NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  N√©pszer√Ľs√©gn√∂vel√©s hurrik√°nnal
N√©pszer√Ľs√©gn√∂vel√©s hurrik√°nnalAvagy "a Sandy hurrik√°n marg√≥j√°ra" lehetne a m√°sik c√≠m, egy t√∂bb mint sz√°z ember√©letet k√∂vetel√Ķ, √©s hatalmas anyagi k√°rt okoz√≥ mesters√©gesen feler√Ķs√≠tett tr√≥pusi vihar eredm√©nyek√©nt, √©s az Obama-adminisztr√°ci√≥ USA eln√∂kv√°laszt√°si mement√≥jak√©nt.
Ahogy a Jap√°nt s√ļjt√≥ f√∂ldreng√©s el√Ķtt is megjelent az USA √ļsz√≥, m√©lytengeri f√ļr√≥torony platformra r√°√©p√≠tett, a USS Trueman rep√ľl√Ķg√©phordoz√≥ k√≠s√©ret√©be tartoz√≥ SBX "X-Band Radarja" Jap√°n partjain√°l, √ļgy a New York √©s New Jersey t√©rs√©g√©ben puszt√≠t√≥ Sandy-hurrik√°n kialak√≠t√°s√°ban is szerepet v√°llalt. Ez, Obama meglepet√©se volt a v√°laszt√°sok el√Ķtt, egy ir√°ny√≠tott √©s mesters√©gesen l√©trehozott hurrik√°n form√°j√°ban, ami nem az els√Ķ alkalom volt, eml√©kezve a 2005-√∂s (George W. Bush √©s Dick Cheney), √°ltal korm√°nyozott Katrina hurrik√°nra New Orleans-ban. Obama n√©pszer√Ľs√©ge, a hurrik√°nnal kapcsolatos int√©zked√©sei miatt n√Ķtt.

2010-ben a NASA az USA-ban sikeresen fokozta az Earl tr√≥pusi vihart 4. oszt√°ly√ļ hurrik√°nn√°, √©s korm√°nyozta (ellen√Ķrz√∂tt √ļtj√°n) 11 napig a GRIPS projekt keret√©ben. 2010. augusztus 11-√©n a NASA bejelentette, hogy GRIPS projekt a "Szent Gr√°l" k√ľldet√©s a hurrik√°nkutat√°sban. A kutat√°sban a pontos √©s sz√ľks√©ges felt√©teleket, egy tr√≥pusi depresszi√≥s hurrik√°n "sz√ľks√©gleteit" a tud√≥sok m√°r ismert√©k, √©s azt is, hogyan kell ir√°ny√≠tani. A NASA t√∂k√©letes√≠teni akarta folyamatot, az id√Ķj√°r√°s m√≥dos√≠t√°si t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyver l√©trehoz√°s√°hoz. A kialak√≠t√°sa √©s elm√©ly√≠t√©se val√≥ban a "Szent Gr√°l" ezen a ter√ľleten, mondta Ed Zipser az University of Utah l√©gk√∂rkutat√°si tud√≥sa.

"Szeretnénk látni, viharok, hurrikánná válását, és azt akarjuk, hogy néhányuk az itt tartózkodásuk mellett váljanak hurrikánná, így össze tudjuk hasonlítani az AZ adatokat. Ugyanez igaz a hurrikán fokozására. " - mondta Marilyn Vasques, GRIP Project Menedzser.

A NASA k√ľl√∂nb√∂z√Ķ id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√≥ technol√≥gi√°kat haszn√°l √©s fejleszt ki, intenz√≠vebb√© √©s korm√°nyozhat√≥v√° t√©ve a hurrik√°nokat. A rendelkez√©sre √°ll√≥ technol√≥gia tartalmaz egy nagy teljes√≠tm√©ny√Ľ mikrohull√°m√ļ sug√°rz√°sm√©r√Ķt √©s egy "radart", valamint a NASA √°ltal tervezett √©s √©p√≠tett LIDAR (l√©zeres radar) rendszert. A l√©zer radar egy Global Hawk-ra van szerelve a hurrik√°n f√Ľt√©se c√©lj√°b√≥l. Tov√°bb√° erre alkalmazz√°k a tengeri-b√°zis√ļ X-s√°v√ļ radart, egy lebeg√Ķ, √∂nj√°r√≥, katonailag ellen√Ķrz√∂tt √©s m√Ľk√∂dtetett mobil radar√°llom√°st. A Sea-Based X-Band Radar platform (SBX) r√©sze Az Egyes√ľlt √Āllamok v√©delmi miniszt√©riuma Ballistic Missile Defense System katonai rendszer√©nek.
Sea-Based X-Band Radar (SBX) Pearl Harbor-b√≥l indult. 2006. m√°rcius 31. ut√°n a k√ľls√Ķ √°lc√°z√≥ sz√≠nre lett festve. A Sea-Based X-s√°vos radar a vil√°g legnagyobb √ļsz√≥ f√°zisvez√©relt X-band radarja. Ezt a US Department of Defense (Missile Defense Agency) m√Ľk√∂dteti. 2005-ben r√©szt vett egy 52-napos tesztel√©sen az √∂b√∂lben, 100 f√Ķ vizsg√°lati tev√©kenys√©gben. A 52 napos tesztel√©s augusztus v√©g√©n kezd√Ķd√∂tt, √©s v√©g√ľl 2005. M√°jus. 14-√©n √©rt v√©get, amelyr√Ķl a l√©gier√Ķt√Ķl Gene Henry "Trey" Obering igazgat√≥, az MDA-t√≥l, azt mondta, hogy a demonstr√°ci√≥val k√©pes el√©rni a legt√∂bb jelent√Ķs m√Ľk√∂d√©si √©s fenntart√°si k√©pess√©geket. A Katrina hurrik√°n 2005. augusztus23-√°n alakult ki, az SBX r√©v√©n. 2005. augusztus 27-√©n szombaton, a vihar el√©rte a 3. kateg√≥ri√°ba tartoz√≥ intenzit√°st a Saffir-Simpson hurrik√°n-sk√°l√°n.

Lett egy harmadik nagy hurrik√°n is a szezonban. Egy szemfal csereciklus megzavarta intenz√≠vebb√© v√°l√°s√°t, de az okozott vihar k√∂zel k√©tszeres m√©ret√Ľv√© v√°lt. A Katrina gyorsan er√Ķs√∂d√∂tt, el√©rve az 5. Kateg√≥ria st√°tuszt augusztus 28-√°n reggelre, √©s el√©rte cs√ļcspontj√°t is. Er√Ķss√©ge aznap 13:00 √≥rakor, a maxim√°lis tart√≥s szelek viszonylat√°ban 175 mph (280 km/h) volt, √©s a minim√°lis k√∂zponti nyom√°s, 902 mbar mellett.


A Department of Homeland Security Tudom√°nyos √©s Technol√≥giai Igazgat√≥s√°ga, mely √ľgyn√∂ks√©g k√∂zvetlen√ľl a Sz√∂vets√©gi Katasztr√≥fav√©delmi √úgyn√∂ks√©g, a Bev√°ndorl√°si √©s "Customs Enforcement" kifejezett els√Ķdleges fontoss√°g√ļ r√©sze a tudom√°nyos hurrik√°n m√≥dos√≠t√°snak. √ögy hangzik, mint egy √Ķr√ľlt sci-fi, de t√©nyleg az. Ezeket Chris Doyle, vezet√Ķjek√©nt a DHS Tudom√°nyos √©s technol√≥giai Kutat√°si R√©szleg√©nek, jelentette ki az Amerikai Meteorol√≥giai T√°rsas√°g 2008. m√°jusi konferenci√°j√°n. A korm√°ny a "Stormfury hurrik√°nokat" geopolitikai fegyverk√©nt haszn√°lhatja. A Stormfury-projekt volt az els√Ķ k√≠s√©rlet a tud√≥sok r√©sz√©r√Ķl, az Egyes√ľlt √Āllamok Katonai ir√°ny√≠t√°sa alatt, a tr√≥pusi ciklonok rep√ľl√Ķg√©pes ez√ľst-jodidos permetez√©s√©nek. Ez ut√≥bbit arra haszn√°lt√°k, hogy ir√°ny√≠ts√°k hurrik√°nokat, valamint, hogy l√©trehozzanak m√©g nagyobbakat. Ennek a tev√©kenys√©gnek az√≥ta a f√Ķ t√°mogat√≥ja az Egyes√ľlt √Āllamok korm√°nya id√Ķj√°r√°s m√≥dos√≠t√°si programja.
Ma m√°r ismert a tev√©kenys√©g√ľk, √©s a hurrik√°nok korm√°nyz√°s√°val a geopolitikai c√©lok el√©r√©se.

Felvet√Ķdik a k√©rd√©s, hogyan lehet el√Ķseg√≠teni hurrik√°nok kialakul√°s√°t, vagy l√©trehozni hurrik√°nokat?
A hurrik√°nok form√°ja, amikor leveg√Ķt felmeleg√≠tj√ľk az √≥ce√°n f√∂l√∂tt, felemelkedik a h√Ľv√∂s fels√Ķ l√©gk√∂rbe. Ahol amikor a leveg√Ķt felmeleg√≠tj√ľk, kinetikus energia spir√°lis szelet √°ll√≠t el√Ķ √©s es√Ķt. Min√©l nagyobb a h√Ķm√©rs√©klet-k√ľl√∂nbs√©g fels√Ķ √©s a keskenyebb "hurrik√°n szeme" k√∂z√∂tt, ann√°l gyorsabban f√ļj a sz√©l. A hurrik√°nok tetej√©nek a f√Ľt√©s√©t sz√©n r√©szecsk√©k sz√≥r√°s√°val, vagy vegyi-permetez√Ķ rep√ľl√Ķkkel oldj√°k meg a vihar felett, ami v√°ltoz√°st okoz a vihar l√©g√°raml√°saiban. M√Ľholdakkal is lehet meleg√≠teni a felh√Ķ tetej√©t, az √°ltaluk sug√°rzott mikrohull√°mokkal az √Ľrb√Ķl. A pil√≥ta n√©lk√ľli X-37B olyan rendszer, amit az amerikai l√©gier√Ķ ind√≠tott p√°ly√°ra az Atlas V Rak√©ta alkalmaz√°s√°val. √ögy n√©z ki, mint egy mini-√Ľrrep√ľl√Ķg√©p, de c√©lja titok volt eg√©szen mostan√°ig.


AZ X √©S B bet√Ľk mutatj√°k az igazi c√©lt. Az X √©s B jelent√©s√©b√Ķl az X a s√°v. A 37 a szcintill√°ci√≥s index X-band (m = 0:37). X-s√°v a t√©gia szakasz a mikrohull√°m√ļ tartom√°ny elektrom√°gneses spektrum√°ban. Az X-band egy f√°zisvez√©relt antenna. Gondolom ez sokaknak semmit sem jelent, de gondoljunk a kor√°bban t√∂bb esetben t√°rgyalt interferenci√°ra (azonos f√°zisban, azonos frekvenci√°j√ļ hull√°mok hull√°mmagass√°ga √∂sszead√≥dik, ellent√©tes f√°zisban kioltj√°k egym√°st, a f√°zisilleszt√©s mindig sz√ľks√©ges a hat√©konys√°ghoz). Az X-37B tartalmaz ezer antenn√°t az ad√≥-vev√Ķ modulokhoz. A modulok multi-funkci√≥s √°ramk√∂r√∂k, k√ľldhetnek, fogadhatnak, √©s feler√Ķs√≠tik a jeleket. C√©lja, hogy felmeleg√≠tse az c√©lter√ľlet felett az ionoszf√©r√°t. A m√°sodik X-37B 2011. m√°rcius 5-√©n indult, a "misszi√≥" megnevez√©se USA-226. A katonai √Ľrhaj√≥ √ľzemeltet√©s√©t √©s fel√ľgyelet√©t az Egyes√ľlt √Āllamok L√©giereje l√°tja el. A L√©gier√Ķ kijelentette, hogy az √Ľrhaj√≥ feladata lesz "bizony√≠tani k√ľl√∂nb√∂z√Ķ k√≠s√©rleteket" ... bevonva "m√Ľholdas √©rz√©kel√Ķket, alrendszereket, alkatr√©szeket, valamint a kapcsol√≥d√≥ technol√≥gi√°t". A j√°rm√Ľ alkalmas arra, hogy p√°ly√°n legyen legfeljebb 270 napig.

A f√°zisvez√©relt antenna √∂sszes√©ge a sz√°mos sug√°rz√≥ elemnek, melyek mindegyike f√°zistol√≥. Minden sug√°rz√≥ elem konstrukt√≠v vagy destrukt√≠v hib√°t hoz l√©tre a nap sugaraival a k√≠v√°nt ir√°nyba. A jelet feler√Ķs√≠tik a konstruktiv interferencia f√Ķ ir√°ny√°ba. Az √©less√©g javul a destrukt√≠v interferencia eredm√©nyek√©nt.
A sz√°razf√∂ldi HAARP (Gakona, Alaszka), az amerikai haditenger√©szet √ļsz√≥ HAARP b√°zisa, a Sea-Based X - Band Radar (SBX) platform, √©s az Air Force kering√Ķ X-37B eleme a k√©pess√©g, hogy √∂sszpontos√≠tsa a r√°di√≥jeleket a pontos ir√°nyba. Mindh√°rom felforr√≥s√≠tja az ionoszf√©r√°t. Az ionoszf√©ra f√Ľt√©st jelenleg az USA korm√°nya haszn√°lja fel arra, hogy m√≥dos√≠tsa a term√©szetes ionoszf√©r√°t azzal a sz√°nd√©kkal, hogy sz√©ls√Ķs√©ges id√Ķj√°r√°si viszonyokat okozzon, hurrik√°nok m√≥dos√≠t√°s√°val, monszun es√Ķ (√°rv√≠z) √©s a h√Ķs√©g (asz√°ly) el√Ķid√©z√©s√©vel.


Ha nagy energi√°val t√∂lt√∂tt r√©szecsk√©kkel bomb√°zz√°k a fels√Ķ l√©gk√∂rt az √Ľrb√Ķl, l√©trej√∂n az aur√≥ra, vagyis a sarkif√©ny z√∂ld ragyog√°sa.
A katonai id√Ķj√°r√°s-m√≥dos√≠t√≥ t√∂megpuszt√≠t√≥ fegyverek k√∂zvetlen√ľl s√©rtik t√∂bb egyezm√©ny k√∂rnyezetv√©delmi tilalm√°t, √≠gy a Genfi-egyezm√©nyt is, amit 1977. m√°jus 18-√°n √≠rtak al√°, 1978. okt√≥ber 5-√©n l√©pett hat√°lyba, 1979. december 13-√©n er√Ķs√≠tette meg az amerikai eln√∂k, √©s 1980. janu√°r 17-√©n ratifik√°lt√°k New York-ban. J√°rul√©kos k√°r, vagy v√©letlen egybees√©s-e, hogy f√∂ldreng√©st√ľske j√∂tt l√©tre ugyanabban az id√Ķben, mint amikor a Sandy-hurrik√°n lecsapott a legnagyobb amerikai v√°rosra az al√°bbi v√∂r√∂s vonalon?
A fenti k√©p bizony√≠tja Sandy-hurrik√°n korm√°nyz√°s√°t az USA partvonal√°n. T√∂bb forr√°sb√≥l meger√Ķs√≠tett IR (infrav√∂r√∂s) k√©pek mutatj√°k, hogy az ionoszf√©r√°t f√Ľtik Virginia Beach felett. A Sandy-hurrik√°n tette a dolg√°t. Befoly√°solja a 2012-es v√°laszt√°sokat. Hogy els√ľllyessz√©k a k√©nyszer√Ľ republik√°nus Mitt Romney kamp√°ny√°t az esem√©nyek Virginia √©s New Hampshire-ben. A korai szavaz√°st Maryland √©s District of Columbia r√©gi√≥ban t√∂r√∂lt√©k h√©tf√Ķn √©s kedden, mert j√∂tt a Sandy-hurrik√°n. A Sandy hat√°sa a v√°laszt√°sokra a legnagyobb Virgini√°ban lehet. √Čszak-Virginia kulcsfontoss√°g√ļ csatat√©r nemcsak az eln√∂kv√°laszt√°s, hanem a szoros amerikai szen√°tusi versenyen miatt. N√©h√°ny korai-szavaz√°si √°llom√°st bez√°rtak a tengerparti North Carolina megy√©ben. Sz√°mos kulcsfontoss√°g√ļ √°llamban ker√ľlt a vihar miatt a korai szavaz√°s felf√ľggeszt√©sre h√©tf√Ķn. Az orsz√°g f√Ķv√°ros√°ban, Washington DC-ben, az √∂sszesl sz√∂vets√©gi alkalmazottat arra k√©rt√©k, hogy maradjanak otthon √©s a nyilv√°nos k√∂zleked√©si szolg√°ltat√°sokat meg√°lltak.
A korai -√©s t√°voll√©ti szavaz√°st m√°r jelent√Ķs m√≥don befoly√°solja a Sandy-hurrik√°n t√∂bb √°llamban. A US Postal Service lemondott FedEx sz√°ll√≠t√°sa, a mail-ben t√°vollev√Ķ szavazatok, Maryland, Massachusetts, Connecticut, Virginia, Pennsylvania, Rhode Izland, New Jersey, New York √©s Washington DC ter√ľlet√©n kedden, jelentenek probl√©m√°t. A Sandy-nek siker√ľlt megnehez√≠ti egyes emberek dolg√°t a Keleti Parton, hogy leadhassa szavazat√°t. Ez hat√°rozottan Obama okt√≥beri meglepet√©se volt.

Mondhatn√°nk azt, hogy Obam√°nak lenne mit tanulnia a magyar v√°laszt√°sok csal√°si tr√ľkkjeib√Ķl, m√≥dszereib√Ķl, √©s kieszel√Ķit√Ķl. Az USA mi√©rt nem vett marokk√≥i sz√°m√≠t√≥g√©pes v√°laszt√°si adatokat feldolgoz√≥ (csal√°sra kihegyezett) programot, √©s Obama mi√©rt nem k√©rt tan√°csot Orb√°nt√≥l vagy Gyurcs√°nyt√≥l? Nem kellett volna f√©l New York-ot √©s k√∂rny√©k√©t lerombolnia...

  HozzŠszůlŠsok
#1 | 328 - 2012.11.06. 00:24:52
Nem tudjuk,mennyire tudj√°k modellezni, m√©rni de ha j√≥l hallottam az el√Ķzetesen ,,betervezett" k√°rokn√°l kisebb lett a hat√°s. Ebbe belej√°tszott az hogy egyre t√∂bb tudatos ember a maga m√≥dj√°n ment√°lisan dolgozott az elh√°r√≠t√°son. Hat√°s-ellenhat√°s domin√≥ beindult. Most kell r√©sen lenni, hogy az ir√°ny√≠tott (h√°tt√©rhatalom √°ltal fel√©p√≠tett ) newage-s m√©diumi √ľzenetekben, egyebekben lesz-e √©s milyen v√°ltoztat√°s, hangs√ļly eltol√°s... Mivel a t√©ma a sokak √°ltal olvasott bulv√°roldalakra is besziv√°rgott, biztos van valami forgat√≥k√∂nyv, ezt kezelni nameg a hat√°sokat megm√©rni... V√©g√ľlis az el√Ķz√Ķ cikkekkel egybef√ľgg ez is, a katon√°k √∂ntudatra √©bred√©se, a t√ļl sok fronton k√Ľzdelem, stb.
#2 | spanyolviasz - 2012.11.06. 01:59:28
Napóleon a tanácsadóitól kérdezte mit csináljak a magyarokkal.
Vedd el a m√ļltjukat √©s azt csin√°lhatsz vel√ľk amit csak akarsz.
Ehhez pedig szeg√©ny magyar testv√©reim azt kell hozz√° f√Ľzn√∂m, hogy n√©h√°ny tucat magyar van tiszt√°ban m√ļltunkkal. Mely ma m√°r biztosan tudhat√≥, sok t√≠zezer √©ves. Kiterjed az eg√©sz F√∂ldre.
A Biblia √°ltal mindenki sz√°m√°ra ismert: valamikor egy nyelv volt.
Melyik? Bizony ez amit olvasol barátom. A magyarok és rokonnépek voltak akiknek a feladatuk volt a Nagy Vízözön után a megmaradt emberiséget talpra állítani és folyó menti gazdálkodással elindítani a tönkre ment civilizációkat.

√ēskult√ļr√°nkat m√°r ezer √©ve elvett√©k, Nap√≥leon pedig a magyarokkal val√≥ terveit r√°hagyta a Habsburgokra √©s az √Ķket m√°r a XII. sz√°zadban felkarol√≥kra, ami meg is t√∂rt√©nt.

Gavrilov Princip lel√Ķve Ferenc Ferdin√°nd Habsburg tr√≥n√∂r√∂k√∂st az osztr√°kok ki is pattantott√°k az I. Vil√°gh√°bor√ļt.

El√Ķtte azonban 1896-ban k√©t dolog t√∂rt√©nt.

Az els√Ķ az igen nagy dolog volt:
Ezred√©ves fenn√°ll√°s√°t √ľnnepelte a Magyar √°llam, az ennek tisztelet√©re meg√©p√ľlt H√Ķs√∂k ter√©vel, Millennium eml√©km√Ľvel, Sz√©pm√Ľv√©szeti M√ļzeummal, M√Ľcsarnokkal, V√°rosligeti t√≥val, Vajdahunyad v√°r bemutat√≥ m√°solat√°val, Andr√°si √ļttal, F√∂ldalattival, Nagyk√∂r√ļttal, Vigad√≥val, √©s Bud√°n a V√°rt√≥l hatsz√°z m√©terre a Hal√°sz b√°sty√°val.
Mindez egy négyszáz éve megszállt gyarmatosított országban, hazánkban. A költségek mai árakon az százezer milliárd Ft-ot messze meghaladnák, tekintve az építmények csodálatos voltát.

A m√°sodik kicsi dolog volt az els√Ķh√∂z k√©pest:
A magyar sz√°rmaz√°s√ļ B√©csben √©l√Ķ √ļjs√°g√≠r√≥; Herzl Tivadar a sv√°jci B√°zelben √∂sszeh√≠vta az Els√Ķ Cionista Vil√°gkongresszust. Ennek c√©lja a zsid√≥ haza megteremt√©se; Palesztin√°ban √©s m√°sodsorban Magyarorsz√°gon. Teh√°t a kongresszust akkor h√≠vt√°k √∂ssze, amikor m√°r ez a gigantikusan nagyszab√°s√ļ millennium √ľnnepre a terv elk√©sz√ľlt, a m√°sodiknak kiszemelt haz√°ban.

A harci g√°zokat is bevetett Els√Ķ Vil√°g√©g√©s v√©g√©n, hogy menn√©l nagyobb legyen a n√©pirt√°s, mely Eur√≥p√°n √°t puszt√≠tott.

A h√°bor√ļ v√©g√©n a cseh Tom√°¬Ļ Garrigue Masaryk aki az Eur√≥pai Koponya √©s Csontok Rend nagymestere, titokban a h√°tt√©rben megszervezte Trianoni b√©kedikt√°tumot. Eur√≥pa id√Ķtlen-id√Ķk √≥ta leggazdagabb nemesf√©m lel√Ķhelyei a Felvid√©ken, mely elvett nyelv√Ľ szk√≠ta testv√©r n√©p√ľnkkel hat√°ros volt, vagyis Lengyelorsz√°ggal. A m√°sik gigantikus falat az egyiptomi f√°ra√≥k aranykincsinek is b√°nyavid√©ke, majd a R√≥mai kori limes is mag√°ban foglalt Erd√©ly orsz√°g volt. Valamint Eur√≥pa leggazdagabb gabonaterm√Ķhelye D√©lvid√©k, szk√≠ta Horv√°t testv√©reink Adri√°ig √©r√Ķ orsz√°g√°val.
Masaryk ezek ut√°n a Felvid√©ket annekt√°lva az √ļj, nagyobb √°llam Csehszlov√°kia √°llameln√∂ke lett.

Horthy korszak a f√©lid√Ķben kirobbantott vil√°g gazdas√°gi v√°ls√°ggal.

K√∂zben a hitleri fasizmust titokban t√°mogat√≥ zsid√≥ bank√°rcsoportokb√≥l az egyik magyar aj√°nd√©kk√©ppen megv√°s√°rolta N√©metorsz√°g legnagyobb napilapj√°t Hitlernek, ezzel a fasizmus fell√°ngol√°s√°t el√Ķseg√≠tve. Hitler a titokban tartott Rothschild sarjjal; Szt√°linnal meg nem t√°mad√°si szerz√Ķd√©st √≠rtak al√°, melyet ut√°na felr√ļgva k√©t oldalr√≥l lerohant√°k Lengyelorsz√°got, kirobbantva a II. Vil√°gh√°bor√ļt.
K√©sz√ľltek a csodafegyverek, 2 tonn√°s l√∂ved√©k√Ľ mozs√°r√°gy√ļkkal rombolt√°k Lengyelorsz√°got a n√©metek, majd sug√°rhajt√°s√ļ rep√ľl√Ķk, radartechnika, V 2 rak√©t√°k, m√©g ut√≥lag rep√ľl√Ķ cs√©szealjakr√≥l is ismeretek kering√Ķztek Haunebu 3, mely 72 m√©ter √°tm√©r√Ķj√©vel Holdutaz√°sra is kiv√°l√≥ volt.
Vannak pletyk√°k mely szerint nem igaz, hogy Hitler √∂ngyilkos lett, hanem elt√Ľnt sok katonai vezet√Ķvel egy√ľtt, tal√°n √©ppen egy cs√©szealjon. Hov√°? Ki tudja.
Egy kis aj√°nd√©k technika kedvel√Ķ olvas√≥knak:
http://data.hu/ge...oruban.ppt
B√Ķven akad mit b√∂ng√©szni a titkos inform√°ci√≥k k√∂zt. Let√∂lt√©si linken viszont mindig a lass√ļ sz√ľrke let√∂lt√©st v√°lasszuk, mely t√∂bb percet is eltart, de sebaj, mert ut√°na sz√°m√≠t√≥g√©p√ľnk√∂n rep√ľl√Ķ cs√©szealjazhatunk.
Vissza a II. vil√°gh√°bor√ļhoz a Manhattan terv keret√©ben l√©trehozt√°k az atombomb√°t. Melyet a h√°bor√ļ befejez√©sek√©nt Hirosima v√°ros√°ra ur√°n, Nagaszaki v√°ros√°ra plut√≥nium bomba form√°j√°ban dobtak.
Ez az √ļjkori emberis√©g legocsm√°nyabb t√°mad√°sa, r√∂vid id√Ķ alatt t√∂bb sz√°zezer volt az √°ldozatok sz√°ma. √Čs jobban j√°rt aki nem √©lte t√ļl, mert iszonyatos k√≠nok k√∂zt pusztultak el, f√©lig el√©gve, majd sz√∂rny√Ľs√©ges r√°kkal agoniz√°lva.

Mindez m√©g nem volt el√©g. Vietnam, Kambodzsa, Laosz. S√°rga lombirt√≥ permet milli√≥ tonn√°it sz√≥rt√°k az es√Ķerd√Ķkre. Amerik√°ban pedig h√Ķs√∂knek √°ll√≠tott√°k be a minden √©rtelmes c√©l n√©lk√ľl gyilkol√≥ amerikai katon√°kat.

A WTC tornyok lerombol√°sban nem a CIA kik√©pz√©s√©vel √©s ir√°ny√≠t√°s√°val m√Ľk√∂d√Ķ Al-Kaida volt a "tettes", hanem a Bush adminisztr√°ci√≥ titkosszolg√°lataival √∂sszesen t√∂bb ezer tonna robban√≥anyag emeletenk√©nti be√©p√≠t√©s√©vel robbantott√°k fel a tornyokat. R√°ad√°sul nem k√©t utassz√°ll√≠t√≥, hanem fels√©gjelz√©s, √©s azonos√≠t√≥sz√°m n√©lk√ľli katonai sz√°ll√≠t√≥g√©pet ir√°ny√≠tottak t√°vir√°ny√≠t√°ssal a toronyba.
Erre azt√°n hatalmas m√©dia kamp√°nyt ind√≠tottak a terrorizmus eltipr√°s√°val. Irakot 900 ezer √°ldozattal, √©s k√©s√Ķbb Afganiszt√°nt lerohant√°k. A CIA kik√©pz√©sen √°tesett, k√©s√Ķbb Al-Kaida f√Ķn√∂k√∂t Osz√°ma Bin L√°dent azt√°n "l√°tv√°nyosan" meg√∂lt√©k. Tal√°n film volt az eg√©sz.

Irakban √©s Afganiszt√°nban is sz√∂rny√Ľ besti√°lis dolgokat k√∂vettek el amerikai katon√°k. Halottak sz√©tszakadt testr√©szeivel fot√≥kon p√≥zoltak, levizeltek halottakat, √©s tal√°n m√©g agoniz√°l√≥kat is. Esk√ľv√Ķi √©s temet√©si meneteket l√Ķttek halomra, iskol√°kkal, k√≥rh√°zakkal, lak√≥√∂vezetekkel.

Ez a kis √∂sszefoglal√≥ az emberis√©g iszony√ļ gyal√°zat√°r√≥l sz√≥l, melyet kissz√°m√ļ, g√°tl√°stalan csoportok haszonszerz√©s v√©gett ind√≠tottak.
√Čs ak√°r a f√©l vil√°got k√©pesek voltak mozg√≥s√≠tani, egym√°s elleni √∂ld√∂kl√©sre k√©nyszer√≠teni, puszta provok√°ci√≥kkal, hazugs√°gokkal.

Hitlernek voltak emberi viselked√©s√©n t√ļl elmebeteg cezarom√°ni√°s pillanatai, melynek ellen√©re t√≠zmilli√≥kat tudott maga mellett mozg√≥s√≠tani.
Szt√°lin tot√°lis terror uralma nem hagyott k√©ts√©get, hogy nem n√©pvez√©r, hanem egy √Ķr√ľlt.
Ukrajnát kiéheztette 7 millióan haltak éhhalált.
Nem is folytatom.

Mire gondoljunk, amikor leg√ļjabban az Orb√°n korm√°ny kalasnyikov g√©pkarab√©ly kik√©pz√©sre k√©nyszer√≠ti a t√Ľzolt√≥kat.
http://www.blikk....an-2117209

Sok tucat rep√ľl√Ķg√©p naponta vegyi permetet sz√≥r ki, mely igen lassan, n√©ha √≥r√°kig is megmarad, mindez a korm√°nyok tudt√°val √©s beleegyez√©s√©vel, l√©g√ľgyi hat√≥s√°gok, katonas√°g, ANTSZ, orvosok, mindenf√©le szakemberek szeme l√°tt√°ra. √Čs b√°rmi is az amit kisz√≥rnak a term√©szet rendj√©t felbor√≠tj√°k ezzel. Tudjuk nem b√°rmit sz√≥rnak, hanem Alzheimer k√≥rt, teljes elbutul√°s k√∂vetkezm√©nyeit okoz√≥, sz√≠v √©s √°ltal√°nos sejtm√©rgeket, r√°kkelt√Ķ pen√©szgomb√°kat √©s term√©nyt puszt√≠t√≥ vegyszereket sz√≥rnak, sok tucat f√©l√©t.

Az emberis√©g t√ļl√©l√©s√©nek kulcsa, a felfegyverzett rendfenntart√≥ egys√©gek teljes fel√ľgyelete. Nekik is vannak feles√©geik, gyerekeik, apjuk √©s anyjuk, ha m√°sk√©nt nem megy akkor √Ķket kell felel√Ķss√©gre vonni, mert egy ap√°nak √©s any√°nak is van felel√Ķss√©ge, ha gyermek√©t hivat√°sos gyilkol√≥nak engedi.

A honv√©delem pedig n√©p√©rdek, √©s nem fizetett regiment, idegen orsz√°gokban felvonultatott gyilkol√≥ hada. Teh√°t a n√©pek √Ķrk√∂djenek ne legyen katona, rend√Ķr aki saj√°t n√©p√©re t√°mad, mert ennek csak egy kimenetele lehet, nyilv√°nos kiv√©gz√©s.

Politikusokat nem vonnak felel√Ķss√©gre, pontosan tudj√°k akkora haza√°rul√°st k√∂vetnek el, amit csak egyf√©lek√©pp lehet b√ľntetni.

El√©v√ľl√©s pedig nem lehet. Ami t√∂rt√©nt megt√∂rt√©nt, √©s minden dolognak oka √©s felel√Ķse van.

Az emberis√©g javait egy sz√Ľk csoport tartja k√©zben, √ļgy 90% vagyont a F√∂ld√∂n.
Am√≠g a t√∂bbs√©g 99% osztozik a marad√©k vagyon 10%-ban, √©s ott is ugyanilyen ar√°ny√ļ megoszl√°sokra lehet bontani a nagy v√°llalkoz√≥kat, a kicsiket √©s a n√©lk√ľl√∂z√Ķket.

Ami h√°bor√ļk t√∂rt√©ntek a F√∂ld√∂n az elm√ļlt p√°r sz√°z √©vben, az mind az emberis√©g sz√©gyene.
Ne engedj√ľk t√∂bb√©, hogy √≠gy legyen!
#3 | 328 - 2012.11.06. 08:46:06
Az id√Ķj√°r√°s manipul√°ci√≥ban t√∂bb elt√©r√Ķ technol√≥giai vonal is l√©tezik...

http://rvhungary....ateka.html
#4 | Hegel - 2012.11.06. 16:54:09
Az√©rt m√°r egy eln√Ķkv√°laszt√°shoz is ilyen fegyverekhez nyuljanak???? norm√°lis embernek meg√°ll az esze!
Viszont tény az egyre pusztitóbb hurrikánok mesterségesek.
√Čn arra gondoltam az√©rt csin√°lj√°k ezzel foglalkozon mindenki ne az arany elt√ľn√©s√©vel.Azt valakik (nukik??) elvitt√©k a helytart√≥ik segedelm√©vel.

A hal√°los √°ldozatok pedig szint√©n mint emberi enegia sz√ľks√©ges volt bizonyos ment√°lis feljebbval√≥knak.

A mi szenved√©seink is ua t√°rsas√°g teremtm√©nye a kiszolg√°l√≥ikon kereszt√ľl.....
#5 | Dani - 2012.11.07. 01:24:02
Minek kellene egy hurrik√°n a v√°laszt√°s befoly√°sol√°s√°ra? Nem a szok√°sos tendencia √©rv√©nyes√ľl, hogy mind a k√©t jel√∂ltet ugyan az mozgatja?
#6 | Tulok - 2012.11.07. 07:26:53
Attila! Megint kitettél magadért... az összefoglaló nagyon jó!

Interest-Dani! Val√≥ban lehet t√∂bbf√©le technol√≥gi√°t is haszn√°lni, s√Ķt, egy√ľtt mindegyiket, de azt is l√°tni kell, hogy ez a f√©kevesztett kapkod√°s annak a jele, hogy √©rzik, szorul hurok, √©s nem tehetnek ellene semmit, mert a tekn√Ķs √©s a skorpi√≥ mes√©je pontosan illik a helyzetre.
Mellesleg kipr√≥b√°lhatt√°k a FEMA m√Ľk√∂d√©s√©t is √©lesben, ham√°r a hurrik√°n el√Ķtt annyit gyakorlatoztatt√°k a lakoss√°got.

Dani! "Kenyeret √©s cirkuszt"! Igaz keny√©r egyre kevesebb, de cirkusz, √©s f√Ķleg a "szabad v√°laszt√°s l√°tszata" fontos az √°tlag amerikai sz√°m√°ra, mert nekik m√©g azt kell mutatni, hogy az √©rtelmesebbje csak r√©meket l√°t.
Val√≥ban biztos a "befut√≥", mert mindk√©t versenyz√Ķnek ugyanaz az edz√Ķje, menedzsere, √©s csak a nev√ľk m√°s, a szerep√ľk ugyanaz.
Egyenl√Ķre √ļgy n√©z ki, Obamba viszi el a "p√°lm√°t", de ennek annyi jelent√Ķs√©ge sincs, mint a "Nagy durran√°sban" a k√©t n√©ger buny√≥s 10 m√°sodperces menet√©ben a gy√Ķzelemnek.
Obamba a n√©gy √©v ut√°n kezdett leamortiz√°l√≥dni, ez√©rt meg kellett egy "kicsit" tuningolni, hogy be tudja fejezni a t√∂megek √∂sszeusz√≠t√°s√°t. Erre a c√©lra alkalmasabb egy n√©ger eln√∂k, mert nagyobb, √©s puszt√≠t√≥bb polg√°rh√°bor√ļt lehet kirobbantani...
#7 | piskota - 2012.11.07. 08:47:38
Igen!
Gyakorlatilag közömbös, hogy kit tolnak Amerika hamis fejévé! Mindenképpen folytatódni fog az az emberiségellenes tevékenység amit, Izraellel kart-karba öltve, képviselnek.
Egy√©bk√©nt komoly √ľzenete van "Sandy"-nak a pleb, a n√©p fel√©, kieg√©sz√≠tve az id√Ķj√°r√°st ural√≥ korm√°nyzati megnyilv√°nul√°sokkal:
Meg se próbálj szembeszállni a természettel, az Istennel, mert azt is "mi" irányítjuk!
A c√©l: belenyugv√≥ f√©lelemben "kezelhet√Ķnek" idom√≠tani az emberis√©get!
Gyz
#8 | Tulok - 2012.11.07. 18:16:45
R√©szben siker√ľlt el√©rni, hogy kialakuljon a konzekvens l√°t√°sm√≥d. Ha r√°vil√°g√≠tunk a mesterked√©sekre, m√°s sz√≠nben t√Ľnik fel az a vil√°g, mint amit mutatni akarnak sz√°munkra. "Sorry"...
Tévedtek, és még többet fognak...
#9 | Hegel - 2012.11.08. 00:22:06
Az a fránya hatalom mire nem képes? http://kulfold.ma..._elnokenekhmmmmAngry
#10 | Hegel - 2012.11.08. 00:27:38
Pisk√≥ta rem√©nykedj√ľnk nemsok√°ig! Ugyanis mindennek ideje van a f√∂ld√∂n...d ha elmegy az id√Ķ?- m√°rpedig m√©gis forog a f√∂ld...√©s moment√°n azt meg√°llitani nem tudj√°k sem a nap k√∂r√ľli p√°ly√°j√°n sem √∂nmaga k√∂r√ľli forg√°s√°ban ugyhogy megy az "ID√ē" ami sz√°mukra kiszabva lett...elfogy√≥ban!

√©s majd j√∂n uj vil√°g√©ra ami nem az √Ķv√©k√© mert az√©rt a teremt√Ķ ebben nem r√©szrehajl√≥! √ēt nem lehet p√©nzzel lefizetni! S√Ķt a p√©nz a legut√≥ls√≥ n√°la!

Remélem.

Obama megnyerte a vircsaftot picik√©t m√©g mehet a buli.....vagy √Ķ m√°r mehet a levesbe ez√©rt.

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum