NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Most akkor ki a h√ľlye?
A kormányok, az EU és az USA média hallgatása után hirtelen áttörés, az éghajlat-befolyásolás nyilvános elismerése!
M√°r az ENSZ is szorgalmazza, hogy fagyassz√°k be az √©ghajlat geo-m√©rn√∂ki projektet! A Reuters hirad√°sa szerint, az Egyes√ľlt Nemzetek Szervezet√©nek kell elrendelnie a morat√≥riumot a "geo-m√©rn√∂ki" projektekkel szemben, √ļgymint a mesters√©ges vulk√°nok, √©s hatalmas felh√Ķ-k√©pz√©si rendszerek vonatkoz√°s√°ban, "az √©ghajlatv√°ltoz√°s elleni k√ľzdelemben"!
A z√∂ld csoportok att√≥l tartanak, hogy a beavatkoz√°s √°rthat a term√©szetnek √©s az embernek. A kock√°zatok t√ļl nagyok, mert a term√©szet manipul√°l√°s√°nak hat√°sai, egy √≥ri√°si m√©ret√Ľ, nem teljesen ismert jelens√©gsorozatot ind√≠that el, √°ll√≠tott√°k a jelent√Ķs ENSZ-tal√°lkoz√≥n Jap√°nban. A l√©gk√∂r leh√Ľt√©s√©√©rt zajl√≥ k√ľzdelem n√∂vekv√Ķ vesztes√©geinek eredm√©nye, a n√∂v√©ny-√©s √°llatfajok egyre intenz√≠vebb kihal√°sa, √©s tegy√ľk hozz√°, az emberis√©g √©letter√©nek sz√Ľk√≠t√©se is! K√∂zel 200 orsz√°g k√∂veteit h√≠vt√°k meg Jap√°nba, Nagoya-ba, a c√©lkit√Ľz√©sek egyeztet√©s√©re. Harcot hirdettek az erd√Ķk puszt√≠t√°sa ellen, a foly√≥k √©s korallz√°tonyok megment√©s√©√©rt, amelyek er√Ķforr√°sait √©s k√∂zponti meg√©lhet√©s√©t jelentik a gazdas√°goknak.

A geo-m√©rn√∂k√∂k √°ll√≠t√°sa szerint, az egyik f√Ķ oka a gyors vesztes√©geknek a term√©szetben, az √©ghajlatv√°ltoz√°s. Az ENSZ meg√°llap√≠t√°sa szerint, s√ľrg√Ķsen meg kell f√©kezni a glob√°lis felmeleged√©st, √©s meg kell el√Ķzni a sz√©ls√Ķs√©ges sz√°razs√°gokat, az √°rad√°sokat √©s a tengerszint emelked√©s√©t. Emberi sz√°m√≠t√°sok szerint, nem a legjobb megold√°s ez√©rt, a Golf-√°ramlat le√°ll√≠t√°sa, a mez√Ķgazdas√°g t√∂nkret√©tele, √©s vulk√°nkit√∂r√©seket felhaszn√°lni politikai, hatalmi √©s strat√©giai c√©lokra. N√©h√°ny orsz√°g vonatkoz√°s√°ban, a geo-m√©rn√∂ki projekt k√∂lts√©gsz√°m√≠t√°sa, milli√°rd doll√°ros nagys√°grend√Ľ, de ez az okozott k√°rok √©s term√©skies√©st sz√°molva, ez t√∂bbsz√∂r√∂z√Ķdik! A "mar√©knyi, iparilag fejlett orsz√°g hozta meg a d√∂nt√©st, geo-m√©rn√∂ki, √©s a vil√°g t√°mogat√°sa, j√≥v√°hagy√°sa n√©lk√ľl", jelezte a kanadai ETC Group a Reuters h√≠r√ľgyn√∂ks√©gnek az okt√≥be 18-29. k√∂z√∂tt megrendezett tal√°lkoz√≥n.
Az ENSZ "√©ghajlat-test√ľlete" 2013-ra tervezi a geo-m√©rn√∂ki jelent√©s fel√ľlvizsg√°lat√°t.

Néhány geo-mérnöki javaslat, SOLAR reflektorok:
- √ďce√°n megterm√©keny√≠t√©s. Nagy ter√ľleteken sz√©tsz√≥rni vasat, vagy m√°s t√°panyagokat, mesters√©gesen √∂szt√∂k√©lve a fitoplankton fejl√Ķd√©st, amely mag√°ba sz√≠vja a sz√©n-dioxidot, de ez egy√ľtt j√°rhat k√°ros algavir√°gz√°ssal, elsz√≠vja mag√°ba a t√°panyagokat, √©s meg√∂li a halakat √©s m√°s √°llatokat.
- Tengervizet permetezni a l√©gk√∂rbe, hogy n√∂velje a f√©nyvisszaver√Ķ -√©s kondenz√°ci√≥s felh√Ķket, √≠gy visszaverni t√∂bb napf√©nyt az √Ľrbe.
- Mesters√©ges vulk√°nok. Apr√≥-szulf√°t r√©szecsk√©k vagy egy√©b anyagok ker√ľljenek a sztratoszf√©r√°ba, hogy visszat√ľkr√∂zz√©k a napf√©nyt, ami szimul√°lja egy nagy vulk√°nkit√∂r√©s hat√°sait.
- A sz√©n-dioxid elk√ľl√∂n√≠t√©se √©s t√°rol√°sa. Sz√°mos korm√°ny √°ltal t√°mogatott, √©s mag√°ban foglalja a CO2 befog√°s√°t er√Ķm√Ľvek, finom√≠t√≥k eset√©ben, √©s f√∂ldg√°z kutakba szivatty√ļz√°s√°t m√©lyen a f√∂ld al√°.
Pat Money (ETC) azt mondta, az ENSZ biol√≥giai sokf√©les√©gr√Ķl sz√≥l√≥ egyezm√©ny√©re (CBD), hogy ki kell b√Ķv√≠teni a morat√≥riumot az √≥ce√°ni megterm√©keny√≠t√©sre, b√°r ennek a javaslat√°nak, ellen√°lltak egyes orsz√°gok. Az √©v elej√©n "Kanada egyszer√Ľen agg√≥dott, hogy nem vil√°gosak a fogalmak, bele√©rtve, hogy mely tev√©kenys√©gek tartoznak a" geo-engineering kateg√≥ri√°ba! Az eddigi c√©lzott term√©szeti √©s gazdas√°gi puszt√≠t√°st l√°tva ez √©rthet√Ķ!
A k√∂rnyezetv√©d√Ķk szerint, geo-m√©rn√∂k√∂k elleni a szellem, a Nagoya-i t√°rgyal√°sokon, amelynek c√©lja, hogy √ļj c√©lokat jel√∂ljenek meg 2020-ig, a term√©szet v√©delme √©rdek√©ben, mint p√©ld√°ul l√©trehozni t√∂bb sz√°razf√∂ldi √©s tengeri v√©dett ter√ľletet, elv√°gva a szennyez√©st√Ķl √©s a hal√°szati gazd√°lkod√°st√≥l.
"Mi term√©szetesen t√°mogatjuk a tov√°bbi (geo-m√©rn√∂ki) kutat√°st, mint minden ter√ľleten, de nem minden v√©grehajt√°si m√≥dot, mert ez t√ļl vesz√©lyes lenne. Nem tudjuk, hogy ez milyen hat√°sokkal lehet a k√©s√Ķbbiekben", mondta Francois Simard, az IUCN term√©szetv√©delmi csoportt√≥l.
A fentiek jelentik a hivatalos fed√Ķsztorit. Az √©lelmiszergabon√°k term√Ķter√ľleteinek elpuszt√≠t√°sa, √©h√≠ns√©g el√Ķid√©z√©se, a mez√Ķgazdas√°g le√©p√≠t√©se, a t√©nyleges c√©lokat mutatja.
A vil√°g sz√°mos pontj√°n mindennaposs√° v√°lt √©hs√©gl√°zad√°sok szenved√Ķ alanyainak vajmi kev√©s vigaszt jelent, hogy esetleg, ha val√≥ban haszn√°l a "s√°rk√°ny ellen s√°rk√°nyf√Ľ", egy fokkal alacsonyabb h√Ķm√©rs√©kleten halhatnak √©hen (steriliz√°lva, megm√©rgezve, √©s megfert√Ķz√∂tten)!

  HozzŠszůlŠsok
Mťg nem kŁldtek hozzŠszůlŠst

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

Mťg nem ťrtťkeltťk

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum