NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Versenyfut√°s az NWO-val (Fontos!)
Versenyfut√°s az NWO-val (Fontos!)Az emberis√©g sorsa most azon m√ļlik, hogy ki lesz a gyorsabb, a befut√≥. Az NWO elk√∂telezettjei √©s a f√ľgg√Ķs√©gb√Ķl √©l√Ķk, valamint a vil√°g energetikai strukt√ļr√°lts√°g√°nak √°talakul√°sa v√≠vja v√©gs√Ķ harc√°t. Mint tudjuk, a multik, a bankok, √©s a "feketearisztrokr√°cia", ami egy √©s ugyanaz, a fosszilis energiahordoz√≥kon kereszt√ľl tartja mark√°ban a vil√°got. Az olaj -√©s g√°zmez√Ķk birtokl√°sa meghat√°roz√≥ szerep√Ľ az energiatermel√©sben, √©s mint kider√ľlt, az atomer√Ķm√Ľvek sem oldj√°k meg az egyre n√∂vekv√Ķ energiaig√©ny probl√©m√°j√°t, mert egy-egy strat√©giai fontoss√°g√ļ, b√°rmikor felhaszn√°lhat√≥ id√Ķz√≠tett bomb√°t jelentenek birtokosaik ter√ľletein. A nukle√°ris hullad√©k m√©g sok√©vig fog gondot okozni.

Az el√Ķz√Ķ, "Saj√°t energi√°val az NWO ellen" c√≠m√Ľ cikkben sz√°moltam be h√°rom olyan tesztel√©s √©s gy√°rt√°s alatt √°ll√≥ felfedez√©sr√Ķl, vagy akinek jobban tetszik, tal√°lm√°nyr√≥l, amelyek hamarosan forgalomba ker√ľlnek. K√©pzelj√ľnk el egy Szaud-Ar√°bi√°t, ahol az olajat birtokl√≥ csal√°d a legk√≠m√©letlenebb m√≥don tiporja el a rendszer ellen t√ľntet√Ķ el√©gedetlen, szinte k√∂z√©pkori jogi √°llapotok k√∂z√∂tt √©l√Ķ lakoss√°got. Betiltott√°k a t√ľntet√©seket, ennek ellen√©re mindennaposak zavarg√°sok. A politikia foglyokkal zs√ļfol√°sig megt√∂lt√∂tt b√∂rt√∂n√∂kben l√°zad√°sok t√∂rnek ki, ahogy a h√©tv√©g√©n is megt√∂rt√©nt k√©t hal√°los √°ldozattal.
Mi lesz a nagy olaj √©s g√°zkitermel√Ķkkel, ha csak a my√Ľanyag √©s ken√Ķolaj-√ľzlet marad? Nem lehet majd "Glob√°lis felmeleged√©si" csal√°ssal riogatni, mert a v√≠z, ami vir√°gz√≥ term√Ķf√∂ldekk√© tudja v√°ltoztatni a sivatagokat, ami sz√°razf√∂ldek jelent√Ķs r√©sz√©t teszik ki, hatalmas n√©pess√©get lenne k√©pes eltartani, de a civiliz√°ltabb vil√°gban √≠gy is cs√∂kken a l√©leksz√°m. A sivatagok, √©s a kev√©s csapad√©kkal rendelkez√Ķ ter√ľletek √∂nt√∂z√©se ak√°r t√≠zszer ekkora n√©pess√©get is el tudna tartani, f√Ķleg ha az energiatermel√Ķ technol√≥gia kev√©sb√© szennyezi a k√∂rnyezetet. √Čszak-Afrik√°ban a Szahara, D√©lnyugat-Afrik√°ban a Nam√≠b-sivatag √©s a Kalah√°ri-sivatag, √Āzsi√°ban az Arab-f√©lsziget sivatagjai, Ir√°n √©s Beludzsiszt√°n belseje, a Tharr-sivatag, a G√≥bi, Ausztr√°li√°ban a Nagy-Vikt√≥ria-sivatag √©s a Nagy-homoksivatag, √Čszak-Amerik√°ban a Yuma-, Mojave- √©s Gila-sivatag, a Mexik√≥i-medence egy r√©sze, D√©l-Amerik√°ban Peru - √©s √Čszak-Chile partvid√©k√©nek nagy r√©sze, benne az Atacama-sivatag.
Megeml√≠tend√Ķ, mivel sokan nem veszik √©szre, hogy a le√°ll√≠tott atomer√Ķm√Ľvek kies√Ķ √°ramtermel√©s√©t h√Ķer√Ķm√Ľvekkel biztos√≠tj√°k, √©s √≠gy sincs elektromos energia hi√°ny. A k√∂zvetlen k√∂rnyezetszennyez√©st okoz√≥ h√Ķer√Ķm√Ľvek "r√°fejelnek" a felmeleged√©si csal√°sra, mik√∂zben emelkednek az energia √°rak, szeg√©nyedik a F√∂ld n√©pess√©ge, √©s gazdagodnak kifoszt√≥ink.

A "t√ļln√©pesed√©s r√©mk√©pe", szinte korl√°tlan energia birtok√°ban azz√° min√Ķs√ľl, ami val√≥j√°ban. Egy sz√Ľk csoport kiz√°r√≥lagos birtokl√°si v√°gy√°nak kiel√©g√≠t√©s√©nek. Nem kell messzire menni, hogy milyen sors v√°r az "√°ll√≠t√≥lag" kiv√°lasztott n√©pre. El√©g csak megn√©zni, hogy mi t√∂rt√©nik Izraelben:

Szombaton t√∂bb mint 10.000 ember vonult az utc√°ra t√∂bb helyen Izraelben, a megsz√°llt ter√ľleteken az egy √©ve tart√≥ t√°rsadalmi igazs√°goss√°g tiltakoz√°sa eredm√©nyek√©nt, amely v√©gigs√∂p√∂rt Izraelen az elm√ļlt √©vben, √©s sz√°zezreket mozgatott meg.
Moshe Silman benzint √∂nt√∂tt mag√°ra szombat este Tel-Avivban, √©s felgy√ļjtotta mag√°t, hogy tiltakozzon az izraeli rezsim gazdas√°gpolitik√°ja, a t√°rsadalmi egyenl√Ķtlens√©gek, √©s a megk√ľl√∂nb√∂ztet√©s ellen.
√ē is hib√°ztatta Benjamin Netanjahu minisztereln√∂k√∂t √©s Yuval Steinitz p√©nz√ľgyminisztert a "megal√°ztat√°s√©rt".
"Fizettem milliós adót, szolgáltam a hadseregben és a tartalékos voltam 46 éves koromig. Nem leszek hajléktalan, és ez az, amiért én tiltakozok sérelmeim miatt, amelyeket Izrael ró az emberekre".

A "szabads√°g haz√°j√°ban"(???), az USA-ban a "m√°sodik kieg√©sz√≠t√©s" szerinti √∂nv√©delemhez val√≥ jogot akarj√°k korl√°tozni ENSZ hat√°rozattal, fegyverbegy√Ľjt√©sekkel, kiszolg√°ltatva a lakoss√°got a hadseregnek, a rend√Ķrs√©gnek, √©s a vegyes n√©pess√©g k√∂z√∂tti s√ļrl√≥d√°soknak. A n√©met parlament, a Bundestag 57 m√°sodperc alatt megszavazta a n√©met emberek jogfosztotts√°g√°t. Az Eur√≥pai Egyes√ľlt √Āllamok megalak√≠t√°sa nem csak az eur√≥-z√≥n√°ba tartoz√≥ orsz√°gok elleni mer√©nylet, mert az EU tagorsz√°gok elad√≥s√≠t√°sa m√°r nem "eur√≥pai √ľgy". Ugyanaz a "gazd√°ja", mint a vil√°g m√°s r√©szein felforgat√≥, h√°bor√ļs fesz√ľlts√©get gerjeszt√Ķk√©. A T√°vol-Keleten h√°rom g√≥cpontot alak√≠tottak ki, amely k√∂zvetlen√ľl, els√Ķ szinten √©rinti Oroszorsz√°got, K√≠n√°t, Indi√°t, Jap√°nt , √Čszak -√©s D√©l Kore√°t, valamint Pakiszt√°nt. Ez ut√≥bbi eset√©ben az √°lland√≥an ter√≠t√©ken l√©v√Ķ Afganiszt√°n is kulcsfontoss√°g√ļ, mivel az iszl√°m vil√°g "b√°sty√°j√°val", Ir√°nnal hat√°ros strat√©giai pont.

T√∂bb ezer pakiszt√°ni ism√©t az utc√°kon az orsz√°g d√©li r√©sz√©n Karacsiban, hogy tiltakozzanak Iszl√°m√°b√°d azon d√∂nt√©se ellen, hogy ind√≠ts√°k √ļjra a NATO afganiszt√°ni ell√°t√°si √ļtvonalait. A m√ļlt h√©ten t√∂bb mint 50.000 pakiszt√°ni tartott "hossz√ļ menetel√©st" tiltakoz√°sk√©nt a keleti Lahore v√°ros√°ban. A "Hal√°l az USA-ra" √©s m√°s hasonl√≥ "bar√°ts√°gos szlogenek" √©nekl√©se h√≠ven t√ľkr√∂zi, hogy pokolba k√≠v√°nj√°k az amerikaiakat, pedig Hillary Clinton j√ļlius 4-√©n "eln√©z√©st k√©rt" a pakiszt√°ni hadseregt√Ķl a 2011 november√©ben meg√∂lt 24 pakiszt√°ni katona miatt. Az USA hader√Ķ √©s a NATO d√ļl, rombol, gyilkol, fosztogat minden√ľtt, ahova beteszi a l√°b√°t, b√°r Irak m√°r visszak√∂veteli Washingt√≥l az ellopott kincseit. Jellemz√Ķen csak a "fel√©t" sz√°nd√©koznak visszaszolg√°ltatni.

Az ENSZ "sz√≠v√ľgy√©v√©" v√°lt a t√ļln√©pesed√©s. Az "√∂nk√©ntes steriliz√°ci√≥", k√∂sz√∂nhet√Ķen az Obama-care t√∂rv√©nynek, ingyeness√© v√°lt az USA-ban, de vil√°gszerte fizetnek, vagy kedvezm√©nyeket ny√ļjtanak √©rte, mik√∂zben egyes m√©diumok m√°r 2012. augusztus 12-t√Ķl 130 napos h√°bor√ļr√≥l √≠rnak, ami 2012. december 21-ig tartana. Ehhez kulcsfontoss√°g√ļ Sz√≠ria megt√°mad√°sa, √©s az "√ľr√ľgy". Melyik forgat√≥k√∂nyvre ker√ľlhet sor?
A "l√°zad√≥" Al-Kaida b√©rgyilkosok, a MI5-MI6, a CIA √©s Mossad √ľgyn√∂k√∂k, a francia idegenl√©gi√≥ zsoldosai, √©s n√©h√°ny sz√≠riai ellenz√©ki, a h√≠rek szerint vegyifegyverek birtok√°ba jutott. A felder√≠t√Ķg√©pes provok√°ci√≥val pr√≥b√°lkoz√≥ T√∂r√∂korsz√°g ter√ľlet√©n egy g√°zt√°mad√°st nem lesz neh√©z a zsid√≥-tulajdon√ļ m√©di√°n kereszt√ľl sz√≠r korm√°nyszint√Ľ t√°mad√°snak be√°ll√≠tani.
M√°sik vari√°ci√≥k√©nt lehetnek az "√ľr√ľgyszolg√°ltat√≥k" nyugati zsoldosok, akik sz√≠riai ter√ľletr√Ķl m√©rgesg√°z t√∂ltet√Ľ rak√©t√°kat l√Ķnek ki Izraelre, √©s a t√°mad√°ssal Assadot v√°dolj√°k meg. A p√°rhuzamos dezinform√°ci√≥ fejetlens√©get id√©zhet el√Ķ Sz√≠ri√°ban, √©s a hazugs√°gokkal etetett nyugati m√©di√°n √©l√Ķk k√∂r√©ben.

A k√ľls√Ķ megt√©veszt√©s m√≥dszereit eddig is tapasztalhattuk, de az arab orsz√°gokban szinte alig van f√∂ldi ad√°s. Az inform√°ci√≥kat, TV-ad√°sokat legt√∂bb helyen m√Ľholdakr√≥l veszik. A sz√≠riai t√∂megek befoly√°sol√°s√°nak eszk√∂ze ott is a m√©dia, ami blokkolhat√≥, vagy alkalmas megt√©veszt√Ķ inform√°ci√≥k sug√°rz√°s√°ra.
Persze a legbrut√°lisabb befoly√°sol√≥ eszk√∂zr√Ķl, a tudatm√≥dos√≠t√≥ frekvenci√°kr√≥l m√©g nem esett sz√≥. Alapvet√Ķ emberi k√©pess√©g, hogy megtartsuk a szoci√°lis kompetenci√°nkat, k√∂ny√∂r√ľletesen √©s b√©k√©sen foglalkozva egym√°ssal, amit gyors √ľtemben elveszhet. Hi√°ba van az √∂nk√©ntes, de szeg√©ny harcos, ha "megfosztj√°k erej√©t√Ķl", b√°r v√©dekezni √©sszel is lehet, nem csak "izomb√≥l".
Ez a b√°tors√°got, er√Ķt ad√≥, a sz√≠v, elme intelligencia, a tudat tiszta √©s √©rz√©kis√©get aj√°nd√©koz√≥ k√©pess√©ge, ami a saj√°t odaad√≥, nem "√©rdekb√Ķl" l√©tez√Ķ, lebeg√Ķ egyfajta csereeszk√∂ze, ami a meg√©rt√©s √©s egy√ľttm√Ľk√∂d√©s a val√≥s √©s virtu√°lis vil√°gban.

Rem√©lhet√Ķleg ilyen megfontol√°sok k√©sztetik a Keshe Alap√≠tv√°nyt is, amikor megh√≠v√≥t k√ľld√∂tt sz√©t a vil√°gb√©ke technol√≥gia megjelen√©s√©nek ismertet√©s√©re.

A Keshe Alap√≠tv√°ny 2012. √°prilis 12-i konferenci√°ja ut√°n a vil√°g orsz√°gainak nagyk√∂vetei megh√≠v√°st kaptak Br√ľsszelbe a vil√°g vezet√Ķi sz√°m√°ra a Foundation Center Ninove-ben megrendezend√Ķ konferenci√°ra, amely t√©m√°ja a "Magravs", t√©r, gravit√°ci√≥s -√©s m√°gneses technol√≥gi√°j√°nak megoszt√°sa.
A konferencia 2012. szeptember 21-√©n ismerteti a rendszert, mellyel a New-York - Teher√°n √ļtvonal 10 perc utaz√°si id√Ķre r√∂vid√≠thet√Ķ, √©s szinte minden pontja el√©rhet√Ķ a bolyg√≥nak.

Jelentkezni 2012. szeptember 6-ig lehet, ami ut√°n a jelentkez√Ķk megh√≠v√≥t kapnak. El√Ķzetesk√©nt: A t√°j√©koztat√°s szerint a rep√ľl√©si rendszert nem √©rz√©keli a radar. Megoldja a glob√°lis v√≠zhi√°ny probl√©m√°j√°t, √©s kiveszi a jelenlegi p√©nz√ľgyi strukt√ļra kez√©b√Ķl az ir√°ny√≠t√°st.

A szeptember 21-i el√Ķad√°son Prof. Konstantin Meyl ismerteti a szeptember 6-i m√°sodik bemutat√≥ ut√°n az egybegy√Ľltekkel a technol√≥gi√°t. A technol√≥gia minden korm√°ny sz√°m√°ra szabadon felhaszn√°lhat√≥v√° v√°lik, megsz√ľntetve az √©lelmiszer hi√°nyt, az eg√©szs√©g√ľgyi ell√°t√°s hi√°nyoss√°gait, az energia ell√Ķ√°ll√≠t√°s gondjait. A Keshe Alap√≠tv√°ny memoranduma tartalmazza a plazma-reaktror-szabadalom √°truh√°z√°s√°t minden egyes emberre a F√∂ld√∂n, legyen az b√°rmely n√©p sz√ľl√∂tte.
B√Ķvebben: Link
Szerencs√©re, √©s sok eddigi √°ldozat szerencs√©tlens√©g√©re, a bank√°rkaszt kapzsi moh√≥s√°ga a legt√∂bb gondolkod√≥ embert arra k√©szteti, hogy alapjaiban v√°ltoztassa meg a vil√°got. M√©g k√©t olyan tal√°lm√°nyt fogok ismertetni k√©s√Ķbbiekben, amelyek szint√©n az energia l√©tk√©rd√©s√©t oldj√°k meg, mert √∂nell√°t√°sra m√°r a n√©pess√©g eleny√©sz√Ķ r√©sze k√©pes. A fennmarad√≥ l√©leksz√°m √©lelmez√©se, iv√≥v√≠zzel ell√°t√°sa pedig csak nagy mennyis√©g√Ľ energiabefektet√©ssel oldhat√≥ meg, √©s ez a z√°loga a f√∂ld√∂nk√≠v√ľli terjeszked√©snek is. Az emberis√©gnek nem az a feladata, hogy egy sz√Ľk r√©teg j√≥l√©t√©r√Ķl egy cs√∂kkentett l√©tsz√°m√ļ elh√ľly√≠tett, fejl√Ķd√©sk√©ptelenn√© tett rabszolgar√©teg gondoskodjon, hanem az, hogy ben√©pes√≠tse a vil√°gegyetemet, √©s √ļjabb hatalmas volumen√Ľ feladatok megold√°s√°ra koncentr√°ljon, mint a lakhat√≥v√° tehet√Ķ bolyg√≥k √©lhet√Ķv√© t√©tele.

  HozzŠszůlŠsok
#11 | epsion - 2012.07.18. 00:33:28
Nos itt a bizony√≠t√©k hogy Ir√°nnak m√°r meg van a Keshe technol√≥gia, ugyanis Ir√°n elfogott egy amerikai dr√≥nt ami feltehet√Ķleg k√©mkedett Ir√°n felett:

"Az Egyes√ľlt √Āllamok korszer√Ľ katonai pil√≥ta n√©lk√ľli rep√ľl√Ķj√©t, ami Ir√°n l√©gter√©ben k√©mkedett a rep√ľl√©stilalmi z√≥n√°ban, december 4. 2011. A dr√≥n nem zuhant le, nem l√Ķtt√©k ki a leveg√Ķben, hanem biztons√°gosan elfogta egy ir√°ni rep√ľl√Ķg√©p, Keshe alapul√≥ technol√≥gi√°val. Obama udvariasan k√©rte vissza a dr√≥nt."

http://www.keshef...com-part-i
#12 | Tulok - 2012.07.18. 03:13:44
A link nagyon hasznos "epsion", √©s egy√ļttal megnyugtat√≥, mert ez esetben m√°r nem tudj√°k elsink√≥f√°lni a technol√≥gi√°t, k√©nytelenek lesznek alkalmazni, √©s ezzel meg√°sni saj√°t s√≠rjukat.
De ha Iránnak van, akkor az oroszoknak és a kínaiaknak is lehet...
#13 | Arany - 2012.07.18. 11:34:41
Epsion! Sajnos (vagy hála Istennek?) angolul nem tudok, a linkedet csak "vizuálisan" értékelhetem. A videok között bal oldalt a második, CNN article


CBS coverage

RT coverage (russian television)

felirattal, ahol egy kis k√©pben Chicago, USA felirattal egy arc van, az szerintem f√∂ld√∂nk√≠v√ľli, emberi testben, a gonosz szolg√°lat√°ban...

Lehet, hogy ezzel engem "elsz√°llt agy√ļnak" fogtok min√Ķs√≠teni. V√°llalom.
Ami ut√°n pr√≥b√°lok t√°j√©koz√≥dni, az pontosan az, ami el kezdett m√Ľk√∂dni.
A tud√°s m√°r nagyon r√©gen is az emberis√©g birtok√°ban volt, de elsz√°lltak sokan a szabad akaratuk birtok√°ban, √©s ez√©rt a F√∂ldnek √ļjra meg kellett j√°rni a "pr√≥b√°k" √ļtj√°t, √©s rajta az emberis√©gnek. De mindig voltak beavatottak, √©s a tud√°s √Ķrz√Ķi. (A frigyl√°da is ilyen szerkezet volt, √©s ki tudja m√©g mennyi minden, amit a hatalmon l√©v√Ķk meg akartak kaparintani.)
Mes√©inkben, mond√°inkban √©l tov√°bb a vil√°g m√Ľk√∂d√©s√©nek tud√°sa. Ebbe nem tudott a hatalom belesz√≥lni, mert nemzed√©kr√Ķl nemzed√©kre hagyom√°nyoztuk.

A f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek mindig is tartottak valamilyen kapcsolatot a F√∂lddel, amit az emberek √°ltal√°ban nem √©rtettek, mi t√∂rt√©nik.

A f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek k√∂z√∂tt is vannak j√≥k √©s rosszak...
Val√≥ban k√∂t√∂ttek egy szerz√Ķd√©st az amerikai korm√°nnyal, hogy √°tadnak technol√≥gi√°t, ha √Ķk is engednek k√≠s√©rleteket nekik...
De mint mindent, ezt a szerz√Ķd√©st sem tartott√°k be, mert tetszett a hatalom, √©s a vil√°got teljes eg√©sz√©ben uralni akarj√°k, ahol a korm√°ny csak egy b√°b, √©s a h√°tt√©r az ir√°ny√≠t√≥.
Nem maguktól voltak olyan okosak, hogy ennyire kifejlesztethették a technológiájukat, de ezt sem az emberiség hasznára fordították, hanem a hatalom még nagyobb birtoklására. No ez az, amit nem engedhet meg nekik az Atya...

Sokan vannak a F√∂ld√∂n, emberi testben f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek azzal a feladattal, hogy seg√≠tsenek az emberis√©gnek. Ez√©rt sem gondolom, hogy ez az alap√≠tv√°ny kamu lenne... Birtokukban van a technol√≥gia, amivel megakad√°lyozhatj√°k az √°mokfut√°st, mint ahogy szerintem m√°r n√©h√°nyszor beavatkoztak, csak a h√≠rekben eg√©szen m√°sr√≥l besz√©lnek...

A feladatok pedig megoszlanak... Az embereknek az jutott, hogy a tudatuk √©bredjen, √©s l√°ss√°k meg a hazugs√°gokat, √©s ne higgyenek nekik. De ne is egym√°s ellen forduljanak, hanem a szeretet erej√©vel egym√°st seg√≠tve vegy√©k √©szre, kik azok, akik ellen√ľkben cselekszenek, √©s a saj√°t lehet√Ķs√©geiken bel√ľl vegy√©k fel a harcot a gonosz ellen. Ki-ki k√©pess√©gei szerint, mert mindenki tud tenni valamit...

A m√ļlt ismerete IS az√©rt fontos, mert megl√°that√≥ kik √©s mikor cselekedtek a T√∂rv√©ny ellen√©ben. Ezt is nagyon titkolj√°k, azt hiszik, hogy van olyan m√©ly f√∂ldalatti b√°zis, ahol a bizony√≠t√©kokat elrejthetik...

A hatalmuk √∂nmaguk ellen fordul vissza... Az internetet is az√©rt n√©pszer√Ľs√≠tett√©k, hogy mindent jobban tudjanak az emberekr√Ķl, de arra ker√ľlt sor, amit nem akartak! Annyi tud√°s terjedt el az interneten kereszt√ľl, ami m√°s m√≥dszerrel lehetetlen lett volna. √Čs ker√ľlnek el√Ķ a bizony√≠t√©kok, akarj√°k a sz√Ķnyeg al√° s√∂p√∂rni. M√°r egyre kevesebben hisznek nekik...

Lehet, hogy mindez amit le√≠rtam hagym√°zos dolognak t√Ľnhet annak, aki csak a racionalit√°s talaj√°n √°ll. De minden nagy felfedez√©shez kellett egy adag "√Ķr√ľlts√©g" is. Most pedig a hihetetlenek vil√°g√°t √©lj√ľk... Amir√Ķl azt hitt√ľk, hogy nem is l√©tezhet, csak √∂sszeesk√ľv√©s-elm√©let, arr√≥l sorban kider√ľl, hogy egy√°ltal√°n nem az!

Bizalommal, hittel és szeretettel: Arany
#14 | epsion - 2012.07.18. 14:00:12
Tulok, √©n is √≠gy gondolom, biztos hogy meg van az Oroszoknak √©s a K√≠naiaknak is, de nem k√©tlem hogy m√°r az USA-nak is meg van ez a technol√≥gia. Ez egy v√©delmi technol√≥gia, amit nem lehet m√°sra haszn√°lni ha elterjed a vil√°gon akkor egy okos bomba sem tal√°lhat c√©lba, mert az elektronik√°ja megzavarodik, vagy √°tprogramozhat√≥. Ez√©rt is gondolom hogy mi√©rt nem t√°madta meg az USA Sz√≠ri√°t √©s Ir√°nt. Ezzel a technol√≥gi√°val nincs √©rtelme kirobbantani a h√°bor√ļt mert visszafel√© s√ľlhet el.

Arany, megnyugtatlak nem vagy gyogy√≥s, nagyon j√≥l l√°tod a dolgokat, ne add f√∂l sose a hitedet sem a meggy√Ķz√Ķd√©sedet, akkor sem ha m√°sok nem n√©znek r√°d j√≥ szemmel. Biztos√≠thatlak hogy j√≥ √ļton j√°rsz √©s tudnod kell hogy nem vagy egyed√ľl, sokan vagyunk √©s m√©g t√∂bben lesz√ľnk.
A link goole fordításban:
http://www.google...d-by-irani
#15 | Tulok - 2012.07.18. 14:27:26
Arany! Hogy vannak-e k√∂r√ľl√∂tt√ľnk f√∂ld√∂nk√≠v√ľliek, nem tudni, de a kor√°bbi f√∂ldi civiliz√°ci√≥k k√©pvisel√Ķi logikusan itt lehetnek, viszont az, hogy nem √°lc√°zott kecskefej√Ľ vakol√≥k, az biztos.

epsion! Ha mindenkinek megvan, akkor baj van! De a legnagyobb baj, hogy ezesetben rengeteg ember feleslegesen hal meg nap mint nap. Ez a "mindenkinek megvan" azt jelentheti, hogy "egy k√∂vet f√ļjnak"...
V√©lem√©nyem szerint ez a technol√≥gia m√©g nincs teljesen "fogyaszthat√≥" form√°ban, √©s mint a kezdeti atomreaktoros energiafejleszt√©s is, n√©h√°ny √©ves fejleszt√©st, √©s nagy volumen√Ľ r√°ford√≠t√°sokat ig√©nyelt, ez a technol√≥gia is k√©nytelen lefutni n√©h√°ny "k√∂rt".
#16 | spanyolviasz - 2012.07.26. 13:31:38
NWO - wikip√©dia √ļj vil√°gkorm√°ny.
Aki egy rep√ľl√Ķg√©pet sz√°nd√©kosan a f√∂ldnek ir√°ny√≠t az nem igazi pil√≥ta, hanem terrorista.
Az emberis√©g puszt√≠t√°s√°ra szervezett titkos √©s ismert t√°rsas√°gokb√≥l, minduntalan h√°bor√ļkat ind√≠t√≥kb√≥l sohasem lesz vil√°gkorm√°ny: k√©t vil√°g√©g√©s, Hirosima, Nagaszaki, Korea, Vietnam, Kambodzsa, Laosz.
Irak, Afganiszt√°n.
Akik ezt tett√©k az emberis√©ggel, √ēt√Ķl√ľk ne v√°rjunk vil√°gkorm√°nyz√°st!
Az egész emberiséget tudatosan félre vezetik hatezer éve.
F√∂ldi kataklizm√°kban lerongyol√≥dott emberis√©get M√ļ kontinensr√Ķl ide √©rkezett eleinket √Čgi testv√©reink India f√∂l√∂tt √°llom√°soz√≥ h√°rom √Ľrv√°rosb√≥l tan√≠tott√°k √©s meg√°ll√°s n√©lk√ľl tan√≠tott√°k, reggelt√Ķl estig, hogy miel√Ķbb visszat√©rj√ľnk kor√°bbi a jelenlegin√©l magasabb sz√≠nvonalra.
Mindh√°rom √Ľrv√°rost a F√∂ld√ľnket gyarmatos√≠t√≥ idegen faj iszonyatos t√Ľzfelh√Ķvel, atomrobbant√°sokkal megsemmis√≠tette. A zsid√≥k "isten kiv√°lasztott" n√©pe ekkor kapta meg a feladatott az idegenekt√Ķl, hogy ig√°zz√°k le a F√∂ldet, rajta minden embert, √©s szolg√°ltass√°k ki az idegenek r√©sz√©re a bolyg√≥nk kincseit.
A zsid√≥k napt√°ra nem v√©letlen√ľl 5772 √©vn√©l tart.
Legf√Ķbb fegyver√ľk a hazugs√°g, igazs√°gok eltitkol√°sa, becsap√°s, egym√°s elleni usz√≠t√°s.
Eztán az akkor legfejlettebb Mezopotámiát özönlötték el, amely természetesen magyar volt, Nimród királlyal.
Abból lett az Akkád birodalom.
Innent√Ķl a teljes f√∂ldi t√∂rt√©nelem ezen alantas c√©lb√≥l hazugs√°gokkal, elhallgat√°sokkal a titkos zsid√≥k √°ltali birodalom szolg√°lat√°ba √°llt. Minden amit tan√≠tanak t√∂rt√©nelemk√©nt ennek volt al√°rendelve. Igen minden!
Az is kedves testvérem amire nem gondolsz.
Ugorjunk a m√°ra.
Igen, a fosszilis energi√°k k√©zben tart√°sa a legf√Ķbb fegyver√ľk k√©tsz√°z √©ve, √©s az atomenergia, a bank manipul√°ci√≥k mellett. Ma haszn√°lt energi√°kat hatalmas appar√°tus tud csak √ľzemeltetni, ami biztos√≠tja, hogy f√∂ldi emberek ennek a k√∂zel√©be se ker√ľljenek szellemi √©rtelemben. Fizikailag term√©szetesen emberek dolgoznak a k√Ķolajkutakon √©s minden√ľtt eg√©sz vil√°gunkban.
Totális zsákutca a fosszilis és atomenergia. A Föld teljes pusztulásához vezet és alig kell néhány száz év ehhez.
Eddig 1 millió tonna uránt termeltek ki.
Az el nem haszn√°lt ur√°n 238 a term√©szetben 99%-nyi r√©szesed√©s√Ľ, aminek felez√©si ideje 4.5 milli√°rd √©v.
Teh√°t a kib√°ny√°szott ur√°nt a F√∂ld teljes h√°tra l√©v√Ķ idej√©ben √Ķrizni kell. Ez √∂sszegszer√Ľen a F√∂ld emberis√©g√©nek minden erej√©t felmorzsolja.
Ebbe mentek t√∂nkre a kis sz√ľrk√©k, √©s most k√≠n√°lgatj√°k m√°soknak "atomtechnol√≥gi√°jukat". Nekik a bolyg√≥lyuk r√©g√≥ta lakhatatlan.
Elhallgatott t√∂bb sz√°z ezer √©vnyi t√∂rt√©nelm√ľnk egy szelete, k√©t percben:
http://data.hu/ge...eszlet.JPG
Amik maradtak piramisok, √©p√≠tm√©nyek, Baalbekn√©l √∂z√∂nv√≠z el√Ķtti √Ľrrep√ľl√Ķt√©r, arr√≥l √°rulkodnak, hogy t√©rugr√°sos, antigravit√°ci√≥s magas technol√≥gi√°b√≥l j√∂tt√ľnk!
Egy kis dics√Ķ m√ļltja a magyarnak:
http://www.nemzet....msg78#new
A j√∂v√Ķ pedig a zsid√≥k elt√Ľn√©se, magyar faj √ļjra vezet√Ķv√© v√°l√°sa a vil√°gon: Pio atya magyar vonatkoz√°sok wikip√©dia
Most a Földön az emberi élet a pusztulásába halad.
H√°tra arc!
#17 | piskota - 2012.08.02. 07:29:53
Spanyolviasz!

Figyelemre méltó a hozzászólásod!
Viszont a linkjeidben felhozott anyag önmagában is generációk tanulmányozását, kutatását is kibírja...
Ami pedig Pi√≥-atya j√≥slat√°t illeti, az nem l√©gb√Ķl-kapott! Azok ismeretekre alapoz√≥dnak, mely birtokolt ismeretek minden bizonnyal a Vatik√°n k√∂nyvt√°r√°ban, lev√©lt√°r√°ban, dokumentumokban tal√°lhat√≥k, melyeket felt√©telezhet√Ķen m√≥dja volt megismerni!
Tov√°bbi kimer√≠thetetlen forr√°sunk lehet a spanyol kir√°lyi lev√©lt√°r, a spanyol egyh√°z korabeli dokumentumai, Amerika "felfedez√©se" idej√©b√Ķl...
Gyz
#18 | Arany - 2012.08.02. 09:09:32
Nemr√©giben Kisfaludy Gy√∂rgy egyik el√Ķad√°s√°ban hallottam, hogy Pi√≥-atya, P√©ter volt, az apostol... √Čs bizony gyakran veszekedett a "f√Ķn√∂kkel"... -Nem ezt √≠g√©rted!

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum