Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Goldman Sachs-ESM diktatúra Európában
Goldman Sachs-ESM diktatúra EurópábanLáthatók a gazdasági bérgyilkosok - a Világ mindent felfalni akaró "kisgömböce" a Goldman Sachs, ami az európai ironikus adósságválság nyilvánosságra került forgatókönyve szerint, amerikai "befektetési bankként", fokozódó ütemben csontozza ki Európát - részleteiben ismertté vált tervei, mivel Draghí bejelentése előtt egy nappal a Bloomberg feltárta minden részletét. Európa kifosztásának Goldman Sachs-eszköze az ESM megabank rendszer, ami a német szövetségi bíróság döntése után a tervek szerint megkezdte Spanyolország és Görögország felszámolását, ami burkoltan megfogalmazva "gazdasági felügyelet alá helyezést" jelent. A "megszorító intézkedéseket" heves tiltakozások jelzik. Portugáliában legalább egymillió ember vonult az utcára, de Spanyolországban milliók. A görög tüntetők is összecsaptak a "fizetésükért" megdolgozó rendőrökkel.


A helyzet elég faramuci. Adott egy rahedli országát és népét eláruló politikus, akik védelmét a rendelkezésükre bocsátott, és ezért fizetett bérgyilkosokká züllesztett rendőrségek és katonaságok látják el. A kettős feladatkör, a rend, biztonság fenntartása, és a tolvaj, hazaáruló politikusok elvtelen védelme, egyre több és nagyobb feszültséget okoz.
Általános sztrájk és zavargások Görögországban, sztrájkok és zavargások Spanyolországban, Portugáliában - mindegyik országban az emberek a fegyverek ellen mennek a megszorító intézkedések miatt. Athénban, a miniszterelnök és pénzügyminiszter megállapodott 11,9 milliárd eurós komoly "takarékossági programban" az ország fenyegető csődje miatt. További két milliárd euró folyik be az új adók bevezetésével az államkasszába.
Több tízezer görög tiltakozott az országos tüntetéseken és általános sztrájkot hirdettek a megszorító intézkedések ellen.

A "bankok Európájában" csődbe jutnak az extraprofittal záró, de mindig bajbajutott bankok, majd a néptől kizsarolt adókból "feltőkésítésük" után a "befektetők" megint kilopják a kasszát. Végülis nem nehéz egy bankot csődhelyzetbe hozni. Csak korrupt bíróságok, anyagilag érintett politikusok által aláírt "szerződések", és ezek létrejöttéhez szükséges törvények kellenek, nameg olyan "bankbefektetések", amelyek soha nem kerülnek kiegyenlítésre, mert azok veszik fel, akik megsegíttetik a bankokat. Kialakul egy ördögi kör, aminek az a lényege, hogy bankok feltőkésítése felemészti a nemzeti össztermék jelentős részét, és az ország működésképességének látszata megőrzéséhez nem marad költségvetési keret, amit IMF és EKB hitelekkel "pótolnak" ki. A látszólagos kényszerhelyzetben a "politikusnak" nevezett beépített valaha emberek, "kénytelenek tárgyalásokat folytatni" gazdáikkal/megbízóikkal, hogy hatalmuk és korrupciós lehetőségeik védelme illetve meghagyása érdekében legalább arra legyen "keretük", hogy le tudják verni a kifosztott lázongókat, illetve a médián keresztül tovább tudják hülyíteni az amúgy is hülye megválasztóikat. Az utóbbiak létszámát ki lehet pótolni választási csalásokkal, trükkös választási rendszerrel, amiben a kisebbség a többség, és soha meg nem valósuló ígéretekkel.


Spanyolország "kreatív" számlái esetében az EUSSR most készíti elő a feltétel nélküli gazdasági kapitulációt. A nullákba mindig belegabalyodok. A 40 milliárdos bankszanálási csomaggal Spanyolország lesz az első olyan ország, ahol hasznot húznak a feltételek nélküli szanálásból. Eredménye a pénzügyi rendszer három hónapos felülvizsgálata. A jóváhagyott 100 milliárd eurós banktámogatást államkötvényekbe, és pénzkölcsönben jelenik meg, amivel kapcsolatban a spanyol gazdasági miniszter, a Lehman exbankár, Luis de Guindos tagadta, hogy volt egy ilyen terv. Tudjuk, hogy hazudik...
A klubok Európájában az utolsó, már 2008-2009-ben általunk is előre láthatóan megalakuló "Berlini-klub", az a felszámoló, akit most ESM néven totálisan kifosztja Európát a Goldman Sachs "befektetői" érdekei szerint, a sajnos általunk már évekkel ezelőtt előre sejtett tervek alapján.
A leírtak az EU minden tagországára igazak, így már jobban megérthető az Orbán-rezsim osztogató-fosztogató politikának nevezett néphülyítése, és belső korrupciós ügyletei mellett a haza kiárusítása is.
Ha vicces kedvemben lennék, azt írnám, hogy ez egy olyan színielőadás, amelyiknek olvasatlanul is tudtuk a végét, de végig kellett seggelni, mert nem hagyhatjuk el a "nézőteret"...És egy kis feszültségoldóként: Szokás szerint zsebemben kotorásztam, és kezembe akadt vagy 200 forint apróban. Úgy döntöttem, hogy most nem rendezek belőle lakomát, eszem-iszomot, hanem befektetem. Tudom, hogy most sokan "kuláknak" tartanak, de esküszöm, nem loptam ezt a kis vagyont.
Gyorsan átnéztem az arany befektetési piacot. Annyit már tudok, hogy New York és London fertőzött aranyügyileg. Manhattanben, a Fifth Avenue és 47. utca környékén az ékszerüzleteknél megrendült a bizalom a kereskedőkben. A 10 unciás aranyrudakat, a Forth Knox-i aranykészlethez hasonlóan, wolfram-töltettel látták el.
A közel 18.000 dolláros rúd esetében az aranyozás pontosan olyan, mint az a valódi rudakon. Még a sorozatszámok, és tanúsítványok is stimmelnek.
A Breaking News beszámolt Ibrahim Fadl kísérletéről, amiben 100 ezer dollár értékű "aranyrudat" olvasztott fel, és láthatóvá vált a szürke wolfram. Az érdekesség az, hogy a különbség szinte észrevehetetlen, mivel a wolfram fajsúlya 19,25 gr/cm3, majdnem pontosan ugyanannyi, mint az arany 19,33 gr/cm3-es fajsúlya. Ellenőrzésre a szakirodalom a Vitruvius módszert ajánlja ( Link ) vagy a kiszámításos meghatározást ( Link ), de könnyen mérhető, észlelhető különbséget ezek sem adnak.
A "wolframmal töltött aranyrudak" márciusban jelentek meg Londonban. A svájci gyártó, az MTB, mint szakértő, aki a korábban valódi aranyat eladta, azt ajánlotta, hogy vásárolni csak megbízható kereskedőtől szabad, de a probléma az, hogy Ibrahim Fadl is egy megbízható kereskedő. Egy szó, mint száz, nélkülözhető vagyonomat nem fektetem aranyba, főleg nem Amerikában, vagy a briteknél, mert a titkosszolgálatok aranyhamisító bandáról beszélnek. Ilyenekről már korábban beszámoltunk a Rockefeller-családdal kapcsolatban. Woframhoz amúgy is hozzá lehet jutni a kiselejtezett villanykörtékből, aranyra meg eddig sem telt, meg minek is, nem ehető...

  Hozzászólások
#1 | KI-Takarito - 2012.09.28. 21:11:51
A pokolba vezetö út is ,jó szándékkal van kikövezve. Csak hát mindenkinek más a jó- a szándék - a kő. Mert ami nekik jó az nekünk nem kő , ami a mi szándékunk az nekik nem jó . Enni viszont mindenkinek kő-lene . Igy tehát nekünk nem jut most arany. Csak a kő . Nekik hiába a szándék ha most nem az a kor jő el vele. Hanem a milyenk az ARANYKOR jő el nekünk s béke veletek.Wink
#2 | utazo - 2012.09.28. 21:32:42
Lacikám,
Inkább valami innivalót kell ezen a pénzen venni. Nagyon csúnya perspektívát nyújt az osszefoglalásod. Viszont mindebböl a jelenlegi németországi kollégáim nem éreznek még semmit. Nem is hiszik el, mi a helyzet, mert jelenleg még nem érzik a dolgok komolyságát.Talán hiányzik a nyugatiakból a hírek helyes kiértékelése, összegzése, mert ¨Boldogok a leki szegények, mert nem látják a dolgok súlyát¨. Mindenesetre, nekünk magyaroknak nagyobb szerencsénk van, mert van egy pár agyafúrt emberünk.
Egyre jobban szeretem a Goldman Sachsot, meg a többi janicsárt.
Àldás - békesség
#3 | Tulok - 2012.09.28. 22:03:48
Üdvözöllek az oldalon Ki-Takarító! Úgy veszem észre, hogy még egy rímfaragóval gazdagodunk, amit elmésen megfogalmazott hozzászólásod is mutat...
Lehet, hogy belőlem is hiányzik szarka-gén?

Utazó! A "befektetésre" szánt horribilis összegből valószínűleg könnyű lenne leinni magunkat a sárga intellektualitásig (kannás borból 4-6 deci), de utána nem marad műtrágya-semlegesítőre.
Végeredményben itthon is hasonló az aránya a vak-látó embereknek, mint külföldön, csak itthon a rohamosan romló helyzet több látót termel ki ugyanannyi idő alatt. Gondolom ezért szimpatikus a Goldman Sachs számodra. Semmi sem tud jobban ébreszteni, mint egy hideg zuhany...
#4 | 328 - 2012.09.29. 00:40:36
Akkor mire lehet számítani eneszkában és egyéb nyugati országban? Ha kezdődik a begyűrűzés?A nemzetkőzi helyzeté??
#5 | Tulok - 2012.09.29. 04:27:14
Interest! Dióhéjban arra, hogy a gazdasági felügyelet alá vont országok minden értéküket elveszítik, miközben bankjaik feltőkésítésére az eurózóna országai, és maguk adják össze az ESM parancsa szerint a zsetont. A költségvetéseiket a minimumra csökkentik, hogy a rendfenntartó erők, és a minimális szolgáltatások még működjenek. Az EU támogatásokat már kezdetektől saját multicégeik veszik fel, ahogy Magyarország is ugyanannyi mezőgazdasági támogatást kap, mint Lengyelország, de csak néhány, többnyire nem magyar tulajdonú zrt. kap belőle.
A folyamat eredményeként megszerzik minden ország ásványkincseit, ahogy a görög olaj és gázvagyont, és ahogy a magyart is. Szanálják, majd felügyelet alá helyezik szinte az összes EU tagállamot, és teljesen kifosztják, leamortizálják a BRD-t. A végén minden Európában a Goldman Sachs, vagy ha úgy jobban tetszik, a City of London irányítása alá és tulajdonába kerül. Akinek nem tetszik esetleg, azokat leveretik a szerződések szerinti országok "kölcsönös segítséget" nyújtó tagjai rendfenntartóival. A folyamatossá váló éhínségek ellen a Monsanto GMO-s növényei adják a népességcsökkentés másik felét, és a maradék lázadó őslakosságot az általuk felduzzasztott "etnikum" közötti feszültség szításával próbálják kiirtani. Erre konfliktusra hivatkozva gettósítják a maradék lakosságot, rendkívüli állapotot hirdetnek ki, miközben vírusokkal, baktériumokkal permetezik, és mérgezik ételét, ivóvizét, levegőjét.
Ez Európa kiirtásának terve...
#6 | piskota - 2012.09.29. 09:40:43
Egyre inkább sürgetőbbé válik, hogy összefoglaljuk, hogy milyen elvek mentén, mit, és hogyan lehet elkövetni, megcselekedni azt, amit jelenlegi helyzetünkben megtehetünk anélkül, hogy általános életfeltételeink ne részben-, avagy teljesen lehetetlenüljenek el!
Ráadásul, már nagyon sokaknak ellehetetlenült az élete olyan mértékben, hogy a zsebükben kotorászva ténylegesen csak 200 forintot találnak, mint Laci, vagy még annyit sem...
Óvva intek mindenkit az önmaga elleni végzetes kétségbeeséstől, még attól is, hogy a valóban bűnös célszemélyt választva keresse életére a megoldást, mert vélem, hogy még a beszorított legális lehetőségeinket sem használjuk ki, nemhogy teljes mértékben, hanem alig-alig élünk vele...
Szisztematikusan kell feltárni ezen lehetőségeket, pontról, pontra, mert vannak ilyenek...
Ismételten vetem fel, kérdezem: feltétlenül szükséges zsidó belüggyé hagyni a választásokat?
Passzivitással is elősegíteni, hogy kényükre-kedvükre választgassanak az általuk összeállított listákról?
Tényleg, csak úgy lehet ezt a kérdést megközelíteni, hogy a pártok eleve megosztó gonosz szerepén túl, tekintettel a mindig fennálló választási csalásokra, beleértve a számítógépes csalási lehetőségeket is, végképp felesleges mindenféle kísérletet tenni helyzetünk javítására?
Lehetséges, hogy naiv, fiatalos tapasztalatlanságból fakadó optimizmusom vetné fel, hogy e téren is lenne teendőnk, keresnivalónk?
Gyöngyösi Zoltán
#7 | 328 - 2012.09.29. 09:59:35
Piskóta! A nép csak a csodát képes felfogni, és mindegy neki hogy azt lenin, vagy a lourdes-i miasszonyunk teszi. Ezt Fernando Pessoa mondta úgy 80-90 éve, ahogy valami olyasmit is, hogy aki képes megnyerni a választásokat, az elhiszi magáról, hogy a költségvetés számait is uralni tudja..
A parlamentbe nem lehet félig bejutni.. ezt én mondom.. a kialakult apátia, külföldön dolgozók egyebek miatt kb. a maradék de más módon gondolkodó nyugdíjas tömegek lennének az egyetlen mobilizálható tömeg, aminek a révén esetleg bejutnál. És akkor mi van? Mit ér el pl. 1-2 független képviselő? Milyen komplex környezetben? Még a tévék se mutatnak, ha nem akarják.. én azt gondolom nem valamiféle ellen pártra van szükség hanem ahogy itt körbejárjuk a komplex teljesértékü nézőpontra egyfajta középből gondolkodásra,onnan cselekvésre.. amibe talán belefér 1-2 ember jelölt támogatása, de mint láttuk a jobbiknál is hogy sült ez el? A nyugati jobban kidolgozott illetve élénkebb pártrendszerekben se tudnak megkapaszkodni a mindenféle új pártok, ufós, kalóz, egyéb... Most a regisztrációnak az lesz a hatása hogy a sok egyszerü nyugdíjas aki eddig eljárt,mert az kötelesség, stb. a felfogása szerint, eljárt tehát szavazni, most majd ha elfelejti, a párt nem intézi, stb. a regisztrációt, ott fog koppanni a szavazás napján.. ez előre vetíti hogy a nyugdíjasokra se számítanak, mint tényező..
#8 | Tulok - 2012.09.29. 11:24:33
Alapvetően a nép nem hisz már a csodákban sem, mert vagy gyanakvóvá, vagy szkeptikussá vált ezek iránt is. Látni kell azt is, hogy a nyugdíjas tömegek lassan, de biztosan elkopnak, és a következő generációnak már esélye sincs megélni a nyugdíjas kort. A 40-50-es korosztály, és a "régi öregek" halnak a legnagyobb számban.
Ami a pártoskodást illeti, alapvetően az határozza meg, hogy kik alkotják a kneszet (Magyar Parlament) képviselőinek szavazóbázisát. A szavazásra jogosultak közül még mindig túl sok azoknak a száma, akik nem tudnak, és nem akarnak tudni a körülöttük zajló folyamatokról, viszont az országházban ülőkre a választásra jogosultak 1/3-a szavazott. Mire olyan kényszerhelyzetbe kerül a "maradék" 2/3, hogy kénytelenek a sorsukkal foglalkozni, már nem lesz lehetőségük rá, és ha lesz is, több zsidó lesz az országban, mint magyar.
Interest, említetted a Jobbikot. Ahogy az országban felerősödtek a nemzeti szintű szerveződések, gyorsan leválasztottak egy részt zsidóék magukról, hogy aláaknázzák, majd megszerezzék a szerveződés irányítását.
Nyugati, jobban szervezett pártrendszerről írsz, összehasonlítva a itthoni nem magyarral, de meg kell említeni, hogy Magyarországon egyetlen állampolgárnak sem volt lehetősége 68 éve még belekóstolni sem a nyugati típusú demokráciák egykori szabadságába. Diktatúrából rablókapitalizmusba, majd bankimperializmusba csöppent emberektől nem lehet elvárni, hogy olyan helyzetfelismeréssel rendelkezzenek, amilyennel azok rendelkeznek, akik ebben nőttek fel.
Egyszerűen fogalmuk sem volt arról, hogy ez hogyan működik máshol.
1989-óta egyre nyíltabb diktatúrában élünk, tehát minőségi változás nincs, viszont látható, hogy a folyamatok ellen a "fejlettebb nyugati" demokráciában "nevelkedettek" sem tudnak hathatósan fellépni.
Zolikám! Mint már sokszor említettem, két lehetőség van a változtatáshoz. Vagy gyors káoszteremtés, amikor elérjük, hogy olyan állapotok jöjjenek létre, ami már gondolkodásra készteti az erre amúgy, helyzetüknél fogva nehezen mozdulókat, vagy kivárni, amíg a mohó rablóbanda idézi elő ezt a helyzetet, természetesen felkészülve tetteik következményeire.
Persze van egy harmadik lehetőség is, amikor beszállunk a ringbe, de ennél a meccsnél megvan kenve az összes bíró, saját szabályaik szerint játszanak, csalnak, piszkos eszközöket alkalmaznak, és közben ígéretekkel, fenyegetésekkel próbálják befolyásolni a ringbe lépőt.
Lehet választani a három lehetőség közül, vagy várni a csodát (már aki képes ilyen szintű önszuggesztióra).
Egy-egy ringbekerülőn leverni a Parlamentnek nevezett szemétdomb tevékenységét pedig megint csak annyit jelent, hogy olyat várunk el, amire magunk nem vállalkoznánk, tudjuk, hogy állandó támogatás nélkül életét és családja életét veszélyezteti, és esélye sincs a változtatásra.
Mellesleg, ha van elképzelésed a 2/3 mozgósítására, rendszeres tevékeny résztvevőjeként az oldal kialakításában, és nagy rálátásoddal a világpolitikára, minden ötlet, elképzelés, javaslat érdekel.
#9 | 328 - 2012.09.29. 13:30:41
Nem is várom el, hogy nyugati pártrendszerek logikájával akarjunk idehaza elmüködni.. és ott is megvan az eszköztár felhigítani a maradék kemény magot. Pl. eneszkában simán megtrükközik választást mert tartományi szinten szászország és berlini régiók (Berlint körbevevő,nem maga a világváros) simán jobbik arányaiban juttatná be a szélsőségeseket.. ) a sok bevándorló mára felborította ezt az egészet, nem is beszélve önkormányzati választásokról, ahol meg elég tartózkodási letelepedési engedély szavazáshoz. Ausztriában levitték 16 évesre a választási kort, stb. nem lehet ebben a rendszerben értelmesen müködni.. A lichtensteini nagyherceg tartja magát egyedül, ott a parlament azt csinál amit akar, addig amíg neki megfelel, ha kezdenék átlépni a határt, akkor simán megfenyegeti őket, hogy lemond, átmegy ausztriába, viszi a vagyonát, stb. A választási rendszerben egyetlen reformot lehetne beletenni: a svájci helyi nyílt közvetlen szavazásokat.. az egész falu kimegy a hegyoldalba, jegyző, polgármester, mindenki, végigmennek a témákon kézfeltartással szavaznak, jegyzőkönyv, stb. mindenki lát mindenkit.. de idehaza ez se müködne.

Igen, ez jó meglátás, tudatosan médiával elérték ,hogy a csoda is inflálódjon, ne legyen több mint az esti sómüsor, vagy amcsi, ügyesen eltorzított mozifilm! nekünk egyedileg mégis ebbe az irányba kell elindulni a saját kis életünkben.
#10 | piskota - 2012.09.29. 14:35:31
Lacikám!

Természetesen illúziókat nem kergethetünk...
"...amikor beszállunk a ringbe, de ennél a meccsnél megvan kenve az összes bíró, saját szabályaik szerint játszanak..."
Mint tudjuk, tapasztaljuk a TEMPO esetéből és gyakorlatából, hogy az államhatalom prostitúciója révén, a hatalombitorlókkal saját javukra alkotott, hozott, törvényeiket sem lehet betartatni...
Mégis, azaz mégsem szabad egy pillanatra sem feladni! A prostituált és főleg, meghatározóan zsidó "bíróságokon", ahol a bitorolt hatalmat elvtelen, bűnös módon érvényesíteni lehet, pedig a keretek meglehetősen korlátozottak, mégsem tekintem eredménytelennek a TEMPO látszólag többnyire meddő harcát!
Ezek a korlátozó keretek a választásokra vonatkozóan sokkal lazábbak, kevésbé zártak, kevésbé befolyásolhatók.
Magyarország az önállóságának, függetlenségének még a látszatát is elvesztette alig két évtized alatt!
Ez az országos zuhanás pártsemlegesen, töretlenül valósult meg! Egyetlen hatalomra került párt sem szakította meg ezt a folyamatot, sőt kormányra-kerülve fokozta azt! Nincs kivétel!
Ide vezetett, hogy a párt-alapszervezetek elfogadták a központi irányítást, elfogadták a fejükre küldött "ejtőernyősöket", míg beleszólásuk sem lehetett, hogy miként döntenek sorsuk felől!
Ez a jelenlegi helyzet... Minden tekintettben bukott elemek, sőt kimondottan Magyarország ellen kommunikáló, a közfelfogás szerinti hazaárulást elkövető bűnözői maffiózók befolyása érvényesül...
A Magyarországot tálcán felkínáló hazaáruló Antall idejében, a Kossuth-rádióban elhangzott adat szerint, a 386 fős országgyűlésben 118 zsidó, meg nyilván nem egy, származását titkoló, a zsidóság érdekeit maximálisan kiszolgáló, de a magyar Magyarországot kisemmiző, méltatlan gazember döntött sorsunk felől...
Egyértelműen a sötét zsidó világ ereszkedett az országra!
Ezt a sötét, kilátástalan zsidó világot kell felszámolni, megszüntetni, ez a feladat!
Ennek lehet eszköze, elindítója a következő választás, melynek pártsemleges jelszava lehet:
EGYETLEN ZSIDÓ IS SOK A MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉSBEN!
Gyöngyösi Zoltán

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 33% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum