NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A hazudoz√°s ideje lej√°rt!
A hazudoz√°s ideje lej√°rt!John P. Holdren, a Tudom√°ny-√©s Technol√≥giapolitikai Hivatal igazgat√≥ja, Obama eln√∂k tudom√°ny-√©s technol√≥giapolitikai asszisztense √ļgy tartja, hogy a geo-m√©rn√∂ki project seg√≠ts√©get ny√ļjt a bolyg√≥ stabiliz√°l√°s√°ra id√Ķj√°r√°s tekintet√©ben a glob√°lis felmeleged√©s ellen. A vegyi-permetez√©seket nem csak az USA korm√°nya, de k√∂zlem√©ny√©ben a n√©met korm√°ny is elismeri, b√°r tagadj√°k eg√©szs√©gk√°ros√≠t√≥, √©s gazdas√°gpolitikai √©rdekek ment√©n kifejtett, sz√°nd√©kolt hat√°sait. Holdren t√∂k√©letesen j√°rhat√≥ √ļtnak l√°tja a chemtrails m√≥dszert a bolyg√≥ leh√Ľt√©s√©re, √©s teljes m√©rt√©kben t√°mogatja a b√°rium, magn√©zium, alum√≠nium, nano-sz√°lak, stroncium, bakt√©riumok, sp√≥r√°k √©s m√°s vegyianyagok l√©gk√∂rbe permetez√©s√©t. Holdren √°ll√°spontja a Council of Foreign Relations Journalban jelent meg, melyben a CFR (Council on Foreign Relations=K√ľlkapcsolatok Tan√°csa) m√©ltatta a glob√°lis felmeleged√©s elleni k√ľzdelem jegy√©ben neh√©zf√©mek l√©gk√∂rbe juttat√°s√°t.
Ez az √©rvel√©s szemen-szedett hazugs√°g! A cs√∂kken√Ķ gravit√°ci√≥s mez√Ķ miatt v√©konyod√≥ l√©gk√∂rt, √©s az egyre er√Ķsebb naptev√©kenys√©get haszn√°lja fel a glob√°lis elit, hogy az ember alkotta kl√≠mav√°ltoz√°s hazugs√°g√°ra hivatkozva emberis√©g elleni b√Ľntettet k√∂vessenek el. V√©grehajt√≥ja az ENSZ IPCC. A tud√≥sok vil√°gszerte √©szlelt√©k azt a t√©nyt, hogy a Nap melegszik, √©s nem csak a F√∂ldet meleg√≠ti fel, de az √∂sszes bolyg√≥t √©rinti a Naprendszer√ľnkben.

A Nemzeti Eg√©szs√©g√ľgyi Int√©zet meg√°llap√≠totta, hogy a geo-m√©rn√∂ki tev√©kenys√©g k√∂zvetlen√ľl felel√Ķs olyan neurotoxinok l√©trj√∂tt√©√©rt, amelyek megtal√°lhat√≥k az emberi v√©rben, t√ľd√Ķben, √©s okozva egy eg√©sz sereg neurotoxikus k√∂r√ľlm√©nyt, p√©ld√°ul a sclerosis multiplexet, vagy alzheimer-k√≥rhoz hasonl√≥ agyi le√©p√ľl√©st. Holdren csatlakozik az ember okozta kl√≠mav√°ltoz√°s v√©szmadaraihoz, akik fenyegetnek, hogy a glob√°lis felmeleged√©s nem lassul id√Ķben, √©s megford√≠that√≥ a k√©pzeletbeli "fordul√≥ponthoz" k√©pest. Az egyik az √°ll√≠t√°sok k√∂z√ľl, hogy a j√©g teljesen elolvad az √Čszaki-sarkon, b√°r tudom√°nyos kutat√≥k azt mutatj√°k ki, hogy ez nyilv√°nval√≥an nem igaz.

A Syracuse Egyetem tanulmánya megállapította, hogy az éghajlatváltozás természetes és nem ember által okozott. Link
A kutat√≥k tanulm√°nyozt√°k a F√∂ld h√Ķj√©nek eddig elm√ļlt t√∂bb mint 1000 √©ves ciklus√°t, √©s azt tal√°lt√°k hogy:

- F√∂ld√∂n val√≥j√°ban leh√Ľl√©s tapasztalhat√≥
- Sarki jég nem olvad
- CO2 nem oka a sz√©ls√Ķs√©ges id√Ķj√°r√°s v√°ltoz√°snak, ami tapasztalhat√≥ volt a k√∂zelm√ļltban

Holdren az emberi CO2-kibocs√°t√°st hib√°ztatja, mint felel√Ķst, az asz√°ly, az √©lelmiszer felhalmoz√°si hi√°ny, √©s a tengerszint emelked√©se miatt, valamint a sz√©ls√Ķs√©ges id√Ķj√°r√°s√©rt is, amit a k√∂zelm√ļltban tapasztalt.
Holdren nem egyed√ľli elk√∂vet√Ķ az √°tver√©sben. Az Amerikai Meteorol√≥giai T√°rsas√°g kidolgozott egy politikai nyilatkozatot, hogy t√°mogatni tudja ezt a hazugs√°got, mondv√°n, hogy "c√©lszer√Ľ figyelembe venni geo-engineering potenci√°lt, hogy meg√©rts√©k saj√°t korl√°taikat, √©s hogy elker√ľlj√©k az elhamarkodott ki√©p√≠t√©s√©t."
Robert Socolow, a Princeton kutat√≥ja elmondta, a Nemzeti Tudom√°nyos Akad√©mi√°n, hogy a geo-m√©rn√∂ki m√≥dszer egy j√≥l j√°rhat√≥ √ļt, ha az √©ghajlat √°llapota dr√°maian romlik.
Mondj√°k ezt, mik√∂zben megb√≠zhat√≥ tudom√°nyos adatok azt mutatj√°k, hogy nem a CO2 a probl√©ma, √©s m√°s √©letk√©pes "elk√∂vet√Ķket" figyelmen k√≠v√ľl hagynak. A geo-m√©rn√∂ki tev√©kenys√©g maga is s√ļlyosan k√°ros, √©s k√∂zvetlen ok-okozati √∂sszef√ľgg√©s mutathat√≥ ki, hogy hat√°s√°ra jelent√Ķs v√°ltoz√°sok tan√ļi lehett√ľnk az ut√≥bbi √©vtizedekben.

Holdren osztja Obama c√©ljait az √ľvegh√°zhat√°st okoz√≥ kibocs√°t√°sok 2020-ig 20%-kal, 2050-ig pedig 80%-kal val√≥ cs√∂kkent√©s√©ben, b√°r az ENSZ 2010. szeptemberi jelent√©se m√©g az 50%-os CO2 √©s 50%-os n√©pess√©g cs√∂kkent√©st √≠rt el√Ķ. A kongresszus tagjai eset√©ben l√°that√≥ jelek vannak Obama t√∂rv√©nyjavaslat√°nak ellenz√©s√©re.
Holdren legutóbbi kijelentése nyilvánvaló félelem-árusítási propaganda. Célja kikényszerített Capitol Hill, és a közvélemény befolyásolása "igazságoknak" sejtetett tudománytalan adatokkal.

A SAG, vagyis sztratoszf√©rikus geo-m√©rn√∂ki permetez√©skor egy vastag feh√©r vonalat l√°tni, ami megmarad az √©gen j√≥ n√©h√°ny √≥r√°n √°t. Ez a chemtrail. A fels√Ķ l√©gk√∂rbe permetezett SAG vonalak hossz√ļ √≥r√°k ut√°n ter√ľlnek csak sz√©t, amik azt√°n √ļgy t√Ľnnek f√∂l, mintha felh√Ķk lenn√©nek. Alum√≠nium, b√°rium-√©s egy√©b elemek ezerszer nagyobb √©rt√©kben fordulnak el√Ķ ezekben a felh√Ķkben, mint az norm√°lisan megengedhet√Ķ lenne. Ezeknek a permeteknek a r√©szecsk√©i azt√°n lassan leereszkednek a f√∂ldre, amikor az belepi a talajt, a vizeinket valamint bel√©legezhet√Ķv√© v√°lik. A leereszked√©si r√°ta lass√ļs√°ga miatt ak√°r 1-2 h√©t is eltelhet mire a kipermetezett anyag lassan emberk√∂zels√©gbe ker√ľl. A sokat szabadban tart√≥zkod√≥k √©g√Ķ szemeket, migr√©nes fejf√°j√°sokat, szorong√°sokat, szab√°lytalan sz√≠vver√©seket, magas v√©rnyom√°st √©s m√°s eg√©szs√©g√ľgyi probl√©m√°kat tapasztalnak.

2010-es ariz√≥nai leveg√Ķ r√©szecsk√©k m√©r√©se szerint, az al√°bbi sz√°mok azt mutatj√°k, h√°nyszor t√∂bb az egyes anyagokb√≥l a l√©gk√∂rben l√©v√Ķ mennyis√©g, mint a megengedett m√©rgez√Ķ hat√°r√©rt√©k, de Eur√≥p√°ban is hasonl√≥ √©rt√©keket m√©rhet√ľnk stronciummal "d√ļs√≠tva":

Alumínium: 15,8; Antimon: 63,3; Arzén : 418; Bárium: 5.3; Kadmium: 6.0; Króm: 6.4; Réz: 9,0; Vas: 43,5; Mangán: 513,8; Nikkel: 10,7; Cink: 7,5

M√©g enn√©l is nyugtalan√≠t√≥bb az a t√©ny, hogy az √ļgynevezett "k√©pvisel√Ķk" m√°r j√≥v√°hagyt√°k a geoengineering √©ves k√∂lts√©gvet√©s√©t, n√∂vekv√Ķ doll√°r milli√°rdokban meghat√°rozva √©vente (amint ez a dokumentum : "A v√°ltoz√≥ Bolyg√≥ - Az amerikai Global Change Research Program, a 2011-es p√©nz√ľgyi √©vben kieg√©sz√≠ti az eln√∂ki k√∂lts√©gvet√©st, √©s amelynek nagy r√©sze elt√ľnt, √©s nem is szerepel a k√∂lts√©gvet√©sben, jelezve m√©g egy esetleges nagyobb csal√°st ezen a ter√ľleten, mintegy fekete k√∂lts√©gvet√©sk√©nt). Link

A globalist√°k kiv√°lasztott csoportja √∂rd√∂gi oligarcha √©s b√°bsz√≠nh√°zi k√∂nt√∂sbe √°gyazva az Egyes√ľlt √Āllamok korm√°ny√°ban, √≠gy vesz r√©szt az emberis√©g elleni b√Ľncselekm√©nyekben. Ezeket a zsarnokokat semmi sem √°ll√≠tja meg, csend minden politikai szinten, √©s a glob√°lis aeroszol sz√≥r√°s kiemelve, jav√°ban folyik. 2025-ig az eg√©sz f√∂ldet ellen√Ķrizni akarj√°k!


FELH√ćV√ĀS! A fenti dokumentumok √©s a vegyi-permetez√©s Holdren √©s a CFR √°ltal elismert tev√©kenys√©ge megk√©rd√Ķjelezi politikai vezet√Ķink legcsek√©lyebb alkalmass√°g√°t is. A Magyar "korm√°ny" gy√°v√°n lap√≠t, hazudik, letagadja a napmint-nap m√©rget sz√≥r√≥ g√©pek tev√©kenys√©g√©t! A szavaz√°sra jogosult magyarorsz√°gi lakoss√°g szavaz√≥ egyharmad√°nak k√©tharmada nem a kiirt√°s√°ra szavazott! Orsz√°gellenes tev√©kenys√©gre, titkos lakoss√°g ellenes paktumok megk√∂t√©s√©re sem kaptak felhatalmaz√°st, ahogy csal√°sra lop√°sra, diktat√ļra er√Ķszakos bevezet√©s√©re sem! Minek vette Orb√°n a Grippeneket, ha sem a l√©gter√ľnket, sem a lakoss√°got nem tudja vel√ľk megv√©deni? Az USA √©s N√©metorsz√°g elismerte a vegyi-permetez√©st! A m√©r√©si eredm√©nyek maguk√©rt besz√©lnek, a n√©pirt√°si c√©l nem csak c√©l, vagy sz√°nd√©k, hanem folyamatban van! Nem csak a lakoss√°g bizonyos r√©sz√©t √©rinti, hanem a politikusok csal√°dj√°t, gyermekeit, hozz√°tartoz√≥it, √©s magukat is! Nem csak az orsz√°g, de csal√°djuk h√≥h√©rai is!
(A begy√Ľjt√∂tt es√Ķviz r√©szecskescanneres vizsg√°lat√°t 5000,-Ft-√©rt elv√©gzik. Hende lev√°lt√°sa ut√°n a k√∂vetkez√Ķ had√ľgyminiszter lehet, hogy m√°r elv√©gzi a k√∂teless√©g√©t, √©s kitess√©keli a l√©gk√∂rb√Ķl a m√©regsz√≥r√≥kat. Nem az orsz√°g kifoszt√°s√°ra kellene koncentr√°lni Orb√°n Viktor, hanem a n√©pre, akik n√©lk√ľl senki lenn√©l!)

  HozzŠszůlŠsok
#1 | Arany - 2012.05.09. 09:37:02
√Čs az emberek m√©g mindig nem l√°tnak semmit!!!

Lehajtott fejjel járnak, de amikor a csíkokat esetleg felfedezik, akkor is CSAK kondenzcsíkokra gondolnak! De a gondolat már nem megy tovább!
Mi a fen√©t keres az orsz√°g √©gboltj√°n ennyi kondenzcs√≠k, amikor a magyar vad√°szg√©peknek a gyakorl√°shoz sincs p√©nz elegend√Ķ kerozinra!

M√°r kor√°bban is eml√≠tettem, hogy r√©gebbi amerikai filmekben, ahol k√ľls√Ķ forgat√°s van, m√°r l√°tszik a cs√≠kos √©gbolt!

Meteorol√≥gusaink k√∂z√ľl mostan√°ban elmennek... Nem b√≠rja a szervezet a massz√≠v hazudoz√°st? Vagy aki nem teszi, beteg lesz?
A terv: Nem menek√ľlhetsz! Hi√°ba van a v√°rost√≥l messze kis f√∂lded kerted, a vegyianyag ott is a n√∂v√©nyeken, a f√∂ldben, a leveg√Ķben!

A tegnapi es√Ķ itt feh√©r habot vetett, a v√°rosban mindenhol!

Az allergi√°s megbeteged√©sek soha nem voltak ilyen m√©rt√©k√Ľek, ritka betegs√©g volt a sz√©nan√°tha! Most azokat lehetne megsz√°molni, akiknek nincsen ilyen panaszuk. √Čs itt lehet, hogy a doh√°nyosok lenn√©nek t√∂bben, √©ppen ez√©rt kell a doh√°nyz√°st minden lehets√©ges m√≥don √ľld√∂zni, az √°r√°t az egekbe emelni, √©s a nem doh√°nyz√≥k ellens√©g√©v√© tenni a doh√°nyosokat.

A természetben a víz körforgása által az egész Földet megmérgezni!

De a hazudoz√°s ideje val√≥ban lej√°rt, k√∂zeleg az IGAZS√ĀG sz√°monk√©r√Ķ, √©s √≠t√©l√Ķ pillanata!
#2 | Tulok - 2012.05.09. 16:50:15
Rem√©lem m√©g mindig akadnak olyan h√ľly√©k, akik bebesz√©lik maguknak, √©s a babuin-majmokon, csimp√°nzokon tesztelt vakcin√°kr√≥l is elhiszik, hogy a majmokn√°l jelentkez√Ķ autizmus r√°juk √©s gyermekeikre nem hatnak majd √≠gy, mert a lefizetett orvosok, √©s politikusok azt mondt√°k, hogy ez nem igaz. Rem√©lem, hogy amikor √©g√Ķ szemekkel, betegs√©gekkel terhelten, z√ļg√≥ fejjel azt hazudj√°k nekik, hogy ez csak sz√©nan√°tha √©s fronthat√°s, minden k√©szs√©gesen elhisznek, hogy ne kelljen cselekedni. √Čs v√©g√ľl, nagyon rem√©lem, hogy mindenki t√°mogatja maga, √©s csal√°dja, bar√°tai lass√ļ kiv√©gz√©s√©t, "mert meg√©rdemlik"! Val√≥ban?
#3 | Kraft - 2012.05.09. 23:01:08
Az a paradox az eg√©szben, hogy ez a jelens√©g itt van mindenki szeme el√Ķtt, √©s √ļgy ahogy Arany √≠rja m√©g mindig nem l√°tj√°k az emberek.

Ha szembes√≠ted vele √Ķket jobbik esetben megvonj√°k a v√°llukat, √©s m√©ly hallgat√°s, rosszabik esetben h√ľly√©nek n√©znek. Nekem sajnos ez a tapasztalatom.

Pedig √ļgy gondolom, hogy ma m√°r olyan mennyis√©g√Ľ adat van err√Ķl az interneten, hogy az is bele bukkan k√∂nnyen, aki nem c√©lzottan erre keres.

Az idokep.hu sem ismeri el a chemtrail l√©tez√©s√©t, pedig a hozz√°sz√≥l√≥k ott is id√Ķr√Ķl id√Ķre felhozz√°k a t√©m√°t.
Nem tudok r√≥la, hogy a magyar f√Ķsodrat√ļ foglalkozott volna e valaha a t√©m√°val. A n√©met legal√°bb igen, m√©g ha nem is t√°rj√°k a teljes igazs√°got fel, a ZDF egy relat√≠v hossz√ļ ad√°st leadott a t√©m√°r√≥l, √©s a neten is t√∂bb n√©met nyelv√Ľ besz√©lget√©st tal√°lok err√Ķl, mint magyart.

√Čn m√°r r√©g levontam a k√∂vetkeztet√©st, hogy am√≠g valamit az Rtl Klub nem ad le, az nem is l√©tezik. Legal√°bb is a t√∂bbs√©g √≠gy van ezzel.

Igen Tulok sajnos m√©g mindig sok a h√ľlye, mert m√°r a saj√°t szem√©nek sem hisz.

Mellesleg most √©ppen sz√ľneteltetik a permetez√©st, legal√°bb is p√°r napja hihetetlen m√≥don kondenzcs√≠kokat h√ļznak a rep√ľl√Ķk.
Azt m√°r megfigyeltem, hogy a csapad√©keloszl√°st j√≥l lehet vele manipul√°lni, √©s √©n pont az ellenkez√Ķj√©t figyeltem meg, mint amit anno Posta szokott mondani.

Ha cs√≠koznak er√Ķsen, garant√°ltan nem lesz es√Ķ, √©s logikusabb is, mint hogy akkor sok es√Ķ v√°rhat√≥.

Mindez egy nagyon egyszer√Ľ okb√≥l kifoly√≥lag. A leveg√Ķ p√°ratartalma adott, teljesen mindegy, hogy cs√≠koznak e vagy sem.
Felh√Ķk√©pz√Ķd√©s eset√©n ugye ez a p√°ratartalom csap√≥dik ki a leveg√Ķben tal√°lhat√≥ "szennyez√Ķd√©sen" √©s alakul √°t foly√©kony halmaz√°llapot√ļv√°.

Min√©l t√∂bb "szennyez√Ķ" anyagot juttatunk a l√©gk√∂r azon szintj√©be, ahol a felh√Ķk√©pz√Ķd√©s v√©gbemegy, ann√°l kevesebb az es√©ly, hogy a v√≠zcsepp el√©rje a kritikus t√∂meget, √©s es√Ķ form√°j√°ban lehulljon.

Ez√©rt is l√°tunk a chemtrail ut√°n f√°tyolfelh√Ķket, majd egy massz√≠v sz√ľrk√©sk√©k √©gboltot.

Ez persze csak a j√≥zan paraszti eszmefuttat√°som, nem √©rtek k√ľl√∂n√∂sebben a meterol√≥gi√°hoz, de a fentieket a megfigyel√©seim is igazolj√°k. Intenz√≠v chemtrail eset√©n nem sz√°m√≠thatunk es√Ķre, vagy csak nagyon ritk√°n.

No igen, és ez csak egy megközelítése a témának. A valós veszélyek a bejegyzésben le vannak írva.
#4 | Tulok - 2012.05.10. 00:40:56
Szerencs√©re, nekem kev√©s olyan "√©lm√©nyem" van, amikor k√©ts√©gbe vonn√°k az ilyenf√©le √°ll√≠t√°saimat. A reakci√≥k t√∂bbnyire kimer√ľlnek abban, hogy elfogadj√°k a helyzetet, √©s mivel nem azonnal √∂l, nem k√ľl√∂n√∂sebben agg√≥dnak. Hajlamosak a betegs√©gek ok√°t m√©g mindig m√°sban keresni, √©s az orvosok is k√©szs√©gesen r√°fogj√°k a megbeteged√©sekre, hogy "j√°rv√°ny", mert "sok az ilyen beteg".
Ami az idokep.hu-t illeti, a chamtrails tev√©kenys√©g miatt m√°r szankcion√°lt√°k √Ķket, √©s ez√©rt hozt√°k l√©tre a blogot, ahol nem a szerkeszt√Ķk, hanem a "hozz√°sz√≥l√≥k" mondhatj√°k el azt, amit a szerkeszt√Ķknek nem szabad le√≠rni.
Ami cs√≠koz√°s hat√°sait illeti, nem mindegy mit sz√≥rnak. A leveg√Ķ p√°ratartama nem konstans. Amikor √≥r√°nk√©nt 10-20 g√©p sz√≥r, 2-4 napon bel√ľl esik az es√Ķ, de a sz√©lj√°r√°st is figyelembe kell venni. Csak abban az esetben nem esik, ha alum√≠niumot, stronciumot, neh√©zf√©meket sz√≥rnak, mert az a l√©gk√∂r elektromos t√∂lt√∂tts√©g√©nek v√°ltoztat√°s√°hoz, vagy reflexi√≥s t√ľk√∂rnek kell. Ez viszont m√°sr a HAARP-hoz, a GWEN-tornyokkhoz, √©s az √°ll√≠t√≥lagos NATO-radarokhoz kell, els√Ķsorban tudatm√≥dos√≠t√°sra.
Ha összehasonlítjuk a kiömlött kolontári vörösiszap, és a chamtrails összetételét, sok a hasonlóság. Valahol ki kellett próbálni, hogy mit bír a természet...
Nagyobb probl√©ma, hogy az emberek nagy sz√°zal√©ka m√°ra m√°r term√©szetesnek tekinti cs√≠kos eget. Ha v√≠rusokat, bakt√©riumokat permeteznek ki, mint 2009. okt√≥ber√©ben Ukrajn√°ban, nem fognak sz√°jmaszkot felvenni, mert azt hiszik, csak a "szok√°sos" permetez√©s. Sokkal t√∂bben fognak megfert√Ķz√Ķdni, mint akkor.
2009. okt√≥ber√©ben az ukrajnai "j√°rv√°ny" idej√©n napokon bel√ľl √©szrevett√©k a kisemberek, hogy Tyimosenk√≥ √©s a Baxter m√©reggy√°rt√≥ permetezteti a lakoss√°got. Eml√©kszem az akkori ukr√°n h√≠rekre, amelyekben az emberek egym√°snak jelezt√©k, hogy hol permeteznek. Most ez, csak t√Ķl√ľnk v√°rhat√≥, k√∂sz√∂nhet√Ķen az √°lland√≥ permetez√©snek!
#5 | Kraft - 2012.05.10. 12:00:51
Tulok a term√©szet t√∂bbet b√≠r n√©ha, mint gondoln√°nk, az m√°s k√©rd√©s, hogy mi is b√≠rjuk e. Csernobil k√∂rny√©ke is √©l, z√∂ldell, m√©gsem √©ln√©k ott. Valami hasonl√≥ a helyzet a v√∂r√∂siszappal is. Szombaton mentem el a g√°tak mellett aut√≥val, √°t Kolont√°ron, Devecseren. A v√∂r√∂siszapnak l√°tsz√≥lag nyoma sincs. A g√°tat azonban m√©g √Ķrzik, legal√°bb is ott egy f√©m kont√©ner, √©s embereket is l√°ttam. Az egykori sz√°nt√≥k, ahol az √°r levonult, ma ism√©t be vannak √ľltetve, √©s a n√∂v√©ny z√∂ldell benne. Hogy pontosan mit tartalmaz a talaj, √©s ebb√Ķl mennyit sz√≠vnak magukba a n√∂v√©nyek az m√°r egy m√°s k√©rd√©s.

Ami a chemtrailt illeti val√≥sz√≠n√Ľleg olyan embereknek pr√≥b√°lom elmondani akik nem fog√©konyak az eff√©le elm√©letekre. √Čn nem tudok mit csin√°lni.
Fent vagyok facebook-on is, oda is ki szoktam tenni ilyen jelleg√Ľ √≠r√°sokat, semmi reakci√≥, viszont ann√°l t√∂bb baroms√°g.
Félelmetes, hogy még mindig milyen értetlenséggel találja szembe magát az ember.

Annál is inkább félelmetes, mert most a görög, francia választások kapcsán olyan folyamatok indulhatnak be nyáron, amire most sokan még gondolni sem mernek.
Merkel m√°r most p√°nikol az eur√≥√©rt. Annyi biztos, hogy ha az eur√≥pai korm√°nyok c√©lja Eur√≥pa padl√≥ra k√ľld√©se volt, kollabor√°ns m√≥don, akkor tehetnek egy jelent√©st a "f√Ķn√∂keiknek", hogy feladat sikeresen v√©grehajtva. Eur√≥pa ebb√Ķl (m√°r megint) nem fog j√≥l kij√∂nni.
#6 | Tulok - 2012.05.10. 15:43:17
Kraft! El√Ķsz√∂r meg kell hallgatni azokat, akiket megsz√≥l√≠tunk. Olyan ez, mint a Jehova h√≠v√Ķk t√©r√≠t√©si pr√≥b√°lkoz√°sai, csak mi k√©zzel foghat√≥, √©s h√ļsba v√°g√≥ k√©rd√©seket feszeget√ľnk...
Alapvet√Ķen az a probl√©ma, hogy ez nem fikci√≥. Sok√°ig "√∂sszeesk√ľv√©s elm√©letnek" tartott√°k a vegyi-permetez√©s √ľgyet, de tudom√°sul kell venni, hogy a korm√°nyok tev√©kenys√©ge egy√©rtelm√Ľen mutatja, a felel√Ķtlen emberek ellen, √©s ellen√ľnk megy ez a hal√°los j√°t√©k.
Ami a francia v√°laszt√°sokat illeti, nem v√°ltozik semmi! Hollande egy meggy√Ķz√Ķd√©ses globalista! Sajnos nem fogj√°k felakasztani S√°rk√∂zyt, pedig h√°bor√ļs b√Ľn√∂k√©rt meg√©rdemeln√©, ahogy sokan m√°sok is k√∂z√ľl√ľk. G√∂r√∂gorsz√°g sem l√©nyeges t√©nyez√Ķ. √ögy gondolom, kev√©s ahhoz, hogy felbor√≠tsa a jelenlegi eur√≥pai kifoszt√≥ rendszert. Magyarul, t√ļl van lihegve, ami a "cirkusz" keny√©r n√©lk√ľl helyzet, h√≠r√©rdekb√Ķl "dramatiz√°l√°sa".
1955-√≥ta Eur√≥pa semmib√Ķl nem j√∂tt ki j√≥l! A konkurens faj hagyja mag√°t leig√°zni, mert am√≠g azzal van elfoglalva, hogy viszket a h√°ta, nem veszi √©szre, hogy lev√°gj√°k a v√©gtagjait. "Szirmaira bontani a cseresznye vir√°g√°t".
√ēsi k√≠nai b√∂lcselet. N√°lunk √ļgy mondj√°k, "elterel√Ķ hadm√Ľvelet".
Merkel nem p√°nikol, mert minden a "terv" szerint halad. A nyom√≥-kliss√©ket m√°r 2009-ben el√Ķk√©sz√≠tett√©k, de felhaszn√°l√°sukat m√°r kor√°bban eltervezt√©k. M√°r akkor megvett√©k a nyomdag√©peket.
Eur√≥pa m√©g mindig t√ļl er√Ķs ahhoz, hogy egyszer√Ľen "ki√ľss√©k". Nem a korm√°nyok, hanem a n√©pess√©g. Penge √©l√©n t√°ncolnak, √©s t√ľrelmesek, kiv√°rnak. Sajnos mindent kiv√°rnak, √©s k√∂zben mindent alak√≠tanak, t√∂nkre tesznek...
A b√©get√Ķk meg egyszer√Ľbbnek tartj√°k nem gondolkodni. Lehet, hogy kevesebb energia kell hozz√°, mint egy al√°mosott falazat√ļ h√°z jav√≠t√°sa eset√©ben is, hogy nem akarnak l√°tni, √©szrevenni, de amikor rogyadozni kezdenek a falak, gyors az √∂sszeoml√°s.
#7 | kisvakond - 2012.05.10. 22:47:36
Sziasztok!
Ugyanaz a Kisvakond vagyok, aki Posta Iminél is.
Eddig csak szeml√©l√Ķdtem itt, de most megt√∂r√∂m a csendet Smile .
Annyi kérdésem lenne, hogy az emlegetett részecskescanneres vizsgálatot hol tudom elvégeztetni? Tudtok segíteni Budapest és környékén? Hatóságot keressek? Merre induljak?
Köszönöm szépen!
K√ľldhetitek P√ú-ben.
#8 | magy1 - 2012.05.10. 23:57:30
Sziasztok!

1 kis meghívóSmile

"Felk√©sz√ľl√©s a Kl√≠mav√°ltoz√°sra" c√≠mmel nyilv√°nos el√Ķad√°st tartanak a meteurol√≥gusok.Smile

Helyszín: MTA Székház, Kisterem (2. emelet)
Budapest V. ker√ľlet, Sz√©chenyi Istv√°n t√©r 9.

Id√Ķpont: 2012 M√°jus 17 (Cs√ľt√∂rt√∂k) du. 2 √≥rai kezd√©s

Az el√Ķad√°s v√©g√©n van lehet√Ķs√©g vit√°ra √©s k√©rd√©sek felt√©tel√©re!

H√°t akkor nosza, fel lehet k√©sz√ľlni az el√Ķad√°sra n√©z√Ķk√©nt isSmile
#9 | Tulok - 2012.05.11. 13:14:43
Magy1, √©s mindenki! Aki tud, menjen el erre az el√Ķad√°sra, √©s vigye mag√°val a kinyomtatott cikket, b√°r a "meteurol√≥gusok", legal√°bbis a mieink, k√∂zvetlen√ľl csak arr√≥l tehetnek, hogy k√∂zponti utas√≠t√°sra hazudoznak a t√©nyleges id√Ķj√°r√°s-v√°ltoz√°si okokr√≥l. Ez megalkuv√°s, de nem egyenl√Ķ a vegyi-gyilkoss√°g, eg√©szs√©gk√°ros√≠t√°s elk√∂vet√©s√©vel.
MP3 felvev√Ķt mindenki vigyen mag√°val, aki tud...
#10 | Kraft - 2012.05.11. 16:36:08
M√°r az els√Ķ hozz√°sz√≥l√°somban meg akartam k√©rdezni, csak elfelejtettem. Egy apr√≥cska kijelent√©s az √≠r√°sban.

A f√∂ld gravit√°ci√≥s mez√Ķje cs√∂kken.

Ha a fizik√°t vessz√ľk alapul, akkor a f√∂ld t√∂meg√©nek is cs√∂kkennie kell ehhez.
Ez lehetséges?

Chemtrail √ľgyben nem l√°tok el√Ķrel√©p√©si es√©lyt. N√©metorsz√°g (meg a t√∂bbi is) tiszt√°ban van ennek vesz√©ly√©vel, √©s m√©g sem t√∂rt√©nik semmi. A magas rang√ļ politikusok pont √ļgy l√©legzik be a m√©rget, mint mi.
Amíg nem kezdik el itt Európában is leszedni ezeket a gépeket (nem fogják) addig folytatódik a vegyi permetezés.

Eur√≥pa er√Ķs. Nem tudom Tulok, ez majd a k√∂zelj√∂v√Ķben kider√ľl.

(ui: este írok emailt, mert ma megérkezett)

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum