kiszolgáltatottá tesznek embertömegeket!
Ami pedig a tudást illeti, mindennek megvan a maga ideje! Megszerzéséhez időre, türelemre, és következetességre van szükség, a készségen kívül!

Zolikám! Az állami visszaéléseket nevezhetjük egyszerűen a kormányokra kényszerített bankárkaszti akarat terrorjának. Miután tudjuk kik a felelősök, menjünk, akasszuk fel őket! "Csak" a közös akarat hiányzik hozzá... mert egyedül nem megy!
#27 | Statikus - 2011.08.01. 22:51:19
Egyébként, ha nincs mit statikázni, akkor van csak igazán:

Vörösiszap-katsztrófa: a résfal a tragédia oka

http://www.vasnep..._oka?s=rel

Ha figyelmesen olvassátok - a hozzászólásokat is -, kiderül, hogy az átszakadt sarok alatti talajrétegződés éppen ellenkező irányban lejtett, mint a megcsúszás iránya!
"Statikus"-következtetés: a gátsarok nem megcsúszott, hanem leszakadt - a "kitudjamitől" rezgő elvizesedett talajba - függőlegesen!
#28 | piskota - 2011.08.02. 09:13:25
Statikus!
A hozzászólásokból két momentum gondolkoztat:
az egyik, hogy miképp volna lehetséges olyan mechanikus szűrőréteg kialakítása, mely a víz egy-részét átengedi, ellenben a lúgot nem?
Amennyiben meg savas betéttel semlegesítek, akkor meg a sav mosódhat tovább...
a másik pedig a kérdés, a katasztrófa időzítésére vonatkozóan, azaz bűnelkövetés esetén "ideális" helyzetben, időben jött össze! Mintegy megrendezve!
Gyz
#29 | Tulok - 2011.08.02. 14:28:44
Azt hiszem, hogy Tibinek időszerű lenne írni egy statikai összefoglalót a kolontári katasztrófával kapcsolatban, mint szakembernek és mint a témával közülünk legtöbbet foglakozónak.
Én csak annyit tennék hozzá, hogy az ilyen katasztrófák elsődleges oka, a laza, vagy inkább "költséghatékony", érdekközpontű törvényi szabályozás, amely lehetővé teszi a rablógazdálkodást. Gondolok itt arra, hogy ha például egy magyar üzletember (valóban magyar, tehát nem kormányközeli), húsfeldolgozó üzemet szeretne építeni, háromszor szigorúbb előírások vonatkoznak rá, mint például egy törökre. A magasabb követelmények többletkiadásokkal járnak, és ezek a piaci versenyhelyzetben, a nullához közelítő profit elleni harcban kulcsfontosságúak, mert a vörösiszap kezelése is megoldható, visszanyerhető a nátronlúg, és a keletkező "hulladék" nem igényel speciális tárolást, mert ártalmatlanítható. Innentől a tevékenység tudatos, és egyéni profitérdekeknek alárendelt környezetrombolás, élettér szűkítés, hosszútávú egészségkárosodást okozó környezetszennyezés, ami Alkotmányos, és nemzteközi jogokat sért!
#30 | Statikus - 2011.08.02. 21:29:21
Útra kelek, ahol lapul a
szép Isztria városa Pula.

Majd aztán leszek iszapoló
haarp-vörös gazokat szapuló...

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum