Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Goldman Sachs-ESM diktatúra Európában
Goldman Sachs-ESM diktatúra EurópábanLáthatók a gazdasági bérgyilkosok - a Világ mindent felfalni akaró "kisgömböce" a Goldman Sachs, ami az európai ironikus adósságválság nyilvánosságra került forgatókönyve szerint, amerikai "befektetési bankként", fokozódó ütemben csontozza ki Európát - részleteiben ismertté vált tervei, mivel Draghí bejelentése előtt egy nappal a Bloomberg feltárta minden részletét. Európa kifosztásának Goldman Sachs-eszköze az ESM megabank rendszer, ami a német szövetségi bíróság döntése után a tervek szerint megkezdte Spanyolország és Görögország felszámolását, ami burkoltan megfogalmazva "gazdasági felügyelet alá helyezést" jelent. A "megszorító intézkedéseket" heves tiltakozások jelzik. Portugáliában legalább egymillió ember vonult az utcára, de Spanyolországban milliók. A görög tüntetők is összecsaptak a "fizetésükért" megdolgozó rendőrökkel.


A helyzet elég faramuci. Adott egy rahedli országát és népét eláruló politikus, akik védelmét a rendelkezésükre bocsátott, és ezért fizetett bérgyilkosokká züllesztett rendőrségek és katonaságok látják el. A kettős feladatkör, a rend, biztonság fenntartása, és a tolvaj, hazaáruló politikusok elvtelen védelme, egyre több és nagyobb feszültséget okoz.
Általános sztrájk és zavargások Görögországban, sztrájkok és zavargások Spanyolországban, Portugáliában - mindegyik országban az emberek a fegyverek ellen mennek a megszorító intézkedések miatt. Athénban, a miniszterelnök és pénzügyminiszter megállapodott 11,9 milliárd eurós komoly "takarékossági programban" az ország fenyegető csődje miatt. További két milliárd euró folyik be az új adók bevezetésével az államkasszába.
Több tízezer görög tiltakozott az országos tüntetéseken és általános sztrájkot hirdettek a megszorító intézkedések ellen.

A "bankok Európájában" csődbe jutnak az extraprofittal záró, de mindig bajbajutott bankok, majd a néptől kizsarolt adókból "feltőkésítésük" után a "befektetők" megint kilopják a kasszát. Végülis nem nehéz egy bankot csődhelyzetbe hozni. Csak korrupt bíróságok, anyagilag érintett politikusok által aláírt "szerződések", és ezek létrejöttéhez szükséges törvények kellenek, nameg olyan "bankbefektetések", amelyek soha nem kerülnek kiegyenlítésre, mert azok veszik fel, akik megsegíttetik a bankokat. Kialakul egy ördögi kör, aminek az a lényege, hogy bankok feltőkésítése felemészti a nemzeti össztermék jelentős részét, és az ország működésképességének látszata megőrzéséhez nem marad költségvetési keret, amit IMF és EKB hitelekkel "pótolnak" ki. A látszólagos kényszerhelyzetben a "politikusnak" nevezett beépített valaha emberek, "kénytelenek tárgyalásokat folytatni" gazdáikkal/megbízóikkal, hogy hatalmuk és korrupciós lehetőségeik védelme illetve meghagyása érdekében legalább arra legyen "keretük", hogy le tudják verni a kifosztott lázongókat, illetve a médián keresztül tovább tudják hülyíteni az amúgy is hülye megválasztóikat. Az utóbbiak létszámát ki lehet pótolni választási csalásokkal, trükkös választási rendszerrel, amiben a kisebbség a többség, és soha meg nem valósuló ígéretekkel.


Spanyolország "kreatív" számlái esetében az EUSSR most készíti elő a feltétel nélküli gazdasági kapitulációt. A nullákba mindig belegabalyodok. A 40 milliárdos bankszanálási csomaggal Spanyolország lesz az első olyan ország, ahol hasznot húznak a feltételek nélküli szanálásból. Eredménye a pénzügyi rendszer három hónapos felülvizsgálata. A jóváhagyott 100 milliárd eurós banktámogatást államkötvényekbe, és pénzkölcsönben jelenik meg, amivel kapcsolatban a spanyol gazdasági miniszter, a Lehman exbankár, Luis de Guindos tagadta, hogy volt egy ilyen terv. Tudjuk, hogy hazudik...
A klubok Európájában az utolsó, már 2008-2009-ben általunk is előre láthatóan megalakuló "Berlini-klub", az a felszámoló, akit most ESM néven totálisan kifosztja Európát a Goldman Sachs "befektetői" érdekei szerint, a sajnos általunk már évekkel ezelőtt előre sejtett tervek alapján.
A leírtak az EU minden tagországára igazak, így már jobban megérthető az Orbán-rezsim osztogató-fosztogató politikának nevezett néphülyítése, és belső korrupciós ügyletei mellett a haza kiárusítása is.
Ha vicces kedvemben lennék, azt írnám, hogy ez egy olyan színielőadás, amelyiknek olvasatlanul is tudtuk a végét, de végig kellett seggelni, mert nem hagyhatjuk el a "nézőteret"...És egy kis feszültségoldóként: Szokás szerint zsebemben kotorásztam, és kezembe akadt vagy 200 forint apróban. Úgy döntöttem, hogy most nem rendezek belőle lakomát, eszem-iszomot, hanem befektetem. Tudom, hogy most sokan "kuláknak" tartanak, de esküszöm, nem loptam ezt a kis vagyont.
Gyorsan átnéztem az arany befektetési piacot. Annyit már tudok, hogy New York és London fertőzött aranyügyileg. Manhattanben, a Fifth Avenue és 47. utca környékén az ékszerüzleteknél megrendült a bizalom a kereskedőkben. A 10 unciás aranyrudakat, a Forth Knox-i aranykészlethez hasonlóan, wolfram-töltettel látták el.
A közel 18.000 dolláros rúd esetében az aranyozás pontosan olyan, mint az a valódi rudakon. Még a sorozatszámok, és tanúsítványok is stimmelnek.
A Breaking News beszámolt Ibrahim Fadl kísérletéről, amiben 100 ezer dollár értékű "aranyrudat" olvasztott fel, és láthatóvá vált a szürke wolfram. Az érdekesség az, hogy a különbség szinte észrevehetetlen, mivel a wolfram fajsúlya 19,25 gr/cm3, majdnem pontosan ugyanannyi, mint az arany 19,33 gr/cm3-es fajsúlya. Ellenőrzésre a szakirodalom a Vitruvius módszert ajánlja ( Link ) vagy a kiszámításos meghatározást ( Link ), de könnyen mérhető, észlelhető különbséget ezek sem adnak.
A "wolframmal töltött aranyrudak" márciusban jelentek meg Londonban. A svájci gyártó, az MTB, mint szakértő, aki a korábban valódi aranyat eladta, azt ajánlotta, hogy vásárolni csak megbízható kereskedőtől szabad, de a probléma az, hogy Ibrahim Fadl is egy megbízható kereskedő. Egy szó, mint száz, nélkülözhető vagyonomat nem fektetem aranyba, főleg nem Amerikában, vagy a briteknél, mert a titkosszolgálatok aranyhamisító bandáról beszélnek. Ilyenekről már korábban beszámoltunk a Rockefeller-családdal kapcsolatban. Woframhoz amúgy is hozzá lehet jutni a kiselejtezett villanykörtékből, aranyra meg eddig sem telt, meg minek is, nem ehető...

  Hozzászólások
#21 | 328 - 2012.09.30. 22:33:13
Piskóta, akkor kb most ért meg bennem a válasz a kérdésedre.. hogy miért nem akarunk sokan részt venni a pártos pártaalpú bohóckodásban.. amiben mondom, szerintem is sok-sok jó magyar ember még ott küzzd, amíg hagyják.. mert 1 dolog hogy elindulsz találsz jó magyar embereket,de másik hogy az állam apparátus ami lebonyolítja az egész választást, azok kik.. ők mondják ki az eredményt nem a pártok akik indulnak!!!!!!!!!!!! Továbbra is nagyrabecsülésem, mert jó kérdéseket vettsz fel, van alapod sok-sok ezekhez, de reméllem érted miről beszélek.. üdv
#22 | spartakusz - 2012.09.30. 22:55:14
Szevasztok!

Ha még nem olvastátok volna e véleményem gondolatom meg érzésem ízem e téma kapcsán -

a pontot még nem tudom de megszületett a gondolat:
íme:

Második próba!

Emlékeztek? Életem c. Írásomban írtam: „… nektek még Dárius kincse se lenne elég…” + gyerek kezébe kés olló és gyufa nem való…” Teljesen egyértelmű. Ami ma már nekem nem mű hanem maga a megértés. Mert miről van szó. Ma, a fentiek, a dúsgazdagokra vonatkozik – akik az emberi fejlődés a mai szintjén és értelem skáláján a bölcsödével egyenlő – a mi skálánkon is a Bölcső – ahol az ember tiszta és minden tudás birtokosa – Meg is tartja ha úgy van nevelve. O K T A T V A - T A N Í T V A De ha nem – elveszti elfelejti – és a S Z E L L E M I leépülés a teljes mámor és illúzió világába sodorja!.

Ha valaki valakit ellehetetlenít minden téren – akkor az annak gyilkosa. KI ÍRT-JA - ÉN ÍRT-AM – MINDENKINEK - Érted? Nem, tudom – leírom egy példával – nem nyúlok hozzá még is megölöm, egy madárfészekre amiben fiókák vannak – egy tésztaszűrőt borítok RÁ - - amikor jön az anyjuk, hogy etesse őket – nem tudja – így a fiókák kimúlnak – az anyjuk meg deopreuszos LESZ - ami rövid időn belül végez vele…
A TÁRSADALOMBAN – AZOKBAN AZ INTÉZMÉNYEKBEN AHOL AZ EMBEREK ELLEHETETLENÍTÉSE FOLYIK például apeh. Ahol egy adminisztratív dolgozó teszi a dolgát” bizony hozzá járul az ember ELLEHETETLENÍTÉSÉHEZ – ebben a társadalomban már semmi sem az eredeti célt szolgál – magyarul MŰKÖDÉS KÉPTELEN ÁLLAPOTBA KERÜLT – mert azzá tették. KIK? Jogos a kérdés. A válasz az irányító által – val az eszközül igénybe vett egyedekkel – elaprózza annyira, hogy követhetetlen legyen és megállapíthatatlan a felelős – Ő így gondolja – DE MÁR MI TUDJUK KI Ő , MIND A HATOT ismerjük - mind a hat napot! – ÉS AZ ALMOT IS, AMIT KITENYÉSZTETT AZ ÉV EZREDEK - milliók SORÁN

KIÍRT – ki írt – ki írta le hamisan – ki másította a rovást és annak betűjének keveredését, ami a nyelv zavarát okozta – na ki? Te tudod – vagy hiszed? Elárulom neked ingyér:

Aki ki hűl – ki hűl ki – a hüllő…


A Magyarral ezt csinálják – átvitt ÉRTELEMBEN! De bátran leírhatom – minden néppel majdnem!

Idézek:
Magyar Hunor · Feliratkozás · Kiemelt hozzászóló · Katona, Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg - Turul sejt
Flush Straight Te tényleg ennyire hülye vagy vagy csak direkt provokálsz?! Che Guevara profilképpel mi a jó *aha* anyádat keresel itt?! Provokáld azt a telibe *aha* *aha* anyádat te szarházi!!
Válasz · Tetszik · 4 órája
Flush Staright · Itt dolgozik: Horthy Miklós Katonai Akadémia
miért, te palesztin terrorista vagy Emiliano Zapata vagy a képed szerint leginkább ebben a videóban emlékeztet rád a képed szerint.. http://youtu.be/w... ezen a videón, én még sem kételkednék benne hogy nem magyar vagy.. és nem provokáció.. és ott voltam tényleg és azokkal akik ott voltak, és gondolkodj kivel mit és hogyan beszélsz attól mert jobboldali vagy nem jelenti azt hogy az összes magyar és cigány és zsidó az ellenséged.. vagy te nekik. és javasolnám, főleg az interneten, sose kép alapján, vagy külsőség alapján ítélj meg senkit, hanem amit mond tesz vagy ír. és ahogy gondolkodik. én ezen nem sértődtem (sértődök) meg, de sokan megtennék.
Válasz · Tetszik · 2 órája
Magyar Hunor · Feliratkozás · Kiemelt hozzászóló · Katona, Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg - Turul sejt
Flush Te barom állat!
Akkor az előbbi lenne igaz, te tényleg annyira hülye vagy, hogy nem vagy képes felfogni, hogy egy kommunista tömeggyilkos képe a profilképed?! Ilyen képpel jössz ide észt osztani egy olyan cikk alá ahol a kommunista bűnösök felelősségre vonásáról van szó?! Hogy nem baszod telibe azt a cigány *aha* anyádat, de tényleg?! Viszont én nem hiszem, hogy ne tudnád ki az a Che Guevara és biztos vagyok benne, hogy csak provokálsz minket! Te nem voltál sehol legfeljebb anyád valagában! Szar kis provokátor vagy! Elég megnézni a profilodat itt Facen látszik, hogy ez is és a többi reged is (mind Ches képpel) csak álregisztráció és csak trollkodásra van!

Ha terroristákat keresel keress izraelben te zsidóbuzi! A palesztinok szabadságharcosok és az elnyomó, megszálló zsidók ellen küzdenek!

A videónak amit ajánlgatsz semmi köze a palesztinokhoz te agyalágyult barom! Én meg nem vagyok jobboldali te idióta, mert ha az lennék akkor zsideszes lennék. Én nemzeti radikális magyar hazafi vagyok aminek semmi köze semmilyen oldalhoz (amiket a zsidók írányítanak)! Én csak a hazámnak tartozok elszámolással!

Csodálom, hogy csak én küldtelek el eddig anyádba... Biztos lesznek még mások is! Remélem...
Válasz · Tetszik · kb. egy órája
László Kiss · Bázakerettye, Zala, Hungary
magyar Hunor CSIGAVÉR!

Flush Staright · Itt dolgozik: Horthy Miklós Katonai Akadémia - Magyar Hunor · Feliratkozás · Kiemelt hozzászóló · Katona, Magyarok Nyilai Nemzeti Felszabadító Hadsereg - Turul sejt..."

Szerencsétlen párosítás mind kettő - egyiketeknek sincs igaza - a képem a képem - a nevem a nick nevem az a pl: spartakusz - Magyar Hunor - az meg INT jó
a Flush Staright idegen számomra - amitől félek, mert nem ismerem - de jobb félni mint megijedni..." Szóval csak azt akartam írni, hogy csak Magyar van és van magyar ellenes.. slusz-plassz - punktum...

A vonuláshoz - tudjátok az álláspontom - akkor szabad ,de akkor százezrek - amikor konkrét = / tényleges, meghatározott, valódi/ a cél - a végtelen vonulgatások - természetesen ennek is van célja – VONULHATÁSOK/ az nem nyerő - a nyerő az AKAROM és TESZEM - mert ha másnap minden megy a régibe - NEM VOLT ÉRTELME... ugye érted: hat – ás – ok ! hat-alom – nak - aki elássa tűnteti - ugyan kérem tűntetni? Nem etele hanem étele élete AZAZ É L – E T E

ILLETVE ennek is volt - valakiknek - de nem a M A G Y A R ----O K - N AK ! ÉRTED? ÉRTEM. ÉRTED. MINDANNYIUNKÉRT!
szer-e-tett - el
spari::::
ui: a kép a kettő irigységet fejez ki - "de szeretnék olyan hős lenni hazámban..." álom- tudat alatti kívánalom részetekről ÉS ABBA NINCS SEMMI ROSSZ!
Válasz · Tetszik · 2 másodperce

Ugye nem érted? KI A MAGYAR ÉS MAGYAR ELLENES!

Ha én azt mondom-írom, hogy magyar vagyok és aki a magyar ellen tesz, vagy elmulaszt tenni érdekében akkor azt halálos ellenségemnek tartom ÉS MEGÖLÖM– MAGYARUL KÍ ÍRTOM – ELPUSZTÍTOM stb….és azt csekavarei vagy arabterroristai hősiességgel hittel . stb. megfogalmazásokkal megteszem, mert ha nem, akkor az gyilkol meg engem .

– Ennyi , ez ilyen egyszerű- én nem azt a hitet tudom, mint csekevarei vagy arabi – ha nem az enyémet a magyart – és igen is irigységre méltó azok hősiessége akik ha bár fanatikusak de életüket sem sajnálják és ezért nekem a mondani valója a PÉLDAKÉP - - mert a magyar – az nem olyan – de ma MOST olyanná kell válnia MERT LÉTE FÜGG TŐLE – azaz magyarul etelevé azaz Atillává…

ÁTFOG VÁLTOZNI NEM SOKÁRA OROSZLÁNNÁ, EZ HÉTSZENTSÉG!
AKI – A KI NEM ISMERI AZ IZMUSOKAT – VALLÁSOKAT MEG STB. Ő TUDJA AZ UNIVERZUM TITKÁT ÉS A S Z E R - I N T tesz! Ugye érted?
Szer-e-tett-el
Spari::::
Ui: Hagyd abba – írtam korábban ne piszkáld az oroszlán bajszát , mert…”
#23 | spartakusz - 2012.10.01. 07:01:33
Kedves Tibor!

Meg ÉRT-ELEK!

Kedves Wiking!

Értem én az iróniát – nagyon okos emberek vagytok, Tulok a tisztelet skáláján az első és lehetsz második nálam – De - látod mindig ez a fránya, de – el kel, hogy mondjam neked, hogy semmi sem az aminek látszik – SEMMI ÉRTED?

Azok a bemért egyedek akik azt hiszik, hogy ma most aztán leírtam -. KI ÍRTAM MAGAMBÓL..” A gőzt leeresztetem, és hátra dőlhetek várni a hatást - tévednek mert be vannak csapva – mert valójában saját magával – ugye érted magvával ír-ogat CSAK!?

Bizony ez így van – ha kíváncsi vagy az eredetre, a forrásra – írj egy e-mailt ide nekem:és akkor SZÁM-OK nélkül olvashatod írásaim – ha kéred. Ha zavar téged. A SZÁMOK akkor jelennek meg ha másolsz – nem tudja senki sem a forrást még a számító gép trükkökkel sem kideríthető – az valós hogy sokan saját magukkal leveleznek - árkus szemek kíséretében egy nagy házban sok millió forintot kifizetve a leskelődőknek – ugye érted?

Tehát – mindig ismételni kell magam: „…MI TUDJUK, HOGY TI TUDJÁTOK, DE TI IS TUDJÁTOK, HOGY MI TUDJUK…”

Mit tudunk? Hát azt amit titokként kezeltek mondjuk 80 évre titkosítva – De miért is titkosítod – hát persze – a bűnben a cinkos a társ egymást nem dobja fel – mert mi lenne ha kitudódna – a népharag elpusztítana okán – és ezt nem akarja – ugye nem : AKARJ ----ÁTOK!

Bizony átok mert vissza felé fog elsülni – mert meg mondtam ha kikezdesz a tudás népével és sarokba szorítod elvéve a fészkét” MAGYARORSZÁGOT A BELSŐT IS! Megfog leckéztetni, hogy újabb 2012 vagy 1728 évig /most melyik hazug évszámolást vegyem alapul? Egyiket sem, mert nincs idő/ borzadva emlékezel majd rá A MAGYAROK NYÍLAITÓL METS MEG URAM MINKET FOGOD IMÁDKOZNI TÖBB EZER ÉVIF M E G I N T ! mind Atilla ostorára ott Róma lábainál – FOG TÖRTÉNNI - megírtam neked, hogy ne játssz az Orosz – lánnal!
Érthetően írtam – de te érthetetlen vagy.

Mi lesz – már van – csak azért nem tudod – mert MÁMORBAN vagy – AZÉRT NEM ÍROM, HOGY ALVA - mert másítanák egy vesszővel ezt is pl. ÁLVA. írásra.

Végül kedves wiking – öröm tudni azt, hogy sokan vagyunk egyek – és azok közössége – de tudd – mindről – pontosabban majdnem mindről, a jelenlegi hatalom bitorlói tudnak – Hogy MIÉRT NEM TESZNEK ÉS TARTOZTASSÁK LE ŐKET?

Meg mondom neked – azért – mert már olyan sokan vagyunk, HOGY NEM MERIK – MERT EZ MÁR KOMOLY - és nem az ő játékuk – ezt már más erő csinálja elvesztették a vezető szerepet – DE MÉG MINDIG AZT LÁTATJÁK, HOGY NEM - HOGY URALJÁK A HELYZETET.

Ez nem valós ez csak látszat - mint ahogy írtam: IDÉZVE magam: „…semmi sem az aminek látszik…”

És ezt komolyan kell venni - SEMMI!

Harcunk – az h ARCUN K TISZTA ÉS SUGÁRZIK - írtam egy verset „megjósolva”, hogy mi lesz – ők is akarják tudni – most nem írom le ha érdekel kérd és küldöm, csak annyit, hogy – SOHA NEM FOG AZ AGYÍUNK ELBORULNI MERT – mi nem ész-nélkül - nem bátran ha nem a kettőt – HÁRMAT ötvözve MER-ÉSZ – EN –

AMIBEN BENNE VAN AZ ISTEN IS - TESSZÜK!

Tesszük! Ezt azért írtam, hogy tudd és ne hidd

SZER-E-TETTEL

SPARI!
#24 | spartakusz - 2012.10.01. 07:44:45
JA BOCS ÉS NEM DIKTATÓRA - HA NEM GYARMATOSÍT

a módszer a mocskok hatalom bitrlásával leírva

link: ÍME:

trükkös - ÜGYES MONDJA A RABBI!


Vilaghelyzete.com AWAKENING THE WORLD. . EVERY HEART MAKES A DIFFERENCE

IMF - Ide vonatkozó magyar törvények! NO COMMENT !
http://net.jogtar...200006.TVR

Erről is jó lenne tudni mindenkinek! Osszátok meg!

"Az 1982. évi 6-os számú Törvényrendelet (Tvr.) 9. cikkelyének 2. szakasza alapján, az IMF Magyarországon 1982. óta napjainkig korlátozás nélkül vásárolhat ingatlanokat, lakásokat, házakat, cégeket, üzemeket, vállalatokat (egyszóval mindent, ami megvehető és privatizálható adósság fejében).


A Tvr. 9. cikkely 3. szakasza mentesíti az IMF-et hazánkban mindenféle bírói és hatósági eljárás alól Magyarország területén, magyar bíróság, az IMF semmiféle ügyletébe nem avatkozhat bele. Az IMF megvásárolt tulajdonait bérlőkkel szemben is teljes ez a jogvédelem, az IMF viszont bárkivel szemben kezdeményezhet bírósági eljárást Magyarországon.

A Tvr. 5. szakasza alapján az IMF irattárai teljes mértékben sérthetetlenek az IMF semmiféle adatszolgáltatásra nem kötelezhető semmiféle hivatal részére Magyarországon.

A Tvr. 6. szakasza alapján az IMF minden vagyona és követelése mentes bármily nemű korlátozástól, rendszabályok, ellenőrzések és bármilyen természetű moratórium alól hazánkban. A Tvr. 8. szakasza alapján az IMF valamennyi kormányzója, ügyvezetője, helyettesei, bizottsági tagjai, képviselői, tanácsadói, tisztségviselői és valamennyi alkalmazottja is mentesül mindenféle jogi eljárás alól Magyarországon;

A Tvr. 9. szakasza alapján az IMF valamennyi vagyona, jövedelmei, követelései és ügyletei teljes mértékben adómentességet, vámmentességet és illetékmentességet élveznek Magyarországon."

http://www.VilagH...
#25 | Tulok - 2012.10.01. 08:20:27
#21. Tibi! Pszichológiát alkalmazni az ellenséggel szemben alapvetés, de ez csak addig működik, ameddig szemtől-szembe megjeleníthető. Az NWO-s bagázs személytelenségét a közös céljuk takarja el, végrehajtóik pedig olyanok amelynek, szinte lényegtelenek. Ellenük csak a hideg logika adhat támpontokat, mert minden más megnyilvánulásuk jól megkoreografált színjáték. Ez nevezed Te "sajátos logikának". A tömegek reakcióinak elemzése, kutatása, a sokéves tapasztalat külön egy hatalmas szelete a tudománynak. Okoskáink büszkék, hogy milyen ügyesen tudják manipulálni a közhangulatot, a tömegek reakcióit, és ez látszik is a Gyurcsányok, Orbánok, Lázárok, de a Kuncze-félék megnyilvánulásain is. Kiül a képes felükre az önelégültség. Általában a nyugati politikusok sokkal jobban játsszák a szerepüket, de ott a "kritikusok" is szigorúbbak.

Interest! A jó emberek is emberek. Következetes, erős jellemű jó emberek kellenek független képviselőnek, mert a támadások, az állandó nyomás felőrli a gyengébbeket. A politikusnak állt embereknek ugyanolyan az "élete" az állandó készenlét mellett, mint pl. a színészeknek. A közönség és saját elégedettsége élteti, ha nem kapja meg, nem értik meg, gyakran cinikussá válnak. Nem utolsó szempont, hogy ez a "munka" minimum két-műszakos, csak nem hetente váltogatva, hanem szinte naponta. Ha lelkiismeretes, hamarább megöli a tehetetlenség, a szélmalomharc, mint a titkos-szolgálat.
Persze ha "héber", mint ahogy Zoli is említi, a konspiráció kevesebb energiával is elmegy. És hogy Őt is megnyugtassam, a cigányok lélekszáma is csökken, vagy helyesen a szaporodási ütemük, de halandóságuk maradt, ezért egyre jobban fogynak. Mi lesz így a zsidókkal? Füstbe ment terv?

Spartakusz! Nem csak az IMF rendelkezik ilyen előjogokkal. A Lisszaboni Szerződés szerint az EU irányítás és az EKB is. Az ESM "jogkörei" még ezeket is felülmúlják. A politikai diktatúrától hatékonyabb a pénzügyi-gazdasági, de egyik sem működik a katonai nélkül. Párosítva az utóbbival, már bármely előző alkalmas totális uralomra, mert a végkifejlettben mind összefolyik.
#26 | 328 - 2012.10.01. 10:03:35
Wiiking

én azokra a tényleg kb függetlennek elindult helyi emberekre gondoltam akik kb most szembesülnek azal hogy önkormi rendszer miatt valszeg kiesnek a pixisből, stb. azt se felejtsük el hogy nekünk meg ált. azoknak van módja más módon gondolkodni átnézni helyzetet akik valahogy kizuhantak a ,,normális" életből, ilyen-olyan okból. Így az élet nekünk dolgozik, valahol ahogy leépül minden...
Tulok! Ne feledd el az új kisajátítási törvényt se!
#27 | piskota - 2012.10.01. 11:08:40
"hogy miért nem akarunk sokan részt venni a pártos pártalapú bohóckodásban..."???
Gondolom elsősorban azért, nehogy az életterünket, hazánkat, hódító, elfoglaló zsidóságnak valamiféle nehézséggel kelljen szembenéznie!
Gyz
#28 | spartakusz - 2012.10.01. 11:29:53
kEDVES PISKOTA!

Légy-szíves írd le érthetően, mert nem értem, hogy mit írtál...

Kedves tulok, mind mindig jó a meglátásod ...

Ja hogy én hogy értem? Úgy, hogy csak párt - pártok tudnak ellene állni - na ne már 300 párt van - még mennyit akarsz? Nem működik, nem érzed ,én nem csak a bőrömön ,de a zsebemen is meg stb. ÉRZEM! A párt állana szembe vele az özönnel? - értem az írásodon - vele szemben az álláspontom - a játék részvevője vagyok ha a póker asztalhoz ülök és játszok - ami nem kötelező - ha nem ülök le hozzájuk akkor részese vagyok? NEM - de vagyok egy másik hullám hosszon - ahol teszem a dolgom - teszik a dolgukat sokan már hála Isten...

SZER - e - tett - spari...
#29 | Arany - 2012.10.01. 12:36:15
Megint a béka nézőpontjából...

Igaz, hogy a béka hüllő... De ennek ellenére becsapható, és valahol ostoba. Ha melegíted a vizet, amiben van, jólesik neki, és nem védekezik, nem veszi észre, hogy közeledik a vég... Még kiugorhatna... De nem teszi, mert jól esik a meleg... És szépen felforr a víz, és már nem TUD kiugrani!

Többféleképpen érthetjük a békát... A magyarban általában a "lenti" nézőpontra gondolunk, de igaz lehet a butasága is. Ami pedig már a s@gge alatt van, az már alig létezik...

A magyarok tudását szépen sikerült átformálni. Köszönhető ez az oktatásnak, az elzártságnak, a módszeresen ismételgetett hazugságoknak, a külföld-imádat elterjedésének, és a "kicsik" vagyunk ostobaságának.
Emlékszem azokra az évekre, hogy szinte áhitattal beszélt valaki arról, hogy a gyereke külföldre házasodott... Még az is mindegy volt, hogy fehér emberek közé, vagy szines bőrű a "választott". Mintha értékesebb lenne bárki, mint aki a szomszédban lakik!
Ostoroztak minket azért, mert csak magyarul tudunk, mert a magyar nyelv semmire sem jó, és csak itthon értjük egymást. Tették mindezt úgy, hogy idegen nyelv tanulására nem sok esélyt adtak, legalábbis a használható nyelvtudásra...
Ami kötelező volt, még abban sem tanultuk meg azt, ami a mindennapi életben kellhet, de azt tudtuk, mi a háború, a béke és a hős...! Egy pohár vizet nem tudtunk kérni sok év tanulás után sem. Aki pedig a kötelezőn kívül is akart tanulni? Sok pénzért, ostoba nyelvkönyvek, ostoba módszerek... Amikor még bennem volt a lendület, nem volt segédeszköz, még egy szerencsétlen magnó sem, az is elérhetetlen álom volt.
Ma pedig csak az számít valamit, aki legalább egy nyelvet ismer, a magyaron kívül, igaz, a munkájához nincs is szükség rá, de elvárják, feltételül szabják.
Közben a magyart sem ismeri JÓL!

Lehet, hogy mindez úgy tűnik, mintha a témával nem kapcsolódna. Pedig igen... Ilyen, és ehhez hasonló dolgokkal minősítették a magyart egyre lejjebb.

Aztán jöttek az idegenből ide "pöttyintett" kifejezések, amit a nagy többség ma sem ért, pedig a hírekben mindennaposak! Nagyon alkalmasak a ködösítésre, komoly pofával, és lendülettel előadott hazugságokra, amit át kellene kódolni, de nem mindenki tudja, ezért az átlagnak maradnak az egyszerűen előadott hazugságok!

Jól mondjátok... Aki kiesett a viszonylag biztonságos létből, az kezd el gondolkozni, ha képes rá... De ez a réteg is kétfelé szakad, vannak, akik gondolatok nélkül csak várnak, és nem veszik észre azt sem, ami a szemüket kiveri, és elhiszik a hazugságokat továbbra is. Csak az számukra a "valóság", amit a tv-ben bemondanak. Nekik a lét mégsem határozza meg a tudatot...

És vannak, akik még nem estek ki...
Az elmúlt évek "megoldásai", a munkaügyi központok, a segélyezés adminisztrációja, a felnőttoktatás hazugsága, a vízfejet szaporította, de ezeknek is csak addig lesz munka, amíg "szükség lesz rájuk"...
Lehet, hogy most még fizetésért dolgoznak, van, miből élni... Meddig???
Aztán vannak a falvaink, a vidék... Egyre kevesebb háznál tesznek bármit az önfenntartás lehetőségéért. Ami valamikor természetes volt, ma már nem az. A tudás is elvész tőle, a fiatalok már alig ismerik a növények és állatok gondozását, nevelését... Amíg van miből, egyszerűbb megvenni. Ha nem lesz, a tudás nem szerezhető vissza könnyen...

A legegyszerűbb létfenntartási feltételekben is járatlanok! (Kiváncsi lennék, hány háztartásban van otthon gyertya, és gyufa, ha éppen nincs áram, akkor valami fény lehessen...)

Ez, amikről beszélek ez a magyarokra jellemző, a többi más kategória, a "lehetőségeik" is mások...

Mindannyian a megoldáson törjük a fejünket. Nem mondom azt, hogy nincs megoldás, de a pártok, az nem az... Aki pártban kezd el gondolkozni, ott észre sem veszi, de megindul a befurakodás azok részéről, akiket ki akarunk kerülni. Nagyon értenek a kaméleon léthez, és képesek a magyart becsapni, mert alapvetően jóhiszemű.

Piskota! Az általad már sokszor leírt TÉNYEKET sem hiszik el sokan! Még ma sem feltételezik, hogy az "elért eredmények" szándékosan, megtervezett és megvalósított célok, mert ekkora aljasságot még feltételezni sem képesek...
És ezzel nem lehet mit kezdeni, csak akkor fognak rádöbbenni, ha a saját bőrükön érzik, de valós tudás nélkül lehet, hogy azok ellen fordulnak, akik ellen nem kellene...

Látszólag mindez, amit leírtam, csak benyomások halmaza...
Azért gondolom fontosnak, mert a történéseket nagyon rosszul is befolyásolhatják a tudat nélkül létezők.

Nem állítom, hogy nem nyílnak a szemek... Csak sokkal lassabban, mint amennyire szükség lenne rá.
Csak egy nagy katasztrófa fog a fejekbe fényt gyújtani. Akkor lesz befogadó-képesség, csak legyünk elegen, aki TUDja mondani!
#30 | piskota - 2012.10.01. 14:46:16
Kedves Kiss László! "Spari"
Kérlek nézd el nekem, hogy mondanivalómat nem tudom olyan hosszú lére engedni, még időigényes linkekkel is megtűzdelni, hogy aztán senki, vagy csak nagyon kevesen olvassák el...
Egyszerűen arról van szó, hogy minden lehetőséget megragadva, egyben kihasználva a pártokban ragadt emberek esetleges jobbító szándékát, kíséreljük meg már a jelölt állítás kapcsán, hogy esküképtelen nácionista zsidó ne kerülhessen legalább "választás" alá vetett közéleti pozícióba!
Gyz

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 33% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum