Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Goldman Sachs-ESM diktatúra Európában
Goldman Sachs-ESM diktatúra EurópábanLáthatók a gazdasági bérgyilkosok - a Világ mindent felfalni akaró "kisgömböce" a Goldman Sachs, ami az európai ironikus adósságválság nyilvánosságra került forgatókönyve szerint, amerikai "befektetési bankként", fokozódó ütemben csontozza ki Európát - részleteiben ismertté vált tervei, mivel Draghí bejelentése előtt egy nappal a Bloomberg feltárta minden részletét. Európa kifosztásának Goldman Sachs-eszköze az ESM megabank rendszer, ami a német szövetségi bíróság döntése után a tervek szerint megkezdte Spanyolország és Görögország felszámolását, ami burkoltan megfogalmazva "gazdasági felügyelet alá helyezést" jelent. A "megszorító intézkedéseket" heves tiltakozások jelzik. Portugáliában legalább egymillió ember vonult az utcára, de Spanyolországban milliók. A görög tüntetők is összecsaptak a "fizetésükért" megdolgozó rendőrökkel.


A helyzet elég faramuci. Adott egy rahedli országát és népét eláruló politikus, akik védelmét a rendelkezésükre bocsátott, és ezért fizetett bérgyilkosokká züllesztett rendőrségek és katonaságok látják el. A kettős feladatkör, a rend, biztonság fenntartása, és a tolvaj, hazaáruló politikusok elvtelen védelme, egyre több és nagyobb feszültséget okoz.
Általános sztrájk és zavargások Görögországban, sztrájkok és zavargások Spanyolországban, Portugáliában - mindegyik országban az emberek a fegyverek ellen mennek a megszorító intézkedések miatt. Athénban, a miniszterelnök és pénzügyminiszter megállapodott 11,9 milliárd eurós komoly "takarékossági programban" az ország fenyegető csődje miatt. További két milliárd euró folyik be az új adók bevezetésével az államkasszába.
Több tízezer görög tiltakozott az országos tüntetéseken és általános sztrájkot hirdettek a megszorító intézkedések ellen.

A "bankok Európájában" csődbe jutnak az extraprofittal záró, de mindig bajbajutott bankok, majd a néptől kizsarolt adókból "feltőkésítésük" után a "befektetők" megint kilopják a kasszát. Végülis nem nehéz egy bankot csődhelyzetbe hozni. Csak korrupt bíróságok, anyagilag érintett politikusok által aláírt "szerződések", és ezek létrejöttéhez szükséges törvények kellenek, nameg olyan "bankbefektetések", amelyek soha nem kerülnek kiegyenlítésre, mert azok veszik fel, akik megsegíttetik a bankokat. Kialakul egy ördögi kör, aminek az a lényege, hogy bankok feltőkésítése felemészti a nemzeti össztermék jelentős részét, és az ország működésképességének látszata megőrzéséhez nem marad költségvetési keret, amit IMF és EKB hitelekkel "pótolnak" ki. A látszólagos kényszerhelyzetben a "politikusnak" nevezett beépített valaha emberek, "kénytelenek tárgyalásokat folytatni" gazdáikkal/megbízóikkal, hogy hatalmuk és korrupciós lehetőségeik védelme illetve meghagyása érdekében legalább arra legyen "keretük", hogy le tudják verni a kifosztott lázongókat, illetve a médián keresztül tovább tudják hülyíteni az amúgy is hülye megválasztóikat. Az utóbbiak létszámát ki lehet pótolni választási csalásokkal, trükkös választási rendszerrel, amiben a kisebbség a többség, és soha meg nem valósuló ígéretekkel.


Spanyolország "kreatív" számlái esetében az EUSSR most készíti elő a feltétel nélküli gazdasági kapitulációt. A nullákba mindig belegabalyodok. A 40 milliárdos bankszanálási csomaggal Spanyolország lesz az első olyan ország, ahol hasznot húznak a feltételek nélküli szanálásból. Eredménye a pénzügyi rendszer három hónapos felülvizsgálata. A jóváhagyott 100 milliárd eurós banktámogatást államkötvényekbe, és pénzkölcsönben jelenik meg, amivel kapcsolatban a spanyol gazdasági miniszter, a Lehman exbankár, Luis de Guindos tagadta, hogy volt egy ilyen terv. Tudjuk, hogy hazudik...
A klubok Európájában az utolsó, már 2008-2009-ben általunk is előre láthatóan megalakuló "Berlini-klub", az a felszámoló, akit most ESM néven totálisan kifosztja Európát a Goldman Sachs "befektetői" érdekei szerint, a sajnos általunk már évekkel ezelőtt előre sejtett tervek alapján.
A leírtak az EU minden tagországára igazak, így már jobban megérthető az Orbán-rezsim osztogató-fosztogató politikának nevezett néphülyítése, és belső korrupciós ügyletei mellett a haza kiárusítása is.
Ha vicces kedvemben lennék, azt írnám, hogy ez egy olyan színielőadás, amelyiknek olvasatlanul is tudtuk a végét, de végig kellett seggelni, mert nem hagyhatjuk el a "nézőteret"...És egy kis feszültségoldóként: Szokás szerint zsebemben kotorásztam, és kezembe akadt vagy 200 forint apróban. Úgy döntöttem, hogy most nem rendezek belőle lakomát, eszem-iszomot, hanem befektetem. Tudom, hogy most sokan "kuláknak" tartanak, de esküszöm, nem loptam ezt a kis vagyont.
Gyorsan átnéztem az arany befektetési piacot. Annyit már tudok, hogy New York és London fertőzött aranyügyileg. Manhattanben, a Fifth Avenue és 47. utca környékén az ékszerüzleteknél megrendült a bizalom a kereskedőkben. A 10 unciás aranyrudakat, a Forth Knox-i aranykészlethez hasonlóan, wolfram-töltettel látták el.
A közel 18.000 dolláros rúd esetében az aranyozás pontosan olyan, mint az a valódi rudakon. Még a sorozatszámok, és tanúsítványok is stimmelnek.
A Breaking News beszámolt Ibrahim Fadl kísérletéről, amiben 100 ezer dollár értékű "aranyrudat" olvasztott fel, és láthatóvá vált a szürke wolfram. Az érdekesség az, hogy a különbség szinte észrevehetetlen, mivel a wolfram fajsúlya 19,25 gr/cm3, majdnem pontosan ugyanannyi, mint az arany 19,33 gr/cm3-es fajsúlya. Ellenőrzésre a szakirodalom a Vitruvius módszert ajánlja ( Link ) vagy a kiszámításos meghatározást ( Link ), de könnyen mérhető, észlelhető különbséget ezek sem adnak.
A "wolframmal töltött aranyrudak" márciusban jelentek meg Londonban. A svájci gyártó, az MTB, mint szakértő, aki a korábban valódi aranyat eladta, azt ajánlotta, hogy vásárolni csak megbízható kereskedőtől szabad, de a probléma az, hogy Ibrahim Fadl is egy megbízható kereskedő. Egy szó, mint száz, nélkülözhető vagyonomat nem fektetem aranyba, főleg nem Amerikában, vagy a briteknél, mert a titkosszolgálatok aranyhamisító bandáról beszélnek. Ilyenekről már korábban beszámoltunk a Rockefeller-családdal kapcsolatban. Woframhoz amúgy is hozzá lehet jutni a kiselejtezett villanykörtékből, aranyra meg eddig sem telt, meg minek is, nem ehető...

  Hozzászólások
#91 | spartakusz - 2012.10.07. 06:34:39
Kedves Piskóta erre gondoltál - igaz ez nem 2010-es ha nem 2011 évi termék - el sem hiszem, hogy én írtam...

spartakusz - 2011 05 07 ¦ 05:37:47
Szevasztok!

Kedves gyaur igazad van mind mindenkinek itt az oldalon - olvassátok el legújabb írásom, másodikként ide teszem fel ha engeditek:


· http://kuruc.info...
·
http://www.facebo...
Albert Asztalos · O.M.H. Műszaki Szakfőiskola Budapest
Szolgáltad a hazádat becsülettel,
mégis megköveznek lendülettel.
De ne félj mert sokan felfigyeltek,
hogy veled a gazok mit is tettek.
2 · Tetszik · Válasz · 10 órája
·
László Kiss · 59 éves
Nacivadász!

Nacionálé= magyarul: lat. ném. Szó – ból eredő jelenti a : személyleírás , a személyi adatok összessége – származási hovatartozandóság: illetőség, származás, kiléte valakinek./

Ennek az egyetlen szónak a megmagyarázása mindenkinek azt a célt szolgálja, megmondom én nektek őszintén, hogy nevetség tárgyává tegye azt a hiába való törvény és természetes ellenes bírósági eljárást és eljárásokat, amiket a fentiek jellemeznek, most ahogy utaltam rá a nácivadász aki háborús bűnösöket vadász le. Ez rendjén való volna, ha a többes számot figyelembe véve használná, de nem, csak azokat keresi és vadásza, akik zsidók ellen vétettek.

Morbid MAGYARUL : lat- fr eredetű jelenti a beteges hajlamú, betegesen kifinomult - hittem ezt addig, amíg nem láttam Olga műsorában ezt az idegen nyelven beszélő alakot. Aki egészségtől kicsattanva aljas gúnyórát nem tudva palástolni, beszélgetett Olgával. Benne volt a gondolat, amit láttam, minden áron - minden áron tennem kell, hogy az intézet fenn maradjon - a hülye zsidóktól, és másoktól a lóvét megkapjuk ingyen élésünkhöz. És ez a motiváció, eltartatni magam! Nem a szenvedést okozok elleni bosszúja, legyen az akár zsidók akár magyarok akárkik. Mert ha nacivadász lenne, levadászná a 40-60 ezer magyar tudatos népirtását, többek között, a Hirosimára és Nagaszakire ledobott atombombájának bűnösét, Drezda égőáldozatának okozóinak bűnösét, az államfők,
mérgezett fogkrém, golyóstól, stb. - vagy Kennedy lelövésének bűnöseit, vagy Pápák likvidálását is figyelembe véve - mind mind háborús bűnöket követtek el. A háborús bűnösök.

És ide értünk a bűnösök szóhoz - ő a bosszú mellett, bosszú nem lehet benne, mert annyi idősen, nem lehet benne, ezért valószínű, hogy megélhetési bűnöző, olyan bűnöző, amelyik több népnél országban állami szintre emelte a köztörvények bűneinek elismerését és azt gyakorolja és erőlteti a még be nem hódolt népek és országokban. A módszerüket már leírtam, csak röviden - a kulcs szavak, "nem neveztet semmit a nevén, az adott országban ahova beszüremlik láthatatlanul, rejtve, némán, addig a pontig, amíg nem szerzi meg a politikai és gazdasági uralmat, amikor keményen uralkodva kipusztítja a befogadó népet" Volt rá példa a Föld történelmében volt. Ma 2011. május, 07-én amikor írom e sorokat van e ilyen cselekmény? Van, sok helyütt, ami minket érint Magyarországon is az folyik a fenti definíció amit írtam annyiban változott, hogy már nem meri látványosan, az értelmi szint emelkedése és a retorziótól való félelmében , ezért lassú halál és természeti csapásnak álcázva feltüntetve, végzi könyörtelen pusztítását"

Ha páran erre ráeszmélnek és DEMON - STRÁLNAK akkor azt ők rendezik, előidézik olyan szereplőkkel akik tudják, és olyannal akik nem tudják ezt - célja a MEGVÁLTOZTATÁS LENDÜLETÉNEK lassítása, majd az magától való le állása... meg stb. lehet ragozni...

De térjünk vissza a nácivadász szóhoz, a vadász szót mindenki ismeri, aki elmegy ki a szabadba vadászni, régen természetes jog volt nem kellett, hozzá engedély, hogy egy nyilat csináljon és azzal életben való fenntartását ne talán tán személyes biztonságát védje vele, ma beszabályozzák, félelmükben, nehogy már az íj modern változatát ellenem tud használni én semmiféle rizikó faktort nem engedélyezhetek ami hatalmamat veszélyezteti. Így gondolkodik…lásd USA önvédelmi fegyverek alkalmazásának majdani ellehetetlenítése – nem kapni hozzá töltényt, jó lesz a pisztoly dobálni az ellenséget…. Mindig így csinálja rászoktat, utána leszoktat, vagy céljai elérésére fordítja …..

Marad a Náci szó mit jelent? NON NOVA, SED NOVE= latin szó magyarul : nem új dolgokat, de újszerűen, / ugye értjük - úgy akarom írni, hogy senkinek ne legyen oka rá, hogy megsértődjön, és sértődős okán maga malmára érvényesítsen...
NON NUMERANTUR, SED PONDERANTUR - latin mondat magyarul: nem a mennyiség , hanem a minőség a fontos. /megjegyzem mindenben/
nem számláltatnak, hanem mérlegeltetnek/ jut eszembe szegény Daróczi Dávid jól mérlegelt, és halálával fizetett/
Ők ezt mindig meglépik mint fenn írtam hiába államfő hiába Pápa stb. egy államszóvivő segédmunkás a szemükben...

Egy latin mondat magyarázza tettük: NON OMNE LICITUM EST HONESTUM = MAGYARUL : nem minden tisztességes is egyúttal, amit tenni szabad - ugye érted, ha még nem szabad akkor alkot rá gyorsan egy törvényt és mindjárt szabad lesz számára „népét” rabszolgáját inkább helyesebb szó kifejezéssel - béklyóba tartani...

Tehát a náci szó kitalált szó. van NÁCIÓ szó ami jelenti magyarul , mert ez is latin a NEMZET pejoratív fogalmazásban a FAJTA szót...

A NÁCI szót valaki kitalálta valamilyen szándékkal, ma már tudjuk kik, milyen céllal, és itt kell feltenni a kérdést : A világháborúkban és akármilyen háborúkban volt e zsidó aktív résztvevő, volt e csendőr, katona, partizán, vagy egyszerű beosztott vagy magasabb beosztású vezető? Volt. Sőt az eddigi kutatásaim határozottan arra engednek következtetni csak zsidó volt a kiagyalója a borzalomnak és bekövetkeztének és jelenben való vivőjének…...

Akkor kérem ha ez igaz, MERT EZ A VALÓSÁG! milyen jogon aláznak meg egy majdnem 100 éves ember által engem egy magyart, ezen keresztül egy népet egy országot, írva talán ez az utolsó háborús bűnös dumával.... A HÁBORÚS BŰNÖS AZ AKI KIAGYALTA ÉS IRÁNYÍTOTTA AZ EGÉSZET. ÉS JELENBEN IS IRÁNYÍTJA, EZ PEDIG A PÉNZHATALOM. KIK KÉPVISELTÉK A PÉNZHATALMÁT MINDIG? IGEN a zsidó és bűntársai....

AKKOR MOST MI VAN? Ha rám hallgatsz újból leírom neked: " LEBUKTUNK - ELVISSZÜK A BALHÉT" ELTŰNÜNK MAJD 40 ÉV MÚLTÁN VISSZATÉRÜNK! UGYE ÉRTED?

szeretettel: id. Kiss László
2011. május 7-én 05: 23 -órakor
utóirat:

Olga ismerjük meg mi vezetett ide az utat, konstatálta a végkövetkeztetést, bizony olga ez a cél megismerni mindent, hogy többet abba a hibába ne essenek – ne ismétlődhessen meg az, hogy egy alulról való kezdeményezés hatalomhoz jusson…nem buták ezek, elemeznek és csak eredményt úgy tudnak elérni ha mindent kielemeznek – csak egyet felejtettek el a tudás ellen tudatlanul elemezni lehetetlen, az mindig bosszú marad, egyéni bosszú a többségi emberi társadalom ellen, ahonnét száműzte magát önkén magatartásával, ahogy már egy régi romai gondolat is leírta már…. Nekünk örökségül, hogy tanuljunk belőle….

Tetszik · Válasz · 2 másodperce

szeretettel: spártá és kus...

2011 május 7-én 06:38 órakor

itt leled meg:

http://ch-serverh...0#comments

YYYY küldöm ma azaz 2012. október. 7-én a mocskos habsburg - ok által ki végezettettet 6. hat - odik nap után HETEDÍZILEG!
SZER-E-TETTEL

SPARI!
#92 | piskota - 2012.10.07. 14:13:18
Merkurius!

Semmi gond, de elmagyarázhatnád, hogy mit értesz másik oldal alatt. Nincs olyan érzésed, hogy mikor egyik, meg másik oldalról írsz, akkor éppen valamiféle megosztó árkot ásol?
Személyes megnyugtatásodra, felfogásodra tekintettel, tájékoztatlak, hogy nem voltam a Párt, de egy párt tagja sem, viszont a múltban is hasonló, vagy éppen azonos elveket vallottam, alapvetően, legalább is szándékaim szerint, a magyarság érdekeinek megfelelően.
Így is azért van olyan, utólag tévesen megítélt helyzet, amire éppen nem lehetek büszke...
Hozzászólásaim sok átélt személyes élményt tartalmaznak, amivel betekintést engedtem életembe, de te akárki, akár több személy is lehetsz...
Vedd egy kicsit lazábbra, s ne személyeskedésben éld ki magad...
Gyz
#93 | piskota - 2012.10.07. 14:28:01
Spari!

Az ég szerelmére!
Az egyébként is a szokásos hosszúra nyúlt hozzászólásod még három linkkel is meg van terhelve...
Miért csinálod, miért tételezed fel, hogy az emberek lelkiismeretesen átrágják magukat minden sorodon, kötelezően megnézik linkjeidet?
Általában igyekszem munkával tölteni el az időmet, ami mostanában valahogy visszafogottabban sikerül, a szabaddá tett időmet pedig.., a többit találd ki.
Kérlek tömöríts egy kicsit...
Tisztelettel
Gyz
#94 | spartakusz - 2012.10.07. 16:55:04
Kedves Piskóta!

Ahogy óhajtod:


http://mnszentlas...-%C3%A9nek


YYYY

szer-e-tett-el

spari!
#95 | Merkurius - 2012.10.07. 17:17:56
Néhány videó , az elsők már nem egészen frissek .Nem mondom , hogy minden így van ahogy ők mondják , ők is csak gondolkodnak a dolgokon , de mindenképpen megfontolandó , és tovább gondolandó amiről beszélgetnek .
A megoldás az életünk megváltoztatására , nem az a megoldás amiről itt beszélgettek , főleg amit Piskóta "nyomat" olyan módon , hogy másfelé még csak félre nézni sem hajlandó . Ez nem hogy nem hasznos , inkább káros a pozitiv változás elérése céljából .
A központi hatalom nem csak a Magyarországi , hanem az egész földi , mind egy kézbe fut össze .Már évezredek óta ,azon dolgozik , hogy átvegye a teljes irányítást a földön , ehhez pedig nem kisebb erőn kellene neki felül kerekedni , mint az Igazság erején . Az általa felépített rendszer teljesen őt szolgálja , sajnos nagyon jó módszerei vannak arra , hogy megválogassa az abban részt vevő személyeket . Sőt még arra is , hogy abból aki egyszer belépett kilépni már ne tudjon , vagyis nincs lehetőség részükről amolyan "pálfordulás" dologra .
Az ebben a rendszerben való részvételi szándék már eleve az ő érdekeit szolgálja , hisz éppen ezért hozta létre .

http://www.youtub...ure=relmfu

A második , harmadik rész ott van oldalt .

http://www.youtub...8EGGUmhVYA
#96 | 328 - 2012.10.07. 21:03:47
Piskóta! Érted és nem ellened felhagyok a pártos diskurzussal, fenntartom hogy nem tudom a tutit,de a jelek szerint sokan mások se... Merkurius, Tulok hozzászólásai meg akit nem említettem mindenki valamit hozzátett a kollektív bölcsességhez, csak azt tudom javasolni, más is ebbe az irányba mozduljon, egyéni fenntartások mellett de keressünk eddig nem próbált utat....
#97 | piskota - 2012.10.07. 21:15:19
Merkurius!

Ugye nem gondolod komolyan, hogy sokan fogják végignézni az egész estét betöltő videóidat, pláne úgy, ahogy még ajánlottad is:
"Nem mondom , hogy minden így van ahogy ők mondják , ők is csak gondolkodnak a dolgokon,..."
Egyébként jól látod, a múltból itt-maradt negatív kövület vagyok, a bőröm is rám-száradt, így ne is biztass "Pál-fordulásra"! Egyedi eset vagyok, velem nem érdemes foglalkoznod, mikor lenne itt számodra igazán megváltásra várok nagyobb csoportja is...
Jézusnak kötelezően a világ gonoszai közé kellett érkeznie, mert a megváltás a zsidóság, a világ leggonoszabbjai közt magasztosul fel...
Tevékenységüket, megnyilvánulásaikat tudomásul véve, megállapítható, hogy még mindig további megváltásra szorulnak...
Ezen a területen több siker ígérkezik számodra...
Csapj fel az emberiség apostolának, prófétájának, mentsd meg őket, tedd emberré őket!
Gyz
#98 | piskota - 2012.10.07. 21:27:57
Interest!

Ez kedves, tetszik. Magam is így vagyok nagyjából vele...
Vonj mérleget Magyarország utóbbi 150-160 évéről...
A tendencia, a trend egyértelmű! Ezt figyelembe-véve kereshetjük az utat...
Gyz
#99 | spartakusz - 2012.10.08. 08:36:11
Okkult erők nézd meg!

http://www.felhok...t-erk.html

szer-e-tet-tel spari!
#100 | piskota - 2012.10.08. 09:05:33
A kialakult vitába vág a TEMPO honlapján http://tempohirek... ajánlott írás.
Íme egy részlete:

"Ha lesz ürügye a hatalmaskodóknak, be fogják vezetni a szükségállapotot.

Egy kicsit játszunk el a gondolattal és merjünk gondolkodni másképp, mint eddig.
Ha otthon maradunk, Orbán egyedül fog állni a Kossuth téren, mint egy cölöpteknős, 2012 10. 23-án. Ugyanis amit kavartak, abba bele fognak fulladni maguktól. Ebből a korrupciós katyvaszból, normál körülmények között, nem lehet jól kijönni, csak egy rendkívüli helyzet megteremtésével, - ezt ők pontosan látják - már nincs több alternatívájuk, összecsaptak a hullámok a fejük fölött.

Hagyni kell megszégyenülni, megfulladni egyedül a téren a saját posványában, mivel nem tudják továbbra is törvényesen megtartani az ellopott állami vagyont, amit sajátjukként kezeltek évtizedeken keresztül, hiszen már a vak is látja, hogy szétlopták az országot.

Ezt a tényt csak akkor tudják elfeledtetni, ha az embereknek csak addig terjed a figyelmük, hogy kenyérhajra valójuk se legyen, hiszen éheznek és fáznak és közben kijárási tilalom lesz, így már, egy kis üres levesnek is örülnek majd, és a rendkívüli állapotok közepette közérdekű adatokat sem lehet kikérni az Orbán-vagyont illetően.

Azt hiszed, hogy ez csak egy rossz álom? Miért? Szerinted az nem fordulhat elő, hogy több százezer ember ilyen elégedetlenség mellett tényleg ki megy az utcára majd október 23-án?

Menjél ki Te is… Nem akarsz majd dobálni – úgyis fogsz, mert majd provokálnak -, nem akarsz bottal hadonászni, éppen eleged van (joggal) ahhoz, hogy bárkit fejbe verj egy rossz szóért, de akkor mit akarsz kint tenni? Nem tudod? Majd a helyzet hozza. De csak szerinted, mert a filozófusaik majd jól kikeverik neked a kártyát, hogy mit kell tenned!"

Példaértékű az a következetesség, kitartás amivel a TEMPO, minden akadály meg nem értés, lekicsinylés, dehonesztálás mellett is végzi felvállalt tevékenységét, felvállalt feladatát!
Gyzoltán

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 67% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 33% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum