NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Versenyfut√°s az NWO-val (Fontos!)
Versenyfut√°s az NWO-val (Fontos!)Az emberis√©g sorsa most azon m√ļlik, hogy ki lesz a gyorsabb, a befut√≥. Az NWO elk√∂telezettjei √©s a f√ľgg√Ķs√©gb√Ķl √©l√Ķk, valamint a vil√°g energetikai strukt√ļr√°lts√°g√°nak √°talakul√°sa v√≠vja v√©gs√Ķ harc√°t. Mint tudjuk, a multik, a bankok, √©s a "feketearisztrokr√°cia", ami egy √©s ugyanaz, a fosszilis energiahordoz√≥kon kereszt√ľl tartja mark√°ban a vil√°got. Az olaj -√©s g√°zmez√Ķk birtokl√°sa meghat√°roz√≥ szerep√Ľ az energiatermel√©sben, √©s mint kider√ľlt, az atomer√Ķm√Ľvek sem oldj√°k meg az egyre n√∂vekv√Ķ energiaig√©ny probl√©m√°j√°t, mert egy-egy strat√©giai fontoss√°g√ļ, b√°rmikor felhaszn√°lhat√≥ id√Ķz√≠tett bomb√°t jelentenek birtokosaik ter√ľletein. A nukle√°ris hullad√©k m√©g sok√©vig fog gondot okozni.

Az el√Ķz√Ķ, "Saj√°t energi√°val az NWO ellen" c√≠m√Ľ cikkben sz√°moltam be h√°rom olyan tesztel√©s √©s gy√°rt√°s alatt √°ll√≥ felfedez√©sr√Ķl, vagy akinek jobban tetszik, tal√°lm√°nyr√≥l, amelyek hamarosan forgalomba ker√ľlnek. K√©pzelj√ľnk el egy Szaud-Ar√°bi√°t, ahol az olajat birtokl√≥ csal√°d a legk√≠m√©letlenebb m√≥don tiporja el a rendszer ellen t√ľntet√Ķ el√©gedetlen, szinte k√∂z√©pkori jogi √°llapotok k√∂z√∂tt √©l√Ķ lakoss√°got. Betiltott√°k a t√ľntet√©seket, ennek ellen√©re mindennaposak zavarg√°sok. A politikia foglyokkal zs√ļfol√°sig megt√∂lt√∂tt b√∂rt√∂n√∂kben l√°zad√°sok t√∂rnek ki, ahogy a h√©tv√©g√©n is megt√∂rt√©nt k√©t hal√°los √°ldozattal.
Mi lesz a nagy olaj √©s g√°zkitermel√Ķkkel, ha csak a my√Ľanyag √©s ken√Ķolaj-√ľzlet marad? Nem lehet majd "Glob√°lis felmeleged√©si" csal√°ssal riogatni, mert a v√≠z, ami vir√°gz√≥ term√Ķf√∂ldekk√© tudja v√°ltoztatni a sivatagokat, ami sz√°razf√∂ldek jelent√Ķs r√©sz√©t teszik ki, hatalmas n√©pess√©get lenne k√©pes eltartani, de a civiliz√°ltabb vil√°gban √≠gy is cs√∂kken a l√©leksz√°m. A sivatagok, √©s a kev√©s csapad√©kkal rendelkez√Ķ ter√ľletek √∂nt√∂z√©se ak√°r t√≠zszer ekkora n√©pess√©get is el tudna tartani, f√Ķleg ha az energiatermel√Ķ technol√≥gia kev√©sb√© szennyezi a k√∂rnyezetet. √Čszak-Afrik√°ban a Szahara, D√©lnyugat-Afrik√°ban a Nam√≠b-sivatag √©s a Kalah√°ri-sivatag, √Āzsi√°ban az Arab-f√©lsziget sivatagjai, Ir√°n √©s Beludzsiszt√°n belseje, a Tharr-sivatag, a G√≥bi, Ausztr√°li√°ban a Nagy-Vikt√≥ria-sivatag √©s a Nagy-homoksivatag, √Čszak-Amerik√°ban a Yuma-, Mojave- √©s Gila-sivatag, a Mexik√≥i-medence egy r√©sze, D√©l-Amerik√°ban Peru - √©s √Čszak-Chile partvid√©k√©nek nagy r√©sze, benne az Atacama-sivatag.
Megeml√≠tend√Ķ, mivel sokan nem veszik √©szre, hogy a le√°ll√≠tott atomer√Ķm√Ľvek kies√Ķ √°ramtermel√©s√©t h√Ķer√Ķm√Ľvekkel biztos√≠tj√°k, √©s √≠gy sincs elektromos energia hi√°ny. A k√∂zvetlen k√∂rnyezetszennyez√©st okoz√≥ h√Ķer√Ķm√Ľvek "r√°fejelnek" a felmeleged√©si csal√°sra, mik√∂zben emelkednek az energia √°rak, szeg√©nyedik a F√∂ld n√©pess√©ge, √©s gazdagodnak kifoszt√≥ink.

A "t√ļln√©pesed√©s r√©mk√©pe", szinte korl√°tlan energia birtok√°ban azz√° min√Ķs√ľl, ami val√≥j√°ban. Egy sz√Ľk csoport kiz√°r√≥lagos birtokl√°si v√°gy√°nak kiel√©g√≠t√©s√©nek. Nem kell messzire menni, hogy milyen sors v√°r az "√°ll√≠t√≥lag" kiv√°lasztott n√©pre. El√©g csak megn√©zni, hogy mi t√∂rt√©nik Izraelben:

Szombaton t√∂bb mint 10.000 ember vonult az utc√°ra t√∂bb helyen Izraelben, a megsz√°llt ter√ľleteken az egy √©ve tart√≥ t√°rsadalmi igazs√°goss√°g tiltakoz√°sa eredm√©nyek√©nt, amely v√©gigs√∂p√∂rt Izraelen az elm√ļlt √©vben, √©s sz√°zezreket mozgatott meg.
Moshe Silman benzint √∂nt√∂tt mag√°ra szombat este Tel-Avivban, √©s felgy√ļjtotta mag√°t, hogy tiltakozzon az izraeli rezsim gazdas√°gpolitik√°ja, a t√°rsadalmi egyenl√Ķtlens√©gek, √©s a megk√ľl√∂nb√∂ztet√©s ellen.
√ē is hib√°ztatta Benjamin Netanjahu minisztereln√∂k√∂t √©s Yuval Steinitz p√©nz√ľgyminisztert a "megal√°ztat√°s√©rt".
"Fizettem milliós adót, szolgáltam a hadseregben és a tartalékos voltam 46 éves koromig. Nem leszek hajléktalan, és ez az, amiért én tiltakozok sérelmeim miatt, amelyeket Izrael ró az emberekre".

A "szabads√°g haz√°j√°ban"(???), az USA-ban a "m√°sodik kieg√©sz√≠t√©s" szerinti √∂nv√©delemhez val√≥ jogot akarj√°k korl√°tozni ENSZ hat√°rozattal, fegyverbegy√Ľjt√©sekkel, kiszolg√°ltatva a lakoss√°got a hadseregnek, a rend√Ķrs√©gnek, √©s a vegyes n√©pess√©g k√∂z√∂tti s√ļrl√≥d√°soknak. A n√©met parlament, a Bundestag 57 m√°sodperc alatt megszavazta a n√©met emberek jogfosztotts√°g√°t. Az Eur√≥pai Egyes√ľlt √Āllamok megalak√≠t√°sa nem csak az eur√≥-z√≥n√°ba tartoz√≥ orsz√°gok elleni mer√©nylet, mert az EU tagorsz√°gok elad√≥s√≠t√°sa m√°r nem "eur√≥pai √ľgy". Ugyanaz a "gazd√°ja", mint a vil√°g m√°s r√©szein felforgat√≥, h√°bor√ļs fesz√ľlts√©get gerjeszt√Ķk√©. A T√°vol-Keleten h√°rom g√≥cpontot alak√≠tottak ki, amely k√∂zvetlen√ľl, els√Ķ szinten √©rinti Oroszorsz√°got, K√≠n√°t, Indi√°t, Jap√°nt , √Čszak -√©s D√©l Kore√°t, valamint Pakiszt√°nt. Ez ut√≥bbi eset√©ben az √°lland√≥an ter√≠t√©ken l√©v√Ķ Afganiszt√°n is kulcsfontoss√°g√ļ, mivel az iszl√°m vil√°g "b√°sty√°j√°val", Ir√°nnal hat√°ros strat√©giai pont.

T√∂bb ezer pakiszt√°ni ism√©t az utc√°kon az orsz√°g d√©li r√©sz√©n Karacsiban, hogy tiltakozzanak Iszl√°m√°b√°d azon d√∂nt√©se ellen, hogy ind√≠ts√°k √ļjra a NATO afganiszt√°ni ell√°t√°si √ļtvonalait. A m√ļlt h√©ten t√∂bb mint 50.000 pakiszt√°ni tartott "hossz√ļ menetel√©st" tiltakoz√°sk√©nt a keleti Lahore v√°ros√°ban. A "Hal√°l az USA-ra" √©s m√°s hasonl√≥ "bar√°ts√°gos szlogenek" √©nekl√©se h√≠ven t√ľkr√∂zi, hogy pokolba k√≠v√°nj√°k az amerikaiakat, pedig Hillary Clinton j√ļlius 4-√©n "eln√©z√©st k√©rt" a pakiszt√°ni hadseregt√Ķl a 2011 november√©ben meg√∂lt 24 pakiszt√°ni katona miatt. Az USA hader√Ķ √©s a NATO d√ļl, rombol, gyilkol, fosztogat minden√ľtt, ahova beteszi a l√°b√°t, b√°r Irak m√°r visszak√∂veteli Washingt√≥l az ellopott kincseit. Jellemz√Ķen csak a "fel√©t" sz√°nd√©koznak visszaszolg√°ltatni.

Az ENSZ "sz√≠v√ľgy√©v√©" v√°lt a t√ļln√©pesed√©s. Az "√∂nk√©ntes steriliz√°ci√≥", k√∂sz√∂nhet√Ķen az Obama-care t√∂rv√©nynek, ingyeness√© v√°lt az USA-ban, de vil√°gszerte fizetnek, vagy kedvezm√©nyeket ny√ļjtanak √©rte, mik√∂zben egyes m√©diumok m√°r 2012. augusztus 12-t√Ķl 130 napos h√°bor√ļr√≥l √≠rnak, ami 2012. december 21-ig tartana. Ehhez kulcsfontoss√°g√ļ Sz√≠ria megt√°mad√°sa, √©s az "√ľr√ľgy". Melyik forgat√≥k√∂nyvre ker√ľlhet sor?
A "l√°zad√≥" Al-Kaida b√©rgyilkosok, a MI5-MI6, a CIA √©s Mossad √ľgyn√∂k√∂k, a francia idegenl√©gi√≥ zsoldosai, √©s n√©h√°ny sz√≠riai ellenz√©ki, a h√≠rek szerint vegyifegyverek birtok√°ba jutott. A felder√≠t√Ķg√©pes provok√°ci√≥val pr√≥b√°lkoz√≥ T√∂r√∂korsz√°g ter√ľlet√©n egy g√°zt√°mad√°st nem lesz neh√©z a zsid√≥-tulajdon√ļ m√©di√°n kereszt√ľl sz√≠r korm√°nyszint√Ľ t√°mad√°snak be√°ll√≠tani.
M√°sik vari√°ci√≥k√©nt lehetnek az "√ľr√ľgyszolg√°ltat√≥k" nyugati zsoldosok, akik sz√≠riai ter√ľletr√Ķl m√©rgesg√°z t√∂ltet√Ľ rak√©t√°kat l√Ķnek ki Izraelre, √©s a t√°mad√°ssal Assadot v√°dolj√°k meg. A p√°rhuzamos dezinform√°ci√≥ fejetlens√©get id√©zhet el√Ķ Sz√≠ri√°ban, √©s a hazugs√°gokkal etetett nyugati m√©di√°n √©l√Ķk k√∂r√©ben.

A k√ľls√Ķ megt√©veszt√©s m√≥dszereit eddig is tapasztalhattuk, de az arab orsz√°gokban szinte alig van f√∂ldi ad√°s. Az inform√°ci√≥kat, TV-ad√°sokat legt√∂bb helyen m√Ľholdakr√≥l veszik. A sz√≠riai t√∂megek befoly√°sol√°s√°nak eszk√∂ze ott is a m√©dia, ami blokkolhat√≥, vagy alkalmas megt√©veszt√Ķ inform√°ci√≥k sug√°rz√°s√°ra.
Persze a legbrut√°lisabb befoly√°sol√≥ eszk√∂zr√Ķl, a tudatm√≥dos√≠t√≥ frekvenci√°kr√≥l m√©g nem esett sz√≥. Alapvet√Ķ emberi k√©pess√©g, hogy megtartsuk a szoci√°lis kompetenci√°nkat, k√∂ny√∂r√ľletesen √©s b√©k√©sen foglalkozva egym√°ssal, amit gyors √ľtemben elveszhet. Hi√°ba van az √∂nk√©ntes, de szeg√©ny harcos, ha "megfosztj√°k erej√©t√Ķl", b√°r v√©dekezni √©sszel is lehet, nem csak "izomb√≥l".
Ez a b√°tors√°got, er√Ķt ad√≥, a sz√≠v, elme intelligencia, a tudat tiszta √©s √©rz√©kis√©get aj√°nd√©koz√≥ k√©pess√©ge, ami a saj√°t odaad√≥, nem "√©rdekb√Ķl" l√©tez√Ķ, lebeg√Ķ egyfajta csereeszk√∂ze, ami a meg√©rt√©s √©s egy√ľttm√Ľk√∂d√©s a val√≥s √©s virtu√°lis vil√°gban.

Rem√©lhet√Ķleg ilyen megfontol√°sok k√©sztetik a Keshe Alap√≠tv√°nyt is, amikor megh√≠v√≥t k√ľld√∂tt sz√©t a vil√°gb√©ke technol√≥gia megjelen√©s√©nek ismertet√©s√©re.

A Keshe Alap√≠tv√°ny 2012. √°prilis 12-i konferenci√°ja ut√°n a vil√°g orsz√°gainak nagyk√∂vetei megh√≠v√°st kaptak Br√ľsszelbe a vil√°g vezet√Ķi sz√°m√°ra a Foundation Center Ninove-ben megrendezend√Ķ konferenci√°ra, amely t√©m√°ja a "Magravs", t√©r, gravit√°ci√≥s -√©s m√°gneses technol√≥gi√°j√°nak megoszt√°sa.
A konferencia 2012. szeptember 21-√©n ismerteti a rendszert, mellyel a New-York - Teher√°n √ļtvonal 10 perc utaz√°si id√Ķre r√∂vid√≠thet√Ķ, √©s szinte minden pontja el√©rhet√Ķ a bolyg√≥nak.

Jelentkezni 2012. szeptember 6-ig lehet, ami ut√°n a jelentkez√Ķk megh√≠v√≥t kapnak. El√Ķzetesk√©nt: A t√°j√©koztat√°s szerint a rep√ľl√©si rendszert nem √©rz√©keli a radar. Megoldja a glob√°lis v√≠zhi√°ny probl√©m√°j√°t, √©s kiveszi a jelenlegi p√©nz√ľgyi strukt√ļra kez√©b√Ķl az ir√°ny√≠t√°st.

A szeptember 21-i el√Ķad√°son Prof. Konstantin Meyl ismerteti a szeptember 6-i m√°sodik bemutat√≥ ut√°n az egybegy√Ľltekkel a technol√≥gi√°t. A technol√≥gia minden korm√°ny sz√°m√°ra szabadon felhaszn√°lhat√≥v√° v√°lik, megsz√ľntetve az √©lelmiszer hi√°nyt, az eg√©szs√©g√ľgyi ell√°t√°s hi√°nyoss√°gait, az energia ell√Ķ√°ll√≠t√°s gondjait. A Keshe Alap√≠tv√°ny memoranduma tartalmazza a plazma-reaktror-szabadalom √°truh√°z√°s√°t minden egyes emberre a F√∂ld√∂n, legyen az b√°rmely n√©p sz√ľl√∂tte.
B√Ķvebben: Link
Szerencs√©re, √©s sok eddigi √°ldozat szerencs√©tlens√©g√©re, a bank√°rkaszt kapzsi moh√≥s√°ga a legt√∂bb gondolkod√≥ embert arra k√©szteti, hogy alapjaiban v√°ltoztassa meg a vil√°got. M√©g k√©t olyan tal√°lm√°nyt fogok ismertetni k√©s√Ķbbiekben, amelyek szint√©n az energia l√©tk√©rd√©s√©t oldj√°k meg, mert √∂nell√°t√°sra m√°r a n√©pess√©g eleny√©sz√Ķ r√©sze k√©pes. A fennmarad√≥ l√©leksz√°m √©lelmez√©se, iv√≥v√≠zzel ell√°t√°sa pedig csak nagy mennyis√©g√Ľ energiabefektet√©ssel oldhat√≥ meg, √©s ez a z√°loga a f√∂ld√∂nk√≠v√ľli terjeszked√©snek is. Az emberis√©gnek nem az a feladata, hogy egy sz√Ľk r√©teg j√≥l√©t√©r√Ķl egy cs√∂kkentett l√©tsz√°m√ļ elh√ľly√≠tett, fejl√Ķd√©sk√©ptelenn√© tett rabszolgar√©teg gondoskodjon, hanem az, hogy ben√©pes√≠tse a vil√°gegyetemet, √©s √ļjabb hatalmas volumen√Ľ feladatok megold√°s√°ra koncentr√°ljon, mint a lakhat√≥v√° tehet√Ķ bolyg√≥k √©lhet√Ķv√© t√©tele.

  HozzŠszůlŠsok
#1 | hamu - 2012.07.16. 21:17:48
Laci, bitang jó cikk ez is! Gratulációm.
#2 | piskota - 2012.07.17. 08:02:13
Nem hinném, hogy valamit is nagyon hozzá lehet tenni...
Most, els√Ķ olvas√°sra, egy, csak laz√°n kapcsol√≥d√≥ adat ugrott be; a kilencvenes √©vek elej√©n, az √©vben, Izrael akkora p√©nz√∂sszeget ford√≠tott a citrusf√©l√©k sivatagi megtelep√≠t√©s√©re, mint az akkori magyar mez√Ķgazdas√°gi k√∂lts√©gvet√©s teljes √©vi keret√©nek egyharmada!
Gyz
#3 | fapipa - 2012.07.17. 09:34:26
Laci

ami a k√©pen van anyag-antianyag, illetve a keshe o√°zis nagyon meg√ľt√∂tte a fant√°zi√°mat. J√≥ lenne, ha kielemezn√©d a dolgot . tal√°n a "frigyl√°da" effektust mutatja?? ne v√°rjunk m√°r szeptemberig!!! :-)
IZGULOK :-)
#4 | Tulok - 2012.07.17. 12:45:05
Hamu! Erre mit írjak?
Zolik√°m! Tal√°n kiemelend√Ķ, hogy Izraelnek a citrus√ľltet√©sekkel bizony√≠tani kellett, hogy Palesztina f√∂ldj√©re √Ķk hozt√°k el "K√°na√°nt", b√°r kor√°bban a Posta-oldalon k√©t cikk is volt amelyik bemutatta, milyen volt Palesztina 1948. el√Ķtt, √©s milyen lett miut√°n 1,5 milli√≥ palesztint kiirtottak, √©s elker√≠tett√©k √ēket. Azok kedv√©√©rt, akik nem olvast√°k, √©s l√°tt√°k a k√©peket, a t√∂r√∂k fennhat√≥s√°g alatt √°ll√≥ Palesztina vir√°gzott, √©l√©nk kultur√°lis √©lettel, fels√Ķszint√Ľ oktat√°ssal, √©s kereskedelemmel rendelkezett. Miut√°n √°lzsid√≥√©k betolakodtak, olyan l√°tv√°nyt mutatott az orsz√°g, mint amilyet Magyarorsz√°g kezd mutatni, adapt√°lva a helyzetet a mai viszonyokra. Le√©p√ľl√©s, magyarok kiszor√≠t√°sa, kifoszt√°s minden mennyis√©gben...

Fapipa! Meyl az anyag √°br√°zol√°s√°ban az egyens√ļlyt mutatja be az √°br√°val. A folyamat olyan mint a m√°gnesek eset√©ben. Az anyag egyens√ļlyra t√∂rekszik, √©s ha nem t√©vedek, a szimmetria m√©g egy negyedik fakkot is megk√∂vetelne.
A plazma-reakciót web-oldalukon egy statikus plazma-reakcióval példázzák, de maga a reaktor dinamikus.
Az el√Ķz√Ķ tal√°lm√°nyi ismertet√Ķben a nemesg√°zmotorn√°l is plazmarobban√°s hajtja a motort. Ez a "plazma-reaktor" folyamatoss√° tett "plazmarobban√°sb√≥l" nyeri az energi√°t.
A folyamatossá tett robbanást égésnek szokás hívni, de a plazmareakciók egyik jellegzetessége, hogy ténylegesen nem fogy el az anyag, mivel az anyagmegmaradás elve itt is érvényes.
Minden ilyen jelleg√Ľ folyamat, legyen az plazmarobban√°s, vagy a m√°gnes l√°tsz√≥lag semmib√Ķl t√°pl√°lkoz√≥ "ereje", az √ļn. fizikai v√°kuumb√≥l, vagyis a teret kit√∂lt√Ķ, fotonn√°l is sokkal kisebb r√©szecsk√©k elnyel√©s√©b√Ķl sz√°rmazik.
A t√©r energi√°j√°nak "megcsapol√°sa" Tesl√°t√≥l napjainkig, sz√°mos berendez√©st sz√ľlt.
Sajnos feltal√°l√≥i t√ļlnyom√≥ r√©sz√©t meg√∂lt√©k, a "marad√©kot" ellehetetlen√≠tett√©k, vagy "felv√°s√°rolt√°k".
M√°ra m√°r egym√°st√≥l f√ľggetlen√ľl is "kital√°lj√°k" ezeket a folyamatokat, mert a t√∂rt√©nelem kerek√©t nem lehet visszaforgatni. A n√©pess√©g √©s az el√©rhet√Ķ inform√°ci√≥mennyis√©g n√∂veked√©s√©vel egyre t√∂bb helyen j√∂nnek r√° ugyanarra.
Az NWO n√©pess√©gcs√∂kkent√©si tervei nem csak az emberi faj fejl√Ķd√©s√©t, nem csak tudom√°ny el√Ķrehalad√°s√°t korl√°tozza, de egy√ļttal kihal√≥ fajj√° teszi az EMBERT!
#5 | dodopapa - 2012.07.17. 12:48:31
izgulok √©n is... csak m√°s el√Ķjellel...izgulok, √©s agg√≥dom...ha mindez igaz- s mi√©rt ne lenne az - a Glob√°lhatalom , az olaj, a v√≠z, s egy√©b er√Ķforr√°s birtokosai nem fogj√°k hagyni/t√Ľrni, hogy a bejelent√©s megt√∂rt√©njen, √©s/vagy mindez az emberis√©g birtok√°ba jusson √ļgy, hogy b√°rki √°ltal felhaszn√°lhat√≥ legyen...
a hatalomveszt√©s m√©g a vagyonveszt√©sn√©l is sz√∂rny√Ľbb sz√°mukra...ez soha...SOHA nem k√∂vetkezhet be!
m√©g akkor sem, ha minden ember a F√∂ld√∂n n√©vre sz√≥l√≥an (m√©g ma)megkapn√° az ingyen energia csodak√ľty√ľj√©t...
valahol olvastam, ha a fing lenne a holnap √ľzemanyaga, m√°t√≥l 100 00 Ft lenne a bab kil√≥ja, s holnapt√≥l minden seggen g√°z√≥ra lenne..
- R.IP. Prof. Konstantin Meyl -
persze a Remény hal meg utoljára...
#6 | Tulok - 2012.07.17. 13:19:14
dodopapa! Mint eml√≠tettem volt az el√Ķz√Ķ hozz√°sz√≥l√°somba, olyan folyamatr√≥l van sz√≥, amelyhez sz√°mos megfelel√Ķ felk√©sz√ľlts√©g√Ľ kutat√≥nak, k√≠s√©rletez√Ķnek csak egy icipici l√∂k√©s kell, hogy reproduk√°lni tudja a folyamatot.
Mára a világon tízmillió szám találni olyan embereket, akik megértik ezeket a fizikai elveket.
Illumin√°tus√©knak csak egy lehet√Ķs√©ge marad, a h√°bor√ļ, de ezzel sem tudj√°k megg√°tolni a "rendszerbe√°ll√≠t√°st".
Ak√°r ki tudnak irtani, ahogy tervezt√©k az els√Ķ l√©pcs√Ķben 3-4 milli√°rd embert, ak√°r nem, ezt m√°r nem tudj√°k meg√°ll√≠tani. A zsoldos pedig csak addig harcol nekik, am√≠g r√° van szorulva a zsoldjukra...
A tot√°lis h√°bor√ļ pedig sz√°mukra is meredek. Gondolom sokan el√©gedetten n√©zn√©k, hogy a bank√°rkaszt mag√°t fels√Ķbbrend√Ľnek k√©pzel√Ķ tagjai hogyan vinnyogn√°nak, amikor visszakapj√°k a m√°soknak okozott szenved√©s t√∂red√©k√©t, mert lehetetlen annyi f√°jdalmat okozni egy-egy embernek, amit milli√≥kkal szemben k√∂vettek, √©s k√∂vetnek el.
Szar emberek ezek, √©s mind a biztosnak tartott v√©detts√©g m√∂g√ľl mer kegyetlenkedni.
Sok, mag√°t Istennek k√©pzel√Ķ emberke bizony√≠totta be, hogy hatalom n√©lk√ľl ugyanolyan esend√Ķ, mint b√°rki m√°s, √©s m√©g sokkal rosszabbul t√Ľri a k√≠nz√°st, mint a nincstelen, mert √ļgy √©rzi, neki m√©g volt hova olyan helyre les√ľllyedni, ahov√° m√°sokat tasz√≠tott.
Kicsiben ez olyan, mint amikor egy mezitl√°bas kisgyerek l√°b√°ra tapos bakancsban egy feln√Ķtt f√©reg, √©s gy√∂ny√∂rk√∂dik a gyerek szenved√©s√©ben. Amikor j√∂n egy m√°sik emp√°ti√°val is rendelkez√Ķ, √©s elkezdi m√≥dszeresen verni a gyerekkel kegyetlenked√Ķt, cs√ļny√°n elkezd v√©rtyogni, k√∂ny√∂r√∂gni, s√≠rni, megal√°zkodni, rettegni a k√∂vetkez√Ķ f√°jdalomt√≥l. Akkor l√°tszik, hogy mi√©rt ilyen a zsid√≥ √©s a cig√°ny.
Szerencs√©re √©n sok ilyet l√°ttam... tal√°n nem v√©letlen√ľl.
#7 | piskota - 2012.07.17. 16:50:01
Igen Laci!
Sok mindent írtunk, megírtunk, kitárgyaltunk Imre oldalán...
A palesztinokat eml√≠tetted a K√∂zel-Keletr√Ķl.
Nos, hogy feled√©sbe ne mer√ľlj√∂n, eml√≠tem meg, hogy Libanont, mint a K√∂zel-Kelet Sv√°jc√°t emlegett√©k, √©rt√©kelt√©k, k√∂nyvelt√©k el! Nemzetk√∂zi felkapott turista- √©s p√©nz√ľgyi k√∂zpontvolt! Alig √©lte t√ļl Libanon "aranykora" Izrael megalap√≠t√°s√°t! Amint Izrael n√©mileg meger√Ķs√∂d√∂tt, volt gondjuk a zsid√≥knak r√°, hogy felsz√°molj√°k e f√∂ldi paradicsomot!
Ezt Imrénél is leírtam már...
Gyz
#8 | Tulok - 2012.07.17. 17:09:41
Zolik√°m! Libanont Net√°ny√°vog egyszer√Ľen le akarja t√∂r√∂lni a t√©rk√©pr√Ķl (ahogy ezt nagy nyilv√°noss√°g el√Ķtt ki is jelentette Sv√°jcban). B√°r ez val√≥sz√≠n√Ľleg az √°tvert szefard-zsid√≥s√°g sz√°m√°ra kiagyalt propaganda r√©sze "Nagy Izrael" √≠g√©ret√©vel. Libanon l√©te a sz√≠riai orosz √©s k√≠nai reakci√≥t√≥l f√ľgg, de Ir√°n sem fogja sz√≥ n√©lk√ľl hagyni.
A k√©rd√©s az, hogy miut√°n ez el√Ķre v√°rhat√≥ lebonyol√≠t√°si m√≥d volt m√°r √©vekkel ezel√Ķtt is, mennyiben van benne az orosz-k√≠nai vezet√©s ebben.
Nem szeretn√©m, ha nek√ľnk j√°tszan√°nak le egy el√Ķre megbesz√©lt sz√≠nj√°t√©kot...
#9 | Hegel - 2012.07.17. 23:09:31
Izgalmas l√°tv√°ny lenne mindenki segg√©n egy g√°z√≥ra. Teccik az √∂tlet. Hanem val√≥ban eddig mindenkit meg√∂ltek, teh√°t ez az alakulat, ha bemutatja Br√ľsszelben a ingyen energi√°t el√Ķ√°ll√≠t√≥ eszk√∂zt, m√©g hogyan v√°ltozik meg a politika? hogyan jut le az egyedekig????


A frigyl√°da nem sima eletromos akku volt?(arany mint vezet√Ķ √©s?)
#10 | epsion - 2012.07.17. 23:44:16
Azt gondolom hogy ha ez a Keshe alap√≠tv√°ny nem kamu √©s rem√©lem hogy nem az, de sajnos ebben a vil√°gban amiben most vagyunk m√°r mindenben k√©telkedem ami egy jobb vil√°g fel√© mutat, akkor t√∂rv√©nyszer√Ľ ennek a rothad√≥ rendszernek l√°tv√°nyos buk√°sa.
A k√©rd√©s az hogy t√Ľri-e a hatalom az ilyen megold√°sokat, mert tudjuk hogy mit csin√°ltak Tesla tal√°lm√°nyaival √©s a t√∂bbivel, ezek sajnos k√©pesek mindenre. Az√©rt rem√©lem ez most siker√ľlni fog, de sajnos csak rem√©lem.
Ir√°nnal kapcsolatban, Ir√°n kijelentette hogy Izraelt 9 perc alatt elt√ľnteti a f√∂ldr√Ķl. Csak te√≥ria, ha nekik m√°r meg van ez a Keshe alap√≠tv√°nyt√≥l a Magrav-technol√≥gia amit ha beind√≠tanak akkor szinte √©szrev√©tlen√ľl lebomb√°zhatj√°k az Izraeli atom sil√≥kat, ami azt√°n Izraelt saj√°t mag√°t t√ľntetn√© el.
Nem olyan biztos hogy Kínától és az Oroszoktól félnek annyira.
A frigyl√°da nem csak aku volt, hanem egy bizonyos technik√°j√ļ ad√≥ - vev√Ķ, ami abban az id√Ķben az ember sz√°m√°ra csod√°nak min√Ķs√ľlt, ez√©rt nem volt szabad hozz√°√©rni csak bizonyos f√∂lt√©telekkel √©s csak azoknak akik be voltak avatva. Kinyitni meg senkinek nem volt szabad, √©let√©vel fizetett √©rte, nem csoda hogy az emberek f√©ltek t√Ķle.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum