Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Goldman Sachs-ESM diktatúra Európában
Goldman Sachs-ESM diktatúra EurópábanLáthatók a gazdasági bérgyilkosok - a Világ mindent felfalni akaró "kisgömböce" a Goldman Sachs, ami az európai ironikus adósságválság nyilvánosságra került forgatókönyve szerint, amerikai "befektetési bankként", fokozódó ütemben csontozza ki Európát - részleteiben ismertté vált tervei, mivel Draghí bejelentése előtt egy nappal a Bloomberg feltárta minden részletét. Európa kifosztásának Goldman Sachs-eszköze az ESM megabank rendszer, ami a német szövetségi bíróság döntése után a tervek szerint megkezdte Spanyolország és Görögország felszámolását, ami burkoltan megfogalmazva "gazdasági felügyelet alá helyezést" jelent. A "megszorító intézkedéseket" heves tiltakozások jelzik. Portugáliában legalább egymillió ember vonult az utcára, de Spanyolországban milliók. A görög tüntetők is összecsaptak a "fizetésükért" megdolgozó rendőrökkel.


A helyzet elég faramuci. Adott egy rahedli országát és népét eláruló politikus, akik védelmét a rendelkezésükre bocsátott, és ezért fizetett bérgyilkosokká züllesztett rendőrségek és katonaságok látják el. A kettős feladatkör, a rend, biztonság fenntartása, és a tolvaj, hazaáruló politikusok elvtelen védelme, egyre több és nagyobb feszültséget okoz.
Általános sztrájk és zavargások Görögországban, sztrájkok és zavargások Spanyolországban, Portugáliában - mindegyik országban az emberek a fegyverek ellen mennek a megszorító intézkedések miatt. Athénban, a miniszterelnök és pénzügyminiszter megállapodott 11,9 milliárd eurós komoly "takarékossági programban" az ország fenyegető csődje miatt. További két milliárd euró folyik be az új adók bevezetésével az államkasszába.
Több tízezer görög tiltakozott az országos tüntetéseken és általános sztrájkot hirdettek a megszorító intézkedések ellen.

A "bankok Európájában" csődbe jutnak az extraprofittal záró, de mindig bajbajutott bankok, majd a néptől kizsarolt adókból "feltőkésítésük" után a "befektetők" megint kilopják a kasszát. Végülis nem nehéz egy bankot csődhelyzetbe hozni. Csak korrupt bíróságok, anyagilag érintett politikusok által aláírt "szerződések", és ezek létrejöttéhez szükséges törvények kellenek, nameg olyan "bankbefektetések", amelyek soha nem kerülnek kiegyenlítésre, mert azok veszik fel, akik megsegíttetik a bankokat. Kialakul egy ördögi kör, aminek az a lényege, hogy bankok feltőkésítése felemészti a nemzeti össztermék jelentős részét, és az ország működésképességének látszata megőrzéséhez nem marad költségvetési keret, amit IMF és EKB hitelekkel "pótolnak" ki. A látszólagos kényszerhelyzetben a "politikusnak" nevezett beépített valaha emberek, "kénytelenek tárgyalásokat folytatni" gazdáikkal/megbízóikkal, hogy hatalmuk és korrupciós lehetőségeik védelme illetve meghagyása érdekében legalább arra legyen "keretük", hogy le tudják verni a kifosztott lázongókat, illetve a médián keresztül tovább tudják hülyíteni az amúgy is hülye megválasztóikat. Az utóbbiak létszámát ki lehet pótolni választási csalásokkal, trükkös választási rendszerrel, amiben a kisebbség a többség, és soha meg nem valósuló ígéretekkel.


Spanyolország "kreatív" számlái esetében az EUSSR most készíti elő a feltétel nélküli gazdasági kapitulációt. A nullákba mindig belegabalyodok. A 40 milliárdos bankszanálási csomaggal Spanyolország lesz az első olyan ország, ahol hasznot húznak a feltételek nélküli szanálásból. Eredménye a pénzügyi rendszer három hónapos felülvizsgálata. A jóváhagyott 100 milliárd eurós banktámogatást államkötvényekbe, és pénzkölcsönben jelenik meg, amivel kapcsolatban a spanyol gazdasági miniszter, a Lehman exbankár, Luis de Guindos tagadta, hogy volt egy ilyen terv. Tudjuk, hogy hazudik...
A klubok Európájában az utolsó, már 2008-2009-ben általunk is előre láthatóan megalakuló "Berlini-klub", az a felszámoló, akit most ESM néven totálisan kifosztja Európát a Goldman Sachs "befektetői" érdekei szerint, a sajnos általunk már évekkel ezelőtt előre sejtett tervek alapján.
A leírtak az EU minden tagországára igazak, így már jobban megérthető az Orbán-rezsim osztogató-fosztogató politikának nevezett néphülyítése, és belső korrupciós ügyletei mellett a haza kiárusítása is.
Ha vicces kedvemben lennék, azt írnám, hogy ez egy olyan színielőadás, amelyiknek olvasatlanul is tudtuk a végét, de végig kellett seggelni, mert nem hagyhatjuk el a "nézőteret"...És egy kis feszültségoldóként: Szokás szerint zsebemben kotorásztam, és kezembe akadt vagy 200 forint apróban. Úgy döntöttem, hogy most nem rendezek belőle lakomát, eszem-iszomot, hanem befektetem. Tudom, hogy most sokan "kuláknak" tartanak, de esküszöm, nem loptam ezt a kis vagyont.
Gyorsan átnéztem az arany befektetési piacot. Annyit már tudok, hogy New York és London fertőzött aranyügyileg. Manhattanben, a Fifth Avenue és 47. utca környékén az ékszerüzleteknél megrendült a bizalom a kereskedőkben. A 10 unciás aranyrudakat, a Forth Knox-i aranykészlethez hasonlóan, wolfram-töltettel látták el.
A közel 18.000 dolláros rúd esetében az aranyozás pontosan olyan, mint az a valódi rudakon. Még a sorozatszámok, és tanúsítványok is stimmelnek.
A Breaking News beszámolt Ibrahim Fadl kísérletéről, amiben 100 ezer dollár értékű "aranyrudat" olvasztott fel, és láthatóvá vált a szürke wolfram. Az érdekesség az, hogy a különbség szinte észrevehetetlen, mivel a wolfram fajsúlya 19,25 gr/cm3, majdnem pontosan ugyanannyi, mint az arany 19,33 gr/cm3-es fajsúlya. Ellenőrzésre a szakirodalom a Vitruvius módszert ajánlja ( Link ) vagy a kiszámításos meghatározást ( Link ), de könnyen mérhető, észlelhető különbséget ezek sem adnak.
A "wolframmal töltött aranyrudak" márciusban jelentek meg Londonban. A svájci gyártó, az MTB, mint szakértő, aki a korábban valódi aranyat eladta, azt ajánlotta, hogy vásárolni csak megbízható kereskedőtől szabad, de a probléma az, hogy Ibrahim Fadl is egy megbízható kereskedő. Egy szó, mint száz, nélkülözhető vagyonomat nem fektetem aranyba, főleg nem Amerikában, vagy a briteknél, mert a titkosszolgálatok aranyhamisító bandáról beszélnek. Ilyenekről már korábban beszámoltunk a Rockefeller-családdal kapcsolatban. Woframhoz amúgy is hozzá lehet jutni a kiselejtezett villanykörtékből, aranyra meg eddig sem telt, meg minek is, nem ehető...

  Hozzászólások
#81 | Seraf - 2012.10.06. 00:50:40
Spartakusz / Spari :

Nem haragszok : Én sem vagyok római ; Viszont Jézus első követői ( pl. a kis-ázsiai gyü -
lekezetek ) sem voltak azok, és gondolom az Árpád idejében mellkeresztekkel eltemetett
magyarok sem. A hunokat pediglen csak 'hallkan' merem jelezni, mert náluk is keresztény
templomok épültek .

Corpus Scriptorum Ecclesiasticorum Latinorum írja : " Az evangélium hirdet -
tetik a szkíták és a dákok között ."

Kr. u. 399-ben Szent Jeromos határozottan így ír : " A hunok zsoltárokat é -
nekelnek és Szittyaország hidegét a hit melege tölti be ."


Különben a magam részéről értékelem az (ős)vallásod, de én a kibontakozott választási
eszmecseréhez ajánlottam az Ős-Keresztények életvitelének említését, mely a Bibliában
megtalálható, de Pesti Páter és Badiny-Jós Ferenc kutatásai szerint terjesztett Magyar
Biblia sorai között nem - Tudod, nekem és még jó *pár millió* embernek ez így olybá tű -
nik, mint egy Ó-Szövetségi részlet, ami nem jutott el Jézus tanításáig .
#82 | spartakusz - 2012.10.06. 06:19:05
Seraf - 2012.10.05. 21:50:40
Spartakusz / Spari :

Nem haragszok : Én sem vagyok római ; Viszont Jézus első követői ( pl. a kis-ázsiai gyü -
lekezetek ) sem voltak azok, és gondolom az Árpád idejében mellkeresztekkel eltemetett
magyarok sem. A hunokat pediglen csak 'hallkan' merem jelezni, mert náluk is keresztény
templomok épültek .
…”

Na látod magad írod le - persze, hogy nem haragszok, mert ez nem az a nívó – de teológiai vitát sem nyitok.

Tényeket írok, sokszor és véletlenül ösztönözöm az írásommal másokat, hogy gondolkodjon –
A Hunok nem keresztény templomokat építettek – na látod, leírtam és bizonyítom is mindjárt – körtemplomok voltak a koroszto – a teremtéstől kezdődően a magyar-ok léteztek – feltudod fogni, hogy ez mit jelent? Gyakorlatilag nincs idő számára - nem létezik – Miért? Mert a jelenlegi tudósok tudása szerint is több milliárd éves – mondják, írják ők -

Ugye elhitted, amit írtam eddig – nagy kár, mert semmit se higgy el, azt se amit én írok – tapasztald meg – járj utána – nem kérem – PIRAMISOKAT építettek – a Földön mindenütt van – mi célból - feltöltöttek ottan – erről azok tudnának mesélni akik megtapasztalták amikor be bújtak a kamrába meg stb. erről Danikken mesélt írásaiban…

Na szóval és számmal a lélek a szellem és a test, így sorban - én két alkalommal megtapasztaltam – nagyon rossz érzés volt vissza jönni – senkinek sem ajánlom – de ha nekem nem hiszed el – akkor talán egy iskolázott világot bejárt professzornak/egyetemi tanár/ talán – itt olvashatsz róla és hallgathatod videón:

Szívvel-lélekkel
Prof. Dr. Papp Lajos előadása
www.papplajosprof...

http://lelek.tv/i...Szóval csak azt akarom írni, hogy egyetlen törvény a szeretet törvénye ÉRVÉNYESÜLJÖN és nem 616 . na jó a tíz parancsolat még elfogadható – de ez mind a magyar zsigerben van – testében a templomában – nem kell hozzá közvetítő. Amit megjelöltél az mese könyv felnőtteknek szintre leredukálták /a zsinatok/ – tudom, hogy Jézus fejből tanított belőle 12 évesen - hisz a GILGAMES eposzt ismerte – amit leírtak elődeink nekünk – a teremtés özönvíz meg stb. meg stb. a legutolsó özönvíz kb. 12-13-ezer éve volt - de könyörgöm a piramisok mindenütt a tengerek – óceánok mélyén meg stb. helyeken nem annyi évesek –
Csak gondolj a boszniai kb. 36-40 ezer évesre. de sokkal de sokkal régebbiek is vannak…

A FIZIKAI feladat Atillára hárult – nem sikerült - Romának meg kegyelmezett akkor – ma lehet, hogy nem – szinte biztos/ a szellemi Jézus feladata volt - 2 milliárd követőre talált - most a lélek útja következik az ösvényen – itt nincs apellálás – itt meg kell nyilvánulni – mert ez már az a SZÍNT – ahol nem lehet mellé beszélni - és valóban mindenki teszi a dolgát –

Az , hogy a gonosz a mocsok erőlteti a fizika síkban azt ami már egyszer megbukott, nem járható út – a szellemi sem – mert különböző ideológiákkal - izmusokkal - kikezdték bele szivárogtak – teljes egészében ellehetetlenítették – ezért a küldetés ami Isten népének feladata – a lélek útján vívja meg – a mocskot eltakarítja – ez ma az üzenet – írom a mostani idő számítás szer – int 2012 október 6-án. 04:06 - óra KOR! A lélek nem kompromittál- HATÓ – úgy mint a szent korona sugallata sem – mert megfoghatatlan – láthatatlan és ereje felbecsülhetetlen – a matériába süllyedtek ezt még felfogni se tudják - nem hogy MEGÉRTENI!

Szer-e-tettel spari

UI. a link:


http://lelek.tv/i...
#83 | piskota - 2012.10.06. 07:02:32
Interest!

Tényleg máshogy működik a világ, mint írtad...
"ha az ellenfél területére mész be már hátrányban vagy..."
Na, ez a mi nagy gondunk: hogy a magyarság, az államiságától megfosztott Magyarországon, úgy érezheti, érzi magát, hogy ellenséges területen él.
Máshol tiltakoznak ellene.., mert ugye nem egyedi a jelenség...
Tulok meg hogy mit gondol, azt nyilván le- vagy megírja...
Gyz
#84 | Tulok - 2012.10.06. 11:10:38
Zolikám! A rendszer egyre több ellenséget gyűjt magának, és nem csak a magyarság soraiból. Ez az, amit meg lehet és kell lovagolni, de tanulni kell a Jobbik példájából. Ami pedig a csalási hajlandóságukat illeti, csak addig fognak ehhez az eszközhöz nyúlni, ameddig van kilátásuk ilyen módszerekkel nyerni. Ha elértük a "kritikus tömeget", polgárháborút robbantanak ki. Ez utóbbi esetében pedig fontos, hogy ne a válaszreakciónk legyen a lépéseikre, az általuk várt formátumú kialakítás (Izraelben minden nő és férfi katonai kiképzést kap, és gyakran behívják szolgálatra még 50 éves korában is).
A bíróságok esetében viszont jelentős szerep jut a tájékoztatásnak. A korábbi és jelenlegi feljelentések kelések a rendszerük testén. A döntéshozók közül kevesen tehetik meg, hogy figyelmen kívül hagyják az ellenséges tömeghangulatot. Sokan úgy tekintenek a bírókra, ügyészekre, mintha más világban élnének. NEM!
Ebben a világban élnek, közöttünk. Az internet pont azért veszélyes a számukra, mert gyors kommunikációs lehetőség, bár mindent egy vonalra építeni több mint botorság. A "szócsöveiket" könnyen el lehet dugítani! Nincs sült galamb! Meg lehet bénítani olyan portálokat, ahol csókosok éltetik egymást. Ez az oldal egyfajta kiképzés ehhez. Használni kell a információs áradat kínálta lehetőséget, összefogással, és segíteni kell a hozzánk hasonlók tevékenységét, hogy ne legyenek egyedül. Be kell merészkedni az ellenség területére, de nem egy-két embernek, hanem tömegesen, egymást támogatva, ugyanis rövid időn belül az lesz a "közhangulat". Ez egyúttal előkészítő tevékenység is, hogy megmérettetés ne hatalmat kisajátítók mérlegén történjen. Interestnek igaza van. A düh is energia. Nekünk ebből sok van. Szervezhetünk "kirándulásokat" az ellenség fészkeibe, de nem magányos, lehurrogható "harcosként", hanem 8-10 frontharcossal, és 30-40 támogatóval. Jelenleg nincs olyan portál, amit nem lehetne lenyomni ennyi közreműködővel, viszont a gondolkodásformáló "erejét", az olvasottságát ki lehet használni.
Ne mondja senki, hogy nem lehet megcsinálni, mert 2009-ben egyedül is el tudtam olyan eredményeket érni, amit nagy szervezetek sem tudtak elérni évekig, ahogy tavaly is elértük, hogy a boltokban ne csak mérgező sót lehessen kapni. Minden csak a szervezésen múlik...
#85 | piskota - 2012.10.06. 13:44:07
Laci!

Hiszen erről beszélek! Pártsemlegesen, tehát minden párt felé nyomást gyakorolni, már a jelölőgyűlések alkalmával... Nem is lehet másképp elkövetni, csak ahogy írtad is, összefogva, szervezetten, mert különben az erre szerződtetett "biztonsági emberek" úgy kivágnak, mint egy macskát.., tapasztalatból mondom...
"Minden csak a szervezésen múlik..."
Amennyiben két, három ember ott van melletted, néhányan innen-onnan beszólnak, hogy halljuk, halljuk, adjuk meg a szót.., mindjárt más a helyzet...
Ezért lenne helyénvaló területileg megismerkedni személyesen egymással...
Mondanám, hogy érdekelt vagyok Budapest VIII. kerülete, és Bicske vonatkozásában.., továbbá Magyarország, a Kárpátmedence vonatkozásában!
Továbbá érdekelt vagyok abban, hogy a Korona alatt együtt-élő népek megtalálják egymás segítő kezét!
Gyz
#86 | Seraf - 2012.10.06. 16:25:11
Spartakusz / Spari :
Ide is bemásolom, amit másik helyen / lapon írtam válaszként. Az alábbiak tartalmazzák a
véleményem ezért csak annyit fűznék hozzá, hogy *ne árts*, hanem inkább segíts, mivel
az első 'római' s a további megnyilatkozásod is eltért az eredeti szándékomtól, amit külön
jeleztem ... Ha a feltett kérdésre válaszolnál, akkor az ne írónikus, hanem konkrét legyen .

Spartakusz :

Ha más oldalról hozzászólást másolsz be, akkor azt úgy illik, hogy
a teljes eszmecserét megvilágításba helyezed, például a link meg -
jelölésével, ami konkrétan utal az egyik / másik személy teljes vé -
leményére, mert így a bemásolt sajátos megnyilatkozásod félreve -
zető azok részére, akik nincsenek tisztában a másik oldal által leír -
takkal ... Ezzel így mi volt az egyéni célod vagy szándékod ?!

#85 + #87 + #89 + #90 hsz-ek
http://hungarianr...c_start=80

Javaslom, hogy máskor mellőzd az ilyesmit, mert egyrészt emberi -
leg nem fer, másrészt pedig egyáltalán nem tükrözi az igazságot .

Link : #26 + #27 hsz-ek ;
http://magyarnemz...3#comments
#87 | spartakusz - 2012.10.06. 17:28:20
bocs korrigáltam - lemaradt róla a link - mit akarok én - én semmit - mindenki olvassa ki belőle az olvasni valót - amit hall ...

szer-e-tettel...
spari:
ui: úgy tudtam egy maradt közülük aki természetes halállal halt meg a többit kivégezték - tehát ha akartak volna akkor se írhattak volna - ezért írtam azt ha írt valaki az csak János lehetett - az hiteles - ez az ember meg négy evangéliumról beszél - ezt nem értettem azért írtam..

szer- e - tett
#88 | 328 - 2012.10.06. 20:43:49
Tulok és mindenki! Azt azért ne felejtsük el, hogy az érzelmi alapú kitörés cselekvés rövid távon nagy energiatöblettel jár, de hosszútávon jobb az érzelmektől elválasztott higgadt figyelem... mondjuk akinek eleve igaza van, az nyugodtan is tud továbblépni. Sőt a nyugalom a hit magunkban pont kibillenti az ellenfelet...
#89 | Merkurius - 2012.10.06. 22:04:27
Sziasztok .
92 , 93 - as hozzászólás igazán nagyon jó Smile
Miért nem mentek a megbeszélt módon ?
Tulok , Te tényleg ennyire nem látsz át Piskótán , hogy ő éppen a másik oldalról jött ? Smile
Rólad persze nem feltételezném az ilyet , de ha annyira okos embernek tartod magad akkor ezt azért már minimum látnod kellene !
#90 | Tulok - 2012.10.07. 04:12:34
Merkurius! Zolit évek óta ismerem, és nem csak WEB-oldalakról. Sok mindent nem tudsz és nem is értesz, főleg, ahogy tapasztalható, a motivációkat. Többnyire mindenkit az értelmi szintjének, és a kiszűrhető, megnyilvánuló tevékenységének megfelelően kezelek, de csak a buta ember gondolja azt magáról, hogy tévedhetetlenül okos. Egy reálisan gondolkodó ember pontosan tudja, hogy mi az amit tud, és mi az amit nem, mivel ismeri a korlátait. Többek közt azt is, hogy ki rendelkezik átfogóbb tudásbázissal, és a kiértékeléséhez szükséges logikai készséggel, ki az, aki csak befolyásolni próbálja, mert butább, és az ilyenekre jellemzően, alapból hülyének nézi a kiszemelt "áldozatait".
A "miért nem mentek a megbeszélt módon?" kérdés két fix és egy esetleges alternatívát mutat. Az egyik, hogy legjobb esetben másoktól várod, hogy összehozzanak egy ilyen csoportot a részvételed nélkül, a másik, hogy nem azért jöttél az oldalra, hogy tegyél is valamit, pedig Zalaegerszegen is akad tennivaló (vagy már azt teszed, amiért idejöttél? -és ez az esetleges lehetőség). Mellesleg néhányan már vagyunk, de nagyobb létszámra lenne szükség...
Amúgy, nem szeretem, amikor "buta kisgyerekként" kezelnek, és úgy akarnak rávezetni valami nekem nemtetszőre, hogy okosnak nevezve, hülyének nézve akarják tanácsolni, megszabni, mit gondoljak.
Tudom, hogy ez az "ajtóstól rontok a házba" stílus nem zsidókra jellemző, volt már dolgom épp eléggel a neten is és máshol is, de meséld el, mi a bánatod?

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 33% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum