NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A Yinon terv
A Yinon tervA Yinon Terv izraeli strat√©giai terv (egy Bernard Lewis terv, vagy a Nagy-K√∂zel-Keleti terv), hogy biztos√≠tsa Izrael f√∂l√©ny√©t, √©s folytat√°sa a brit strat√©giai c√©l√ļ tervez√©st. Azt k√∂veteli √©s ragaszkodik hozz√°, hogy Izrael geopolitikai k√∂rnyezete r√©v√©n kialak√≠tsa a K√∂zel-Kelet balk√°niz√°ci√≥j√°t √©s az arab √°llamok √°talakuljanak kisebb √©s gyeng√©bb √°llami strukt√ļr√°kk√°. Izraeli strat√©g√°k Irakot l√°tt√°k a legnagyobb strat√©giai kih√≠v√°snak az arab √°llamok k√∂z√∂tt. Ez√©rt Irak volt a k√∂zpontja a K√∂zel-Kelet balk√°niz√°ci√≥j√°nak az arab vil√°gban. A Yinon terv alapj√°n az izraeli strat√©g√°k megtervezt√©k Irak feloszt√°s√°t egy kurd √°llam √©s k√©t arabnak - nevezett √°llam - a s√≠ita √©s a szunnita √°llamokra. Az els√Ķ l√©p√©s ezek v√©grehajt√°s√°ra vonatkoz√≥ terveket kialak√≠tva ker√ľlt sor az Irak √©s Ir√°n k√∂z√∂tti h√°bor√ļra, amely m√°r a Yinon Terv r√©sze volt (ezt a strat√©giai dokumentumot nevezt√©k el a szerz√Ķr√Ķl, Oded Yinonr√≥l, egy magas beoszt√°s√ļ alkalmazottj√°r√≥l az izraeli k√ľl√ľgyminiszt√©riumnak, aki ezt k√∂zz√© tette 1982-ben)

Az Atlanti-√©s az Amerikai Fegyveres Er√Ķk Lapj√°ban megjelentek 2006-ban a sz√©les k√∂r√Ľ r√©szletek, mely fogalmak a Yinon tervre √©p√ľlnek. Ez, emellett egy h√°romoldal√ļ iraki, vagy m√°s n√©ven a "Biden terv". A jelenlegi amerikai aleln√∂k Joe Biden el√Ķir√°nyozta √©s folytatta a Yinon terv √°ltal is tartalmazott bont√°s√°t Libanonnak, Egyiptomnak √©s Sz√≠ri√°nak. A fragment√°ci√≥ban Ir√°n, T√∂r√∂korsz√°g, Szom√°lia √©s Pakiszt√°n is illeszkedik a koncepci√≥ba, amely k√∂veti ezt a politik√°t. Ezenk√≠v√ľl t√°mogatja a Yinon terv ind√≠tv√°nyait (a megl√©v√Ķ √°llami strukt√ļr√°k) √Čszak-Afrik√°ban, amely azt j√≥solja, hogy Egyiptomb√≥l, √°tterjed Szud√°nra, L√≠bi√°ra √©s a t√∂bbi r√©gi√≥ra is. Ezt h√≠vj√°k egyesek t√©vesen, vagy a m√©dia √°ltal megt√©vesztve "Arab Tavasznak".


"Nagy-K√∂zel-Kelet", Bernard Lewis terv √©s Yinon terv √∂sszege √©s c√©lja ugyanaz: El√Ķseg√≠teni a balkaniz√°l√≥d√°st a muzulm√°n √°llamok k√∂z√∂tt.
- Megjegyz√©s: A fenti t√©rk√©pet Ralph Peters ezredes rajzolta. Ezt a t√©rk√©pet tett√©k k√∂zz√© a fegyveres er√Ķk 2006 j√ļnius√°ban Peters nyugalmazott ezredes r√©v√©n, az amerikai National Academy War r√©sz√©r√Ķl. (Copyright Ralph Peters alezredes 2006.). B√°r a t√©rk√©p nem hivatalosan t√ľkr√∂zi a Pentagon doktr√≠n√°it, m√°r haszn√°lj√°k a magas rang√ļ katonatisztek k√©pz√©si programja keret√©ben a NATO V√©delmi Koll√©gium√°n√°l. Ezt a t√©rk√©pet, valamint m√°s hasonl√≥ t√©rk√©peket, m√°r val√≥sz√≠n√Ľleg felhaszn√°lt√°k a National War Academy oktat√°si tematik√°j√°ban, valamint a katonai tervez√©si k√∂r√∂kben.

T√∂bb kapcsol√≥d√≥ r√©szlet is √©rdekess√© teszi a "kivitelez√©st". A nyugati sajt√≥ alig ad jelent√©st L√≠bi√°r√≥l. Azt akarj√°k, hogy t√∂r√∂lj√©k a mem√≥ri√°t az √ļjabb, "fiatal esem√©nyek" √©s t√∂r√∂lje az √∂sszes nyom√°t a b√Ľncselekm√©nyeknek. Muammar Kadhafi √©s partnerei √∂sszesen 150 milli√°rd doll√°rt helyeztek el a vil√°g k√ľl√∂nb√∂z√Ķ r√©szein banksz√°ml√°kon. Miut√°n az √ļgynevezett "l√≠biai forradalom" , amely val√≥j√°ban egy t√°mad√°s volt a City of London r√©sz√©r√Ķl, "befagyasztott√°k" a bank√°rok ezeket a sz√°ml√°kat. A m√©dia mindig √≠gy tett, amikor kisaj√°t√≠tott√°k Kadhafi milli√°rdjait a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ k√ľlf√∂ldi sz√°ml√°kr√≥l. Az orosz szak√©rt√Ķ Anatoly Egorin megpr√≥b√°lta felt√©rk√©pezni a k√©rd√©st a nemr√©g megjelent k√∂nyv√©ben: "Muammar Kadhafi buk√°sa. A l√≠biai 2011-2012-es esem√©nyek". Hogy n√©mi f√©nyt gy√ļjtson a k√©rd√©sben, Egorin le√≠rja a bomb√°z√°sok okozta rendk√≠v√ľli k√°rokat L√≠bi√°ban, r√°mutatva, hogy rep√ľl√©stilalmi z√≥n√°t l√©tes√≠tettek azzal a c√©llal, hogy k√©pesek legyenek bomb√°zni. H√©t h√≥napig vezetett az Egyes√ľlt √Āllamok l√©giereje √©s a NATO 30.000 k√ľldet√©st, k√∂zt√ľk 10.000 t√°mad√°st, bele√©rtve a t√∂bb mint 40 000 bomb√°t √©s rak√©t√°t. Egorin m√©g mindig Kadhafi milli√°rdjainak nyomait keresi. A p√©nz elt√Ľnt. Hivatalosan befagyasztott√°k, de val√≥j√°ban ellopt√°k, a Nyugat lopta el.

"A kaotikus l√≠biai helyzet lehet√Ķv√© tette, hogy b√°rki ellopja amit akar. A Nyugat m√°r ismerte ezt nagyon j√≥l, de nem tett semmit. Tehet√ľnk a szavak mell√© t√©nyeket, √©s a Central Bank of L√≠bia egykori vezet√Ķi is tan√ļs√≠tj√°k, hogy .... A 150 milli√°rd doll√°r nem volt ... az alapokat lopt√°k el az anarchia id√Ķszak√°ban ..... volt egy csom√≥ p√©nzt, √©s a l√≠biai "forradalm√°rok", m√©g k√ľlf√∂ldre is k√∂lt√∂ztett√©k ..... Amikor a Nyugat bomb√°zta L√≠bi√°t, mondt√°k a nyugati politikusok, ez lehets√©ges, mint a t√°mogat√°s a l√≠biaiak fel√©, hogy megd√∂nts√©k a zsarnokot, √©s l√©trehozz√°k a demokr√°ci√°t ... Kider√ľl, hogy ezek a szavak tiszta demag√≥gi√°t takarnak. Az igazi sz√°nd√©ka a Nyugatnak, hogy ellopja a gazdag L√≠bia vagyon√°t."

T√©ny, hogy a p√©nz a Kadhafi sz√°ml√°kr√≥l, csak egy viszonylag kis r√©sze a nagy fog√°snak. Nagyobb falatok is voltak, mert √°tvette a l√≠biai k√∂zponti bankot a nemzetk√∂zi p√©nz√ľgyi maffia Londonban, √©s a profit-maximaliz√°l√≥ kizs√°km√°nyol√°sa a l√≠biai g√°z, olaj, v√≠zk√©szleteknek √©s egy√©b term√©szeti er√Ķforr√°soknak, a p√©nz√ľgyi maffia v√°llalatai √°ltal.
Ezek a monet√°ris zs√°km√°ny-√°ruk csak azt jelentik, hogy egy nagyobb t√°rsas√°g felzab√°lja, azaz √°talak√≠tja a K√∂zel-Keletet √©s √Čszak-Afrik√°t (Nagy K√∂zel-Kelet), hogy l√©trehozza Nagy Izraelt a Yinon terv alapj√°n.

A keresztény közösségek kihalása a Közel-Keleten

Nem v√©letlen, hogy a kopt kereszt√©nyek Egyiptom el√Ķtti zavarg√°sai L√≠bi√°ban √©s egyidej√Ľleg a n√©pszavaz√°s Szud√°nban volt a t√°mad√°sok c√©lja. Az sem v√©letlen, hogy az iraki kereszt√©nyek, az egyik legr√©gebbi templom√°b√≥l a vil√°gon, k√©nytelenek voltak sz√°m√Ľzet√©sbe menni √©s √Ķsi haz√°juk Irak elhagy√°s√°ra. P√°rhuzamosan az iraki kereszt√©nyek kivonul√°s√°val, amelyet amerikai √©s brit katon√°k vigy√°z√≥ szeme k√≠s√©rt, a negyedek √°tker√ľltek Bagdadba a muszlimokhoz, ahol er√Ķszakra k√©nyszer√≠tett√©k a s√≠ita √©s szunnita csoportok √©s a hal√°lcsapatok, hogy ne keverj√ľk √∂ssze form√°ban √©s min√Ķs√©gben, de mind ide tartoz√≥ k√ľl√∂n enkl√°v√©kban.
Továbbá, ennek a megközelítésnek az átfogó stratégiája kapcsolódik a Yinon Tervhez a régió átalakulásának részeként.

Ir√°nban, az izraeliek hi√°ba pr√≥b√°lt√°k meggy√Ķzni az ir√°ni zsid√≥ k√∂z√∂ss√©get, hogy elhagyja az orsz√°got. Ir√°n zsid√≥ lakoss√°ga a m√°sodik legnagyobb zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g a K√∂zel-Keleten, √©s ez a legr√©gebbi zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g a vil√°g t√∂retlen zsid√≥ hagyom√°nyaiban. Az ir√°ni zsid√≥k a muzulm√°nokkal, kereszt√©ny polg√°rokkal, az ir√°niakkal szoros kapcsolatot tartanak fent, ahogy sz√ľl√Ķf√∂ldj√ľkkel is. Az √∂tlet, hogy most √°t kellene helyezni Izraelbe √Ķket, csak az√©rt mert zsid√≥k, abszurdnak t√Ľnik a sz√°mukra. Mellesleg, am√ļgy is meg vannak el√©gedve az ir√°ni korm√°nnyal, √©s n√©ppel kapcsolatos viszonyukkal. Igaz ezek igazi zsid√≥k, nem kaz√°rok.
Libanonban, Izraelben pr√≥b√°lt√°k a szekt√°s fesz√ľlts√©geket, a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ kereszt√©ny √©s muzulm√°n csoportok k√∂z√∂tt, √©s a dr√ļzokn√°l is felpiszk√°lni. Libanon egy ugr√≥deszka. Sz√≠ri√°t √©s feloszt√°s√°t k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √°llamokra, eszk√∂zek√©nt tartj√°k sz√°mon. Sz√≠ri√°ban a fragment√°ci√≥ kisebb szekt√°s arab √°llamokba szervezett. A "a Yinon terv m√∂g√∂tt" sz√°nd√©kozz√°k Libanon √©s Sz√≠ria szintj√©n v√©grehajtani, vall√°si, felekezeti, identit√°si, szunnit√°kra, s√≠it√°kra, muzulm√°nokra, kereszt√©nyekre √©s dr√ļzokra osztva a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √°llamokban. Az is c√©l, hogy kivonj√°k a kereszt√©nyeket Sz√≠ri√°b√≥l...

Washington, Tel Aviv √©s Br√ľsszel szeretn√© el√©rni a kereszt√©nyek elv√°ndorl√°s√°t a K√∂zel-Keletr√Ķl. A jelent√©sek szerint S√°rkozy Rai p√°tri√°rk√°nak bejelentette P√°rizsban, hogy a kereszt√©ny k√∂z√∂ss√©gek dolg√°t rendezni k√≠v√°nj√°k az Uni√≥ban. Ez minden, csak nem egy nagylelk√Ľ javaslat. Ez egy pofon. A hatalom sz√°nd√©kosan megteremtette azokat a felt√©teleket, amelyek elvezettek a kiutas√≠t√°shoz √©s kiirt√°shoz, az √Ķsid√Ķk √≥ta a K√∂zel-Keleten √©l√Ķ kereszt√©ny k√∂z√∂ss√©gek sz√°m√°ra. A kereszt√©ny k√∂z√∂ss√©gek letelep√≠t√©si tervei m√∂g√∂tt a nyilv√°nval√≥ c√©l, hogy az arab orsz√°gok ily m√≥don kiz√°r√≥lag muszlim orsz√°gok legyenek. Ez ism√©t √∂sszhangban van a Yinon tervvel. Tal√°n nem meglep√Ķ, hogy a korrupt Vatik√°n nem emeli fel a hangj√°t a jelenlegi kereszt√©ny m√©sz√°rl√°sok ellen Sz√≠ri√°ban...

Afrika rediviziója: A Yinon terv végrehajtása ...

Ugyanebben az √∂sszef√ľgg√©sben, mint a K√∂zel-Kelet szekt√°s feloszt√°sa, az izraeliek szint√©n azt tervezik, hogy √°talak√≠tj√°k Afrik√°t h√°rom krit√©rium alapj√°n: (1) etnikai-nyelvi krit√©riumok, (2) b√Ķr sz√≠n, √©s (3) vall√°s. √ögy t√Ľnik, hogy azt gondolj√°k, egy k√∂rzetet Afrik√°ban √ļgy h√≠vn√°nak, "fekete-Afrika" √©s "nem-fekete-afrikai", az √©szaki r√©szen. Ez nagyj√°b√≥l azt jelenti, egy r√©sze Afrik√°nak "feket√©kb√Ķl" √©s "arabokb√≥l" √°llna. Ez miatti a folyamatos er√Ķfesz√≠t√©s, hogy megakad√°lyozz√°k a k√∂z√∂s arab-afrikai identit√°s kialakul√°s√°t.


A hossz√ļ t√°v√ļ c√©l m√∂g√∂tt is abszurd identit√°si konfliktusok, egy "afrikai" D√©l-Szud√°nban, √©s egy "arab" √©szak-szud√°ni √°ll, amely felid√©zi √ļjra √©s √ļjra az ellent√©teket. Emiatt a fekete l√≠biaiak voltak a c√©lpontjai a "sz√≠nes tisztogat√°snak". Az arab identit√°s √Čszak-Afrik√°ban el lesz v√°gva a saj√°t afrikai identit√°s√°t√≥l. Ugyanakkor er√Ķfesz√≠t√©seket tesznek a sz√°mszer√Ľen nagy csoport, a "fekete arabok" felsz√°mol√°s√°ra, √≠gy egy vil√°gos vonalk√©nt alakul ki "Fekete-Afrika", √©s egy √ļj, "nem-Fekete-Afrika".


Ugyanebben az √∂sszef√ľgg√©sben fesz√ľlts√©geket sz√≠tanak az afrikai muzulm√°nok √©s kereszt√©nyek k√∂z√∂tt. Szud√°n √©s Nig√©ria eset√©ben tov√°bbi szakad√°sok √©s konfliktusok termel√Ķdnek. Ezek a faji, b√Ķrsz√≠n szerinti, vall√°si, etnikai √©s nyelvi elt√©r√Ķs√©gek el√Ķmozd√≠tj√°k a visz√°lyt, sz√©th√ļz√°st sz√≠tanak Afrik√°ban, be√ľltetett r√©szek√©nt egy √°tfog√≥ strat√©gi√°nak, ami szerint szeretn√©k √Čszak-Afrik√°t lev√°lasztani a t√∂bbi kontinensr√Ķl...

Ugyanezeket a t√∂rekv√©seket lehet megfigyelni Eur√≥p√°val kapcsolatban is. Az egys√©ges nemzet√°llamokat betelep√≠tett, f√Ķleg muszlim n√©pess√©ggel, de a megl√©v√Ķ etnikumok felhaszn√°l√°s√°val is sz√©t akarj√°k apr√≥zni, a tag√°llamokban keltett bels√Ķ fesz√ľlts√©gekkel. Itthon nem v√©letlen√ľl rikoltoznak a zsid√≥ vezet√©s√Ľ p√°rtok, Eur√≥p√°nak is megvan a maga "Yinon terve", √©s ennek a tervnek a v√©grehajt√°sa √©rdek√©ben "s√ļjtja" a cig√°nys√°got a pozit√≠v diszkrimin√°ci√≥, mintahogy a sz√°nd√©kosan f√©lre√©rtelmezett "antiszemitizmus" ellen is kaz√°r, teh√°t nem s√©mi zsid√≥k t√ľntetnek. De "jobb helyeken", teh√°t nem Magyarorsz√°gon, az ilyen t√ľntet√©seken nem a v√©lt diszkrimin√°ci√≥ "√°ldozatai" szoktak szimp√°tiat√ľntet√©st tartani maguk mellett...

  HozzŠszůlŠsok
#1 | 328 - 2012.12.14. 12:39:10
Ez a strat√©gia azt is megoldja √ļgymond, hogy f√Ķleg libanoni √∂rm√©ny kol√≥nia elt√°vozzon, els√Ķsorban az egyes√ľlt √°llamokba √©s Franciaorsz√°gba ahol √©rtelmis√©gik√©nt hasznos√≠tj√°k magukat... az ir√°ni √∂rm√©nyek √©s egy√©b nemzetis√©gek ezt nem teszik meg..
#2 | spartakusz - 2012.12.14. 12:48:35
sZEVASZTOK!

bIZONY - AZ H√ĀT ISZONY - m√©g is helyt kell adni annak a felismer√©snek, hogy az√©rt apr√≥zza el - /mindent/ mert a nagy egys√©get nem tudn√° uralni - /Magyarorsz√°ggal is az√©rt tette/ meg az √©let ter√ľlet√©n minden hol - a v√°ros nagys√°g√°t az√©rt tudja uralni mert azok "kalitk√°k" kez√©ben vannak a csapok, akkor nyit meg z√°r amikor akar...

Sz√≥val csak azt akartam mondani - √≠rni, hogy nem v√©letlen amit m√°r le√≠rtam - illetve amit √ľzenetk√©nt kaptam - nem szabad egym√°s ellen hangol√≥dnunk - sem nemzet a nemzet ellen, sem vall√°s a vall√°s ellen - - nem szabad cig√°nyozni nem szabad zsid√≥zni - meg stb. - mert ezzel √Ķket seg√≠ts√ľk - hatalmaskod√°sukat - de kiket is? Kaz√°rok - √≠rod Kedves Tulok de kik azok? KIK AZOK, hogy ilyen hatalommal √©s t√∂retlen folyamattal hatalmaskodnak t√∂bb milli√°rd ember felett -
na j√≥ romai birodalom - csak m√°s k√©p nevezi - MA .- de k√∂ny√∂rg√∂m a hun birodalom hol van? akkor HOL VAN AMIKOR M√ĀR √ćGY ELPOF√ĀTLANKODOTT - √ćRTJA M√ĀR L√ĀTV√ĀNYOSAN NEM IS FEDVE REJTVE NYILV√ĀNOSAN... TESTV√ČREINKET!

Nem k√©ne m√°r oda baszni nekik - ak√°r tud√°ssal ak√°r er√Ķszakkal - mint a gyereknek ha rosszat csin√°l?
De igen oda kell - ez a véleményem...

becs√ľlettel , hittel √©s tud√°ssal -

ha nem megy - akkor er√Ķszakkal:
spari...
ui: 139 nemzet - régen 106 volt a hun szövetségben... mire vársz?
#3 | Tulok - 2012.12.14. 17:46:24
Dani! Ir√°nban, most a "kiemelt tolerancia" miatt √∂rm√©ny, kurd, zsid√≥ egyar√°nt j√≥l √©rzi mag√°t. Ahmedinezsad gondoskodik arr√≥l, hogy Ir√°n az ide√°lis t√∂bb nemzet√Ľ, de egy√ľtt √©l√Ķ √©s gondolkod√≥ √°llam mintap√©ld√°j√°t szolg√°ltassa. Viszont a sz√≠npad m√∂g√© is kell l√°tni. Val√≥j√°ban nem c√©l fekete-Afrika, de az arab K√∂zel-Kelet √°trendez√©s ut√°ni megtart√°sa sem. Az 'Angolsz√°sz misszi√≥ szerint" csak zanz√°s√≠tani kell, vagyis egy helyre kell koncentr√°lni a kiirtand√≥ etnikumokat. Nem kicsi √°llamok l√©trehoz√°sa, hanem hatalmas, egy helyre koncentr√°lt hal√°lt√°borok l√©trehoz√°sa a c√©l. T√∂bbek k√∂zt Izrael is az...

Spari! A kaz√°r egy kam√©leon. Ha kell arab √©s muszlim, ha kell zsid√≥, ha kell magyar helyett√ľnk, de legbel√ľl csak cionista (a fels√Ķ vezet√©s), aki csak a saj√°t haszn√°ra gondol, √©s mindent √©s mindenkit k√©pes "fel√°ldozni" ennek √©rdek√©ben. A "fel√°ldoznit" nem v√©letlen√ľl √≠rtam id√©z√Ķjelbe, mert igaz√°b√≥l √°ldozatot nem hoz, csak mag√°√©rt √©s c√©lja el√©r√©s√©√©rt, √©s ebben m√©g a rokonai sem tartoznak bele a kiv√©telek sor√°ba...
#4 | spartakusz - 2012.12.14. 18:29:07
Tulok!

Ez sz√∂rny√Ľ! Ez akkor a GATT.-ot is fel√ľlm√ļl√≥ mag√°n gy√ľlev√©sz k√∂zt√∂rv√©nyes az eg√©sz-vil√°gra potenci√°lis vesz√©lyt jelent√Ķ banda, a maffi√°t is fel√ľl m√ļlva...

aki nem tudn√°: a gatt Gener√°l Agreement on Tariffs and Trade ---- az ENSZ keret√©ben m√Ľk√∂d√Ķ nemzetk√∂zi v√°m- √©s kereskedelmi egyezm√©ny nev√©nek r√∂vid√≠t√©se...

Becs√ľlettel, hittel √©s tud√°ssal:
spari...
ui: h√°t ezeknek mondom nem gattot kell adni hanem mattot...
#5 | spartakusz - 2012.12.14. 18:32:58
bocs m√©g annyit - ha nem adunk nekik mattot - senki √≠rd √©s mond senki sincs biztons√°gban... rajtuk k√≠v√ľl!
#6 | KI-Takarito - 2012.12.14. 22:43:12
Kedves Mag-ma - mi Mindny√°jatok . Ne Gy√ľl√∂lk√∂djetek mert a mi er√Ķnk a SZERETETT , amivel t√°vol tartjuk √Ķket magunktol +kez√ľnk a ravaszon-r√≥k√°stul ravaszon figyelve , mikor l√©pnek bele a verembe s tehet√ľnk f√∂ldet a tetemre. Hogy vissza hivjuk a TEREMT√ĖT -e √Ķsi igaz MU-ra MO-ra - helyre.Sad
#7 | Tulok - 2012.12.15. 14:35:36
Spari! A maffia, orsz√°gt√≥l √©s identit√°st√≥l f√ľgg√Ķen az adott nemzetis√©gi korm√°ny alkalmazottja. A helyzet val√≥ban sz√∂rny√Ľ, de ebben rejlik a megold√°s is...
Mattot adni csak biztos logikai és ismereti háttérrel lehet. Amíg ez nincs meg, csak vagdalkozunk...

Ki-takar√≠t√≥! Nem gy√Ľl√∂l√∂m a diszn√≥t, csak meg akarom enni, mert √©hes vagyok. A biol√≥giai sz√ľks√©glet, √©s a moh√≥s√°g k√∂z√∂tt nagy az k√ľl√∂nbs√©g. Hogy ravasz lehess, kev√©s, hogy azt hiszed, az vagy, a "Puding pr√≥b√°ja az ev√©s..."
#8 | spartakusz - 2012.12.15. 17:38:12
Hogy lehets√©ges, hogy harminc orsz√°g 150 politikusa bele ugat a magyar bel√ľgybe? Tal√°n ez is a terv r√©sze a fenti cikk √©rtelmez√©s√©ben - olvasom a :

link:
http://www.gondol...tasat.html

itt már nem bírta be írtam gondolataimat ami eszembe jutott:Megoszt√°s a Facebookon

http://kuruc.info...
Kriszti√°n Farkas · Kiemelt hozz√°sz√≥l√≥ · B√°nki Don√°t M√Ľszaki F√Ķiskola
Any√°tok *aha* besz√©ltek a szavaz√≥itok nev√©ben, napontan besz√©lek n√©met bar√°tokkal, kivan a t√∂k√ľk a zsid√≥kkal, meg a seggnyal√≥ korm√°nnyal is!!!!
V√°lasz · 14 · Tetszik · Bejegyz√©s k√∂vet√©se · kb. egy √≥r√°ja
L√°szl√≥ Kiss · B√°zakerettye, Zala, Hungary
Szevasztok!

T√ļl j√≥ra siker√ľlt a "sz√≠ndarab" eml√©keztek - √≠rtam a k√©p √©s sz√°m misztik√°j√°t "tejet iszik a teh√©n, m√©g a lila teh√©n" Gy√∂ngy√∂si √ļrnak s√ľrg√Ķsen feljelent√©st kell tenni a bag√°zs ellen k√©p√©nek olyan m√©rv√Ľ meggyal√°z√°sa ellen, amivel HITLERREL azonos√≠tott√°k /Hitler bajusz/ - nem titkolt sz√°nd√©kkal, hogy az alv√≥ sz√∂rnyet rekl√°mozz√°k √©s a retteg√©s magv√°t √ļjra friss√≠ts√©k, ami szinte kim√ļlt m√°r haz√°nkban, ami √°ltal el√©rt√©k mint √≠rtam - k√ľl√∂nb√∂z√Ķ n√©pek haragj√°t - NE VIDD EL A BALH√ČT - sz√≥l√≠talak fel - HA R√ĀM HALLGATSZ MEG TESZED...

Ezt nem az√©rt √≠rom, mert f√©ltelek - √©n dr√°ga haz√°m j√≥ √©s becs√ľletes h√≠rnev√©t f√©ltem - amit mindig le ocsm√°nyolt√°k √©s manaps√°g is folyamatosan ocsm√°nyolj√°k - ezek a mocskok.

√Čs v√©g√ľl de nem utols√≥ sorban meg kell hat√°rozni , hogy IZRAEL LAK√ďI KIK - KIK LAKNAK OTT √ČS KI - √ČS MILYEN √ĀLLAMPOLG√ĀRS√ĀGOSOKB√ďL TEV√ēDIK √ĖSSZE

Mint √≠rtam nev√©n kell nevezni a gyermeket - az emberis√©g fenn marad√°s√°nak l√©t k√©rd√©se, hogy tudjuk ki ki csoda - a KAM√ČLEONOKAT EGY NEMZET SEM SZERETI - MERT AZ OKKAL V√ĀLTJA A SZ√ćN√ČT √ČS MI ERRE AZ OKRA K√ćV√ĀNCSIAK VAGYUNK

P U N K T U M !

SPARTAKUSZ

A k√∂zvet√≠t√Ķ √°ltal:

id. Kiss L√°szl√≥ becs√ľlettel, hittel √©s tud√°ssal
V√°lasz · Tetszik · 2 m√°sodperce
Csaba K√©meri · Feliratkoz√°s · Kiemelt hozz√°sz√≥l√≥ · Magyar K√©pz√Ķm√Ľv√©szeti Egyetem
de tonkre tenni, kizsigerelni, leigazni , foldonfutova tenni a teljes orszagot az rendjen van!
V√°lasz · 7 · Tetszik · Bejegyz√©s k√∂vet√©se · kb. egy √≥r√°ja
Kedves mindenki! jó látom, vagy tévedek?
k√ľld√∂m ma 2012.12. 15-√©n 15:38 √≥ra KOR!

BECS√úLETTEL, HITTEL √ČS TUD√ĀSSAL:
SPARI....
#9 | Hegel - 2012.12.15. 18:28:39
Tulok alig v√°rom hogy "sz√©kelyk√©poszt√°t " lehessen f√Ķzni bel√ĶleGrin ...m√°rmint a 'la diszn√≥b√≥l! Mak√≥i hagym√°t al√° csip√Ķs szegedit f√Ķl√©..hmmm!
#10 | KI-Takarito - 2012.12.15. 20:10:27
Kedves Tulok :m√°r 50-ven √©ve eszem a pudingot-√©des , csak m√©gis ut√°na a sz√°m ize keser√ľ . Mert mig √©n prob√°lgatom √Ķk szivj√°k a v√©remet s eszik a lelkemet. Ravaszkodok -ravaszkodok de mit tegyek ha az √©n fajt√°m a j√≥√≥√≥-ra van kodolva . Kitart√°s , az√©rt lehet r√°m sz√°mitani egy kis takarit√°sra hogy rend legyen.Wink

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

Mťg nem ťrtťkeltťk

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum