Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  "A karaván halad..."
"A karaván halad..."Minden a "legnagyobb rendben"! A dél-európai, az afrikai és a közel-keleti tűzfészkek "szépen" termelik a híreket és az áldozatokat. Szíriában egy olyan választásra lenne szükség,amelynek időpontját és feltételeit jól határozzák meg. Fontos az, hogy az kerüljön hatalomra, akit a nép választ meg- így fogalmazott a török miniszterelnök, miközben az Amerikai Egyesült Államok egyre határozottabban vezet be szankciót azon országokkal szemben, amelyek nem csökkentik az iráni olaj exportálást. A Dél-Szudán, Jemen, Szíria, Nigéria és Észak-tengeren olajpiacokon keletkezett fennakadások ellenére, nem keletkezett olajhiány. A fogyasztó országok figyelme Irán helyett más olajtermelő országok felé terelődött. Az amerikai kongresszuson jóváhagyott törvény ismeretében Barack Obama amerikai elnöknek minden hatodik hónapban egyszer nyilatkozatot kell adnia, hogy vajon elegendő a kereslet-kínálat egyensúlya a piacokon, hogy lecsökkentsék az Iránból vásárolt olaj mennyiségét, bár a Kína és India iráni olajbehozatalról nem esik szó.

Valahogy nem hozott megoldást Kadhafi kiiktatása sem, nem enyhül a feszültség Líbiában.Az ország déli részében a Sebha város lakói és Tubu törzs tagjai között összecsapások zajlanak. Három napja tartanak. Halottak száma elérte a hetvent.Közel 150 személy pedig megsérült. A Nemzeti Átmeneti Tanács illetékeseitől arról értesülhetünk, hogy az összecsapások helyenként zajlanak és a tubu törzs illetékesei pedig azt állítják, hogy etnikai tisztogatást végeznek. Irak 22 év eltelete után hazigazdája az Arab Liga csúcstalálkozójának. Az Arab Liga tagállamai találkoznak ez alkalommal. Mint köztudott, Tunézia, Egyiptom, Líbia és Jemenben hatalomváltás történt az elmúlt évben.

Az Arab Liga iraki csúcstalálkozója középpontjában leginkább a szíriai válság áll. Az izraeli-palesztin kérdés, Jemen és Egyiptom jelenlegi helyzete is szóba kerül. Valószínűleg bosszantó lehet Izrael számára, hogy harapófogóba kerül. Ha Izrael megtámadná Iránt, akkor nagy katasztrófa lenne. Törökország nem támogat semmilyen katonai beavatkozást Iránnal szemben. Ezt közölte Recep Tayyip Erdogan török miniszterelnök Obama amerikai elnökkel is. Ali Hamanei ajatolláh, Irán legfelső vallási és politikai vezetője hangot adott annak, hogy Irán nem szándékozik nukleáris fegyvert előállítani és úgy fogalmazott, hogy az iszlám vallás elvei szerint nagy bűn a tömegpusztító fegyverek használata. Irán hajlandó visszatérni a tárgyalóasztalhoz, hogy nukleáris programjáról egyeztessen az ENSZ Biztonsági Tanácsának öt állandó tagjával és Németországgal.

Magyar vonzata ezeknek a híreknek, hogy Izrael látszólagos és júniusra ígért Irán elleni támadása izraeli menekülthullámot indít el a "korábban megbeszéltek szerint", az első iráni rakéták megérkezése után. A célországokat ismerjük...

Valahogy Görögországban sem akar haladni az "átalakulás". A demokrácia csődjének tekinthetjük azt, ami a görög parlamenti választásokkal kapcsolatban történik. Mint ismeretes, az adósságválság kikényszerítette megszorítások elfogadásának feltétele az volt, hogy a kormány lemond, ideiglenes kormány alakul és előrehozott parlamenti választásokat tartanak. Az ezzel kapcsolatos megállapodást megkötő két nagy párt már meg is egyezett abban, hogy ezeket a választásokat február 19-én megtartják. Alig közölték azonban ezt a dátumot, máris megszületett az új döntés: a választásokat áprilisra halasztják, de a dátumot nem határozták meg. Április itt van, de ez e sorok írásáig sem történt meg. A nemzetközi választási naptár még mindig csak annyit mond, hogy áprilisban, egyes lapok azonban már lehetséges időpontként májust emlegetik. Az igazság az, hogy a parlamenti demokrácia történetében most történik meg először, hogy egy biztos győzelemre számító ellenzéknek nem sürgős a hatalomra kerülés. Ez azért jelenti a parlamenti demokrácia csődjét, mert azt jelzi, hogy a parlamenti erők számára nem sürgős a hatalom megszerzése, mert nem sietnek vállalni azt a felelősséget, amit a választások megnyerése akaszt a nyakukba. Ez azért csőd, mert egyrészt az a természetes, hogy egy biztos választási győzelem előtt álló erő mindent megtesz az előrehozott választások kikényszerítésére, mert le akarja rövidíteni azt az időt, amely őt a hatalom megszerzésétől elválasztja. De milyen hatalomét?

Erre jó példa az itthon közelmúltban történt eset. A Fidesz annak idején mindent megtett a választások kikényszerítéséért, holott tudta, hogy neki is jobb ha a Bajnai-kormány viszi el a balhét. Szlovákiában pedig az Európai Unió által megkövetelt döntés elfogadásának feltétele lett a rendkívüli választások kiírása, amit aztán az addig ellenzéki párt fölényesen – az abszolút többség megszerzésével – meg is nyert. Párizsban egymillió ember tüntetett De Gaulle ellen, majd alig tíz napra rá egymillió mellette, mert közben Párizsban nem hordták ki a szemetet, így a franciáknak hirtelen elment a kedvük a forradalomtól. És De Gaulle nem volt valami nagy híve a parlamenti demokráciának. Az ország krónikus válságára leghatásosabb gyógyszernek azt tekintette, hogy a parlamenti rendszer helyébe az elnöki rendszert állította. A legfontosabb döntések meghozatalát pedig nem bízta a parlamenti vitákra, hanem népszavazásra vitte. (Benne legalább volt annyi karakánság, hogy a hatalmát tette minden népszavazás tétjévé, és lemondott, amikor az elsőt elveszítette.)
Ahogyan a Nouvel Observateur jellemezte a helyzetet: „A munkabérek csökkennek, az üzletek sorra bezárnak
- "a görög nép egy végeláthatatlan gazdasági és politikai válság elé néz.”. Sajnos ez vár mindenkire Európában, köszönhetően a korlátlan hatalmat "kiharcoló" EU vezetésnek, az IMF-nek a Világbanknak, az EKB-nak.és a Golmansachsnak, egyszóval a Bilderberg Groupnak.
Nem lusták a görögök – a bécsi Die Presse nemrég megírta, hogy dolgoznak annyit, mint a németek, sok más lap célzott arra, hogy nem üldögélnek többet uzójuk mellett, mint a franciák a borocskájuk mellett. Az pedig csak természetes, hogy mint a világ bármelyik népe, jobban szeretnének élni, pénzhez akarnak jutni, hisz ki vannak téve a fogyasztói társadalom szakadatlan bombázásának, állandóan azt látják, hogy egyesek milyen jól élnek. Kár lenne őket még azért is kárhoztatni, hogy fáj nekik minden megszorítás, tiltakoznak minden kiharcolt kedvezmény megvonása ellen. Ahogy lapjuk, a To Tima írta: „Ez alkalommal sorsunk a körülményektől függ,
Olyan eseményektől, amelyekért nem vagyunk felelősek, nem ellenőrizhetjük lefolyásukat, és nem vagyunk képesek befolyásolni őket.” Felelősek a politikusok, akik leépítették az ipart, és felelős a parlamenti demokrácia, mert felelőtlen ígérgetéssé teszi a politikát.

Dolgozzon nekik az apjuk "fityulája", és kimentem, hogy eltörjem az összes szerszám nyelét, de meggondoltam magam. Drága a nyél, mire megyek egy törött vasvillával, amikor egyben dárdának is használható?

Miközben az amerikai elnökválasztás látszólagos küzdelmei zajlanak, csend van a katonai megszállások területén. Mondhatni, erőt gyűjtenek a felek. India nyíltan felvállalta Irán iránti szimpátiáját, elfoglalva helyét ott, ahova "tartozik". Nevezhetnénk ezt véletlenek sorozatának, csak az a baj, hogy ez nem igaz.

USRael erőt gyűjt, hagyva a veszet fejsze nyelét. Az "Angolszász Missziónak" India ugynolyan, ha még nem nagyobb célpontja, mint Kína. Katonai szempontból Oroszországnak és Indiának nagyon tartós kapcsolata van. Manapság az indiai Haditengerészet nem csak orosz gyártmányú tengeralattjárókkal, de repülőgép hordozókkal, rombolókkal és naszádokkal is rendelkezik. Az indiai gyárakban orosz mintára gyártják a tankokat és a páncélozott szállító harcjárműveket – tájékoztat a Politikai és Hadi elemző Intézet igazgatóhelyettese, Alekszandr Hramcsihin: - " India napjainkban a fegyver import tekintetében, amelynek 70%-a Oroszországból származik, az első helyen áll".
Szerencsére a chamtrailező repülőgépeket is lelővik...

Mondhatni, mindenhol forrongások tapasztalhatók, Mexikótól, Thaiföldig. Robbannak a bombák, átalakulások sora van folyamatban, de igazából semmi nem változott, "minden a tervek szerint halad", a szakadék felé.

Itthon Snitt Pali bukása, és az, hogy a rinocérosz bőre selyempapír az ő bőréhez képest, amit a képes felén visel, nem szokatlan. Máshol is akadnak köztörvényes és politikai okok miatt lesittelt bűnözők a vezetésben és a jelöltek között is. Nálunk talán annyi a különbség, hogy a FIDESZ, az MSZP-s vásárolt, vagy politikai érdekek alapján "megdiplomásodott" emberkéi még reklamálni mernek. Ahogy az emberi hülyeségnek és Világegyetemnek nincsenek határai, úgy pofátlanságnak sem!
"Monnyon le"! Ha megbilincselnék magukat, és tömegtüntetésen bevallanák elkövetett bűneiket még mindig akadna ott is annyi hülye, aki bocsánatos bűnnek tartaná az 1989-óta, esetleg előtte is elkövetett aljasságaikat, bűncselekményeiket. És még a vakondra mondják, hogy vak...

  Hozzászólások
#41 | Arany - 2012.04.07. 14:36:05
Kedves Mindenki!

Áldott, békés Ünnepet kívánok!

A hsz-kat olvasva igen sok mondanivalóm lenne,valószínű, hogy a töredékét tudom csak leírni...

Janipapa! Értem, hogy a személyes találkozás számodra fontos, biztosan többet érzel meg a másik emberből, mint az írásai alapján. Ez nem egyforma mindegyikünknél...
Csak hogy egy példát említsek... Csapnivaló arcmemóriám van, nekem többször kell látni valakit, hogy felismerjem, és tudjam hova tenni. Ez nem javult az évek múlásával sem. Viszont ha valakivel beszélgetek, akkor annyira a figyelmem arra "él", ha agyonvernek sem tudom utána megmondani, hogy milyen ruha volt rajta...
Az életben előforduló helyzeteket viszont filmszerűen rögzíti a memóriám, az elhangzott szöveggel együtt. Nagyon különbözőek vagyunk.

Az élő beszéd visszaadja a másik egyéniségét, a reakcióit, különösen akkor, ha ez személyes. Van egy nagy hiányossága, ami lehet az előnye is.
Saját tapasztalatom szerint sokszor éppen azt nem sikerül a másiknak elmondani, amit nagyon akartam, hacsak nem azzal kezdem! A félmondatokra is jövő válaszok nagyon más irányokat is megnyitnak, nagy köröket írunk le - persze semmi nem felesleges -, de van, hogy az elköszönés után jut eszembe, kimaradt a lényeg. Ez akkor nemigen fordul elő, ha leírom, és a leírt gondolatokra is megjön a válasz, ha a másik is akarja.
Néhány év internetezés után kialakul az emberben valami, aminek alapján "érzi" a másikat. Alakoskodni írásban sem tud sokáig senki! A lóláb kilátszik...

Kedves Statikus! Tökéletesen értünk itt Téged mindannyian! Azt hiszem, hogy mindenki szenved valamilyen mértékben a környezete értetlenségétől, ez annál inkább nehéz, mert olyanokról van szó, akiket szeretünk. Hiába próbálkozik az ember a szemek nyitogatásával, a fogadtatás vegyes, és a legenyhébb formája a legyintés... Beszélj bolond, mitől vagy biztos abban, amit mondasz... Van olyan családtag, akivel messziről kerülöm ezeket a témákat, mert veszekedéssé fajulna a dolog, amit nem akarok. Ettől függetlenül nagyon zavar, hogy értelmes ember, és minden hiába...!
Azt pedig ne gondold, hogy itt Rólad bárki bármi rosszat feltételezne! Járjuk a magunk rögös útját a megismerésben, néha zsákutcába futunk, de együtt könnyebb onnan is kijönni.
A nyelvi leleményeid pedig egyenesen lenyűgözőek! Hiába szoktam hozzá, hisz a férjem is nagyon sokszor "csavar" a szavakon, mindig elámulok rajta... Grin
Ne zárkózz be kis családod magányába, kell, hogy a gondolatait megoszthassa az ember másokkal is, akik ezt a "nyelvet" beszélik.

Hiszem, hogy jönnek olyan változások, amikre mi részben számítunk, de közülünk is sokan alig fogják tudni felfogni. Aki pedig mereven elzárkózik, még gondolatban is ennek a lehetősége elől, az tragédiaként fog megélni mindent. Annál nagyobb tragédia már nem jöhet, mint amiben élünk, és amerre tartunk... Ezt sem hiszik el sokan, akik csak a híreket hallgatják, és azt hiszik, hogy az az igazság...

Amióta világ a világ, aki valami másról beszél, mint amit a többség ismer, azt lázadónak, jobb esetben bolondnak tartják. Utólag mégis nekik volt igazuk!

Itt a Húsvét, következik a Feltámadás, Magyarországnak is fel kell támadni!

Áldás!
#42 | Tulok - 2012.04.08. 01:00:24
Janipapa! A személyes ambíciókat előtérbe helyező "ideológiákat" másként szokás hívni, mint a közösség érdekeit képviselőket. Sokan nem tudják meghúzni a határt, nem tudják mikor válik el a kettő egymástól.
Valóban kívánatos a személyes találkozás, de csak abban az esetben, ha nem csak az egyik fél követeli, hogy meghallgattassék, de nem kíváncsi a másik álláspontjára, véleményére, meglátásaira. Akinek csak diktátorkodásra futja, nem sok követője lesz.

Zolikám! A diplomák és doktorátusok, a Fodor Gábor-féle, saját magát miniszterként adjunktussá előléptetések, soha meg nem adott, de kiérdemelt doktorik és tudományos fokozatok tisztességtelen kezelésének módszertana világjelenség.
A "támadások" egészen mást jelentenek.

Arany! Akit váratlanul, felkészületlenül ér a változás, elpusztul. Aki lelkileg felkészült, nagyobb eséllyel maradhat meg.

Mindenkinek Kellemesen Eltöltött Húsvéti Ünnepeket Kívánok!


Ui.: A szomszédnak már két nyula megdöglött, mert az 5 és 7 éves gyermekei próbálták kinyomni belőlük a "tojást". Csak a szuszt sikerült.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum