Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Rio és az ENSZ a kommunista világkormányért
Rio és az ENSZ a kommunista világkormányért2012. június 20-22-én, vagyis még most tart 182 ország, és a világ legnagyobb Rothschild érdekeltségű bankja, a Global Environmental Facility részvételével a Rio plusz 20 konferenciája Braziliában. A világ öko-kormánya mutatta az utat 1992-ben is, amely diktatórikusan ki fog mindenkit zárni a döntésből, legalábbis ezt reméli az ENSZ.
A fórum alappillére az ember által okozott globális felmelegedés, és az erre a hazugságra alapozott, realitás nélküliség romjain nyugvó CO2-adó, a másik hazugsággal fűszerezve, amit úgy hívnak, hogy fenyegetett biodiverzitás. Kulcsszó, a kommunista Fenntarthatóság, bár Obama tanult a 2009-es koppenhágai pofára esésből, és nem jelenik meg a brazil konferencián.

A világ szegényei, elvágva a természettől, felhőkarcoló városokban nyomorognak kiszolgáltatottan, ahogy a Szovjetunió utódja, az Új Világrend akarja. Luciferi alkotója elrabolja az emberek lelkét. A világ lakossága jelenleg 7 milliárd fő, 2050-re 9 milliárd ember él majd a Földön(?). Ma minden ötödik ember (1,4 millió fő) napi 1,25 dollárnál kevesebb összegből él. Majd egymilliárd ember éhezik, alultáplált világszerte a FAO adatai szerint. A kivételezett "1 %" tartja szegénységben a 99%-ot. Az emberektől elrabolt vagyonuk lehetővé tenné Afrika, Ázsia, Ausztrália, és Észak -Amerika sivatagjainak termővé tételét. E mögött primitivizmus mögött a szovjet vészkorszak agytrösztje, a New World Order, a Római Klub kommunistái állnak, akik azt akarják, hogy az NWO megalakítsa az első világkormányt. Ennek alapja "A növekedés határai" című könyv, ami alapján hamis számítógépes modelleket hoztak létre, és előtérbe helyezték az előre programozott és teljesen tarthatatlan eredményeket. A másik könyv "The First Global Revolution" ("Az első globális forradalom"), amelynek megtalálta a közös ellenséget, az emberiségben meghatározva, hogy motiválja az embereket a világkormány létrehozására és ezzel egy őrült, embergyűlölő filozófia született. Zseniálisan, a megnevezett bűnöző maga az emberiség, és hogy harcolni kell az ellenséggel. Bár nem igazán érthető, hogy az emberiség ellenes háborút miért nem magukon kezdik? "Bort iszik, és vizet prédikál", tartja a mondás. Hihetőbb lenne a "kampány", ha Nicholas Rockefeller, Soros György, vagy David de Rothschild jó példával járna elől, és felkötnék magukat, bár manapság már a TV nyilvánosságának sem lehet hinni. Minden hamisítható...

Szerintük az ember az oka a források hiányának, ami nem is annyira légből kapott, csak azt nem teszik hozzá, hogy ezek az "emberek" a világ 1%-át képviselik. Pusztító következményekkel jártak volna, hogyha valóra válnak a 40 évvel ezelőtti jóslatok, miszerint az emberiség éhen hal, bár mára elérték, hogy meg tudják akadályozni a lehetőségekkel rendelkező országok többlettermelését. Eljött az idő azok számára, akik úgy vélik, hogy próféta szól belőlük, amikor az emberiség kiirtását szorgalmazhatják, de elhalasztották a 2050-es évre (nem ismerős az ENSZ 2010. szeptemberi jelentéséből?)! De akkor miért nem cselekednek? Kötél, méreg, golyó van, csak használniuk kellene!

A nem létező globális felmelegedés vészjóslóan szerepel az elsőszámú okként és érvként a népesség csökkentésére - ahogy a georgiai Guidestones elitisták 500 millió embere - mert ezt használják a teljesen ártalmatlan CO2 gáz termelésének üldözésére. Az igazi cél, az ökofasiszta bankster világkormány terve 1992-ből. A 2011. decemberi durbani résztvevők megállapodtak Lord Christopher Monckton javaslata szerint, hogy felkészülnek a Világkormány Rio+20 javaslati elemeivel. A Millenniumi Fejlesztési Célok 2015-ös határidejének lejárta után új célkitűzéseket - "fenntartható fejlesztési célokat" kell megfogalmazni, de egy következő tanácskozásra hagyná ezek részletezését, de azért most sem mentek üres kézzel.

Egy új nemzetközi éghajlat-bíróságot akarnak rákényszeríteni a nyugati országokra, hogy egyre nagyobb összegeket fizessenek a fejlett világban. A címszó: "klíma adósság" megfizetése.
"Földanya Jogok"
"A jobb túlélésért": a jog egyes résztvevőknek, hogy túléljék a kedvezőtlen éghajlatváltozás hatásait, többek között a tengerszint emelkedés 2 százaléka szerinti vámokkal. Az Envisat műhold. "a Jason-2 műhold a tengerek szintjéről azt mutatja, hogy ténylegesen csökkent az elmúlt három évben tengerszint.
A háborúkat és a fegyverzetek fenntartását abba kell hagyni, mert hozzájárulnak az éghajlatváltozáshoz, de szó sem esik az ExxonMobil, vagy más hasonló környezetszennyező cégek tevékenységéről, de arról sem, hogy egy, az Egyesült Királyságot vizsgáló tanulmány szerint a fejlett országokban az élelem és más termékek előállításához használt víz nagy mennyisége a harmadik világ vízellátását veszélyezteti, mivel szükségtelenül pazarol.
A bizottság javasolja, hogy csökkentsék a jelenlegi hőmérsékletet 2 fokkal. Ez lehetővé tenné számukra, hogy félúton a következő jégkorszak felé, megöljenek százmilliókat. A hideg sokkal veszélyesebb, mint a meleg. Az EU távolról sem elégedett a brazíliai dokumentumtervezettel. "Azt szeretnénk, ha a szöveg pontos célokat jelölne ki, megfelelő határidőkkel, konkrét ellenőrzési mechanizmussal" - nyilatkozta a környezetvédelmi biztos szóvivője, Monica Westeren.

Az új CO2-kibocsátási célérték, csak a nyugati országokban akár 50%-os csökkentését jelentheti az elkövetkező nyolc évben. Szóval, nincs autó, nincs szén-vagy gáztüzelésű erőművek, sem repülőgépek, sem vonatok. Vissza a kőkorszakba: szinte teljes megsemmisítése a gazdaságnak.
Az új CO2-koncentrációs célok nagyon alacsonyak lehetnek, ami egyenlő 0,3 ezrelék CO2-egyenértékkel (azaz beleértve az egyéb üvegházhatást okozó gázok kibocsátását és a CO2-t magát). Ez azt jelenti, hogy 0,21 ezrelék CO2-nél a növények és fák elkezdenek meghalni. A CO2 növényi táplálék. Növényeknek sokkal több kell, mint 0,21 ezrelék CO2.

A gonosz terv alapja, ha mesterségesen idéznek elő lehülést, ami csökkenti az élelmiszer termelés volumenét. A légkör lehűtése vegyi-permetezéssel, az érem egyik oldala. A Golf-áramlat leállítása, és a célzott vízhiány előidézése HAAPR-állomásokkal, Gwen-tornyokkal, a másik. És mivel az érem is három dimenziós, meg kell említeni a nap felületére, elektromágneses impulzusfegyverekkel kilőtt lézer-torpedó”,

azaz egy adiabatikusan komprimált lézer üreg-rezonátorból kibocsátott nyalábok által előidézett napkitörések miatti felfokozódott naptevékenységet, mint indoklást a légkör felmelegedésére.

Nézzük logikusan a CO2 kérdést. A légkörben a CO2 arány viszonylag állandó. A "viszonylag" azt jelenti, hogy a ciklikusan ismétlődő jégkorszakok kialakulása a megnövekedet flóra többlet CO2 felhasználásának következménye. A növényzet, és a világtengerek alga állományának túlszaporodását ezek a ciklusok szabályozzák. Ha felszaporodik a légkörben a CO2, növekszik a fő oxigént kibocsátó algamennyiség is, de a világtengerekből is nagyobb vízmennyiség párolog el, és csapódik le csapadék formájában. Ha túlszaporodik a növényzet és az algamennyiség, fogy a légkör CO2 tartalma, és amikor nagyrészét felhasználták, lehül a légkör, elpusztulnak flóra elemei. A korábbi vulkánikus eredetű utántermelődés egy idő után újra lehetővé teszi a flóra elszaporodását, és az üvegházhatás kialakulását.
A flóra időszakos csökkenése kihat a fauna, vagyis az állatfajok, és az ember szaporodására, esetleges kihalására is!
A CO2 befizetésekből kiürült földalatti természetes gáztárolókat töltenek fel cseppfolyós szén-dioxiddal, sejthetően az általuk feleslegesnek tartott emberiség kiirtása utánra, hogy a légkört újra fel tudják melegíteni, de már kevesebb "ember"(?) számára.

A nyugat évi száz milliárd dollárt fizet egy olyan számlára, amely költségkeretének felhasználásáról semmit sem tudni, viszont a Deepwater Horizon elsüllyedése és a Mexikói-öbölbe ömlött olaj tengerfenékre ültetése egyértelmű merénylet volt a Föld biodiverzitása ellen. A módszerek és irányvonalak mögött felsejlik a régi kommunista Föld Charta, Mihail Gorbacsov, természetesen az aktív Green Cross, aki kiáll az éghajlat változási hazugság mellett, hogy nyomást gyakoroljon az emberiségre. A "nemes gondolatok", példaképüktől, Lenintől származik. Érvényesítését, ahogy a Föld Charta mutatja, a véreskezű példakép utódai folytatják. Az Egyesült Államok, Oroszország, Kína, Brazília és mások, úgy tűnik, hajlandók elfogadni ezt a világot kormányzó rendszert a környezetvédelemre hivatkozva.

Ezek a kiéhezett rókák egyetértenek: egy világkormány lenne rá a megoldás. A kérdés csak az, hogy ki irányítsa?
Maga a Világkormány is egy hatalomban tobzódó telhetetlen, meghasonlott elme törekvése...

Az ENSZ már régen bebizonyította hozzá nem értését, vagy politikai, hatalmi irányvonalak mentén hozott döntései egyoldalú érdekek képviseletét. Az USA / NATO és Oroszország-Kína felállás patthelyzetet idézett elő, de még beszélnek egymással. Remélnénk, hogy elkerülik ezt a genda 21-őrületet, bár ez a rák már megfertőzte a nyugati országokat, különösen az Egyesült Államokat.

  Hozzászólások
#1 | Tulok - 2012.06.22. 06:24:21
Viktor! A népet mindig átverték, nem csak 30 éve. Akik szolgálják a nagyfejűeket, ideig-óráig még meggyőzhetők, hogy jó ügyet szolgálnak, de egyszer mindenkinek kinyílik a szeme. Némelyek ezután is tovább szolgálnak, megalkuvásból, vagy érdekből, de a hűség ritkán szerepel a palettán.
Ami a parazitákat illeti, ide sorolhatók az előbbiek is, mert éles helyzetben nem lehet rájuk számítani.
A cenzúrázásnak lesznek akadályai. A szolgáltatók nem nagyon fognak ennek örülni, mert a kliensek más, nem korlátozható szolgáltatókat keresnek, de a kormányoknak sem jó, mert propaganda, és félrevezetési lehetőséget veszítenek.
Ahogy már sokan nem nézik a TV-ben a híreket, úgy a net is elveszítené a jelentőségét, ha korlátoznák az információ elérést. Egyeseket meg arra sarkallna, hogy ott ártsanak ahol tudnak.
#2 | Pitkin - 2012.06.25. 01:06:55
http://hunszkita....extend.932 Hülyeségből ötös!
#3 | Tulok - 2012.06.25. 16:17:38
Pitkin! Áder már a 2013-as "vízárverésre" gyúr...
A "95%-ot" a vízutánpótlás miatt említi, de hiába esik a Pireneusokban az eső, ha nincs természetes szűrő a szennyeződések eltávolításához. Itt van, és ez a fő érték Magyarországon, de nem eladják a kitermelési jogokat, hanem át... hogy kiknek akarják azt eddig is tudtuk.
#4 | Pitkin - 2012.06.25. 21:07:59
Éppen erről beszélek! Ugye, hogy értitek! :-)
#5 | lenhardt - 2012.06.28. 15:50:41
A cikket már többször elolvastam, és még mindig nem térek magamhoz, hogy mekkora gonoszság tevékenykedik ellenünk, mi pedig csak behúzott nyakkal ülünk a sarokban...Shock
#6 | Tulok - 2012.06.29. 05:35:16
Lenhardt! Ez a gonoszság a megbomlott elme szüleménye. Csak olyanok képesek rá, akik már elveszítették emberi tulajdonságaikat, de elsősorban az empátiájukat (ha volt nekik egyáltalán), mert bizonyos fajtának genetikailag hiányzik.
#7 | Tulok - 2012.07.06. 14:31:57
Dátum: 2012. március 28.
Tiszteletreméltó Charles Boldon, Jr. NASA titkár számára
NASA központ
Washington, D.C. 20546-0001


Kedves Charlie!

Alulírottak, kérjük a NASA-t és az Űrtudományok Goddard Kutatóintézetét (Goddard Institute for Space Studies – GISS), hogy tartózkodjanak megalapozatlan kijelentések közzétételétől weboldalaikon és nyilvános kommunikációikban. Hisszük, hogy a NASA és a GISS állításai, melyek szerint az ember által előidézett széndioxid kibocsátás katasztrofális hatással lenne a föld klímaváltozására, megalapozatlan, különösen a rendelkezésre álló több ezer évre visszamenő tapasztalati adatok tükrében. Mivel több száz ismert klímaszakértő és több tízezer egyéb tudós nyilvánosan kifejtette, hogy nem ért egyet ezekkel, különösen a GISS vezetőségétől származó, katasztrófát jósló előrejelzésekkel, egyértelmű, hogy ennek tudományos megalapozottsága megkérdőjelezhető.

Azt állítani, hogy a széndioxid lenne a klímaváltozás elsődleges kiváltója nem méltó a NASA hírnevéhez, amit az alapozott meg, hogy az ügynökség korábbi döntései és nyilatkozatai kiadása előtt objektív szemmel elemezte a rendelkezésre álló tudományos adatokat.

Mint volt NASA alkalmazottak, úgy érezzük, hogy a NASA részéről elfogadhatatlan egy ilyen extrém álláspont támogatása, a klímaváltozás természetes mozgatóerőinek alapos tanulmányozása előtt. Kérjük, hogy a NASA tartózkodjon az ilyen jellegű nem bizonyított és tudományosan nem alátámasztott nyilatkozatok közlésétől kiadványaiban illetve weboldalain ebben a témában. A NASA saját és jelenlegi tudósainak és alkalmazottainak, sőt magának a tudománynak a hírnevét teszi kockára ezzel.

Az aggodalmainkat alátámasztó tudományos tételekkel kapcsolatban kérjük, lépjenek kapcsolatba Harrison Schmitt-tel vagy Walter Cunningham-mel, illetve az általuk javasolt más személyekkel.

Köszönjük kérésünk figyelembevételét.

Tisztelettel,

(Lásd a mellékelt tudósok aláírásait)

Másolatot kap: John Grunsfeld, helyettes titkár tudományos ügyekben
Chris Scolese, a Goddard Űrközpont igazgatója


1. /s/ Jack Barneburg, Jack – JSC, Space Shuttle Structures, Engineering Directorate, 34 év
2. /s/ Larry Bell – JSC, Mgr. Crew Systems Div., Engineering Directorate, 32 év
3. /s/ Dr. Donald Bogard – JSC, Principal Investigator, Science Directorate, 41 év
4. /s/ Jerry C. Bostick – JSC, Principal Investigator, Science Directorate, 23 év
5. /s/ Dr. Phillip K. Chapman – JSC, Scientist – astronaut, 5 év
6. /s/ Michael F. Collins, JSC, Chief, Flight Design and Dynamics Division, MOD, 41 év
7. /s/ Dr. Kenneth Cox – JSC, Chief Flight Dynamics Div., Engr. Directorate, 40 év
8. /s/ Walter Cunningham – JSC, Astronaut, Apollo 7, 8 év
9. /s/ Dr. Donald M. Curry – JSC, Mgr. Shuttle Leading Edge, Thermal Protection Sys., Engr. Dir., 44 év
10. /s/ Leroy Day – Hdq. Deputy Director, Space Shuttle Program, 19 év
11. /s/ Dr. Henry P. Decell, Jr. – JSC, Chief, Theory & Analysis Office, 5 év
12. /s/Charles F. Deiterich – JSC, Mgr., Flight Operations Integration, MOD, 30 év
13. /s/ Dr. Harold Doiron – JSC, Chairman, Shuttle Pogo Prevention Panel, 16 év
14. /s/ Charles Duke – JSC, Astronaut, Apollo 16, 10 év
15. /s/ Anita Gale
16. /s/ Grace Germany – JSC, Program Analyst, 35 év
17. /s/ Ed Gibson – JSC, Astronaut Skylab 4, 14 év
18. /s/ Richard Gordon – JSC, Astronaut, Gemini Xi, Apollo 12, 9 év
19. /s/ Gerald C. Griffin – JSC, Apollo Flight Director, and Director of Johnson Space Center, 22 év
20. /s/ Thomas M. Grubbs – JSC, Chief, Aircraft Maintenance and Engineering Branch, 31 év
21. /s/ Thomas J. Harmon
22. /s/ David W. Heath – JSC, Reentry Specialist, MOD, 30 év
23. /s/ Miguel A. Hernandez, Jr. – JSC, Flight crew training and operations, 3 év
24. /s/ James R. Roundtree – JSC Branch Chief, 26 év
25. /s/ Enoch Jones – JSC, Mgr. SE&I, Shuttle Program Office, 26 év
26. /s/ Dr. Joseph Kerwin – JSC, Astronaut, Skylab 2, Director of Space and Life Sciences, 22 év
27. /s/ Jack Knight – JSC, Chief, Advanced Operations and Development Division, MOD, 40 év
28. /s/ Dr. Christopher C. Kraft – JSC, Apollo Flight Director and Director of Johnson Space Center, 24 év
29. /s/ Paul C. Kramer – JSC, Ass.t for Planning Aeroscience and Flight Mechanics Div., Egr. Dir., 34 év
30. /s/ Alex (Skip) Larsen
31. /s/ Dr. Lubert Leger – JSC, Ass’t. Chief Materials Division, Engr. Directorate, 30 év
32. /s/ Dr. Humbolt C. Mandell – JSC, Mgr. Shuttle Program Control and Advance Programs, 40 év
33. /s/ Donald K. McCutchen – JSC, Project Engineer – Space Shuttle and ISS Program Offices, 33 év
34. /s/ Thomas L. (Tom) Moser – Hdq. Dep. Assoc. Admin. & Director, Space Station Program, 28 év
35. /s/ Dr. George Mueller – Hdq., Assoc. Adm., Office of Space Flight, 6 év
36. /s/ Tom Ohesorge
37. /s/ James Peacock – JSC, Apollo and Shuttle Program Office, 21 év
38. /s/ Richard McFarland – JSC, Mgr. Motion Simulators, 28 év
39. /s/ Joseph E. Rogers – JSC, Chief, Structures and Dynamics Branch, Engr. Directorate, 40 év
40. /s/ Bernard J. Rosenbaum – JSC, Chief Engineer, Propulsion and Power Division, Engr. Dir., 48 év
41. /s/ Dr. Harrison (Jack) Schmitt – JSC, Astronaut Apollo 17, 10 év
42. /s/ Gerard C. Shows – JSC, Asst. Manager, Quality Assurance, 30 év
43. /s/ Kenneth Suit – JSC, Ass’t Mgr., Systems Integration, Space Shuttle, 37 év
44. /s/ Robert F. Thompson – JSC, Program Manager, Space Shuttle, 44 év
45. /s/ Frank Van Renesselaer – Hdq., Mgr. Shuttle Solid Rocket Boosters, 15 év
46. /s/ Dr. James Visentine – JSC Materials Branch, Engineering Directorate, 30 év
47. /s/ Manfred (Dutch) von Ehrenfried – JSC, Flight Controller; Mercury, Gemini & Apollo, MOD, 10 év
48. /s/ George Weisskopf – JSC, Avionics Systems Division, Engineering Dir., 40 év
49. /s/ Al Worden – JSC, Astronaut, Apollo 15, 9
50. /s/ Thomas (Tom) Wysmuller – JSC, Meteorologist, 5 év

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum