Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A szíriai gázvezeték a NATO célkeresztjében
A szíriai gázvezeték a NATO célkeresztjébenA NATO csapatok bevetésére ad hoc szövetség alakult, különösen a mobil stratégiára. Az igazi cél a konfliktus, nem a rendszerváltás. Az, hogy bezárják az iráni gáz-terminálokat, és a Földközi-tengeren ellenőrzés alá vonják a szíriai gázkészleteket. A hadüzenet már nem általános gyakorlat. A háborúhoz szükség van viszont egy casus bellit találni. Mivel a szíriai lövedékek öt áldozatot követeltek Törökországban, Ankara ágyútűzzel válaszolt, míg a Parlament és az Erdogan-kormány felhatalmazást adott a katonai műveletek Szíriában történő elvégzésére. Ez egy biankó csekk a háborúhoz, amit a NATO beválthat, és az USA-nak még mindig nem kell megszavaztatni a háborút a szenátussal.

Az Atlanti Tanács elítélte az "agresszív fellépést a szíriai rezsim részéről a NATO délkeleti határán", és kész , hogy az 5. cikk értelmében, egy megtámadott szövetséges tagjának biztosítsa a katonai támogatást. De már az 5. cikk sem mértékadó, mert Jugoszlávia,Afganisztán és Líbia esetén az 5. cikk nem tette lehetővé a szövetség területen kívüli beavatkozását, mégis találtak indokot (évi 4000 tonna kábítószer eladásából származó haszon nyomós indok lehetett Afganisztánban). Igaz, a rabló sem szokott azon töprengeni, hogy melyik rendőrség illetékességi területén fog fosztogatni (főleg, ha a "bűnüldöző szerv" részesedik a haszonból).

Ékesen szóló képeket lehet találni a nagy hatóerejű robbanóanyagtól megsemmisült épületekről Damaszkuszban és Aleppoban. Nem egyszerű "mezei lázadó" fellépésének látszik. Az viszont észrevehető, bahogy "rutinos szakemberek" műve. Mintegy 200 "ilyen szakember" van Szíriában a brit SAS és az SBS elit egységektől, valamint az amerikai és francia egységek - számolt be a Daily Star. Sok fegyveres iszlám csoport áll készenlétben (Washington által "besorolt" terroristák), akik már bizonyítottak Afganisztánban, Boszniában, Csecsenföldön, Líbiában és más országokban is. A csoportoknak, ahogy erről beszámoltak a Guardian-ban, parancsot adtak arabul, de le kellett fordítani csecsen, tadzsik, török, szaúd-arábiai nyelvjárás, urdu, francia, és néhány más nyelvre is.

Hamisított útlevéllel (különleges CIA által felszerelt), "harcosok" özönlöttek a török (??) tartomány Adana és Hatay felé, és a szíriai határon a CIA állított fel katonai képzési központokat. A fegyverek többnyire Szaúd-Arábiából és Katarból jönnek, mely utóbbi, Líbiába is küldött különleges erőket. A művelet irányító NATO hajók kikötője Alexandretta. Eközben bővült a NATO Cassiusberg (El Jebel Aqra) Szíria határán, egy új elektronikus kémrendszernek beállított berendezésparkkal, ahogy a Kisecik radar állomás és az Incirlik légi bázis is.

Isztambulban propaganda központ nyílt, ahol az USA által kiképzett szíriai ellenzékiek "termelnek" híreket és videókat, amelyet a műholdas hálózatokon át sugároznak, de erről a "nagy megtévesztésről" már korábban beszámoltam. Ez a lépés több mint várható volt...
Szíria háborúja a NATO ellen már folyamatban, de a hivatalos ok még mindig az Assad-rezsim megdöntése. Mint Líbia esetében, egy belső ék okozhatja az állam összeomlását, és a nép tragédiáját.

A cél ugyanaz: Szíria , Irán és Irak megállapodást írt alá 2011. júliusában a földgázvezetékről, amely azután 2016-ban az iráni South Pars tartalékokat képezi, és amely legnagyobb a világon, ami Szírián keresztül csatlakozik a Földközi-tengeren keresztül a fogyasztókhoz. Szíriában felfedezhető egy másik nagy tartalék Homs közelében, és ez is lehet alternatív csatlakozási pont az energia folyosók számára Törökországtól távol, és más módon, jelenleg még nem ellenőrizhetően az amerikai és európai vállalatok számára.

Törökországban 129 képviselő (1/4) van, akik egyértelműen a háború ellenes és a több ezer ember skandálja a szlogent: "Nem kell az imperialista beavatkozás Szíriában!"

Elgondolkodtató, hogy egy-egy ország lerohanásához manapság, ebben a minden egyezményt, jogot felrúgó világban már az is elég, ha kihozzák a börtönökből a bűnözőket, a nem lefogott bűnözőknek is szabad rablást hirdetve felfegyverzik őket, és ellenzéknek kiáltják ki az adott országban. A módszer ismerős a "Francia Forradalom" idejéből, amikor a Wikipédiában és a történelemkönyvekből ismertekkel ellentétben, valójában a Párizs-környéki csőcseléket fegyverezték -és lázították fel, hogy egy bizonyos népcsoport letelepedési jogot szerezzen Európában.
Mondhatnánk, " a történelem ismétli önmagát", de mivel ugyanarról a népcsoportról van szó most is, így csak a bűnismétlés módszere tekinthető enyhén szólva "hagyományápolásnak"...

  Hozzászólások
#1 | 328 - 2012.10.16. 00:41:10
egyedi és gondolkodásra késztető írások! köszönjük...
#2 | Tulok - 2012.10.16. 23:54:20
Az "arab tavasz", és más hasonló átverések, mint pl. a "Kony" is, Afrikában és a Közel-Keleten, két célt szolgálnak: a földgáz és-olajkészletek megszerzése, és mellékesen a lakosság minél nagyobb arányú kiirtása.
Ha látjuk azt az irányvonalat, amit Obama már a 2009. december 19-21. közötti koppenhágai klímacsúcson is próbált érzékeltetni, és amit Irak, Líbia esetében már megtettek, kiegészítve a diktátorbuktatási "járvánnyal", érthetővé válnak a "csapásirányok", és okaik is...

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 0% [0 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 100% [1 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum