Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 782.) Választás 2022?...
- 781.) Nem kell várnunk a ...
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A Yinon terv
A Yinon tervA Yinon Terv izraeli stratégiai terv (egy Bernard Lewis terv, vagy a Nagy-Közel-Keleti terv), hogy biztosítsa Izrael fölényét, és folytatása a brit stratégiai célú tervezést. Azt követeli és ragaszkodik hozzá, hogy Izrael geopolitikai környezete révén kialakítsa a Közel-Kelet balkánizációját és az arab államok átalakuljanak kisebb és gyengébb állami struktúrákká. Izraeli stratégák Irakot látták a legnagyobb stratégiai kihívásnak az arab államok között. Ezért Irak volt a központja a Közel-Kelet balkánizációjának az arab világban. A Yinon terv alapján az izraeli stratégák megtervezték Irak felosztását egy kurd állam és két arabnak - nevezett állam - a síita és a szunnita államokra. Az első lépés ezek végrehajtására vonatkozó terveket kialakítva került sor az Irak és Irán közötti háborúra, amely már a Yinon Terv része volt (ezt a stratégiai dokumentumot nevezték el a szerzőről, Oded Yinonról, egy magas beosztású alkalmazottjáról az izraeli külügyminisztériumnak, aki ezt közzé tette 1982-ben)

Az Atlanti-és az Amerikai Fegyveres Erők Lapjában megjelentek 2006-ban a széles körű részletek, mely fogalmak a Yinon tervre épülnek. Ez, emellett egy háromoldalú iraki, vagy más néven a "Biden terv". A jelenlegi amerikai alelnök Joe Biden előirányozta és folytatta a Yinon terv által is tartalmazott bontását Libanonnak, Egyiptomnak és Szíriának. A fragmentációban Irán, Törökország, Szomália és Pakisztán is illeszkedik a koncepcióba, amely követi ezt a politikát. Ezenkívül támogatja a Yinon terv indítványait (a meglévő állami struktúrák) Észak-Afrikában, amely azt jósolja, hogy Egyiptomból, átterjed Szudánra, Líbiára és a többi régióra is. Ezt hívják egyesek tévesen, vagy a média által megtévesztve "Arab Tavasznak".


"Nagy-Közel-Kelet", Bernard Lewis terv és Yinon terv összege és célja ugyanaz: Elősegíteni a balkanizálódást a muzulmán államok között.
- Megjegyzés: A fenti térképet Ralph Peters ezredes rajzolta. Ezt a térképet tették közzé a fegyveres erők 2006 júniusában Peters nyugalmazott ezredes révén, az amerikai National Academy War részéről. (Copyright Ralph Peters alezredes 2006.). Bár a térkép nem hivatalosan tükrözi a Pentagon doktrínáit, már használják a magas rangú katonatisztek képzési programja keretében a NATO Védelmi Kollégiumánál. Ezt a térképet, valamint más hasonló térképeket, már valószínűleg felhasználták a National War Academy oktatási tematikájában, valamint a katonai tervezési körökben.

Több kapcsolódó részlet is érdekessé teszi a "kivitelezést". A nyugati sajtó alig ad jelentést Líbiáról. Azt akarják, hogy töröljék a memóriát az újabb, "fiatal események" és törölje az összes nyomát a bűncselekményeknek. Muammar Kadhafi és partnerei összesen 150 milliárd dollárt helyeztek el a világ különböző részein bankszámlákon. Miután az úgynevezett "líbiai forradalom" , amely valójában egy támadás volt a City of London részéről, "befagyasztották" a bankárok ezeket a számlákat. A média mindig így tett, amikor kisajátították Kadhafi milliárdjait a különböző külföldi számlákról. Az orosz szakértő Anatoly Egorin megpróbálta feltérképezni a kérdést a nemrég megjelent könyvében: "Muammar Kadhafi bukása. A líbiai 2011-2012-es események". Hogy némi fényt gyújtson a kérdésben, Egorin leírja a bombázások okozta rendkívüli károkat Líbiában, rámutatva, hogy repüléstilalmi zónát létesítettek azzal a céllal, hogy képesek legyenek bombázni. Hét hónapig vezetett az Egyesült Államok légiereje és a NATO 30.000 küldetést, köztük 10.000 támadást, beleértve a több mint 40 000 bombát és rakétát. Egorin még mindig Kadhafi milliárdjainak nyomait keresi. A pénz eltűnt. Hivatalosan befagyasztották, de valójában ellopták, a Nyugat lopta el.

"A kaotikus líbiai helyzet lehetővé tette, hogy bárki ellopja amit akar. A Nyugat már ismerte ezt nagyon jól, de nem tett semmit. Tehetünk a szavak mellé tényeket, és a Central Bank of Líbia egykori vezetői is tanúsítják, hogy .... A 150 milliárd dollár nem volt ... az alapokat lopták el az anarchia időszakában ..... volt egy csomó pénzt, és a líbiai "forradalmárok", még külföldre is költöztették ..... Amikor a Nyugat bombázta Líbiát, mondták a nyugati politikusok, ez lehetséges, mint a támogatás a líbiaiak felé, hogy megdöntsék a zsarnokot, és létrehozzák a demokráciát ... Kiderül, hogy ezek a szavak tiszta demagógiát takarnak. Az igazi szándéka a Nyugatnak, hogy ellopja a gazdag Líbia vagyonát."

Tény, hogy a pénz a Kadhafi számlákról, csak egy viszonylag kis része a nagy fogásnak. Nagyobb falatok is voltak, mert átvette a líbiai központi bankot a nemzetközi pénzügyi maffia Londonban, és a profit-maximalizáló kizsákmányolása a líbiai gáz, olaj, vízkészleteknek és egyéb természeti erőforrásoknak, a pénzügyi maffia vállalatai által.
Ezek a monetáris zsákmány-áruk csak azt jelentik, hogy egy nagyobb társaság felzabálja, azaz átalakítja a Közel-Keletet és Észak-Afrikát (Nagy Közel-Kelet), hogy létrehozza Nagy Izraelt a Yinon terv alapján.

A keresztény közösségek kihalása a Közel-Keleten

Nem véletlen, hogy a kopt keresztények Egyiptom előtti zavargásai Líbiában és egyidejűleg a népszavazás Szudánban volt a támadások célja. Az sem véletlen, hogy az iraki keresztények, az egyik legrégebbi templomából a világon, kénytelenek voltak száműzetésbe menni és ősi hazájuk Irak elhagyására. Párhuzamosan az iraki keresztények kivonulásával, amelyet amerikai és brit katonák vigyázó szeme kísért, a negyedek átkerültek Bagdadba a muszlimokhoz, ahol erőszakra kényszerítették a síita és szunnita csoportok és a halálcsapatok, hogy ne keverjük össze formában és minőségben, de mind ide tartozó külön enklávékban.
Továbbá, ennek a megközelítésnek az átfogó stratégiája kapcsolódik a Yinon Tervhez a régió átalakulásának részeként.

Iránban, az izraeliek hiába próbálták meggyőzni az iráni zsidó közösséget, hogy elhagyja az országot. Irán zsidó lakossága a második legnagyobb zsidó közösség a Közel-Keleten, és ez a legrégebbi zsidó közösség a világ töretlen zsidó hagyományaiban. Az iráni zsidók a muzulmánokkal, keresztény polgárokkal, az irániakkal szoros kapcsolatot tartanak fent, ahogy szülőföldjükkel is. Az ötlet, hogy most át kellene helyezni Izraelbe őket, csak azért mert zsidók, abszurdnak tűnik a számukra. Mellesleg, amúgy is meg vannak elégedve az iráni kormánnyal, és néppel kapcsolatos viszonyukkal. Igaz ezek igazi zsidók, nem kazárok.
Libanonban, Izraelben próbálták a szektás feszültségeket, a különböző keresztény és muzulmán csoportok között, és a drúzoknál is felpiszkálni. Libanon egy ugródeszka. Szíriát és felosztását különböző államokra, eszközeként tartják számon. Szíriában a fragmentáció kisebb szektás arab államokba szervezett. A "a Yinon terv mögött" szándékozzák Libanon és Szíria szintjén végrehajtani, vallási, felekezeti, identitási, szunnitákra, síitákra, muzulmánokra, keresztényekre és drúzokra osztva a különböző államokban. Az is cél, hogy kivonják a keresztényeket Szíriából...

Washington, Tel Aviv és Brüsszel szeretné elérni a keresztények elvándorlását a Közel-Keletről. A jelentések szerint Sárkozy Rai pátriárkának bejelentette Párizsban, hogy a keresztény közösségek dolgát rendezni kívánják az Unióban. Ez minden, csak nem egy nagylelkű javaslat. Ez egy pofon. A hatalom szándékosan megteremtette azokat a feltételeket, amelyek elvezettek a kiutasításhoz és kiirtáshoz, az ősidők óta a Közel-Keleten élő keresztény közösségek számára. A keresztény közösségek letelepítési tervei mögött a nyilvánvaló cél, hogy az arab országok ily módon kizárólag muszlim országok legyenek. Ez ismét összhangban van a Yinon tervvel. Talán nem meglepő, hogy a korrupt Vatikán nem emeli fel a hangját a jelenlegi keresztény mészárlások ellen Szíriában...

Afrika rediviziója: A Yinon terv végrehajtása ...

Ugyanebben az összefüggésben, mint a Közel-Kelet szektás felosztása, az izraeliek szintén azt tervezik, hogy átalakítják Afrikát három kritérium alapján: (1) etnikai-nyelvi kritériumok, (2) bőr szín, és (3) vallás. Úgy tűnik, hogy azt gondolják, egy körzetet Afrikában úgy hívnának, "fekete-Afrika" és "nem-fekete-afrikai", az északi részen. Ez nagyjából azt jelenti, egy része Afrikának "feketékből" és "arabokból" állna. Ez miatti a folyamatos erőfeszítés, hogy megakadályozzák a közös arab-afrikai identitás kialakulását.


A hosszú távú cél mögött is abszurd identitási konfliktusok, egy "afrikai" Dél-Szudánban, és egy "arab" észak-szudáni áll, amely felidézi újra és újra az ellentéteket. Emiatt a fekete líbiaiak voltak a célpontjai a "színes tisztogatásnak". Az arab identitás Észak-Afrikában el lesz vágva a saját afrikai identitásától. Ugyanakkor erőfeszítéseket tesznek a számszerűen nagy csoport, a "fekete arabok" felszámolására, így egy világos vonalként alakul ki "Fekete-Afrika", és egy új, "nem-Fekete-Afrika".


Ugyanebben az összefüggésben feszültségeket szítanak az afrikai muzulmánok és keresztények között. Szudán és Nigéria esetében további szakadások és konfliktusok termelődnek. Ezek a faji, bőrszín szerinti, vallási, etnikai és nyelvi eltérőségek előmozdítják a viszályt, széthúzást szítanak Afrikában, beültetett részeként egy átfogó stratégiának, ami szerint szeretnék Észak-Afrikát leválasztani a többi kontinensről...

Ugyanezeket a törekvéseket lehet megfigyelni Európával kapcsolatban is. Az egységes nemzetállamokat betelepített, főleg muszlim népességgel, de a meglévő etnikumok felhasználásával is szét akarják aprózni, a tagállamokban keltett belső feszültségekkel. Itthon nem véletlenül rikoltoznak a zsidó vezetésű pártok, Európának is megvan a maga "Yinon terve", és ennek a tervnek a végrehajtása érdekében "sújtja" a cigányságot a pozitív diszkrimináció, mintahogy a szándékosan félreértelmezett "antiszemitizmus" ellen is kazár, tehát nem sémi zsidók tüntetnek. De "jobb helyeken", tehát nem Magyarországon, az ilyen tüntetéseken nem a vélt diszkrimináció "áldozatai" szoktak szimpátiatüntetést tartani maguk mellett...

  Hozzászólások
#31 | Merkurius - 2012.12.21. 00:45:11
#32 | Merkurius - 2012.12.21. 00:51:37
#33 | Hegel - 2012.12.21. 11:16:33
Spari ujra trehányan másoltál ide! Légyszives ne ird hittel szeretettel soha addig amig nem veszed figyelembe az utánad olvasókat!

Ha tisztelem a másik embert akkor a krixkraxokat kijavitom ujra szerkesztéssel!

Tudod nem haragból irom hanem érted hogy ne bánthassanak mások ezért.
Elég idős iskolás vagy ahhoz hogy erről NE feledkezz el.
Másik tiszteld meg Tulok munkáját (portálfenntartása) hogy nem hányod tele az oldalát.

Szia.Angry

A tanitónéni!Cool
#34 | spartakusz - 2012.12.21. 11:34:03
RENDBE VAN TANÍTÓNÉNI - TÖRLÖM A POSTA OLDALON MEGVAN MÁR JAVÍTVA - KEVÉS VOLT AZ IDŐM - HA KIFOGÁSNAK ELFOGADOD

AZ ÚTMUTATÓ...
#35 | Krisi - 2012.12.22. 01:51:15
Merkurius:
Igen,csak ezt meg kevesen ertik,mert ok meg mindig az "anyagiassa" tett emberben hisznek.No meg az "EZO"-nak.
De biztato ez a zene:
http://www.youtub...r_embedded
...es meg jo hir is olvashato:
" Üzenetet küldött, amiből egyértelmű, hogy ép az elméje és kitart odabent, (nem tudták 10 IQ-ra szedálni )
"tartsatok ki"; üzeni! "
http://tempohirek...admore=637

Aldott,bekes,MAGYAR kerecsent/karacsonyt minden tisztalelku embernek!
Kedves Tulok es Tarsai!Koszonom a sok,tartalmas,igaz ismeretterjeszto cikket; jo szot,magyar erzest!

krisi,Smile
#36 | spartakusz - 2012.12.23. 04:27:55
#37 | Hegel - 2012.12.23. 11:07:40
Spari nagykamu oldalak ezek! Hazudozással vannak tele Mohácsi akkor bizony a magyarokat rassziztázta obégatva, ergó fizetett hangadó!

Az a csótányék idejében volt na hogyé kell egymást sárdobálni? Nem mintha nem volna benne igazság nade? Összevissza hazudoznak..

Mikor kért mohácsi a magyaroktól bocsánatot a akkori kijelentéséért? - ahogy a többi vérszivó se soha!Sad
#38 | spartakusz - 2012.12.23. 18:33:20
Kedves HEGEL, lehet, hogy igazad van sőt biztos, ha ez a kuruc hír igaz, szívatják a magyarokat -
pont:
http://kuruc.info...

ha nem ad érthető magyarázatot, amit figyelemmel kísérek - következménye lesz - részemről..

az útmutató...
ui: piskóta bekeményített - a körön kívül annyi...
#39 | spartakusz - 2012.12.26. 07:40:37
http://kuruc.info...

"a magyar - hun magot nem lehet kipusztítani, egyenlőre. Fajok kipusztulást sok tényező okozza, alapvetően a táplálék láncban keletkező hiány és annak megszakadása..." ember magot a nő nem tud elvetni..." ezért nevezik a férfit a teremtés koronájának...

ha nem találod a hozzá szólásom jelezd vissza nekem légy-szíves - akkor ide másolom
az

útmutató

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum