Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Goldman Sachs-ESM diktatúra Európában
Goldman Sachs-ESM diktatúra EurópábanLáthatók a gazdasági bérgyilkosok - a Világ mindent felfalni akaró "kisgömböce" a Goldman Sachs, ami az európai ironikus adósságválság nyilvánosságra került forgatókönyve szerint, amerikai "befektetési bankként", fokozódó ütemben csontozza ki Európát - részleteiben ismertté vált tervei, mivel Draghí bejelentése előtt egy nappal a Bloomberg feltárta minden részletét. Európa kifosztásának Goldman Sachs-eszköze az ESM megabank rendszer, ami a német szövetségi bíróság döntése után a tervek szerint megkezdte Spanyolország és Görögország felszámolását, ami burkoltan megfogalmazva "gazdasági felügyelet alá helyezést" jelent. A "megszorító intézkedéseket" heves tiltakozások jelzik. Portugáliában legalább egymillió ember vonult az utcára, de Spanyolországban milliók. A görög tüntetők is összecsaptak a "fizetésükért" megdolgozó rendőrökkel.


A helyzet elég faramuci. Adott egy rahedli országát és népét eláruló politikus, akik védelmét a rendelkezésükre bocsátott, és ezért fizetett bérgyilkosokká züllesztett rendőrségek és katonaságok látják el. A kettős feladatkör, a rend, biztonság fenntartása, és a tolvaj, hazaáruló politikusok elvtelen védelme, egyre több és nagyobb feszültséget okoz.
Általános sztrájk és zavargások Görögországban, sztrájkok és zavargások Spanyolországban, Portugáliában - mindegyik országban az emberek a fegyverek ellen mennek a megszorító intézkedések miatt. Athénban, a miniszterelnök és pénzügyminiszter megállapodott 11,9 milliárd eurós komoly "takarékossági programban" az ország fenyegető csődje miatt. További két milliárd euró folyik be az új adók bevezetésével az államkasszába.
Több tízezer görög tiltakozott az országos tüntetéseken és általános sztrájkot hirdettek a megszorító intézkedések ellen.

A "bankok Európájában" csődbe jutnak az extraprofittal záró, de mindig bajbajutott bankok, majd a néptől kizsarolt adókból "feltőkésítésük" után a "befektetők" megint kilopják a kasszát. Végülis nem nehéz egy bankot csődhelyzetbe hozni. Csak korrupt bíróságok, anyagilag érintett politikusok által aláírt "szerződések", és ezek létrejöttéhez szükséges törvények kellenek, nameg olyan "bankbefektetések", amelyek soha nem kerülnek kiegyenlítésre, mert azok veszik fel, akik megsegíttetik a bankokat. Kialakul egy ördögi kör, aminek az a lényege, hogy bankok feltőkésítése felemészti a nemzeti össztermék jelentős részét, és az ország működésképességének látszata megőrzéséhez nem marad költségvetési keret, amit IMF és EKB hitelekkel "pótolnak" ki. A látszólagos kényszerhelyzetben a "politikusnak" nevezett beépített valaha emberek, "kénytelenek tárgyalásokat folytatni" gazdáikkal/megbízóikkal, hogy hatalmuk és korrupciós lehetőségeik védelme illetve meghagyása érdekében legalább arra legyen "keretük", hogy le tudják verni a kifosztott lázongókat, illetve a médián keresztül tovább tudják hülyíteni az amúgy is hülye megválasztóikat. Az utóbbiak létszámát ki lehet pótolni választási csalásokkal, trükkös választási rendszerrel, amiben a kisebbség a többség, és soha meg nem valósuló ígéretekkel.


Spanyolország "kreatív" számlái esetében az EUSSR most készíti elő a feltétel nélküli gazdasági kapitulációt. A nullákba mindig belegabalyodok. A 40 milliárdos bankszanálási csomaggal Spanyolország lesz az első olyan ország, ahol hasznot húznak a feltételek nélküli szanálásból. Eredménye a pénzügyi rendszer három hónapos felülvizsgálata. A jóváhagyott 100 milliárd eurós banktámogatást államkötvényekbe, és pénzkölcsönben jelenik meg, amivel kapcsolatban a spanyol gazdasági miniszter, a Lehman exbankár, Luis de Guindos tagadta, hogy volt egy ilyen terv. Tudjuk, hogy hazudik...
A klubok Európájában az utolsó, már 2008-2009-ben általunk is előre láthatóan megalakuló "Berlini-klub", az a felszámoló, akit most ESM néven totálisan kifosztja Európát a Goldman Sachs "befektetői" érdekei szerint, a sajnos általunk már évekkel ezelőtt előre sejtett tervek alapján.
A leírtak az EU minden tagországára igazak, így már jobban megérthető az Orbán-rezsim osztogató-fosztogató politikának nevezett néphülyítése, és belső korrupciós ügyletei mellett a haza kiárusítása is.
Ha vicces kedvemben lennék, azt írnám, hogy ez egy olyan színielőadás, amelyiknek olvasatlanul is tudtuk a végét, de végig kellett seggelni, mert nem hagyhatjuk el a "nézőteret"...És egy kis feszültségoldóként: Szokás szerint zsebemben kotorásztam, és kezembe akadt vagy 200 forint apróban. Úgy döntöttem, hogy most nem rendezek belőle lakomát, eszem-iszomot, hanem befektetem. Tudom, hogy most sokan "kuláknak" tartanak, de esküszöm, nem loptam ezt a kis vagyont.
Gyorsan átnéztem az arany befektetési piacot. Annyit már tudok, hogy New York és London fertőzött aranyügyileg. Manhattanben, a Fifth Avenue és 47. utca környékén az ékszerüzleteknél megrendült a bizalom a kereskedőkben. A 10 unciás aranyrudakat, a Forth Knox-i aranykészlethez hasonlóan, wolfram-töltettel látták el.
A közel 18.000 dolláros rúd esetében az aranyozás pontosan olyan, mint az a valódi rudakon. Még a sorozatszámok, és tanúsítványok is stimmelnek.
A Breaking News beszámolt Ibrahim Fadl kísérletéről, amiben 100 ezer dollár értékű "aranyrudat" olvasztott fel, és láthatóvá vált a szürke wolfram. Az érdekesség az, hogy a különbség szinte észrevehetetlen, mivel a wolfram fajsúlya 19,25 gr/cm3, majdnem pontosan ugyanannyi, mint az arany 19,33 gr/cm3-es fajsúlya. Ellenőrzésre a szakirodalom a Vitruvius módszert ajánlja ( Link ) vagy a kiszámításos meghatározást ( Link ), de könnyen mérhető, észlelhető különbséget ezek sem adnak.
A "wolframmal töltött aranyrudak" márciusban jelentek meg Londonban. A svájci gyártó, az MTB, mint szakértő, aki a korábban valódi aranyat eladta, azt ajánlotta, hogy vásárolni csak megbízható kereskedőtől szabad, de a probléma az, hogy Ibrahim Fadl is egy megbízható kereskedő. Egy szó, mint száz, nélkülözhető vagyonomat nem fektetem aranyba, főleg nem Amerikában, vagy a briteknél, mert a titkosszolgálatok aranyhamisító bandáról beszélnek. Ilyenekről már korábban beszámoltunk a Rockefeller-családdal kapcsolatban. Woframhoz amúgy is hozzá lehet jutni a kiselejtezett villanykörtékből, aranyra meg eddig sem telt, meg minek is, nem ehető...

  Hozzászólások
#51 | Tulok - 2012.10.03. 14:30:35
Zolikám egy elképzelés:

"Volt egy álmom...

Évek óta érlelődött bennem egy gondolat, egy álom: létrehozni egy pártot, ami a nevében párt ugyan, a választási törvények okán, de mégis más.
Nemzeti Értékek Pártja.
NÉP.

hungarianrealnews.com/images/news/Papp-Lajos.jpg

Fotó: Szeretetben Testverem


Nemzeti értékeinket megőrző, új nemzeti értékeket teremtő emberek gyülekezete. Álmom volt, hogy azt a szellemiséget vigyük vissza az Országgyűlésbe, ami Széchenyi idejében volt.
Önzetlen, a Nemzetükért áldozatra is képes honfitársak képviseljék az Ország és egyben Kárpát-Haza érdekeit.
Az ország dolgait a Parlamentben a pártok intézik. Hiába kiabálunk, mi drukkerek a pálya széléről, a futballmeccset csak akkor tudjuk befolyásolni, ha játékosok vagy bírók vagyunk.

"A mindenkori állam által biztosított képviselői díjazást, jövedelmet, a képviselő köteles elkülönített számlára utalni, melyet Böjte Csaba ferences szerzetes rendelkezésére bocsát. Az összeg felhasználásáról Böjte Csaba mindenkoron egy személyben dönt.
Ezért minden képviselői mandátumra jelentkezőnek, illetve családjának rendelkezni kell olyan állandó jövedelemmel, amely biztosítja önmaga és családja számára a képviselői munkájával járó kereset kiesést."
(Részlet a képviselőjelöltekre és a képviselőkre vonatkozó pártszabályokból)

De hogyan is várhatnék ekkora áldozatot, hogyan is tehetném, hogy a párt képviselői és családjának életlehetőségeit súlyosan veszélyeztessem, még ha a cél igen nemes is.

Én gyógyító ember vagyok. Előttem minden ember egyforma. Vezetői munkám során is az volt a legnagyobb hibám, hogy egyetlen munkatársamat sem távolítottam el állásából, még akkor sem, ha súlyos hibát követtet el.
Bűnömül rótták fel annak idején a bíróságon: "Az elbocsátást kezdeményező alperesi kör ez idáig egyetlen cáfolhatatlan érveként fenntartottaPfftapp Lajos eddig szokatlan munkamódszert követelt meg, ami azért is sértő, mert a folyosói pletykák terjesztőit a szakmai konferenciákon szembesítette állításaikkal, amely cselekedetével megalázta munkatársait. Ezen túlmenően, kitartóan szuggerálta beosztottjait, hogy ezzel kényszerítse őket igazmondásra, ami elősegítette a rossz munkahelyi légkör kialakítását." ( Zalatáj 1998. április 1.)
Olyan országban élünk, ahol az igazmondás bűn, a hazugság erény.

A néhány éve létrehozott Kárpát-Haza Nemzetőrség kudarcba fulladása is megálljt parancsol. Nem volt kétszáz ember, aki értette, megértette volna és vállalta, képviselte volna azt a szellemiséget, amire a Kárpát-Haza Nemzetőrség létrejött. Pedig "csak" a szeretet és tízparancsolat szellemében tevékenykedtünk.

Hiszek a magyar emberekben.
Hiszek a szeretet és jóság hatalmában.
Gyülekezzünk!
Készülődjünk!
Hiszek abban, hogy visszatérve őseink szellemiségéhez, az álomból nemsokára valóság válhat.
Az alábbiakban közlöm álmaimat.
Álmodjunk együtt, de lassan ébredezzünk!
Ébredj Magyar!


Nemzeti Értékek Pártja
NÉP

A párt célja:

A Magyar Nemzet, Árpád hazatérésétől a 907-es pozsonyi csatanyerés eredményeként az európai népek írott történelmében önálló - magyar - nemzetként szerepel.
A Kárpát-medencében több mint 1100 éve a lélekszámában legnagyobb nemzet a magát magyarnak valló népesség.
Az 1000-től önálló magyar állam egyike Európa legősibb államainak.

A Magyar Nemzetnek, így a magát magyar nemzethez tartózóknak legfőbb földi küldetése a magyar nemzeti értékek megtartása, ápolása, gyarapítása.

A Kárpát-medence Isten teremtette világ része.
Isten tulajdona. Ember azt nem tulajdonolhatja, csak meghatározott ideig birtokolhatja.

A Szent Korona misztikus kapcsolatot teremt Ég és Föld között. A Szent Korona eszmeisége a Kárpát-medencében élő népek, nemzetek egységét és Istennel való kapcsolatát hivatott képviselni. A Kárpát-medence földjét, vizeit, föld alatt rejtőzködő kincseit egyetlen nemzet sem tekintheti sajátjának. E földi javak kizárólag Isten, illetve a Szent Korona tulajdonát képezik.

Az ember azért kapott különleges képességeket Istentől, hogy tudatosan szolgálja nem csak az embereket, hanem a teremtett világ valamennyi élőlényét.

A Magyar Nemzet feladata az Isten alkotta világ megőrzésén kívül az ember alkotta értékeink megőrzése, gyarapítása.

A Magyar Nemzet legősibb és legnagyobb kincse a magyar anyanyelv. Népmeséink, népdalaink, mondáink, regéink őrzik leghűbben a magyar történelmet. Népi, nemzeti műveltségünk legfőbb kifejező eszközei. Hagyományaink, népművészetünk, szerves műveltségünk, szellemi termékeink (a kreatív magyar elme termékei) mind-mind a Magyar Nemzet kincsei, értékei.

A párt legfőbb elve a "Ne ítélj, hogy meg ne ítéltess!"- evangéliumi mondat.
Ennek szellemében a párt másokat meg nem ítél. Kizárólag nemzeti értékeinket megőrző, új nemzeti értékeket teremtő emberek gyülekezete.

A Nemzeti Értékek Pártja olyan elkötelezett emberekből áll, akik életük egy részét a Nemzet szolgálatába állítják. Egyéni érdekeik mellőzésével lemondanak vagyonuk egy részéről és adott esetben, ahogy eleink tették, akár az életükről is, ha a Nemzet azt megkívánja.

Az etnikai illetve államhatárok változhatnak, azonban a magyarok történelmi, vezető szerepét a Kárpát-medence őrzésében és Európa védelmében senki nem vitathatja el.

Pártoló személy

A Nemzeti Értékek Pártjának pártolója lehet minden olyan személy, aki:

- a párt elveit elfogadja
- nemzeti értékeinket feltárja
- azt gyarapítja

Korától, nemétől, állampolgárságától, vallási hovatartozásától, pártkötődésétől függetlenül, bárhol éljen is a világban, bármilyen nyelven beszéljen, ha magát a Magyar Nemzethez tartózónak vallja.

A képviselőjelöltekre és a képviselőkre vonatkozó pártszabályok

Nemzeti Értékek Pártja képviselőjelöltje lehet: aki önként jelentkezik, a párt az ő személyét elfogadja, ezután a törvény által előírt támogató aláírásokat összegyűjti és az alábbi pártszabályokat vállalja és betartja:

1. Minden választási körzetben egy jelölt indulhat a Nemzeti Értékek Pártjának színeiben.
2. Amennyiben egy körzetben több személy jelentkezik, abban az esetben a párttestület dönt a
jelölt személyéről.
3. A képviselőjelölt az állam által biztosított kampánypénzt, csak személyes találkozók, lakossági
fórumok szervezésére és lebonyolítására fordíthatja.
4. Ezen anyagi javakat szigorú elszámolás szerint költheti el, a törvény által meghatározott
feltételek betartásával.
5. Megválasztása esetén országgyűlési mandátuma ideje alatt csak parlamenti munkájával.
kapcsolatos költségre vehet fel pénzt az államtól. (utazás, szállás, étkezés, ruházkodás)
6. A mindenkori állam által biztosított képviselői díjazást, jövedelmet, a képviselő köteles
elkülönített számlára utalni, melyet Böjte Csaba ferences szerzetes rendelkezésére bocsát. Az
összeg felhasználásáról Böjte Csaba mindenkoron egy személyben dönt.7. Ezért minden képviselői mandátumra jelentkezőnek, illetve családjának rendelkezni kell olyan
állandó jövedelemmel, amely biztosítja önmaga és családja számára a képviselői munkájával
járó kereset kiesést.
Magyarul: a képviselő egyéni, családi áldozatot hoz a köz érdekében.
8. Képviselőjelölt olyan személy lehet, aki az anyagi áldozaton túl életével, munkájával,
viselkedésével kivívta választói bizalmát, tiszteletét.
9. A megválasztott képviselő parlamenti munkája során a párt elveinek szem előtt tartása mellet,
a választói vélemények meghallgatása után, de saját meggyőződése, tudása, képességei és
lelkiismerete szerint szavaz.
10. A parlamenti frakció, az esetleges közös döntés előtt minden esetben köteles meghallgatni a
pártot.
11. A Nemzeti Értékek Pártjának országgyűlési képviselője tudomásul veszi, hogy a párt sem a
választások előtt, sem a választások után szövetséget, koalíciót nem köt.
12. A megválasztott országgyűlési képviselő bármikor visszahívható, ha a párt testülete úgy ítéli
meg, hogy a képviselő munkájával nem szolgálja választói, illetve a Nemzet érdekeit."

Dr. Papp Lajos
emeritus professzor
2012. szeptember 29.
#52 | spartakusz - 2012.10.03. 15:24:25
sZEVASZTOK!
Nekem tetszik - mert a NÉP hangja és nem a PÁRT - ahol a P - ÁRT - és nem használ - ha nem megoszt és hat-almaskodik a NÉP felett - tetszik még egyszer - leírva mert ez EGY-SZER ami követni kell SZER-INT-EM!

szer-e-tettel : spari!
ui: vajon ez lenne az az ös-vény amiről ábrándozok - nem tudom... az tudom, hogy a jelenlegi mellett el kell menni és a régi gyökereken újra indulva építeni KELL!
#53 | piskota - 2012.10.03. 15:43:09
és egy másik elképzelés, már gyakorlati szakban, ami szintén biztatóan hangzik:


"RVMP
Közzétéve: 2012. október 1., hétfő

Tisztelettel tájékoztatunk minden kedves érdeklődőt, hogy 2012.szeptember 30-án Békéscsabán, zászlót bontott a Rendszerváltó Mozgalom Párt.

Az alapító tagok, a társadalom minden rétegéből megtalálhatóak. Munkásemberek, munkájukat elvesztett emberek, vállalkozók, ügyvédek, bankkölcsönnel és bankkölcsönnel nem rendelkezők, konzervatív beállítottságú és liberális szemléletű személyek. Az RVMP nem hisz sem a kizárólagos jobboldaliságban, sem pedig a kizárólagos baloldaliságban, a szép, a jó, a nemes és az önzetlen nem lehet sem jobboldali sem baloldali. Mi az arany középútban és az elvégzett becsületes munka eredményében hiszünk.

Valljuk, hogy a konzervatív, nem egyenlő a maradival és a liberális nem egyenlő az aberálissal.

Hiszünk képességeinkben, elszántságunkban melyet eddigi munkánk alátámaszt.
Hosszú és küzdelmes menetelés lesz, a gyengébbeket felkaroljuk, a hitüket vesztetteket bátorítjuk.
Kitapossuk az ösvényt, de egyedül mi sem érhetünk célba. Gyarmati sors helyett a szabadságot és önrendelkezést szánjuk Magyarországnak, tartsanak velünk, legyenek mellettünk !

Tisztelettel, Kásler Árpád-a Rendszerváltó Mozgalom Párt elnöke

Kelt, Gyulán 2012.10.01-én"

Véleményem szerint jobban hangzana a "RENDSZERVÁLTÓ PÁRTMOZGALOM" RP. rövidítéssel.., utalva a dr Papp Lajos által is említett kényszer-pártalapításra, mely szerint, ez egy rendszerváltó mozgalom elsősorban, s kényszerből vállalták a pártalapítást!
Ha olvasnak, majd csak latolgatnak, fontolgatnak...
Gyzoltán
#54 | 328 - 2012.10.03. 19:30:40
Ha már felállt kb 5-6 párt csíra lehetne matematikai stb. módon elemezni a realitásokat is, és ennek függvényében taktikát felépíteni nekik.. különben nagyon félremegy amiben gondolkodnak. A politikai választási stb. folyamatok matematikai valószínüségszámítása, becslése, modellezése nyugaton igencsak bejáratott dolog, pl. esküdtszéki tárgyalásokon az angolszász jog logikája alapján elemzik védők ügyészek, ki mire számíthat, ki a gyenge pont, akinek játszanak a tárgyalás alatt stb.
ez egy példa csak . Az alanti linken elérhet egy letölthető könyv, ami politikai matematikával foglalkozik. A professzor teljes életmüve érdekes lehet az itt olvasgatóknak!
http://www.courtn...pents.html
#55 | piskota - 2012.10.03. 22:39:22
5-6, vagy pláne több párt hirtelen megalakulása a választásokra egyenesen tragikus lenne, magában hordaná a feltételezést, hogy ellenségeink, a ciklusról-ciklusra uralkodó szélsőjobboldal merényletét, aknamunkáját látjuk!
Szélsőjobboldalt írtam!
Helyeselném, ha mindenki újrakalibrálná, pontosítaná a koordináta rendszerét!
Minek lehet nevezni azt a töretlen kormányzati irányzatot, mely érvényesült ciklusról-ciklusra, a mindenkori parlamenti csőcselék támogatásával?
Kit, kiket szolgált ki a mindenkori kormányzat, a parlamenti csőcselékkel egyetemben?
A TŐKÉT, a TŐKÉSEKET, a BANKOKAT, a PÉNZÜGYI VILÁGOT, a KÜLFÖLDI BEFEKTETŐKET! Miközben kifosztották az országot, mindenét elvonva!
Ezt a jelenséget nem lehet másnak minősíteni mint a:
LEGSZÉLSŐSÉGESEBB ULTRA-JOBBOLDALNAK!
A hatalomra került, részesült, pártok delegált emberei szélsőjobboldali gazembereknek bizonyultak bűntetteik alapján, aki mégsem, az a korpával a disznók martaléka lett!
Gyzoltán
#56 | 328 - 2012.10.03. 23:22:57
piskóta, akkor érted érzed mi a gond a pártokkal lesz most itt az új szabályok miatt kapásból 10-15 szimpi neked 1 éven belül.-..
#57 | Renegat - 2012.10.04. 00:35:43
interest! Szerintem lehetne akár 10 párt is, DE!-és itt a de közös egyeszséggel és szövetségben (direkt nem írtam pártszövetséget)-a nemzeti érdekek mentén- közösen választott jelöltekkel olyan célok megfogalmazásával és átvilágított jelöltekkel ahogy azt #57piskóta és #59Tulok megfogalmazta.Próbaköve lenne annak hogy tud-e még egyfelé húzni a magyar ha tágabb értelemben a nemzet sorsáról, mindannyiunk közös jövőjéről lenne szó.
#58 | piskota - 2012.10.04. 07:46:41
Interrest!
Téged nem értelek!
Felfoghatnád, hogy jelenidőben felszámolhatatlan a pártrendszer! Ránk-kényszerítették, s kénytelenek vagyunk együtt élni vele! Ez a kijelölt, általam, általunk, nem befolyásolható pálya! Harctérnek is tekinthető, ahol rákényszerülünk, hogy a kedvezőtlen feltételek, kilátások ellenére, a korlátozottnak látszó elérhető eredmények ellenére, mégis kísérletet tegyünk helyzetünk, Magyarország helyzetének a javítására!
A passzív semmittevésnél mindenképpen jobb!
Kíséreld meg átprogramozni magad!
Gyz
#59 | Merkurius - 2012.10.04. 08:20:33
Piskóta .
Megtudnád esetleg indokolni ezeket az utóbbi kijelentéseidet ?
Miért lenne felszámolhatatlan a pártrendszer?
Rán kényszerítették , az igaz , és szerinted vajon miért ?
Kénytelenek vagyunk vele együtt élni , na ne hülyéskedj már .Mi tesz erre kénytelenné ? Még élni sem vagy kénytelen , az sem kényszer csak egy lehetőség , bármikor ki lehet lépni belóle .
Nincs itt semmilyen kijelölt , esetleg a birkák által elfogadott pálya van , az életben nincs lehetetlen , csak tehetetlen van . Az hogy valami általad nem befolyásolható mert Te tényleg csak egy tehetetlen agymosott birka vagy azért ezt még nem kellene mindenkire általánosítani .

Ezt a "játék rendszert"létrehozta valaki , hosszas tervezés és gyakorlatozgatás után saját játék szabályokat alkotott , nyílván az ő érdekeinek megfelelően . Viszont az egyetlen ami miatt müködtetni tudja az éppen az , hogy ha másik felet is be kellett , és kell vonnia ebbe a játékba .
#60 | Arany - 2012.10.04. 10:28:00
Merkurius!

Korán keltél..!
A köd úgy látszik, még az agyadon van!

Mindez nem jogosít fel arra, hogy minősíthetetlen hangot használj bárkivel szemben, igaz, hogy ez a mocskos duma téged minősít.
Ennek ellenére térj észhez!!!

És kérj bocsánatot attól, akit megsértettél!

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 33% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum