Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Goldman Sachs-ESM diktatúra Európában
Goldman Sachs-ESM diktatúra EurópábanLáthatók a gazdasági bérgyilkosok - a Világ mindent felfalni akaró "kisgömböce" a Goldman Sachs, ami az európai ironikus adósságválság nyilvánosságra került forgatókönyve szerint, amerikai "befektetési bankként", fokozódó ütemben csontozza ki Európát - részleteiben ismertté vált tervei, mivel Draghí bejelentése előtt egy nappal a Bloomberg feltárta minden részletét. Európa kifosztásának Goldman Sachs-eszköze az ESM megabank rendszer, ami a német szövetségi bíróság döntése után a tervek szerint megkezdte Spanyolország és Görögország felszámolását, ami burkoltan megfogalmazva "gazdasági felügyelet alá helyezést" jelent. A "megszorító intézkedéseket" heves tiltakozások jelzik. Portugáliában legalább egymillió ember vonult az utcára, de Spanyolországban milliók. A görög tüntetők is összecsaptak a "fizetésükért" megdolgozó rendőrökkel.


A helyzet elég faramuci. Adott egy rahedli országát és népét eláruló politikus, akik védelmét a rendelkezésükre bocsátott, és ezért fizetett bérgyilkosokká züllesztett rendőrségek és katonaságok látják el. A kettős feladatkör, a rend, biztonság fenntartása, és a tolvaj, hazaáruló politikusok elvtelen védelme, egyre több és nagyobb feszültséget okoz.
Általános sztrájk és zavargások Görögországban, sztrájkok és zavargások Spanyolországban, Portugáliában - mindegyik országban az emberek a fegyverek ellen mennek a megszorító intézkedések miatt. Athénban, a miniszterelnök és pénzügyminiszter megállapodott 11,9 milliárd eurós komoly "takarékossági programban" az ország fenyegető csődje miatt. További két milliárd euró folyik be az új adók bevezetésével az államkasszába.
Több tízezer görög tiltakozott az országos tüntetéseken és általános sztrájkot hirdettek a megszorító intézkedések ellen.

A "bankok Európájában" csődbe jutnak az extraprofittal záró, de mindig bajbajutott bankok, majd a néptől kizsarolt adókból "feltőkésítésük" után a "befektetők" megint kilopják a kasszát. Végülis nem nehéz egy bankot csődhelyzetbe hozni. Csak korrupt bíróságok, anyagilag érintett politikusok által aláírt "szerződések", és ezek létrejöttéhez szükséges törvények kellenek, nameg olyan "bankbefektetések", amelyek soha nem kerülnek kiegyenlítésre, mert azok veszik fel, akik megsegíttetik a bankokat. Kialakul egy ördögi kör, aminek az a lényege, hogy bankok feltőkésítése felemészti a nemzeti össztermék jelentős részét, és az ország működésképességének látszata megőrzéséhez nem marad költségvetési keret, amit IMF és EKB hitelekkel "pótolnak" ki. A látszólagos kényszerhelyzetben a "politikusnak" nevezett beépített valaha emberek, "kénytelenek tárgyalásokat folytatni" gazdáikkal/megbízóikkal, hogy hatalmuk és korrupciós lehetőségeik védelme illetve meghagyása érdekében legalább arra legyen "keretük", hogy le tudják verni a kifosztott lázongókat, illetve a médián keresztül tovább tudják hülyíteni az amúgy is hülye megválasztóikat. Az utóbbiak létszámát ki lehet pótolni választási csalásokkal, trükkös választási rendszerrel, amiben a kisebbség a többség, és soha meg nem valósuló ígéretekkel.


Spanyolország "kreatív" számlái esetében az EUSSR most készíti elő a feltétel nélküli gazdasági kapitulációt. A nullákba mindig belegabalyodok. A 40 milliárdos bankszanálási csomaggal Spanyolország lesz az első olyan ország, ahol hasznot húznak a feltételek nélküli szanálásból. Eredménye a pénzügyi rendszer három hónapos felülvizsgálata. A jóváhagyott 100 milliárd eurós banktámogatást államkötvényekbe, és pénzkölcsönben jelenik meg, amivel kapcsolatban a spanyol gazdasági miniszter, a Lehman exbankár, Luis de Guindos tagadta, hogy volt egy ilyen terv. Tudjuk, hogy hazudik...
A klubok Európájában az utolsó, már 2008-2009-ben általunk is előre láthatóan megalakuló "Berlini-klub", az a felszámoló, akit most ESM néven totálisan kifosztja Európát a Goldman Sachs "befektetői" érdekei szerint, a sajnos általunk már évekkel ezelőtt előre sejtett tervek alapján.
A leírtak az EU minden tagországára igazak, így már jobban megérthető az Orbán-rezsim osztogató-fosztogató politikának nevezett néphülyítése, és belső korrupciós ügyletei mellett a haza kiárusítása is.
Ha vicces kedvemben lennék, azt írnám, hogy ez egy olyan színielőadás, amelyiknek olvasatlanul is tudtuk a végét, de végig kellett seggelni, mert nem hagyhatjuk el a "nézőteret"...És egy kis feszültségoldóként: Szokás szerint zsebemben kotorásztam, és kezembe akadt vagy 200 forint apróban. Úgy döntöttem, hogy most nem rendezek belőle lakomát, eszem-iszomot, hanem befektetem. Tudom, hogy most sokan "kuláknak" tartanak, de esküszöm, nem loptam ezt a kis vagyont.
Gyorsan átnéztem az arany befektetési piacot. Annyit már tudok, hogy New York és London fertőzött aranyügyileg. Manhattanben, a Fifth Avenue és 47. utca környékén az ékszerüzleteknél megrendült a bizalom a kereskedőkben. A 10 unciás aranyrudakat, a Forth Knox-i aranykészlethez hasonlóan, wolfram-töltettel látták el.
A közel 18.000 dolláros rúd esetében az aranyozás pontosan olyan, mint az a valódi rudakon. Még a sorozatszámok, és tanúsítványok is stimmelnek.
A Breaking News beszámolt Ibrahim Fadl kísérletéről, amiben 100 ezer dollár értékű "aranyrudat" olvasztott fel, és láthatóvá vált a szürke wolfram. Az érdekesség az, hogy a különbség szinte észrevehetetlen, mivel a wolfram fajsúlya 19,25 gr/cm3, majdnem pontosan ugyanannyi, mint az arany 19,33 gr/cm3-es fajsúlya. Ellenőrzésre a szakirodalom a Vitruvius módszert ajánlja ( Link ) vagy a kiszámításos meghatározást ( Link ), de könnyen mérhető, észlelhető különbséget ezek sem adnak.
A "wolframmal töltött aranyrudak" márciusban jelentek meg Londonban. A svájci gyártó, az MTB, mint szakértő, aki a korábban valódi aranyat eladta, azt ajánlotta, hogy vásárolni csak megbízható kereskedőtől szabad, de a probléma az, hogy Ibrahim Fadl is egy megbízható kereskedő. Egy szó, mint száz, nélkülözhető vagyonomat nem fektetem aranyba, főleg nem Amerikában, vagy a briteknél, mert a titkosszolgálatok aranyhamisító bandáról beszélnek. Ilyenekről már korábban beszámoltunk a Rockefeller-családdal kapcsolatban. Woframhoz amúgy is hozzá lehet jutni a kiselejtezett villanykörtékből, aranyra meg eddig sem telt, meg minek is, nem ehető...

  Hozzászólások
#101 | Arany - 2012.10.08. 12:01:26
Az újabb és újabb hozzászólásokat olvasva, számtalan gondolat jut eszembe...

A megoldás kulcsa nincs az én kezemben sem. A feladat nem egyszerű, de a magyar sors mikor volt az...?

Sokan, és sokszor mondták már nekem, mit kutatsz a múlt bugyraiban, a jelen és a jövő a fontos...
A múlt viszont tanít! Aki nem képes abból tanulni, annak valóban semmit nem jelent. A mozgató rugók, a miértek és hogyanok pedig ugyanolyanok, mint évezredekkel ezelőtt, csak most limuzinokban, meg öltönyökben, a kipa sem kell hozzá...

Interest hsz.-e olvastán az jutott eszembe: Járt utat járatlanért el ne hagyj!

Ha még valaki nem értené, mi vesz körül minket, akkor ajánlom Dúcz László: Istennek háttal c. könyvét elolvasásra.
I.e. 500 körül történik, az író 10 év kutatómunkáját "tette" bele, ragaszkodva a fellelhető történelmi hűséghez.
A perzsák akkor sem voltak túl jámbor népek, a szkítákat lesöpörték a területről, és kemény kézzel uralkodtak a birodalomban. Javukra szól, hogy aki a törvényeiket betartotta, az nyugodtan élhetett...
A bukásukat, és a birodalom szétesését egy kis létszámú, de ravasz, és gátlástalan népcsoport aknamunkája okozta, hogy testvérháborút sikerült közöttük kirobbantani, és a nevető harmadik lett az irányító.
A mentalitás semmit nem változott, csak a módszerek még rejtettebbek, "kifinomodtabbak".

Miért nem tudták könnyen legyőzni a múltban őseinket? Nem ismerték a belső világunkat, a szokásainkat, a harcmodort, de ha ismerték is, nem voltak képesek elsajátítani.
A baj az, hogy az idők folyamán nem mi őriztük meg a tudásunkat, képességeinket, hanem eltanultuk a rosszat, vagy ha nem, megpróbáltuk elviselni, reménykedve, hogy a másik megváltozik.

Nincs más út, mint megismerni önmagunkat, a bennünk még élő múltat, mert a bőréből senki nem bújhat ki, legfeljebb álruhát ölthet...

A magyar nem alá- vagy fölérendelő, hanem mellérendelő! És a múltban tudta, ki az, akit vezetőjének választhat. Tények és tapasztalatok voltak a döntéseik mellett, és nem önjelölt, önfényező szócséplők.
A megoldás nem könnyű, de csak a saját utunk, ami előre vihet.

És nem a tömeg, ami mindig befolyásolható, és annak hallatszik a szava, aki a leghangosabb.
#102 | Seraf - 2012.10.08. 14:07:21
Spartakusz / Spari :

Fátyol reá. Mintha meg se történt volna. Keressük egymás véleményében a közöset és
elsődlegesen az igazoltan elfogadhatót. Magam is azért érdeklődök itt és sok más web -
oldalon -néha megszólalva-, mert bizony itt / ott / amott jutok olyan információkhoz, a -
mivel esetleg azideig s ezideig nem voltam tisztában .
Az előzőekben már említettem, hogy a 'vallásom' egyenlő az első emberpáréval. Nekem
a Biblia nem vallási mű, mint inkább olyan írások és könyvek gyűjteménye, ami történel -
mi eseményeket, töredékes életrajzokat / cselekedeteket és életszerű -ma is alkalmaz -
ható- tanításokat hordoz. Természetesen tisztában vagyok a ténnyel, hogy több oldal -
ról 'vérzik' { téves fordítás, szándékos átírás, stb }, viszont azzal is miszerint ennek el -
lenére a szellemi s lelki mondanivalója régen -oka volt a köznép előtti betiltásának- és
ma is értelmezhető. Mára pediglen tényleg elérte hatását a darwinizmus és az ateista
oktatás, valamint az Írást értelmezni s tanítani hivatottak történelemben is kimutatha -
tó visszaélései. Ennek alapján akár még érthető is lenne a kiábrándulás : Csak ; Hitler
szerette a sacher-tortát, de ettől még a sacher-torta nem lett fasiszta -Ha viszont a tényeket vesszük figyelembe, akkor ezzel napjainkban még mindig több száz millió, ma -
gát keresztény vallásúnak mondott embert lehet / lehetne megszólítani .

YouTube Videó

{ 14 : 47-től, 16 : 41-ig }


A 85-ös hsz-ben már feltettem a kérdést. Magam is csatlakoznák a szavazós eszmecse -
réhez annyi szépséghibával, hogy a saját véleményem megegyezik az Írásban fellelhető
Ős-Keresztények gyakorlatával, ami különben 85%-ban fedi az általatok eddig leírtakat .
Tényleg érdekelhetne valakit az a 15%. Igérem, hogy nem lesz 'füstölő' szaga és az idé -
zeteket csak az ellenőrizhetőség miatt jelzem .
#103 | piskota - 2012.10.08. 14:57:58
Seraf!

Mondhatom, hívő emberek vagyunk, van hitünk.
Ami pedig a Hitler példádat illeti, ezek a köztudatba beépített tudati panelek!
Aminthogy Churchillről is betáplálták, hogy demokrata!
Közben pont akkora DIKTATÓRIKUS HATALOMMAL RENDELKEZETT a háborús kabinet élén, mint amit rajta kívül csak Sztálin gyakorolt! Sőt.., akkora gyilkos is volt!
Az viszont nem biztos, hogy mi szorulnánk térítésre...
Gyz
#104 | Seraf - 2012.10.08. 16:05:45
Piskota / Zoltán :

Ez az én dilemmám is, mivel nem állt / áll szándékomban. Különben értem a tartózkodást,
de kimondottan az 1700 évvel ezelötti eseményekre, illetve a szavazás és vezető válasz -
tás -akkor / köztük- alkalmazott gyakorlatára akartam felhívni a figyelmet - Most egy kis -
sé bután nézek ki a fejemből, mert nem tudom a történelmi eseményeknek mi köze lenne
valamilyen térítéshez - Gondolom vallási vonatkozásban értetted .
#105 | piskota - 2012.10.08. 17:49:43
Kedves Seraf!

Elnézést, félreérthető voltam.
Felfogásom, értelmezésem szerint, ha valaki e Földön térítésre, megváltásra szorul, az a zsidóság!
Vallási ideológiájuk lázadás az egész emberiség ellen, embertelen, sátáni!
Remélem, az Isteni igazságszolgáltatás betessékeli őket, a pokolra-jutásuk előtt, a számunkra épített FEMA táborokba, a szögesdrót mögé!
Aki másnak vermet ás szellemében!
Gyz
#106 | 328 - 2012.10.08. 19:43:09
Arany! Mindenki! Köszönet a hozzászólásokért! Nos van aki a legjobbat a járt utakon hozza ki magából, de a járatlan útra is rá kell merészkedni.. persze nem mindegy, kit küldenek rá, és hogy ki az akit nem hagynak az út mellett.... EUnuch megoldások mellett mindíg van többsíkon dolgozó elég sok ember, akiknek a céljait, müködését eltérő mértékben lehetséges átlátni, megérteni.. ott volt a kulcsszó, a mellérendelés: én se valami új szuper vezetőt keresek várok, sokkal jobban érdekel az autonóm szabadságra törekvő, akár teljesen más alapokon a MAG minőségre eljutó emberek új megközelítése. Ha mindenki (én is távol vagyok ettől) flottul beszélne 6-8-10 nyelvet hirtelen kiderülne mennyi potenciális barátunk, elv-társunk van, chatfalra is ezért dobálok mindenfélét, amit máshol nem biztos hogy ennyire tolerálnának.. vannak akik a hazai lehetőségekhez képest mérföldekkel jobban értik ismerik pl. az EUs meg nemzetközi jog bugyrait, és ha megvolna a nyelvtudás stb, átvehető lenne sok gondolat..
#107 | spartakusz - 2012.10.08. 21:19:01
http://video.xfre...m#videoloc

YYYY
szer-e-tett...
spari...
#108 | spartakusz - 2012.10.08. 21:37:31
#109 | spartakusz - 2012.10.09. 06:38:37
http://kuruc.info...


spartakusz
2012.10.09. 03:30
Jó reggelt Magyar ---OK! El olvasva és elemezve a cikket - rá döbbenek az üzenet hiteltérdemlő magyarázatára - emlékeztetőül az üzenet: "...ha nem ölöd meg halálos ellenséged - akkor az gyilkol le téged..." a hogyant még nem tudjuk - a miértre a cikk választ adott nekem... a link: http://kuruc.info.
.. YYYY szer-e-tett! spari!
#110 | Tulok - 2012.10.10. 01:32:37
YouTube Videó


  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 33% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum