Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Búcsú a petróleumtól
Búcsú a petróleumtólÍgéretemhez híven, a korábbi energetikai írások időleges befejezéseként ( Link és Link ) a megígért további, a világ "tiszta" energiaforrással való energiaellátását megoldó találmány ismertetése következik ebben a folytatásban.
A találmány Robert Godes nevéhez fűződik, és a "szakmában" a sokat emlegetett LERN (Low Energy Nuclear Reactor) technológiára épül.
Godes vezetésével a Brillouin Corporation, az elektron befogási reakció elvét használja fel.
A technológia nem tévesztendő össze a hagyományos, egészségre ártalmas, sugárzó nukleáris technológiával. Ez olcsó, tiszta és jól kontrollált nukleáris energia a legtágabb értelemben.


"Tudjuk, hogy működik"

Bár úgy tűnhet, hogy a nyilvánosság előtt "kicsit későn" jelentek meg, biztosan nem újoncok ezen a területen. Remélik, hogy a hidegfúzió sikeres dekódolásának elve előnyt jelent, és nagy volumenben hamarosan a piacon is megjelenhet. Robert azt állította, hogy sikerült a fizikai mechanizmusok mögött a hidegfúzió elvének teljes gyakorlati optimalizációja. Így most már lehetséges a számukra, hogy rendezzék a folyamatokat és a dizájnt az eszközökön nagyon gyorsan. Ezek közé tartoznak a megfelelő ellátások, az indítás, a reakció leállítása, vagy a magas-és kikapcsolt állapot, valamint a folyamatos működés kérdéskörei. Ez egy bizonyos fokú fejlesztési folyamat-ellenőrzés, amely során a fejlesztőknek mindig meg kell küzdeni a bizonytalansággal.

A bemutatón (Defkalion Görögország), egy állandó teljesítménygörbét vártak, ami akkor még nem jött létre, csak egy sor folyamatosan lüktető csúcs volt az, amit látni lehetett.
A Brillouin Corporation most kapott két független szakmai értékelést a készülékeikről. Az egyik a Los Alamos-i Nemzeti Laboratóriumból jött, a másikat Dr. Michael McKubre, a Stanford Research International (SRI) kutatója készítette. A meggyőző eredményeknek köszönhetően a kuratóriumi társaság aktív résztvevője, Dr. McKubre azt mondta, hogy számára ez az első alkalom, hogy többször meg tudtak ismételni LENR kutatási eredményeket.

McKubre 2009. április 19-én, egy kiadós egyórás interjúban beszélt a "hideg fúzióról". Az SRI a "de novo" - műszaki találmányok területére sorolta, mint egy úttörő nemzetközileg elismert kutatási intézmény, bár Robert nyilatkozata szerint a "hideg fúzió" és a "LENR" félrevezető, hiszen semmi sem hasonlít a hagyományos maghasadási vagy fúziós folyamatokhoz. Úgy jellemezte, hogy ez egy "ellenőrzött elektron befogási reakció (CECR), vagy "moderált fonon-hidrogén-reakció".
(Phonon moderált hidrogén reakció"- a fonon olyan kifejezés a kvantumfizikában ami hivatkozik az atomok vagy molekulák kollektív gerjesztésére. Figyelik a mozgásokat, a rezgés bizonyos mintáit, és értékelik)

Az interjú: "Cold Fusion Hot Again" Link

A technológia két kazánváltozatban kerül a gyártáshoz kifejlesztésre az SRI-vel közösen. Az egyik Brillouin új hidrogén Kazán ™ (MNB TM) vagy "meleg-cső" kazán. Ez a kisebb energiafelhasználáshoz, a másik a BEC, 400-500 ° C fokos erőművi turbinákhoz. Mindkét típus fejlesztését nagy érdeklődés kíséri, főleg az erőművi alkalmazást, mivel az USA-ban a szigorú környezetvédelmi követelmények miatt sok erőművet leállítottak. A kazán a meglévő infrastruktúrához egyszerűen csatlakoztatható, az alacsony javítási költség, és a hatalmas beruházás az új erőművekben szinte teljes mértékben elkerülhető. Az előzetes számítások szerint 1 cent/kWh előállítási költség mellett nincs környezetszennyezés.

Az USA-ban Utah államban a legolcsóbb az elektromos energia, de az új technológia negyedére csökkenti az árát, bár mi itt Magyaroszágon, az öt és félszeresét fizetjük ennek. A LERN-technológiával 9.-Ft-ra csökkenhetne a kilowattonként az itthoni ár (ha Kapolyi nem kergeti körbe a fél világon a számlát, és Orbánék nem raknának rá félezer százalék körüli jövedéki -és luxusadót).

A másik változatú Brillouin kazán, amelyt már kifejlesztettek, és több ezer órányi tesztelés közben működik a nedves módszerrel, desztillált vizet és elektrolitokat (ásványi sókat) tartalmaz. Ez a kazán hőt termel 100 - 150 ° C-on. A prototípus készülék egy ideig még a Berkeley Laboratóriumban próbaüzemel.
Mivel korlátozottak a pénzügyi források, a fejlesztőknek alkalmazkodnia kellett a polcról levehető szabványos alkatrészekhez a tervezésnél. Megfelelő pénzügyi források mellett úgy vélik, hogy meg lehet építeni egy optimalizált kivitelezésű nedves kazánt. Teljesítménye a legáltalánosabb vízmelegítőkével megegyező a piacon, akár az otthoni, vagy az ipari szektorban. Az MNB TM kazán típusa inkább villamosenergia-termelésre és folyamatos hőtermelésre használható.
Sajnos a megadott YouTube videókhoz nincs hozzáférés (nem is értem miért?), de majdcsak megtaláljuk valahol:
Link
Link

Viszont van hír a Rossi-féle reaktorról is. Az 1 MW-ra tervezett blokk 5,5 órás próbaüzeme 479 kW energiatermelés mellett működik: Link
Andrea Rossi fejlesztésének megjelenéséről a piacon viszont még nem lehet beszélni, mert az eszközök még a béta-teszt fázisánál tartanak. Várhatóan 6-18 hónap, amíg túljutnak az ellenőrzési problémákon.

Mint az eddig ismertetésre került fejlesztések, találmányok, berendezések esetén többször is megjegyeztem, már nem az a kérdés, hogy lehetséges-e fosszilis energiahordozók kiváltására ingyen vagy nagyon olcsó energiát termelni, hanem az, hogy mára komoly konkurenciaharc alakult ki a "piacon"!

/Tulok/

  Hozzászólások
#11 | Tulok - 2012.08.04. 01:46:42
Medvegyev figyelmeztet a globális energiaforradalomra, írja a Ria Novosti. A ma tartott megbeszélés témája a gáz -és olajmezők fejlesztése.
#12 | satu - 2012.08.06. 21:53:18
Laci! (Na majd csak le tudom írni. Bocs a közjátékért.) Nem tudom, hogy vagy Egelyékkel. Ő, ők is hasonló uton járnak, mint Keshe. Legalább is Papp Józsefnek is hasonló felfedezése volt, ha lehet hinni a zsutubos előadásnak.
Erre gondolok, bár nem hiszem ne láttátok volna:
http://www.youtub...6N4Im8uR14
Ha igaz itthon is megkezdték az ingyenenergia "előállítását". Bár a zsidó lobby erősebb, ezt magam is tapasztaltam tankoláskor. Pusztába kiálltott szó volt mit elmondtam....
Más:
Egy kérdésem lenne feléd/tek: A nemesgázos motor, az elvet értem megvalósítani szerinted héliummal is lehetne- jelen pillanatban csak argonhoz férek/ férnék hozzá. (Elméletem szerint ez jobb is lehetSadnehezebb, mint a levegő) Egyszóval ha átalakítanék egy sima benzinmotort müködhetne-e?
Válaszod előre is köszönöm!
Üdv: Geri
#13 | Tulok - 2012.08.07. 14:52:10
Satu! Egely titkolódzik, érthető okok miatt. Papp János reaktora többnyire plazmareakciók sorozatából egyre csökkenő tömegszámú gázokra épül. Ezért fontos a "keverék" összetétele.
Végeredményben át lehetne alakítani "gáztömörré" egy normál motort is, de itt nincs szükség "gyújtásra" és szelepekre, és résvezérlésre sem.
A szelepeket amúgy is könnyen le lehetne zárni, de itt a gázkeverék a lényeges, és vele együtt az elektronika is. Erről viszont semmit nem találtam, még...
#14 | satu - 2012.08.07. 16:48:39
Köszönöm Tulok! Hátha előkerül valami információ a gyújtásssal kapcsolatosan.
Egy apró félelmem azért mégiscsak van, mégpedig ha a lobby az alapanyagot, vagy bármely fontos és nélkülözhetetlen dolgot (a müködés szempontjából értem) ellehetetlenít, vagy túlságosan költségessé tesz. Bár ez a jövő(?) kérdése.

Más: Úgy néz ki a VW a maglev autókat preferálja inkább:
http://www.psfk.c...r-car.html

Üdv:G
#15 | Tulok - 2012.08.08. 05:17:08
Satu! A nemesgázmotorokon nincs gyújtás. A plazma nagy energiájú elektromágneses sugárzástól robban be. Ez a része még viszonylag könnyen rekonstruálható a berendezésnek, mivel akár az Egely által ismertetett, akár az a kísérlet, ahonnan ő is vette, egy mikrohullámú sütővel is előidézhető.
Papp János a pontos arányait kereste a gázkeveréknek, mert itt van a kutya elásva...
Mivel a gyártó cég alacsony költségeket garantál, és a pontos összetétel csak addig titok, amíg nem lehet megvenni, a forgalomba kerülés után pár nappal már mindenki tudni fogja az összetételt, csak egy gázkromatográfos vizsgálat kell hozzá. Ezután bárki gyárthat töltőgázt.
Végeredményben a gépészeti rész egyértelmű. A gázkeverék összetétele még titkos, de nem sokáig, és az elektronikáról van némi fogalmunk, összességében nekem nincsenek aggályaim.
A maglev fantázia autója még csak egy trükkös videoreklám, de lehet belőle valami hamarosan.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum