Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Tolvajtól lopni...
Tolvajtól lopni...Francia és a német vezetők is felhívták a figyelmet az Európai Unió (EU) szerződés módosítására, mivel a blokk létét fenyegeti az euróövezeti adósság-válság, és közvetlen kihatásai veszélyeztetik a világgazdaságot. A kajlaormányú francia tömeggyilkos, és a német agresszív kismalac, december 8-9-re tervezi a 27 tagország egyoldalú likvidálását az EU csúcstalálkozóján. A célkitűzésként meghatározott 3% alatti hiánycélt mindössze öt tagállam képes teljesíteni, így nem kétséges, hogy a többnyire csontig legatyásított tagországok kifosztott gazdaságai egészséges lépésként vagy kiszállnak az EU látszólag öngyilkos, elszabadult körhintájából, vagy behódolnak, és tovább zsigerelik, pusztítják népüket.

Nem kétséges, az utóbbi fog bekövetkezni, és létrehozzák a közös pénzügyi felügyeletet, ami a tagállamok lakosságának még drasztikusabb kifosztásán kívül, a korlátozott lopási lehetőségeket "elszenvedő" nemzetgyilkos kormányok önálló pénzügyi jogköreit is lekorlátozza! A fejlemények csak azokat érheti váratlanul, akik nem ismerik mélyebben az EKB, az IMF, és a Goldmansachs eddig maradéktalanul végrehajtott "irányelveit". Természetesen alapos ijesztgetés előzi meg az Európát sanyargató zsidó radikálisok diktatúrájának kiteljesedését, de folyamat alapos előretervezés eredménye, ahogy az Orbán-kormány "hősies ellenállása" is, háborút folytatva Magyarország lakossága ellen. A nyugdíjalapok kifosztása, egy effektíve mínuszos adósságcsökkentés érdekében, hasonló a Széll Kálmán-terv angol nyelvű változatának "széllel-béllelt" kivitelezési "javaslataihoz".Összességében, a harc a bankok ellen, és a külföldi hitelek csökkentése csak arra kellett, hogy egyrészt elvonási alapot teremtsenek, másrészt olyan szintre rontsák a forintot, hogy újabb 3200 milliárd forintnyi IMF "hitelkeret" megállapítását tegye lehetővé, számottevő infláció növelés mellett, ami további lakossági tehernövelésre ad lehetőséget.

Az Orbán-Matolcsy duó feladata az volt, hogy a Gyurcsány-féle havi egymilliárd dolláros eladósítási módszer helyett, felszámolják az ún. "tartalékokat". Pusztításuk jól nyomonkövethető, ha valaki nyitott szemmel jár-kel, és figyelemmel kíséri az illegitim kormány országellenes ténykedését. Áldatlan tevékenységük eredményeként, miközben nemzetről papolnak, januárban életbe léptetik a totális diktatúrát. A valutaárfolyam jelenlegi alakulása mellett a "strukturális reformok" évente további 70 milliárd forint terhet rónak a háztartásokra.

Várhatóan német-francia nyomásra létrejövő német felszámoló szerep miatt változás következik be a felállásban. A belső politikus tolvajainknak kevesebbel kell beérni. Magyarul, ellopják előlük a "koncot", bár ahogy a bankadót is a lakosságra hárítják a bankok, úgy olyan csatornákon keresztül is lehet lopni, amelyek még kívül esnek a felszámoló hatáskörén. A "fiskális" pénzügyi "központi" irányítás bevezetési szándéka már korábban is jól látható volt, mivel a londoni és párizsi klubok után, a német szerepvállalás is legalább 2-3 éve húzódik, "berlini-klub" korábbi megjelöléssel. Célja az európai már elszegényedett tagországainak felszámolása, amiből már nincs kiút.

A még meglévő befektetők, ugyanabból a pénzügyi körből jönnek, mint a hitelezők. A "recept" egyszerű: csak megadott befektetők kapnak "vissza nem térítendő állami támogatást, kedvező adózási lehetőségeket", ami csak kiadást és minimális munkaerő igényt hoznak a "konyhára", de számottevő bevételt nem, viszont a "támogatás" az állampolgárok adójából kerül kifizetésre.
Kérdéseket vet fel a nyugdíjak kifizetési alapja, és a rémképként emlegetett elnyugdíjasodás, amire hivatkozva felmelik a nyugdíjkorhatárt. Gyakorlatilag az egyre gyengébb egészségügyi ellátás, és a folyamatos, többszintű mérgezés miatt, drasztikusan csökken a nyugdíjkorhatár elérésére kilátással rendelkezők száma. A nemzetük ellen acsarkodó, és szolgalelkűen idegen parancsra erőszakkal, csalással hatalmat bitorlók szelekciója jelenleg is folyamatban van. A Goldmansachs nem elégszik meg a nemzetárulók lojalitásával. A kormányokba saját, kipróbált szakértőit ülteti, ahogy ezt Olaszország és Görögország esetében is tapasztalhattuk, mert kevés a "gátlástalanság", "profi szakembereket" akarnak döntéspozíciókban látni, nem zsebtömködős paprikajancsikat.

A megszorítások gazdaságpolitikája európa-szerte a szegényebb tagállamok teljes kifosztására irányul! A csúcstalálkozó várhatóan látszatmegoldásokat kínál majd, de az alapvető célkitűzések maradnak, ez pedig, a Európa központi gazdasági, majd katonai irányítás alá vonása.A szankciók jelentik az egyetlen mechanizmust, amelyet jelenleg az európai tisztségviselők megoldásként javasolnak, de ez a mechanizmus nem optimális, mivel a szíjak szorosabbra húzásának politikája nem nyújt perspektívát a GDP növekedésére, csökkennek a szociális kedvezmények, lefaragják a munkabéreket, csökkentik a GDP-növekedésnek kedvező programokat. Mindezt a növekedésre hivatkozva, azt propagálva, de ellenkező szándékkal.

Ennélfogva ez csupán a periférián lévő országokra gyakorol nyomást, amelyek adósságokat halmoznak fel. Ez a politika bonyolítja a válságot ezekben az országokban és növeli az adósság-kezelés költségeit, de igazából ez a céljuk! Várható, hogy a közeljövőben az európai országok szerződései olyan pontot is fognak tartalmazni, hogy egyes országokat ki lehet zárni az euróövezetből, az elszegényedett országokat pedig "gyámság" alá helyezik.

Kevesen veszik észre, hogy az EU megalakításának a nem is annyira titkolt célja, Európa országainak módszeres kifosztása, és gyarmatkénti egyesítése a vezető államok, Nagy-Britannia, Franciaország, és a pajzsnak, fejőstehénnek használt Németország (BRD) vezetésével. Amíg gazdasági elemzők a "rosszul gazdálkodó" országok "rendre tanításáról" értekeznek, valójában eszükbe sem jut, hogy tájékoztassák Európa lakosságát. A "bankmentő csomagok" és "gazdaság megsegítésére" felvett hitelekből szinte csak a megvásárolt politikusok Júdás-pénze jutott el a "rendeltetési helyére"!
A sok okoskodás mellett viszont nem szabad elfelejteni, hogy fokozott harckészültségbe hozták az iráni hadsereget. Szíriába fegyvert csempésznek Assad ellen felkelést szítva, és a riogatások szerint, a halott Kadhafi is veszélyesebb az élőnél. Mindenki háborúra készül, miközben a hiénák a haldokló Európa testén osztozkodnak...

  Hozzászólások
#1 | Taskeszi - 2011.12.08. 13:18:44
Magyarország ebben a helyzetben olyan kényszerpályán mozog,amiből nem igaz,hogy nincs kiszállás.Tegnap leírtam,azt,hogyan alakulnak nálunk az általad leírtak folytatása.A baj nem kicsi,de mivel meglátásom szerint a csapfda helyzet ez,lenne kiút.Kérdés az,mikorra jut eszébe az embereknek,de legalább a magyarul gondolkodóknak.Az Eurázsiai unio felvetés,még inkább hasznosnak,és fontosnak látszik.
Ja itt a cik: http://www.mnszen...kat%C3%A1t
#2 | Tulok - 2011.12.09. 06:05:11
Zoli! A kényszerpálya azért kényszerpálya, mert nehéz kiszállni belőle, főleg akkor, ha minden lépést "Árgus szemekkel" figyelnek! Megszállt ország vagyunk, egy bábkormánnyal, és ennek a "kormánynak" olyan lehetőségekkel, ami csak a saját pecsenyéjük sütögetésére kínál alkalmat, visszapofázásra nem, cserébe a bőrünkért.
1711-ben, 1849. augusztus 13-án, 1944. március 19-én és 1945. április 4-én sem volt választási lehetőségünk, ahogy 1956-ban, vagy 1989-ben sem igazán.
Az Eurázsiai Unióba való felvételről, bár ésszerű lenne, majd csak akkor lesz lehetőség tárgyalni, ha nem NATO logisztikai bázisokkal, NATO és USA rakétavédelmi rendszerekkel, izraeli haderővel, és ENSZ csapatokkal megspékelve, ellenséges román, szlovák haderő ellen, sokszoros túlerővel szemben kellene harcolnunk.
Az "Angolszász-misszió" szerinti Kína elleni harchoz az USA-nak, a briteknek, a franciáknak és Izraelnek szüksége lesz Oroszországra, de annak ára is lesz, amit most még nem akarnak megfizetni. Amikor rákényszerülnek erre, akkor már kénytelenek lesznek "szövetségbe adni" Kelet -és Közép-Európát "is".
Nem szabad elfelejteni, hogy a "nyugati tömb" sokkal nagyobb arányú "belső ellenséggel" rendelkezik, mint a keleti, de itt is, ott is van még egy-két tartalékolt "meglepetés". Gondoljunk csak az eltűnt Fort Knox-i, EU-s, vagy afrikai aranykészletekre!
#3 | Tulok - 2011.12.12. 16:53:41
A csúcson elért megállapodások lényegét az a kormányközi egyezmény jelenti ("költségvetési paktum"Wink, amelyik az EU-tagországok, elsősorban az euróövezet tagországai pénzügyi politikája szigorítását jelentik. Az egyezmény a lisszaboni szerződés módosítását előirányozó német-francia kezdeményezés alternatívájának bizonyult. Nagy-Britannia ugyanis határozottan ellenezte az EU alapokmányának módosítását, de az új egyezményben szintén nem vesz részt. A "költségvetési paktumban" az euróövezet 17 tagországa és az EU további 6 tagországa vesz részt. Svédország, Csehország és Magyarország képviselői elvi egyetértésüket fejezték ki, de "türelmi időt" kértek.
Az egységes Európa tagországainak álláspontja eddig még nem különbözött nyíltan oly szembetűnően. Új erővel hangoztatják, hogy Európa "két sebességgel" halad. A médiák többek között Trajan Basescu román elnök szavait idézik, hogy Románia nem fogadhatja el az Európai Uniót, amelyikhez a tagországok két kategóriája tartozik". Hírügynökségek jelentése szerint tulajdonképpen ugyanilyen hangnemben nyilatkozott Donald Tusk lengyel miniszterelnök is, aki jelenleg az EU-ban elnököl. Tusk szavai szerint Európának 27 tagországa van, nem pedig 17 vagy 17 plusz. És ha megszabadulnak a 27-ek Európájától, ezzel "szöget vernek az EU koporsójába".
A Die Zeit hetilap szerint "az uniós csúcstalálkozó euró-megmentési határozatának politikai ára túl nagynak bizonyult". Egyes szakértők állítják, hogy az egységes valutának egyáltalán nincs perspektívája.
"A valóságban az euró az európai térség dezintegrációjának leghatalmasabb mechanizmusa, az egységes Európa megsemmisítésének mechanizmusa - hangoztatták szakértők. - A tagországok ugyanis így nem rendelkeznek lehetőséggel saját gazdaságuk irányítására. A politikai és gazdasági integráció útján tett minden egyes lépéssel Európában nem csökken, hanem növekszik a botrányok, konfliktusok és szembenállás mennyisége. És minél szilárdabban tart ki Németország és Franciaország kormánya amellett, hogy az euróövezetet nem hagyhatják el azok az országok, amelyek nem képesek eleget tenni a követelményeknek, annál nagyobb nagyságrendet ölthet a katasztrófa és annál mélyebbre ránthatja az egész világgazdaságot."

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum