Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A világ pénzügyi pöcegödre
A világ pénzügyi pöcegödreNéhány nappal ezelőtt a Down Jones Newswire lehozott egy jelentést amely maghatározó az új évezred "eddigi " legnagyobb pénzügyi csalásával kapcsolatban. Nem azért tettem idézőjelbe az eddigit, mert még nincs vége az évezrednek, hanem azért mert még kiderülhet egy nagyobb csalás is a közeljövőben, bár azt már nem igazán lehet túlszárnyalni. Ez utóbbi pedig az illuminátusok évezreden túl nyúló csalássorozatának "teljes számlája", ami szinte számokban kifejezhetetlen, de most nézzünk Murdoch szerepét, és az általa kiadott információk tartalmát. A Rupert Murdoch média leleplezi a múlt pénteki bankbotrány szereplőinek egy részét(?), valószínűleg nem véletlenül, de nézzük, ki is ez a Rupert Murdoch?

Murdoch médiamágnás jelentős szerepet játszott az utolsó három amerikai elnökálasztásban. Fontos szerep jutott számára a közigazgatásban lezajló változások terén, beleértve a 9/11-es USA-Izrael koprodukcióban előadott "önmerénylet" méda szintű tálalásában, és szolídan fogalmazva az iraki és afganisztáni gazdasági visszaesésnek nevezett megszállás és népirtás le ill. félre kommunikálásában.

Murdoch, Ausztráliában született, bár izraeli állampolgár és zsidó. Miért fontos ez? Murdoch beismerte, hogy ellenőrzik a politikai rendszert Nagy-Britanniában és Amerikában két évtizede. Ő volt a terelgető médiahatalom, hogy megválasszák azokat a "nemzeti vezetőket" akik meghatározzák a szakpolitikát és a jogszabályok bevezetését tetszésük, vagyis a Bilderberg Group érdekei szerint. Honnan jön ez az erő?
Mint már tudjuk, hatalmát kémkedés, megvesztegetés és propaganda alapozta meg . Mi célból?

Egyszerű a válasz:

Murdoch esetében nem elsődleges motiváció, hogy "Izrael számára" teremt meg mindent. Murdoch talán a legbefolyásosabb izraeli tábornok, erősebb, mint Netanjahu. Az igazi probléma az, hogy a hitét az úgynevezett "ultra-nacionalisták" köré építi. Az ultra-nacionalisták ismert háborús uszítók. Azt tervezik, és sajnos nem csak tervezik, hogy terrortámadásokkal manipulálják az embereket, mint hogy ezekben a konfliktusokban a rasszizmust láttatják a félelem és a pánik eszközeivel, és egyúttal erre hivatkozva pénzügyileg tönkretesznek mindenkit.
Ha valaki nem teljesen hülye, akkor rájön, de leírom, hogy a Sean Hannity, Bill O'Reilly, Glenn Beck, Rush Limbaugh "gazdája" és a Fox News Murdoch tulajdonában van. Egy hosszú listát lehet összeállítani tulajdonában lévő médiacégekről.
Ami nem az övé, "az nem ért egyet vele".
A Fox egy média csoport, és Murdoch aki bár oly sok újság tulajdonosa az Egyesült Államokban, ettől függetlenül egy idegen ott. Reagan adott neki amerikai állampolgárságot. Murdoch ígéretet tett, hogy segíti a Fox News -al a republikánusokat. Nem számít mennyire rossz, ostoba, vagy - mint láttuk az elmúlt évtizedekben - az ügy milyen mélységesen gonosz. Ami igazából fontos, az az volt, hogy a Fox News cégét használta az izraeli kémkedési műveletekhez. És ezt tette is kétféle módon: Izrael először kapott egy csomó haditechnikai -és katonai titkot, melyekkel meg tudott szabadulni az ellenségeitől Amerikában. Mint látható, Murdoch jó üzleti érzékkel rendelkezik, "hogyan állítsa meg a napot".

Másrészt Murdoch segített Izraelnek, hogy a kongresszust ellenőrzésük alatt tudják tartani. Így az izraeliek vezetik a szenátust az USA-ban.

Ez mit is jelent?

Nagy-Britanniában vesztegetés és zsarolás segítségével a rendőrséget, a katonaságot és a kongresszust is a kezében tartja. Murdoch írt az elmúlt 20 évben az amerikai történelemről is. A politikusok elé tette a választási lehetőséget a hatalom felé. Ő tervezte meg a politika elképzeléseiket. Ha azt gondolnánk, hogy ezek a döntések csak a saját elképzeléseit tükrözik, tévedünk. Elsősorban a pénzügyi oligarchák jelentik a környezetét. Ilyen a Rothschild család is, akik a Federal Reserve és a szervezett bűnözés urai. A Mossad és CIA, valamint a CSIS látja el naprakész információkkal, és stratégiai elemzésekkel.

Van egy izraeli vagy zsidó aspektusa is az ügynek, de nem az antiszemitizmus értelemében. A Murdoch birodalom, a "nem zsidók számára engedélyezett" - áll a Republikánus Párt bajnokságában meghirdetve. Egész egyszerűen saját, igen erős hatással van a jó öreg "Új Világrendre", az általuk vezette kábítószer-üzletre, fegyver-és emberkereskedelemre, manipulált valuták és az adósság bevezetésére, az amerikai és európai gazdasági összeomlás összeesküvésében, az olajtársaságok ármanipulációjában.
Mindez tökéletes Murdoch és barátai számára, megmutatva Oszama bin Laden és a gonosz liberálisok "hosszú kezét". Az Egyesült Királyságban először mint "konzervatívok" kezdtek, és aztán "liberálisok" lettek. Ők ássák alá a legális kormányzást. Elpusztították a nemzet és a közvélemény bizalmát a kormányban. Nem számít, hogy ki volt kormányon! Blair és Cameron, Murdoch utasításai alapján döntött és dönt, mint az ellenőrzése alá tartozó többi bábú, és mint ahogy tette, ezt Bush elnökökkel és barátaival is annó.

Az módszer egyszerű. Végletekig kifacsarja az országot, egészen az utolsó centig, és egy részét arra használja fel, hogy megvesztegeti a politikusokat. Vesz nekik rendőrséget, és részt kapnak az országtól kizsarolt pénzből. Közben helyettük, és velük hazudik a népnek. Ellenségei gyűlölik őt, mert megrendezi a háborúkat, amelyekben részt is vesz uszítóként.
De nem mindenki útálja. Társai a Fox News banda, az úgynevezett "neokonok" az izraeli lobbi, az ADL, az AIPAC és a Likud. Netanjahu szerint a Knesszet is.
Ezek az emberek gyűlölik az Egyesült Államokat. Egy hasonló Murdoch csoport gyűlöli az Egyesült Királyságot. Ausztráliában is megvan a gyűlölők ezen csoportja, akik kezelik és működteti az országot, hogy teljesen a földbe döngöljék. Szabályozza Németországot, Kanadát, és általában minden korábbi "szabad országot".

A kérdés most az, hogy miért teszi ki ezt a cikket? Az akar bosszút állni, fújni a rendőrsípot, aki saját machinációival idézte elő ezt a helyzetet?
(A választ a cikk végén megadom!)

A Murdoch-média összefoglaló jelentésében leleplez egy 8000 milliárd dolláros csalást, a közelmúltban benyújtott 69 jelentés alapján. A SEC (Securities and Exchange Commission - Étékpapírok és Csere Jutalék) pénzügyi kimutatásai, amelyek már eltűntek, egy Johnny Earl Satterwhite nevű texasi által jelezte, hogy több mint 8000 milliárd dollár értékben részvények jelentek meg a nyilvánosan működő társaságoknál, mint a Microsoft, az Exxon Mobil, a City National Bank, és más cégek. Jones dokumentumokat, kapott amelyek bizonyítják, hogy csalárd módon - Satterwhite, akiért kezeskedtek a részvények tulajdonosai - több mint 1000 milliárd dollárt jutatott a Microsoftnak.

Ez teljességgel lehetetlen Jones magyarázata szerint:

"Ezek 1500-szor nagyobb értékű részvények, mint a Microsoft társ-alapítójának, Bill Gates-nél, és összességében amennyi a Microsoft 36 éves történetében valaha is felötlött. Csak részvényekben a megjelent összeg 8.400 milliárd dollár volt. A pénzügyi kimutatások tekintetében az Exxon Mobil, a City National Bank és más befektetési cégek hasonló számokkal jelentek meg, amelyek messze meghaladják az összes forgalomban levő részvényeik számát és értékét összesen."
Ez egy sokkal nagyobb botrány, mint Bernie Madoff-féle. Nyilvánosságra került, de ez csak az egyik eleme, egy sokkal nagyobbnak.
Satterwhite Jones-nak elmondta, hogy ő nyújtotta be a pénzügyi kimutatásait "személyek csoportja" nevében, akik meg akarják őrizni anonimitásukat. Satterwhite állítása szerint senkit sem zavartak a SEC-nél a fantasztikus számok. Ezen események fényében, nem annyira hihetetlen, hogy CMKM Diamonds beperelte a SEC fejét és más magas rangú tisztviselőket "potom" 3870 milliárd dollárra.

Egy pont a vádirat szerint:

"2004. Június 1-től 2005 októberéig a CMKM Diamonds Inc. 2.250 milliárd dollár értékű "fantom" részvényeinek eladása a piacon ... A részvények többsége nyilvános értékesítését jelentette be a SEC" Ez a (!) legnagyobb csalási ügy a történelemben. A feljelentést 2012. január 8-án, az US District Court, a Kaliforniai Központi Kerületi ügyészségen lett benyújtva. Az ügyész Al Hodges Pasadena volt.
Nyers szavakkal, a SEC a cinkosságával, csalárdul értéktelen billiónyi részvényt/értékpapírokat adtak el szerte a világon. Gratulálunk minden értékpapír-befektetőnek! Az érintettek nézzék meg, lehet, hogy annyit sem érnek a részvényeik, mint a papír, amire nyomtatták őket.

Kik lehetnek ezek az emberek, akik névtelenek akarnak maradni? Nem kell keresni, a népirtásban érdekelt bankmaffiát, meg a barátaikat.
De lesz még jobb is. A Jones jelentés rámutat egy homályos történetre, amelyben a SEC is részt vesz. Az incidens 2005-ig nyúlik vissza, és kapcsolódik az egykori kormányfő és a FED elnökéhez:

Egy kanadai cég nevében egy kérés az IPO-hoz 3600, milliárd dollár értékben. "Empire Earth" néven akartak létrehozni egy nyelvet, egy kultúrát és egy pénznemet. A cég testülete elutasította az all-star cast, köztük egy korábbi kanadai miniszterelnököt, több amerikai elnököt és Al Greenspant. Később, a SEC állítása szerint az Apollo közzétette a félrevezetett befektetők névsorát...

Elképesztő, hogy ezek a kinyilatkoztatások Murdoch birodalmától származnak. Ezért ismertettem "dióhéjban" Rupert Murdoch eddigi tevékenységét.


Mint a korábbi hírekből tudhatjuk, a brit pénzügyminiszter George Osborne, múlt héten csütörtökön, a londoni alsóházban tartott tájékoztatóján zaklatottan és dühösen felfedve a visszaéléseket. Vizsgálat folyik a HSBC, a Royal Bank of Scotland, a Citigroup és a UBS ellen. A Libor és az Euribor a globális nagybani likviditáspiac két legfontosabb irányadó kamatlába. Ha manipulálják, az közvetlenül befolyásolhatja a bankok és egyéb pénzügyi szolgáltatók közötti több ezer milliárd dollár értékű pénzügyi tranzakciók értékét, közvetve pedig a lakossági jelzálogkamatokat és a hitelkártya-használati díjakat is.
Pénzügyi szolgáltatói adatok szerint a Libor 360 ezer milliárd dollár összértékű globális pénzügyi tranzakcióhoz szolgál referenciakamatként. A csalás mértékét a világgazdaság teljes évi hazai össztermékének (GDP) több mint ötszörösére becsülik.

A brit pénzügyminiszter csütörtökön, felfedte, hogy már ez is vizsgálat alatt áll az ügyben. Osborne szerint az FSA feltáró vizsgálata "sokkoló vádirat" a bankoknál a pénzügyi válság kirobbanása előtt eluralkodott magatartási kultúráról.
Jellemzően a világméretű csalásban a pénzmosás szálai bontakoznak ki, de mást is mutat a helyzet.

A bankmaffián belül megkezdődött a harc egymás ellen. Már korábban is jeleztem, hogy az NWO-s felállásban "csak egy maradhat" az utolsó menetben, de ez még nem az, de már nincs szükség a talpnyalók hihetelenül nagy tömegére. Nincs szükség átmeneti újgazdagokra, kisebb bankokra, akik korrupciós lehetőségeiken keresztül, árulásukkal még nagyobb vagyonra tehetnek szert, hisz ezt a vagyont a Bilderberg Group elől lopják el, legalábbis az "ötök" így gondolják !
A bankszféra hamarosan még rohamosabban fog összeomlani, mert megkezdődött a második menet a hatalomért, és ebben nincs helye már a "kisebb rablóhalaknak" sem.
Kíváncsian várom, hogy mikor kongatják meg a vészharangot gazdagjaink a tőlünk ellopott vagyonuk védelmében...
A hülyébbjeik még azt hiszik, el lehet bújni valahol a világon, de tévednek! Vagy a Bilderberg Group, vagy mi találjuk meg őket... és akkor már nem a vészharang, hanem a lélekharang fog megszólalni...


/Tulok/

  Hozzászólások
#1 | Arany - 2012.07.26. 11:22:35
Tulok! Végigolvastam, és szédülök...
Míg a világ önjelölt urai tologatják a sakktáblán a bábukat, és már egymás ellen is indul a hadjárat, furcsa gondolatok kavarogtak bennem...
Mi közünk nekünk ehhez az egész agyament gonoszsághoz...? A kérdés költői, de mégis!? Az emberiség milliárdjai semmi mást nem akarnak, csak békességben élni, a napi elvégzett feladatok jól megérdemelt pihenésével, szeretteik körében. Úgy látszik hogy ez majdnem elérhetetlen, és mindez miért? Néhány, magát istennek képzelő, az országok vezetőit kézben tartó őrült miatt!
A cél, amit kitűztek maguk elé, azon túl, hogy aljas, és az ember benne nem számít, sehova sem vezet!
Próbálom néha magamat beleképzelni, vajon mi lehet a céljuk, azon kívül, hogy azt mondhassák magukról, hogy minden az ő akaratuk szerint van?!
Hogy nem emberi cél, az biztos...

A mérlegnek mindig két serpenyője van, ők pedig azon mesterkednek, hogy csak egy legyen, pedig a világ soha nem fog így működni.
A trágyadomb akkora, és olyan régi, hogy már egy öngyulladás is bekövetkezhet, mint ahogy be is fog, megégetve sokakat, akik mindennek szenvedő alanyai.
Minden tiszteletem a Tiéd, hogy még képes vagy követni a mocskosságukat, én már az elején elakadtam, néhány ismert névnél több nem mond nekem semmit...
Az a világ, amelyik megengedte, hogy idáig fajuljanak a dolgok, megérett a nagytakarításra, ami meg is fog történni, és ott már nem biztos, hogy a sakktáblán ugyanaz a kéz fogja mozgatni a bábukat, az irányítás pedig csak a vágyaikban fog megmaradni...

Úgy legyen!
#2 | Bravehart - 2012.07.26. 13:35:53
Arany! Tudod van az a játék(Fűrész c. film)Smile
Te nem érzed azt, hogy akkora nyomás, teher van most az elménken, hogy már röhögni kell rajta, lelkileg felülkerekedni? Amikor már ilyen lelkiállapotba hangolódok, úgy érzem kapok egy nagyon erős energiát, ami után nem tud hatni rám a félelem. Olyan jó érzés fog el, úgy érzem mintha az elmém más helyen lenne, nem itt a káoszban, mintha kívülről látnám az élet nevű játékot. Mintha egy hang nyugtatna bírjam ki mindjárt vége ez csak egy játék az elmémben!Smile
#3 | Tulok - 2012.07.26. 15:25:46
Arany! Megértem és tudom mi kavarog benned. A felépítmény kiépülését felülről és alulról is lehet szemlélni. Alulról azt látod, hogy majdnem mindenki gyűjtöget, felhalmoz. Aki egyre többet halmoz fel, szenvedélybeteggé válik, és már felülről szemléli az eseményeket. Nem sok kell hozzá, hogy iránytani is akarja.
A totális legfelsőbb hatalmat még Sztálin sem tudta elérni, de a Bilderberg kreatúráinak ez a célja. Innen már nincs továbblépési lehetőség, csak egy irányba. Abba, hogy nélkülünk akarnak mindent.
A mérlegnek mindig két erőkarja van, a serpenyő tartozék. Az emberi faj biológiai egyensúlyának felborulása, felborítása kihaláshoz vezet.

Braveheart! Az érzés ismerős, de mindig kizökkentik belőle az embert a biológiai szükségleteinek jelzései. Az emberi psziché amúgy is olyan, hogy nagy lelki megterhelés esetén önvédelmi okokból lekapcsol. Ilyenkor úgy érzi az áldozat, hogy mázsás terhektől szabadult meg, éshogy felszabadult, de a valóság visszarángatja. Ha gyakorol, egy idő után már könnyen elő tudja csalogatni magából ezt az érzést, mert az önszuggesztió önvizsgálattal és logikával keverve jó orvosság. De mint minden orvosság, nagy mennyiségben méreg is, mert cselekvésképtelenné teheti használóját...
#4 | Arany - 2012.07.26. 15:29:07
Braveheart! A filmet nem ismerem...
De amiről írsz, azt én is érzem. Igaz, nevetni nem tudok rajta, csak valamilyen távolságból szemlélem, mintha már nem is velünk történne minden. A félelem már régen nem kerülget, túl sok mindenen mentem ahhoz keresztül, hogy legyen hitem, és bizalmam önmagamban, és ezáltal a fentről is megérkező gondoskodásban. A bajok engem is megerősítettek minden területen... Talán ez a legalkalmasabb út ahhoz, hogy emberré váljunk.
Csak mindig van a környezetemben, ami megpróbál lehúzni... Vannak, akiknek minden segítség, vagy tanács csak arra jó, hogy ne fogadják meg, utána pedig jön a kérdés, miért sújtja őket a sors, vagy miért bünteti az Isten...? Eszükbe sem jut, hogy magukat büntetik. A kezdeti hógolyó könnyen olvad, a lavina pedig megfékezhetetlen, és pusztító.
Mi lesz az ilyenekkel, amikor elindul a világban az úthenger???...
#5 | fapipa - 2012.07.27. 08:11:22
Tulok

Le a kalappal a cikkedért.
Azt hiszem a legjobbkor jött ez nekünk, akik itt keringünk egymás körül már vagy két három éve. persze sok mindennel már tisztában vagyunk, érezzük vagy tudjuk is a dolgok sodrásirányát, megtanultuk elviselni, cipelni a terheket, a megprobáltatásokat, de a gondolatainkat, meglátásainkat is sikerült egy sodorban , irányban tartani. Ebből sülnek ki mostanában olyan dolgok, amiről eddig csak álmodni mertünk.
Teher alatt nő a pálma !!!!

na szóval !!! a világösszeomlás elkerülhetetlen , amire te világitassz rá nagyon jól !!! Gratula !!! ( honnan a francból tudsz ennyi infót összeszedni, és logikailag összerakni, az nálam még egy kicsit rejtély !! Még szerencse, hogy személyesen ismerlek !! :-)
WinkFrown
#6 | Tulok - 2012.07.27. 12:59:09
Tivadar! Az optimizmusra nem túl sok okunk van. Ha átgondolod a következményeket, és azt, hogy kik állnak a hátterében, a folyamat számunkra a pillanatnyi túlélés lehetőségét biztosítja csak az érdekeiknek megfelelően. Murdoch is terv szerint halad, de kénytelenek meglépni ezt a lépést, mert a fejükre nő az a folyamat, amit korábban a gazdasági-pénzügyi rombolás érdekében végre kellett hajtaniuk. A botcsinálta csatlósaik befürdetése része ennek. Ők megszerzik az összelopkodott vagyonaikat, a nép megkapja a koncot, vagyis az elnyomói, kifosztói egy jelentős részének a fejét. Logikusan ezért vártam azt, hogy mikor fog bekövetkezni.
Lehet úgy is nézni a kérdést, hogy milyen módszerekkel lehet lefejezni a "tónak ugrasztott békát"... egyúttal kivonni a társadalomból a konkurenseket.
Ami pedig a rávilágítást illeti, kétféle módon lehet hírt generálni. Az egyik, hogy csak ismertetem a tényeket, a másik az, ha megnézem a mögötte húzódó miérteket is, és célirányosan a folyamathoz keresünk le bizonyítékokat. Ez utóbbi mellet sok más is kiderül, ami tisztábbá teszi a képet, de azt is megerősíti, hogy még mindig nem mi kezdeményezünk...
(Az ismeretségünknek meg én is örülök, bár nem vagyok a Borvirág dalárda tagja...)
#7 | piskota - 2012.07.27. 16:33:02
Lacikám!

Az biztos, hogy nem számolok be neked róla, ha a szomszédban lesz a szüret.., amúgy különben tetszett...
Gyz
#8 | Tulok - 2012.07.27. 17:39:39
Zolikám! Mi köze Murdochnak a szürethez? Mert azért van sok, átvitt értelemben, és közvetetten is, de lehet közvetlenül is, ha meghívjátok...

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum