Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az armageddon kisöcsikéje az eurogeddon
2012-ben az euró megszűnik létezni, az EU-ban pedig drasztikusan visszaesik az áruk és nyersanyagok iránti kereslet, ami nagyszabású recessziót vált ki. A DAE (Deloitte-Access Economics), ausztráliai tanácsadó társaság szakértői szerint "az európai hatóságok egyelőre nem reagálnak kellőképpen ezekre a kihívásokra", bár a kihívás és az öszeomlás szavak nem ekvivalensek. A nyomorult bankok, miközben leállították a hitelezést, extraprofitot "takarítanak be", mert a jólvégzett csalás, fosztogatás után "ez jár nekik", mint ragyásképű némbernek a "Loreál vakolat"!

Az "eurogeddon" fogalma 2011 végén alakult ki, amikor az euró-övezetben megsűrűsödtek a Goldmansachs, Izrael, és az EKB támogatású IMF és Világbank által genererált válságproblémák. Az uniós vezetők egyik csúcstalálkozót rendezték a másik után, az EKB új elnöke, Mario Draghi csaknem hetente újabb nyilatkozatokkal lépett a nyilvánosság elé, szövegíróit csapágyasra hajtva, a hitelminősítő ügynökségek pedig sorra leminősítették az euróövezeti tagországok gazdaságait. Egy nagyszabású recesszió már-már elkerülhetetlennek látszik, de megvalósulásához nagyon sok adót, szociális jutattatást kellett elsikkasztani. A pénzügyi bloggerek "eurógeddonról" írtak. Nem csoda, hogy ez a hangzatos meghatározás egyből bekerült a szóhasználatba, bár bizonyos szintű palgizálás gyanuja is felmerült.

A DAE előrejelzése szerint „a rendszer egyelőre feltételesen tartja az egyensúlyt és működik, amennyiben egyensúlynak lehet nevezni a szakadékban való zuhanást, és működésnek az akaratlan sebességgyűjtést. Azonban a káosz akár hirtelen is bekövetkezhet, és nagyon nehéz kiszámítani azt a tényezőt, amelyik előidézi a becsapódást. Azonkívül rámutatnak, hogy az euró jövője el fog dőlni az év végéig. Megjegyzendő, hogy ilyen előrejelzések 2011-ben is elhangzottak, méghozzá a legtekintélyesebb pénzügyi szakemberektől, de 2011.11.11. is volt annyira egyedi dátum, mint az armageddon előre jelzett idei időpontja, vagy a 2012.12.12.
A DAE közgazdászai rámutatnak, hogy az összeomlás elkerülése végett az euróövezeti hatóságoknak csökkenteni kell az államadósságot és radikálisan emelni a pénzügyi rendtartás szigorát. Az államadósság csökkentése, mint tudjuk, egy olyan lyukas zsák, aminek az alján tölcsér van. Az adóbevételek a nemzeti pénzintézetekből, az EKB-hoz vándorolnak, és utána eltűnnek valakiknek a zsebében, miközben az infláció ellensúlyozza a befizetéseket. Azonban ez a megközelítés máris bizonyítja korlátozottságát, illetve az ilyen ügymenetet elrendelők korlátoltságát.
Először is, a legtöbb adósság kapcsolódik egymáshoz - ennek több mint 50%-át az európai országok korrupt kormányai halmozták fel, ami ugyanott csapódik le, mint a másik fele. Ezen a többi részen megosztoztak a bankok, a politikusok egyéb begyűjtő csatornái, kiszolgálóik, és a megbízóik. Másodszor, jelenleg nem az adósságprobléma a legnagyobb gond, hanem a gazdasági növekedés alacsony, mi több, negatív üteme, ami elméleti síkon a "központi rendeleti keretből" táplálkozik, mivel már 2010. év elején elrendelték a most fellendíteni, és megmenteni szándékozott gazdaságok leépítését. Gondolom a "központi rendeleti keret" meghatározás ismeretlen fogalom még sokaknak, mivel most találtam ki. Azt jelenti, hogy külön "rendeleti keretből" lehet elővadászni a hivatkozásokat, ürügyeket, félrevezetési módszereket (remélhetőleg nem kamatoztathatóan). Ezt az "alapot" az EKB külföldi "segítséggel" hozta össze, mert "ez a műsor nem jött volna létre", ha bankárkasztnak "nem jut az eszébe".
Az alacsony önköltség ne tévesszen meg senkit! Nagyon sokba kerül ez majdnem mindenkinek, mert szédületes "árat kell érte fizetnünk", érte is meg miatta is, meg miattuk is!
Ha folytatják a mostani politikát, vagyis a tagországok csakis a költségvetési hiánnyal foglalkoznak, akkor ez adósságspirált eredményez: az állami kiadások csökkentése a növekedés tempóját is csökkenti, illetve a csökkenés tempóját növeli, addig, amíg az országok nem esnek recesszióba, a lakosság meg kétségbe. Az USA ennek az ellenkezőjét választotta és bizonyos sikert ért el ezen a téren. A gazdasági elmzők egyik ámulatból a másikba esve találgatják, hogy miként lehet gazdasági produktum növekedése nélkül gazdasági növekedést és javulást elérni, bár alighanem ennek is megvan a módja, és technikája! Ha csak a növekedést ehetné meg a Bilderberg, nem kellene harcolni ellenük.

Az európai adósságválság körül kibontakozott legutóbbi események az „eurógeddon” forgatókönyve híveinek kedveznek. Brüsszel és a hitelezők nem képesek megállapodásra jutni Athénnal a régi kötvényeknek újabb állami kötvényekre cseréjéről, amelyeknek hosszabb lesz a lejárati idejük. Mindezt német adó és költségvetési itéletvégrehajtóval biztosítanák, hogy el ne csessze az üzletet vagy üzekedést valami hiányosan kiképzett tisztosz. Az uniós vezetők azon döntése, hogy csatlakoznak az Iránnal szembeni olajembargóhoz, keresztül húzhatja a gazdaság újjáépítésére vonatkozó terveket, amit eszük ágában sincs megvalósítani, de az "elemzőknek" ezt kell mondaniuk.

  Hozzászólások
#1 | piskota - 2012.01.31. 10:54:54
Alakul ez! Nagyszerűen alakul! Magyarország sem fog kimaradni a buliból!
Valuta-hitel-forint-benzinár-rendszámcsere-úthasználati matrica Budapestre-kilakoltatás.., felsorolhatatlan...
Tényleg alakul, nagy bulit ígér, sok-sok halottal, áldozattal...
A nemzetközi zsidó maffia büntető szankciói szinte kizárják, hogy a fegyveres testületek, a visszaélést biztosító "Rendfenntartók" szervezetszerűen tegyenek a Magyarországot kifosztó, felprédáló hatalombitorlók ellenében! Pedig, gondolkodniuk most kellene, mert akkor már nem lehet, mikor a megvadult tömeg igazságot szolgáltat a jelen ávós pribékein...
Gyöngyösi Zoltán
#2 | Tulok - 2012.01.31. 12:06:29
A sorban levadászás 27 tagállam esetében eltarthat egy darabig. Egyszerre túl nagy falat lenne, de három olajfüggése, és prédának kijelöltsége miatt ismét célkeresztbe került tagország megkönnyítheti a sor folytatását.
A nemzetközi zsidó maffiát pedig úgy hívják, hogy EU, USA, ENSZ, NATO, és a Goldmansachs.
Az időben ébredezés időszerű lenne, mert "halott ember ritkán táncol..."
#3 | Statikus - 2012.01.31. 18:51:25
armageddon

A végső csata Isten (a Messiás személyén keresztül) és a Sátán között, a Jelenések Könyvében, az Új Testamentumban.

Eredete: görög

http://idegen-sza...armageddon

Armageddon: héberül Har Megiddó, vagyis Megiddó hegye. Ősi rétegdomb (tell) az egykori Via Maris mentén, amelynek húsz feltárt rétege tizennégy település emlékét őrzi. A Jelenések Könyve szerint a Nagy Nyomorúság végén e hegy mellett, Jezréel-síkságán kerül sor az antikrisztusi erők és az Úr seregeinek végső összecsapására (Jelenések 16:16).

Geddon - a közelmúltban elterjedt szó, leginkább civilizációs (tehát globális) összeomlást jelent. Annyira friss keletkezésű, hogy a szlengszótár sem tartalmazza.

A fentiek szerint az "eurogeddon" szó helyett pontosabb lenne az "euromageddon", vagyis Euro-Mageddon. Ez, a szőrszálat tovább hasogatva, Megiddó Eurója, vagy Európája lenne, de nehezen értelmezhető.
Talán többet mond a végső boncolgatási állapot:
EU-roma-geddon, aminek a jelentését nem kívánom bővebben kifejteni, mert büntetőjogilag sikamlós téma...

Forrás: Statikus Értelmező Szótár
#4 | Tulok - 2012.02.01. 03:43:45
Tibi! Ha tovább fűzzük, eljutunk Kolompár Orbánig, onnan meg Kiskunmajsára. Majsától meg már nincs messze Szank. Szankon meg lesz egy ügyes kovács, aki megpatkolja Sátánt...
A kör bezárult!
#5 | piskota - 2012.02.01. 10:31:22
Senki sem hihet az 1956 előtt működő ÁVÓ valamiféle ártatlanságában. Mindenre kiterjedő gondos mérlegelés és szelekció alapján, különleges szempontok megléte esetén lehetett e szervezetbe bekerülni, melyet aztán mindenféle eskünél is szorosabb szálak fűztek megbonthatatlan egységgé: az elkövetett súlyos kegyetlen bűnök tömege!
A népítélet végrehajtása jogos és megfellebbezhetetlen volt...
Emlékeimből, tudatomból nem tudom kizárni a teljesen natúr videó felvételt a líbiai események kapcsán, mikor is egy helyi pribéknek ítélt ember fejét, a tömeg helyeslő mormogása mellett, késsel lenyiszálták, majd felmutatták...
Rohadt egy érzés lehet pribéknek lenni, abban a biztos tudatban, hogy mindenféle fejre-húzott maszk ellenére is megtalálható valaki...
Utcai ítélet végrehajtásra általában nem a népellenes parancskiadók kerülnek...
A "rendfenntartók" parancsnoki és végrehajtó állományának is kötelezően mérlegelnie kell fenyegetettsége okán, hogy mely határig támogatja az aktuális hatalombitorlókat, s mérlegelnie kell, hogy e határig formálisnak tartott esküjéhez lesz hű, mert az nagyobb esélyt nyújt az életben maradásra...
Remélem, reménykedem, hogy látják és helyén értékelik az ország tudatos kifosztásának folyamatát!
Gyöngyösi Zoltán
#6 | Tulok - 2012.02.01. 13:26:22
Zolikám! Képzeld magad egy pribék rémálmába, amikor komor emberek veszik körül. A helyébe és a másik oldalra is.
Szinte mindegyik martalóc abban bizakodik, hogy időben le tud lécelni, de mi lesz, ha nem lesz hova, mert összelopott vagyon ide vagy oda, űrhajóra kevésnek telik.
Ez igazi oka a "tervezett létszámcsökkentésnek"...

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum