Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az elmebetegség mint zsidó kórság
Az elmebetegség mint zsidó kórságEmlékeztetőül: "A zsidók skizofrénia hordozói - ezt bizonyítja az a cikk, amelyet a tekintélyes American Journal of Psychiatry szakfolyóirat számára készített csaknem négy évtizede Arnold A. Hutschnecker New York-i pszichiáter, aki egykor Nixon elnököt is kezelte. "Elmebetegség: a zsidó kór” c. tanulmányában a szerző azt mondja, hogy bár nem minden zsidó elmebeteg, az elmebetegség nagyon ragályos, és a zsidók számítanak a fő fertőzés forrásnak.
Dr. Hutschnecker megállapítja, hogy minden zsidó a skizofrénia csíráival születik, és ez a tény magyarázza a zsidók széleskörű üldöztetését. "A világ könyörületesebb lenne a zsidókkal szemben, ha köztudott lenne, hogy a zsidók nem felelősek az állapotukért", mondja. "A skizofrénia az a tényező, amely a zsidókban egy kényszeres üldöztetésvágyat teremt."

A zsidók sajátos elmebetegsége azáltal nyilvánul meg, hogy képtelenek megkülönböztetni a jót a rossztól. Azt mondja, hogy bár a zsidó kánoni törvények elismerik a türelem, a szerénység és a becsületesség értékeit, a zsidók agresszívek, bosszúállók és becstelenek.
"Miközben a zsidók azzal támadják a nem zsidó amerikaiakat, hogy rasszisták, Izrael a világ legrasszistább országa", mondja Dr. Hutschnecker, aki szerint a zsidók az elmebetegségüket a paranoiájukon keresztül mutatják ki, mert - mint magyarázza - a paranoiás nemcsak azt képzeli, hogy üldözik, hanem szándékosan olyan helyzeteket teremt, amelyek az üldözést valósággá teszik.

Mindenkinek, aki látni akarja a zsidó paranoiát működés közben - mondja Dr. Hutschnecker -, fel kellene szállnia a New York-i metróra. Tíz esetből kilencszer egy zsidó az, aki félrelök az útjából. "A zsidók azt remélik, hogy mi ugyanígy veszünk revánsot, és ha ezt tesszük, akkor azt mondhatja, hogy antiszemiták vagyunk."
A második világháború alatt Dr. Hutschnecker szerint az amerikai és angliai zsidó vezetők tudtak arról, hogy a nácik rettenetes mészárlást végeznek a zsidók körében, de amikor a külügyminisztériumi illetékesek fel akartak szólalni a mészárlás ellen, a szervezett zsidóság elhallgattatta őket, mert azt akarta, hogy a mészárlás folytatódjon, hogy felkeltse a világ szimpátiáját.

Dr. Hutschnecker a zsidók üldözöttségi vágyát ahhoz az betegségfajtához hasonlítja, ahol az érintett személy megcsonkítja önmagát. Szerinte azok, akik megcsonkítják önmagukat, azért teszik ezt, mert szimpátiát akarnak kelteni maguk iránt, de az ilyen személyek a betegségüket fedik fel, amikor úgy elcsúfítják magukat, hogy inkább ellenérzést keltenek, mintsem szimpátiát.
Dr. Hutschnecker megjegyzi, hogy az elmebetegség előfordulása az Egyesült Államokban egyenes arányban nőtt a zsidó népesség növekedésével. "A nagy zsidó bevándorlás az Egyesült Államokba a XIX. század végén kezdődött. 1900-ban 1.058.135 zsidó volt az USA-ban, 1970-ben 5.868.555; a növekedés 454,8 százalékos. 1900-ban 62.112 személy volt elmegyógyintézetben az USA-ban, 1970-ben 339.027 ; a növekedés 445,7 százalékos.
Ugyanebben az időszakban az amerikai népesség 76.212.368 főről 203.211.926 főre nőtt; a növekedés 166,6 százalékos.
A zsidók Európából való beözönlése előtt az Egyesült Államok egy mentálisan egészséges nemzet volt, de ez ma már nem igaz.”

Dr. Hutschnecker azzal támasztja alá állítását, hogy az Egyesült Államok mentálisan már nem egy egészséges nemzet, hogy Dr. David Rosenthalt, az Országos Mentál-egészségügyi Intézet (NIMH) pszichológiai laboratóriumának vezetőjét idézi, aki legutóbb több mint hatvanmillióra becsülte azoknak a számát, akik az USA-ban a skizofrénia (schizophrenic spectrum disorder) valamelyik formájában szenvednek. Megjegyezvén, hogy Rosenthal zsidó, Dr. Hutschnecker azt mondja, hogy úgy tűnik, a zsidók perverz büszkeséget éreznek az elmebetegség terjesztésében.
A „skizofrénia” szót egy svájci pszichiáter, dr. Eugen Bleuler adta egy elmebetegségnek 1911-ben, amelyet korábban „dementia praecoxként” ismertek, ezt a nevet a kór felfedezője, Dr. Emil Kraepelin használta. Később ugyanennek a betegségnek Sigmund Freud a „neurózis” nevet adta. „A skizofrénia szimptómáit csaknem egyszerre fedezte fel Bleuler, Kraepelin és Freud abban az időben, amikor a zsidók benyomultak a tehetős középosztályba”, mondja Dr. Hutschnecker. „Korábban nem vettek tudomást társadalmi és faji entitásként a korszak orvosai. Klinikailag akkor váltak fontossá, amikor elkezdtek összekeveredni a nem zsidókkal.”

Dr. Jacques S. Gottlieb (Wayne State University) kutatásai kimutatták, hogy a skizofréniát az alfa-2-globulin proteinben lévő elváltozás okozza, amely a skizofrének esetében dugóhúzó alakú. A deformált proteintért nyilvánvalóan egy vírus a felelős, amelyet Dr. Hutschnecker szerint zsidók adnak át nem zsidóknak, akikkel kapcsolatba kerülnek. Ezért a nyugat-európai származású amerikaiak, akik nem építettek ki immunitást a vírussal szemben, különösen érzékenyek a betegségre. "Számomra nem kétséges, hogy a zsidók megfertőzték az amerikai népet skizofréniával. A zsidók a betegség hordozói, és járványszerűen fog terjedni, amíg a tudomány fel nem fedezi a vakcinát, amely ellensúlyozza azt.
A zsidók a Biblia- és Talmud-tanulmányaik részeként azt tanulják, hogy a gójok ellen elkövetett olyan bűnök, mint a népirtás, tömeggyilkosság, gyermekmolesztálás Istennek tett szentséges szolgálatnak tekintendő. A Biblia és a Talmud, a gyűlölet szent könyvei felhatalmazást adnak az ártatlan zsidó fiataloknak arra, hogy Isten nevében gyűlöljék, gyilkolják, becsapják, üldözzék, kirabolják a nem zsidókat. Ez nemcsak egy rovátkát hagy a mentális struktúrájukon, hanem a lelkületüket is rothadó szellemi elferdülésbe taszítja.
Együtt élnek és dolgoznak a nem zsidókkal világszerte, kedvelik a gój szomszédjaikat, élvezik a kultúrájukat és esetenként még bele is szeretnek ellenkező nemű gójokba, mert a (fajtisztaságon alapuló) rájuk kényszerített szigorú törvények és megszorítások miatt kénytelenek egy olyan világban felnőni, amelyben megtanulják a más parancsának való engedelmesség és a kettős élet magvait. Az átlagos zsidó azzal a dilemmával szembesül, hogy engedelmeskednie kell az isteni törvények rabbinikus interpretációjának. A rabbik azt tanították a zsidó nemzet fiataljainak, hogy megvessék, leigázzák, lenézzék, sőt gyűlöljék a nem zsidók világát. Tanításaik szerint, ha valaki nem követi ezeket a szent parancsolatokat, akkor azokat Isten szigorúan megbünteti. Ennek természetesen mentális aberrációt kell eredményeznie a zsidóság körében."

Psychiatric News (American Psychiatric Asssociation), 1972. X. 25.

  Hozzászólások
#1 | piskota - 2012.08.04. 09:30:48
Jó régi a tanulmány, ami ma már "a zsidó demokrácia fejlődése" okán, valószínűleg már nem jelenhetett volna meg!
Tényszerűen állapítja meg a szerző, sokadszor, sokadik alkalommal, amit az értelemmel bíró nagy többség, beleértve néhány már-már emberi tulajdonságot felmutató zsidót is, hogy a zsidóság az emberiség rákja, s a rákos sejteket egészségessé varázsolni nem lehet!
Oka a gyilkos ideológiává avanzsált vallás, a rabbik könyörtelen tudati rémuralma híveiken, valamint a generációkon keresztül folytatott belső tenyészet, mely önmagában garantálja a degenerációt!
Az elméleti fejtegetésen túl, visszatérően figyelmeztetek mindenkit, hogy a zsidót nem köti a gójoknak tett eskü, ennek megfelelően; ma Magyarországon eskühöz kötött tevékenységet nem folytathatnak! Ennek az evidenciának a felrúgását, annak következményeit, leginkább a parlamenti zsidó, és zsidóbérenc csőcselék, a meghatározóan zsidó kormányzatok Magyarország-ellenes, magyarságellenes cselekedetein, ügykezelésén mérhetjük fel, tanulmányozhatjuk!
A kötelezően levonandó konzekvencia:
Minden zsidó eltávolítandó a közéletből!
Toleráns vagyok! A másik felet is meg kell hallgatni!
Nos, lássuk az ellentmondó zsidó véleményeket is!
Gyöngyösi Zoltán
#2 | Tulok - 2012.08.04. 11:56:44
Zolikám! Az ok-okozati összefüggések ismerete elengedhetetlen mindenki számára, akit kétségek gyötörnek. Nem elegendő, ha viszkető lelküket vakargatják azok, akiknek a "fertőzés" irritációt okoz! Márpedig mostanra az egész világ "vakargatja", és nem csak a lelkét, hanem a sérült auráját, és a megbetegített kollektív tudatot is.
Mivel kicsi az esélye, hogy itt megpróbálja bárki is védeni a vádlottat, hivatkozva saját technológiájukra - miszerint Magyarország olyan szegény ország, hogy nácikra, fasisztákra sem telik, és ezért ezt a szerepet is zsidók vállalják magukra a nevünkben - a Nürbergi Per mintájára (ahol zsidó ügyvédek látták el az odahurcoltak védelmét), mi is elláthatjuk a védő szerepét.
Ki, mit tud felhozni a védelmükre (mert én is toleráns vagyok)?
#3 | piskota - 2012.08.13. 07:50:00
Időnként nem tudom a lepel alá behúzni a lábam, s a patám elrejteni...
Így kénytelen vagyok a címbeli megfogalmazás ellen tiltakozni, azt fanyalgásnak minősíteni, hiszen amit mi degenerációs elmebetegségnek vélünk, az ténylegesen tényleg nem más, mint a sátáni tökéletességre törekvés, amint arra, az előző blogban, már utaltam rá:
"Tulok!
Egyre inkább hajlok abba az irányba, arra a megérzésre, hogy nem egy sci-fi, krimi író jár ide csipegetni, művelődni, ötletet, témát nyerni...
Vélem, hogy máshol is, már jó vastag dossziéd lehet...
Egyéni szerencsém, hogy még jó időben és gyakran határolódom el Tőled!
Te az emberiség fertőzött, beteges tudatát, tudását egyenesen az "állatorvosi egyetem minden betegséggel felruházott lovával" azonosítod!
Holott felismerned, látnod kellene, a sátáni elme, egyenesen a tökéletesre törekvés, nagyszerűségét...
Rég fel kellett volna ismerned, hogy a zsidóság fajdegenerációja tulajdonképpen nem más, mint a sátáni tökéletesség megvalósítása!
Ezt a zsidó sátáni tökéletességet talán augusztusban, Hirosima és Nagaszaki hónapjában, a zsidóság nagy alakítását, lásd az alkotói listát, feltétlenül el kell ismernünk!"
Ideje be- és felismernünk talán, hogy némi irigykedéssel nézzük e sátáni tökéletességet, a Sátán földi zsidó helytartóit, földi megjelenítőit!
Gyz

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 75% [3 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 25% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 15:17

Archívum