Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az izraeli időgép
Az izraeli időgépIgen széles körben számoltak be arról, hogy Izrael beleegyezett abba, az Irán elleni háborút elnapolják az amerikai választások utánig. Kicsivel több, mint egy héttel a választások után, Izrael elindította a "célzott gyilkosság" akciót a Hamász vezetője ellen, ami beindította a jelenleg is folyamatban lévő aktuális fordulóját a harcoknak. Miért aktuális? A választ a januári izraeli választásokban kereshetjük. November 14-én, a Hamász katonai parancsnokát, Ahmed Jabarit meggyilkolták egy izraeli rakétatámadással. Az esemény keserű iróniája, hogy alig néhány órával a támadás előtt, a Hamasz megkapta a javaslattervezetet az állandó fegyverszüneti megállapodásról Izraeltől. Ahmed Jabari célzott meggyilkolását kiterjedt bombázások követték a Pillar of Cloud (Felhő pillér - Mózes 13:21-22) égisze alatt. Az utóbbi egy gondosan megtervezett katonai törekvés. "A támadás előtt egy órával a Hamász erős emberét, Ahmed Jabarit meggyilkolták, miután megkapta a tervezetet a tartós fegyverszüneti megállapodásról Izraellel, amely magában foglalja a tűzszüneti mechanizmusok fenntartását a Gázai övezetben." (Haaretz, 2012. november 15)

Mint tudjuk, Izrael az amerikai elnökválasztások előtt Irán megtámadását szorgalmazta, illetve, ha pontosan fogalmazunk, ki akarta kényszeríteni az USA kormányától, és Mit Romney háborús politikáját támogatta, amit Obama, a mesterségesen gerjesztett Sandy-hurrikán bevetésével hárított el, megszerezve így az újraválasztásához szükséges szimpátiát, és kihasználta a gyors intézkedés keltette pillanatnyi elégedettséget elnökségével. Ez a szimpátia kezd alábbhagyni a FEMA-táborokba szállított, károkat elszenvedő lakosság részéről, mert az érintettek börtönnek tartják a tábori körülményeket, és az ár visszahúzódtával sem engedik vissza őket otthonaikba. A rendszeres katonai ellenőrzés, a nem csak nappal, de éjszakánként is felettük cirkáló helikopterek, egyre nyomasztóbban hatnak rájuk, míg az USA tagállamok közül több, a kilépési szándékát jelezte azzal, hogy összegyűjtöttek egymillió aláírást, élükön Texas-állam lakosaival.

Választási Politika? F-16 vadászgépek, Apache helikopterek és pilóta nélküli drónok használatára került sor, és az izraeli haditengerészet fegyvereket telepített a gázai part egy jelentős részén, valamint célba vette gránátjaival, rakétáival a polgári célokat. Az izraeli védelmi miniszter, Ehud Barak megerősítette a forgatókönyvet a katonai eszkalációról, és szokás szerint Palesztinát hibáztatja, amiért bekövetkezett az agresszió:.
"A provokációkat is elszenvedett, és a rakétatámadásokkal elért déli településeken belül Izraelt arra kényszerítették, hogy ezt a műveletet végrehajtsuk. Szeretném világossá tenni, hogy az izraeli állampolgárok nem szenvedhetnek el ilyen tevékenységeket. A célunk, hogy elérjük a rakétákkal, és károsítsuk Hamasz szervezetet."


A palesztin válasz ismert az izraeli háborús tervezők számára. A támadás eredményeként beáldozott izraeli polgári személyeket ma már igazolásként használják a katonai eszkalációra humanitárius alapon.
Amiről szó van, egy gondosan megtervezett művelet egyértelmű aktusa a provokációnak. Az izraeli civilek halálát (tervezett és előirányzott IDF katonai tervezők által) arra használják, hogy az izraeli közösség gyülekezési, és harci kedvét növeljék. Eközben az izraeli támadás "véletlenül ábrázolja" a nyugati cionista média részeként a "jogos, terrorizmusellenes" napirendet.

(Arthur Waskow rabbi egyetért azzal, hogy Izrael megkezdte a harcokat. Glenn Greenwald megjegyzi ugyan, hogy Amerika "célzott gyilkosság" politikája megegyezik az adott helyzetben az izraelivel. Izrael és a Hamász kölcsönösen lövi egymást rakétákkal - az áldozatok, gyermekek is mindkét oldalon - és Izrael behív 75.000 tartalékos katonát, mielőtt megindulna a földi, Gáza elleni invázió.)

Izrael a saját választásait januárban tartja. Sok kommentátor azt mondja, hogy a támadások a Gázai övezet ellen, egy cinikus trükk az izraeli miniszterelnök részéről, hogy megnyerje a választásokat, és hogy újraválasszák:
Netanjahut azzal vádolták a Hadash MP Mohammed Baraka baloldali ellenzéki párt részéről (vezetője az izraeli Hadash ellenzéki párt), hogy egy újabb körben, "vércinikusan a politikai érdekek alapján" és "spekulációval, támadjon a palesztin nép ellen."

Jeremy Corbyn elítélte a rendszert, mondván, hogy "Izrael indokolatlanul ismét megtámadta a gázai embereket a bombázásokkal."
Ez gyakorlatilag a világ első olyan állama, aki megtámad egy gyenge, és nagyrészt védtelen lakosságot. Úgy néz ki, hogy ez mintegy megismétlése az Operation Cast Lead (bebetonozott vezetési működésnek).
"Az időzítés érdekes, és úgy néz ki, Netanyahu újraválasztására biztosítékot teremt", tette hozzá az MP. A Spiegel jelentése szerint, az izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjahu, azt reméli, hogy a Gázai övezet támadásával megnyeri a Likud párt számára a januári választásokat.
"Amikor az ágyúk dörögnek, azt látjuk, hogy csak Netanjahu és Barak látható a képernyőn, és az összes többi politikusnak tapsolnia kell", írta a Haaretz-ben megjelent kommentár csütörtökön.
"A merénylettel (a Hamasz katonai parancsnok) Ahmed Jabari be fog vonulni a történelembe, mint egy mutatós katonai akciót kezdeményező, és egy leköszönő kormány volt ellenfele, a választások előestéjén."
Valóban, arra lehet következtetni, hogy a legutóbbi offenzíva, fegyveresek által, a Hamász uralta Gázai övezet ellen szerdán, Jabari megölésével kezdődött, és a már "megfogant összecsapás" inkább üzleti harc az izraeli közvéleményért, mint a kezdete egy döntő csatának.

Az Asia ez alkalommal azt írja :
"Akkor miért halt meg Jabari? Egyszerű, Izraelben is folynak a közvélemény-kutatások januárig. Így kiderül, Bibi (Natanjahu) a politikai kampányához használja fel a teljes cselekvés katonai módozatait. A kampány mottója: Öljünk palesztinokat! Látható, hogy milyen "izgalmakat kínálnak" az izraeli politikai felhangok.


Burkolt háború Irán ellen?

A legismertebb brit rabbi - amikor felkérte a BBC a gondolatai ismertetésére, hogy mi folyik valójában a gázai övezetben - így válaszolt:
"- Azt hiszem, ennek már valóban köze van Iránhoz.
- Miért Iránhoz?
- Az "Anti War" lefektetett egy elméletet:
"Ez az eszkaláció mindössze néhány nappal azután történt, hogy elterjedtek a híreket, újraválasztották Obamát egy nagy alku árán, az Iránnal kapcsolatos és vitatott nukleáris programja miatt. Barbara Slavin és Laura Rozen az Al-Monitorban számolt be hétfőn, hogy az amerikai tisztviselők elmondták nekik, Washington fontolgatja mit kínál a "többért többet" jegyében, amely az üzemanyag-swap üzleteteket érinti Obama első ciklusában.
- Szóval mit jelent Izrael közelgő háborúja a védtelen gázai övezetnek, mi köze az iráni diplomáciához?
Itt érdemes idézni a New York Times teheráni irodája vezetőjét, Thomas Erdbrinket (2012.11.14):
"Az iráni vezetőket soha nem lehet mint tárgyaló partnereknek tekinteni az Egyesült Államok részéről, míg az "örök" szövetséges Izrael".
- Úgy gondolom, hogy ez a pont nem veszett el az izraeli vezetésnél sem. Netanyahu tudatosan fokozza a katonai feszültségeket, annak elkerülése érdekében, hogy a sikeres diplomáciai nyitány létrejöjjön?
- Én spekulálok, de az messze nem túlzás, hogy tudjuk, mint ahogy a kiterjedt jelentés is jelzi elsősorban az izraeli médiában, hogy 2010-ben - csakúgy, mint Obama elnök, aki kérte a befagyasztását a zsidó telepek létesítésének Ciszjordániában, azzal a céllal, hogy újra béketárgyalások kezdődjenek - az izraeli miniszterelnök, Benjamin Netanjahu megpróbálta provokálni Iránt egy háború kirobbantásával Izraellel, amelybe végül belehúzná az Egyesült Államokat.
"

A CIA közel-keleti elemzője, Paul Pillar ezen a héten azt mondta, "a Netanjahu-féle feszültségkeltés célja, hogy eltereljék a figyelmet a folytatódó izraeli megszállásról a palesztin területen, és passzivitást kényszerítsen ki az izraeli-palesztin konfliktussal kapcsolatban. A nemzetközi figyelmet próbálják elterelni Irán irányába, és a palesztinok esetében hiányolt népszuverenitásról."
Most úgy tűnik, a helyzet fordított: Izrael eszkalálódó háborújának gázai fenntartása zsákutcába vezet és a kedvenc bűnbak Irán.
Az izraeli tankok behatoltak Gázába a kölcsönös rakétatámadások után, amikor palesztin civileket öltek meg a sorozatos légicsapások. Izraelnek a Hamasz nyilvánosan felajánlotta, hogy létrehoz egy teljes tűzszünetet és Egyiptom is megjelent arról tárgyalva, hogy a fegyverszünetről közvetít a két fél között. Izrael szándékosan araszol eszkaláció felé az elejétől fogva. Azt kell hinni, hogy ez nem stratégia?

Egy másik elmélet szerint, ez előjátéka egy izraeli támadásnak Irán ellen. Néhány feltételezik, hogy Izrael megpróbálja a meggyilkolt Hamász vezetőn keresztül kiterjeszteni a támadást Iránra, a megtorlásra hivatkozva.
"Végtére is, Irán támogatja a Hamászt, és Izrael csak megölte a Hamász vezetőt a béke nyitányaként", tehát Izrael megpróbálja megpiszkálni a lódarázs fészket, hogy megpróbálja igazolni a szélesebb kiterjedésű háborút."

Valójában Izrael céljai egyértelműek. Az arab világot akarja felpiszkálni, bár jelenleg erre az Obama-adminisztráció még nem vevő, mert a Goldman Sachs által "szponzorált", vagy pontosítva, Európára erőltetett ESM Megabank rendszer, még nem fosztotta ki, és döntötte teljesen romba Európát. A BRD-től (NSZK) még legalább 35-40 ezer milliárd euró elszipkázható, és további legalább ugyanennyi zsákmányra számít az EU tagországaitól is. Az USA szétszakítása érdekében tett "erőfeszítésekre" is válaszolnia kell, mert a média a közhangulat szításával, egyre nagyobb teret ad azoknak a hangoknak az USA-ban, hogy a kiválni szándékozó tagállamok "izgatóit" a Bush-kormányzatok alatt épített FEMA táborokban kellene elhelyezni "átnevelési" célzattal.

Egy másik figyelmeztetése is van az Izrael által szított arabok -és perzsák ellen indított háborúnak. A szefárd zsidóság, rabbijuk "Nagy Izrael" ígéretével, boldogan menne a "szent háborúba", miközben megkezdődhetne a kazár-zsidó kirajzás, hogy fogadni lehessen a tervek szerinti széttelepítendő izraeli "menekülteket". Ez az igazi riasztás, amely Magyarországot, Németországot, Lengyelországot, közvetetten egész Európát, Kanadát és Ausztráliát is érzékenyen érinti, mert egy fizetésképtelen Európa nem képes orosz gázt, olajat és kínai bóvlit vásárolni, viszont Izrael és az USA markában tarthatja az energetikai, és ezen keresztül minden ellátását. A görögöktől, Ciprustól és a palesztinoktól csalással és erőszakkal megszerzett földközi-tengeri olaj -és gázlelőhelyek ezt hivatottak biztosítani a tervezetek szerint. Ezért írtam a közelmúltban a görög, ciprusi, palesztin, izraeli és szíriai lelőhelyek stratégiai jelentőségéről.

Az Obama-adminisztráció számára viszont megfelelő, hogy a Közel-Keleten, az arab országok, és az Arab Liga is összefogjon Izrael ellen, mert Európa kifosztása után, a lázadások miatt hatályosítható katonai irányítás elrendelése és európai bevezetését követően, az euró bedőlése miatt, a kifosztott, fizetésképtelen EU-t is beléptetheti az arabok elleni háborúba. Ennek előkészítése, hogy Izrael azzal fenyeget,

"visszaküldi Gázát a középkorba"...


Ahogy 2010-ben is tapasztalhattuk, a Bilderberg Group közel-keleti kutyája csak akkor haraphat, ha a gazdái megengedik. A cionista média Izrael ellenes megnyilatkozásai azt mutatják, addig nem kap támogatást, amíg ennek gazdái szerint is el nem jön az ideje.

  Hozzászólások
Még nem küldtek hozzászólást

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 50% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 25% [1 szavazat]
Gyenge Gyenge 25% [1 szavazat]

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 15:17

Archívum