Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Goldman Sachs-ESM diktatúra Európában
Goldman Sachs-ESM diktatúra EurópábanLáthatók a gazdasági bérgyilkosok - a Világ mindent felfalni akaró "kisgömböce" a Goldman Sachs, ami az európai ironikus adósságválság nyilvánosságra került forgatókönyve szerint, amerikai "befektetési bankként", fokozódó ütemben csontozza ki Európát - részleteiben ismertté vált tervei, mivel Draghí bejelentése előtt egy nappal a Bloomberg feltárta minden részletét. Európa kifosztásának Goldman Sachs-eszköze az ESM megabank rendszer, ami a német szövetségi bíróság döntése után a tervek szerint megkezdte Spanyolország és Görögország felszámolását, ami burkoltan megfogalmazva "gazdasági felügyelet alá helyezést" jelent. A "megszorító intézkedéseket" heves tiltakozások jelzik. Portugáliában legalább egymillió ember vonult az utcára, de Spanyolországban milliók. A görög tüntetők is összecsaptak a "fizetésükért" megdolgozó rendőrökkel.


A helyzet elég faramuci. Adott egy rahedli országát és népét eláruló politikus, akik védelmét a rendelkezésükre bocsátott, és ezért fizetett bérgyilkosokká züllesztett rendőrségek és katonaságok látják el. A kettős feladatkör, a rend, biztonság fenntartása, és a tolvaj, hazaáruló politikusok elvtelen védelme, egyre több és nagyobb feszültséget okoz.
Általános sztrájk és zavargások Görögországban, sztrájkok és zavargások Spanyolországban, Portugáliában - mindegyik országban az emberek a fegyverek ellen mennek a megszorító intézkedések miatt. Athénban, a miniszterelnök és pénzügyminiszter megállapodott 11,9 milliárd eurós komoly "takarékossági programban" az ország fenyegető csődje miatt. További két milliárd euró folyik be az új adók bevezetésével az államkasszába.
Több tízezer görög tiltakozott az országos tüntetéseken és általános sztrájkot hirdettek a megszorító intézkedések ellen.

A "bankok Európájában" csődbe jutnak az extraprofittal záró, de mindig bajbajutott bankok, majd a néptől kizsarolt adókból "feltőkésítésük" után a "befektetők" megint kilopják a kasszát. Végülis nem nehéz egy bankot csődhelyzetbe hozni. Csak korrupt bíróságok, anyagilag érintett politikusok által aláírt "szerződések", és ezek létrejöttéhez szükséges törvények kellenek, nameg olyan "bankbefektetések", amelyek soha nem kerülnek kiegyenlítésre, mert azok veszik fel, akik megsegíttetik a bankokat. Kialakul egy ördögi kör, aminek az a lényege, hogy bankok feltőkésítése felemészti a nemzeti össztermék jelentős részét, és az ország működésképességének látszata megőrzéséhez nem marad költségvetési keret, amit IMF és EKB hitelekkel "pótolnak" ki. A látszólagos kényszerhelyzetben a "politikusnak" nevezett beépített valaha emberek, "kénytelenek tárgyalásokat folytatni" gazdáikkal/megbízóikkal, hogy hatalmuk és korrupciós lehetőségeik védelme illetve meghagyása érdekében legalább arra legyen "keretük", hogy le tudják verni a kifosztott lázongókat, illetve a médián keresztül tovább tudják hülyíteni az amúgy is hülye megválasztóikat. Az utóbbiak létszámát ki lehet pótolni választási csalásokkal, trükkös választási rendszerrel, amiben a kisebbség a többség, és soha meg nem valósuló ígéretekkel.


Spanyolország "kreatív" számlái esetében az EUSSR most készíti elő a feltétel nélküli gazdasági kapitulációt. A nullákba mindig belegabalyodok. A 40 milliárdos bankszanálási csomaggal Spanyolország lesz az első olyan ország, ahol hasznot húznak a feltételek nélküli szanálásból. Eredménye a pénzügyi rendszer három hónapos felülvizsgálata. A jóváhagyott 100 milliárd eurós banktámogatást államkötvényekbe, és pénzkölcsönben jelenik meg, amivel kapcsolatban a spanyol gazdasági miniszter, a Lehman exbankár, Luis de Guindos tagadta, hogy volt egy ilyen terv. Tudjuk, hogy hazudik...
A klubok Európájában az utolsó, már 2008-2009-ben általunk is előre láthatóan megalakuló "Berlini-klub", az a felszámoló, akit most ESM néven totálisan kifosztja Európát a Goldman Sachs "befektetői" érdekei szerint, a sajnos általunk már évekkel ezelőtt előre sejtett tervek alapján.
A leírtak az EU minden tagországára igazak, így már jobban megérthető az Orbán-rezsim osztogató-fosztogató politikának nevezett néphülyítése, és belső korrupciós ügyletei mellett a haza kiárusítása is.
Ha vicces kedvemben lennék, azt írnám, hogy ez egy olyan színielőadás, amelyiknek olvasatlanul is tudtuk a végét, de végig kellett seggelni, mert nem hagyhatjuk el a "nézőteret"...



És egy kis feszültségoldóként: Szokás szerint zsebemben kotorásztam, és kezembe akadt vagy 200 forint apróban. Úgy döntöttem, hogy most nem rendezek belőle lakomát, eszem-iszomot, hanem befektetem. Tudom, hogy most sokan "kuláknak" tartanak, de esküszöm, nem loptam ezt a kis vagyont.
Gyorsan átnéztem az arany befektetési piacot. Annyit már tudok, hogy New York és London fertőzött aranyügyileg. Manhattanben, a Fifth Avenue és 47. utca környékén az ékszerüzleteknél megrendült a bizalom a kereskedőkben. A 10 unciás aranyrudakat, a Forth Knox-i aranykészlethez hasonlóan, wolfram-töltettel látták el.
A közel 18.000 dolláros rúd esetében az aranyozás pontosan olyan, mint az a valódi rudakon. Még a sorozatszámok, és tanúsítványok is stimmelnek.
A Breaking News beszámolt Ibrahim Fadl kísérletéről, amiben 100 ezer dollár értékű "aranyrudat" olvasztott fel, és láthatóvá vált a szürke wolfram. Az érdekesség az, hogy a különbség szinte észrevehetetlen, mivel a wolfram fajsúlya 19,25 gr/cm3, majdnem pontosan ugyanannyi, mint az arany 19,33 gr/cm3-es fajsúlya. Ellenőrzésre a szakirodalom a Vitruvius módszert ajánlja ( Link ) vagy a kiszámításos meghatározást ( Link ), de könnyen mérhető, észlelhető különbséget ezek sem adnak.
A "wolframmal töltött aranyrudak" márciusban jelentek meg Londonban. A svájci gyártó, az MTB, mint szakértő, aki a korábban valódi aranyat eladta, azt ajánlotta, hogy vásárolni csak megbízható kereskedőtől szabad, de a probléma az, hogy Ibrahim Fadl is egy megbízható kereskedő. Egy szó, mint száz, nélkülözhető vagyonomat nem fektetem aranyba, főleg nem Amerikában, vagy a briteknél, mert a titkosszolgálatok aranyhamisító bandáról beszélnek. Ilyenekről már korábban beszámoltunk a Rockefeller-családdal kapcsolatban. Woframhoz amúgy is hozzá lehet jutni a kiselejtezett villanykörtékből, aranyra meg eddig sem telt, meg minek is, nem ehető...

  Hozzászólások
#11 | Tulok - 2012.09.29. 16:33:56
Interest! A nyugatnak már ugyanazokkal a problémákkal kell megküzdenie, ami számunkra alapvető, kiindulási állapot volt 1989-ben, és sokat romlott a helyzet azóta. Mi, egyfajta referencia tűréshatárt jelentettünk ebben, amit rossz, de "követendő példaként" (?) riasztó. Egyfajta precedensként állították Magyarországot a nyugati polgárok elé. Ez natúr pszichológia. Láthatjátok, és ezért vagytok itt, mert mélyebb rálátásosotok van mint sokaknak, azzal kapcsolatban, hogy mi történik a világban, és hozadékaként, nálunk is. A nemlétező, csak fiktíve létrehozott válság, indokot teremt ma is, arra, hogy totálisan lepadlózzák Európa nemzeteit, mert ez kulcsfontosságú a cionista zsidó vezetés számára. Európa veszélyes a tudása, fejlettsége és felhalmozott intelligenciája miatt. Az alacsony szintű támadás, mindig arra épül, hogy miként lehet beavatkozni egy mesterségesen előidézett folyamat előre tervezett részelemeibe. Az eredményeket kiszámítják, tudjuk milyeneket. Nem szabad lebecsülni az ellenséget! Nem hülye, de van amit nem tud bekalkulálni, mert csak kívülről, nyomokban ismeri. A trükkök részletezése maradjon meg a bulvársajtó hírhajhászainak... nekünk az a feladatunk, hogy ne csak a szemétben kotorásszunk, hanem ott is megtaláljuk az értéket, ahol valójában rejtezik.
A csoda inflálódása manipuláció eredménye. Meg kell győződnie arról hívőinek, hogy nem csak az az út létezik, amit látszólag saját akaratából, de befolyásolás hatására érez a magáénak. Nagyon öntudatos és önálló gondolkodással bíró emberek írnak ezen az oldalon, és remélem az olvasótábor is ilyen. Ameddig lehetőségben áll, gondoskodni fogunk arról, hogy ez így is legyen. A tudás hatalom...

Zolikám! Tudom, hogy nem kergetsz illúziókat. A TEMPO esetében is jól indult a kutakodás. Egy rést találtak azon a falon, amiről korábban lepattogott minden próbálkozás. Ez az volt, amit a párttörvény igazából nem a számunkra, hanem a "rendszerváltó pártok" egymás elleni beépített védelemként alkalmaztak. Sajnos ebből már csak Minda Zoli és Fazekas Attila harca maradt, pedig tovább kellett volna lépni a nemzetközi hadsintérre, főleg a szélesebb körű megismerések terén.
A hatalom, az elnyomó, jogot, törvényeket, emberi jogokat, és mindenféle értéknormát felrúgó, semmibevevő hatalom, ami ellenünk jött létre, és ma is következetesen halad kitűzött céljai felé, olyan szélmalomharcot kényszerítene ránk, amiben mi csak veszíthetünk. A Gordiuszi-csomót sem azért vágta szét Nagy Sándor, mert előtte évekig bogozgatta. Van amikor egy csomót még érdemes kibogozni, és van amikor a legjobb kettévágni, és ezzel ha nem is véglegesen, de megoldani a kérdést.
A hatalomra kerülő pártok nem jó példák. A gengszterváltás óta egyetlen olyan párt alakult, amelyik kezdetben Torgyán megjelenéséig, nem az ország kifosztásáért alakult, és ez a Kisgazda Párt volt, de ezt is totálra vágta Torgyán aljassága, és Orbán "segítőkészsége". Persze a Kisgazda Párt nem jelentette az országot, mert tagjait jól ismertem. Nem is minősíteném, mert felesleges. A zsidó irányítású pártok felszámolása minden időben akkor volt a legnehezebb, amikor a legerősebbek voltak, de innen lehet legnagyobbat zuhanni.
Volt már rá számos precedens... ami azt mutatja, nem tévedhetetlenek.
#12 | 328 - 2012.09.29. 18:25:57
Tulok! kösz a hosszú választ itt... még annyit tennék hozzá, hogy annyi mozgástere maradt a társadalomnak, a spontán összefogásnak, tömegek esetleges ébredésére, hogy bár a 2006os események igan magasra emelték végül az ingerküszöböt, a hatalom ellen a háttérhatalom még nem játszotta ki a végső adukat, ami a célzást, utasítást nem értő kirakatpolitikusok esetében lehetséges. Egy amerikai filmben nagyon igaz szellemeskedés hangzott el: ,,egy politikust 2 dolog tud biztosan megbuktatni, ha az ágyban találják egy halott lánnyal vagy egy élő fiúval" . Kb ez meg ennél durvább szint az ,amire még beindulna az emberek spontán reakciója, viszont ez esetben is számítani lehet hogy ez irányított folyamat lenne.. még egy homokszem lehetne a gépezetben, ha politikus részegen, drogosan gázolna védtelen, szimpatikus áldozatot... de magát a rendszert ez se mozdítaná meg.. sőt megfordítva, előre lehet gondolkodni abban, hogyha nem elég ,,népszerü" egy kihívó egy most felépítésre kerülő ellenzéki, valami olyasmi is előkerülhet mint 94 ben.. Horn Gyula tisztázatlan balesete az egész választási hajrát eldöntötte, a közhangulatot. nagy kérdés, most ilyen lehetőségre készülnek-e vagy előadódna? A rendszerben ez kiváltana hatást...
#13 | Tulok - 2012.09.30. 03:25:03
Interest! Nincs hatalom és háttérhatalom, csak a hatalmat ténylegesen gyakorlók, és politikusnak nevezett bábuik. A kettő esetenként átfedésben is szerepelhet, de az ilyen nyilvánosság előtt megmutatkozók is klánokat képviselnek, többnyire nem a legerősebb irányítóikat dobva a mély vízbe, vagyis a nagyközönség elé.
A "mezei politikus" csak cserélhető bábú, egyetlen feladataként, hogy érdekeiknek megfelelően szolgálja gazdáit.

Tibi! Kérdésedre írhatnék hosszas "akadémiai székfoglalót", de egyszerűen csak annyi a válasz, hogy az itt gondolatokat cserélők már elérték saját belső felemelkedésüket, és többek közt ezért nincs közöttünk említésre érdemes nézeteltérés. Az embereknek el kell jutnia a gondolkodás legalább ezen szintjére, hogy össze tudják kapcsolni tudatukat, akaratukat, céljaikat.
A cél iránti alázat a legfontosabb. Meg kell tanulni, hogy alárendeljük magunk a célnak, és ne a célt alakítsuk büszkeségünkhöz, amivel hiányosságainkat próbáljuk takargatni. Minden közül a "cél" meghatározása a legnehezebb, de az alapelvet már korábban is közöltem: "Ne árts!"

A cikkben is azt veséztem ki röviden és tömören, hogy a kifosztási módszer milyen egyszerű alapokra, helyesen fogalmazva trükkre épül, viszont a hírekben szerepelő gazdasági, pénzügyi, és a szerves részüket képező háborús rizsa hozza létre azokat a részleteket, amiben elveszik a legtöbb ember.
Minden faj akkor vált paradigmát, vagy nem helyesen dimenziót: "A társadalmi méretű paradigmaváltásra akkor szokott sor kerülni, ha a lakosság nagy részében áll fenn hasonló konfliktus, és csupán a "gondolkodás, hozzáállás megváltoztatásával", amely viszonylag kevés pszichikai energiaráfordítást igényel, aránytalanul nagy alkotó energiákat lehet az elérendő közösségi célokra felszabadítani."
Az oldalon megjelenő szinte minden írás egyúttal az összképhez is hozzájárul, nem csak tényközlés, mert akkor kiírhatnám, hogy "híreket mondunk", vagy "időjárás-jelentés", esetleg "orvosmeteorológia".
Az összefüggések megismerése és megismertetése a tanulás és a tanítás olyan folyamatai, amik lehetővé tudják tenni az egység kialakítását. Minél kisebb a társadalom tagjainak tudásbeli eltérése, annál hamarább válik egységes álláspontúvá, és annál nehezebb megosztani is.
Ha megfigyelitek a folyamatokat, a fejlett nyugati demokráciákba is be kellett csempészni a számottevő társadalmi különbségeket, hogy megosztható legyen a társadalom. Ezt a "feladatot" látják el a politikus bábuk, az EU, az EKB, az IMF és a Világbank. A népjóléti, erős szociális hálóval rendelkező országokba ezért telepítettek muszlimokat, és biztos ami biztos, zsidókat is. Ahol rendelkezésre állt az etnikai konfliktushoz szükséges létszám, ott elmélyítették különböző előjelű diszkriminációkkal az ellentéteket.
#14 | piskota - 2012.09.30. 11:34:18
"
Napi Friss Hírek:
"2012.09.30. 08:52
Amerika felszólítja az Európai Uniót: minősítsék terrorszervezetnek a Hezbollahot
Az amerikai kongresszus több mint 250 képviselője nyílt levélben szólította fel az Európai Uniót, hogy minősítse terrorista szervezetnek és helyezze törvényen kívül a libanoni Hezbollahot."

Ezek után teljesen feleslegesnek tartom terrorista szervezetnek nyilvánítani az amerikai kongresszust, megtették, megerősítették ismételten saját maguk!
Vélem, hogy e megerősítés is teljesen felesleges volt, hiszen e tény, ha már előzőleg nem, de az 1900-as évek elejétől már mindenkinek fel kellett volna tűnnie!
Gyz
#15 | piskota - 2012.09.30. 12:41:15
wiiking!

"1cör is, aki még mindig nem ébredt fel a szavazósdi demokráciából annak ÉBRESZTÖÖÖÖ! Nem kell nekem hivatlan prókártorként "mennydörögni" ill. "osztani az észt" (bevallom nekem is hijján van Grin )
Akkor miért mennydörögsz, miért osztod?
Ébredni pedig esetleg nem neked kéne?
" Ilyenröl ne is álmodjunk amíg egy alapos nagytakarítást nem végzünk. A maradt tiszta MAG népe végre maga veheti kezébe az újjáépítés nemes feladatát!"
Mond, kedves wiiking, legalább álmaidban kaptál jelet, ígéretet az általad első-helyre sorolt nagytakarításról, vagy csak ez is paraszt vakítás, mint az idióta Antall idején volt?
A 2010-es választások esetében már meglehetősen sikeres volt a választásokkal kapcsolatos passzivitási propaganda, reklám.., meg is lett az ismert eredménye! Többek között Lisszabon!
Változatlanul az a kérdésem, most aktuálisan feléd kihegyezve, hogy miért is kellene, mindenféle ellenállás nélkül, zsidó belüggyé hagyni a választási procedúrát?
Az egy-húron pendülő megosztó pártok, a lehetséges, és valószínűsíthető választási csalásokról nincs vita közöttünk...
Megismételve a kérdést:
szóval, miért is kellene passzívan végignéznünk az országunk, nemzetünk, hazánk, otthonunk, családunk agóniáját?
Számodra sem felejthető, hogy legalább 1867 óta várunk a nagytakarításra..! Hol van, legalább az ígérete, az előszele?
Gyz
#16 | vitahum - 2012.09.30. 13:23:03
Kis hazánkban kell söprögetni, a nyugateurópaiak és amerikaiak már nagyon be vannak altatva.
Szerintem ki kellene szorítanunk magunk közül azokat, akik nem hagyják a tisztogatást. A rendőrnek, katonának, biztonsági őrnek is kell ennie, a gyereke óvodába jár, javíttatja az autóját, stb. Ezeket kis lakóhelyünkön beazonosítva ki kell közösítenünk. Nincs mese. Nem kell az apehosnak dolgozni, nem kell neki kenyeret eladni, nem kell a ygerekére vigyázni az óvodában, a társasházban mindennnap fel kell hívni a figyelmét arra, hogy amit tesz, nem szolgálja a közösség érdekeit.
Az emberi léyek társadalomban élnek. A szó: társ-AD-alom, a társ almot ad, segít, óv. Nem pedig elvesz, kihasznál.
#17 | piskota - 2012.09.30. 14:54:16
Megkérek mindenkit, kit illet, hogy szíveskedjen tudati szótárából a "kis-hazánk" kifejezést törölni!
Múltunk és valós történelmünk több méltóságot igényel!
Gyz
#18 | Tulok - 2012.09.30. 15:49:10
Üdvözöllek az oldalon Vitahum! Bár nehezen megvalósítható az elgondolás, magam is javasoltam már korábban a Posta-oldalon, de nem volt sok foganatja. Talán érdemes lenne megint egy kampányt indítani, de sok olyan is "áldozatul" esne, akinek közvetlenül nincs köze a hatalom elnyomást kiszolgáló rendszeréhez.
Gondolok itt olyan rendőrökre, akik nem hajlandók tömegoszlatásra, vagy kilakoltatásokra elmenni.
Sajnos bizonyos, ilyen piszkos munkákra kapható személyekről elmondható, hogy nem is magyar, izraeli kiképzést kapott, de magyarul is beszélő, és sok közöttük az identitás nélküli is. Nem beszélve a beöltöztetett, ellenőrizhetetlen gazemberekről (2006-ban innen is mentek a magánhadseregekből, ki provokátornak, ki jelzés nélküli rendőrnek).
A kuruc.info rendszeresen nyúl ilyen fényképes bemutató eszközökhöz, ami egy népítéleti megnyilvánulásba torkolás esetén országos szankciókat vonhat maga után.
A PJP (Polgári Jogokat Pártoló) egyesületnek magam is alapító tagja vagyok, de vádolni csak bizonyítékokkal érdemes, mert könnyen rágalmazási perbe futhat a túlbuzgó "megtorló". Hiába van igaza, ha nem tudja bizonyítani, és akkor arról még nem is beszéltünk, amikor meghamisítják a bizonyítékokat, vagy nem veszik figyelembe! Ilyen esetekben valóban csak a kiközösítés jöhet számításba, de egyrészt mindenkit mindenki nem ismerhet, másrészt az ilyen emberek a magukfajtával barátkoznak.
Szorgalmaznám a nyilvános (URH sávú rádión fogható) lehallgató készülékek alkalmazását, de könnyen felderíthetők, semlegesíthetők. Ettől függetlenül elég sok ponton kikezdhetők, és nem annyira ügyesek, hogy ne lehetne megtalálni a nyomaikat...
#19 | 328 - 2012.09.30. 20:45:14
Szerintem, ha pár alapdologra odafigyelünk, akkor mindegy hogy egy jó ember pártos, független képviselő, vagy hatalmi piramison kívüli.. ne vagylagosan válogassuk ki, hogy ki a jó ember.. egyelőre valószínüleg utolsó periódusban rengeteg független jó ember van önkormányzatoknál polgármesteri,stb. pozícióban. Borítékolható hogy finanszírozási kreált helyzet miatt sokan bebuknak, de ettől hogy pl. nem értek velük egyet, vagy mások, abban hogy résztvesznek pártvilágban, még jó emberek ők is, és hamarosan akaratuk ellenére is kikerülnek abból az alrendszerből... (mondjuk kb. 2010 után csontosodott meg a véleményem, hogy nem akarok tovább asszisztálni ehhez a valamihez, mikor a önkormányzati rendzsert is átalakították, előtte is kódolt problémák voltak, de mint sok település megmutatta, elég sokáig ki lehetett használni a kiskapukat stb-t. (Ennek vírtuóza volt a veresegyházi tanácselnök, polgármester, vagy 40 éven át...)
#20 | piskota - 2012.09.30. 21:56:35
wiking!

Évek óta mondom a magamét.., amit természetesen nem muszáj elfogadni, de arra már nem vállalkozom, hogy újra- és újra visszanyúljak az alapokhoz...
A jelmondatom teljesen pártsemleges, mely pontosítva így hangzik:
"Egyetlen nácionista zsidó is sok a magyar országgyűlésbe, a magyar közéletbe!"
2012. szeptember 27.-én írták:
"Ne mérgelődj Zolikám, tanulj inkább héberül. Tegnap a Kossuton Kósa elszólta magát és bevallotta hogy Izraelben közel ötszázezren kapták meg a magyar állampolgárságot tavaly óta, úgy hogy hamarosan el leszünk halmozva az újmagyarokkal..."
IX. hó 28.-án Budapest VIII. kerületében 11 óra magasságában utaztam a 9-es csuklós-buszon. Az utolsó ajtón szálltam fel, körbenéztem, s meghökkentem... Számlálásba fogtam... Ameddig beláttam a busz hátsó fertályát, olyan 25-30 fő lehetett.., nos NÉGYEN voltunk nyilvánvalóan nem-cigányok!
Gyz

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 33% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

Jelszó



Még nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum