Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Népszerűségnövelés hurrikánnal
Népszerűségnövelés hurrikánnalAvagy "a Sandy hurrikán margójára" lehetne a másik cím, egy több mint száz emberéletet követelő, és hatalmas anyagi kárt okozó mesterségesen felerősített trópusi vihar eredményeként, és az Obama-adminisztráció USA elnökválasztási mementójaként.
Ahogy a Japánt sújtó földrengés előtt is megjelent az USA úszó, mélytengeri fúrótorony platformra ráépített, a USS Trueman repülőgéphordozó kíséretébe tartozó SBX "X-Band Radarja" Japán partjainál, úgy a New York és New Jersey térségében pusztító Sandy-hurrikán kialakításában is szerepet vállalt. Ez, Obama meglepetése volt a választások előtt, egy irányított és mesterségesen létrehozott hurrikán formájában, ami nem az első alkalom volt, emlékezve a 2005-ös (George W. Bush és Dick Cheney), által kormányozott Katrina hurrikánra New Orleans-ban. Obama népszerűsége, a hurrikánnal kapcsolatos intézkedései miatt nőtt.

2010-ben a NASA az USA-ban sikeresen fokozta az Earl trópusi vihart 4. osztályú hurrikánná, és kormányozta (ellenőrzött útján) 11 napig a GRIPS projekt keretében. 2010. augusztus 11-én a NASA bejelentette, hogy GRIPS projekt a "Szent Grál" küldetés a hurrikánkutatásban. A kutatásban a pontos és szükséges feltételeket, egy trópusi depressziós hurrikán "szükségleteit" a tudósok már ismerték, és azt is, hogyan kell irányítani. A NASA tökéletesíteni akarta folyamatot, az időjárás módosítási tömegpusztító fegyver létrehozásához. A kialakítása és elmélyítése valóban a "Szent Grál" ezen a területen, mondta Ed Zipser az University of Utah légkörkutatási tudósa.

"Szeretnénk látni, viharok, hurrikánná válását, és azt akarjuk, hogy néhányuk az itt tartózkodásuk mellett váljanak hurrikánná, így össze tudjuk hasonlítani az AZ adatokat. Ugyanez igaz a hurrikán fokozására. " - mondta Marilyn Vasques, GRIP Project Menedzser.

A NASA különböző időjárás-módosító technológiákat használ és fejleszt ki, intenzívebbé és kormányozhatóvá téve a hurrikánokat. A rendelkezésre álló technológia tartalmaz egy nagy teljesítményű mikrohullámú sugárzásmérőt és egy "radart", valamint a NASA által tervezett és épített LIDAR (lézeres radar) rendszert. A lézer radar egy Global Hawk-ra van szerelve a hurrikán fűtése céljából. Továbbá erre alkalmazzák a tengeri-bázisú X-sávú radart, egy lebegő, önjáró, katonailag ellenőrzött és működtetett mobil radarállomást. A Sea-Based X-Band Radar platform (SBX) része Az Egyesült Államok védelmi minisztériuma Ballistic Missile Defense System katonai rendszerének.
Sea-Based X-Band Radar (SBX) Pearl Harbor-ból indult. 2006. március 31. után a külső álcázó színre lett festve. A Sea-Based X-sávos radar a világ legnagyobb úszó fázisvezérelt X-band radarja. Ezt a US Department of Defense (Missile Defense Agency) működteti. 2005-ben részt vett egy 52-napos tesztelésen az öbölben, 100 fő vizsgálati tevékenységben. A 52 napos tesztelés augusztus végén kezdődött, és végül 2005. Május. 14-én ért véget, amelyről a légierőtől Gene Henry "Trey" Obering igazgató, az MDA-tól, azt mondta, hogy a demonstrációval képes elérni a legtöbb jelentős működési és fenntartási képességeket. A Katrina hurrikán 2005. augusztus23-án alakult ki, az SBX révén. 2005. augusztus 27-én szombaton, a vihar elérte a 3. kategóriába tartozó intenzitást a Saffir-Simpson hurrikán-skálán.

Lett egy harmadik nagy hurrikán is a szezonban. Egy szemfal csereciklus megzavarta intenzívebbé válását, de az okozott vihar közel kétszeres méretűvé vált. A Katrina gyorsan erősödött, elérve az 5. Kategória státuszt augusztus 28-án reggelre, és elérte csúcspontját is. Erőssége aznap 13:00 órakor, a maximális tartós szelek viszonylatában 175 mph (280 km/h) volt, és a minimális központi nyomás, 902 mbar mellett.


A Department of Homeland Security Tudományos és Technológiai Igazgatósága, mely ügynökség közvetlenül a Szövetségi Katasztrófavédelmi Ügynökség, a Bevándorlási és "Customs Enforcement" kifejezett elsődleges fontosságú része a tudományos hurrikán módosításnak. Úgy hangzik, mint egy őrült sci-fi, de tényleg az. Ezeket Chris Doyle, vezetőjeként a DHS Tudományos és technológiai Kutatási Részlegének, jelentette ki az Amerikai Meteorológiai Társaság 2008. májusi konferenciáján. A kormány a "Stormfury hurrikánokat" geopolitikai fegyverként használhatja. A Stormfury-projekt volt az első kísérlet a tudósok részéről, az Egyesült Államok Katonai irányítása alatt, a trópusi ciklonok repülőgépes ezüst-jodidos permetezésének. Ez utóbbit arra használták, hogy irányítsák hurrikánokat, valamint, hogy létrehozzanak még nagyobbakat. Ennek a tevékenységnek azóta a fő támogatója az Egyesült Államok kormánya időjárás módosítási programja.
Ma már ismert a tevékenységük, és a hurrikánok kormányzásával a geopolitikai célok elérése.

Felvetődik a kérdés, hogyan lehet elősegíteni hurrikánok kialakulását, vagy létrehozni hurrikánokat?
A hurrikánok formája, amikor levegőt felmelegítjük az óceán fölött, felemelkedik a hűvös felső légkörbe. Ahol amikor a levegőt felmelegítjük, kinetikus energia spirális szelet állít elő és esőt. Minél nagyobb a hőmérséklet-különbség felső és a keskenyebb "hurrikán szeme" között, annál gyorsabban fúj a szél. A hurrikánok tetejének a fűtését szén részecskék szórásával, vagy vegyi-permetező repülőkkel oldják meg a vihar felett, ami változást okoz a vihar légáramlásaiban. Műholdakkal is lehet melegíteni a felhő tetejét, az általuk sugárzott mikrohullámokkal az űrből. A pilóta nélküli X-37B olyan rendszer, amit az amerikai légierő indított pályára az Atlas V Rakéta alkalmazásával. Úgy néz ki, mint egy mini-űrrepülőgép, de célja titok volt egészen mostanáig.


AZ X éS B betűk mutatják az igazi célt. Az X és B jelentéséből az X a sáv. A 37 a szcintillációs index X-band (m = 0:37). X-sáv a tégia szakasz a mikrohullámú tartomány elektromágneses spektrumában. Az X-band egy fázisvezérelt antenna. Gondolom ez sokaknak semmit sem jelent, de gondoljunk a korábban több esetben tárgyalt interferenciára (azonos fázisban, azonos frekvenciájú hullámok hullámmagassága összeadódik, ellentétes fázisban kioltják egymást, a fázisillesztés mindig szükséges a hatékonysághoz). Az X-37B tartalmaz ezer antennát az adó-vevő modulokhoz. A modulok multi-funkciós áramkörök, küldhetnek, fogadhatnak, és felerősítik a jeleket. Célja, hogy felmelegítse az célterület felett az ionoszférát. A második X-37B 2011. március 5-én indult, a "misszió" megnevezése USA-226. A katonai űrhajó üzemeltetését és felügyeletét az Egyesült Államok Légiereje látja el. A Légierő kijelentette, hogy az űrhajó feladata lesz "bizonyítani különböző kísérleteket" ... bevonva "műholdas érzékelőket, alrendszereket, alkatrészeket, valamint a kapcsolódó technológiát". A jármű alkalmas arra, hogy pályán legyen legfeljebb 270 napig.

A fázisvezérelt antenna összesége a számos sugárzó elemnek, melyek mindegyike fázistoló. Minden sugárzó elem konstruktív vagy destruktív hibát hoz létre a nap sugaraival a kívánt irányba. A jelet felerősítik a konstruktiv interferencia fő irányába. Az élesség javul a destruktív interferencia eredményeként.
A szárazföldi HAARP (Gakona, Alaszka), az amerikai haditengerészet úszó HAARP bázisa, a Sea-Based X - Band Radar (SBX) platform, és az Air Force keringő X-37B eleme a képesség, hogy összpontosítsa a rádiójeleket a pontos irányba. Mindhárom felforrósítja az ionoszférát. Az ionoszféra fűtést jelenleg az USA kormánya használja fel arra, hogy módosítsa a természetes ionoszférát azzal a szándékkal, hogy szélsőséges időjárási viszonyokat okozzon, hurrikánok módosításával, monszun eső (árvíz) és a hőség (aszály) előidézésével.


Ha nagy energiával töltött részecskékkel bombázzák a felső légkört az űrből, létrejön az auróra, vagyis a sarkifény zöld ragyogása.
A katonai időjárás-módosító tömegpusztító fegyverek közvetlenül sértik több egyezmény környezetvédelmi tilalmát, így a Genfi-egyezményt is, amit 1977. május 18-án írtak alá, 1978. október 5-én lépett hatályba, 1979. december 13-én erősítette meg az amerikai elnök, és 1980. január 17-én ratifikálták New York-ban. Járulékos kár, vagy véletlen egybeesés-e, hogy földrengéstüske jött létre ugyanabban az időben, mint amikor a Sandy-hurrikán lecsapott a legnagyobb amerikai városra az alábbi vörös vonalon?
A fenti kép bizonyítja Sandy-hurrikán kormányzását az USA partvonalán. Több forrásból megerősített IR (infravörös) képek mutatják, hogy az ionoszférát fűtik Virginia Beach felett. A Sandy-hurrikán tette a dolgát. Befolyásolja a 2012-es választásokat. Hogy elsüllyesszék a kényszerű republikánus Mitt Romney kampányát az események Virginia és New Hampshire-ben. A korai szavazást Maryland és District of Columbia régióban törölték hétfőn és kedden, mert jött a Sandy-hurrikán. A Sandy hatása a választásokra a legnagyobb Virginiában lehet. Észak-Virginia kulcsfontosságú csatatér nemcsak az elnökválasztás, hanem a szoros amerikai szenátusi versenyen miatt. Néhány korai-szavazási állomást bezártak a tengerparti North Carolina megyében. Számos kulcsfontosságú államban került a vihar miatt a korai szavazás felfüggesztésre hétfőn. Az ország fővárosában, Washington DC-ben, az összesl szövetségi alkalmazottat arra kérték, hogy maradjanak otthon és a nyilvános közlekedési szolgáltatásokat megálltak.
A korai -és távolléti szavazást már jelentős módon befolyásolja a Sandy-hurrikán több államban. A US Postal Service lemondott FedEx szállítása, a mail-ben távollevő szavazatok, Maryland, Massachusetts, Connecticut, Virginia, Pennsylvania, Rhode Izland, New Jersey, New York és Washington DC területén kedden, jelentenek problémát. A Sandy-nek sikerült megnehezíti egyes emberek dolgát a Keleti Parton, hogy leadhassa szavazatát. Ez határozottan Obama októberi meglepetése volt.

Mondhatnánk azt, hogy Obamának lenne mit tanulnia a magyar választások csalási trükkjeiből, módszereiből, és kieszelőitől. Az USA miért nem vett marokkói számítógépes választási adatokat feldolgozó (csalásra kihegyezett) programot, és Obama miért nem kért tanácsot Orbántól vagy Gyurcsánytól? Nem kellett volna fél New York-ot és környékét lerombolnia...

  Hozzászólások
#1 | 328 - 2012.11.06. 00:24:52
Nem tudjuk,mennyire tudják modellezni, mérni de ha jól hallottam az előzetesen ,,betervezett" károknál kisebb lett a hatás. Ebbe belejátszott az hogy egyre több tudatos ember a maga módján mentálisan dolgozott az elhárításon. Hatás-ellenhatás dominó beindult. Most kell résen lenni, hogy az irányított (háttérhatalom által felépített ) newage-s médiumi üzenetekben, egyebekben lesz-e és milyen változtatás, hangsúly eltolás... Mivel a téma a sokak által olvasott bulvároldalakra is beszivárgott, biztos van valami forgatókönyv, ezt kezelni nameg a hatásokat megmérni... Végülis az előző cikkekkel egybefügg ez is, a katonák öntudatra ébredése, a túl sok fronton kűzdelem, stb.
#2 | spanyolviasz - 2012.11.06. 01:59:28
Napóleon a tanácsadóitól kérdezte mit csináljak a magyarokkal.
Vedd el a múltjukat és azt csinálhatsz velük amit csak akarsz.
Ehhez pedig szegény magyar testvéreim azt kell hozzá fűznöm, hogy néhány tucat magyar van tisztában múltunkkal. Mely ma már biztosan tudható, sok tízezer éves. Kiterjed az egész Földre.
A Biblia által mindenki számára ismert: valamikor egy nyelv volt.
Melyik? Bizony ez amit olvasol barátom. A magyarok és rokonnépek voltak akiknek a feladatuk volt a Nagy Vízözön után a megmaradt emberiséget talpra állítani és folyó menti gazdálkodással elindítani a tönkre ment civilizációkat.

Őskultúránkat már ezer éve elvették, Napóleon pedig a magyarokkal való terveit ráhagyta a Habsburgokra és az őket már a XII. században felkarolókra, ami meg is történt.

Gavrilov Princip lelőve Ferenc Ferdinánd Habsburg trónörököst az osztrákok ki is pattantották az I. Világháborút.

Előtte azonban 1896-ban két dolog történt.

Az első az igen nagy dolog volt:
Ezredéves fennállását ünnepelte a Magyar állam, az ennek tiszteletére megépült Hősök terével, Millennium emlékművel, Szépművészeti Múzeummal, Műcsarnokkal, Városligeti tóval, Vajdahunyad vár bemutató másolatával, Andrási úttal, Földalattival, Nagykörúttal, Vigadóval, és Budán a Vártól hatszáz méterre a Halász bástyával.
Mindez egy négyszáz éve megszállt gyarmatosított országban, hazánkban. A költségek mai árakon az százezer milliárd Ft-ot messze meghaladnák, tekintve az építmények csodálatos voltát.

A második kicsi dolog volt az elsőhöz képest:
A magyar származású Bécsben élő újságíró; Herzl Tivadar a svájci Bázelben összehívta az Első Cionista Világkongresszust. Ennek célja a zsidó haza megteremtése; Palesztinában és másodsorban Magyarországon. Tehát a kongresszust akkor hívták össze, amikor már ez a gigantikusan nagyszabású millennium ünnepre a terv elkészült, a másodiknak kiszemelt hazában.

A harci gázokat is bevetett Első Világégés végén, hogy mennél nagyobb legyen a népirtás, mely Európán át pusztított.

A háború végén a cseh Tomáš Garrigue Masaryk aki az Európai Koponya és Csontok Rend nagymestere, titokban a háttérben megszervezte Trianoni békediktátumot. Európa időtlen-idők óta leggazdagabb nemesfém lelőhelyei a Felvidéken, mely elvett nyelvű szkíta testvér népünkkel határos volt, vagyis Lengyelországgal. A másik gigantikus falat az egyiptomi fáraók aranykincsinek is bányavidéke, majd a Római kori limes is magában foglalt Erdély ország volt. Valamint Európa leggazdagabb gabonatermőhelye Délvidék, szkíta Horvát testvéreink Adriáig érő országával.
Masaryk ezek után a Felvidéket annektálva az új, nagyobb állam Csehszlovákia államelnöke lett.

Horthy korszak a félidőben kirobbantott világ gazdasági válsággal.

Közben a hitleri fasizmust titokban támogató zsidó bankárcsoportokból az egyik magyar ajándékképpen megvásárolta Németország legnagyobb napilapját Hitlernek, ezzel a fasizmus fellángolását elősegítve. Hitler a titokban tartott Rothschild sarjjal; Sztálinnal meg nem támadási szerződést írtak alá, melyet utána felrúgva két oldalról lerohanták Lengyelországot, kirobbantva a II. Világháborút.
Készültek a csodafegyverek, 2 tonnás lövedékű mozsárágyúkkal rombolták Lengyelországot a németek, majd sugárhajtású repülők, radartechnika, V 2 rakéták, még utólag repülő csészealjakról is ismeretek keringőztek Haunebu 3, mely 72 méter átmérőjével Holdutazásra is kiváló volt.
Vannak pletykák mely szerint nem igaz, hogy Hitler öngyilkos lett, hanem eltűnt sok katonai vezetővel együtt, talán éppen egy csészealjon. Hová? Ki tudja.
Egy kis ajándék technika kedvelő olvasóknak:
http://data.hu/ge...oruban.ppt
Bőven akad mit böngészni a titkos információk közt. Letöltési linken viszont mindig a lassú szürke letöltést válasszuk, mely több percet is eltart, de sebaj, mert utána számítógépünkön repülő csészealjazhatunk.
Vissza a II. világháborúhoz a Manhattan terv keretében létrehozták az atombombát. Melyet a háború befejezéseként Hirosima városára urán, Nagaszaki városára plutónium bomba formájában dobtak.
Ez az újkori emberiség legocsmányabb támadása, rövid idő alatt több százezer volt az áldozatok száma. És jobban járt aki nem élte túl, mert iszonyatos kínok közt pusztultak el, félig elégve, majd szörnyűséges rákkal agonizálva.

Mindez még nem volt elég. Vietnam, Kambodzsa, Laosz. Sárga lombirtó permet millió tonnáit szórták az esőerdőkre. Amerikában pedig hősöknek állították be a minden értelmes cél nélkül gyilkoló amerikai katonákat.

A WTC tornyok lerombolásban nem a CIA kiképzésével és irányításával működő Al-Kaida volt a "tettes", hanem a Bush adminisztráció titkosszolgálataival összesen több ezer tonna robbanóanyag emeletenkénti beépítésével robbantották fel a tornyokat. Ráadásul nem két utasszállító, hanem felségjelzés, és azonosítószám nélküli katonai szállítógépet irányítottak távirányítással a toronyba.
Erre aztán hatalmas média kampányt indítottak a terrorizmus eltiprásával. Irakot 900 ezer áldozattal, és később Afganisztánt lerohanták. A CIA kiképzésen átesett, később Al-Kaida főnököt Oszáma Bin Ládent aztán "látványosan" megölték. Talán film volt az egész.

Irakban és Afganisztánban is szörnyű bestiális dolgokat követtek el amerikai katonák. Halottak szétszakadt testrészeivel fotókon pózoltak, levizeltek halottakat, és talán még agonizálókat is. Esküvői és temetési meneteket lőttek halomra, iskolákkal, kórházakkal, lakóövezetekkel.

Ez a kis összefoglaló az emberiség iszonyú gyalázatáról szól, melyet kisszámú, gátlástalan csoportok haszonszerzés végett indítottak.
És akár a fél világot képesek voltak mozgósítani, egymás elleni öldöklésre kényszeríteni, puszta provokációkkal, hazugságokkal.

Hitlernek voltak emberi viselkedésén túl elmebeteg cezaromániás pillanatai, melynek ellenére tízmilliókat tudott maga mellett mozgósítani.
Sztálin totális terror uralma nem hagyott kétséget, hogy nem népvezér, hanem egy őrült.
Ukrajnát kiéheztette 7 millióan haltak éhhalált.
Nem is folytatom.

Mire gondoljunk, amikor legújabban az Orbán kormány kalasnyikov gépkarabély kiképzésre kényszeríti a tűzoltókat.
http://www.blikk....an-2117209

Sok tucat repülőgép naponta vegyi permetet szór ki, mely igen lassan, néha órákig is megmarad, mindez a kormányok tudtával és beleegyezésével, légügyi hatóságok, katonaság, ANTSZ, orvosok, mindenféle szakemberek szeme láttára. És bármi is az amit kiszórnak a természet rendjét felborítják ezzel. Tudjuk nem bármit szórnak, hanem Alzheimer kórt, teljes elbutulás következményeit okozó, szív és általános sejtmérgeket, rákkeltő penészgombákat és terményt pusztító vegyszereket szórnak, sok tucat félét.

Az emberiség túlélésének kulcsa, a felfegyverzett rendfenntartó egységek teljes felügyelete. Nekik is vannak feleségeik, gyerekeik, apjuk és anyjuk, ha másként nem megy akkor őket kell felelősségre vonni, mert egy apának és anyának is van felelőssége, ha gyermekét hivatásos gyilkolónak engedi.

A honvédelem pedig népérdek, és nem fizetett regiment, idegen országokban felvonultatott gyilkoló hada. Tehát a népek őrködjenek ne legyen katona, rendőr aki saját népére támad, mert ennek csak egy kimenetele lehet, nyilvános kivégzés.

Politikusokat nem vonnak felelősségre, pontosan tudják akkora hazaárulást követnek el, amit csak egyféleképp lehet büntetni.

Elévülés pedig nem lehet. Ami történt megtörtént, és minden dolognak oka és felelőse van.

Az emberiség javait egy szűk csoport tartja kézben, úgy 90% vagyont a Földön.
Amíg a többség 99% osztozik a maradék vagyon 10%-ban, és ott is ugyanilyen arányú megoszlásokra lehet bontani a nagy vállalkozókat, a kicsiket és a nélkülözőket.

Ami háborúk történtek a Földön az elmúlt pár száz évben, az mind az emberiség szégyene.
Ne engedjük többé, hogy így legyen!
#3 | 328 - 2012.11.06. 08:46:06
Az időjárás manipulációban több eltérő technológiai vonal is létezik...

http://rvhungary....ateka.html
#4 | Hegel - 2012.11.06. 16:54:09
Azért már egy elnőkválasztáshoz is ilyen fegyverekhez nyuljanak???? normális embernek megáll az esze!
Viszont tény az egyre pusztitóbb hurrikánok mesterségesek.
Én arra gondoltam azért csinálják ezzel foglalkozon mindenki ne az arany eltünésével.Azt valakik (nukik??) elvitték a helytartóik segedelmével.

A halálos áldozatok pedig szintén mint emberi enegia szükséges volt bizonyos mentális feljebbvalóknak.

A mi szenvedéseink is ua társaság teremtménye a kiszolgálóikon keresztül.....
#5 | Dani - 2012.11.07. 01:24:02
Minek kellene egy hurrikán a választás befolyásolására? Nem a szokásos tendencia érvényesül, hogy mind a két jelöltet ugyan az mozgatja?
#6 | Tulok - 2012.11.07. 07:26:53
Attila! Megint kitettél magadért... az összefoglaló nagyon jó!

Interest-Dani! Valóban lehet többféle technológiát is használni, sőt, együtt mindegyiket, de azt is látni kell, hogy ez a fékevesztett kapkodás annak a jele, hogy érzik, szorul hurok, és nem tehetnek ellene semmit, mert a teknős és a skorpió meséje pontosan illik a helyzetre.
Mellesleg kipróbálhatták a FEMA működését is élesben, hamár a hurrikán előtt annyit gyakorlatoztatták a lakosságot.

Dani! "Kenyeret és cirkuszt"! Igaz kenyér egyre kevesebb, de cirkusz, és főleg a "szabad választás látszata" fontos az átlag amerikai számára, mert nekik még azt kell mutatni, hogy az értelmesebbje csak rémeket lát.
Valóban biztos a "befutó", mert mindkét versenyzőnek ugyanaz az edzője, menedzsere, és csak a nevük más, a szerepük ugyanaz.
Egyenlőre úgy néz ki, Obamba viszi el a "pálmát", de ennek annyi jelentősége sincs, mint a "Nagy durranásban" a két néger bunyós 10 másodperces menetében a győzelemnek.
Obamba a négy év után kezdett leamortizálódni, ezért meg kellett egy "kicsit" tuningolni, hogy be tudja fejezni a tömegek összeuszítását. Erre a célra alkalmasabb egy néger elnök, mert nagyobb, és pusztítóbb polgárháborút lehet kirobbantani...
#7 | piskota - 2012.11.07. 08:47:38
Igen!
Gyakorlatilag közömbös, hogy kit tolnak Amerika hamis fejévé! Mindenképpen folytatódni fog az az emberiségellenes tevékenység amit, Izraellel kart-karba öltve, képviselnek.
Egyébként komoly üzenete van "Sandy"-nak a pleb, a nép felé, kiegészítve az időjárást uraló kormányzati megnyilvánulásokkal:
Meg se próbálj szembeszállni a természettel, az Istennel, mert azt is "mi" irányítjuk!
A cél: belenyugvó félelemben "kezelhetőnek" idomítani az emberiséget!
Gyz
#8 | Tulok - 2012.11.07. 18:16:45
Részben sikerült elérni, hogy kialakuljon a konzekvens látásmód. Ha rávilágítunk a mesterkedésekre, más színben tűnik fel az a világ, mint amit mutatni akarnak számunkra. "Sorry"...
Tévedtek, és még többet fognak...
#9 | Hegel - 2012.11.08. 00:22:06
Az a fránya hatalom mire nem képes? http://kulfold.ma..._elnokenekhmmmmAngry
#10 | Hegel - 2012.11.08. 00:27:38
Piskóta reménykedjünk nemsokáig! Ugyanis mindennek ideje van a földön...d ha elmegy az idő?- márpedig mégis forog a föld...és momentán azt megállitani nem tudják sem a nap körüli pályáján sem önmaga körüli forgásában ugyhogy megy az "IDŐ" ami számukra kiszabva lett...elfogyóban!

és majd jön uj világéra ami nem az ővéké mert azért a teremtő ebben nem részrehajló! Őt nem lehet pénzzel lefizetni! Sőt a pénz a legutólsó nála!

Remélem.

Obama megnyerte a vircsaftot picikét még mehet a buli.....vagy ő már mehet a levesbe ezért.

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum