Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Út a pokolba
Út a pokolbaA Google 83.900.000 találatot hoz angolul az "amerikai csapatmozgások Afrika, közel-kelet" kulcsszavakra. Ám erre magyarul, csak "horzsolás" szinten fordulnak elő keresési eredmények. Még szerencse, hogy a "magyar média" megóvja nézőit, hallgatóit, és olvasóit, az izgató hatású hírek megismerésétől. Tekinthetnénk ezt "egészségvédelmi programnak" is, a kálium-kloridos évtizedek óta tartó mérgezés szívproblémákat okozó hatásait ellensúlyozandó, de az illegitim, idegenszívű bábkormányok szótárában csak választási kampányszlogenként szerepelnek a haza, hazaszeretet, a lakossági, de a nemzeti és az országérdek szavak is! A békésen bégető birkák mára lesüllyedtek a béka segge alá, és a hüllő állapot után, valószínűleg az egysejtű szint lesz a kormányzati elvárás, amihez megalkották a törvényeiket is! A "buta nyugatiak" cion médiája, amit még egyesek "fősodratúnak" neveznek (mások hazugsággyárnak), és a keleti, cion érdekeltségűek, nagynyomású sugárban hazudnak, viszont a sokkal nagyobb számú "kisebb portálok" tömege tájékoztat a valós helyzetről.

Maholnap eljutunk arra szintre, hogy egy szűk kisebbség merít információt a "fősodratú", ámde valójában szűk keresztmetszetű, és kis "hozamú" cionportálokról, azon kívül, hogy mégha nem is a hírekből, de a saját bőrén biztos megtapasztalja, hogy vigyorogva, hazudozva, visszalökdösve fűrészelik az ágat, amin ül, a csalással, álságos ígéretekkel "megválasztott" (?) "vezetőik"... alatta! Mindazonáltal ezen "törvények, rendeletek" orálisan leerőltetve, vagy análisan felhelyezve, nagymértékben megnövelnék hazájuktól elfordult politikusaink igazmondási hajlamát. Ekkor talán észrevennék, hogy Oppenheimer tévedett, amikor azt mondta, hogy "az atomfegyver megakadályozza a jövőbeni háborúkat", és azt is, hogy félrevezethető híveik száma a beléjük beszélt "politikusi becsületességükkel" egyenes arányban fogy! A kérdés csak az, hogy muszlimokkal, oroszokkal, vagy kínaiakkal képzelik-e el a "közös jövőt", mert valamelyik biztos, hogy megtapossa őket!

Erre utaló "jel", hogy hat orosz hadihajó érte el a szíriai felségvizeket a múlt héten, segítséget nyújtva a NATO által, a líbiaihoz hasonló megszállással és leigázással fenyegetett Szíriának. Orosz műszaki szakemberek S-300-as rakétavédelmi rendszereket telepítenek Damaszkuszban, és radarrendszereket a hatékony légvédelmhez.
Afrika-szerte amerikai hídfőállások kiépítése folyik, elsősorban katonai diktatúrák létrehozásával, Ugandától Bahreinig. Az "Arab Liga" megbeszélésén Egyiptomban, gyáván Izrael, a NATO és az USA mellett kardoskodik, bár ez nem tükrözi a helyi tömegek véleményét. Érdekes lesz, a török hozzáállás, tekintve, hogy Szíria, Irán, Libanon és Törökország katonai szövetségesként, orosz támogatással néz szembe a NATO tervezett légtér lezárással. Várhatóan ezúttal nem lesz "sétagalopp" a NATO pilóták számára a "légitámadás", mert Szíriában felkészültebben várják az agresszorokat, mint Líbiában.Valószínűleg előkerülnek az iráni gyártású S-300-asok is, mert a tavalyi, Irán elleni rakétaszállítási embargó után már rendszerbe állították a sajátjukat, ahogy a nagy-sebességű, elsősorban hadihajók ellen használható hyperszónikus rakétákat is.Szíria "csak" előételnek számít a közel-keleti háborúban - a patkányok már menekülnek - ami lényegében Irán ellen folytatódna, de az Irán-Kína közötti katonai szövetség (és a kínai energiafüggőség), ha számunkra meglepetést nem is, de hadiállapot kihirdetését jelenti itthon is.
Bár az amerikai szavazók 66%-a gondolja úgy, hogy nem fog az USA részt venni a szíriai háborúban, ne vegyenek rá mérget, mert a George HW Bush repülőgép-anyahajó elhagyta hagyományos hadszínterét a szíriai partokért, míg az amerikai ötödik flotta a Hormuzi-szoros környékét veszélyezteti, amelyen a világ olajtermelésének közel 40%-a halad át.Irán három, oroszok által épített Kilo-osztályú tengeralattjárója cirkál és leselkedik csendben, akusztikai kihívást jelentve a Perzsa-öböl vizében. Tengeri aknákat telepítenek, és elindíthatnak hajó-elhárító rakétákat és torpedókat.
Az 1984-1987-es tankerháborúhoz hasonló helyzet alakulhatna ki, ha az amerikai ipar nem függene a kínai cégeik termelésétől, és Kína az iráni energiaellátásától. A részvénypiacok már "idegesek", és Kína is az lesz, ha kénytelen beváltani fenyegtését, és egymillió katonát "dob" át a Közel-Keletre! Az USA közvetlen, háború szintű beavatkozásához természetesen több kell, mert a szenátus ezt semmi szín alatt nem szavazná meg... esetleg csak akkor, ha a Barry & Associates (beleértve a cionista háborús uszítókat) indokoltá tehetik a háborút Iráni IszlámKöztársaság ellen,egy "hamis zászlós" támadással az Egyesült Államokban. Legvalószínűbb az ellenőrzött nukleáris robbanás (piszkos bomba) városi koncentrációt célzó támadása, amely megöl több tízezer civilt.Ez a művelet elvégezhető a CIA és a Moszad által közösen, bekapcsolva a MI6-ot is, hogy a későbbiekben hibáztatni lehessen az al Kaidát, meggyanúsítva és vádolva a "terrocselekménnyel", hogy együtt dolgozik az Iráni Iszlám Forradalmi Gárdával és a Pakisztán ISI-vel. A gyengébb elméjű amerikaiaknak talán ez is elég lesz a felháborodáshoz, bár lehet, hogy komolyabb összeget áldoznak fizetett megtorláskövetelőkre, ahogy itthon a FIDESZ-es és az MSZP-s "kormányok/ellenzék" is ezt tették, teszik!

  Hozzászólások
#1 | Statikus - 2011.11.25. 20:26:38
#2 | Tulok - 2011.11.25. 21:36:45
Hát igen! Tökéletesen igaza van a "Jövőnk Társadalmi és Politikai Stratégiai Elemző Intézet" elemezésének. Az elterelés megy ezerrel! Imréékkel már számtalanszor végigveséztük a lehetséges forgatókönyveket. Szerencsére néhányan látnak is, nem csak néznek.
Érdekes lesz megfigyelni, hogy a semmit sem sejtő emberek hogyan fognak reagálni, amikor tudomásukra hozzák a helyzetet. Vagy ezzel is úgy lesz, mint Csernobillal, Fukushimával (megtudja aki túléli).
Mellesleg nem tartom valószínűnek, hogy az orosz parancsnokság ne számolt volna a szíriai helyzettel, és a biztosítással. Az elektromágneses fegyverek nem csak az USA-nak állnak rendelkezésére.
'Véletlenül" még az is előfordulhat, hogy Észak-Amerika déli része "belecsúszik" a Mexikó-öbölbe, mint ahogy ezt már" előre jelezték"...
#3 | piskota - 2011.11.27. 09:31:41
Lacikám!
Te angolul tanulsz? Optimista vagy!?
"Érdekes lesz megfigyelni, hogy a semmit sem sejtő emberek hogyan fognak reagálni,..."
Marad reakció időnk? Egyáltalán lesz túlélő?
Szeretnék mindenkit megnyugtatni, itt nem lesz eszkaláció! Nem félkézzel kezdenek neki! Nem lesznek fokozatok! Nem kardok, puskák, ágyuk, tankok fogják a megérdemelt véget okozni!
A megérdemelt véget, mert mi is kiérdemeltük, mert arra is képtelenek vagyunk, hogy véget-vessünk az Orbán-Medgyesi-Gyurcsány-Bajnai-Orbán zsidó rémuralomnak, a NÁCIONIZMUSNAK!
A ránk-zúdított terror, megélhetési gond, a közös nyomor, a reménytelen jelen-jövő, mind-mind a közös sorsvállalásra, a totális, feltétel nélküli összefogásra ösztökélne, kényszerítene!
Ez helyett van megosztottság, a zsidó ellenséget képviselő pártok, személyek, kormányok, és a parlamenti csőcselék által!
Gyakorlatilag két évtized elég volt, hogy a felsorolt tudatos ellenségeink teljesen kifosszák az országot, a legsötétebb helyzetbe juttatva!
Hová dübörgünk még?
Talán, éreztetni kellene haragunkat e gátlástalan zsidó bűnözők felé...
Meddig gyilkolhatnak büntetlenül?
Demokratikusan, demokráciával, mint az elmúlt 66 évben, demokratikus törvényekkel, rendeletekkel, demokratikus bíróságokkal, rendőrséggel, demokratikus halálba-segítő végrehajtókkal!
Gyilkosok!
Gyilkolni nem csak ítéletekkel lehet, mint a gyakorlat bizonyítja a közállapotokkal is végrehajtható!
E halálos bűnsorozatban, minden enyhítő körülmény nélkül, teljes felelősség terheli a MÉDIÁT!
Félre-tájékoztatással, elhallgatással, hazug beállításokkal, eszement gyakorolt mocsokkal harcolták ki a helyüket a bűnözők, a hatalombitorló főbűnösök között!
Minősített felelősségre-vonásuk nem maradhat el!
Gyöngyösi Zoltán
#4 | Tulok - 2011.11.27. 22:39:34
Zolikám! Nekem angolul, a számítástechnikai, gépipari és elektronikai szaknyelv miatt is muszáj érteni. Ami a reakcióidőt illeti, azzal a félretájékoztatás miatt mindig gond volt. E zsidók nem először játsszák el ezt a "játékot" a magyarokkal, és valahányszor hasonló helyzetbe kerültünk, mindig háború lett a vége! 1849. és 1867. között 18 év telt el. Rá 47 évre az első világégés. 25 évvel utána a II. Vh. és 11 év múlva 1956. 1989-től 22 év kellett az újabb teljes kifosztáshoz, mert sokan elfelejtik, hogy a II. Vh. utáni (kazár) zsidó kártalanítások, az két háború között összelopott, és hasonló módszerekkel eltulajdonított vagyonok visszavételéhez kellettek. Igaz nem minden zsidó számára, mert ahogy itt felénk Snájderek üzeme, úgy az Apró (Klein) Antal-féle villa sem került vissza a "tulajdonosához". A szefard zsidókat Dunántúlig szorították, bár a "gátlástalanságuk" sem összemérhető!
Még nem értük el mélypontot! Az ingatlanok teljes kisajátítása "hátra van"!
A zsidó, mostmár jószerivel és többnyire a kazár-zsidó, 1783-óta már nem csak pénzzel gyilkol, hanem közvetett úton, közhatalommal is, közben kiirtva az egykori vérzsidókat is. Nem véletlenül szoktam kiemelni a különbséget, mert a még meglévő fajzsidóság, saját csapdájába esett bele. Mózes népét ugyanúgy ki akarják irtani, ahogy minket is!
Mivel a média is kazár-zsidó kézben van, felesleges külön lapon említeni, de Isten nem ver bottal! Azért kellett anyai ágról származtatniuk a "zsidóságukat", mert így fent tudták tartani a vérfertőzést, a pszichopatákra és-szociopatákra jellemző nem emberi tulajdonságokat, de amennyire elősegíti a "világ leigázását", annyira problémát okoz a szaporodásukban, és legfőként az egymás elleni harcukban! Ezért kell "időnként" drasztikusan "ritkítani" saját fajtájukat is, már amennyiben fajtának lehet nevezni a mesterségesen létrehozott genetikai torzszülöttek "gyártásából" keletkező hominid jegyekkel rendelkező emberutánzatokat.
#5 | piskota - 2011.11.28. 02:14:28
"...az optimisták angolul tanulnak, a pesszimisták héberül, a realisták lőni..."
-pedig biztos hallottad már.., egyre többen emlegetik...
Gyz
#6 | piskota - 2011.11.30. 09:58:11
Mindig ugyanarra az eredményre jutunk!
A tudati kályha, ahonnan indulunk és oda visszatérünk az agresszor, offenzív NÁCIONIZMUS, a zsidóság szünet-nélküli folyamatos attakja a nem-zsidók, az egész világ ellen!
Korlátlan uralmuk gyakorlása érdekében végül is, ez ideig, egész jól csinálták...
Elég, ha arra gondoltok, hogy miként rángatják holmi ócska marionett figuraként az USA elnökét, s rajta és a Kongresszuson keresztül az egész amerikai népet, pedig nekik még fegyver is van a kezükben, amit persze tömeggyilkos akciókkal, provokációkkal igyekeznek begyűjteni...
Ez ideig, írtam.., mert mostanában, úgy vélem, hogy egyes zsidó körök helyénvalónak tartanának némi zsidó népirtást.., lehetséges, hogy ténylegesen vita van a koncon...
A kérdés, lehet e majd határt szabni, ha az események beindulnak...
Lehet e azokat korlátok közé zárni a kiprovokált káoszban, kik hozzátartozójukat, családjukat, otthonukat, hazájukat vesztették el a mindent felzabáló, s mindent felzabálni akaró, kegyetlen zsidó mohóság, falánkság végett?
Szívesen idézgetem Golda Meir által írtakat:
"Én magam nem sokat adok a miszticizmusra, de remélem, megbocsátják, ha azt mondom, legsötétebb óráinkban az ő szellemük emléke öntött lelket belénk, inspirált a folytatásra, s hogy ne engedjük magunkat elsöpörni a föld színéről, csak hogy a világ többi lakója könnyebben élhessen."
Akinek nem világos, kiemelem;!
"CSAK HOGY A VILÁG TÖBBI LAKÓJA KÖNNYEBBEN ÉLHESSEN."
Észlelitek? Egyre nehezebb életben maradni! Egyre többeknek nem sikerül!
Ma már sokak előtt vált nyilvánvalóvá, hogy a világ zsidó /meg-/ vezetése kudarcot vallott!
A nemzetközi piramisjátéknak vége, nem tartható fenn tovább!
A bitorolt hatalom részéről a korlátlan terror csak az agonizálást hosszabbítja meg, az el- és leszámolást teszi hasonlóan kegyetlenné...
Gyöngyösi Zoltán

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum