NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az ENSZ (NWO) szerepe... √©s a 2010. szeptemberi jelent√©se
Az ENSZ (NWO) szerepe... √©s a 2010. szeptemberi jelent√©seAz Egyes√ľlt Nemzetek Szervezete, vagyis az ENSZ alapokm√°ny√°t 1945. j√ļnius 26-√°n San Francisc√≥ban √≠rt√°k al√°, s m√©g ugyanabban az √©vben, okt√≥ber 24-√©n l√©pett hat√°lyba, egy humanista √©s b√©k√©s megjelen√©s √°lc√°ja alatt, de a val√≥s√°gban kem√©ny egy√©ni √©rdekek √©rv√©nyes√ľl√©se alapozta meg l√©trej√∂tt√©t. Winston Churchill √©s Roosevelt egy√ľtt dolgozt√°k ki a Atlanti Charta-t 1942-ben, √©s 26 tov√°bbi orsz√°gban t√©nyleges megkezdte m√Ľk√∂d√©s√©t. 1939-es besz√©d√©ben, Churchill N√©metorsz√°g megsemmis√≠t√©s√©r√Ķl besz√©lt a lengyel kamp√°nyban, de mai is az ellens√©ges √°llamok list√°j√°n van, 70.000 amerikai √©s 40.000 brit katona jelenl√©t√©ben.
Az ENSZ New York-i √©p√ľlet√©t David Rockefeller adta! Az ENSZ-tags√°g az √°llamis√°g elismer√©s√©nek egyik jelk√©pe lett – noha hivatalosan ez nem felt√©tele √ļj √°llamok l√©trej√∂tt√©nek: az ENSZ-nek a mai napig nem tagja p√©ld√°ul a vitatott hovatartoz√°s√ļ Tajvan, a vall√°si k√∂zpontk√©nt √∂n√°ll√≥s√°got √©lvez√Ķ Vatik√°n √°llam, a szint√©n vitatott st√°tusz√ļ Dnyeszter-menti K√∂zt√°rsas√°g, de Sv√°jc is csak 2002-ben d√∂nt√∂tt √ļgy, hogy bel√©p. A vil√°gszervezet alap√≠t√≥ okm√°nya szerint tagja lehet minden b√©keszeret√Ķ nemzet, amely az alapokm√°nyban foglalt k√∂telezetts√©geket v√°llalja √©s a szervezet meg√≠t√©l√©se szerint e k√∂telezetts√©gek teljes√≠t√©s√©re k√©pes √©s hajland√≥, tagja lehet. M√°r a m√°sodik f√Ķtitk√°r, Dag Hammarskj√∂ld is megmagyar√°zhatatlan k√∂r√ľlm√©nyek k√∂z√∂tt halt meg 1961. szeptember 18-√°n, √©szak-Rhodesia felett, de csak 1998-ban jelentek meg a baleset k√∂r√ľlm√©nyeir√Ķl sz√≥l√≥ "titkos" dokumentumok.
Az ENSZ megalakul√°sa √≥ta a "roml√°s" √ļtvonal√°t k√©pviseli. Igyekszik √°tnyomni a WHO 6-os pand√©mi√°s fokozat√ļ H1N1 influenza √©s glob√°lis immuniz√°ci√≥s programj√°t, mert nagyon j√≥ ez a gy√≥gyszeripari √©rdekek sz√°m√°ra, f√Ķleg, ha az adott nemzetek k√©pviseltetik magukat az ENSZ-ben! Szeptember 5-√©n √©s 6-√°n a f√Ķtitk√°r, Ban Ki Mun: Alpbach-ban, Ausztri√°ban tartott ENSZ √ľl√©s√©t, amelyen a Vil√°g J√∂v√Ķje Programot k√∂rvonalazt√°k. K√©pmutat√≥an fejezt√©k ki, a b√ľrokrat√°k ig√©nyeinek meg√©rt√©s√©hez a megjegyz√©seket. A program cs√∂kkenten√© a vil√°g n√©pess√©get, √©s a sz√°nd√©kosan elszeg√©ny√≠ten√© az iparosodott orsz√°gokat. A program neve 50/50/50. Mintha tal√°lkoztunk volna az EKB 2010. janu√°r 25-√©n kisziv√°rgott, majd a sajt√≥b√≥l cenz√ļr√°zott tervezet√©ben (Dayli Telegraph), amiben az eur√≥pai gazdas√°gok le√©p√≠t√©s√©t, a nemzeti korm√°nyok szuverenit√°si jogk√∂reinek lekorl√°toz√°s√°t, √©s a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©s√©t ir√°nyozt√°k el√Ķ. 'Csak" a n√©pess√©gcs√∂kkent√©s nem szerepelt benne, de Eur√≥pa lakoss√°g√°nak kiirt√°sa el√Ķtt, m√©g ki kell fizetni√ľk a kiirt√°s k√∂lts√©geit!

Mit is tartalmazott a szeptember 5-6 közötti "megbeszélés"?Gazdasági visszaesés, élelmiszer-bizonytalanság, éghajlatváltozás, járványok, migráció, a fegyveres konfliktusok, stb...
A p√©nz√ľgyi szektor √∂sszeomlott, k√∂vetkezt√©ben korl√°tozott a hitelez√©s, ez er√Ķszakosan n√∂velt munkan√©lk√ľlis√©g vesz√©lybe sodorta az orsz√°gok gazdas√°g√°t. A "p√©nz√ľgyi v√°ls√°g, viszont val√≥j√°ban nem m√°s, mint az √ľzleti alapok √©s sz√°rmaz√©kaik elt√°vol√≠t√°sa, amit a bankok anim√°lnak. A p√©nz nem √©rt√©ktelen, de √©rt√©kkel b√≠r√≥ p√©nzt csak a "p√©nz√ľgyi elit" kapott/kap, am√≠g a n√©pess√©g t√∂bbi r√©sze csak pap√≠rokat.
Bizonytalans√°got teremt az √©lelmiszer-ell√°t√°s, ami oka f√Ķleg a Rockefeller Alap√≠tv√°ny tulajdon√°t k√©pz√Ķ, Monsanto-nak fizetett vet√Ķmag√°rak, ill. Monsanto tov√°bbi tulajdonosok GMO √©rdkelts√©gei.
ENSZ m√©g mindig f√ļjja a mag√°√©t az √©ghajlatv√°ltoz√°sr√≥l, √©s a CO2 kibocs√°t√°sr√≥l, b√°r a koppenh√°gai kl√≠macs√ļcs el√Ķtt dics√©retes m√≥don hackerek f√©rtek hozz√° az IPCC e-mail-es adataihoz. A koppenh√°gai kl√≠macs√ļcsra hazudozni t√©rtek be csak a r√©sztvev√Ķk!
Csak a makacs, korrupt politikusok beszélnek arról, hogy csökkenteni kell a CO2-kibocsátást, az éghajlat javítása érdekében, viszont a lakosság nagyobb energiaköltségeket és számlákat fizet ki! Mese a járvány, viszont veszélyesek a vakcinákba kevert nanorészecskék, szkvalén és thiomersal, ami megint csak az ENSZ érdekeit szolgálja.
Az eur√≥pai ipari orsz√°gokban tapasztalhat√≥ migr√°ci√≥ (migr√°ci√≥ a d√©li orsz√°gokban √©s Afrik√°ban) k√ľl√∂n√∂sen f√°jdalmas. A n√©pess√©g el√∂reged√©se, a fejlett orsz√°gok alacsony sz√ľlet√©si ar√°nya mellett (melyet tov√°bb cs√∂kkent az ellen√Ķrz√∂tt √©s c√©lzott csal√°dmegsemmis√≠t√©s), √©s a megn√∂vekedett bev√°ndorl√°s, ill. "etnikumszapor√≠t√°s", a kultur√°lis identit√°s elveszt√©s√©t eredm√©nyezi az eur√≥pai orsz√°gokban. Ez v√©g√ľl jelentkezik is a lakoss√°g ar√°nyaiban, a bev√°ndorl√≥k, vagy az elszapor√≠tott l√©leksz√°m√ļ etnikum t√∂bbs√©gk√©nt jelenik meg, √©s a bennsz√ľl√∂tt lakoss√°g m√°r a szeg√©nys√©gben vezeti a fizet√©si versenyt. M√°r nem szokatlan az egy eur√≥pai munkahelyre 4 eltartott ar√°ny!
M√°r Roosevelt is azt mondta: "A politik√°ban semmi sem t√∂rt√©nik v√©letlen√ľl. Ha valami t√∂rt√©nik, akkor biztosak lehet√ľnk benne, hogy a tervek ilyen m√≥don is kialak√≠t√°sra ker√ľltek."Amikor az ENSZ-jelent√©s, a szervezett b√Ľn√∂z√©sr√Ķl √©s a k√°b√≠t√≥szer-kereskedelemr√Ķl besz√©l, v√°dolja Nyugat-Afrik√°t, am√≠g Koszov√≥ban k√°b√≠t√≥szer centrumot alak√≠tottak ki, melyben n√©met politikusok is √©rintettek. Ezek ut√°n √©rthet√Ķ, hogy az ENSZ jelent√©s szembet√Ľn√Ķen besz√©l az internet fel√∂l √©rkez√Ķ vesz√©lyr√Ķl, mivel sz√°mos weboldalon megjelent a 9/11 val√≥s jelent√©se, √©s a politika botr√°nyos √∂sszefon√≥d√°sai. A hatalmi strukt√ļr√°k agymos√°sa, a m√©dia monop√≥liumok bet√°pl√°lt v√©lem√©nyein kereszt√ľl, az abszol√ļt hatalom meg√Ķrz√©s√©hez sz√ľks√©ges f√ľggetlen gondolkod√°snak √°lc√°zott diktatat√ļra, bel√°that√≥ id√Ķn bel√ľl cenz√ļr√°zza az internet szolg√°ltat√≥kat. Ekkor m√°r csak az olyan k√ľl√∂nleges m√Ľholdas k√∂zvetlen inform√°ci√≥ forr√°sok jelenthetnek hozz√°f√©r√©st, mint a NETZ.A fokozott politikai akarat sz√°m√°ra egy√©rtelm√Ľen sz√ľks√©g van, hogy elker√ľlje a status quo vissza√°ll√≠t√°s√°t, hogy el√Ķmozd√≠ts√°k a szab√°lyoz√°si mechanizmus l√©trej√∂tt√©t... Ez azt jelenti, egyszer√Ľ szavakkal, hogy el kell ker√ľlni a t√°rsadalmi √°tmenetben a k√ľl√∂nbs√©geket. Ez is csak akkor, ha azonos felt√©telek √©rv√©nyes√ľlnek a szeg√©nys√©gben. (megb√ľntetni a legink√°bb kiszolg√°ltatottakat). Azonban m√©g k√∂zel sem vagyunk a v√©g√©n, a diktat√ļra √ļjj√°√©p√≠t√©s√©ben, b√°r a b√©rek, a szeg√©nys√©gi k√ľsz√∂b alattiak, √©s el√©rik a "g√∂rcsk√ľsz√∂b√∂t".

Ez mag√°ban foglalja a nemzeti hat√°rok megsz√ľntet√©s√©t (pl. EU-Eur√≥p√°ban), valamint az integr√°ci√≥t eg√©sz orsz√°gok vonatkoz√°s√°ban, a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ kor√°bbi migr√°ci√≥s hull√°mok szerint. Az ebb√Ķl ered√Ķ szeg√©nys√©g, a v√°rosi k√∂zpontokban tov√°bb terjed. Tov√°bb√° emeli a kevered√©st az eredeti lakoss√°ggal -, mivel nem csak az uni√≥s orsz√°gokban, N√©metorsz√°gban, Ausztri√°ban √©s Franciaorsz√°gban katasztrof√°lisak a mutat√≥k - de m√°r Sv√°jc-ot is el√°rasztj√°k bev√°ndorl√≥kkal. Err√Ķl m√°r az "Eur√≥pa kiirt√°sa Bilderberg m√≥dra" √≠r√°somban is kit√©rtem, √©s angolra leford√≠tva, Eur√≥pa sz√°mos orsz√°g√°ba eljutott! A reag√°l√°sok minden v√°rakoz√°st fel√ľlm√ļltak! A fiatalok hi√°nya r√©v√©n, tudatos politika, a csal√°di megsemmis√≠t√©se! Helyettes√≠teni kell k√ľlf√∂ldiekkel - lehet√Ķleg Afrik√°b√≥l, mint ahogy Sv√°jcban m√°r javasolt√°k a k√∂zelm√ļltban, f√©lmilli√≥ √°pol√≥ behozatal√°t Afrik√°b√≥l. Magyarorsz√°gon, √©s cig√°nyok lakta orsz√°gokban ugyanez t√∂rt√©nik csak a be√©p√≠tett etnikummal! Felh√°bor√≠t√≥, hogy egy ilyen javaslatok √©rkeznek az EDA-t√≥l. A c√©lja, az ENSZ (NWO) m√Ľvelet! A k√∂tv√©ny-mentes alkalmazottak k√∂nnyebb √°truh√°zhat√≥s√°ga, m√°r Huxley k√∂nyv√©ben is le volt √≠rva. Az egyetlen azonos√≠t√°s ott, a munkav√°llal√≥ azonos√≠t√°sa a munk√°juk sor√°n, m√≠g a t√∂bbi szabadid√Ķben a csal√°d nem fog szerepet j√°tszani, de a zene, a kocsm√°k √©s a k√°b√≠t√≥szer-haszn√°lat igen. Ezeknek a "munkav√°llal√≥knak" nincsenek k√∂telezetts√©geik, viszont egy orsz√°g sz√°m√°ra a potenci√°lis b√Ľn√∂z√Ķket jelentik. Ugyanakkor az √°llamokban a szoci√°lis rendszer is √∂sszeomlik, mert az alacsony kereset√Ľeknek nincs j√°rul√©kfizet√©se a szoci√°lis rendszerben. Roosevelt azt mondta: "A politik√°ban semmi sem t√∂rt√©nik v√©letlen√ľl ...).

Az ENSZ (csak√ļgy, mint politikusaink) fecseg√©se mindig az "√ľvegh√°zhat√°s√ļ g√°zok" (leveg√Ķ-g√°z -, √©s √°tlagos CO2) k√∂r√ľl forog, m√°r felh√°bor√≠t√≥! Az IPCC koppenh√°gai kl√≠macs√ļcs√°n kider√ľlt, hogy egy hacker behatolt a rendszerbe, √©s kim√°solta az IPCC √∂sszes anyag√°t, majd nyilv√°noss√°gra is hozta ezeket a f√°jlokat. Amikor lebuktak a "csal√≥ szem√©lyzet" tagjai, az IPCC a hazugs√°gai nyilv√°noss√° v√°ltak. Az emberek sz√°m√°ra is ismertt√© v√°lt az igazs√°g! A koppenh√°gai kl√≠macs√ļcsot √°tkeresztelt√©k a "hazugs√°g Hagen-re"! Ban Ki Mun sz√°munkra, ahogy a t√∂bbi eur√≥pai politikai vezet√Ķ is, vakmer√Ķ, kalandor, √©s felel√Ķtlen hazugok.
Az ENSZ, Rockefeller v√©grehajt√≥ szerve, ahogy akarata els√Ķdleges! A n√©pess√©g cs√∂kken√©se az els√Ķdleges c√©l. Ennek k√∂vetkezm√©nye, hogy az emberi fajt nem fenyegeti a CO2. CO2 n√©lk√ľl nem n√∂vekednek a f√°k. Az USA-ban azt tan√°csolj√°k, hogy k√ľldjenek m√©g benzin-fogyaszt√°s√ļ g√©peket az √ľltetv√©nyeken kereszt√ľl a n√∂v√©ny n√∂veked√©s felgyors√≠t√°s√°ra. Rockefeller v√°gya az emberi faj 80 90%-al val√≥ cs√∂kkent√©se, mivel szerinte a CO2 az emberek kil√©gz√©s√©b√Ķl sz√°rmazik. Az √©n naiv k√©rd√©sem: "Ki hajland√≥ √∂nk√©nt abbahagyni a l√©gz√©st?".Az 50-50-50 kihívások:

Ez az ig√©ny a tiszta cinizmus! 2050-re a CO2-kibocs√°t√°st 50%-kal cs√∂kkenti a fel ... √©s az emberis√©get is. Teh√°t, ha a Rockefellerek-nek szentelt ENSZ √≠rja el√Ķ ezt a c√©lt, akkor az azt mutatja, az ENSZ, egy embertelen rendszer.
Ezzel elismert√©k a glob√°lis korm√°nyz√°st - a glob√°lis korm√°nyt, ami semmi m√°s, mint "egy vil√°g korm√°ny," egy totalit√°rius vil√°gban. Az ENSZ panaszkodik, hogy az eddig m√©g megl√©v√Ķ nemzet√°llamoknak, meg kell √©rteni√ľk ezt!A H1N1 projekt korai cs√∂kken√©se, lej√°rat√≥d√°sa, az Internet csap√°sa a hazug t√∂meggyilkos gazemberekre! Az Interneten ismertett√©k a vakcina adjuv√°nsokat, mint a szkval√©n √©s a thiomesal k√∂zz√©tett adatai! Sz√°mtalan esetben fordult el√Ķ, hogy az amerikai katon√°k, az els√Ķ Iraki h√°bor√ļban s√ļlyosan megbetegedtek a szkval√©n miatt.
Az egyetlen dolog, amit az ENSZ-f√Ķtitk√°r m√©g tal√°lgat√°s t√°rgy√°v√° tesz: mib√Ķl sz√Ķtt√©k azt a szalagot, ami az √Ķ sz√°j√°t befogja? K√ľl√∂n√∂s tekintettel arra, hogy √ēt tette a vazallus√°v√° a gy√≥gyszeripar. A korm√°ny milli√≥k√©rt, milli√°rdok√©rt vakcin√°t v√°s√°rolt, √©s v√©gs√Ķ soron minden polg√°rnak, az ad√≥ib√≥l befizetett p√©nz√©t fizeti ki r√°. Eml√©kezz√ľnk, a Gyurcs√°ny-Bajnai korm√°ny, √©s jelenleg m√°r az Orb√°n-korm√°ny is a vakcin√°z√°st "rekl√°mozza" telev√≠zi√≥s h√≠rcsatorn√°in.
P√©nz√©rt, hatalom√©rt, pillanatnyi t√ļl√©l√©l√©s√©rt minden politikusnak el kell adnia mag√°t √©s n√©p√©t az ENSZ n√©p√≠rt√≥ parancs√°ra?

Kérdésem lenne néhány illetékeshez:
1. Ki képviselte az ENSZ szeptember 5-6. közötti "tanácskozásán Magyarországot?
2. Mi√©rt nem emelte fel a hangj√°t, a cs√∂kken√Ķ l√©tsz√°m√ļ, kifosztott Magyarorsz√°g √©rdek√©ben?
3. Minek fizetj√ľk a HM-et, ha permetez√Ķg√©peket sem k√©pesek meg√°ll√≠tani, lel√Ķni?
4. Mire b√ľszke Orb√°n Viktor? Arra, hogy 10 milli√≥ hal√°lra√≠t√©lt minisztereln√∂ke lehet az √ē "j√≥volt√°b√≥l" is?
5. Teljesen h√ľlye-e minden illet√©kes, hogy hallgat√≥lagos, gy√°va sunnyog√°ssal t√Ľri csal√°dja, saj√°t maga, √©s rokonai megm√©rgez√©s√©t, valamint arra, hogy nemzett√°rsai hal√°l√°b√≥l, nyomor√°b√≥l, k√≠nhal√°l√°b√≥l v√°s√°rol mag√°nak "egy kis" tov√°bbi id√Ķt?
6. A chamtrailez√©s ut√°n ukrajnai mint√°j√ļ "v√©rz√©ses t√ľd√Ķpestis" permetez√©s k√∂vetkezik-e, majd H1N1 k√©nyszervakcin√°z√°s, hogy a spanyoln√°tha v√≠rus√°t t√ļl√©l√Ķk immunrendszere sem tudjon v√©dekezni?
7. Nem gondolják, hogy elég volt az ország árulásból?A sorok k√∂z√∂tt olvasva, tudva, hogy mit jelent: Jugoszl√°vi√°t - m√°r fel√°ldozta a Szabad K√Ķm√Ľvesek √©rdekei√©rt b√Ľnsz√∂vetkezetbe t√∂m√∂r√ľlt, Clinton-csal√°d. Bill Clinton m√°r arr√≥l ismert az USA-ban, hogy √Ķ a kapcsolat a k√°b√≠t√≥szer-kereskedelemben. Ez volt a c√©lja Jugoszl√°via megsemmis√≠t√©s√©nek, lefoglal√°sa b√°ny√°szati anyagainak, √©s a term√©szeti er√Ķforr√°saik elpuszt√≠t√°s√°nak. Ez√©rt volt fontos Nemzetk√∂zi B√≠r√≥s√°g eln√∂ke el√© vonszolni Milosevics-et, √©s hogy elker√ľlje a k√≠nz√°sokat, a saj√°t √©let√©t kioltani - vagy meggyilkolt√°k. Az ut√≥bbi v√°ltozat a val√≥sz√≠n√Ľbb. Egy lengyel korm√°ny elpuszt√≠t√°sa ut√°n semmi sem √©ehetetlen!
A "t√∂rv√©ny" vagy a "jog" √©rv√©nyes√ľl√©s√©n alapul√≥ b√ľntet√Ķjogi banda, semmit sem b√≠z a v√©letlenre!R√∂viden, az ENSZ egy b√Ľn√∂z√Ķkb√Ķl √°ll√≥ csoport, √©s az √Ķket kiszolg√°l√≥ korm√°nyok is! A polg√°rok ezen a vil√°gon azt hiszik, hogy a korm√°nyuk, √©s az ENSZ olyan int√©zm√©ny, amely megv√©di √Ķket! T√©vedtek!


Tulok

  HozzŠszůlŠsok
Mťg nem kŁldtek hozzŠszůlŠst

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

Mťg nem ťrtťkeltťk

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum