NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Egy √Ķr√ľlt csal√°d uralja a vil√°got
Egy √Ķr√ľlt csal√°d uralja a vil√°gotHa megvizsg√°ljuk a "t√∂rzsk√∂nyveket", √©rdekes √∂sszef√ľgg√©sekre lehet tal√°lni a rokoni sz√°lak kapcs√°n, a jelenlegi √∂sszes, √©s a kor√°bbi uralkod√≥i csal√°dok, de az amerikai eln√∂k√∂k vonatkoz√°s√°ban is. Az oldalon m√°r foglalkoztam egy cikkben az √ļn. "angolsz√°sz misszi√≥val", b√°r azt nem a Bill Ryan-f√©le hom√°lyos, semmitmond√≥ interj√ļ alapj√°n √≠rtam. A c√≠m alapj√°n sokan erre asszoci√°ltak. Link
Tal√°n jobban megvil√°g√≠tja a k√©rd√©st, ha egy kis magyar√°zatot f√Ľz√ľnk a sz√°rmaz√°sbeli saj√°toss√°gokhoz. A "B’rit-ish" h√©ber jelent√©se: sz√∂vets√©gi n√©p vagy a sz√∂vets√©g n√©pe. Ez a sz√∂vets√©g az oka az angolsz√°sz nemzetek gazdags√°g√°nak √©s hatalm√°nak, mondja az √ďsz√∂vets√©g magyar√°zata, mert J√≥zsef k√©t fi√°t√≥l erednek a mai angolsz√°sz nemzetek, √≠gy Efraimt√≥l a Brit nemzetk√∂z√∂ss√©g tag√°llamai. √Črdekes, hogy Roosevelt (kor√°bban Rosenfeld, ahogy R√°kosi is Rosenfeld volt) √©s Churchill, "a n√©met birodalommal" harcoltak a testv√©ris√©g nev√©ben, pedig szoros rokoni sz√°lakkal kapcsol√≥dnak egym√°shoz. Mindenki itt van, az √∂sszes jelenlegi √©s lev√°ltott, mert az eur√≥pai kir√°lyi csal√°dok szorosan √∂sszefon√≥dnak egym√°ssal. A brit kir√°lyi csal√°dr√≥l ismert, hogy n√©met sz√°rmaz√°s√ļ. √Čs m√©gis, az √ľk-√ľk-√ľk-√ľk-unok√°ik is h√°bor√ļztak m√°r egym√°s ellen.

Az amerikai eln√∂k√∂k hossz√ļ t√∂rzsk√∂nyv√©t tekintve, szinte mind kir√°lyi v√©r, kezdve George Washington-t√≥l, aki III. Edward, Anglia kir√°ly√°nak lesz√°rmazottja. √ćme, n√©h√°ny p√©lda:

3. elnök, Thomas Jefferson, III. Edward király leszármazottja
4. elnök, James Madison, I. Edward király leszármazottja
6. elnök, John Quincy Adams, III. Edward király leszármazottja
9. elnök, William Henry Harrison, I. Edward király leszármazottja
12. elnök, Zachary Taylor, I. Edward király leszármazottja
14. elnök, Franklin Pierce, I. Edward király leszármazottja
19. elnök, Rutherford Hayes, I. Dávid király skót király leszármazottja
22+24. elnök, Grover Cleveland, I. Edward király leszármazottja
26. elnök, Theodore Roosevelt, III. Edward király leszármazottja
27. elnök, William Taft, I. Edward király leszármazottja
29. elnök, Warren Harding, II. Ethelred király leszármazottja
30. elnök, Calvin Coolidge, II. Henrik király leszármazottja
31. elnök, Herbert Hoover, János király leszármazottja
32. elnök, Franklin D. Roosevelt, III. Edward király leszármazottja
38. elnök, Gerald Ford, I. Edward király leszármazottja
41. elnök, George Bush, I. Edward király és Angol és I. Alfonso portugál király leszármazottja
42. elnök, Bill Clinton, II. Henrik király leszármazottja
43. elnök, George W. Bush, I. Edward király és Angol és I. Alfonso portugál király leszármazottja
44. elnök, Barack Hussein Obama, Angliában a fehér anyja leszármazottja I. Vilmos és II. Henrik királynak


Egyes v√©leked√©sek szerint, Bill Clinton 42. eln√∂knek, Nagy Alfr√©d √©s III. Edward is √Ķse, de √©rdekess√©g, hogy a legut√≥bbi eln√∂kv√°laszt√°son John McCain volt az "ellenjel√∂ltje" Obam√°nak, aki ugyanabb√≥l a sk√≥t kir√°lyi v√©rvonalb√≥l sz√°rmazik. Sara Palin (a Republik√°nus P√°rt aleln√∂kjel√∂ltje a 2008. november 4-√©n tartott Egyes√ľlt √Āllamokbeli eln√∂kv√°laszt√°son), √©s Al Gore (Nobel-b√©ked√≠jas volt aleln√∂k) George W. Bush eln√∂k "ellenjel√∂ltje", csak√ļgy mint Bush, a Skull and Bones (Yale egyetem Koponya √©s Csontok nev√Ľ vezet√Ķ titkos t√°rsas√°ga) tagjai, akiket esk√ľj√ľk eg√©sz √©leten √°t tart√≥ k√∂lcs√∂n√∂s h√Ľs√©gre k√∂telez.
√ćgy m√Ľk√∂dik az USA-ban a sz√≠nlelt demokr√°cia.
Obama anyja is kapcsol√≥dik a k√∂vetkez√Ķ volt amerikai eln√∂k√∂kh√∂z, Jimmy Carter, Harry S. Truman, George Bush, Woodrow Wilson √©s James Madison, valamint a kor√°bbi aleln√∂kh√∂z, Dick Cheney-hez √©s a "h√°z" p√°r egykori tagj√°hoz, meg az alkotm√°nyos b√≠r√°khoz.


David Icke is meger√Ķs√≠ti ezeket a kapcsolatokat "The Biggest Secret" (A legnagyobb titok) c√≠m√Ľ k√∂nyv√©ben. V√©lem√©nye szerint legal√°bb 33 amerikai eln√∂k kapcsol√≥dik a S√°t√°ni v√©rvonalhoz, amely m√©g mindig kez√©ben tartja a gyepl√Ķt, de nem tartja kiz√°rtnak, hogy az √∂sszes.

"Ugyanez a 't√∂rzs' ellen√Ķrzi Eur√≥p√°t, b√°r az USA-√°t mindig London vez√©relte. Val√≥j√°ban √Ķk voltak akik l√©trehozt√°k Londont. Nagy-Britannia √©s a brit korona, mindig szorosan egy√ľtm√Ľk√∂d√∂tt az Egyes√ľlt √Āllamokkal", √≠rja David Icke √©s eml√©keztet a h√°tt√©rgyarmatos√≠t√°sra. A brit korona mindig is a tulajdonosa volt a legf√Ķbb hatalomnak.

Könyve szerint:

"Az aktu√°lis brit uralkod√≥ v√°lasztotta ki a korm√°nyz√≥t az amerikai gyarmatokon, aki most az 'eln√∂ke' az Egyes√ľlt √Āllamoknak. Az uralkod√≥ elrendelte a kereszt√©ny hit terjeszt√©s√©t, bele√©rtve a bennsz√ľl√∂tteket is, √©s megk√∂vetelte, hogy a sz√≥ az igaz Istenr√Ķl √©s a kereszt√©ny hitr√Ķl, ne csak a telepesekhez, hanem a vadakhoz is eljusson, hogy √Ķk is r√©szesei lehessenek a 'Paradicsom' √∂r√∂meinek. Ha az indi√°nok nem fogadt√°k el √∂nk√©nt a hitet, csak ki kellett √ēket seg√≠teni.... A bensz√ľl√∂tt kult√ļra √©s tud√°s elpusztult. M√©gis feh√©r telepesek kellettek, hogy tov√°bbra is a kereszt√©ny terrorizmus ig√°ja alatt √©ljenek a reform√°tusok √©s a purit√°nok. Kereszt√©nys√©g volt a ments√©g a t√∂meggyilkoss√°gra az √Ķslakosok ellen Amerik√°ban. A t√∂meggyilkoss√°g, amit soha nem b√ľntettek.
Mindez ... ma is √©rv√©nyben van. A ... Virginia Company egyszer√Ľen megv√°ltoztatta a nev√©t, ma m√°r Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok. ... Az Egyes√ľlt √Āllamok nem egy orsz√°g, hanem egy c√©g, amely tulajdonosa ugyanaz a v√©rvonal ... a Testv√©ris√©g, amely tulajdonosa a Virginia T√°rsas√°gnak. Az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok nem m√°s, mint ... Virginia T√°rsas√°ga a brit koron√°nak.
"

A Federal Reserve System ugyanahhoz a családhoz tartozik, amihez a Testvériség Európában, és amelyekhez a többi Amerikában. De van egy másik szempont.
Ki birtokolja ténylegesen a vagyonát a Virginia Társaságnak?
V√°lasz: a Vatik√°n. 1213. Okt√≥ber 3-√°n J√°nos kir√°ly azt √°ll√≠totta, mint angol kir√°ly, hogy 'az auton√≥mia szuver√©n joga Angli√°nak √©s odaadta a p√°p√°nak, mint 'Krisztus helytart√≥j√°nak' eg√©sz vil√°g bitorl√≥ uralm√°t. Cser√©be a p√°pa megadta, hogy a korona uralkodik az √∂sszes ter√ľleteken. A korona ... a f√Ķn√∂k, √©s a Vatik√°n a tulajdonosa.
A Rockefeller csal√°d k√©pvisel√Ķje a londoni k√∂zponti v√©rvonalnak Amerik√°ban, √©s √Ķk m√°r val√≥sz√≠n√Ľleg arr√≥l is tudnak, ki lesz az eln√∂k. A londoni ... Elit d√∂nt. A Queen of England, F√ľl√∂p herceg √©s a f√Ķ csal√°dtagjai, a kir√°lyi csal√°d tudja ezt, √©s √Ķk hajland√≥k seg√≠teni a szervezetet. Ki a Nagymester az angol szabadk√Ķm√Ľvesekn√©l?
A kir√°lyn√Ķ unokatestv√©re, a "Duke of Kent". A szabadk√Ķm√Ľves testv√©ris√©g d√∂nt. Aki nem szolg√°lja a testv√©ris√©g √©rdekeit, meghal"
.

V√©lem√©nyem szerint, a Vatik√°n h√°tt√©rbe szorult. Az illumin√°tusok Antikrisztus√°nak elj√∂vetele k√∂zeledt√©vel, a J√≥ √Čg tudja h√°ny "csap√°s" k√∂z√∂tt, a 200-225 k√∂z√∂tt zsid√≥k √°ltal R√≥m√°ban √≠rt √ďtestamentum, √©s a 350-375 k√∂z√∂tt szint√©n zsid√≥k √°ltal R√≥m√°ban √≠rt √öjtestamentum alapj√°n l√©trehozott, sok ponton "s√°nt√≠t√≥" judeo-kereszt√©nys√©g lerombol√°sa is r√©sz√©t k√©pezi a "csap√°soknak". K√∂sz√∂nhet√Ķen annak, hogy a judeo-kereszt√©nys√©g csak elferd√≠tett kreat√ļr√°ja a zsid√≥k √Ķsellens√©gek√©nt szerepel√Ķ Kereszt√©nys√©gnek.

De nem csak a nemesség tartozik a pszichopaták kasztjához.

K√ľl√∂n√∂s aggodalomra ad okot az √ļgynevezett "B` nai (a Sz√∂vets√©g fiai) B `rith" ("Sons of the Covenant"). Ez a szervezet 1843-ban alakult New Yorkban. A zsid√≥ vezet√Ķ Rabbi Meir Kahane mondta, hogy a Warburgok m√∂g√∂tt volt egy titkos rend a B `nai B` rith. A h√°rom zsid√≥ szerz√Ķ szerint (Executive Intelligence Review, 1975), a B `nai B` rith, mint egy priv√°t h√≠rszerz√Ķ szervezetek√©nt alakult meg, r√©szek√©nt a House of Rothschildnak. Felt√Ľn√Ķ hasonl√≥s√°g a r√≠tusok, szimb√≥lumok, a kiv√°l√≥ min√Ķs√©g√Ľ ideol√≥gia √©s szerkezet vonatkoz√°s√°ban. Neh√©z meghat√°rozni a tev√©kenys√©gek kapcsolat√°t a B `nai B` rith √©s a szabadk√Ķm√Ľvess√©g k√∂z√∂tt. Tal√°n csak v√©grehajt√≥k.

Magyarorsz√°gi tags√°ga: Orb√°n Viktor, Jeszenszky G√©za, Kapolyi L√°szl√≥, Kiss J√°nos, Lovas Istv√°n, Magyar B√°lint, M√°rv√°nyi P√©ter, B√°ny√°sz Rezs√Ķ, Bauer Tam√°s, Bolg√°r Gy√∂rgy, D√°vid Ibolya, Demj√°n S√°ndor, Demszky G√°bor, E√∂rsi Istv√°n, Farkash√°zy Tivadar, B√°ny√°sz Rezs√Ķ, Jancs√≥ Mikl√≥s, Pet√Ķ Iv√°n, Szentiv√°nyi Istv√°n, Tam√°s G√°sp√°r Mikl√≥s, Zwack P√©ter, Suchmann Tam√°s, Sur√°nyi Gy√∂rgy, √©s esetleg az "√ļjabb tagok", stb.L√©nyeg, hogy legyen n√©mi zsid√≥ sz√°rmaz√°s.

A felsorol√°sb√≥l l√°that√≥, hogy el√©g sil√°ny a "felhozatal", t√∂bbnyire kisst√≠l√Ľ tolvajokkal, rabl√≥kkal, √©s m√°s p√°holyok is k√©pviseltetik magukat Magyarorsz√°gon. Azok is hasonl√≥ gagyi csal√≥kkal, mert vagyonukat √©s hatalmukat csak annak k√∂sz√∂nhetik, hogy az orsz√°g b√©k√©s n√©pess√©ge j√≥hiszem√Ľen megb√≠zott benn√ľk. Ezzel a "felk√©sz√ľlts√©ggel", a nyugati demokr√°ci√°kban legfeljebb mosogathatn√°nak, viszont g√°tl√°stalans√°gban fels√Ķ kasztot k√©peznek. A bizony√≠tott b√Ľncselekm√©nyeik ismeret√©ben, nyugaton m√°r b√∂rt√∂nben lenn√©nek, √©s elmagyar√°zn√°k sz√°mukra a sajt√≥ban is, hogy aki nem tud √©szrev√©tlen√ľl, a lakoss√°got √ľgyesen megt√©vesztve csalni, lopni, hazudni, az nem k√∂z√©j√ľk val√≥, mert nem alkalmas a feladatra, vagyis h√ľly√©kre nem tartanak ig√©nyt...

A volt szovjet-csatl√≥s keleti blokk orsz√°gai eset√©ben am√ļgy is elmondhat√≥, hogy min√©l jobban hagyt√°k √©lni valamelyik tagorsz√°g lakoss√°g√°t, ann√°l kevesebbet gondolkodtak azon, hogy mikor, mivel, √©s mennyire verik √°t az embereket. Azt pedig, hogy a gengszterv√°lt√°skori gener√°ci√≥k t√ļlnyom√≥ r√©sz√©nek fogalma sem volt az akkori nyugati demokratikus lehet√Ķs√©gekr√Ķl, √©rthet√Ķ, mert t√∂bbnyire meg sem tapasztalhatt√°k. Nem ment √°t a k√∂ztudatba, mert amir√Ķl nem tudnak, arra nincs ig√©ny.
Szinte hermetikusan elz√°rta ett√Ķl a sz√°nd√©kosan rendk√≠v√ľl gyenge idegen nyelvi oktat√°s, √©s az, hogy nem igaz√°n volt mi√©rt kimenni, k√∂r√ľln√©zni ebben a k√©rd√©sben.
V√©geredm√©nyben a K√°d√°r-rendszer feladata volt, hogy az √ļjabb gener√°ci√≥kat elaltassa √°tmeneti relat√≠v j√≥l√©ttel, kinevelve a "g√≥jok" p√©nz√©n a k√∂vetkez√Ķ gener√°ci√≥ fosztogat√≥it, √©s megv√°rja, m√≠g kihal a kor√°bbi, m√©g a Horthy-korszak alatt nevelkedett gener√°ci√≥, mik√∂zben "megt√∂ltik a malacperselyt", amit 1989-ben √∂sszet√∂rhettek egy "peresztrojk√°nak" nevezett szabadrabl√°si tranzakci√≥val. Ezut√°n sz√©tloptak mindent.

M√≥zes 24:60 "√Čs meg√°ld√°k Rebek√°t, √©s mond√°k n√©ki: Te, mi hugunk! szaporodj√°l ezerszer val√≥ ezerig. √Čs b√≠rja a te magod az √Ķ ellens√©geinek kapuj√°t".
A "tervet" m√°r j√≥csk√°n t√ļlteljes√≠tett√©k, mik√∂zben az eredeti S√°t√°nista v√©rzsid√≥ vonal felh√≠gult ashken√°zi m√Ľzsid√≥kkal, de "megynugtat√°sul", a zsid√≥ ideol√≥gia mindig tal√°l indokot m√©g azok elpuszt√≠t√°s√°ra is, akik seg√≠tettek rajtuk, mert a pszichopata ezt sem tudja √©rt√©kelni. Ehhez m√©g cionizmus sem kell! Am√ļgy a "b√©k√©s" k√©t kasztos (rabszolg√°k √©s arisztokr√°cia) m√Ľvil√°guk alapjai gyenge l√°bakon √°llnak, mert ahogy jelenleg is ellens√©g a k√≠nai zsid√≥s√°g, bel√ľl is szaporodnak az ellens√©geik. K√©nytelenek egym√°s ellen fordulni. ahogy Szt√°lin is tette a Zsid√≥ Vil√°gkorm√°nnyal, mert √Ķk ilyenek...
(L√°sd: A skorpi√≥ √©s a tekn√Ķs mes√©je... Link )

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#121 | piskota - 2012.09.02. 18:08:26
Lacik√°m!
A min√Ķs√≠t√©st v√°llalom! V√©gre valaki helyesen √©rt√©kel.., de-h√°t neked mindig nagyon j√≥ megl√°t√°said vannak...
Gyz
#122 | Tulok - 2012.09.02. 20:30:04
Zolikám! Tudom, hogy a kisördög ott bujkál benned... de így szoktunk meg. Mondanám, hogy majd kinövöd, de ebben a korban?
#123 | Hegel - 2012.10.15. 18:24:53
H√ļ√ļ√ļ 3 napon √°t olvastam a cikkhez tartoz√≥ hozz√°sz√≥l√°sokat.

A nemzeti gazdas√°gi lop√°s szerintem is 88-89 √≥ta fejenk√©nt sim√°n az 50.000Ft √©rt√©ket b√Ķven kiteszi m√©gha nemis szem√©lyenk√©nti lebont√°sban hanem egy√©nenk√©nt kit jobban kit kev√©sbb√© √©rintve, de gyerekeink unok√°ink biza sz√ľlet√©s√ľk idej√©n m√°r ad√≥ss√°gcsapd√°ban vannak.

Ami a b√°torsz√≠v? nev√ľ fiut illeti, n√©hol v√©ltem felfedezni egyfajta m√°sk√©ntgondolkod√°st amit bizonyos meg√©l√©sei adhattak....a hal√°l k√∂zel√©ben valami furcsa dolgok jelentkeznek, m√©g akkor is amikor nem maga az ember hanem k√∂r√ľl√∂tte l√©v√Ķ emberekkel foglalkozik a hal√°l mezsgy√©j√©n.
Hiszen az hat√°r√°llom√°s √©s m√°sfajta √©letmin√Ķs√©g jellemz√Ķi vannak.

Néha van elbátortalanodik az ember aztán felbátorodik, részben energetizáltsága másrészt a hormonjainak adott szintjei határozzák meg.

Pl.Igen b√©k√©s ty√ļk vagyok de amikor az eny√©imet l√°tom vesz√©lyben √Ķlni is k√©pes vagyok - √©s EZT kell tudnom magamr√≥l hogy kord√°ban tudjam tartani az eg√≥m! - √©s ezzel mindenki igy van.

Nem a f√©lelemmel van baj az elp√°rolog r√∂gt√∂n bizonyos emberekb√Ķl mihelyt cselekedni√ľk kell a t√∂bbs√©g√©rt √∂v√©i√©rt hanem a gy√°vas√°ggal ami nem ugyan az!

Tulok remek ez az oldal is.
#124 | spartakusz - 2012.10.15. 19:42:25
Kedves Hegel!

Nem vagyunk gy√°v√°k... Nem f√©l√ľnk a hal√°lt√≥l, s√Ķt k√≠v√°njuk - mi√©rt? Mert a HAL √ĀL - azaz hamis - amikor azt √≠rom, hogy meg d√∂gl√∂k az azt jelenti, hogy meg d√∂gl√∂k - azaz a fizikai testem egy d√∂g - a hal - √°l az a meg v √°lt√°s ebb√Ķl a fizikai pokolb√≥l - ami ill√ļzi√≥, mert a teremt√Ķ nem annak teremtette - csak mi? vagy √Ķk - tett√©k azz√°! √ĀL T √ČS √ĀS!

seg√≠teni AKAROK! Ha tehetem - √©s mi√©rt ne tenn√©m - p√©nzel nem - de tev√©ssel igen - lehet√Ķs√©gem a kemping - mindig nyitva √°ll el√Ķtettek - csak az ipszilont kell tudnod el√≠rni - mint jelet √©s ingy√©r van neked - nektek magyar- ok - nak!

szeretlek bennetek!

spari....YYYY

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum