Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Goldman Sachs-ESM diktatúra Európában
Goldman Sachs-ESM diktatúra EurópábanLáthatók a gazdasági bérgyilkosok - a Világ mindent felfalni akaró "kisgömböce" a Goldman Sachs, ami az európai ironikus adósságválság nyilvánosságra került forgatókönyve szerint, amerikai "befektetési bankként", fokozódó ütemben csontozza ki Európát - részleteiben ismertté vált tervei, mivel Draghí bejelentése előtt egy nappal a Bloomberg feltárta minden részletét. Európa kifosztásának Goldman Sachs-eszköze az ESM megabank rendszer, ami a német szövetségi bíróság döntése után a tervek szerint megkezdte Spanyolország és Görögország felszámolását, ami burkoltan megfogalmazva "gazdasági felügyelet alá helyezést" jelent. A "megszorító intézkedéseket" heves tiltakozások jelzik. Portugáliában legalább egymillió ember vonult az utcára, de Spanyolországban milliók. A görög tüntetők is összecsaptak a "fizetésükért" megdolgozó rendőrökkel.


A helyzet elég faramuci. Adott egy rahedli országát és népét eláruló politikus, akik védelmét a rendelkezésükre bocsátott, és ezért fizetett bérgyilkosokká züllesztett rendőrségek és katonaságok látják el. A kettős feladatkör, a rend, biztonság fenntartása, és a tolvaj, hazaáruló politikusok elvtelen védelme, egyre több és nagyobb feszültséget okoz.
Általános sztrájk és zavargások Görögországban, sztrájkok és zavargások Spanyolországban, Portugáliában - mindegyik országban az emberek a fegyverek ellen mennek a megszorító intézkedések miatt. Athénban, a miniszterelnök és pénzügyminiszter megállapodott 11,9 milliárd eurós komoly "takarékossági programban" az ország fenyegető csődje miatt. További két milliárd euró folyik be az új adók bevezetésével az államkasszába.
Több tízezer görög tiltakozott az országos tüntetéseken és általános sztrájkot hirdettek a megszorító intézkedések ellen.

A "bankok Európájában" csődbe jutnak az extraprofittal záró, de mindig bajbajutott bankok, majd a néptől kizsarolt adókból "feltőkésítésük" után a "befektetők" megint kilopják a kasszát. Végülis nem nehéz egy bankot csődhelyzetbe hozni. Csak korrupt bíróságok, anyagilag érintett politikusok által aláírt "szerződések", és ezek létrejöttéhez szükséges törvények kellenek, nameg olyan "bankbefektetések", amelyek soha nem kerülnek kiegyenlítésre, mert azok veszik fel, akik megsegíttetik a bankokat. Kialakul egy ördögi kör, aminek az a lényege, hogy bankok feltőkésítése felemészti a nemzeti össztermék jelentős részét, és az ország működésképességének látszata megőrzéséhez nem marad költségvetési keret, amit IMF és EKB hitelekkel "pótolnak" ki. A látszólagos kényszerhelyzetben a "politikusnak" nevezett beépített valaha emberek, "kénytelenek tárgyalásokat folytatni" gazdáikkal/megbízóikkal, hogy hatalmuk és korrupciós lehetőségeik védelme illetve meghagyása érdekében legalább arra legyen "keretük", hogy le tudják verni a kifosztott lázongókat, illetve a médián keresztül tovább tudják hülyíteni az amúgy is hülye megválasztóikat. Az utóbbiak létszámát ki lehet pótolni választási csalásokkal, trükkös választási rendszerrel, amiben a kisebbség a többség, és soha meg nem valósuló ígéretekkel.


Spanyolország "kreatív" számlái esetében az EUSSR most készíti elő a feltétel nélküli gazdasági kapitulációt. A nullákba mindig belegabalyodok. A 40 milliárdos bankszanálási csomaggal Spanyolország lesz az első olyan ország, ahol hasznot húznak a feltételek nélküli szanálásból. Eredménye a pénzügyi rendszer három hónapos felülvizsgálata. A jóváhagyott 100 milliárd eurós banktámogatást államkötvényekbe, és pénzkölcsönben jelenik meg, amivel kapcsolatban a spanyol gazdasági miniszter, a Lehman exbankár, Luis de Guindos tagadta, hogy volt egy ilyen terv. Tudjuk, hogy hazudik...
A klubok Európájában az utolsó, már 2008-2009-ben általunk is előre láthatóan megalakuló "Berlini-klub", az a felszámoló, akit most ESM néven totálisan kifosztja Európát a Goldman Sachs "befektetői" érdekei szerint, a sajnos általunk már évekkel ezelőtt előre sejtett tervek alapján.
A leírtak az EU minden tagországára igazak, így már jobban megérthető az Orbán-rezsim osztogató-fosztogató politikának nevezett néphülyítése, és belső korrupciós ügyletei mellett a haza kiárusítása is.
Ha vicces kedvemben lennék, azt írnám, hogy ez egy olyan színielőadás, amelyiknek olvasatlanul is tudtuk a végét, de végig kellett seggelni, mert nem hagyhatjuk el a "nézőteret"...És egy kis feszültségoldóként: Szokás szerint zsebemben kotorásztam, és kezembe akadt vagy 200 forint apróban. Úgy döntöttem, hogy most nem rendezek belőle lakomát, eszem-iszomot, hanem befektetem. Tudom, hogy most sokan "kuláknak" tartanak, de esküszöm, nem loptam ezt a kis vagyont.
Gyorsan átnéztem az arany befektetési piacot. Annyit már tudok, hogy New York és London fertőzött aranyügyileg. Manhattanben, a Fifth Avenue és 47. utca környékén az ékszerüzleteknél megrendült a bizalom a kereskedőkben. A 10 unciás aranyrudakat, a Forth Knox-i aranykészlethez hasonlóan, wolfram-töltettel látták el.
A közel 18.000 dolláros rúd esetében az aranyozás pontosan olyan, mint az a valódi rudakon. Még a sorozatszámok, és tanúsítványok is stimmelnek.
A Breaking News beszámolt Ibrahim Fadl kísérletéről, amiben 100 ezer dollár értékű "aranyrudat" olvasztott fel, és láthatóvá vált a szürke wolfram. Az érdekesség az, hogy a különbség szinte észrevehetetlen, mivel a wolfram fajsúlya 19,25 gr/cm3, majdnem pontosan ugyanannyi, mint az arany 19,33 gr/cm3-es fajsúlya. Ellenőrzésre a szakirodalom a Vitruvius módszert ajánlja ( Link ) vagy a kiszámításos meghatározást ( Link ), de könnyen mérhető, észlelhető különbséget ezek sem adnak.
A "wolframmal töltött aranyrudak" márciusban jelentek meg Londonban. A svájci gyártó, az MTB, mint szakértő, aki a korábban valódi aranyat eladta, azt ajánlotta, hogy vásárolni csak megbízható kereskedőtől szabad, de a probléma az, hogy Ibrahim Fadl is egy megbízható kereskedő. Egy szó, mint száz, nélkülözhető vagyonomat nem fektetem aranyba, főleg nem Amerikában, vagy a briteknél, mert a titkosszolgálatok aranyhamisító bandáról beszélnek. Ilyenekről már korábban beszámoltunk a Rockefeller-családdal kapcsolatban. Woframhoz amúgy is hozzá lehet jutni a kiselejtezett villanykörtékből, aranyra meg eddig sem telt, meg minek is, nem ehető...

  Hozzászólások
#71 | piskota - 2012.10.05. 08:41:02
Interest!
Nincs bizonyítékom, főleg megdönthetetlen bizonyítékom az előző "választás, választások" csalásairól, mert nyilván felhasználva protestáltam volna...
Bár, azt semmiképp nem szabad elfelejteni, hogy a politikai mellény félregombolása bizony választási csalással, ma már mindenki által vallott, történelmi választási csalással kezdődött, az úgynevezett "kék-cédulás választás!" idejére vezethető vissza, amely párosult nem kevés tudati és gyakorlati terrorral!
Tehát, teljesen valós, az egymást követő, egymásra épülő, egymást váltó kormányzatok hamis volta a mai napig, legális jogalap nélkül működnek!
Ez is egy részlete, a minket bekerítő, megerősített-falu karámnak...
Egyébként az általad ajánlott eljárás gyakorlati kivitelezésre került az előző választás alkalmával, s hozzájárult a kisebbséget jelentő "kétharmados többség" eljátszásához!
Ezt az ajánlott felfogást, egy széleskörű, nagy-olvasottságú, hatásában tovább gyűrűző honlap képviselte.
Az eredményt már mindenki tapasztalhatta...
Utólag felesleges latolgatni, hogy jelentett volna valamit is, a más alapállás, melyet magam, hangot is adva, nem osztottam...
Most, 2014-ben, ha egyáltalán eljutunk a "választás" lehetőségéig, sokkal nehezebb, sokkal rosszabb körülményekkel kell szembenéznünk!
Gyzoltán
#72 | 328 - 2012.10.05. 09:44:39
2010 ben rengeteg ember elment azért a jobbikra szavazni, és a választási rendszerből fakadóan a vidéki első vonalbeli húzóemberek helyett az országos nevek jutottak be,listákon.. azóta a párt leamortizálta a vidéki szervezőit, így teljesen ki lesz szolgáltatva annak, aki megsegíti. Tulok nagyon jól hozta a lényeget, ez egy leszervezett dolog, a nagy kérdés mindenki számára az, hogy a ráfordítható energiáját mire kívánja felhasználni.. pl. keleti nyelvek tanulására, stb. és vagy más irányú szervezésre. Emellett keresve az eddig szemmel láthatóan nem megtalált 3. 4. 5. utat ami valamit is lendít. Én se tudom még ezt, mi lenne az, amit pl. Piskóta meg én úgy tudnánk elfogadni, hogy közben mindenkinek megmaradna a maga felfogása szerinti igaza is.. nyílvánvalóan egyik mostani álláspont se fedi le jelenleg.
#73 | Tulok - 2012.10.05. 10:27:13
Zolikám! Tőled eltérően, sokadmagammal figyelemmel kísértük a legutóbbi választásokat is. A 2002-2006-2010-es választások csalásainak bizonyítására dokumentumok, bizonyítékok, és tanúk állnak rendelkezésre. 2010. februárjában magam írtam a Hágai-feljelentést, amelyben kifejtettem, hogy az 1936-os buharini-mintára készült 1949-es, XX-as törvényként beiktatott, szovjet tankok árnyékában ránk erőszakolt alkotmány, és a folyományaként 1 év alatt az MSZMP által elkészített 1989-es (20 évig) ideiglenes alkotmányok érvénytelenek, mert a nemzetközi jog szerint a kényszer, fenyegetettség hatására bevezetett törvények alapból érvénytelenek. A nemzetközi jog ezen feltételeit pedig már Kádárék is aláírták, különben Magyarország nem kapott volna ENSZ tagságot. Az 1949-es és 1989-es alkottákolmányok érvénytelenségét maga a FIDESZ is bejelentette, Orbán Snitt Pali tolmácsolásában, de a FIDESZ-KDNP alkottákolmányában is szerepel, bár jogi paradoxon, hogy miként lehet egy illegitim alkotmány paragrafusa alapján életbe léptetni egy másik alkotmányt.
A Lisszaboni Szerződés magyar részrőli ratifikálása, ha létezik ilyen fokozás, kétszeresen vagy halmozottan törvénytelen, mert egyrészt Gyurcsány és Veress 2005-ös 1380 milliárdos költségvetési lopása miatt, a választások előtt félrevezették az országot, másrészt nemzetgyűlés jóváhagyása és népszavazási megerősítés nélkül Göncz Kinga és Gyurcsány Ferenc nem írhatott volna alá nemzetközi egyezményt. Főleg úgy nem, hogy a hivatalos fordítást a képviselők csak a szavazás előtt kapták meg!
A 2010-es választás pedig a csalások csúcsa. Az egymás ellen hozott, szigorúan szabályozott választás törvényüket is felrúgták, de sehol a világon nem ismernének el olyan választást, ahol törvényellenesen meghosszabbítják a szavazást, és még folyamatban van a választás, amikor közlik az eredményeket, miközben nyugatról "importált", Győr környékén táboroztatott átszavazókat utaztatnak egyik helyről a másikra ezres nagyságrendben. Egy névleg marokkói választási programmal manipulálva (melynek állítólagos írója most is börtönben ül), vásárolt és fenyegetéssel kicsalt voksokkal, a szavazásra jogosultak 2/9-ének támogatását tudták megszerezni, ami nem elsöprő, hanem szégyenletes, "teljesítmény".
Ha lesz 2014-es választás, már könnyebben lesznek, mert 4,5-5 millió zsidó (kettős-állampolgár menekült), és 1,5 millió cigány mellett még legalább félmillió hazaáruló szavazatára is számíthatnak.
#74 | piskota - 2012.10.05. 11:25:51
Lacikám!
Nálad a pont! Így, hogy emlékeztetsz, persze, na, ja...
Fontosnak tartottam felidézni, hogy mi, s miképp történt, s bóklásztam a múltban, s nem mindent idéztem fel...
Te is készítetted, meg ennyivel fiatalabb vagy, hogy jobban emlékezz a dolgokra...
Legalább igazoltam, hogy igenis vannak személyes korlátaim is...
Bocsánatért esedezem!
Gyz
#75 | spartakusz - 2012.10.05. 16:54:50
CSÁNKÓ VAGYOK

Csánkó vagyok, mert annak születtem.
a bölcső dalt magyarul dúdolták felettem.

Édesanyám magyar ajkán édes volt a szó,
fénylő szemébe nézve biztonságot leltem.

Ten-te baba ten-te dallamára nyugodt állomba merültem,
álmomban fénylő tekintetében nagy dolgokat reméltem."

http://magyarnemz...dmore=1671

fapipa
2012.10.05. 06:43
jóóó reggelt !!! SPARI megríkattál kora reggel !!

TIVADAR!

Ne szégyelld magyar a könnyed, melyre az óceán emlékeztet,
a sok szenvedés és borzalom sósra ízesített.

Úgy szeretlek édesapám mint a sót, írtuk meséinkben,
utat mutatva ezzel is a szeretetnek szeretteinknek.

Meglágyul a magyar szív, nem csak a saját bánatán,
de mások szenvedéseinek hallatán is komorrá váll.

Mert a könny lehet bántó és öröm, ami kicsalatok szemünkből,
Mert nem én ríkatlak meg, ha nem a szíved parancsát követed.

Az érzések az ízek a szenvedélyek mindig a forráshoz vezetnek,
Ha kicsordul a könny, és összeszorul a szív

Tudd, hogy az magyar, magyar szív ritmusa vírul…
Majd innen folytatni fogom…

Kelt Bázakerettye 2012 október 5-én.

Id. Kiss László

YYYY

Na látjátok!

- Erről beszéltem, azaz írtam - ha megelőznek egy cselekményben, akkor azt a cselekményt már te nem tudod elkövetni.
-
- - Akkor írtam Budaházy ügyben - nem tudom ki, ki csoda és soha nem találkoztam vele - de tetszett - amit tett - hogy képtelenség az a vád, hogy ő a fennálló rend erőszakos megdöntésére kényszerült vagy tett.
- - Mert ha valós, amit írtok - és miért ne lenne az - a politikai csőcselék megelőzte - ezért nem értem azt - mitől fél a magyar.
- - Ha ellopják az aranytojást tojó tyúkot akkor azt már más nem tudja ellopni – érthető.
-
- - Ha csalással és minden jogalapot nélkülöző nyakkendős milliárdos kisztitikárok csapat megelőzte őket.
-
- - ÉRHETŐ - NINCS MITŐL FÉLNI - ja hogy ahogy Tulok írja lerohan és lebombáznak bennünk - UGYAN KÉREM ABBA MÁR MÁS ÉRDEKELTSÉG IS BELE SZÓLNA - nem hagyná.
-
- - Amiben biztos vagyok - nem megengedhető hogy EURÓBA SZÍVÉBEN - KÖZÉPÉBEN ILYEN ATROCITÁS SÚLYOS - ATOM VALÓSÁG MEGTÖRTÉNJEN MERT MIND A KB 500 MILLIÓ EMBER ELPÁROLOGNA - EZ H É T SZENT ÉS ÉG ! UGYE ÉRTITEK?
A GONDOLATAIM - AKKOR MI VAN?

TENNI KELL- KI kell a nyulat ugrasztani a bokorból.

- Magyarul . meg kell NYILVÁNULNI KI HOVA TARTOZIK KI KIT SEGÍT ebben az élet halál harcban-

Hirtelen jött gondolatok - VALÓBAN ELÉG VOLT BELŐLÜK! KIBŐL? A NYAKKENDŐS ÁLLAMI TERRORIZMUSBÓL! ABBÓL A PÁR FASZBÓL, AKIK HATALMASKODNAK URALOM NÉLKÜL MAFFIA MÓDSZEREKKEL - KÖZÖNSÉGES KÖZTÖRVÉNYES BŰNÖZŐK - EZT KELL MEGÉRTETNI A NÉPEK FIAIVAL ÉS LÁNYAIVAL -

v ég szó:

pusztuljon az irányító mind!

A sors mondja az ateista szer-int - a hívő és tudó azt monda úgy lesz! TÖBBET NEM BUJKÁLHATSZ – MEG KELL NYILVÁNULNOD A 7 MILLIÁRD EMBER ELŐTT

szer-e-tettel
spari!
#76 | Tulok - 2012.10.05. 17:05:40
Ilyen dolgokat nem szoktam elfelejteni, akár 2-3 éve, akár 20-30 éve történtek, és ebben nem sokat differenciál, hogy mennyi idős vagyok, mert 48-50 évvel ezelőtt velem megtörtént eseményekre is emlékszem, pedig olyan idős korban még a telegyártott pelenkákat számolgathatták mások, ha emlékeznek rá, és tudtak számolni.
A 2010-es választásnál nagyon bedurrant az agyam, mert a választási körzetekben, a választási bizottságokban résztvevő embereink tömegesen jelentették a visszaéléseket. Az este hét órakor kötelezően befejezendő választás pedig FIDESZ népünnepéllyé átalakult hajnalig tartó választósdit hozott. Szigetinek, az OVB részéről joga sem volt engedélyezni a tovább tartó választást, de azért megtette a zsidója...
Többek közt ezért sem bízok a 2014-es választásban, mert ezekben nem volt, és nem is lesz egy szikrányi becsület sem. Mit vársz azoktól, akik még egymást is átverik, nemhogy minket?
#77 | Seraf - 2012.10.05. 20:43:45
Nekem is lenne egy "biblikus" meglátásom, ami az Ős-Keresztények ( értsd, az államvallás
felvétele előtti keresztények ) választási tendenciáját propagálná : Kiemelésekkel ellátva,
hogy érzékelhető és ellenőrizhető legyen miszerint *anno* úgy cselekedtek ; Ami egyben
betekintést nyújt a Jézus tanítását konkrétan követő közösségek életének néhány aspek -
tusába, részben pedig támpontot is adhat a napjaink vonatkozásában ... Érdekel valakit ?

www.zalaclub.hu/APOCALYPSE/STB/HRN-Szechenyi.jpg

http://www.bibl.u....hu/Biblia

GEORGE BERNARD SHAW
A demokrácia olyan eszköz, mely biztosítja, hogy ne kormányozzanak és ne
tájékoztassanak bennünket jobban, mint ahogy megérdemeljük .

KARINTHY FRIGYES
A diktatúra és a demokrácia között az a különbség, hogy a diktatúrában az
egyik ember legyőzi, megalázza és kizsákmányolja a másikat. A demokráciá -
ban a másik ember teszi ugyanezt az egyikkel .
#78 | piskota - 2012.10.05. 22:15:11
"Többek közt ezért sem bízok a 2014-es választásban, mert ezekben nem volt, és nem is lesz egy szikrányi becsület sem. Mit vársz azoktól, akik még egymást is átverik, nemhogy minket?"

Akkor miképp gondolod? Teljesen kilátástalan, reménytelen bármivel kísérletezni?
Tényleg nyugodjunk bele, hogy zsidó belügy lesz a választás?
Mond akkor ki, senki semmiben ne reménykedjen, semmit sem tegyen, semmivel se próbálkozzon, mert felesleges, értelmetlen minden lépés!
Kimondhatod, de ez a felesleges!
A realitás megköveteli, hogy álmoknak, ábrándoknak ne üljünk fel! De ez mellett sem szimpatikus, hogy a remény is temetésre kerüljön...
Igenis meg kell tenni mindent, még akkor is, ha ténylegesen elcsalják a lehetséges eredményt...
Még valamit: ha hivatalosan nemzetközi fórumhoz fordulsz, pl. Brüsszel, Strasbourg, ezzel el is ismered az illetékességüket...
Gyz
#79 | spartakusz - 2012.10.05. 22:19:20
Ne haragudj én nem romai vagyok és magyar vagyok - ismerem a bibliáját de nekem ez a bibliám -

idézek belőle az elejéből ha érdekel kérd és elküldöm neked...

MAGYAR EGYHÁZ

Kezdetben…

1. Kezdetben létezett a Szellem, a Lélek és az Erő. A nagy „Egy”-ben élt a Minden felett. Leírhatatlan, kifejezhetetlen és elérhetetlen hatalmasságnak hittük. Neve: ÍZ.
2. ÍZ „volt” a Kezdetben és „van” örökké a Minden felett.
3. ÍZ alatt nyugodott a Csend. Mozdulatlanságban hordta az ősanyagot. Az ősanyagban - az ősvizet. Az ősvízben – az Élet ígéretét. E három egységét is hittük. Neve: TEN.
4. Így lett nekünk a „kezdet”: ÍZ-TEN.


A Lélek Teremtése

1. ÍZ-TEN – végtelen ködökben rejtőző – erejéből villámcsapásként vált ki a Fény, de nem tűnt el, mint a lecsapó villám, hanem lett Világossággá és örök maradt.
2. ÍZ-TEN „elsője” …a Világosság. Első akarata, első teremtménye az örökkévalóságban. Mielőtt élet „lett”, Világosság „VAN”.
3. Égi, örök tűz, tisztaság és igazság lakozik a Világosságban - ÍZ-TEN első gyermekében.
4. A Teremtő így lesz egy teremtményével, hisz a Világosság az ÍZ-TEN megnyilatkozása.
5. A Világosság – ÍZ-TEN örök titkaként lakozik a Lélekben.
6. Tartalmat ad az életnek, meleggé teszi azt és benne él ÍZ-TEN lehelete is.
7. Maga ÍZ-TEN – az Ő hatalmas erejével – él a Lélekben. Ezért hívjuk ÍZ-TEN-t – a Lélek szerint és a Lélek által – így: ÉN-LÉLEK (ÉN-LIL).
8. Azért teremtette ÍZ-TEN a Lelket, hogy benne mindenütt és mindenkoron lakozzék. Az élő Lélek – ÍZ-TEN hajléka.
És így van ez jól.
..."

szer-e-tettel spari!
#80 | 328 - 2012.10.05. 22:55:07
Piskóta! Tulok szerintem ezzel arra gondolt, hogy a szerencsére nagy energiáidat a szervezés más területein használld.. építss kapcsolatokat, stb. ezzel nincs gond, csak az energiát arra használld amiben vissza is jöhet.. ezt csak gondolom, majd reméllem ír neked... Nem ide vág, de pl. miért tudtak albánok elszakadni koszovóban? Egyik a szaporulat volt a másik hogy kvázi ellenőrzés alá vonták a területeket, aki pl. belépett egy faluba azt figyelték, még lövészek is.. aztán máshol is, mindegy hogy a diplomácia, politika mit tervezett, egy-két ember aki átlátta, ügyes volt, belezavart bármi is volt a döntés, nállunk Prónay (a soproni népszavazás is csalás volt, de a mi javunkra!!! Az olaszok bosszúja, mert nem kapták meg amit akartak, kivéve amit Gabrielle D'Annunzio szabadcsapatai elfoglaltak.. ) Ezek történelmi példák ma már máshogy müködik a világ.. a lényeg az lenne és ez a nehézség, hogy megteremtssd azt a küzdő pályát teret, ahol te diktálod a feltételeket.. ha az ellenfél területére mész be már hátrányban vagy...

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 33% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum