NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A vil√°g p√©nz√ľgyi p√∂ceg√∂dre
A vil√°g p√©nz√ľgyi p√∂ceg√∂dreN√©h√°ny nappal ezel√Ķtt a Down Jones Newswire lehozott egy jelent√©st amely maghat√°roz√≥ az √ļj √©vezred "eddigi " legnagyobb p√©nz√ľgyi csal√°s√°val kapcsolatban. Nem az√©rt tettem id√©z√Ķjelbe az eddigit, mert m√©g nincs v√©ge az √©vezrednek, hanem az√©rt mert m√©g kider√ľlhet egy nagyobb csal√°s is a k√∂zelj√∂v√Ķben, b√°r azt m√°r nem igaz√°n lehet t√ļlsz√°rnyalni. Ez ut√≥bbi pedig az illumin√°tusok √©vezreden t√ļl ny√ļl√≥ csal√°ssorozat√°nak "teljes sz√°ml√°ja", ami szinte sz√°mokban kifejezhetetlen, de most n√©zz√ľnk Murdoch szerep√©t, √©s az √°ltala kiadott inform√°ci√≥k tartalm√°t. A Rupert Murdoch m√©dia leleplezi a m√ļlt p√©nteki bankbotr√°ny szerepl√Ķinek egy r√©sz√©t(?), val√≥sz√≠n√Ľleg nem v√©letlen√ľl, de n√©zz√ľk, ki is ez a Rupert Murdoch?

Murdoch m√©diam√°gn√°s jelent√Ķs szerepet j√°tszott az utols√≥ h√°rom amerikai eln√∂k√°laszt√°sban. Fontos szerep jutott sz√°m√°ra a k√∂zigazgat√°sban lezajl√≥ v√°ltoz√°sok ter√©n, bele√©rtve a 9/11-es USA-Izrael koprodukci√≥ban el√Ķadott "√∂nmer√©nylet" m√©da szint√Ľ t√°lal√°s√°ban, √©s szol√≠dan fogalmazva az iraki √©s afganiszt√°ni gazdas√°gi visszaes√©snek nevezett megsz√°ll√°s √©s n√©pirt√°s le ill. f√©lre kommunik√°l√°s√°ban.

Murdoch, Ausztr√°li√°ban sz√ľletett, b√°r izraeli √°llampolg√°r √©s zsid√≥. Mi√©rt fontos ez? Murdoch beismerte, hogy ellen√Ķrzik a politikai rendszert Nagy-Britanni√°ban √©s Amerik√°ban k√©t √©vtizede. √ē volt a terelget√Ķ m√©diahatalom, hogy megv√°lassz√°k azokat a "nemzeti vezet√Ķket" akik meghat√°rozz√°k a szakpolitik√°t √©s a jogszab√°lyok bevezet√©s√©t tetsz√©s√ľk, vagyis a Bilderberg Group √©rdekei szerint. Honnan j√∂n ez az er√Ķ?
Mint már tudjuk, hatalmát kémkedés, megvesztegetés és propaganda alapozta meg . Mi célból?

Egyszer√Ľ a v√°lasz:

Murdoch eset√©ben nem els√Ķdleges motiv√°ci√≥, hogy "Izrael sz√°m√°ra" teremt meg mindent. Murdoch tal√°n a legbefoly√°sosabb izraeli t√°bornok, er√Ķsebb, mint Netanjahu. Az igazi probl√©ma az, hogy a hit√©t az √ļgynevezett "ultra-nacionalist√°k" k√∂r√© √©p√≠ti. Az ultra-nacionalist√°k ismert h√°bor√ļs usz√≠t√≥k. Azt tervezik, √©s sajnos nem csak tervezik, hogy terrort√°mad√°sokkal manipul√°lj√°k az embereket, mint hogy ezekben a konfliktusokban a rasszizmust l√°ttatj√°k a f√©lelem √©s a p√°nik eszk√∂zeivel, √©s egy√ļttal erre hivatkozva p√©nz√ľgyileg t√∂nkretesznek mindenkit.
Ha valaki nem teljesen h√ľlye, akkor r√°j√∂n, de le√≠rom, hogy a Sean Hannity, Bill O'Reilly, Glenn Beck, Rush Limbaugh "gazd√°ja" √©s a Fox News Murdoch tulajdon√°ban van. Egy hossz√ļ list√°t lehet √∂ssze√°ll√≠tani tulajdon√°ban l√©v√Ķ m√©diac√©gekr√Ķl.
Ami nem az övé, "az nem ért egyet vele".
A Fox egy m√©dia csoport, √©s Murdoch aki b√°r oly sok √ļjs√°g tulajdonosa az Egyes√ľlt √Āllamokban, ett√Ķl f√ľggetlen√ľl egy idegen ott. Reagan adott neki amerikai √°llampolg√°rs√°got. Murdoch √≠g√©retet tett, hogy seg√≠ti a Fox News -al a republik√°nusokat. Nem sz√°m√≠t mennyire rossz, ostoba, vagy - mint l√°ttuk az elm√ļlt √©vtizedekben - az √ľgy milyen m√©lys√©gesen gonosz. Ami igaz√°b√≥l fontos, az az volt, hogy a Fox News c√©g√©t haszn√°lta az izraeli k√©mked√©si m√Ľveletekhez. √Čs ezt tette is k√©tf√©le m√≥don: Izrael el√Ķsz√∂r kapott egy csom√≥ haditechnikai -√©s katonai titkot, melyekkel meg tudott szabadulni az ellens√©geit√Ķl Amerik√°ban. Mint l√°that√≥, Murdoch j√≥ √ľzleti √©rz√©kkel rendelkezik, "hogyan √°ll√≠tsa meg a napot".

M√°sr√©szt Murdoch seg√≠tett Izraelnek, hogy a kongresszust ellen√Ķrz√©s√ľk alatt tudj√°k tartani. √ćgy az izraeliek vezetik a szen√°tust az USA-ban.

Ez mit is jelent?

Nagy-Britanni√°ban veszteget√©s √©s zsarol√°s seg√≠ts√©g√©vel a rend√Ķrs√©get, a katonas√°got √©s a kongresszust is a kez√©ben tartja. Murdoch √≠rt az elm√ļlt 20 √©vben az amerikai t√∂rt√©nelemr√Ķl is. A politikusok el√© tette a v√°laszt√°si lehet√Ķs√©get a hatalom fel√©. √ē tervezte meg a politika elk√©pzel√©seiket. Ha azt gondoln√°nk, hogy ezek a d√∂nt√©sek csak a saj√°t elk√©pzel√©seit t√ľkr√∂zik, t√©ved√ľnk. Els√Ķsorban a p√©nz√ľgyi oligarch√°k jelentik a k√∂rnyezet√©t. Ilyen a Rothschild csal√°d is, akik a Federal Reserve √©s a szervezett b√Ľn√∂z√©s urai. A Mossad √©s CIA, valamint a CSIS l√°tja el naprak√©sz inform√°ci√≥kkal, √©s strat√©giai elemz√©sekkel.

Van egy izraeli vagy zsid√≥ aspektusa is az √ľgynek, de nem az antiszemitizmus √©rtelem√©ben. A Murdoch birodalom, a "nem zsid√≥k sz√°m√°ra enged√©lyezett" - √°ll a Republik√°nus P√°rt bajnoks√°g√°ban meghirdetve. Eg√©sz egyszer√Ľen saj√°t, igen er√Ķs hat√°ssal van a j√≥ √∂reg "√öj Vil√°grendre", az √°ltaluk vezette k√°b√≠t√≥szer-√ľzletre, fegyver-√©s emberkereskedelemre, manipul√°lt valut√°k √©s az ad√≥ss√°g bevezet√©s√©re, az amerikai √©s eur√≥pai gazdas√°gi √∂sszeoml√°s √∂sszeesk√ľv√©s√©ben, az olajt√°rsas√°gok √°rmanipul√°ci√≥j√°ban.
Mindez t√∂k√©letes Murdoch √©s bar√°tai sz√°m√°ra, megmutatva Oszama bin Laden √©s a gonosz liber√°lisok "hossz√ļ kez√©t". Az Egyes√ľlt Kir√°lys√°gban el√Ķsz√∂r mint "konzervat√≠vok" kezdtek, √©s azt√°n "liber√°lisok" lettek. √ēk √°ss√°k al√° a leg√°lis korm√°nyz√°st. Elpuszt√≠tott√°k a nemzet √©s a k√∂zv√©lem√©ny bizalm√°t a korm√°nyban. Nem sz√°m√≠t, hogy ki volt korm√°nyon! Blair √©s Cameron, Murdoch utas√≠t√°sai alapj√°n d√∂nt√∂tt √©s d√∂nt, mint az ellen√Ķrz√©se al√° tartoz√≥ t√∂bbi b√°b√ļ, √©s mint ahogy tette, ezt Bush eln√∂k√∂kkel √©s bar√°taival is ann√≥.

Az m√≥dszer egyszer√Ľ. V√©gletekig kifacsarja az orsz√°got, eg√©szen az utols√≥ centig, √©s egy r√©sz√©t arra haszn√°lja fel, hogy megvesztegeti a politikusokat. Vesz nekik rend√Ķrs√©get, √©s r√©szt kapnak az orsz√°gt√≥l kizsarolt p√©nzb√Ķl. K√∂zben helyett√ľk, √©s vel√ľk hazudik a n√©pnek. Ellens√©gei gy√Ľl√∂lik √Ķt, mert megrendezi a h√°bor√ļkat, amelyekben r√©szt is vesz usz√≠t√≥k√©nt.
De nem mindenki √ļt√°lja. T√°rsai a Fox News banda, az √ļgynevezett "neokonok" az izraeli lobbi, az ADL, az AIPAC √©s a Likud. Netanjahu szerint a Knesszet is.
Ezek az emberek gy√Ľl√∂lik az Egyes√ľlt √Āllamokat. Egy hasonl√≥ Murdoch csoport gy√Ľl√∂li az Egyes√ľlt Kir√°lys√°got. Ausztr√°li√°ban is megvan a gy√Ľl√∂l√Ķk ezen csoportja, akik kezelik √©s m√Ľk√∂dteti az orsz√°got, hogy teljesen a f√∂ldbe d√∂ng√∂lj√©k. Szab√°lyozza N√©metorsz√°got, Kanad√°t, √©s √°ltal√°ban minden kor√°bbi "szabad orsz√°got".

A k√©rd√©s most az, hogy mi√©rt teszi ki ezt a cikket? Az akar bossz√ļt √°llni, f√ļjni a rend√Ķrs√≠pot, aki saj√°t machin√°ci√≥ival id√©zte el√Ķ ezt a helyzetet?
(A választ a cikk végén megadom!)

A Murdoch-m√©dia √∂sszefoglal√≥ jelent√©s√©ben leleplez egy 8000 milli√°rd doll√°ros csal√°st, a k√∂zelm√ļltban beny√ļjtott 69 jelent√©s alapj√°n. A SEC (Securities and Exchange Commission - √Čt√©kpap√≠rok √©s Csere Jutal√©k) p√©nz√ľgyi kimutat√°sai, amelyek m√°r elt√Ľntek, egy Johnny Earl Satterwhite nev√Ľ texasi √°ltal jelezte, hogy t√∂bb mint 8000 milli√°rd doll√°r √©rt√©kben r√©szv√©nyek jelentek meg a nyilv√°nosan m√Ľk√∂d√Ķ t√°rsas√°gokn√°l, mint a Microsoft, az Exxon Mobil, a City National Bank, √©s m√°s c√©gek. Jones dokumentumokat, kapott amelyek bizony√≠tj√°k, hogy csal√°rd m√≥don - Satterwhite, aki√©rt kezeskedtek a r√©szv√©nyek tulajdonosai - t√∂bb mint 1000 milli√°rd doll√°rt jutatott a Microsoftnak.

Ez teljességgel lehetetlen Jones magyarázata szerint:

"Ezek 1500-szor nagyobb √©rt√©k√Ľ r√©szv√©nyek, mint a Microsoft t√°rs-alap√≠t√≥j√°nak, Bill Gates-n√©l, √©s √∂sszess√©g√©ben amennyi a Microsoft 36 √©ves t√∂rt√©net√©ben valaha is fel√∂tl√∂tt. Csak r√©szv√©nyekben a megjelent √∂sszeg 8.400 milli√°rd doll√°r volt. A p√©nz√ľgyi kimutat√°sok tekintet√©ben az Exxon Mobil, a City National Bank √©s m√°s befektet√©si c√©gek hasonl√≥ sz√°mokkal jelentek meg, amelyek messze meghaladj√°k az √∂sszes forgalomban lev√Ķ r√©szv√©nyeik sz√°m√°t √©s √©rt√©k√©t √∂sszesen."
Ez egy sokkal nagyobb botr√°ny, mint Bernie Madoff-f√©le. Nyilv√°noss√°gra ker√ľlt, de ez csak az egyik eleme, egy sokkal nagyobbnak.
Satterwhite Jones-nak elmondta, hogy √Ķ ny√ļjtotta be a p√©nz√ľgyi kimutat√°sait "szem√©lyek csoportja" nev√©ben, akik meg akarj√°k √Ķrizni anonimit√°sukat. Satterwhite √°ll√≠t√°sa szerint senkit sem zavartak a SEC-n√©l a fantasztikus sz√°mok. Ezen esem√©nyek f√©ny√©ben, nem annyira hihetetlen, hogy CMKM Diamonds beperelte a SEC fej√©t √©s m√°s magas rang√ļ tisztvisel√Ķket "potom" 3870 milli√°rd doll√°rra.

Egy pont a v√°dirat szerint:

"2004. J√ļnius 1-t√Ķl 2005 okt√≥ber√©ig a CMKM Diamonds Inc. 2.250 milli√°rd doll√°r √©rt√©k√Ľ "fantom" r√©szv√©nyeinek elad√°sa a piacon ... A r√©szv√©nyek t√∂bbs√©ge nyilv√°nos √©rt√©kes√≠t√©s√©t jelentette be a SEC" Ez a (!) legnagyobb csal√°si √ľgy a t√∂rt√©nelemben. A feljelent√©st 2012. janu√°r 8-√°n, az US District Court, a Kaliforniai K√∂zponti Ker√ľleti √ľgy√©szs√©gen lett beny√ļjtva. Az √ľgy√©sz Al Hodges Pasadena volt.
Nyers szavakkal, a SEC a cinkoss√°g√°val, csal√°rdul √©rt√©ktelen billi√≥nyi r√©szv√©nyt/√©rt√©kpap√≠rokat adtak el szerte a vil√°gon. Gratul√°lunk minden √©rt√©kpap√≠r-befektet√Ķnek! Az √©rintettek n√©zz√©k meg, lehet, hogy annyit sem √©rnek a r√©szv√©nyeik, mint a pap√≠r, amire nyomtatt√°k √Ķket.

Kik lehetnek ezek az emberek, akik névtelenek akarnak maradni? Nem kell keresni, a népirtásban érdekelt bankmaffiát, meg a barátaikat.
De lesz m√©g jobb is. A Jones jelent√©s r√°mutat egy hom√°lyos t√∂rt√©netre, amelyben a SEC is r√©szt vesz. Az incidens 2005-ig ny√ļlik vissza, √©s kapcsol√≥dik az egykori korm√°nyf√Ķ √©s a FED eln√∂k√©hez:

Egy kanadai c√©g nev√©ben egy k√©r√©s az IPO-hoz 3600, milli√°rd doll√°r √©rt√©kben. "Empire Earth" n√©ven akartak l√©trehozni egy nyelvet, egy kult√ļr√°t √©s egy p√©nznemet. A c√©g test√ľlete elutas√≠totta az all-star cast, k√∂zt√ľk egy kor√°bbi kanadai minisztereln√∂k√∂t, t√∂bb amerikai eln√∂k√∂t √©s Al Greenspant. K√©s√Ķbb, a SEC √°ll√≠t√°sa szerint az Apollo k√∂zz√©tette a f√©lrevezetett befektet√Ķk n√©vsor√°t...

Elk√©peszt√Ķ, hogy ezek a kinyilatkoztat√°sok Murdoch birodalm√°t√≥l sz√°rmaznak. Ez√©rt ismertettem "di√≥h√©jban" Rupert Murdoch eddigi tev√©kenys√©g√©t.


Mint a kor√°bbi h√≠rekb√Ķl tudhatjuk, a brit p√©nz√ľgyminiszter George Osborne, m√ļlt h√©ten cs√ľt√∂rt√∂k√∂n, a londoni als√≥h√°zban tartott t√°j√©koztat√≥j√°n zaklatottan √©s d√ľh√∂sen felfedve a vissza√©l√©seket. Vizsg√°lat folyik a HSBC, a Royal Bank of Scotland, a Citigroup √©s a UBS ellen. A Libor √©s az Euribor a glob√°lis nagybani likvidit√°spiac k√©t legfontosabb ir√°nyad√≥ kamatl√°ba. Ha manipul√°lj√°k, az k√∂zvetlen√ľl befoly√°solhatja a bankok √©s egy√©b p√©nz√ľgyi szolg√°ltat√≥k k√∂z√∂tti t√∂bb ezer milli√°rd doll√°r √©rt√©k√Ľ p√©nz√ľgyi tranzakci√≥k √©rt√©k√©t, k√∂zvetve pedig a lakoss√°gi jelz√°logkamatokat √©s a hitelk√°rtya-haszn√°lati d√≠jakat is.
P√©nz√ľgyi szolg√°ltat√≥i adatok szerint a Libor 360 ezer milli√°rd doll√°r √∂ssz√©rt√©k√Ľ glob√°lis p√©nz√ľgyi tranzakci√≥hoz szolg√°l referenciakamatk√©nt. A csal√°s m√©rt√©k√©t a vil√°ggazdas√°g teljes √©vi hazai √∂sszterm√©k√©nek (GDP) t√∂bb mint √∂tsz√∂r√∂s√©re becs√ľlik.

A brit p√©nz√ľgyminiszter cs√ľt√∂rt√∂k√∂n, felfedte, hogy m√°r ez is vizsg√°lat alatt √°ll az √ľgyben. Osborne szerint az FSA felt√°r√≥ vizsg√°lata "sokkol√≥ v√°dirat" a bankokn√°l a p√©nz√ľgyi v√°ls√°g kirobban√°sa el√Ķtt eluralkodott magatart√°si kult√ļr√°r√≥l.
Jellemz√Ķen a vil√°gm√©ret√Ľ csal√°sban a p√©nzmos√°s sz√°lai bontakoznak ki, de m√°st is mutat a helyzet.

A bankmaffi√°n bel√ľl megkezd√Ķd√∂tt a harc egym√°s ellen. M√°r kor√°bban is jeleztem, hogy az NWO-s fel√°ll√°sban "csak egy maradhat" az utols√≥ menetben, de ez m√©g nem az, de m√°r nincs sz√ľks√©g a talpnyal√≥k hihetelen√ľl nagy t√∂meg√©re. Nincs sz√ľks√©g √°tmeneti √ļjgazdagokra, kisebb bankokra, akik korrupci√≥s lehet√Ķs√©geiken kereszt√ľl, √°rul√°sukkal m√©g nagyobb vagyonra tehetnek szert, hisz ezt a vagyont a Bilderberg Group el√Ķl lopj√°k el, legal√°bbis az "√∂t√∂k" √≠gy gondolj√°k !
A bankszf√©ra hamarosan m√©g rohamosabban fog √∂sszeomlani, mert megkezd√Ķd√∂tt a m√°sodik menet a hatalom√©rt, √©s ebben nincs helye m√°r a "kisebb rabl√≥halaknak" sem.
K√≠v√°ncsian v√°rom, hogy mikor kongatj√°k meg a v√©szharangot gazdagjaink a t√Ķl√ľnk ellopott vagyonuk v√©delm√©ben...
A h√ľly√©bbjeik m√©g azt hiszik, el lehet b√ļjni valahol a vil√°gon, de t√©vednek! Vagy a Bilderberg Group, vagy mi tal√°ljuk meg √Ķket... √©s akkor m√°r nem a v√©szharang, hanem a l√©lekharang fog megsz√≥lalni...


/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#1 | Arany - 2012.07.26. 11:22:35
Tulok! V√©gigolvastam, √©s sz√©d√ľl√∂k...
Míg a világ önjelölt urai tologatják a sakktáblán a bábukat, és már egymás ellen is indul a hadjárat, furcsa gondolatok kavarogtak bennem...
Mi k√∂z√ľnk nek√ľnk ehhez az eg√©sz agyament gonoszs√°ghoz...? A k√©rd√©s k√∂lt√Ķi, de m√©gis!? Az emberis√©g milli√°rdjai semmi m√°st nem akarnak, csak b√©kess√©gben √©lni, a napi elv√©gzett feladatok j√≥l meg√©rdemelt pihen√©s√©vel, szeretteik k√∂r√©ben. √ögy l√°tszik hogy ez majdnem el√©rhetetlen, √©s mindez mi√©rt? N√©h√°ny, mag√°t istennek k√©pzel√Ķ, az orsz√°gok vezet√Ķit k√©zben tart√≥ √Ķr√ľlt miatt!
A c√©l, amit kit√Ľztek maguk el√©, azon t√ļl, hogy aljas, √©s az ember benne nem sz√°m√≠t, sehova sem vezet!
Pr√≥b√°lom n√©ha magamat belek√©pzelni, vajon mi lehet a c√©ljuk, azon k√≠v√ľl, hogy azt mondhass√°k magukr√≥l, hogy minden az √Ķ akaratuk szerint van?!
Hogy nem emberi cél, az biztos...

A m√©rlegnek mindig k√©t serpeny√Ķje van, √Ķk pedig azon mesterkednek, hogy csak egy legyen, pedig a vil√°g soha nem fog √≠gy m√Ľk√∂dni.
A tr√°gyadomb akkora, √©s olyan r√©gi, hogy m√°r egy √∂ngyullad√°s is bek√∂vetkezhet, mint ahogy be is fog, meg√©getve sokakat, akik mindennek szenved√Ķ alanyai.
Minden tiszteletem a Tiéd, hogy még képes vagy követni a mocskosságukat, én már az elején elakadtam, néhány ismert névnél több nem mond nekem semmit...
Az a világ, amelyik megengedte, hogy idáig fajuljanak a dolgok, megérett a nagytakarításra, ami meg is fog történni, és ott már nem biztos, hogy a sakktáblán ugyanaz a kéz fogja mozgatni a bábukat, az irányítás pedig csak a vágyaikban fog megmaradni...

√ögy legyen!
#2 | Bravehart - 2012.07.26. 13:35:53
Arany! Tudod van az a j√°t√©k(F√Ľr√©sz c. film)Smile
Te nem √©rzed azt, hogy akkora nyom√°s, teher van most az elm√©nken, hogy m√°r r√∂h√∂gni kell rajta, lelkileg fel√ľlkerekedni? Amikor m√°r ilyen lelki√°llapotba hangol√≥dok, √ļgy √©rzem kapok egy nagyon er√Ķs energi√°t, ami ut√°n nem tud hatni r√°m a f√©lelem. Olyan j√≥ √©rz√©s fog el, √ļgy √©rzem mintha az elm√©m m√°s helyen lenne, nem itt a k√°oszban, mintha k√≠v√ľlr√Ķl l√°tn√°m az √©let nev√Ľ j√°t√©kot. Mintha egy hang nyugtatna b√≠rjam ki mindj√°rt v√©ge ez csak egy j√°t√©k az elm√©mben!Smile
#3 | Tulok - 2012.07.26. 15:25:46
Arany! Meg√©rtem √©s tudom mi kavarog benned. A fel√©p√≠tm√©ny ki√©p√ľl√©s√©t fel√ľlr√Ķl √©s alulr√≥l is lehet szeml√©lni. Alulr√≥l azt l√°tod, hogy majdnem mindenki gy√Ľjt√∂get, felhalmoz. Aki egyre t√∂bbet halmoz fel, szenved√©lybetegg√© v√°lik, √©s m√°r fel√ľlr√Ķl szeml√©li az esem√©nyeket. Nem sok kell hozz√°, hogy ir√°nytani is akarja.
A tot√°lis legfels√Ķbb hatalmat m√©g Szt√°lin sem tudta el√©rni, de a Bilderberg kreat√ļr√°inak ez a c√©lja. Innen m√°r nincs tov√°bbl√©p√©si lehet√Ķs√©g, csak egy ir√°nyba. Abba, hogy n√©lk√ľl√ľnk akarnak mindent.
A m√©rlegnek mindig k√©t er√Ķkarja van, a serpeny√Ķ tartoz√©k. Az emberi faj biol√≥giai egyens√ļly√°nak felborul√°sa, felbor√≠t√°sa kihal√°shoz vezet.

Braveheart! Az √©rz√©s ismer√Ķs, de mindig kiz√∂kkentik bel√Ķle az embert a biol√≥giai sz√ľks√©gleteinek jelz√©sei. Az emberi pszich√© am√ļgy is olyan, hogy nagy lelki megterhel√©s eset√©n √∂nv√©delmi okokb√≥l lekapcsol. Ilyenkor √ļgy √©rzi az √°ldozat, hogy m√°zs√°s terhekt√Ķl szabadult meg, √©shogy felszabadult, de a val√≥s√°g visszar√°ngatja. Ha gyakorol, egy id√Ķ ut√°n m√°r k√∂nnyen el√Ķ tudja csalogatni mag√°b√≥l ezt az √©rz√©st, mert az √∂nszuggeszti√≥ √∂nvizsg√°lattal √©s logik√°val keverve j√≥ orvoss√°g. De mint minden orvoss√°g, nagy mennyis√©gben m√©reg is, mert cselekv√©sk√©ptelenn√© teheti haszn√°l√≥j√°t...
#4 | Arany - 2012.07.26. 15:29:07
Braveheart! A filmet nem ismerem...
De amir√Ķl √≠rsz, azt √©n is √©rzem. Igaz, nevetni nem tudok rajta, csak valamilyen t√°vols√°gb√≥l szeml√©lem, mintha m√°r nem is vel√ľnk t√∂rt√©nne minden. A f√©lelem m√°r r√©gen nem ker√ľlget, t√ļl sok mindenen mentem ahhoz kereszt√ľl, hogy legyen hitem, √©s bizalmam √∂nmagamban, √©s ez√°ltal a fentr√Ķl is meg√©rkez√Ķ gondoskod√°sban. A bajok engem is meger√Ķs√≠tettek minden ter√ľleten... Tal√°n ez a legalkalmasabb √ļt ahhoz, hogy emberr√© v√°ljunk.
Csak mindig van a k√∂rnyezetemben, ami megpr√≥b√°l leh√ļzni... Vannak, akiknek minden seg√≠ts√©g, vagy tan√°cs csak arra j√≥, hogy ne fogadj√°k meg, ut√°na pedig j√∂n a k√©rd√©s, mi√©rt s√ļjtja √Ķket a sors, vagy mi√©rt b√ľnteti az Isten...? Esz√ľkbe sem jut, hogy magukat b√ľntetik. A kezdeti h√≥goly√≥ k√∂nnyen olvad, a lavina pedig megf√©kezhetetlen, √©s puszt√≠t√≥.
Mi lesz az ilyenekkel, amikor elindul a vil√°gban az √ļthenger???...
#5 | fapipa - 2012.07.27. 08:11:22
Tulok

Le a kalappal a cikkedért.
Azt hiszem a legjobbkor j√∂tt ez nek√ľnk, akik itt kering√ľnk egym√°s k√∂r√ľl m√°r vagy k√©t h√°rom √©ve. persze sok mindennel m√°r tiszt√°ban vagyunk, √©rezz√ľk vagy tudjuk is a dolgok sodr√°sir√°ny√°t, megtanultuk elviselni, cipelni a terheket, a megprob√°ltat√°sokat, de a gondolatainkat, megl√°t√°sainkat is siker√ľlt egy sodorban , ir√°nyban tartani. Ebb√Ķl s√ľlnek ki mostan√°ban olyan dolgok, amir√Ķl eddig csak √°lmodni mert√ľnk.
Teher alatt n√Ķ a p√°lma !!!!

na sz√≥val !!! a vil√°g√∂sszeoml√°s elker√ľlhetetlen , amire te vil√°gitassz r√° nagyon j√≥l !!! Gratula !!! ( honnan a francb√≥l tudsz ennyi inf√≥t √∂sszeszedni, √©s logikailag √∂sszerakni, az n√°lam m√©g egy kicsit rejt√©ly !! M√©g szerencse, hogy szem√©lyesen ismerlek !! :-)
WinkFrown
#6 | Tulok - 2012.07.27. 12:59:09
Tivadar! Az optimizmusra nem t√ļl sok okunk van. Ha √°tgondolod a k√∂vetkezm√©nyeket, √©s azt, hogy kik √°llnak a h√°tter√©ben, a folyamat sz√°munkra a pillanatnyi t√ļl√©l√©s lehet√Ķs√©g√©t biztos√≠tja csak az √©rdekeiknek megfelel√Ķen. Murdoch is terv szerint halad, de k√©nytelenek megl√©pni ezt a l√©p√©st, mert a fej√ľkre n√Ķ az a folyamat, amit kor√°bban a gazdas√°gi-p√©nz√ľgyi rombol√°s √©rdek√©ben v√©gre kellett hajtaniuk. A botcsin√°lta csatl√≥saik bef√ľrdet√©se r√©sze ennek. √ēk megszerzik az √∂sszelopkodott vagyonaikat, a n√©p megkapja a koncot, vagyis az elnyom√≥i, kifoszt√≥i egy jelent√Ķs r√©sz√©nek a fej√©t. Logikusan ez√©rt v√°rtam azt, hogy mikor fog bek√∂vetkezni.
Lehet √ļgy is n√©zni a k√©rd√©st, hogy milyen m√≥dszerekkel lehet lefejezni a "t√≥nak ugrasztott b√©k√°t"... egy√ļttal kivonni a t√°rsadalomb√≥l a konkurenseket.
Ami pedig a r√°vil√°g√≠t√°st illeti, k√©tf√©le m√≥don lehet h√≠rt gener√°lni. Az egyik, hogy csak ismertetem a t√©nyeket, a m√°sik az, ha megn√©zem a m√∂g√∂tte h√ļz√≥d√≥ mi√©rteket is, √©s c√©lir√°nyosan a folyamathoz keres√ľnk le bizony√≠t√©kokat. Ez ut√≥bbi mellet sok m√°s is kider√ľl, ami tiszt√°bb√° teszi a k√©pet, de azt is meger√Ķs√≠ti, hogy m√©g mindig nem mi kezdem√©nyez√ľnk...
(Az ismerets√©g√ľnknek meg √©n is √∂r√ľl√∂k, b√°r nem vagyok a Borvir√°g dal√°rda tagja...)
#7 | piskota - 2012.07.27. 16:33:02
Lacik√°m!

Az biztos, hogy nem sz√°molok be neked r√≥la, ha a szomsz√©dban lesz a sz√ľret.., am√ļgy k√ľl√∂nben tetszett...
Gyz
#8 | Tulok - 2012.07.27. 17:39:39
Zolik√°m! Mi k√∂ze Murdochnak a sz√ľrethez? Mert az√©rt van sok, √°tvitt √©rtelemben, √©s k√∂zvetetten is, de lehet k√∂zvetlen√ľl is, ha megh√≠vj√°tok...

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum