Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 793.)A fogyaszt?? nem fin...
- 792.)Tisztelt Honfit??rsu...
- 791.)Okt??ber 23-ra ??s m...
- 790.)Tiszt??nl??t??s v??g...
- 789.)M??r ezer ??ve......

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Sakk, patt, vagy matt?
Sakk, patt, vagy matt?Némelyek véleményétől eltérően, hazudós számokkal is lehet találkozni, mert 2x2-ről is be lehet bizonyítani matematikailag, hogy 5, de elsősorban a számok leírói esetében fordul elő, hogy csalnak, megtévesztenek velük. Így van ez a hangulatkeltéssel is! "Nagy forradalmárjaink" elérkezettnek látják az időt ahhoz, hogy lépjenek, mindezt azért, mert a TV-ben is kimondják azt az igazat, illetve egy részét, amit mindenki tud, de eddig nem lehetett róla nyilvánosan beszélni, mert "nem volt itt az ideje"!
Nem nekünk, hanem azoknak, akik ezt az egész helyzetet megtervezve előidézték. Fel kellene tűnni sokaknak, hogy a cion média miért lett "bőbeszédű" hirtelen. Miért közvetít olyan eseményekről, amilyeneket korábban megemlíteni sem volt szabad. Miért játszák le a cirkuszt Gyurcsánnyal, ahelyett, hogy "visszamenőleges hatállyal", az 1944. és 1989. előtti törvények szerint hazaárulásért felakasztanák?

Szaniszló egyre nyíltabban beszélhet olyan történésekről, amilyenek töredéke miatt korábban Pörzsét kirúgták! Rozgonyi kiveri a huppot a Parlamentben, de óvatosan, nehogy Viktorviktort és sleppjét túlságosan megbántsa. Miért is?
Azért, mert ez is a "cirkusz" része! Ez olyan, mint amikor a sakkozó előre mérlegeli, hogy milyen lépésére milyen válaszlépés-kombinációk fordulhatnak elő. Felkészül minden eshetőségre, és mivel az első 40 lépésig nincs új a nap alatt, addig csak rutinból lépkednek. A jelenlegi folyamatok, történések nem véletlenek sorozata. Nem a "szél fújta össze" a deviza-hiteleket , ahogy az államadósságokat sem! Megfelelően nagy, gazdasági és pénzügyi hatalom birtokában ezeket folyamatokat "felülről" lehet vezérelni, "előidézni", csak szolgamód hűséges "végrehajtókat" kell a megfelelő helyekre ültetni.
A tömegek médiairányításához legalkalmasabbak a zsidók, mivel könnyeben meggyőzhetők, hogy "kiválasztottak" (a 700-as évektől hirdetik), ahogy a cigány is csak gádzsót lát áldozataiban, és jogosnak tartja kifosztását, de a meggyilkolását is. Amíg nacionalizmus létezik a Földön, nem lesz nehéz egyetlen nép egyedeivel sem elhitetni, hogy kiválasztottak, nagyok, különlegesek. Ezeket az érzéseket fel lehet ébreszteni, mint ahogy itthon is tették 1989. után. Előtte kevesen foglalkoztak azzal, hogy ki zsidó, szlovák, örmény, vagy szkipetár.
A "tervezők" kiszámították, hogy melyik országból, milyen módon, mennyit lehet kivasalni háborújukhoz, az emberiség ellen. A kelet-európai országokat fel kellett "hizlalni", hogy kifoszthatóakká váljanak. Ez volt a gyütögetés időszaka, 1945-től 1985-ig, és most csak a saját területeinkkel foglalkozunk, mert a folyamatot végig lehetne követni a világ bármely területén, a helyi adottságoknak, társadalmi, gazdasági helyzetnek megfelelően. A világ lakossága kiirtásának megtervezése 120-140 meghívott részvételével 1954. május 31-én kezdődött Hollandiában, Anhem közelében, a névadó Hotel de Bilderberg-ben. Hogy miért pont 1954-ben? Mert 1953-ban halt meg Sztalin (megmérgezték), a nagy "bizonytalansági tényező", a "generalisszimusz", Szovjetunó és Kína legfelsőbb katonai vezetője.
Most nem térek ki a Bilderberg Group minden végrehajtó szervezetére, csak a stratégiai tervezésért felelős szervezetre a CSIS-re (Center for Strategic and International Studies), erre is csak egy kitétel erejéig.
A hírszerző szolgálatok hangyaszorgalommal, és csúcstechnikával összegyűjtött adatainak kiértékelése és a stratégiailag fontos irányelvek itt "születnek", amit nevezhetünk egy folyamatosan módosuló, de egy vezérelvet követő forgatókönyvnek is.
Ebben a forgatókönyvben a mi fejezetünk szerint, az Orbán-kormánynak olyan mértékű társadalmi elégedetlenségi hullámot kell elindítania, amelyik tüntetéssorozatot eredményez.

Hogy miért pont tüntetéseket? Azért mert ezt erőltették a köztudatba. Nem csak nálunk, de világszerte is, mert egy kormány elűzéséhez országos összefogás kell, és ha úgy néz ki, hogy összejönne, akkor még mindig ott van a "Kádár-módszer"!
Nevezetesen, hogy néhány emberke "összeáll", és azt mondja magáról, hogy ők a "kormány". "Külső segítséget" hív be, és leverik a "forradalmat", mint 1956-ban.
Van egy másik formája is "kivitelezésnek". Ez a polgárháború szítása, de ehhez egységeket kell kialakítani.
Egy jóléti társadalomban igazából nincsenek komoly ellentétek, ezért feszültségeket kell létrehozni, és le kell "lakatni" a jólét forrásait, létre kell hozni az egymással szemben álló csoportokat. Bizonyos mértékig ezt a célt szolgálja a többpártrendszer. Ahol nincs, be kell vezetni, mert csak ezen keresztül tudják szembefordítani az embereket egymással. Ebben a tevékenységben jól jöhet az etnikai, megélhetési, és közigazgatási problémák kialakítása, és mint itthon tapasztalható, a "csőbehúzás".
Ilyen a deviza-alapú hitelezés kérdése is, amit Nyugat-Európában nem lehetne megtenni. Petíciók Ez is egyértelműen csalás, mert kiagyaló már bevezetésekor is tudták, hogy törvénytelen, minden társadalmi értéknormát felrúg, és a lakosság kifosztása, még nagyobb nyomorba döntése a célja, és CSAK KELET-EURÓPA ELLEN IRÁNYUL. Ezen a régión belül is Magyarország ellen a legerősebben! A bankok nem tudnak 22 milliárd körüli svájci-frank felvételt igazolni, de az MNB-nek is igazolna kell a 7300 milliárd forint "kiadási" körülményeit!
A polgárháború borítékolható egy olyan országban, amelyben van jogrendszer, de nincs jogérvényesítési lehetőség. Ahol egyesek minden szabályt megszeghetnek, amíg a "ketteseket" nem védi meg senki, főleg a saját, idegenszívű kormányától, amelynek vezetője az EU-ban nyíltan kimondja, hogy a választások előtt ígéreteket "nem kell komolyan venni", azt csak azért mondta, hogy megválasszák!

Polgárháborús ok, ha a legnagyobb etnikai kisebbséget privilégiumokkal, többletjogokkal látják el. Azokban az országokban, ahol rendelkezésre áll ez a kisebbség, "csak rá kell fejelni", és ahol nincs, ott gondoskodni kell arról, hogy legyen. Az EU "vezetése" ebben is partnerként működött közre a Bilderberg Group tervei érdekében.
A polgárháború "megfékezésére" kialakult módszerek, és egy ilyen célra létrehozott szervezet biztosít lehetőségeket, amit ENSZ "békemissziónak" szokás csúfolni. Ha a "saját" hadsereg nem tudja biztosítani a belső rendet (vagy esetleg nem akarja), a líbiai példából is látható módon, a legbrutálisabban, és minden eszközt igénybe véve megszállják az országot, akár az al-Kaida felbérelésével is. Mivel Magyarországon jelenleg nagyobb létszámú idegen katonai erő állomásozik, a helyzet hasonló az 1956-oshoz, annyi különbséggel, hogy még magyar hadsereg sincs, viszont van körülöttünk több ellenünk felfegyverzett és kiképzett olyan ország, amelyik "tartozik nekünk", csakúgy mint Európa legtöbb állama.

Látszólag nincs sok választási lehetőség. Vagy a gyors kiirtásos megszállás, vagy a lassú kiirtásos megszállás, mert senkinek ne legyenek kétségei, akár tüntetünk, és elszórtan, időlegesen sztrájkolgatunk, eredménytelenség esetén megszállás következik, és lassú kiirtás. Erőszakosabb fellépés esetén gyors megszállás és könnyebb kiirtás. Ha polgárháborúzunk, akkor is ez lesz a "végeredmény". De van egy negyedik megoldási lehetősége is az egyenletnek, bár ez némi, de csak átmeneti nélkülözéssel is együtt jár! Ez igényeli a legnagyobb összetartást is, mivel teljesen le kell állítani az országot az elnyomó rendszer összeomlásáig, és utána minden termelő -és kereskedelmi egységet népi ellenőrzés, felügyelet és védelem alá kell vonni! Le kell állítani a bankforgalmat, és minden 1944. és 2011. közötti kormányokban résztvevőt, a banki és szolgáltató és állami médiaszektorok vezetőivel együtt letartóztatni. Ugyanez vonatkozik a kollaboránsokra is, vagyis mindazokra, akik segíteni próbálnak, vagy összejátszanak a korábbi nómenklatúrák delikvenseivel. Minden olyan vagyont el kell kobozni, amit csalással, privatizálási trükkökkel, megvesztegetéssel, vagy maffiákba tömörüléssel szereztek, és nem igazolható mögötte becsületes munka, tevékenység. Bűncselekménnyel megszerzőit bíróság elé kell állítani! A "bevétel" bőven fedezni fogja az átmeneti időszak átvészeléséhez szükséges anyagiakat. A hazaárulásért halál, vagy állampolgárság elvesztése és vele együtt kitoloncolás jár, súlyosságától függően! 6-7 millió "rendőr" országává kell válni egy időre, és ki kell toloncolni az idegenszívűeket!

Mielőtt még bárki kishitűen azt mondaná, ezt nem lehet megcsinálni, jusson eszébe az 1929-ben kezdődő "Nagy Gazdasági Világválságban" teljesen lerongyolódott Németország! 1933-ban Hitlernek majdnem ugyanilyen helyzetből (valójában még rosszabb volt) kellett talpra állítani Németországot. 1935-ben már mindennapossá váltak a másfélszeres bért ígérő munkaerő "átcsábítások", mert munkaerőhiány lépett fel. A néhány évvel azelőtt éhező, öngyilkossági csúcsokat döntő országban rendszeres munkásüdültetés, és általános jólét váltotta fel a kazár-zsidók okozta nyomort. Mindezt munkajegy rendszerrel!
Mivel fél Európa hasonló helyzetben van, de láthatóan Magyarországgal akarják kezdeni a sort a kivégzésben, elmondható, hogy nem vagyunk egyedül. A világ már két részre szakadt. A kínai-orosz-iráni tengely, és az USA- brit-francia-izraeli összecsapásra készül. A Lisszaboni Szerződés érvénytelen! Ha másért nem, az elcsalt 2006-os választásunk érvénytelen Gyurcsány-Göncz aláírásai miatt (Hágai feljelentésünk), de ha Görögországot is kiteszik az unióból kétszeresen is érvényét veszti (ha mindenütt kiderül az igazság, többszörösen is)! Lelkiismeret furdalása senkinek se legyen, mert ahogy Schmitt Pál és Orbán is elismerte, az 1949-es, és a folyományaként létrejött, de meg nem szavazott 1989-es ideiglenes alkotmányok nem érvényesek! Jogilag a FIDESZ-KDNP alkotmány sem, mivel ez a "kormány" nem alkotmányozhat (jól néznénk ki, ha minden politikusbűnöző alkotmányt gyártana a visszaéléseihez, de ezt akarják velünk lenyeletni)!Link

  Hozzászólások
#51 | balu998 - 2011.10.08. 00:23:20
Zsolti,

a ciganyok csak azert szulnek annyi purdet, mert:

1) "evoluciosan" a sok-gyerek strategiat kovetik, mint az afrikaiak, amibol aztan majd megmarad a fele-harmada
2) ha az embert nem kotik olyan kulturalis "beklyok", mint biztositott jovo, tiszta gyerekek, hazepites, apolt konyhakert, ertelmes kreativ munka, akkor tenyleg megmarad neki a kefeles es a pia
3) ha a gyerekgyartast az allam mindenkinek olyan szinten dotalna, mint nekik, ne felj, mar be se ferne a sok kis magyar gyerek az orszagba

A sok gyerekes cigany-modell jelenleg magaval hozna a cigany igenytelenseget is. Es nemcsak, hogy golyofogonak nem fog a magyar (meg pontosabban a goj) gyereket a vilagra hozni, de ha egyszer latja elore, hogy nyomorba fog szuletni... Nagy szerepe van mindebben a mindenhonnan omlo agymosasnak is, ami egy totalis eletmodvaltast hozott a legutobbi 200 evben. A mai europainak nem sok hianyzik, hogy ugyanolyan kreten legyen, mint amerikai tarsa. Elso a karrier, oszt ha marad meg ido, akkor lehet gyerek is. Sikerult kohneknak teljesen onmaga parodiajaba forditaniuk a magasabbra es rendre torekvo goj mentalitast. Ezert lehet minket leszulni a terkeprol.

Az is vilagos, hogy senki sem akar haborut. Illetve persze, hogy van aki akar: a vilagelit. De ezt a palyat nem mi valasztottuk. En sem akarok harcolni es vert ontani - de ha arra kerul majd a sor, fel akarok keszulni erre is. Es elegge ugy neznek ki a dolgok, hogy ra fog kerulni a sor.
#52 | ar13vzs - 2011.10.08. 05:14:21
Balu998,
Egyrészt igazad van, valóban meg kell gondolni, hogy hova fog születni az a gyerek(gyerekek), de képzeld el mi lett volna ha nagyszüleink, dédszüleink a körülményeket nézték volna, hányan lennénk most?
Azok az idők is nehezek voltak és mégis tisztességgel felnevelték a gyermekeiket és sokszor nem egyet vagy kettőt.
Egyszer beszélgettem egy barátommal és kédeztem tőle hogy akarnak e gyereket, erre a válasz az volt, hogy: VAN KUTYA, nem kell gyerek...
#53 | piskota - 2011.10.08. 08:13:04
Zsolt!

Balu csak felvázolta a helyzetet, melyet nyilván nem helyesel, sőt annak leírásával tiltakozik is ellene...
Gyz
#54 | Arany - 2011.10.08. 12:24:26
A szüleinek is inkább kutyát kellett volna tartani...

Az ilyenek tépik a szájukat, hogy a nyugdíjbiztosításukkal mi van, pedig soha a világon amit ma megtermeltem, nem adott megélhetést 50 év múlva!

A kutyát neki kell eltartani élete végéig, a gyerekekkel nem egészen ez a helyzet...
#55 | Tulok - 2011.10.08. 14:21:57
A gyerekvállalás kérdése olyan komplex kérdéskör, amelyet csak pillanatnyi helyzet, és a várható állapotok felismerése határozhat meg, ill. kellene, hogy meghatározzon. Ez ad magyarázatot a túlszaporodó, alacsonyabb előrelátási szinttel rendelkezők, és a hosszabb távon is előrelátók szaporodása közötti különbségekre. A gyerek, mint említettem volt, potenciális "fegyver", mert megfogható vele a társadalom tagjainak túlnyomó része. Ne feledkezzünk meg arról, hogy a legtöbb ember nem kakukknak születik! A kutya hasonlat ide illő, amennyiben a felelősségvállalást illeti, de egy kutya sem él addig, míg az ember. Ez arra tanítja meg az embert, hogy születéstől halálig, akár többször is életében, szembesüljön a felelősséggel, az élet kezdetével, és elmúlással. A ma megtermeltek 50 év múlva lehet, hogy megélhetést adnak, mert ha nem így lenne, le sem jöttünk volna a fáról.
A "sok gyerek stratégia" megfigyelhető az állatvilágban is! A tápláléklánc leggyakrabban táplálékként szolgáló egyedei, a megváltozott körülmények ellenére is csak lassan reagálnak szaporodási szokásaikkal erre. Nem akarok mélységében belemenni a kérdésbe, de némileg rákényszerít a téma!
Némely "emberi fajok" vagy később jöttek le a fáról, vagy megrekedtek időlegesen egy fejlettségi szinten, és csak más, fejlődésképesebb társadalmak nyomására képesek ezen változtatni. Mindezek oka az élettér szűkülése, ami már nem egy esetben okozott gondot, feszültségeket országok között. Ez az utóbbi 660 ezer évben sem kevés háborúhoz vezetett, de van egy-két kivétel! Ezek a paraziták, akik másokkal tartatják el magukat...
Ha a jelenlegi helyzetre adaptáljuk az élősködők életvitelét, elmondható, hogy a társadalmak nem képesek még több parazitát eltartani, mert a gazdatestek hiánya, legyengülése okozza, hogy a gazdatestek már nem akarnak szaporodni, amíg a paraziták tömege folyamatosan nő!
Ergo, a gazdatestek pusztulásával, a paraziták egyre inkább kénytelenek egymást felzabálni, ahogy ezt most is tapasztalhatjuk, és nem is kell olyan messzire mennünk, csak meg kell figyelnünk a FIDESZ-KDNP-s "területfoglalást", vagy az EU-n, és az USA-n belüli szefard-kazár háborút...
#56 | balu998 - 2011.10.10. 17:10:17
Zsolti,

amint azt Zoli is írta: NEM helyeslem azt a tendenciát, hogy csak az ortodox zsizsikek, cigányok és feketék szüljenek sok gyereket, mi meg alig. Viszont ez a helyzet. Ennek is több oka van, ezek közül az egyik legfontosabb a média, ami elterjesztette a gójok körében a konzum-orientált szemléletet. Ha az ember nem lenne a sok fölösleges kütyü folyamatos vásárlására idomítva, nem lenne olyan fontos neki a karrier sem. Mert a "karrier" lényege is elsősorban a minél több pénz, annak a mozgatórudgója meg a konzum. Az emberiség emellett egyre inkább - részben szintén a média hatására - városokba tömörül, ahol a természet törvényei már alig kapnak szerepet. Megddöbbennél, ha megtudnád hány olyan ember van a Földön, aki még nem látta pl. a Tejutat és tényleg azt hiszi, hogy a tehenek lilák. Őrájuk már nem annyira érvényesek a természet törvényei (legalábbis nem azok szerint viselkednek) és az értékrendjük teljesen erre az életmódra van deformálva. Aztán mire 40 évesen mégiscsak észreveszik, hogy talán utód se ártana, már gyakran nem is képesek létrehozni.

Amit írtam, egyszerűen a szomorú tények konstatálása. Még az én nagyanyámnak is 4 gyereke született, ebből 2 maradt meg, nem volt ez cigány vagy néger specialitás. Az egyik kisfiú mindjárt pár hetesen elkapott valamilyen lázat a másik kisfiú pedig 6-7 évesen balesetben halt meg. De két gyerek megmaradt és ez volt a lényeg.

A parazitizmus ügyében pedig Tuloknak igaza van: ha a gazdatest kezd életképtelenné válni és már nem tud eleget produkálni, akkor a paraziták egymást kezdik gyikolni. Csak az kérdéses, hogy a mi parazitáink értelmesebbek lesznek-e, mint egy bacillus vagy - szintén a természet törvényeit figyelmen kívül hagyva - meggyilkolják a gazdatestet, még akkor is, ha tudják, hogy ez számukra is öngyilkosság.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum