Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Goldman Sachs-ESM diktatúra Európában
Goldman Sachs-ESM diktatúra EurópábanLáthatók a gazdasági bérgyilkosok - a Világ mindent felfalni akaró "kisgömböce" a Goldman Sachs, ami az európai ironikus adósságválság nyilvánosságra került forgatókönyve szerint, amerikai "befektetési bankként", fokozódó ütemben csontozza ki Európát - részleteiben ismertté vált tervei, mivel Draghí bejelentése előtt egy nappal a Bloomberg feltárta minden részletét. Európa kifosztásának Goldman Sachs-eszköze az ESM megabank rendszer, ami a német szövetségi bíróság döntése után a tervek szerint megkezdte Spanyolország és Görögország felszámolását, ami burkoltan megfogalmazva "gazdasági felügyelet alá helyezést" jelent. A "megszorító intézkedéseket" heves tiltakozások jelzik. Portugáliában legalább egymillió ember vonult az utcára, de Spanyolországban milliók. A görög tüntetők is összecsaptak a "fizetésükért" megdolgozó rendőrökkel.


A helyzet elég faramuci. Adott egy rahedli országát és népét eláruló politikus, akik védelmét a rendelkezésükre bocsátott, és ezért fizetett bérgyilkosokká züllesztett rendőrségek és katonaságok látják el. A kettős feladatkör, a rend, biztonság fenntartása, és a tolvaj, hazaáruló politikusok elvtelen védelme, egyre több és nagyobb feszültséget okoz.
Általános sztrájk és zavargások Görögországban, sztrájkok és zavargások Spanyolországban, Portugáliában - mindegyik országban az emberek a fegyverek ellen mennek a megszorító intézkedések miatt. Athénban, a miniszterelnök és pénzügyminiszter megállapodott 11,9 milliárd eurós komoly "takarékossági programban" az ország fenyegető csődje miatt. További két milliárd euró folyik be az új adók bevezetésével az államkasszába.
Több tízezer görög tiltakozott az országos tüntetéseken és általános sztrájkot hirdettek a megszorító intézkedések ellen.

A "bankok Európájában" csődbe jutnak az extraprofittal záró, de mindig bajbajutott bankok, majd a néptől kizsarolt adókból "feltőkésítésük" után a "befektetők" megint kilopják a kasszát. Végülis nem nehéz egy bankot csődhelyzetbe hozni. Csak korrupt bíróságok, anyagilag érintett politikusok által aláírt "szerződések", és ezek létrejöttéhez szükséges törvények kellenek, nameg olyan "bankbefektetések", amelyek soha nem kerülnek kiegyenlítésre, mert azok veszik fel, akik megsegíttetik a bankokat. Kialakul egy ördögi kör, aminek az a lényege, hogy bankok feltőkésítése felemészti a nemzeti össztermék jelentős részét, és az ország működésképességének látszata megőrzéséhez nem marad költségvetési keret, amit IMF és EKB hitelekkel "pótolnak" ki. A látszólagos kényszerhelyzetben a "politikusnak" nevezett beépített valaha emberek, "kénytelenek tárgyalásokat folytatni" gazdáikkal/megbízóikkal, hogy hatalmuk és korrupciós lehetőségeik védelme illetve meghagyása érdekében legalább arra legyen "keretük", hogy le tudják verni a kifosztott lázongókat, illetve a médián keresztül tovább tudják hülyíteni az amúgy is hülye megválasztóikat. Az utóbbiak létszámát ki lehet pótolni választási csalásokkal, trükkös választási rendszerrel, amiben a kisebbség a többség, és soha meg nem valósuló ígéretekkel.


Spanyolország "kreatív" számlái esetében az EUSSR most készíti elő a feltétel nélküli gazdasági kapitulációt. A nullákba mindig belegabalyodok. A 40 milliárdos bankszanálási csomaggal Spanyolország lesz az első olyan ország, ahol hasznot húznak a feltételek nélküli szanálásból. Eredménye a pénzügyi rendszer három hónapos felülvizsgálata. A jóváhagyott 100 milliárd eurós banktámogatást államkötvényekbe, és pénzkölcsönben jelenik meg, amivel kapcsolatban a spanyol gazdasági miniszter, a Lehman exbankár, Luis de Guindos tagadta, hogy volt egy ilyen terv. Tudjuk, hogy hazudik...
A klubok Európájában az utolsó, már 2008-2009-ben általunk is előre láthatóan megalakuló "Berlini-klub", az a felszámoló, akit most ESM néven totálisan kifosztja Európát a Goldman Sachs "befektetői" érdekei szerint, a sajnos általunk már évekkel ezelőtt előre sejtett tervek alapján.
A leírtak az EU minden tagországára igazak, így már jobban megérthető az Orbán-rezsim osztogató-fosztogató politikának nevezett néphülyítése, és belső korrupciós ügyletei mellett a haza kiárusítása is.
Ha vicces kedvemben lennék, azt írnám, hogy ez egy olyan színielőadás, amelyiknek olvasatlanul is tudtuk a végét, de végig kellett seggelni, mert nem hagyhatjuk el a "nézőteret"...És egy kis feszültségoldóként: Szokás szerint zsebemben kotorásztam, és kezembe akadt vagy 200 forint apróban. Úgy döntöttem, hogy most nem rendezek belőle lakomát, eszem-iszomot, hanem befektetem. Tudom, hogy most sokan "kuláknak" tartanak, de esküszöm, nem loptam ezt a kis vagyont.
Gyorsan átnéztem az arany befektetési piacot. Annyit már tudok, hogy New York és London fertőzött aranyügyileg. Manhattanben, a Fifth Avenue és 47. utca környékén az ékszerüzleteknél megrendült a bizalom a kereskedőkben. A 10 unciás aranyrudakat, a Forth Knox-i aranykészlethez hasonlóan, wolfram-töltettel látták el.
A közel 18.000 dolláros rúd esetében az aranyozás pontosan olyan, mint az a valódi rudakon. Még a sorozatszámok, és tanúsítványok is stimmelnek.
A Breaking News beszámolt Ibrahim Fadl kísérletéről, amiben 100 ezer dollár értékű "aranyrudat" olvasztott fel, és láthatóvá vált a szürke wolfram. Az érdekesség az, hogy a különbség szinte észrevehetetlen, mivel a wolfram fajsúlya 19,25 gr/cm3, majdnem pontosan ugyanannyi, mint az arany 19,33 gr/cm3-es fajsúlya. Ellenőrzésre a szakirodalom a Vitruvius módszert ajánlja ( Link ) vagy a kiszámításos meghatározást ( Link ), de könnyen mérhető, észlelhető különbséget ezek sem adnak.
A "wolframmal töltött aranyrudak" márciusban jelentek meg Londonban. A svájci gyártó, az MTB, mint szakértő, aki a korábban valódi aranyat eladta, azt ajánlotta, hogy vásárolni csak megbízható kereskedőtől szabad, de a probléma az, hogy Ibrahim Fadl is egy megbízható kereskedő. Egy szó, mint száz, nélkülözhető vagyonomat nem fektetem aranyba, főleg nem Amerikában, vagy a briteknél, mert a titkosszolgálatok aranyhamisító bandáról beszélnek. Ilyenekről már korábban beszámoltunk a Rockefeller-családdal kapcsolatban. Woframhoz amúgy is hozzá lehet jutni a kiselejtezett villanykörtékből, aranyra meg eddig sem telt, meg minek is, nem ehető...

  Hozzászólások
#61 | piskota - 2012.10.04. 12:09:45
Merkurius!

Eszedbe se jusson bocsánatot kérni, nincs is miért.., bár kissé pontatlanul fogalmaztál, hiszen jól tudod, a Talmud szerint barmok vagyunk...
Történetesen, ha nem zsidó provokátor lennél, akkor viszont már "mára-holnapra" elvárom tőled a pártrendszer felszámolását, mert Te ugye nem agy-mosott birka vagy, velem ellentétben.
Így helyesen tudod értelmezni a "...jelenidőben felszámolhatatlan..." fogalmazást! JELENIDŐBEN!-írtam, azaz most, per pillanat!
Mond kedves, mi a szándékod? Mikor támadsz, kiket szándékszol védeni?
Gyz
#62 | piskota - 2012.10.04. 12:44:39
Merkurius!
Kérlek nézd el nekem, bocsáss meg, hogy egy pillanatra megfelejtkeztem róla, hogy már Magyarországon is egyre szélesebb körben fordul elő, hogy zsidók tanítják a magyar nyelvet, a magyar történelmet...
Ez ide vezet, lehetsz ennek az áldozata!
Így mégegyszer az elnézésed kérem.
Gyz
#63 | Tulok - 2012.10.04. 15:10:00
Ezen az oldalon eddig sem volt divat, hogy egymást sértegessük, és arra a garancia én vagyok, hogy aki megpróbálkozik vele, elveszíti a lehetőségét hozzá! A türelmetlenség amúgy sokakban így nyilvánul meg de...
Ami a pártoskodást illeti, vér nélkül, a jelenlegi ránk erőltetett, csalásokkal megspékelt választási rendszerben, EU púppal a hátunkon, csak nemzeti összefogással lehetne átalakítani a rendszert pártok nélkülivé. Amihez meg kell változtatni a választási törvényt, a párttörvényt, és elsőként egy legitim, szigorú alaptörvényen nyugvó alkotmányt kellene beiktatni, egy többségi párt kialakításával, kihirdetve a Lisszaboni Szerződés érvénytelenségét. Ez Líbiához, Szíriához, Iránhoz hasonló helyzetet idézne elő, és nem kétséges, hogy több katonát vonultatnának fel ellenünk, mint az ország összes lakossága. Az amerikai, NATO és EU-s haderő erre van kihegyezve.
A kis pártocskák alakítgatása szintén zsákutca. Nincs szükség önjelölt pártelnökökre, átvéve a pártokkal megosztó judeodemokrácia szabályait. Néhány szóban megfogalmazható alapvető célkitűzés kell, amely minden ember számára közös célt jelent, mert ne feledjük, hogy kiirtásunkra megy ki az egész jelenlegi "játék". Nem csak a magyarokéra! Ugyanúgy mérgezik az összes többi nemzetiséget, beleértve a zsidókat, cigányokat is!
Be kell látni, hogy nagy tömegeket csak mindenkit érintő, általános problémák megoldása köré lehet gyűjteni, szigorúan betartatva mindenkivel, még az ún. vezetőkkel is az alapszabályt: Ne árts a közösségnek, és a megmaradásunkért, fennmararadásunkért harcolunk.
Aki ezek ellen vét, ki kell közösíteni, legyenek bármilyen "elévülhetetlennek" hitt korábbi érdemei. Ez utóbbi esetében figyelembe kell venni, hogy a hatalomtól, a lehetőségektől a legtöbben megrészegülnek, gyakran bizonyos szinten megalomániássá válnak. A társadalmi kontroll a legfontosabb!
Hogy világosan lássátok a helyzetet: Ha hagyjuk a zsidó hon, nyelv, történelem, és identitás foglalást, felfalnak, kiirtanak, rabláncra fűznek, nem csak bennünket, de az országban élő, és a régi határok szerinti népeket is. Ha nem hagyjuk, minden rendelkezésre álló erejüket ránk szabadítják, beleértve a környezetünkben Magyarországból létrejött ellenségessé tett államokat is, az ENSZ és NATO haderőt, az európai "nemzeti" zsidó irányítású hadseregeket, és az USA haderőt is. Ezt így tervezték meg. Ezért volt Trianon. Nagy-Magyarországot azért tették "kis-magyarországgá", hogy ne legyen képes megvédeni magát.
Ekkora erő ellen már csak az segíthet, ha az ellenünk felhasznált erő jelentős részét ellenük tudjuk fordítani, megtámogatva a tömegek egyetértésével, segítségével. Ez viszont nem fog menni, ha "kisajátítja" a jogokat egy-egy nemzetiség...
#64 | piskota - 2012.10.04. 16:12:34
Laci!

A Zeuszt megszégyenítő dörgedelem mellett, egy nagyon jó helyzetelemzést, összefoglalót vetítettél elénk! Felvillantottad a sötétségben a karámunk megerősített korlátait, melyet esztelenség lenne nem tudomásul venni...
Ez is a kérésem, hogy álmainkat e reális elemzés figyelembe vételével szövögessük!
Gyz
#65 | Tulok - 2012.10.04. 19:27:21
Zolikám! Ezt próbálom megmutatni. Egyrészt arra akartam rávilágítani az előző hozzászólásaimban is, hogy a realitás talaján mozogva fel kell mérnünk a lehetőségeinket. Másrészt kevés, ha 10-100 ember zúgolódik, de nincs mögöttük az egész ország. A jelenlegi helyzetben már az is kevés, ha az ország ott van mellettünk, mert legalább európai, vagy nagyhatalmi támogatás kell. Esetleg egy láncreakcióra lehet számítani, de ahhoz is ki kell várni az alkalmat. Ráadásul ezt azok is tudják, akik ellenérdekeltek.
#66 | spartakusz - 2012.10.04. 19:35:49
Bizony Kedves Tulok és az is jó volna ha a lent be linkelt
nyílt levél tartalmát a környező népek fiai és lányai olvasnák és megértenék - mert minden hol, minden országban az VAN - Talán akkor a globális hatalommal szemben - globálisan is - ha szép szóval nem megy akkor csúnyán elbánhatunk velük...

a link:

http://www.jovonk...-antsz-nek
szer-e-tettel
spari!
#67 | piskota - 2012.10.04. 22:29:21
Spari!

Nagyon hosszú tartalmú linket tettél fel.
Végig is olvastam.
Tisztelgek a levél szerzője előtt!
Miért, miért nem, a Jásdi Kiss Imre név tolakodott a tudatomba...
Gyz
#68 | piskota - 2012.10.04. 22:50:53
Ugyanakkor, hogy a levélben szereplő német fasizmus lényegét is érintsük, Szeszák Gyula honlapján olvastam az alábbiakat:
( Drábik János "Kiválasztottak" c. könyvéből való az alábbi, Churchilltől származó, kijelentés. "Németország megbocsáthatatlan bűne a II. világháború előtt az volt, hogy kísérletet tett gazdaságának kiszakítására a világkereskedelmi rendszerből, és arra, hogy kialakítsa saját pénzügyi rendszerét, amelyből a pénzvilág nem tud többé profitálni (...) Lemészároltuk a gaz disznót." [Id. mü 198 old.] Ebből következik, hogy mindazok az országok, népek, egyének akik (amelyek) a nemzetközi pénzvilág profitjának megszüntetésére, vagy csökkentésé re törekszenek, le lesznek mészárolva mint a disznók, feltéve hogy hagyják magukat...)
Arról már nem is beszélve, hogy legalább felületesen illene ismerni Németország utóbbi 1-2 évszázados történelmét, társadalmi, gazdasági viszonyait. Legalább!
Legalább illene ismerni azokat a Hitler által végrehajtott gazdasági csodának ható reformokat, melyek Németországot, a sárba-taposott Németországot felemelte...
Gyz
#69 | 328 - 2012.10.04. 23:36:14
A legnagyobb pofont az adná ennek a pártrendszernek,ha most a kötelező regisztrációra nem menne el senki és utánna szavazni se.. ez persze csak hipotézis,de lássuk mit érne el? ha a látható választási legitimitás sincs meg, akkor egy darabig el ügyvezet a mostani kormány, illetve gyorsan valamit megszavaznak változtatás pl. érvényességi küszöb eltőrlése stb. nade addig pl. a ,,külföldi befektetők" azon része amik pl. letétkezelők, nyugdíj-alapok, és egyebek semmiképpen se tennék be a patájukat, mert kockázati stb. besorolások alapján nem tehetnék.. aki meg továbbra is támogatná bármi pénzügyi eszközzel a felépítményt, az nyílvánvalóvá tenné hogy a demokrácia csak addig kell, amíg eltakar valamit, legitimizál.. bár szerintem mára az átlagember is valamilyen módon tisztába került ezzel az egésszel..
#70 | Tulok - 2012.10.05. 03:09:01
Interest! Az a "legnagyobb pofon" nem jönne be! 13,5 millió TB igazolvány van kiadva. A több, mint 3,5 millió plusz, sejthető, hogy kiké. Ez a létszám nagyobb, mint amennyien 2010-ben elmentek szavazni. Az 550 ezer izraeli "menekült" lefedi ezt a többletet (pereputtyostól), egyúttal kifelé azt mutatná, hogy hozzácsapva megvásárolt és érdekből szavazókat, az ország "nagyobb érdeklődése lesz látható a választások iránt" a külföld számára.
A lehető legnagyobb számú regisztráció, és egy megosztást elkerülő nemzeti (nem csak magyar, zsidó elleni) pártszövetség még ellensúlyozhatná a FIDESZ-KDNP-MSZP-DK-LMP (SZDSZ) zsidó csoportosulást, de többségi kormányzást már azzal sem lehetne megvalósítani, mert ugyanaz lenne, mint a 2010-es választásoknál, ahol a Jobbik nyert, de ugyanúgy elcsalták, mint az összes előző választást.
Ha mégis bekövetkezne ez a "koalíciós lehetőség", megint előkerülne egy "Torgyán Józsi", aki ezt a pártszövetséget tönkretenné...
Magyarország elfoglalását nagyon komolyan vették, és többszörösen be is biztosították. A világviszonylatban látszólag jelentéktelen ország világszerte nagyon nagy jelentőséggel bír elsősorban a kazár-zsidóság számára, miközben a szefard -zsidókat "Nagy-Izrael" közel-keleti maszlagjával etetik. Ez utóbbiak az Irán elleni háborúban amúgy is elpusztulnak.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 33% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum