Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Legalább 25 ezer éves piramis-energiaforrás
Legalább 25 ezer éves  piramis-energiaforrás2012. októberében újra középpontba került a tudományos világban, és rendkívül sok kutató figyelmét felkeltette a boszniai piramisokkal kapcsolatos, már nem is annyira ismeretlen, de a jelenlegi történelemként elfogadott állítások szemléletmódjának erőszak és félremagyarázás nélküli megváltozását kikényszerítő felfedezése. Megosztja a tudományos közvéleményt az, hogy a legalább 27 ezer évesre becsült piramisok alaposan átformálnák Európa történelmét, és mint a puzdra. com oldalunkon is olvasható olyan történelmi tények elfogadását kényszeríti ki, amitől az átvett vagy lopott kultúrával "rendelkező" népek hátán feláll a szőr. Konkrétabban a politika, és a ránk erőszakolt történelem esetében nehéz lenne lenyelniük a békát, hogy többek közt Bosznia területén is megtalálhatók Európa, és a világ legősibb civilizációjának bizonyítékai, nem mintha a Ley-vonalak hálózatának ismerete, és egykori felhasználása kevésbé régi múltra tekintene vissza. Link

Egy, Dr. Semir Osmanagich által vezetett nemzetközi kutatócsoport bebizonyította a radiokarbon kormeghatározási eljárást alkalmazva, hogy a boszniai Piramis komplexum legalább 25.000 éves. A területen Nap-piramisnak elnevezett objektumot 2005-ben felfedezték fel, a világ legnagyobb piramisaként. Jelenleg a legaktívabb régészeti lelőhely a bolygón. A résztvevők felfedeztek egy négy méter átmérőjű energia nyalábot, ami piramis középpontjából jön, és kiad egy megmagyarázhatatlan eredetű 28 kilohertz frekvenciájú erős elektromágneses jelet. Ezt a jelenséget megerősítette Dr. Slobodan Mizdrak fizikus Ph.D Horvátországból, Paolo Debertolis antropológus, az University of Trieste professzora Olaszország-ból, Heikki Savolainen, hangmérnök Finnországból és Goran Marjanovic, villamosmérnök Szerbiából.Dr. Osmanagich feltételezte, hogy az energia-nyaláb az oka, hogy a piramis ezen a ponton épült, és lehetett az
ókori civilizációk hatalmas tiszta energiaforrása. Az alapötlet, az elmélet már rengeteg támogatás kapott, és ihlette a "The Giza Power Plant" című könyvet Christopher Dunn részéről, amely 1998-ban jelent meg, boncolgatva a piramisok építésének valódi okait.


A boszniai 220 méter magas Nap-piramis 30%-kal nagyobb, mint a legnagyobb piramis a Gízai-fennsíkon és a legutóbbi ásatások ismertették meg egy eddig nem ismert részét, egy nagy őskori földalatti labirintust, amely szintén alátámasztja azt az elméletet, hogy a piramis egy erőmű lehet.
A 2009-es Magyarok Országos Gyűlésén Szakács Gábor és Friedrich Klára magyar íráskutatók beszámolóját magam is meghallgattam. Előadásukban elmondták és bemutatták, hogy a székely-magyar rovásírás abc-jéből, 21 betűt azonosítottak piramisban talált köveken és deszkadarabokon. Erről szóló, angolul megjelent tanulmányuk alapján Friedrich Klárát a 2008-as I. Nemzetközi Boszniai Piramisok Völgye Konferencia alelnökévé választották. 2010. második felében a puzdra.com csapata, "Jásdi" Kiss Imre, Káli Károly (Pitkin), és jómagam, összefüggéseket találtunk, a piramisok energiatermelésének, és az energia felhasználásának módjairól, céljairól, eredetéről, melyeket megosztottunk a boszniai feltárásvezetővel és két magyar nyelvet oktató japán egyetem szakembereivel. A fogadtatás több mint baráti volt. Felkeltette az érdeklődést, és egyúttal magyarázattal is szolgál a piramisok építészeti kialakítására. Erről bővebben "Jásdi" Kiss Imre előadásaiból, és a puzdra.com oldalon lehet tájékozódni, de röviden megfogalmazva, az energiaellátó rendszer szerves részét képezte a 10 ezer évvel ezelőtt nem véletlenül véget ért jégkorszak záróeseményeinek. Sajnos a szépen alakuló japán kapcsolat megszakadt a Japánt ért mesterséges földrengés miatt, de azóta a Ley-vonal egy ismert pontját, a Kolontári-Templomdombot is lerombolták egy emelkedő alján épített "ideiglenes gát ürügyén". A domb köré vont katonai blokád miatt csak feltételezhető, hogy a domb alatti alagútból mindent elvittek, ami mozgatható.

Hogy kik, milyen megbízásra, az nem kérdéses, mert tudjuk kik sajátítják ki, teszik magukévá az ősi tudás emlékeit, jelképeit, bár "népük" a piramisok építése idején genetikailag kódolva még a fák tetején a majmoktól lopkodta a banánt.

Lehetséges, hogy a jelenlegi fosszilis tüzelőanyagokra alapozott energetikai rendszer elkerülhető lett volna, ha Nikola Tesla szabad energia előállításával kapcsolatos munkáit nem nyomják el? Tesla (1856-1943) szabadalmaztatott módszereket kínált az ingyen energia hasznosítására, de elutasításra talált abban az időben, mert a keletkező energia nem korlátozott/korlátozható, és ezért nem lehetett bevételszerzés céljára felhasználni.
"Sürgősen szükségünk van kijavítani a téves perspektívákat, melyek szerint őseink fejletlenek voltak, és el kell fogadni, hogy volt egy fejlett technológia, amely felhasználta a természet és az univerzum erőit, mint ahogy tette ezt Nikola Tesla, akinek a gondolatait elnyomták, mert azok nem illetek az akkori és jelenlegi gazdasági modellbe", mondja Phillip Coppens , szerző és oknyomozó újságíró.
"A piramisok azt bizonyítják, hogy elődeink fel tudták használni az energia technológiát. Ma már tudjuk mérni, akkor is, ha egyelőre nem teljesen értem." Coppens részt vett több tucat Szarajevóban, a bosnyák piramisokról szóló nemzetközi konferencián, felülvizsgálva az feltételezéseket a kutatás eredményei alapján.

A mai napig tárgyak és régészeti lelőhelyek kormeghatározására a radiokarbon módszert alkalmazzák, ami az elmúlt 58.000 évről pontos eredményt tud adni. Ezért 1949-ben az University of Chicago kutatójaként, William Libby, munkája után megkapta a kémiai Nobel-díjat. Az olasz régészek, Dr. Ricarrdo Brett és Niccolo Bisconti felfedezték a szerves anyagú betont, amellyel a Nap-piramist fedték be. Laboratóriumi radiokarbon módszerrel Ukrajnában, Kijevben végezték a vizsgálatot, ami 24.800 év (+ / - 200 év) kort állapított meg, amely így a piramis minimális életkora, bár piramisban egy 34 000 éves deszkadarabon is találtak feliratokat.

Az mindent elsöprő bizonyítékokat, amelyek megerősítik a tudományos kutatás számos részében a régészeti közösséget annak bizonyításban, hogy a történelem jelenlegi változatai és az ősi kultúrák megítélése, megértése nem helyes, a vallást, a tudományt és a tudományos világot a feje tetejére állítja. A piramisok, amelyeket Boszniában és a világon több mint 10.000 évvel ezelőtt építettek, a mi jelenlegi tudásunkkal és a jelenlegi technológiával nem lehet reprodukálni. Nincs magyarázatuk, hogy kik lehettek az építőik, bár a boszniai piramisban talált székely-magyar rovásírásos feliratok támpontot adhatnak.
"Tisztában vagyunk azzal, hogy ez a hely megváltoztatja a múlt perspektíváinak felfedezését, tehát gondos vizsgálatnak kell alávetni. A interdiszciplináris csapat él a jelenlegi tudományos módszerekkel. A teszteket, gyakran két vagy több laboratórium egymástól függetlenül végez el" - mondta Dr. Osmanagich.
"Annak ellenére, hogy a kezdeti szkepticizmus elmúlt, most már van egy globális csapat, több száz úttörő számos tudományágban, többek között a régészek, geofizikusok, kémikusok, fizikusok, villamosmérnökök és a matematikusok, akik adatokat gyűjtenek, hogy megtalálják a válaszokat."

A boszniai piramis-park a legnagyobb aktivitás, mert a referencia szerzési lehetőség nyitva áll, és erre fel is kéri a látogatókat, szemben az egyiptomi piramisokkal, ahol Dr. Zahi Hawass "csapata dolgozik, és a hozzáférést bármilyen információ elérése szigorúan őrzött.
"Azt akarjuk, hogy megoszthatók legyenek a kutatási eredmények, hogy az igazságot szolgáltassunk a történelemről, és a tudás szülte tiszta energia formájáról" - nyilatkozta Osmanagich.


És egy pillanat erejéig visszatérve a Ley-vonalakhoz, melyek mentén az egész világot behálózó energiaáramlás mellett az őseink által használt, puzdracsöves, tarsolylemezes "optikai távírórendszer" is működött. Fontos lenne, ha e vonalak energetika működését fel tudnánk tárni, mert többé nem lennének energia-gondjaink, hiszen közvetlenül a Föld energiáját lehetne megcsapolni. A kimerülés veszélye sem fenyegetne, mivel a Nap és a Hold folyamatosan újratölti a rendszert, mint valami hatalmas akkumulátor-telepet. A tiszta energia felhasználhatósága lehet, hogy már csak lépésre van az emberiségtől...

  Hozzászólások
#31 | Pitkin - 2012.10.14. 10:14:04
http://www.youtub...DDdZpI3Iwo A Japán nagykövetségre eljuttatott videó a katasztrófa előtt 11 nappal!
#32 | spanyolviasz - 2012.10.18. 01:59:52
#33 | Pitkin - 2012.10.26. 02:39:51
Sokszor ezzel a misztifikációval van a baj! Az ősember a jégkorszak idején is sokat küzdött ezzel a nyavalyájával! Hiába imádkozott a jégmező tetején, attól rohadtul de megfagyott. Őseink, ha ennyit imádkoztak volna, teljesen kihaltak volna. Tovább megyek! Ma nem lennénk itt! De kérek mindenkit, le ne álljon az imával, mert ha isten nem segít tényleg itt pusztulunk! Na jó, hagyjuk már!

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 15:17

Archívum