Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...
- állami nemzetírtás...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- ...
- 787.)Senkinek nem kell vi...
- ...
- ...
- ...

Hun Unio
- A világ nemzeteinek globá...
- PÉNZTEREMTÉS -SVÁCBAN !...
- MAGYAR NÉP FELVILÁGOSÍTÁS...
- MEGALAKULT A HUNNIÓ MÁTRI...
- Bírák Könyve: A T...

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Legalább 25 ezer éves piramis-energiaforrás
Legalább 25 ezer éves  piramis-energiaforrás2012. októberében újra középpontba került a tudományos világban, és rendkívül sok kutató figyelmét felkeltette a boszniai piramisokkal kapcsolatos, már nem is annyira ismeretlen, de a jelenlegi történelemként elfogadott állítások szemléletmódjának erőszak és félremagyarázás nélküli megváltozását kikényszerítő felfedezése. Megosztja a tudományos közvéleményt az, hogy a legalább 27 ezer évesre becsült piramisok alaposan átformálnák Európa történelmét, és mint a puzdra. com oldalunkon is olvasható olyan történelmi tények elfogadását kényszeríti ki, amitől az átvett vagy lopott kultúrával "rendelkező" népek hátán feláll a szőr. Konkrétabban a politika, és a ránk erőszakolt történelem esetében nehéz lenne lenyelniük a békát, hogy többek közt Bosznia területén is megtalálhatók Európa, és a világ legősibb civilizációjának bizonyítékai, nem mintha a Ley-vonalak hálózatának ismerete, és egykori felhasználása kevésbé régi múltra tekintene vissza. Link

Egy, Dr. Semir Osmanagich által vezetett nemzetközi kutatócsoport bebizonyította a radiokarbon kormeghatározási eljárást alkalmazva, hogy a boszniai Piramis komplexum legalább 25.000 éves. A területen Nap-piramisnak elnevezett objektumot 2005-ben felfedezték fel, a világ legnagyobb piramisaként. Jelenleg a legaktívabb régészeti lelőhely a bolygón. A résztvevők felfedeztek egy négy méter átmérőjű energia nyalábot, ami piramis középpontjából jön, és kiad egy megmagyarázhatatlan eredetű 28 kilohertz frekvenciájú erős elektromágneses jelet. Ezt a jelenséget megerősítette Dr. Slobodan Mizdrak fizikus Ph.D Horvátországból, Paolo Debertolis antropológus, az University of Trieste professzora Olaszország-ból, Heikki Savolainen, hangmérnök Finnországból és Goran Marjanovic, villamosmérnök Szerbiából.Dr. Osmanagich feltételezte, hogy az energia-nyaláb az oka, hogy a piramis ezen a ponton épült, és lehetett az
ókori civilizációk hatalmas tiszta energiaforrása. Az alapötlet, az elmélet már rengeteg támogatás kapott, és ihlette a "The Giza Power Plant" című könyvet Christopher Dunn részéről, amely 1998-ban jelent meg, boncolgatva a piramisok építésének valódi okait.


A boszniai 220 méter magas Nap-piramis 30%-kal nagyobb, mint a legnagyobb piramis a Gízai-fennsíkon és a legutóbbi ásatások ismertették meg egy eddig nem ismert részét, egy nagy őskori földalatti labirintust, amely szintén alátámasztja azt az elméletet, hogy a piramis egy erőmű lehet.
A 2009-es Magyarok Országos Gyűlésén Szakács Gábor és Friedrich Klára magyar íráskutatók beszámolóját magam is meghallgattam. Előadásukban elmondták és bemutatták, hogy a székely-magyar rovásírás abc-jéből, 21 betűt azonosítottak piramisban talált köveken és deszkadarabokon. Erről szóló, angolul megjelent tanulmányuk alapján Friedrich Klárát a 2008-as I. Nemzetközi Boszniai Piramisok Völgye Konferencia alelnökévé választották. 2010. második felében a puzdra.com csapata, "Jásdi" Kiss Imre, Káli Károly (Pitkin), és jómagam, összefüggéseket találtunk, a piramisok energiatermelésének, és az energia felhasználásának módjairól, céljairól, eredetéről, melyeket megosztottunk a boszniai feltárásvezetővel és két magyar nyelvet oktató japán egyetem szakembereivel. A fogadtatás több mint baráti volt. Felkeltette az érdeklődést, és egyúttal magyarázattal is szolgál a piramisok építészeti kialakítására. Erről bővebben "Jásdi" Kiss Imre előadásaiból, és a puzdra.com oldalon lehet tájékozódni, de röviden megfogalmazva, az energiaellátó rendszer szerves részét képezte a 10 ezer évvel ezelőtt nem véletlenül véget ért jégkorszak záróeseményeinek. Sajnos a szépen alakuló japán kapcsolat megszakadt a Japánt ért mesterséges földrengés miatt, de azóta a Ley-vonal egy ismert pontját, a Kolontári-Templomdombot is lerombolták egy emelkedő alján épített "ideiglenes gát ürügyén". A domb köré vont katonai blokád miatt csak feltételezhető, hogy a domb alatti alagútból mindent elvittek, ami mozgatható.

Hogy kik, milyen megbízásra, az nem kérdéses, mert tudjuk kik sajátítják ki, teszik magukévá az ősi tudás emlékeit, jelképeit, bár "népük" a piramisok építése idején genetikailag kódolva még a fák tetején a majmoktól lopkodta a banánt.

Lehetséges, hogy a jelenlegi fosszilis tüzelőanyagokra alapozott energetikai rendszer elkerülhető lett volna, ha Nikola Tesla szabad energia előállításával kapcsolatos munkáit nem nyomják el? Tesla (1856-1943) szabadalmaztatott módszereket kínált az ingyen energia hasznosítására, de elutasításra talált abban az időben, mert a keletkező energia nem korlátozott/korlátozható, és ezért nem lehetett bevételszerzés céljára felhasználni.
"Sürgősen szükségünk van kijavítani a téves perspektívákat, melyek szerint őseink fejletlenek voltak, és el kell fogadni, hogy volt egy fejlett technológia, amely felhasználta a természet és az univerzum erőit, mint ahogy tette ezt Nikola Tesla, akinek a gondolatait elnyomták, mert azok nem illetek az akkori és jelenlegi gazdasági modellbe", mondja Phillip Coppens , szerző és oknyomozó újságíró.
"A piramisok azt bizonyítják, hogy elődeink fel tudták használni az energia technológiát. Ma már tudjuk mérni, akkor is, ha egyelőre nem teljesen értem." Coppens részt vett több tucat Szarajevóban, a bosnyák piramisokról szóló nemzetközi konferencián, felülvizsgálva az feltételezéseket a kutatás eredményei alapján.

A mai napig tárgyak és régészeti lelőhelyek kormeghatározására a radiokarbon módszert alkalmazzák, ami az elmúlt 58.000 évről pontos eredményt tud adni. Ezért 1949-ben az University of Chicago kutatójaként, William Libby, munkája után megkapta a kémiai Nobel-díjat. Az olasz régészek, Dr. Ricarrdo Brett és Niccolo Bisconti felfedezték a szerves anyagú betont, amellyel a Nap-piramist fedték be. Laboratóriumi radiokarbon módszerrel Ukrajnában, Kijevben végezték a vizsgálatot, ami 24.800 év (+ / - 200 év) kort állapított meg, amely így a piramis minimális életkora, bár piramisban egy 34 000 éves deszkadarabon is találtak feliratokat.

Az mindent elsöprő bizonyítékokat, amelyek megerősítik a tudományos kutatás számos részében a régészeti közösséget annak bizonyításban, hogy a történelem jelenlegi változatai és az ősi kultúrák megítélése, megértése nem helyes, a vallást, a tudományt és a tudományos világot a feje tetejére állítja. A piramisok, amelyeket Boszniában és a világon több mint 10.000 évvel ezelőtt építettek, a mi jelenlegi tudásunkkal és a jelenlegi technológiával nem lehet reprodukálni. Nincs magyarázatuk, hogy kik lehettek az építőik, bár a boszniai piramisban talált székely-magyar rovásírásos feliratok támpontot adhatnak.
"Tisztában vagyunk azzal, hogy ez a hely megváltoztatja a múlt perspektíváinak felfedezését, tehát gondos vizsgálatnak kell alávetni. A interdiszciplináris csapat él a jelenlegi tudományos módszerekkel. A teszteket, gyakran két vagy több laboratórium egymástól függetlenül végez el" - mondta Dr. Osmanagich.
"Annak ellenére, hogy a kezdeti szkepticizmus elmúlt, most már van egy globális csapat, több száz úttörő számos tudományágban, többek között a régészek, geofizikusok, kémikusok, fizikusok, villamosmérnökök és a matematikusok, akik adatokat gyűjtenek, hogy megtalálják a válaszokat."

A boszniai piramis-park a legnagyobb aktivitás, mert a referencia szerzési lehetőség nyitva áll, és erre fel is kéri a látogatókat, szemben az egyiptomi piramisokkal, ahol Dr. Zahi Hawass "csapata dolgozik, és a hozzáférést bármilyen információ elérése szigorúan őrzött.
"Azt akarjuk, hogy megoszthatók legyenek a kutatási eredmények, hogy az igazságot szolgáltassunk a történelemről, és a tudás szülte tiszta energia formájáról" - nyilatkozta Osmanagich.


És egy pillanat erejéig visszatérve a Ley-vonalakhoz, melyek mentén az egész világot behálózó energiaáramlás mellett az őseink által használt, puzdracsöves, tarsolylemezes "optikai távírórendszer" is működött. Fontos lenne, ha e vonalak energetika működését fel tudnánk tárni, mert többé nem lennének energia-gondjaink, hiszen közvetlenül a Föld energiáját lehetne megcsapolni. A kimerülés veszélye sem fenyegetne, mivel a Nap és a Hold folyamatosan újratölti a rendszert, mint valami hatalmas akkumulátor-telepet. A tiszta energia felhasználhatósága lehet, hogy már csak lépésre van az emberiségtől...

  Hozzászólások
#11 | Island - 2012.10.11. 08:55:26
Az én "szemüvegemen" át az a legdurvább, hogy miért jó "valakiknek" hazugságban élni. A legrosszabb pedig az, hogy skizoid módon a beképzelt ideáikat és a hazug világukat el is hiszik valóságként.

Van nagyszerűbb dolog az életben, mint az igazságot kutatni???? Igazság ismerete nélkül nincs földi boldogság....
#12 | Island - 2012.10.11. 08:58:56
A Ley vonalakról jut eszembe, hogy tegnap a gyerkőceimmel a Sukorói híres ingókőnél jártunk kirándulni. Ez és a többi hazai "útjelzőkaró" is megérne egy "misét"....mert az átlag magyar azt hiszi, hogy ezek a vulkáni tevékenység szüleményei .....no persze... Smile))
#13 | Arany - 2012.10.11. 09:41:37
Kedves Tulok!
Valóban nehéz a témához hozzászólni...

De majdnem mindenre elmondható ugyanez.

Az én "igazságkeresésem" - gondolom, másoké is -, eléggé összetett.
Tanultuk, amit tanítottak... Aztán rácsodálkozva a világra egyre több kérdőjel fogalmazódik meg az emberben. A történelem oktatása ma is gyalázatos szinten van, de majdnem minden tudományra kimondható. (Az MTA működését teljesen zárójelbe téve) A világ tudományos "berkeiben" nagyon ragaszkodnak a dogmákhoz, még akkor is, ha már nem tartható... Így volt ez az utolsó néhány ezer évben, akik megkaparintották a tudást, azok titkolták, nehogy más is eredményeket érhessen el, ők pedig nem fejlesztették, hanem inkább elkorcsosították azt. Ami nem volt a "hasznukra" azzal nem foglalkoztak, az elmúlt kétezer év a látszat ellenére az emberiség leépülése.
Mert mit ér a tudás lélek nélkül, és rossz célokra felhasználva???

A saját "módszerem" az, hogy sokakat elolvasok, meghallgatok, figyelmesen, és nem "hívőként", hanem gondolkodva.
Egyenkint majdnem mindegyik fantasztának tűnik, annyira nem illik bele a tanítottakba, ráadásul minket már úgy "neveltek", kicsik vagyunk, magunkban gyengék vagyunk, nekünk kell alkalmazkodni...
Van egy anyanyelvünk, amit senki nem ért, nekünk kell idegen nyelveket tanulni. Azonban nyelvtanulás közben döbben rá az ember, hogy a másik milyen bonyolultan fogalmazza meg, amit mi hozzájuk képest egyszerűen kimondunk, más a logikájuk a nyelveknek, ha éppen van ilyen...
Ránk erőltetnek idegen szavakat, hogy a magyar megfelelőjét ne is használjuk, mert akkor értenénk is, és nem volnánk ennyire félrevezethetők.
Azt mondják: reform. Az agyunkban az jelenik meg, hogy valami új... Pedig mit jelent? Valamit visszaalakítani az eredeti formájára...
Azt mondják: dimenzió. Ennek egyre ködösebb az értelme - legalábbis amire használják -, jelent térbeli, síkbeli fogalmakat, és kezd jelenteni valami egészen mást...
Ha a magyar megfelelőjét mondanák, akkor kevésbé lennénk megvezethetők: kiterjedés.

Mint írtam, sok helyről és személytől próbálok tájékozódni. Amelyik pontokon "összecseng" a mondandójuk, az feltehetően "igazságpont".
Jásdi Kiss Imre előadását nézve azt mondhatja valaki, hagymázas ötletek, gondolatok, és talán végig sem nézi-hallgatja, el sem meri hinni, hogy igaza lehet. A magyar nyelvről, rovásról elmondott elméletén pedig sokan mosolyognak... Kisfaludy egyik előadásában elmondja, hogy a magyarban a szótagok eredetileg szavak voltak, csak a fogalmakat összeraktuk..., mint a ligatúrát. Ugyanarról beszél, mint JKI!!!

Akik a Bibliát leírták, azok azt mondják, akkor kezdődött az emberiség történelme... Csekély 6000 év.
Ebbe még belefér Egyiptom, de a piramisok "életkorát" is ehhez kell szabni, mindegy, hogy mit állapítanak ma meg.
A piramisok célja is zavaros, de azért, mert ma sem tudják igazán, mi célt szolgáltak/nak.
Arról pedig néma csend, hogy valójában hány helyen van a Földön piramis.
Ha az építés oka és ideje megkapná a maga igazságát, akkor valóban az összes történelemkönyvet el lehetne dobni.

De min csodálkozunk?
Az elmúlt 150 év történelmi eseményeinek az ismerete is tele van hazugságokkal és elhallgatásokkal, és félremagyarázásokkal. Még ebben sem lehet megismerni, és kimondani a teljes igazságot.
Remélem egyszer eljön majd az az idő...
A szőnyeg alatt már túl nagy a "halom" ami nem szemét, hanem ott van az igazgyöngy.
#14 | hamu - 2012.10.11. 10:06:55
Nem értem, hogy a háttérhatalom ezt a régészeti leletet miért nem zárta le, vagy robbantotta még fel? - Remélem, nem fog megtörténni. De eddig mindent elpusztítottak, vagy eltulajdonítottak, ezt a piramist akkor miért nem?

Minden 1 cm talajréteg képződéshez 300 év szükséges. Az oldalakat fedő földréteg átlagosan 40-50 cm vastag, tehát a piramisok 12-15 ezer évvel ezelőtt épültek."

Nekem ez annyit jelent csupán, hogy 15 ezer évvel ezelőtt fejezték be a piramis megtisztítását, azaz 15 ezer éve talán, elhagyatott a hely. Vajon miért írnak 20 ezer évvel korábbi fadarabra egy épületben? Nincs kizárva, csak nekem nem logikus. Inkább az a logikus, hogy 35 ezer éve épült, 20 ezer évig használták és 15 ezer éve el van hagyatva.
#15 | Island - 2012.10.11. 10:14:52
Rengeteg piramis van a földünkön, rengeteg feltáratlan még, amelyek korábban egy energetikai hálórendszer elemeiként funkcionáltak. Drunvalo Melchizedek előadásaiban van erről az ősi tudásról szó többek közt...
#16 | dodopapa - 2012.10.11. 10:35:12
hamu kedves... megelőztél... nekem is ez szúrt szemet. ha elfogadjuk a 12-15 ezer évet, akkor sem az építés kora, hanem az "elhagyás" ideje jön ki... senki nem tudja, mikor épült, csak azt hogy mikor hagyták el, mikor kezdődött a földréteg lerakódása...
ha elfogadjuk a két labor kormeghatározását, akkor van 15-20 ezer "boldog" évünk, amikor a piramis használatban volt, (az a fadarab, tehát akár az építés idején is odakerülhetett, következtetésként , tehát nincs rejtély, illetve sok isSmile...)... biztos, hogy erre a feltárásnál kerül elő bizonyíték!
#17 | Arany - 2012.10.11. 10:57:58
Hamu, lehet, hogy nem jársz túl messze az igazságtól...

A délszláv háború is a háttérhatalom műve... A gyűlölet felkorbácsolása, a nemzetiségek egymás ellen fordulása, nem az emberi természet sajátja, bármennyire képes rá, kell hozzá egy izzító szikra!
A bombázások itt sem voltak teljesen "céltalanok", és érdekes módon a népirtást nem "tudták" megakadályozni... Azt még nem tudhatjuk, mi mindent tettek kutathatatlanná, úgy, mint Irakban...

Aki arrafelé jár, ma már a Medjugorjéba irányuló zarándoklatok Viszokót is érintik. Az állandó felhívás, hogy csak a felkutatott utakon szabad közlekedni, mert még mindenütt sok taposóakna van... Azt évek folyamán a kutatás sem volt túl egyszerű, minden lehetőséggel megakadályozták, talán Osmanagic kitartása vezetett csak el idáig...

Aki nem akarja, az nem hiszi... Kisfaludy szerint a piramisok komoly energetikai "létesítmények", nem lassan épültek, hanem az univerzum történetében a régmúltban, volt egy olyan "bolygótörténet" amikor veszélybe került a Föld, és ennek a megakadályozására építették, a segítségükkel a Földet "áthangolták", és az ütközést így elkerülték. (Mondjam azt, hogy "pályamódosítás"?) Talán akkor állt ilyen szögbe a Föld... Mindez agymenésnek tűnhet, csak azt is kell ehhez tudni, hogy itt sokkal nagyobb időkről van szó, és magasabb civilizációkról...
Még hogy egy kicsit borzoljam a kedélyeket, Kisfaludy mondja, hogy igen érdekes élmény, amikor egy földönkívüli űrhajóban az ajtó felett rovásírással olvasható: Kijárat, Bejárat.... Az űrhajósok már nem használják a beszédet, mert anélkül értekeznek, de "hagyományból a feliratokat használják...
Lehet hazugságnak gondolni mindezt... ha csak egy részét fogadja el valaki, akkor nem lehet csodálkozni, hogy a Föld különböző pontjain miért jelennek meg a mi rovásírásunkhoz nagyon hasonló leletek. Sokkal több, mint amiről hírt kapunk, és amit lehet, rögtön eltüntetnek...
Ha valaki hallott már az erdélyi aranylemezekről, ami nem a régmúltból van, akkor azt is tudja, hogy azon is rovásjelek vannak.

A háttérhatalom, pedig bármennyire szeretne mindenről tudni, mégsem sikerül nekik időben, és akkor már legfeljebb hülyének mondhatják a "felfedezőket".

Az internettel is a fagyi visszanyal... Smile
#18 | 328 - 2012.10.11. 16:29:46
Miért nem tüntette el a háttérhatalom? Sok tényező alapján lehetséges ez, pár tippem van de ez persze találgatásnak minősül:
1: iszlám területen van, Boszniában ez az egyik államvallás: így ezt a vallást bárhogy nézzük is, de támadja ha tőlle független valami kerül szóba, ugyanígy egyiptomi piramisok... most nem direkt támadásról van szó, hanem a köztudatban, gondolkodásban való jelenléte az,ami ilyen szempontból jól jön.
2:Aztán kiváncsiak ,hogy egy ilyen titok milyen módon, úton kapcsrendszeren hogyan terjed, idővel hogyan alakul ki több egymást támadó kritizáló tudós frakció, ott már belenyúlhat valamelyik elmélet favorizálásába és elviheti a gondolkodást egy célzott irányba.
3:Fizikailag is hiányzik mert elhordták, beépíteték, lebontoták stb. számos tartozék, utak, ez-az ami az emberi jelenlétet még direktebben mutatja be. A lényeg amúgy az lenne kb. hogy 2 kultúrréteg van meg, és a kettő között olyan üledékes lerakódás van, ami szökőár, vagy elárasztás következménye.. egy ütős titok leleplezésével pl. egy még sokkal nagyobb horderejü másikról lehet elterelni a figyelmet...
4: Ha úgy gondolják, a hatóság bármikor lezárathatja stb. a környéket, balesetveszély, stb. miatt, ez nem akadály... egyelőre a sok külföldi turista a pénzáramlás a nyugati kultúra begyürüzése, és hogy meg tudják fizetni a bevételből a kólát, stb-t ezt kitolhatja.

Kb. ennyit elsőre, még beleszámítva hogy a diskurzus, elemzés stb. amit mi érdeklődők a háttérhatalom helyett vagy párhuzamosan végzünk el, és megosztjuk interneten, nekik talált pénz, kb. vagy referencia a saját tudásukhoz.
#19 | Tulok - 2012.10.11. 18:45:41
Ahogy Ki-takarító is írta, "az idő nekünk dolgozik", de valóban az ellenségeink, vagy inkább az igazság ellenségei, ahogy Zoli is írta, ha nem tudják elnyomni, legalább elhallgatni próbálnak mindent, ami dogmáikkal, és érdekeikkel ellentétes. Nem árulok el titkot, ha azt mondom, 70 ezer évnél járunk a feltárásban, de a hazudozók nemlétező "egzisztenciája" már más kérdés. Olcsó Jánosok, mert se hitük, se identitásuk, se gyökereik nincsenek. Ha voltak is, már eladták, elkótyavetyélték, aprópénzre váltották...
Island szemüvege legalább nem egy torz, jordán-pozitív talmudista szemléletet mutat, amit Arany szemléletesen be is mutat. Valóban a leépülés kétezer évét tekinthetjük a végső stádiumnak, de azt is megelőzte 8 ezer olyan év, ami alatt fokozatosan kifejlődött egy új vírus, a zsidóság, bár történelmük alig 6 ezer éves, és azért alig, mert a legtöbb általuk megnevezett "történelmi elemükre" sincs bizonyíték, illetve "csodáikat" is lopták, ahogy a parancsolatokat is.
Soha nem az igazságnak kell alkalmazkodnia a hazugsághoz, mert az igazság maga az egyensúly. Anyanyelvünk is ennek a része, ahogy a lehetőségekhez képesti maximális a nyelvünk kifejezési eszköztára. Sokan a dimenzió fogalmát úgy értelmezik, hogy a számuk növelésével megláthatnak valamit, amit a szemükkel nem tudnak, bár az ősi tudás abban a világban mozgott és gondolkodott, amiben létezett.
Gyakran hallani tőlem, hogy ami bonyolult, az nem jó, mert a tervezője nem találta meg a legegyszerűbb megoldást, vagyis a tervezője nem elég képzett, vagy gondolkodása nem tudta megtalálni a legkézenfekvőbb felépítményt, konstrukciót.
A piramisok energiatermelésre készültek. A sugárzó energiát eddig is több feltételezés kerülgette, de maga az építési módjuk is mutatja. A magfúziós (magegyesülési) folyamat a csillagokban eljut a szénig. A szénhidrogén vegyületek keletkezésének csak az egyik módja a fosszilis eredet. A szupernóvarobbanásokkor keletkező darabok perdületük miatt, a könnyebb, kis fajsúlyú anyagokat a felszínükön koncentrálják. A szén is ezek közé tartozik, ami megmagyarázza egyes szénhidrogén lelőhelyek megújulását, mert a magas hőmérsékleten izzó szén és az ezen a hőmérsékleten vele érintkező hidrogénre és oxigénre bomló víz, metánt és szén-dioxidot termel. A folyamat során, a hidrogéncellákhoz hasonlóan, elektromos energia is keletkezik.
Nem véletlen, hogy a piramisok ilyen szénrétegek fölé épültek. Hálózatuk a Kalifornia vonaláig húzódó jégkorszaki jégrétegek felolvasztásához üvegházhatást létrehozó gázokat is termelt, nem csak hő és villamos energiát. A piramisokon a gázokat elvezető szűk járatok ma is megtalálhatók. Létüket, egy mondvacsinált "temetkezési helyen" semmi sem indokolná.
Hamu és Dodopapa meglátása, miszerint az építés ideje nem 12-15 ezer év, helyes, mert a jégkorszaki "túlnépesedés" miatt kényszerültek mesterségesen felmelegíteni a légkört. Növelni kellett a lakható területeket. Fel kellett olvasztani a jégtakarót, mert óriási területeket fedett le. Ezt az alábbi két grafikon is jól mutatja:

hungarianrealnews.com/images/news/15ezerhom.jpg

hungarianrealnews.com/images/news/150ezerhom.jpg

Az jégolvadás eredményeként jött az "özönvíz", a grafikonokon is látható 10 ezer év környékén, bár a most "globális felmelegedésről" papolók is tudják, hogy a kréta földtörténelmi időszakban 8 fokkal volt magasabb az átlaghőmérséklet a jelenlegitől, igaz akkor még nem szedtek szén-dioxid kvóta alapján kiszabott "adót" egymástól a dínók.

hungarianrealnews.com/images/news/100millioevhom.jpg

És visszatérve a piramisokhoz, ki tudja, hogy ez pontosan hol található a Pilisben?

hungarianrealnews.com/images/news/SANY0035.jpg
#20 | Island - 2012.10.11. 19:48:48
Ez a Rám hegy. Smile

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [3 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
17% [1 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
83% [5 Szavazat]

Szavazatok: 6
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 15:17

Archívum