NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A chamtrails √©s az √ľzlet...
A chamtrails √©s az √ľzlet...A II. Vil√°gh√°bor√ļ idej√©n a "feket√©z√Ķk" felv√°s√°rolt√°k √©s tengerbe √∂nt√∂tt√©k a gabon√°t, hogy fel tudj√°k verni az √©lelmiszer √°rakat. T√∂bbnyire ugyanazok lesz√°rmazottai tett√©k ezt, akik kor√°bban rabszolg√°kat sz√°ll√≠tottak az "√öj Vil√°gba". M√°ra a h√°bor√ļ el√Ķtti helyzetben, a vegyi-permetez√©ses √©s id√Ķj√°r√°sbefoly√°sol√°si m√≥dszerekkel √©rnek el megegyez√Ķ, vagy m√©g sokkal t√∂bb, s√ļlyosabb k√∂vetkezm√©nnyel j√°r√≥ hat√°st. 2010. j√ļnius√°ban annyira siker√ľlt a Vil√°g, √©s ezen bel√ľl Eur√≥pa id√Ķj√°r√°s√°t is befoly√°solni, hogy ny√°ron f√Ľteni kellett. Akkor a Posta-oldalon jeleztem, hogy az √≥ri√°si m√©rt√©k√Ľ term√©skies√©sek √©hs√©gl√°zad√°sokhoz fognak vezetni, els√Ķsorban a Harmadik Vil√°gban. Az orosz gabonaterm√©st asz√°ly s√ļjtotta, ami miatt Oroszorsz√°g le√°ll√≠totta gabonaexportj√°t, de az Ausztr√°l gabonaterm√©s is t√∂nkre ment az √°rvizek miatt. Az USA ekkor 1,5 milli√°rd doll√°r√©rt v√°s√°rolt fel √©lelmiszereket, jelent√Ķs r√©szben gabon√°t, t√ļls√°gosan √©rthet√Ķ strat√©giai okokb√≥l, de √ľzleti megfontol√°sb√≥l is. Az "eredm√©nyeket" ismerj√ľk. A m√Ľvi √ļton kitermelt "Arab Tavasz", "el√Ķregy√°rtott felkel√©svezet√Ķivel", a K√∂zel-Kelet feld√ļl√°s√°ra, kifoszt√°s√°ra, √©s megszerz√©s√©re ir√°nyult.

2011. elej√©n j√≥n√©h√°nyan "√ľnnepront√≥nak" tartottak, amikor figyelmeztettem a megtervezett, √©s aljas indokb√≥l kirobbantott, sok gyan√ļtlan ember hal√°l√°t okoz√≥ "√°lforradalmi" esem√©nyekre, pedig a 2010-es id√Ķj√°r√°sbefoly√°sol√°si, √©s term√©skies√©si t√©nyez√Ķk egy√©rtelm√Ľen jelezt√©k a bek√∂vetkezt√ľket. Mivel t√∂bb port√°lon is tal√°lkoztam a vegyi-permetez√©s √©s id√Ķj√°r√°s m√≥dos√≠t√°si tev√©kenys√©g j√≥indulat√ļ, s√Ķt botor hisz√©kenys√©get mutat√≥ na√≠v meg√≠t√©l√©s√©vel, id√Ķszer√Ľ, hogy megtudja a nagyk√∂z√∂ns√©g is, milyen √©rdekek mozognak a h√°tt√©rben.


A chemtrails cs√≠kjai, amit oly gyakran l√°thattuk az √©gen, nem csak m√©rgez√©si, betegs√©gterjeszt√©si (Morgellons), tudatm√≥dos√≠t√°si, elektromos vezet√©si k√©pess√©g megv√°ltoztat√°s√°val had√°szati, de term√©szetesen anyagi haszonszerz√©si c√©lokat is szolg√°l. A chemtrails permetez√©sek r√©sz√©t k√©pezik az id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√°si programoknak m√°r az USA √©s N√©metorsz√°g √°ltal elismerve is, √©s k√©t nagy, p√©nz√ľgyi piacokat √©rint√Ķ ter√ľletnek. Az egyik, az id√Ķj√°r√°s m√≥dos√≠t√°s√°val szab√°lyozhat√≥ term√©kpiac emelked√©se √©s buk√°sa, a m√°sik a j√°rul√©kos katasztr√≥fa-viszontbiztos√≠t√°si piac.

Noha a katasztr√≥fa-viszontbiztos√≠t√°si piac kev√©sb√© kiemelt hangs√ļlyt kap, ann√°l nagyobb a jelent√Ķs√©ge, mert am√≠g a term√©kpiac √°tl√°that√≥, a sz√°rmaz√©kos katasztr√≥fa-viszontbiztos√≠t√°si piac zavaros. Az id√Ķj√°r√°s v√°ltoztat√°si sz√°rmaz√©kos piacon, mert ilyen is van, rendelkez√©sre √°ll a kereslet-k√≠n√°lat elve szerint, hogy befoly√°solj√°k mindk√©t nagy, id√Ķj√°r√°st√≥l f√ľgg√Ķ piacot, vagyis a termel√©sit √©s a biztos√≠t√°sit is.
Amikor az id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√°s, mint technol√≥gia, lehet√Ķv√© v√°lt, az "Enron" n√Ķtte ki mag√°t szinte a semmib√Ķl a "legnagyobb hall√°" az id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√°si sz√°rmaz√©kos piacon. Buk√°sa volt az egyik legnagyobb v√°llalati botr√°nyok egyike az amerikai t√∂rt√©nelemben, melyet m√°r sokak megvizsg√°lt√°k.
Amikor az id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√°s t√∂rt√©nelmi direkt√≠v√°j√°r√≥l besz√©l√ľnk, akkor az Enronr√≥l besz√©l√ľnk.

A lehet√Ķ legr√∂videbben az Enron-r√≥l...

√ēk fejlesztett√©k ki a legelterjedtebb korai keresked√©si platformokat. Alap√≠t√≥ tagjai az egyes√ľl√©snek, a vezet√Ķ ipari partnerek voltak, √©s az els√Ķ ismert amerikai √©s a nemzetk√∂zi √ľgyfelek az √ľgyletekhez. F√©nykor√°ban az Enron megkapta a Fortune Magazine a "leginnovat√≠vabb c√©g" d√≠j√°t hat egym√°st k√∂vet√Ķ √©vben, √©s m√°r √Ķk adt√°k √°t az Enron-d√≠jat a "Kiv√°l√≥ K√∂zszolg√°lati" embereknek (?), mint Nelson Mandela √©s Mihail Gorbacsov.


Henry Kissinger és James Baker is dolgozott Enron tanácsadóként. Távolabbi célpontok felé utaztak, mint Kína és Kuvait, és hirdették az Enron "evangéliumát". Minden Enron volt, és látszólag semmi rosszat nem csináltak.
Az egyetlen probl√©m√°ja az volt, hogy az Enron r√©szv√©nyeit a World Trade Center 7-es √©p√ľlet√©be tankolta (nem is √©rthet√Ķ, hogy a 7-es √©p√ľlet is √∂sszeomlott, pedig nem is kapott tal√°latot), √©s a k√∂nyvel√©st az USA legr√©gebbi √©s legnagyobb k√∂nyvel√©si c√©ge, az Arthur Andersen v√©gezte. B√°r a c√©get m√°r r√©gen feldarabolt√°k √©s eladt√°k, az Enron egykori alkalmazottai most felt√∂ltik sz√°mos egy√©b p√©nz√ľgyi, piaci, kereskedelmi l√©tes√≠tm√©ny l√©tsz√°m√°t.

Az id√Ķj√°r√°s √©s az Enron

A r√©szleg adta-vette az id√Ķj√°r√°si derivat√≠v√°kat, amit stilszer√Ľen "Enron id√Ķj√°r√°snak" neveztek. Egy kicsi, de √≠g√©retes t√°rsas√°gnak indult. Az Enron 2001-es buk√°s√°ig jelent√Ķs t√©nyez√Ķv√© n√Ķtte ki mag√°t. Ne feledj√ľk el, hogy az id√Ķj√°r√°s vegyipermetez√©ses m√≥dos√≠t√°sa legal√°bb 1996-ig ny√ļlik vissza, b√°r az alapjait m√°r kor√°bban megvetett√©k. Az Enron vez√©rigazgat√≥ja, √©s testv√©re Tom, tal√°ltak r√° az id√Ķj√°r√°si direkt√≠v√°k ig√©ny szerinti m√≥dos√≠t√°si lehet√Ķs√©g√©re, amit megk√∂nny√≠tett, hogy Thomas Chichag√≥ (Ilinois √°llam) vezet√Ķ meteorol√≥gusa. Ki√©rt√©kelt√©k a ny√°ri h√Ķm√©rs√©kleti t√ľsk√©ket, de t√©len, √Ķsszel, √©s tavasszal is, √©s r√°j√∂ttek, hogy egyfajta "s√∂v√©nnyel" befoly√°solni lehet a direkt√≠v√°kat.
Peter Miller √©s Ross Fusaro is √≠rt az Enron t√ľnd√∂kl√©s√©r√Ķl √©s buk√°s√°r√≥l, ahogy Loren Fox is:
"Id√Ķj√°r√°si sz√°rmaz√©kok ... azut√°n az alkalmazott dolgozik a k√∂zgondolkod√°s megfigyel√©s√©ben, √©s l√°tja az √ľgyfelek napi sz√ľks√©gleteit. John Sherriff, aki akkoriban g√°zkereskedelmmel foglakozott az Egyes√ľlt √Āllamok nyugati r√©sz√©n, elkezdte megfigyelni a kapcsol√≥d√≥ sz√°rmaz√©kos term√©keket az id√Ķj√°r√°ssal kapcsolatban 1995 v√©g√©n, √©s seg√≠ts√©g√ľkkel Vincent Kaminski kutat√≥csoportja dolgozott az √∂tleteten 1996-ban".

Lynda Clemmons g√°zkeresked√Ķt is nagyon √©rdekelte ez a koncepci√≥. Besz√©lgettek a vezet√Ķkkel, hogy milyen elektromos k√∂zm√Ľveket √©s sz√©nt√ľzel√©s√Ľ er√Ķm√Ľveket haszn√°lnak...
1997-ben adta ki az Enron id√Ķj√°r√°si sz√°rmaz√©kos er√Ķfesz√≠t√©seir√Ķl Clemmons az anyagot, amivel nekikezdtek egy szem√©lyi id√Ķj√°r√°s-fedezeti r√©szleg megalap√≠t√°s√°nak...
√ćgy √©p√ľlt fel az Enron √ľzleti id√Ķj√°r√°s annak idej√©n 350 √ľgyf√©llel (ak√°r 400 milli√≥ doll√°ros fedezetk√©nti potenci√°lis bev√©tellel), √©s 1998-ban j√∂tt az els√Ķ nyeres√©g.

Az Enron kezdem√©nyezte az id√Ķj√°r√°s derivat√≠v√°k piac√°nak l√©trehoz√°s√°t Eur√≥p√°ban is. Samuel Randalls tud√≥s szerint: Az Egyes√ľlt Kir√°lys√°gban az els√Ķ Enron id√Ķj√°r√°si sz√°rmaz√©kos √ľgyletet a sk√≥t v√≠zenergia kapcs√°n adt√°k el. Abban az id√Ķben, 1998-ban is r√©szt vettek a korm√°ny k√≠s√©rleti privatiz√°ci√≥s √©s deregul√°ci√≥s rendszer√©nek kialak√≠t√°s√°ban az energiapiacon. Az Enron osloi irod√°ja lett az alapja az eur√≥pai id√Ķj√°r√°si sz√°rmaz√©kos √ľzleteknek. 2000-ben az Enron bevezette a sz√°rmaz√©kos id√Ķj√°r√°st Ausztr√°li√°ban, de m√°shol is k√≠n√°lt h√Ķm√©rs√©klet alap√ļ term√©keket pl. Sydney, Melbourne, Hongkong, Toki√≥ √©s Oszaka.

2002-ben, miut√°n a cs√Ķdbe ment az Enron √©rt√©kpap√≠roszt√°ly (bele√©rtve az Enron Weather-t is) megvette az UBS Warburg. M√©g miel√Ķtt valaki √∂sszet√©veszten√© a c√©get a k√∂z√©p√©rt√©kelten (2-4) 3 √ľtem√Ľ Wartburg "aut√≥csod√°val", megeml√≠tend√Ķ, hogy a Warburgok a Fuggerekkel kar√∂ltve Eur√≥pa k√∂z√©pkori nagy zsid√≥ bank√°rcsal√°dainak egyik√©t jelenti, √©s ma is √ļgy √°rtanak, ahogy tudnak. John Sherriff most tulajdonosa Lake Tahoe p√©nz√ľgyi √©s egy√©b Sherriff csal√°di v√°llalkoz√°sokat is mag√°ba foglal√≥ c√©gnek. Clemmons maradt az Enron 2000-ben. Maga k√∂r√© gy√Ľjt√∂tt n√©h√°ny koll√©g√°t az Enron id√Ķj√°r√°s-csapatb√≥l, √©s l√©tre hozta az id√Ķj√°r√°si sz√°rmaz√©kos elem viszontbiztos√≠t√°si c√©get. Clemmons most egy f√ľggetlen tan√°csad√≥ c√©g tulajdonosa.

A korrupció története

Az Enron korrupci√≥s p√©nz√ľgyi piaci keresked√©se, ak√°rcsak maga a v√°llalat, visszavezethet√Ķ 1987-re, amit akkoriban Enron kereskedelmi m√Ľveleteknek neveztek, √©s "Enron olaj" n√©ven futott. A k√©rd√©sek az Enron sz√°ml√°k kapcs√°n New York-ban, az Apple Bankn√°l kezdtek felsz√≠nre ker√ľlni. A p√©nz csak √ļgy √∂ml√∂tt ebbe a megk√©rd√Ķjelezhet√Ķ fi√≥kj√°ba a banknak √©s √°t√°ramlottak a Csatorna-szigetekre, √©s tov√°bb √°ramlottak Tom Mastroeni fi√≥kj√°ba, aki az Enron Olaj kincst√°rnoka volt.
Enron menedzsment pr√≥b√°lta megmagyar√°zni ezeket a p√©nzmozg√°sokat, mivel a leg√°lis profil megv√°ltozott. B√°r Mastroeni el√Ķ√°ll√≠tott sz√°mlakivonatokat √©s elismerte, hogy takargat valami "fentit", az Enron menedzsment nem er√Ķltette a k√©rd√©st. Meg is megb√ľntett√©k √Ķket, de √©rdekes m√≥don, az Enron k√∂nyvel√Ķ c√©ge, az Arthur Andersen is hasonl√≥ √©rdektelens√©get mutatott.

Miut√°n ezt, a menedzsment √°ltal is meger√Ķs√≠tve, a hat√≥s√°gi fel√ľgyelet hi√°nya tette lehet√Ķv√©, figyelmen k√≠v√ľl hagyva a poz√≠ci√≥s korl√°tokat, bajba ker√ľltek. Az Enron akkori vez√©rigazgat√≥ja, Borget szerint, az 1,4 milli√°rd doll√°ros vesztes√©g mellet nincs rem√©ny a talpra √°ll√°sra. Az Enron r√©szv√©nyei 30%-ot estek, √©s az Enron alap√≠t√≥ja Ken Lay tagadta a felel√Ķss√©get. 1990-ben Borget √©s Mastroeni csal√°s √©s a szem√©lyi j√∂vedelemad√≥ szab√°lyoz√°s megs√©rt√©s√©√©rt ker√ľlt b√≠r√≥s√°g el√©, de felf√ľggesztett b√ľntet√©ssel meg√ļszt√°k(?).

Dereguláció


Ken Lay seg√≠tette a c√©get t√∂bb p√©nzhez, √©s √ļj p√©nz√ľgyi piacokhoz (mint p√©ld√°ul az id√Ķj√°r√°si sz√°rmaz√©kos piac) az energiaszektor deregul√°ci√≥ja r√©v√©n. A deregul√°ci√≥ olyan helyzetet teremtett, ahol Enron √©s m√°sok hat√©konyabban tudn√°k kezelni, az arbitr√°zst (k√ľl√∂n√∂sen a szab√°lyoz√°si arbitr√°zst) piacokon (arbit√°zs = olyan lehet√Ķs√©gek kihaszn√°l√°st jelenti a t√Ķkepiacon, amelyek a kock√°zatmentes hozamhoz k√©pest 1) azonnal √©s 2) kock√°zatmentesen ny√ļjtanak magasabb hozamot. Ezek a lehet√Ķs√©gek valamilyen f√©lre√°raz√°sb√≥l ad√≥dnak).
Ken Lay l√°tnok volt. A katonas√°gn√°l beszerz√©si feladatokat l√°tott el katonai szolg√°lata alatt, de a Pentagonnal k√©s√Ķbb is szoros kapcsolatot √°polt. A munk√°ja adta az alapot doktori √©rtekez√©s√©nek is, amit a "V√©delmi kiad√°sok milyen hat√°ssal vannak a gazdas√°gra" c√≠mmel √≠rt.
Amint azt m√°r kor√°bban kifejtettem √≠r√°saimban, okkal felt√©telezhet√Ķ, hogy a hazai chemtrail permetez√©si √©s id√Ķj√°r√°s m√≥dos√≠t√°si tev√©kenys√©geket r√©szben katonai egys√©gek v√©gzik, de neves√≠tve √©s els√Ķsorban a NATO. Ken Lay sok magasszint√Ľ katonai kapcsolattal rendelkezett (2006-ban elpatkolt).

Lay volt a megfelel√Ķ ember a politikai-√©s k√ľl√∂n√∂sen az energi√°hoz kapcsol√≥d√≥ politikai kapcsolatok ter√©n. Dolgozott a Nixon-adminisztr√°ci√≥ban, mint a Sz√∂vets√©gi H√°l√≥zati Bizotts√°g tan√°csad√≥ja, majd helyettes energetikai √°llamtitk√°r. K√©s√Ķbb az Enron eln√∂k-vez√©rigazgat√≥ja lett, √©s gyakran utazott Washingtonba az "agytr√∂szt√∂kh√∂z".A forg√≥ajt√≥k k√∂z√∂tt l√©tezett az Enron √©s a sz√∂vets√©gi korm√°ny. Az Enron vezet√Ķje, Tom White elhagyta a c√©get, hogy csatlakozzon a Bush-adminisztr√°ci√≥hoz. Robert Zoellick (jelenleg a Vil√°gbank vezet√Ķje) k√©pviselte az Enront, majd az Egyes√ľlt √Āllamok kereskedelmi k√©pvisel√Ķje, k√©s√Ķbb helyettes √°llamtitk√°ra lett.

Amikor Enron bev√°gtatott Eur√≥p√°ba, volt egy befoly√°sos √ļr az oldalukon. Szabad villamosenergia piac nem l√©tezik √©s nem m√Ľk√∂dhet n√©lk√ľl√ľk. A befoly√°sos "√ļr" John Wakeham, Thatcher energia√ľgyi minisztere volt.


Wakeham j√≥v√°hagyta az els√Ķ "kereskedelmi" er√Ķm√Ľvet. Tulajdon√°ban volt a csak 1985-ben l√©trehozott t√°rsas√°g, az Enron. Lord Wakeham d√∂nt√©se azt jelentette, hogy el√Ķsz√∂r minden nemzet egy villamos er√Ķm√Ľszektor tulajdonosa, vagyis az Enron egyed√ľl a piacot m√°r nem tudta elviselni ... vagy, pontosabban, nem b√≠rta elviselni.
Ez volt az Enron törvénye 1990-ben, amely elindította a liberalizált nemzetközi hatalommal kereskedést.
R√∂viddel ezut√°n, Wakeham-et a t√°rsas√°g igazgat√≥tan√°csa elhelyezte az Enron Fel√ľlvizsg√°lati √©s Megfelel√©si Bizotts√°g√°ba.

Ahogy spekul√°lni kezdtek a rendszerrel, ahogy manipul√°lt√°k a p√©nz√ľgyi piacokat az id√Ķj√°r√°s m√≥dos√≠t√°s√°val sz√ľks√©gszer√Ľen magukkal h√ļzt√°k a h√≠rszerz√Ķ √ľgyn√∂ks√©geket. Az egyik legfontosabb el√Ķny az Enron sz√°m√°ra a versenyt√°rsakkal szemben, az inform√°ci√≥k beszez√©se: egyszer√Ľen t√∂bb volt bel√Ķle, mint a versenyt√°rsaiknak. Ez a r√©szben fizikai eszk√∂z√∂kkel szerzett inform√°ci√≥kat jelentett, de az Enron nem √°llt meg itt.
Foglalkoztattak CIA √ľgyn√∂k√∂ket, akik b√°rmit megtal√°lnak b√°rkir√Ķl. A k√∂vet√©s helyett az id√Ķj√°r√°st a Weather Channel v√°llalat meteorol√≥gus szem√©lyzet√©vel figyeltett√©k. Menetrend szerint, 4:30 adatokat let√∂lteni a m√Ľholdr√≥l, √©s megosztani a megl√°t√°sokat a megfelel√Ķ keresked√Ķkkel 7:00-kor.
Az 1990-es √©vek v√©g√©n a kutat√°si er√Ķfesz√≠t√©seket abba az ir√°nyba terelt√©k, hogy a csoport alapjait h√≠rszerz√©si jelent√©sek adj√°k, reggel tartott eligaz√≠t√°ssal...

A Bush csal√°d


Lay-nek az Enron kereszt√ľl sok kapcsolata volt, t√∂bbek k√∂zt a Bush csal√°ddal √©s hasonl√≥ csoportokkal is. Az eln√∂k, George W. Bush (Bush Jr.) szeretettel h√≠vja Ken Lay-t "Kenny Boy-nak". Greg Palast k√∂nyv√©ben "The Best Democracy Money Can Buy" (Legjobban a demokr√°ci√°ban lehet p√©nzt v√°s√°rolni) √≠rja, hogy ez jellemz√Ķ a Bush / Enron kapcsolatokra, √≠gy: a Pioneer Lay az Enron Corp(?) c√©ge.
Amerika els√Ķ sz√°m√ļ hatalmi spekul√°nsa (1,8 milli√≥ tag a 2000-es republik√°nus eln√∂kv√°laszt√°si kamp√°nyban).
Lay szem√©lyes tan√°csad√≥ volt Bush idej√©n a v√°laszt√°s ut√°ni "√°tmenetben". A c√©g titkos tal√°lkoz√≥kat rendezett az energia tervek el√Ķk√©sz√≠t√Ķivel. Bush v√©dte a villamosenergia deregul√°ci√≥t, ami nagy nyerem√©nyt jelentett az Enron sz√°m√°ra. A cs√Ķd sem jelentett akad√°lyt.
A cs√Ķdelj√°r√°s k√∂zbeni ellen√Ķrz√©sek ut√°n megmaradt egyharmad milli√°rd doll√°r, amit a floridai √°llami nyugd√≠j alapba fektetett az Enron. H√°romszor annyit, mint b√°rmely m√°s √°llam az √∂tven √°llam k√∂z√ľl. A cs√Ķdbiztos Job Bush. A Bush-kl√°n √°ldatlan √ľzleti tev√©kenys√©g√©r√Ķl, ak√°r a d√©l-floriadai v√≠zrendszerr√Ķl, ak√°r a tulajdonos Azurix-r√≥l esik sz√≥, k√∂nyvt√°rnyit lehetne √≠rni. A specializ√°l√≥dott mag√°nt√Ķke kiv√°s√°rl√°s, √©s a The Carlyle Group egyike a k√©t f√Ķ csal√°di v√°llalkoz√°soknak, √©s az egyik az orsz√°g legnagyobb v√©delmi iparral rendelkez√Ķ v√°llalkoz√≥inak. A chemtrail permetez√©s egy katonai m√Ľvelet, √©s v√©grehajt√°sa a Carlyle Group seg√≠tette geoengineering programokkal t√∂rt√©nik.


A Bush-csal√°d r√©szv√©tele a rendszerben a megt√©veszt√©st, √©s a lakoss√°g meg√∂l√©s√©t jelenti, ami a Bush csal√°d ism√©tl√Ķd√Ķ b√Ľn√∂z√Ķi magatart√°s√°t mutatja. Csak a p√°rhuzamokat n√©zz√ľk. √ögyhiszem el√©g alaposan ismerj√ľk a 9/11-es √∂nmer√©nylet, vagy a Clinton-f√©le k√°b√≠t√≥szer-maffia kapcsolatokat is, ahogy a Reagan-f√©le p√°pa elleni mer√©nyletet, vagy a p√©nzmos√°si "tranzakci√≥kat" a BCCI londoni √©s Karacsi k√∂zpont (Nemzetk√∂zi Kereskedelmi √©s Hitel Bank) r√©sz√©r√Ķl, ahhoz, hogy tudjuk kik mozgatj√°k a "sz√°lakat".
Valamikor "tej√ľzemben is dolgoztam. Amikor megl√°ttam egy cs√≥t√°nyt tudtam, hogy a padl√≥ alatti akn√°ban cs√≥t√°nyok sz√°zai rejt√Ķznek, teh√°t kinyitottam a kaz√°n iszapol√≥ szelep√©t. A forr√≥ g√Ķz cs√∂kkentette a l√©tsz√°mot, de sohasem pusztult el mind.

Ki finanszírozza a Bush-családot?

A v√°lasz: egy kicsi befektet√©si bank, a Brown Brothers Harriman nev√Ľ. A Brown Brothers Harriman volt √©s maradt csal√°di v√°llalkoz√°s a legm√©lyebb √©rtelemben. A bank f√©lelmetes erej√©t √©s a minden√ľtt jelenl√©v√Ķ h√°l√≥zat√°t Prescott Bush szen√°tor eg√©szen 1972-es hal√°l√°ig igazgatta, √©s a bank mai is akt√≠v. Eg√©szen napjainkig, a legfontosabb kulcsa minden l√©p√©snek, ami George Bush √ľzleti, fedett m√Ľveletei √©s a politikai karrierj√©t illeti. A BBH egy mag√°nc√©g. Nem lehet BBH r√©szv√©nyeket v√°s√°rolni egyetlen t√Ķzsd√©n sem, mert a BBH (mint minden m√°s nagy bank) az Egyes√ľlt √Āllamok Federal Reserve Bank-ja al√° tartozik.
Annak √©rdek√©ben, hogy a friss t√Ķke (amely t√∂bb √©rt√©kkel b√≠r, mint a p√©nz, ami a m√°r forgalomban van), Brown Brothers Harriman tevlkenys√©g√©vel hat az Egyes√ľlt √Āllamok megrendel√©seire, amit a Federal Reserve Bank p√©nzzel. Persze, van a BBH v√°llalkoz√°sok sz√°m√°ra p√©nz, de amikor elkezdenek egy √ļj v√°llalkoz√°st, mint p√©ld√°ul az id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√°st is, a FED j√≥v√°hagy√°s√°val mehet csak. A FED m√∂g√∂tti tr√≥non pedig NM Rothschild √°ltal k√©pviselt Bank of England h√ļz√≥dik meg.

R√∂viden: a Bush csal√°d, Ken Lay √©s az Enron volt a megfelel√Ķ politikai, √ľzleti intelligencia katonai kapcsolatokkal, amelyek megk√∂nny√≠tik az id√Ķj√°r√°sbefoly√°sol√°si programot, de jobb, ha egy t√∂meggyilkoss√°ggal j√°r√≥ b√Ľncselekm√©nynek nevezz√ľk, amit minden √°llam t√∂rv√©nyei tiltanak, √©s t√∂bbnyire hal√°llal, vagy √©letfogytiglannal "jutalmaznak", bele√©rtve az USA-t is! M√≠g a legt√∂bb p√©nz√ľgyi piaci kereskedelmi m√Ľveleteket sokan megb√≠zhatatlannak tartj√°k, az √©rt√©kpap√≠roszt√°lyt gyakran tekinti a legink√°bb produkt√≠v √©s stabil √ľzletnek a f√Ķkolomposok. A geoengineering tev√©kenys√©g √≥ri√°si √ľzlet, de egyszer felel√Ķss√©get is kell v√°llalni a k√∂vetkezm√©nyei√©rt, mert a Morgan, Clinton, Bush, Rothschild, Rockefeller, Soros, Murdoch, √©s brit kir√°lyi retyerutya ideje is lej√°r, ahogy a t√∂bbi gazember√© is...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#21 | Arany - 2012.08.17. 08:42:17
Viktor, ha megengedsz egy jótanácsot...

A technika ördöge, és nem cenzUra!
Ha m√°sf√©l √≥r√°ig a kis ablakba √≠rt√°l, akkor b√°rmi el√Ķfordulhat, m√°r r√©gen nem vagy kapcsolatban az oldallal, csak a saj√°t g√©peddel...
Az elk√ľld√©sn√©l kapcsol√≥dsz vissza, de nem fog l√°tszani a be√≠r√°sod. Ilyenkor l√©pj vissza az el√Ķz√Ķ oldalra, ott lesz az "alkot√°s", √©s akkor ha √ļjra pr√≥b√°lkozol a k√ľld√©ssel, akkor val√≥szin√ľleg megjelenik.
A hossz√ļ id√Ķ alatt le√≠rt √≠r√°sokat √©rdemes menteni, mert lehet, hogy elsz√°ll az √©terbe, ha nem √≠gy cselekedsz.
Velem is el√Ķfordult m√°r ilyen, √©s soha nem a cenz Ura volt.

ITT NINCS ILYEN!

Ha az √≠r√°sod a megjelen√©se ut√°n t√Ľnik el, akkor gyanakodhatsz, de ahhoz nyomdafest√©ket nem t√Ľr√Ķ sz√∂veg kell, hogy legyen...

Ne légy paranoiás!
#22 | kentaur8 - 2012.08.24. 18:31:46
nyoamt√©kosan megk√©rek mindenkit, HOGY AMIT FELTESZ REP√úL√ēS FOT√ďT AMINT HUZZA A CS√ćKOT, K√ĖZ√ĖLJE A PONTOS HELYSZ√ćNT V√ĀROS UTCAN√ČV, √ČS √ČV, H√ďNAP, NAP, √ďRA PERC, MERT EGY KAPCSOLATOMMAL BE TUDJUK AZONOS√ćTANI A G√ČPEKET.HA NINCS BENNE ARENDSZERBEN A G√ČP, AKKOT KIUGRIK A NYUL A BOKORBOL HOGY STEALTH-TECHNOL√ďGI√ĀVAL MENNEK, AMIT NEM VESZ √ČSZRE A RADAR, VAGY PEDIG NEM AKARJ√ĀK √ČSZREVENNI AZ ILLET√ČKESEK, MERT BEVANNAK FENYEGETVE
#23 | Tulok - 2012.08.25. 05:50:25
Kedves kentaur8! Kor√°bban m√©g foglalkoztunk a d√°tummal, mert sz√°nd√©kunkban √°llt m√©rni a csapad√©kban tal√°lhat√≥ √∂sszetev√Ķket, de olyan mennyis√©g√Ľ r√©szecske-scanneres vizsg√°latot kellene elv√©geztetn√ľnk, amit nem gy√Ķzn√©nk anyagilag (n√©ha m√©r√ľnk). Az utca, h√°zsz√°m pedig felesleges lenne.
Igaz√°b√≥l a permetez√Ķk sem √ľgyelnek a l√°thatatlans√°gukra, mert flightradar24.com-on is l√°that√≥ a legt√∂bb g√©p √ļtvonala, felsz√°ll√≥ √©s c√©lb√°zisa.
Az "illet√©kesek" j√≥l tudj√°k mi folyik felett√ľnk, de mint b√Ľnt√°rsak, nem fognak l√©pni, ahogy az EU-hoz be√©rkezett t√∂bb mint 1600 vegyi-permetez√©ssel kapcsolatos feljelent√©st sem t√°rgyalja a Nemzetk√∂zi B√≠r√≥s√°g.
"Fej√©t√Ķl b√Ľzlik a hal"!

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum