NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  N√©pszer√Ľs√©gn√∂vel√©s hurrik√°nnal
N√©pszer√Ľs√©gn√∂vel√©s hurrik√°nnalAvagy "a Sandy hurrik√°n marg√≥j√°ra" lehetne a m√°sik c√≠m, egy t√∂bb mint sz√°z ember√©letet k√∂vetel√Ķ, √©s hatalmas anyagi k√°rt okoz√≥ mesters√©gesen feler√Ķs√≠tett tr√≥pusi vihar eredm√©nyek√©nt, √©s az Obama-adminisztr√°ci√≥ USA eln√∂kv√°laszt√°si mement√≥jak√©nt.
Ahogy a Jap√°nt s√ļjt√≥ f√∂ldreng√©s el√Ķtt is megjelent az USA √ļsz√≥, m√©lytengeri f√ļr√≥torony platformra r√°√©p√≠tett, a USS Trueman rep√ľl√Ķg√©phordoz√≥ k√≠s√©ret√©be tartoz√≥ SBX "X-Band Radarja" Jap√°n partjain√°l, √ļgy a New York √©s New Jersey t√©rs√©g√©ben puszt√≠t√≥ Sandy-hurrik√°n kialak√≠t√°s√°ban is szerepet v√°llalt. Ez, Obama meglepet√©se volt a v√°laszt√°sok el√Ķtt, egy ir√°ny√≠tott √©s mesters√©gesen l√©trehozott hurrik√°n form√°j√°ban, ami nem az els√Ķ alkalom volt, eml√©kezve a 2005-√∂s (George W. Bush √©s Dick Cheney), √°ltal korm√°nyozott Katrina hurrik√°nra New Orleans-ban. Obama n√©pszer√Ľs√©ge, a hurrik√°nnal kapcsolatos int√©zked√©sei miatt n√Ķtt.

2010-ben a NASA az USA-ban sikeresen fokozta az Earl tr√≥pusi vihart 4. oszt√°ly√ļ hurrik√°nn√°, √©s korm√°nyozta (ellen√Ķrz√∂tt √ļtj√°n) 11 napig a GRIPS projekt keret√©ben. 2010. augusztus 11-√©n a NASA bejelentette, hogy GRIPS projekt a "Szent Gr√°l" k√ľldet√©s a hurrik√°nkutat√°sban. A kutat√°sban a pontos √©s sz√ľks√©ges felt√©teleket, egy tr√≥pusi depresszi√≥s hurrik√°n "sz√ľks√©gleteit" a tud√≥sok m√°r ismert√©k, √©s azt is, hogyan kell ir√°ny√≠tani. A NASA t√∂k√©letes√≠teni akarta folyamatot, az id√Ķj√°r√°s m√≥dos√≠t√°si t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyver l√©trehoz√°s√°hoz. A kialak√≠t√°sa √©s elm√©ly√≠t√©se val√≥ban a "Szent Gr√°l" ezen a ter√ľleten, mondta Ed Zipser az University of Utah l√©gk√∂rkutat√°si tud√≥sa.

"Szeretnénk látni, viharok, hurrikánná válását, és azt akarjuk, hogy néhányuk az itt tartózkodásuk mellett váljanak hurrikánná, így össze tudjuk hasonlítani az AZ adatokat. Ugyanez igaz a hurrikán fokozására. " - mondta Marilyn Vasques, GRIP Project Menedzser.

A NASA k√ľl√∂nb√∂z√Ķ id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√≥ technol√≥gi√°kat haszn√°l √©s fejleszt ki, intenz√≠vebb√© √©s korm√°nyozhat√≥v√° t√©ve a hurrik√°nokat. A rendelkez√©sre √°ll√≥ technol√≥gia tartalmaz egy nagy teljes√≠tm√©ny√Ľ mikrohull√°m√ļ sug√°rz√°sm√©r√Ķt √©s egy "radart", valamint a NASA √°ltal tervezett √©s √©p√≠tett LIDAR (l√©zeres radar) rendszert. A l√©zer radar egy Global Hawk-ra van szerelve a hurrik√°n f√Ľt√©se c√©lj√°b√≥l. Tov√°bb√° erre alkalmazz√°k a tengeri-b√°zis√ļ X-s√°v√ļ radart, egy lebeg√Ķ, √∂nj√°r√≥, katonailag ellen√Ķrz√∂tt √©s m√Ľk√∂dtetett mobil radar√°llom√°st. A Sea-Based X-Band Radar platform (SBX) r√©sze Az Egyes√ľlt √Āllamok v√©delmi miniszt√©riuma Ballistic Missile Defense System katonai rendszer√©nek.
Sea-Based X-Band Radar (SBX) Pearl Harbor-b√≥l indult. 2006. m√°rcius 31. ut√°n a k√ľls√Ķ √°lc√°z√≥ sz√≠nre lett festve. A Sea-Based X-s√°vos radar a vil√°g legnagyobb √ļsz√≥ f√°zisvez√©relt X-band radarja. Ezt a US Department of Defense (Missile Defense Agency) m√Ľk√∂dteti. 2005-ben r√©szt vett egy 52-napos tesztel√©sen az √∂b√∂lben, 100 f√Ķ vizsg√°lati tev√©kenys√©gben. A 52 napos tesztel√©s augusztus v√©g√©n kezd√Ķd√∂tt, √©s v√©g√ľl 2005. M√°jus. 14-√©n √©rt v√©get, amelyr√Ķl a l√©gier√Ķt√Ķl Gene Henry "Trey" Obering igazgat√≥, az MDA-t√≥l, azt mondta, hogy a demonstr√°ci√≥val k√©pes el√©rni a legt√∂bb jelent√Ķs m√Ľk√∂d√©si √©s fenntart√°si k√©pess√©geket. A Katrina hurrik√°n 2005. augusztus23-√°n alakult ki, az SBX r√©v√©n. 2005. augusztus 27-√©n szombaton, a vihar el√©rte a 3. kateg√≥ri√°ba tartoz√≥ intenzit√°st a Saffir-Simpson hurrik√°n-sk√°l√°n.

Lett egy harmadik nagy hurrik√°n is a szezonban. Egy szemfal csereciklus megzavarta intenz√≠vebb√© v√°l√°s√°t, de az okozott vihar k√∂zel k√©tszeres m√©ret√Ľv√© v√°lt. A Katrina gyorsan er√Ķs√∂d√∂tt, el√©rve az 5. Kateg√≥ria st√°tuszt augusztus 28-√°n reggelre, √©s el√©rte cs√ļcspontj√°t is. Er√Ķss√©ge aznap 13:00 √≥rakor, a maxim√°lis tart√≥s szelek viszonylat√°ban 175 mph (280 km/h) volt, √©s a minim√°lis k√∂zponti nyom√°s, 902 mbar mellett.


A Department of Homeland Security Tudom√°nyos √©s Technol√≥giai Igazgat√≥s√°ga, mely √ľgyn√∂ks√©g k√∂zvetlen√ľl a Sz√∂vets√©gi Katasztr√≥fav√©delmi √úgyn√∂ks√©g, a Bev√°ndorl√°si √©s "Customs Enforcement" kifejezett els√Ķdleges fontoss√°g√ļ r√©sze a tudom√°nyos hurrik√°n m√≥dos√≠t√°snak. √ögy hangzik, mint egy √Ķr√ľlt sci-fi, de t√©nyleg az. Ezeket Chris Doyle, vezet√Ķjek√©nt a DHS Tudom√°nyos √©s technol√≥giai Kutat√°si R√©szleg√©nek, jelentette ki az Amerikai Meteorol√≥giai T√°rsas√°g 2008. m√°jusi konferenci√°j√°n. A korm√°ny a "Stormfury hurrik√°nokat" geopolitikai fegyverk√©nt haszn√°lhatja. A Stormfury-projekt volt az els√Ķ k√≠s√©rlet a tud√≥sok r√©sz√©r√Ķl, az Egyes√ľlt √Āllamok Katonai ir√°ny√≠t√°sa alatt, a tr√≥pusi ciklonok rep√ľl√Ķg√©pes ez√ľst-jodidos permetez√©s√©nek. Ez ut√≥bbit arra haszn√°lt√°k, hogy ir√°ny√≠ts√°k hurrik√°nokat, valamint, hogy l√©trehozzanak m√©g nagyobbakat. Ennek a tev√©kenys√©gnek az√≥ta a f√Ķ t√°mogat√≥ja az Egyes√ľlt √Āllamok korm√°nya id√Ķj√°r√°s m√≥dos√≠t√°si programja.
Ma m√°r ismert a tev√©kenys√©g√ľk, √©s a hurrik√°nok korm√°nyz√°s√°val a geopolitikai c√©lok el√©r√©se.

Felvet√Ķdik a k√©rd√©s, hogyan lehet el√Ķseg√≠teni hurrik√°nok kialakul√°s√°t, vagy l√©trehozni hurrik√°nokat?
A hurrik√°nok form√°ja, amikor leveg√Ķt felmeleg√≠tj√ľk az √≥ce√°n f√∂l√∂tt, felemelkedik a h√Ľv√∂s fels√Ķ l√©gk√∂rbe. Ahol amikor a leveg√Ķt felmeleg√≠tj√ľk, kinetikus energia spir√°lis szelet √°ll√≠t el√Ķ √©s es√Ķt. Min√©l nagyobb a h√Ķm√©rs√©klet-k√ľl√∂nbs√©g fels√Ķ √©s a keskenyebb "hurrik√°n szeme" k√∂z√∂tt, ann√°l gyorsabban f√ļj a sz√©l. A hurrik√°nok tetej√©nek a f√Ľt√©s√©t sz√©n r√©szecsk√©k sz√≥r√°s√°val, vagy vegyi-permetez√Ķ rep√ľl√Ķkkel oldj√°k meg a vihar felett, ami v√°ltoz√°st okoz a vihar l√©g√°raml√°saiban. M√Ľholdakkal is lehet meleg√≠teni a felh√Ķ tetej√©t, az √°ltaluk sug√°rzott mikrohull√°mokkal az √Ľrb√Ķl. A pil√≥ta n√©lk√ľli X-37B olyan rendszer, amit az amerikai l√©gier√Ķ ind√≠tott p√°ly√°ra az Atlas V Rak√©ta alkalmaz√°s√°val. √ögy n√©z ki, mint egy mini-√Ľrrep√ľl√Ķg√©p, de c√©lja titok volt eg√©szen mostan√°ig.


AZ X √©S B bet√Ľk mutatj√°k az igazi c√©lt. Az X √©s B jelent√©s√©b√Ķl az X a s√°v. A 37 a szcintill√°ci√≥s index X-band (m = 0:37). X-s√°v a t√©gia szakasz a mikrohull√°m√ļ tartom√°ny elektrom√°gneses spektrum√°ban. Az X-band egy f√°zisvez√©relt antenna. Gondolom ez sokaknak semmit sem jelent, de gondoljunk a kor√°bban t√∂bb esetben t√°rgyalt interferenci√°ra (azonos f√°zisban, azonos frekvenci√°j√ļ hull√°mok hull√°mmagass√°ga √∂sszead√≥dik, ellent√©tes f√°zisban kioltj√°k egym√°st, a f√°zisilleszt√©s mindig sz√ľks√©ges a hat√©konys√°ghoz). Az X-37B tartalmaz ezer antenn√°t az ad√≥-vev√Ķ modulokhoz. A modulok multi-funkci√≥s √°ramk√∂r√∂k, k√ľldhetnek, fogadhatnak, √©s feler√Ķs√≠tik a jeleket. C√©lja, hogy felmeleg√≠tse az c√©lter√ľlet felett az ionoszf√©r√°t. A m√°sodik X-37B 2011. m√°rcius 5-√©n indult, a "misszi√≥" megnevez√©se USA-226. A katonai √Ľrhaj√≥ √ľzemeltet√©s√©t √©s fel√ľgyelet√©t az Egyes√ľlt √Āllamok L√©giereje l√°tja el. A L√©gier√Ķ kijelentette, hogy az √Ľrhaj√≥ feladata lesz "bizony√≠tani k√ľl√∂nb√∂z√Ķ k√≠s√©rleteket" ... bevonva "m√Ľholdas √©rz√©kel√Ķket, alrendszereket, alkatr√©szeket, valamint a kapcsol√≥d√≥ technol√≥gi√°t". A j√°rm√Ľ alkalmas arra, hogy p√°ly√°n legyen legfeljebb 270 napig.

A f√°zisvez√©relt antenna √∂sszes√©ge a sz√°mos sug√°rz√≥ elemnek, melyek mindegyike f√°zistol√≥. Minden sug√°rz√≥ elem konstrukt√≠v vagy destrukt√≠v hib√°t hoz l√©tre a nap sugaraival a k√≠v√°nt ir√°nyba. A jelet feler√Ķs√≠tik a konstruktiv interferencia f√Ķ ir√°ny√°ba. Az √©less√©g javul a destrukt√≠v interferencia eredm√©nyek√©nt.
A sz√°razf√∂ldi HAARP (Gakona, Alaszka), az amerikai haditenger√©szet √ļsz√≥ HAARP b√°zisa, a Sea-Based X - Band Radar (SBX) platform, √©s az Air Force kering√Ķ X-37B eleme a k√©pess√©g, hogy √∂sszpontos√≠tsa a r√°di√≥jeleket a pontos ir√°nyba. Mindh√°rom felforr√≥s√≠tja az ionoszf√©r√°t. Az ionoszf√©ra f√Ľt√©st jelenleg az USA korm√°nya haszn√°lja fel arra, hogy m√≥dos√≠tsa a term√©szetes ionoszf√©r√°t azzal a sz√°nd√©kkal, hogy sz√©ls√Ķs√©ges id√Ķj√°r√°si viszonyokat okozzon, hurrik√°nok m√≥dos√≠t√°s√°val, monszun es√Ķ (√°rv√≠z) √©s a h√Ķs√©g (asz√°ly) el√Ķid√©z√©s√©vel.


Ha nagy energi√°val t√∂lt√∂tt r√©szecsk√©kkel bomb√°zz√°k a fels√Ķ l√©gk√∂rt az √Ľrb√Ķl, l√©trej√∂n az aur√≥ra, vagyis a sarkif√©ny z√∂ld ragyog√°sa.
A katonai id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√≥ t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyverek k√∂zvetlen√ľl s√©rtik t√∂bb egyezm√©ny k√∂rnyezetv√©delmi tilalm√°t, √≠gy a Genfi-egyezm√©nyt is, amit 1977. m√°jus 18-√°n √≠rtak al√°, 1978. okt√≥ber 5-√©n l√©pett hat√°lyba, 1979. december 13-√©n er√Ķs√≠tette meg az amerikai eln√∂k, √©s 1980. janu√°r 17-√©n ratifik√°lt√°k New York-ban. J√°rul√©kos k√°r, vagy v√©letlen egybees√©s-e, hogy f√∂ldreng√©st√ľske j√∂tt l√©tre ugyanabban az id√Ķben, mint amikor a Sandy-hurrik√°n lecsapott a legnagyobb amerikai v√°rosra az al√°bbi v√∂r√∂s vonalon?
A fenti k√©p bizony√≠tja Sandy-hurrik√°n korm√°nyz√°s√°t az USA partvonal√°n. T√∂bb forr√°sb√≥l meger√Ķs√≠tett IR (infrav√∂r√∂s) k√©pek mutatj√°k, hogy az ionoszf√©r√°t f√Ľtik Virginia Beach felett. A Sandy-hurrik√°n tette a dolg√°t. Befoly√°solja a 2012-es v√°laszt√°sokat. Hogy els√ľllyessz√©k a k√©nyszer√Ľ republik√°nus Mitt Romney kamp√°ny√°t az esem√©nyek Virginia √©s New Hampshire-ben. A korai szavaz√°st Maryland √©s District of Columbia r√©gi√≥ban t√∂r√∂lt√©k h√©tf√Ķn √©s kedden, mert j√∂tt a Sandy-hurrik√°n. A Sandy hat√°sa a v√°laszt√°sokra a legnagyobb Virgini√°ban lehet. √Čszak-Virginia kulcsfontoss√°g√ļ csatat√©r nemcsak az eln√∂kv√°laszt√°s, hanem a szoros amerikai szen√°tusi versenyen miatt. N√©h√°ny korai-szavaz√°si √°llom√°st bez√°rtak a tengerparti North Carolina megy√©ben. Sz√°mos kulcsfontoss√°g√ļ √°llamban ker√ľlt a vihar miatt a korai szavaz√°s felf√ľggeszt√©sre h√©tf√Ķn. Az orsz√°g f√Ķv√°ros√°ban, Washington DC-ben, az √∂sszesl sz√∂vets√©gi alkalmazottat arra k√©rt√©k, hogy maradjanak otthon √©s a nyilv√°nos k√∂zleked√©si szolg√°ltat√°sokat meg√°lltak.
A korai -√©s t√°voll√©ti szavaz√°st m√°r jelent√Ķs m√≥don befoly√°solja a Sandy-hurrik√°n t√∂bb √°llamban. A US Postal Service lemondott FedEx sz√°ll√≠t√°sa, a mail-ben t√°vollev√Ķ szavazatok, Maryland, Massachusetts, Connecticut, Virginia, Pennsylvania, Rhode Izland, New Jersey, New York √©s Washington DC ter√ľlet√©n kedden, jelentenek probl√©m√°t. A Sandy-nek siker√ľlt megnehez√≠ti egyes emberek dolg√°t a Keleti Parton, hogy leadhassa szavazat√°t. Ez hat√°rozottan Obama okt√≥beri meglepet√©se volt.

Mondhatn√°nk azt, hogy Obam√°nak lenne mit tanulnia a magyar v√°laszt√°sok csal√°si tr√ľkkjeib√Ķl, m√≥dszereib√Ķl, √©s kieszel√Ķit√Ķl. Az USA mi√©rt nem vett marokk√≥i sz√°m√≠t√≥g√©pes v√°laszt√°si adatokat feldolgoz√≥ (csal√°sra kihegyezett) programot, √©s Obama mi√©rt nem k√©rt tan√°csot Orb√°nt√≥l vagy Gyurcs√°nyt√≥l? Nem kellett volna f√©l New York-ot √©s k√∂rny√©k√©t lerombolnia...

  HozzŠszůlŠsok
#11 | spartakusz - 2012.11.08. 10:33:30

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum