NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A Yinon terv
A Yinon tervA Yinon Terv izraeli strat√©giai terv (egy Bernard Lewis terv, vagy a Nagy-K√∂zel-Keleti terv), hogy biztos√≠tsa Izrael f√∂l√©ny√©t, √©s folytat√°sa a brit strat√©giai c√©l√ļ tervez√©st. Azt k√∂veteli √©s ragaszkodik hozz√°, hogy Izrael geopolitikai k√∂rnyezete r√©v√©n kialak√≠tsa a K√∂zel-Kelet balk√°niz√°ci√≥j√°t √©s az arab √°llamok √°talakuljanak kisebb √©s gyeng√©bb √°llami strukt√ļr√°kk√°. Izraeli strat√©g√°k Irakot l√°tt√°k a legnagyobb strat√©giai kih√≠v√°snak az arab √°llamok k√∂z√∂tt. Ez√©rt Irak volt a k√∂zpontja a K√∂zel-Kelet balk√°niz√°ci√≥j√°nak az arab vil√°gban. A Yinon terv alapj√°n az izraeli strat√©g√°k megtervezt√©k Irak feloszt√°s√°t egy kurd √°llam √©s k√©t arabnak - nevezett √°llam - a s√≠ita √©s a szunnita √°llamokra. Az els√Ķ l√©p√©s ezek v√©grehajt√°s√°ra vonatkoz√≥ terveket kialak√≠tva ker√ľlt sor az Irak √©s Ir√°n k√∂z√∂tti h√°bor√ļra, amely m√°r a Yinon Terv r√©sze volt (ezt a strat√©giai dokumentumot nevezt√©k el a szerz√Ķr√Ķl, Oded Yinonr√≥l, egy magas beoszt√°s√ļ alkalmazottj√°r√≥l az izraeli k√ľl√ľgyminiszt√©riumnak, aki ezt k√∂zz√© tette 1982-ben)

Az Atlanti-√©s az Amerikai Fegyveres Er√Ķk Lapj√°ban megjelentek 2006-ban a sz√©les k√∂r√Ľ r√©szletek, mely fogalmak a Yinon tervre √©p√ľlnek. Ez, emellett egy h√°romoldal√ļ iraki, vagy m√°s n√©ven a "Biden terv". A jelenlegi amerikai aleln√∂k Joe Biden el√Ķir√°nyozta √©s folytatta a Yinon terv √°ltal is tartalmazott bont√°s√°t Libanonnak, Egyiptomnak √©s Sz√≠ri√°nak. A fragment√°ci√≥ban Ir√°n, T√∂r√∂korsz√°g, Szom√°lia √©s Pakiszt√°n is illeszkedik a koncepci√≥ba, amely k√∂veti ezt a politik√°t. Ezenk√≠v√ľl t√°mogatja a Yinon terv ind√≠tv√°nyait (a megl√©v√Ķ √°llami strukt√ļr√°k) √Čszak-Afrik√°ban, amely azt j√≥solja, hogy Egyiptomb√≥l, √°tterjed Szud√°nra, L√≠bi√°ra √©s a t√∂bbi r√©gi√≥ra is. Ezt h√≠vj√°k egyesek t√©vesen, vagy a m√©dia √°ltal megt√©vesztve "Arab Tavasznak".


"Nagy-K√∂zel-Kelet", Bernard Lewis terv √©s Yinon terv √∂sszege √©s c√©lja ugyanaz: El√Ķseg√≠teni a balkaniz√°l√≥d√°st a muzulm√°n √°llamok k√∂z√∂tt.
- Megjegyz√©s: A fenti t√©rk√©pet Ralph Peters ezredes rajzolta. Ezt a t√©rk√©pet tett√©k k√∂zz√© a fegyveres er√Ķk 2006 j√ļnius√°ban Peters nyugalmazott ezredes r√©v√©n, az amerikai National Academy War r√©sz√©r√Ķl. (Copyright Ralph Peters alezredes 2006.). B√°r a t√©rk√©p nem hivatalosan t√ľkr√∂zi a Pentagon doktr√≠n√°it, m√°r haszn√°lj√°k a magas rang√ļ katonatisztek k√©pz√©si programja keret√©ben a NATO V√©delmi Koll√©gium√°n√°l. Ezt a t√©rk√©pet, valamint m√°s hasonl√≥ t√©rk√©peket, m√°r val√≥sz√≠n√Ľleg felhaszn√°lt√°k a National War Academy oktat√°si tematik√°j√°ban, valamint a katonai tervez√©si k√∂r√∂kben.

T√∂bb kapcsol√≥d√≥ r√©szlet is √©rdekess√© teszi a "kivitelez√©st". A nyugati sajt√≥ alig ad jelent√©st L√≠bi√°r√≥l. Azt akarj√°k, hogy t√∂r√∂lj√©k a mem√≥ri√°t az √ļjabb, "fiatal esem√©nyek" √©s t√∂r√∂lje az √∂sszes nyom√°t a b√Ľncselekm√©nyeknek. Muammar Kadhafi √©s partnerei √∂sszesen 150 milli√°rd doll√°rt helyeztek el a vil√°g k√ľl√∂nb√∂z√Ķ r√©szein banksz√°ml√°kon. Miut√°n az √ļgynevezett "l√≠biai forradalom" , amely val√≥j√°ban egy t√°mad√°s volt a City of London r√©sz√©r√Ķl, "befagyasztott√°k" a bank√°rok ezeket a sz√°ml√°kat. A m√©dia mindig √≠gy tett, amikor kisaj√°t√≠tott√°k Kadhafi milli√°rdjait a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ k√ľlf√∂ldi sz√°ml√°kr√≥l. Az orosz szak√©rt√Ķ Anatoly Egorin megpr√≥b√°lta felt√©rk√©pezni a k√©rd√©st a nemr√©g megjelent k√∂nyv√©ben: "Muammar Kadhafi buk√°sa. A l√≠biai 2011-2012-es esem√©nyek". Hogy n√©mi f√©nyt gy√ļjtson a k√©rd√©sben, Egorin le√≠rja a bomb√°z√°sok okozta rendk√≠v√ľli k√°rokat L√≠bi√°ban, r√°mutatva, hogy rep√ľl√©stilalmi z√≥n√°t l√©tes√≠tettek azzal a c√©llal, hogy k√©pesek legyenek bomb√°zni. H√©t h√≥napig vezetett az Egyes√ľlt √Āllamok l√©giereje √©s a NATO 30.000 k√ľldet√©st, k√∂zt√ľk 10.000 t√°mad√°st, bele√©rtve a t√∂bb mint 40 000 bomb√°t √©s rak√©t√°t. Egorin m√©g mindig Kadhafi milli√°rdjainak nyomait keresi. A p√©nz elt√Ľnt. Hivatalosan befagyasztott√°k, de val√≥j√°ban ellopt√°k, a Nyugat lopta el.

"A kaotikus l√≠biai helyzet lehet√Ķv√© tette, hogy b√°rki ellopja amit akar. A Nyugat m√°r ismerte ezt nagyon j√≥l, de nem tett semmit. Tehet√ľnk a szavak mell√© t√©nyeket, √©s a Central Bank of L√≠bia egykori vezet√Ķi is tan√ļs√≠tj√°k, hogy .... A 150 milli√°rd doll√°r nem volt ... az alapokat lopt√°k el az anarchia id√Ķszak√°ban ..... volt egy csom√≥ p√©nzt, √©s a l√≠biai "forradalm√°rok", m√©g k√ľlf√∂ldre is k√∂lt√∂ztett√©k ..... Amikor a Nyugat bomb√°zta L√≠bi√°t, mondt√°k a nyugati politikusok, ez lehets√©ges, mint a t√°mogat√°s a l√≠biaiak fel√©, hogy megd√∂nts√©k a zsarnokot, √©s l√©trehozz√°k a demokr√°ci√°t ... Kider√ľl, hogy ezek a szavak tiszta demag√≥gi√°t takarnak. Az igazi sz√°nd√©ka a Nyugatnak, hogy ellopja a gazdag L√≠bia vagyon√°t."

T√©ny, hogy a p√©nz a Kadhafi sz√°ml√°kr√≥l, csak egy viszonylag kis r√©sze a nagy fog√°snak. Nagyobb falatok is voltak, mert √°tvette a l√≠biai k√∂zponti bankot a nemzetk√∂zi p√©nz√ľgyi maffia Londonban, √©s a profit-maximaliz√°l√≥ kizs√°km√°nyol√°sa a l√≠biai g√°z, olaj, v√≠zk√©szleteknek √©s egy√©b term√©szeti er√Ķforr√°soknak, a p√©nz√ľgyi maffia v√°llalatai √°ltal.
Ezek a monet√°ris zs√°km√°ny-√°ruk csak azt jelentik, hogy egy nagyobb t√°rsas√°g felzab√°lja, azaz √°talak√≠tja a K√∂zel-Keletet √©s √Čszak-Afrik√°t (Nagy K√∂zel-Kelet), hogy l√©trehozza Nagy Izraelt a Yinon terv alapj√°n.

A keresztény közösségek kihalása a Közel-Keleten

Nem v√©letlen, hogy a kopt kereszt√©nyek Egyiptom el√Ķtti zavarg√°sai L√≠bi√°ban √©s egyidej√Ľleg a n√©pszavaz√°s Szud√°nban volt a t√°mad√°sok c√©lja. Az sem v√©letlen, hogy az iraki kereszt√©nyek, az egyik legr√©gebbi templom√°b√≥l a vil√°gon, k√©nytelenek voltak sz√°m√Ľzet√©sbe menni √©s √Ķsi haz√°juk Irak elhagy√°s√°ra. P√°rhuzamosan az iraki kereszt√©nyek kivonul√°s√°val, amelyet amerikai √©s brit katon√°k vigy√°z√≥ szeme k√≠s√©rt, a negyedek √°tker√ľltek Bagdadba a muszlimokhoz, ahol er√Ķszakra k√©nyszer√≠tett√©k a s√≠ita √©s szunnita csoportok √©s a hal√°lcsapatok, hogy ne keverj√ľk √∂ssze form√°ban √©s min√Ķs√©gben, de mind ide tartoz√≥ k√ľl√∂n enkl√°v√©kban.
Továbbá, ennek a megközelítésnek az átfogó stratégiája kapcsolódik a Yinon Tervhez a régió átalakulásának részeként.

Ir√°nban, az izraeliek hi√°ba pr√≥b√°lt√°k meggy√Ķzni az ir√°ni zsid√≥ k√∂z√∂ss√©get, hogy elhagyja az orsz√°got. Ir√°n zsid√≥ lakoss√°ga a m√°sodik legnagyobb zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g a K√∂zel-Keleten, √©s ez a legr√©gebbi zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g a vil√°g t√∂retlen zsid√≥ hagyom√°nyaiban. Az ir√°ni zsid√≥k a muzulm√°nokkal, kereszt√©ny polg√°rokkal, az ir√°niakkal szoros kapcsolatot tartanak fent, ahogy sz√ľl√Ķf√∂ldj√ľkkel is. Az √∂tlet, hogy most √°t kellene helyezni Izraelbe √Ķket, csak az√©rt mert zsid√≥k, abszurdnak t√Ľnik a sz√°mukra. Mellesleg, am√ļgy is meg vannak el√©gedve az ir√°ni korm√°nnyal, √©s n√©ppel kapcsolatos viszonyukkal. Igaz ezek igazi zsid√≥k, nem kaz√°rok.
Libanonban, Izraelben pr√≥b√°lt√°k a szekt√°s fesz√ľlts√©geket, a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ kereszt√©ny √©s muzulm√°n csoportok k√∂z√∂tt, √©s a dr√ļzokn√°l is felpiszk√°lni. Libanon egy ugr√≥deszka. Sz√≠ri√°t √©s feloszt√°s√°t k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √°llamokra, eszk√∂zek√©nt tartj√°k sz√°mon. Sz√≠ri√°ban a fragment√°ci√≥ kisebb szekt√°s arab √°llamokba szervezett. A "a Yinon terv m√∂g√∂tt" sz√°nd√©kozz√°k Libanon √©s Sz√≠ria szintj√©n v√©grehajtani, vall√°si, felekezeti, identit√°si, szunnit√°kra, s√≠it√°kra, muzulm√°nokra, kereszt√©nyekre √©s dr√ļzokra osztva a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √°llamokban. Az is c√©l, hogy kivonj√°k a kereszt√©nyeket Sz√≠ri√°b√≥l...

Washington, Tel Aviv √©s Br√ľsszel szeretn√© el√©rni a kereszt√©nyek elv√°ndorl√°s√°t a K√∂zel-Keletr√Ķl. A jelent√©sek szerint S√°rkozy Rai p√°tri√°rk√°nak bejelentette P√°rizsban, hogy a kereszt√©ny k√∂z√∂ss√©gek dolg√°t rendezni k√≠v√°nj√°k az Uni√≥ban. Ez minden, csak nem egy nagylelk√Ľ javaslat. Ez egy pofon. A hatalom sz√°nd√©kosan megteremtette azokat a felt√©teleket, amelyek elvezettek a kiutas√≠t√°shoz √©s kiirt√°shoz, az √Ķsid√Ķk √≥ta a K√∂zel-Keleten √©l√Ķ kereszt√©ny k√∂z√∂ss√©gek sz√°m√°ra. A kereszt√©ny k√∂z√∂ss√©gek letelep√≠t√©si tervei m√∂g√∂tt a nyilv√°nval√≥ c√©l, hogy az arab orsz√°gok ily m√≥don kiz√°r√≥lag muszlim orsz√°gok legyenek. Ez ism√©t √∂sszhangban van a Yinon tervvel. Tal√°n nem meglep√Ķ, hogy a korrupt Vatik√°n nem emeli fel a hangj√°t a jelenlegi kereszt√©ny m√©sz√°rl√°sok ellen Sz√≠ri√°ban...

Afrika rediviziója: A Yinon terv végrehajtása ...

Ugyanebben az √∂sszef√ľgg√©sben, mint a K√∂zel-Kelet szekt√°s feloszt√°sa, az izraeliek szint√©n azt tervezik, hogy √°talak√≠tj√°k Afrik√°t h√°rom krit√©rium alapj√°n: (1) etnikai-nyelvi krit√©riumok, (2) b√Ķr sz√≠n, √©s (3) vall√°s. √ögy t√Ľnik, hogy azt gondolj√°k, egy k√∂rzetet Afrik√°ban √ļgy h√≠vn√°nak, "fekete-Afrika" √©s "nem-fekete-afrikai", az √©szaki r√©szen. Ez nagyj√°b√≥l azt jelenti, egy r√©sze Afrik√°nak "feket√©kb√Ķl" √©s "arabokb√≥l" √°llna. Ez miatti a folyamatos er√Ķfesz√≠t√©s, hogy megakad√°lyozz√°k a k√∂z√∂s arab-afrikai identit√°s kialakul√°s√°t.


A hossz√ļ t√°v√ļ c√©l m√∂g√∂tt is abszurd identit√°si konfliktusok, egy "afrikai" D√©l-Szud√°nban, √©s egy "arab" √©szak-szud√°ni √°ll, amely felid√©zi √ļjra √©s √ļjra az ellent√©teket. Emiatt a fekete l√≠biaiak voltak a c√©lpontjai a "sz√≠nes tisztogat√°snak". Az arab identit√°s √Čszak-Afrik√°ban el lesz v√°gva a saj√°t afrikai identit√°s√°t√≥l. Ugyanakkor er√Ķfesz√≠t√©seket tesznek a sz√°mszer√Ľen nagy csoport, a "fekete arabok" felsz√°mol√°s√°ra, √≠gy egy vil√°gos vonalk√©nt alakul ki "Fekete-Afrika", √©s egy √ļj, "nem-Fekete-Afrika".


Ugyanebben az √∂sszef√ľgg√©sben fesz√ľlts√©geket sz√≠tanak az afrikai muzulm√°nok √©s kereszt√©nyek k√∂z√∂tt. Szud√°n √©s Nig√©ria eset√©ben tov√°bbi szakad√°sok √©s konfliktusok termel√Ķdnek. Ezek a faji, b√Ķrsz√≠n szerinti, vall√°si, etnikai √©s nyelvi elt√©r√Ķs√©gek el√Ķmozd√≠tj√°k a visz√°lyt, sz√©th√ļz√°st sz√≠tanak Afrik√°ban, be√ľltetett r√©szek√©nt egy √°tfog√≥ strat√©gi√°nak, ami szerint szeretn√©k √Čszak-Afrik√°t lev√°lasztani a t√∂bbi kontinensr√Ķl...

Ugyanezeket a t√∂rekv√©seket lehet megfigyelni Eur√≥p√°val kapcsolatban is. Az egys√©ges nemzet√°llamokat betelep√≠tett, f√Ķleg muszlim n√©pess√©ggel, de a megl√©v√Ķ etnikumok felhaszn√°l√°s√°val is sz√©t akarj√°k apr√≥zni, a tag√°llamokban keltett bels√Ķ fesz√ľlts√©gekkel. Itthon nem v√©letlen√ľl rikoltoznak a zsid√≥ vezet√©s√Ľ p√°rtok, Eur√≥p√°nak is megvan a maga "Yinon terve", √©s ennek a tervnek a v√©grehajt√°sa √©rdek√©ben "s√ļjtja" a cig√°nys√°got a pozit√≠v diszkrimin√°ci√≥, mintahogy a sz√°nd√©kosan f√©lre√©rtelmezett "antiszemitizmus" ellen is kaz√°r, teh√°t nem s√©mi zsid√≥k t√ľntetnek. De "jobb helyeken", teh√°t nem Magyarorsz√°gon, az ilyen t√ľntet√©seken nem a v√©lt diszkrimin√°ci√≥ "√°ldozatai" szoktak szimp√°tiat√ľntet√©st tartani maguk mellett...

  HozzŠszůlŠsok
#11 | Tulok - 2012.12.16. 02:16:20
Hegel! A diszn√≥ hasonlattal arra utaltam, hogy r√° sem haragszunk, csak meg√∂lj√ľk, ha enni akarunk. A legyilkol√°s√°b√≥l lehet ritu√°l√©t csin√°lni, lehet k√∂z√∂mb√∂sen megtenni, vagy lehet tisztelettel √©s sajn√°lkoz√°ssal kiszolg√°lni biol√≥giai l√©t√ľnk sz√ľks√©gleteit. Ugyanez a helyzet az eg√©rrel, vagy a p√≥kkal. √Čl√Ķhely√©n, ha az nem a mienkkel egyez√Ķ, nem b√°ntjuk, de eld√∂nthetj√ľk, hogy kitessz√ľk a sz√Ľr√©t, ha "√©rdek√ľtk√∂z√©sek vannak", vagy meg√∂lhetj√ľk, ha lust√°k vagyunk a hum√°nusabb megold√°st v√°lasztani, esetleg att√≥l tartunk, hogy visszaj√∂n. Kicsit ismer√Ķs lehet a k√©rd√©s az "indi√°noknak" nevezettekkel kapcsolatban. Most, a zsid√≥ logika szerint, mi vagyunk az "indi√°nok", akiket vagy kiirtnak, vagy kitelep√≠tenek. Csakhogy a zsid√≥ sem mindenhat√≥, √©s nincsenek annyian, hogy a vil√°g minden r√©sz√©n, amit lefert√Ķztek, megtehess√©k ezt. R√°ad√°sul nem rendelkeznek a fels√Ķbbrend√Ľ tud√°ssal sem, csak az √∂nhitts√©ggel, ami nem helyettes√≠ti, illetve p√≥tolja az el√Ķz√Ķt.
Ki-takar√≠t√≥val, √©s m√°s bar√°tainkkal nem is kell sokat keresg√©ln√ľnk, hogy ravaszul, nem ravaszkodva, kihaszn√°lva gyeng√©iket, √©s hi√°nyoss√°gaikat, felhaszn√°lva a "j√≥√≥√≥√≥ra" k√≥dol√°sunkat, kiv√°lasszuk, hogy melyik rel√°ci√≥t haszn√°ljuk a "f√©regtelen√≠t√©sre".
#12 | spartakusz - 2012.12.16. 06:07:21
Szevasztok!

Val√≥ban, nincs olyan feladat, hogy a magyar ne oldan√° meg... szerintem vissza kell menni id√Ķben arra a pont megkeres√©s√©re, ahol elrontottuk √©s a v√°laszt a megold√°sra megtal√°ljuk... √ļgy gondolom - azt is csin√°ljuk... keress√ľk, amit el√Ķbb vagy ut√≥bb meg is tal√°lunk. Ez biztos. Az√©rt lenne j√≥ azoknak akik m√Ľvelik a szil√°rdnak hitt hatalmuk, hogy v√°ltsanak - mert ha nem, nem tudjuk garant√°lni akkor m√°r mi a biztons√°gukat az √ćR √ČS A MAGIG!

becs√ľlettel, hittel √©s tud√°ssal
spari...
#13 | Hegel - 2012.12.16. 16:14:25
Dr√°ga Tulok a vir√°gnyelvemet f√∂z√∂cske de okosan nem vettedSmile Ugyanis a diszn√≥t csakis halva f√∂zz√ľk.....hogy sz√©kelyk√°poszt√°nak vagy kocsony√°nak mindegy...k√©t magyar k√∂z√∂tt csak szendvicsnek vagy valami t√∂ltel√©kf√©l√©nek ha megfelhetnek.....m√°rmint a diszn√≥k!

Igaz ilyen husira étekként nem vágyom....az igazi malacot jobban szeretem mint a disznót...


PuszkaSmile
#14 | Hegel - 2012.12.16. 16:23:21
Piskóta látom jártál a rejtett kéz topicba. Ott hivatkoznak a Ra könyvre.
Nos a RA a Jane Robert ut√°nazata mert el√Ķbb jelent meg vagy 10-15 √©vvel mint sorozat nekem 5 k√∂nyve van meg Sz√©th nev√ľ ak√°rkit medi√°lt a rejtett k√©z a Ra ut√°nzata a Ra 2 r√©szn√©l ugy k√∂sz√∂n el adonaj azt√°n amikor a talmus elm√©let√©t m√°s k√∂rmondatokkal felismertem onn√©t kakukk. Ja ue az Urantia √©s az Imanuel is, J√©zust minden√°ron zsid√≥sitani akarj√°k mivel t√ļl sok p√©nz √©s √ľzlet van m√©g benne...vadkan is abb√≥l gazdagodott meg.

Ja és még egy rész amit vizsgáltam a negativ aratás...hmm.

J√©zus is 3 aratott r√©szr√Ķl besz√©l a 100% m√°sok√©rt jeles a 60% os m√°sok√©rt j√≥ a 30% is a j√≥k k√∂z√© megy de tanulnia kell az eggy√ľtt√©rz√©st emp√°ti√°t m√©g... √©s a tot√°l negativ megy a t√ľzre vettet√©sre.
EnnyiSmile Ja √©s nem 2012.12.21 hanem nincs id√Ķpont a dolog ugy j√∂n el mint a tolvaj!

PuszkaSmile
#15 | Hegel - 2012.12.16. 16:34:50
Olyan mintha OFF lenne m√©gsem az...reggelenk√©nt van mikor l√©lekzetvisszafogva n√©zem a sz√©ncink√©k ahogy az erk√©lyem r√°cs√°n repkednek majd a t√°lc√°r√≥l 1 szem magot f√Ķlkapnak √©s huss, vagy kerget√Ķznek net√°n a r√ľcsk√∂k k√∂z√ľl a elbujni sz√°nd√©koz√≥ bogarakat √∂sszeszedik.......√©s a gondolat sehol...√©rtesz nem gondolkodom csak vagyok...√©s ekkor a ki√ľresedett "sz√∂szke fejembe" bet√≥dulhat a tudat.

Ha a bibli√°t bujn√°m vagy m√°s szentnek nevezett dolgokkal foglalkozn√©k mint dogm√°val soha nem lenne √ľres a sz√∂szi fejem hanem tele lenne xarral!

Igy maga a teremt√Ķ folyik bele mik√∂zben teremtm√©nyeit csod√°lomSmile

Ha zavaros vagyok szólj nem fárasztalak többettGrin

Jah a fenti cikkhez hogyan illeszkedik? amiket elemzel minden r√©sztvev√Ķj√©nek abba a "dologban" tele a feje xarral...na b√ľzlik is sajnos vel√ľnk szagoltatja.Cool
#16 | KI-Takarito - 2012.12.16. 18:29:14
kedveseim ? Köszönöm .. Tulok . Másnak meg : ahol jól tartanak s ahonét eszem oda nem xarok , Hogy kinek mivel van tele a feje , az meg magán dolog . Ha sokat iszol ne itt bomoly.Frown
#17 | Tulok - 2012.12.16. 19:07:45
Kedves Hegel! F√©li-meddig √©n is metaforikus v√°laszt adtam. √Āltal√°ban a legt√∂bb h√ļsev√Ķ √°llat nem √©lve fogyasztja el a t√°pl√°l√©k√°t, de akadnak kiv√©telek, mint p√©ld√°ul a f√©rgek. A "f√©regirt√≥n" m√©g dolgozunk, de hamarosan √∂ssze√°ll a "kotyval√©k".

Ki-takar√≠t√≥! Hegel a cikkben szerepel√Ķ "xarral" t√∂lt√∂tt fej√Ľekre gondolt., a t√∂bbi rendben van...
#18 | KI-Takarito - 2012.12.16. 19:32:36
Pardon- pardon-pardon , mert h√°rom a MAGYAR igazs√°g. + 1 a r√°ad√°s BOCSSS
#19 | Hegel - 2012.12.16. 19:35:10
Kössz Tulok hogy mégis érted na meg a telefejes dolgot isSmile

Igen √©rdekes a medit√°ci√≥imn√°l valahogy nem h√°bor√ļ hanem valakik menek√ľl√©se j√∂n be....a "la Wass Albert egyik kisreg√©nye form√°j√°n. Csak mi nem megy√ľnk el mint a vid√©ki parasztgazda √©s vissza hanem v√©gig itt vagyunk.....
R√°k√©rdeztem egyszer fennebbl√©v√Ķmt√Ķl, √©s ott ahol soha nem legel galamb el√Ķtte se az√≥ta se egy feh√©r galamb szedegedett valamit nyugodtan....lemerevedve n√©ztem a jelens√©get=v√°laszt az reggeli im√°medit√°ci√≥j√°ra.

Innen tudom!

Hat√°rozottan tudom!

√Ėr√ľl√∂k hogy van alkalmasint lassan megfelel√Ķ bolhasampon isSmile Jah Heginek is musz√°j volt vennem. Na valahogy ugy fognak elt√ľnni.....ahogy a bolh√°k a lefoly√≥ban.Grin
#20 | Dani - 2012.12.17. 16:37:13
Sziasztok!

Hol találom a Rejtett kéz topicot?
Fentebb valaki említette.

Köszi

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

Mťg nem ťrtťkeltťk

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum