NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A Yinon terv
A Yinon tervA Yinon Terv izraeli strat√©giai terv (egy Bernard Lewis terv, vagy a Nagy-K√∂zel-Keleti terv), hogy biztos√≠tsa Izrael f√∂l√©ny√©t, √©s folytat√°sa a brit strat√©giai c√©l√ļ tervez√©st. Azt k√∂veteli √©s ragaszkodik hozz√°, hogy Izrael geopolitikai k√∂rnyezete r√©v√©n kialak√≠tsa a K√∂zel-Kelet balk√°niz√°ci√≥j√°t √©s az arab √°llamok √°talakuljanak kisebb √©s gyeng√©bb √°llami strukt√ļr√°kk√°. Izraeli strat√©g√°k Irakot l√°tt√°k a legnagyobb strat√©giai kih√≠v√°snak az arab √°llamok k√∂z√∂tt. Ez√©rt Irak volt a k√∂zpontja a K√∂zel-Kelet balk√°niz√°ci√≥j√°nak az arab vil√°gban. A Yinon terv alapj√°n az izraeli strat√©g√°k megtervezt√©k Irak feloszt√°s√°t egy kurd √°llam √©s k√©t arabnak - nevezett √°llam - a s√≠ita √©s a szunnita √°llamokra. Az els√Ķ l√©p√©s ezek v√©grehajt√°s√°ra vonatkoz√≥ terveket kialak√≠tva ker√ľlt sor az Irak √©s Ir√°n k√∂z√∂tti h√°bor√ļra, amely m√°r a Yinon Terv r√©sze volt (ezt a strat√©giai dokumentumot nevezt√©k el a szerz√Ķr√Ķl, Oded Yinonr√≥l, egy magas beoszt√°s√ļ alkalmazottj√°r√≥l az izraeli k√ľl√ľgyminiszt√©riumnak, aki ezt k√∂zz√© tette 1982-ben)

Az Atlanti-√©s az Amerikai Fegyveres Er√Ķk Lapj√°ban megjelentek 2006-ban a sz√©les k√∂r√Ľ r√©szletek, mely fogalmak a Yinon tervre √©p√ľlnek. Ez, emellett egy h√°romoldal√ļ iraki, vagy m√°s n√©ven a "Biden terv". A jelenlegi amerikai aleln√∂k Joe Biden el√Ķir√°nyozta √©s folytatta a Yinon terv √°ltal is tartalmazott bont√°s√°t Libanonnak, Egyiptomnak √©s Sz√≠ri√°nak. A fragment√°ci√≥ban Ir√°n, T√∂r√∂korsz√°g, Szom√°lia √©s Pakiszt√°n is illeszkedik a koncepci√≥ba, amely k√∂veti ezt a politik√°t. Ezenk√≠v√ľl t√°mogatja a Yinon terv ind√≠tv√°nyait (a megl√©v√Ķ √°llami strukt√ļr√°k) √Čszak-Afrik√°ban, amely azt j√≥solja, hogy Egyiptomb√≥l, √°tterjed Szud√°nra, L√≠bi√°ra √©s a t√∂bbi r√©gi√≥ra is. Ezt h√≠vj√°k egyesek t√©vesen, vagy a m√©dia √°ltal megt√©vesztve "Arab Tavasznak".


"Nagy-K√∂zel-Kelet", Bernard Lewis terv √©s Yinon terv √∂sszege √©s c√©lja ugyanaz: El√Ķseg√≠teni a balkaniz√°l√≥d√°st a muzulm√°n √°llamok k√∂z√∂tt.
- Megjegyz√©s: A fenti t√©rk√©pet Ralph Peters ezredes rajzolta. Ezt a t√©rk√©pet tett√©k k√∂zz√© a fegyveres er√Ķk 2006 j√ļnius√°ban Peters nyugalmazott ezredes r√©v√©n, az amerikai National Academy War r√©sz√©r√Ķl. (Copyright Ralph Peters alezredes 2006.). B√°r a t√©rk√©p nem hivatalosan t√ľkr√∂zi a Pentagon doktr√≠n√°it, m√°r haszn√°lj√°k a magas rang√ļ katonatisztek k√©pz√©si programja keret√©ben a NATO V√©delmi Koll√©gium√°n√°l. Ezt a t√©rk√©pet, valamint m√°s hasonl√≥ t√©rk√©peket, m√°r val√≥sz√≠n√Ľleg felhaszn√°lt√°k a National War Academy oktat√°si tematik√°j√°ban, valamint a katonai tervez√©si k√∂r√∂kben.

T√∂bb kapcsol√≥d√≥ r√©szlet is √©rdekess√© teszi a "kivitelez√©st". A nyugati sajt√≥ alig ad jelent√©st L√≠bi√°r√≥l. Azt akarj√°k, hogy t√∂r√∂lj√©k a mem√≥ri√°t az √ļjabb, "fiatal esem√©nyek" √©s t√∂r√∂lje az √∂sszes nyom√°t a b√Ľncselekm√©nyeknek. Muammar Kadhafi √©s partnerei √∂sszesen 150 milli√°rd doll√°rt helyeztek el a vil√°g k√ľl√∂nb√∂z√Ķ r√©szein banksz√°ml√°kon. Miut√°n az √ļgynevezett "l√≠biai forradalom" , amely val√≥j√°ban egy t√°mad√°s volt a City of London r√©sz√©r√Ķl, "befagyasztott√°k" a bank√°rok ezeket a sz√°ml√°kat. A m√©dia mindig √≠gy tett, amikor kisaj√°t√≠tott√°k Kadhafi milli√°rdjait a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ k√ľlf√∂ldi sz√°ml√°kr√≥l. Az orosz szak√©rt√Ķ Anatoly Egorin megpr√≥b√°lta felt√©rk√©pezni a k√©rd√©st a nemr√©g megjelent k√∂nyv√©ben: "Muammar Kadhafi buk√°sa. A l√≠biai 2011-2012-es esem√©nyek". Hogy n√©mi f√©nyt gy√ļjtson a k√©rd√©sben, Egorin le√≠rja a bomb√°z√°sok okozta rendk√≠v√ľli k√°rokat L√≠bi√°ban, r√°mutatva, hogy rep√ľl√©stilalmi z√≥n√°t l√©tes√≠tettek azzal a c√©llal, hogy k√©pesek legyenek bomb√°zni. H√©t h√≥napig vezetett az Egyes√ľlt √Āllamok l√©giereje √©s a NATO 30.000 k√ľldet√©st, k√∂zt√ľk 10.000 t√°mad√°st, bele√©rtve a t√∂bb mint 40 000 bomb√°t √©s rak√©t√°t. Egorin m√©g mindig Kadhafi milli√°rdjainak nyomait keresi. A p√©nz elt√Ľnt. Hivatalosan befagyasztott√°k, de val√≥j√°ban ellopt√°k, a Nyugat lopta el.

"A kaotikus l√≠biai helyzet lehet√Ķv√© tette, hogy b√°rki ellopja amit akar. A Nyugat m√°r ismerte ezt nagyon j√≥l, de nem tett semmit. Tehet√ľnk a szavak mell√© t√©nyeket, √©s a Central Bank of L√≠bia egykori vezet√Ķi is tan√ļs√≠tj√°k, hogy .... A 150 milli√°rd doll√°r nem volt ... az alapokat lopt√°k el az anarchia id√Ķszak√°ban ..... volt egy csom√≥ p√©nzt, √©s a l√≠biai "forradalm√°rok", m√©g k√ľlf√∂ldre is k√∂lt√∂ztett√©k ..... Amikor a Nyugat bomb√°zta L√≠bi√°t, mondt√°k a nyugati politikusok, ez lehets√©ges, mint a t√°mogat√°s a l√≠biaiak fel√©, hogy megd√∂nts√©k a zsarnokot, √©s l√©trehozz√°k a demokr√°ci√°t ... Kider√ľl, hogy ezek a szavak tiszta demag√≥gi√°t takarnak. Az igazi sz√°nd√©ka a Nyugatnak, hogy ellopja a gazdag L√≠bia vagyon√°t."

T√©ny, hogy a p√©nz a Kadhafi sz√°ml√°kr√≥l, csak egy viszonylag kis r√©sze a nagy fog√°snak. Nagyobb falatok is voltak, mert √°tvette a l√≠biai k√∂zponti bankot a nemzetk√∂zi p√©nz√ľgyi maffia Londonban, √©s a profit-maximaliz√°l√≥ kizs√°km√°nyol√°sa a l√≠biai g√°z, olaj, v√≠zk√©szleteknek √©s egy√©b term√©szeti er√Ķforr√°soknak, a p√©nz√ľgyi maffia v√°llalatai √°ltal.
Ezek a monet√°ris zs√°km√°ny-√°ruk csak azt jelentik, hogy egy nagyobb t√°rsas√°g felzab√°lja, azaz √°talak√≠tja a K√∂zel-Keletet √©s √Čszak-Afrik√°t (Nagy K√∂zel-Kelet), hogy l√©trehozza Nagy Izraelt a Yinon terv alapj√°n.

A keresztény közösségek kihalása a Közel-Keleten

Nem v√©letlen, hogy a kopt kereszt√©nyek Egyiptom el√Ķtti zavarg√°sai L√≠bi√°ban √©s egyidej√Ľleg a n√©pszavaz√°s Szud√°nban volt a t√°mad√°sok c√©lja. Az sem v√©letlen, hogy az iraki kereszt√©nyek, az egyik legr√©gebbi templom√°b√≥l a vil√°gon, k√©nytelenek voltak sz√°m√Ľzet√©sbe menni √©s √Ķsi haz√°juk Irak elhagy√°s√°ra. P√°rhuzamosan az iraki kereszt√©nyek kivonul√°s√°val, amelyet amerikai √©s brit katon√°k vigy√°z√≥ szeme k√≠s√©rt, a negyedek √°tker√ľltek Bagdadba a muszlimokhoz, ahol er√Ķszakra k√©nyszer√≠tett√©k a s√≠ita √©s szunnita csoportok √©s a hal√°lcsapatok, hogy ne keverj√ľk √∂ssze form√°ban √©s min√Ķs√©gben, de mind ide tartoz√≥ k√ľl√∂n enkl√°v√©kban.
Továbbá, ennek a megközelítésnek az átfogó stratégiája kapcsolódik a Yinon Tervhez a régió átalakulásának részeként.

Ir√°nban, az izraeliek hi√°ba pr√≥b√°lt√°k meggy√Ķzni az ir√°ni zsid√≥ k√∂z√∂ss√©get, hogy elhagyja az orsz√°got. Ir√°n zsid√≥ lakoss√°ga a m√°sodik legnagyobb zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g a K√∂zel-Keleten, √©s ez a legr√©gebbi zsid√≥ k√∂z√∂ss√©g a vil√°g t√∂retlen zsid√≥ hagyom√°nyaiban. Az ir√°ni zsid√≥k a muzulm√°nokkal, kereszt√©ny polg√°rokkal, az ir√°niakkal szoros kapcsolatot tartanak fent, ahogy sz√ľl√Ķf√∂ldj√ľkkel is. Az √∂tlet, hogy most √°t kellene helyezni Izraelbe √Ķket, csak az√©rt mert zsid√≥k, abszurdnak t√Ľnik a sz√°mukra. Mellesleg, am√ļgy is meg vannak el√©gedve az ir√°ni korm√°nnyal, √©s n√©ppel kapcsolatos viszonyukkal. Igaz ezek igazi zsid√≥k, nem kaz√°rok.
Libanonban, Izraelben pr√≥b√°lt√°k a szekt√°s fesz√ľlts√©geket, a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ kereszt√©ny √©s muzulm√°n csoportok k√∂z√∂tt, √©s a dr√ļzokn√°l is felpiszk√°lni. Libanon egy ugr√≥deszka. Sz√≠ri√°t √©s feloszt√°s√°t k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √°llamokra, eszk√∂zek√©nt tartj√°k sz√°mon. Sz√≠ri√°ban a fragment√°ci√≥ kisebb szekt√°s arab √°llamokba szervezett. A "a Yinon terv m√∂g√∂tt" sz√°nd√©kozz√°k Libanon √©s Sz√≠ria szintj√©n v√©grehajtani, vall√°si, felekezeti, identit√°si, szunnit√°kra, s√≠it√°kra, muzulm√°nokra, kereszt√©nyekre √©s dr√ļzokra osztva a k√ľl√∂nb√∂z√Ķ √°llamokban. Az is c√©l, hogy kivonj√°k a kereszt√©nyeket Sz√≠ri√°b√≥l...

Washington, Tel Aviv √©s Br√ľsszel szeretn√© el√©rni a kereszt√©nyek elv√°ndorl√°s√°t a K√∂zel-Keletr√Ķl. A jelent√©sek szerint S√°rkozy Rai p√°tri√°rk√°nak bejelentette P√°rizsban, hogy a kereszt√©ny k√∂z√∂ss√©gek dolg√°t rendezni k√≠v√°nj√°k az Uni√≥ban. Ez minden, csak nem egy nagylelk√Ľ javaslat. Ez egy pofon. A hatalom sz√°nd√©kosan megteremtette azokat a felt√©teleket, amelyek elvezettek a kiutas√≠t√°shoz √©s kiirt√°shoz, az √Ķsid√Ķk √≥ta a K√∂zel-Keleten √©l√Ķ kereszt√©ny k√∂z√∂ss√©gek sz√°m√°ra. A kereszt√©ny k√∂z√∂ss√©gek letelep√≠t√©si tervei m√∂g√∂tt a nyilv√°nval√≥ c√©l, hogy az arab orsz√°gok ily m√≥don kiz√°r√≥lag muszlim orsz√°gok legyenek. Ez ism√©t √∂sszhangban van a Yinon tervvel. Tal√°n nem meglep√Ķ, hogy a korrupt Vatik√°n nem emeli fel a hangj√°t a jelenlegi kereszt√©ny m√©sz√°rl√°sok ellen Sz√≠ri√°ban...

Afrika rediviziója: A Yinon terv végrehajtása ...

Ugyanebben az √∂sszef√ľgg√©sben, mint a K√∂zel-Kelet szekt√°s feloszt√°sa, az izraeliek szint√©n azt tervezik, hogy √°talak√≠tj√°k Afrik√°t h√°rom krit√©rium alapj√°n: (1) etnikai-nyelvi krit√©riumok, (2) b√Ķr sz√≠n, √©s (3) vall√°s. √ögy t√Ľnik, hogy azt gondolj√°k, egy k√∂rzetet Afrik√°ban √ļgy h√≠vn√°nak, "fekete-Afrika" √©s "nem-fekete-afrikai", az √©szaki r√©szen. Ez nagyj√°b√≥l azt jelenti, egy r√©sze Afrik√°nak "feket√©kb√Ķl" √©s "arabokb√≥l" √°llna. Ez miatti a folyamatos er√Ķfesz√≠t√©s, hogy megakad√°lyozz√°k a k√∂z√∂s arab-afrikai identit√°s kialakul√°s√°t.


A hossz√ļ t√°v√ļ c√©l m√∂g√∂tt is abszurd identit√°si konfliktusok, egy "afrikai" D√©l-Szud√°nban, √©s egy "arab" √©szak-szud√°ni √°ll, amely felid√©zi √ļjra √©s √ļjra az ellent√©teket. Emiatt a fekete l√≠biaiak voltak a c√©lpontjai a "sz√≠nes tisztogat√°snak". Az arab identit√°s √Čszak-Afrik√°ban el lesz v√°gva a saj√°t afrikai identit√°s√°t√≥l. Ugyanakkor er√Ķfesz√≠t√©seket tesznek a sz√°mszer√Ľen nagy csoport, a "fekete arabok" felsz√°mol√°s√°ra, √≠gy egy vil√°gos vonalk√©nt alakul ki "Fekete-Afrika", √©s egy √ļj, "nem-Fekete-Afrika".


Ugyanebben az √∂sszef√ľgg√©sben fesz√ľlts√©geket sz√≠tanak az afrikai muzulm√°nok √©s kereszt√©nyek k√∂z√∂tt. Szud√°n √©s Nig√©ria eset√©ben tov√°bbi szakad√°sok √©s konfliktusok termel√Ķdnek. Ezek a faji, b√Ķrsz√≠n szerinti, vall√°si, etnikai √©s nyelvi elt√©r√Ķs√©gek el√Ķmozd√≠tj√°k a visz√°lyt, sz√©th√ļz√°st sz√≠tanak Afrik√°ban, be√ľltetett r√©szek√©nt egy √°tfog√≥ strat√©gi√°nak, ami szerint szeretn√©k √Čszak-Afrik√°t lev√°lasztani a t√∂bbi kontinensr√Ķl...

Ugyanezeket a t√∂rekv√©seket lehet megfigyelni Eur√≥p√°val kapcsolatban is. Az egys√©ges nemzet√°llamokat betelep√≠tett, f√Ķleg muszlim n√©pess√©ggel, de a megl√©v√Ķ etnikumok felhaszn√°l√°s√°val is sz√©t akarj√°k apr√≥zni, a tag√°llamokban keltett bels√Ķ fesz√ľlts√©gekkel. Itthon nem v√©letlen√ľl rikoltoznak a zsid√≥ vezet√©s√Ľ p√°rtok, Eur√≥p√°nak is megvan a maga "Yinon terve", √©s ennek a tervnek a v√©grehajt√°sa √©rdek√©ben "s√ļjtja" a cig√°nys√°got a pozit√≠v diszkrimin√°ci√≥, mintahogy a sz√°nd√©kosan f√©lre√©rtelmezett "antiszemitizmus" ellen is kaz√°r, teh√°t nem s√©mi zsid√≥k t√ľntetnek. De "jobb helyeken", teh√°t nem Magyarorsz√°gon, az ilyen t√ľntet√©seken nem a v√©lt diszkrimin√°ci√≥ "√°ldozatai" szoktak szimp√°tiat√ľntet√©st tartani maguk mellett...

  HozzŠszůlŠsok
#21 | spartakusz - 2012.12.17. 16:50:20
http://www.parbes...blogol.hu/

tal√°n ez?

becs√ľlettel, hittel √©s tud√°ssal:

spari
#22 | Hegel - 2012.12.17. 17:08:58
Dani itt:http://felemelked...2&t=42
Felhivom a figyelmed nekem ez is amire a hozz√°szol√≥k utalnak a RA is hasonlit m√°s k√∂rmondatokkal cifr√°zva a mond√≥ka a talmudhoz...mit lehet nekem √©s mit neked hozz√°mk√©pest! -az √Ķ szemsz√∂g√ľkb√Ķl!Frown
#23 | spartakusz - 2012.12.17. 18:04:35
#24 | Dani - 2012.12.18. 04:00:46
Köszönöm a segítségeket.
Azt hittem itt az oldalon is van valami erre vonatkoz√≥ topic √©s arr√≥l volt sz√≥. Az √≠r√°st m√°r olvastam, egyik kedvencem. Persze biztos nem 100%-os a hiteless√©ge, de nem is a szabadk√Ķm√Ľves r√©sze √©rdekelt hanem amit p√©ld√°ul a teremt√©s folyamat√°r√≥l √≠rt. Ami √©rdekelne, hogy val√≥ban l√©tezik e ilyen "arat√°s" dolog. Mert ha igen sz√≠vesen olvasn√©k a r√©szleteir√Ķl is. Az, hogy aki 51% felett teljes√≠t meg mit tudom √©n... ez olyan mint valami iskolai dolgozat, nem √©rzem annyira hitelesnek.
Köszi még egyszer!
#25 | Dani - 2012.12.19. 03:28:37
K√∂sz√∂n√∂m a v√°laszt, b√°r igaz√°b√≥l nem is √©rtem teljesen amit √≠rt√°l. Lehet az√©rt is mert nem haszn√°lsz vessz√Ķket mindenhol, vagy nem is tudom mintha egy √≠r√°studatlan √≠rta volna. Tartalmilag pedig maradjunk annyiban, hogy te sem tudod a v√°laszt. Az√©rt, k√∂sz.
#26 | spartakusz - 2012.12.19. 07:46:11
Szevasztok!

Dani - Dani - ezt kinek írtad, nekem?

Nem lesz világvége legalább is abban az értelemben ahogy ijesztgetnek bennetek -
ezzel kapcsolatos írásom - gondolataim - véleményem és megérzéseim:


http://richpoi.co...21-en.html



Eml√©keztek? √ćrtam, hogy a hit nincs tud√°s n√©lk√ľl √©s a tud√°s hit n√©lk√ľl.

A link magyarul azt jelenti, hogy hazudik, √©rdemes volna m√°s K√ČPPEN nevezni, mondjuk PONT!
;pontot teszek én ennek a végére;
Bizony ez √≠gy van. √Čn a belinkelt √≠r√°st nem hiszem, √©s √°ltala tudom, ha nem tudom, √©s √°ltala hiszem.

Mi a k√ľl√∂nbs√©g a kett√Ķ k√∂z√∂tt? Az k√©rlek sz√©pen, m√≠g az els√Ķn√©l manipul√°lt vagyok, addig a m√°sikn√°l nem. Mi a k√ľl√∂nbs√©g ezen bel√ľl. √ďri√°si. Az els√Ķn√©l f√©lelmet tudok gerjeszteni, mivel a hatalmat tudom ir√°ny√≠tani tervszer√Ľen. P√©ld√°ul egy frisseset az us√°ba. Hogy ne legyen az √°ltalam uraltakn√°l fegyver, el√Ķk√©sz√≠tem a t√∂rt√©n√©seket, ez esetben egy sok √°ldozattal j√°r√≥ l√∂v√∂ld√∂z√©st ; √©s k√∂vetkezm√©nyek√©nt beszedem a n√°luk lev√Ķ fegyvert, megfosztva √Ķket az √∂nv√©delem lehet√Ķs√©g√©t√Ķl. A kor√°bban belinkelt Bossz√ļv√°gy. C. vide√≥t is ez√©rt linkeltem, /hazudozik/ hogy √©rtsd, az √∂sszef√ľgg√©st. Vagy a terrorizmus elleni harc √°lc√°ja alatt megrendezem a k√©t torony leoml√°s√°t; meg stb. az √©let minden ter√ľlet√©n;

Jó az ilyen FAJTA hatalom-uralom? NEM. Nem jó mert természetellenes. Ami természetellenes, az pedig mindig meg bosszulja magát.

Vannak, és el is hiszik tudással, amit hirdetnek, hogy amit mondanak az a tuti. Például Bácsji Diana
Link: http://www.youtub...UITHfKhs9E


De az izmusok kital√°l√≥i √©s hirdet√Ķi is ; √ļgy politika √©s vall√°s ter√ľlet√©n is vonatkoztatva.

Mert vallani a rend√Ķrs√©gen kell, izmosodni meg a term√©szetben kell.

Teh√°t mit is akartam nektek k√∂z√∂lni ; igen az √ľzenet:

A 2012-12-21 √ČV H√ď NAP AZ NEM M√ĀS MINT EML√ČKEZ√ČS - mire? Arra, hogy k√©p√ľnk van r√≥la, ami megt√∂rt√©nt ; mert ha nem volna r√≥la k√©p√ľnk, akkor nem l√°ttuk volna.

Eml√©kez√©s a megt√∂rt√©nt vil√°gv√©g√©re ; mert m√°r megt√∂rt√©nt ; √©s nem elj√∂n, ahogy hirdetik, √©s ez √°ltal a f√©lelmeiden kereszt√ľl ural, kit √∂ngyilkoss√°gba kergetve, kit f√∂l√∂sleges anyagi kiad√°sokba , n√©ha anyagi erej√©n fel√ľl is ; meg stb. hanem . v√©g√©rv√©nyesen tudd a k√∂vetkez√Ķt senki ember fia nem tudja. Azt csak a teremt√Ķ √öRISTEN TUDJA!

Egyik megtestes√≠t√Ķje 2012 √©ve, de ez sem biztos, mert mindig csaltak, loptak, hazudtak, hirdette erre vonatkoz√≥an, hogy mikor lesz az utols√≥ √≠t√©let - azt mondta:

;√©jszaka j√∂n, mint a tolvaj; teh√°t mindig √©bernek kell lenn√ľnk, √©s felk√©sz√ľlve r√°;

P√©ld√°ul: ha √©berek lett√ľnk volna, a tankok ut√°n nem j√∂ttek volna be a bankok, hogy a klasszikust id√©zem. Szeretett ; dr√°ga haz√°m FELS√ČG ter√ľlet√©re, Magyarorsz√°gra.

Ha √©berek vagyunk, √©s tudunk, nem sz√≠vathatnak meg benn√ľnk, ha √©s a sok ha ; meg stb. esetek ; t√∂rt√©n√©sek;

V√©g√ľl, teljes bizonyoss√°ggal tudom, √©s ez √°ltal hiszem az √ľzenet val√≥s√°g tartalm√°t, arra b√≠ztatlak t√©ged, hogy ne engedd magad sz√≠vatni, amit az √Ķseink v√©r√ľk fel√°ldoz√°s√°val el√©rtek, √©s azt t√Ķled el akarj√°k venni – nem csak jogod, de k√∂teles vagy ellene nem csak sz√≥ban, ha nem tettel is ellene tenni.
A sokat firtatott k√©rd√©s, gyilkoljuk le a hal√°los ellens√©geink? Nem, ilyet a tapasztalat, amely t√∂bb milli√≥ √©vekre ny√ļlik vissza soha nem sugalmazott, viszont azt sugalmazta, ha r√° d√∂bbensz, hogy √°tv√°gtak √©s az √°ltal ak√°r k√∂zvetve vagy k√∂zvetlen√ľl az √©letedre, t√∂rnek ; m√°r csak √∂szt√∂nszer√Ľen is meg kell v√©deni √∂nmagad √©s szeretteidet is. EZ NEM VITA T√ĀRGYA, EZ T√ČNY!

Hogy mi lesz ebben az eldurvult helyzetben - forrong az eg√©sz f√∂ldi vil√°g a felismer√©st k√∂vet√Ķen ; az lesz, hogy az j√≥, hogy felismerted az okot, de ismerd fel az okoz√≥t is. MI UT√ĀN FELISMERTED MINDEN F√ČL√Č HIB√ĀST √ČS ELLENS√ČGK√ČPET F√ČLRE√ČRTHETETLEN√úL MEGNEVEZVE, akkor p√°rtoskod√°s n√©lk√ľl ; egy nemzetben ; DE M√ĀS NEMZETEKKEL √ĖSSZEFOGVA - k√∂z√∂sen √∂sszefogva, meg√Ķrizve szuverenit√°sukat a pokolfenek√©re k√ľldik, demokratikus √ļton. P√©ld√°ul elk√ľl√∂n√≠tik azt a P√ČNZ gy√°rt√≥t, AKI a p√©nz√©vel val√≥ban √°llatot csin√°lt az emberb√Ķl.

√Čs ne feledd semmivel sem vagyok k√ľl√∂nb ha le √°llatozom √Ķt, amikor √Ķ is √°llat baromnak nevez engem;

Ez a fajta √∂ssze usz√≠t√°s - a megoszt√°s egym√°s ellene ford√≠t√°s ; csak a p√©nzel lehets√©ges, mint √©rt√©k alap√ļ t√°rsadalom mozgat√≥ rug√≥ja ; na l√°tod azt kell megsz√ľntetni ; az okoz√≥t;

Term√©szetesen, a mostani demokr√°cia f√°tyla m√∂g√© b√ļv√≥ felel√Ķs√∂ket meg lehet tal√°lni ; mind egyiket felkutatni, nem csak azokat akik k√©pbe j√∂ttek, ha nem mind ism√©tlem, mert ha nem √ļjb√≥l ki burj√°nzik √©vek m√ļlva;

Felkutat√°suk ut√°n mind az √∂sszest megb√ľntetni az emberis√©g ellen elk√∂vetett b√Ľneik - v√©tkeik miatt. Ha a vajd√°t iden√©zn√©m k√∂nny√Ľ dolgom lenne, de nem tehetem, mert akkor √©n is abba a v√©tekbe esn√©k mint az aki pont ezen az elven √©l √©s vir√°gzik.

Az √ļj, pontosabban az elcseszett t√°rsadalmat ism√©t a term√©szet rendj√©re vissza √°ll√≠tva, ott folytathatjuk ahol abba hagytunk ; √©p√≠t√ľnk √©s alkotunk, amivel ha elj√∂n az id√Ķ amit nem tudunk ; eltudjunk menek√ľlni egy m√°sik otthont ad√≥ bolyg√≥ra ; ez a C√ČL ; m√°s nem lehet az emberi l√©t √©rtelme ebben a fizikai s√≠kban;

Becs√ľlettel, hittel √©s tud√°ssal ; de m√°r er√Ķszakkal is, azok ellen akik g√°tat vetnek ennek a c√©lnak!

Id. Kiss László
#27 | Hegel - 2012.12.19. 08:33:00
Dani! kritizálni énis tudok. Kitöröltem.
#28 | Dani - 2012.12.19. 18:52:04
Igazad van √©s eln√©z√©st. Nem tudom mi√©rt voltam k√∂z√∂ns√©ges. Tal√°n az zavar egy kicsit, hogy a "fel√©bredettek" k√∂z√∂tt sincs olyan aki k√©pes azt mondani, hogy "nem tudom" √Čs most ezt nem is r√°d √©rtem. Neten annyi ezo-guru van hogy csak na, √©s nincs is saj√°t tud√°suk csak olvastak valamit aminek a hiteless√©ge nulla √©s adj√°k tov√°bb. M√©g egyszer eln√©z√©st!
#29 | Krisi - 2012.12.19. 20:08:44
Az ENSz "tud valamit" a fenti tervrol?Kb.igy aszisztaltak (vagy igy se) az iraki,a libiai,stb. nepek "demokratizalasa-hoz" is.
http://barikad.hu...z-20121219
De miert nem az "ingyen energia-nak" gyujt az ENSz?Csak nem azert,mert az a gazdanak nem tetszik?
http://www.youtub...e=youtu.be

Dani,amig a szavaink vissza nem kapjak eredeti jelentesuket,addig megy az "EZO".Normalis eszjarassal nem lehet erteni a cbj mint forgatokonyv szerinti vilagtorteneseket.A YT-on fent van a Drabik-fele "magyarazat" a cbj-rol.Sajnos,o sem beszel vilagosan az okok-rol.O tudja,miert nem,de ezt MAR nem mondja el nekunk.
Akkor fogadjuk meg az ENSz tanacsat es gyujtsunk a halalra szant sziriai nepnek....?
Kezdem hinni,valoban pszichopata es anti-szocialis vezetoi vannak a "nepek"-nek,nemzeteknek.Frown
#30 | Hegel - 2012.12.19. 20:09:23
Semmi baj, ez√©rt t√∂r√∂ltem ki.Mivel eleve egy h√ľlyes√©gre hivtam fel a figyelmet hogy minden szinten √°tv√°gnak, igen a spiritu√°lis szinteken is f√Ķleg ott m√©g mert az ember m√°r v√°gyik n√©mi m√°sra mint √°lland√≥ harck√©sz√ľlts√©gre.
A kit√∂r√∂ltben csup√°n egy m√©rt√©kad√≥t√≥l id√©ztem nem √©n tal√°ltam ki √ē mondta 2000 el√Ķtt a tanitv√°nyainak.Ha valaki a sz√°j√°ba adta akkor sorry sajnos akkor nem voltam m√©g ott...annyirra banyek nem vagyok!Cool

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

Mťg nem ťrtťkeltťk

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

Jelszů



Mťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum