Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A BRD kifosztása és a WHO terror
A BRD kifosztása és a WHO terrorEurópa kirablásának úgy látszik nincs, és soha nem lesz vége, mert egyrészt nem csak az általam már korábban is említett pénzügyi csalási módszereket alkalmazzák a bevezetett ESM rendszerrel, de párhuzamosan megkezdődött a 2009-ben megbukott WHO kényszeroltási rendelkezések "frissítése" is. A nagyfejűek úgy gondolják, hogy a nép gyorsan elfelejtette a szándékosan, a gyógyszergyártók, a WHO és kormányok együttműködésével "kipróbált" 2009-es H1N1 járvány napvilágra került, és következmények és felelősségre vonás nélküli bűncselekményeit. Ebben a kicsit hosszúra nyúló írásban arra fogok kitérni, hogy e két tevékenység milyen szinten kapcsolódik egymáshoz, és a NWO terveihez, de egy néhány hónapnyi szeletet is megvilágít a közeljövőből.

A banki tevékenységekkel kapcsolatban kezdjük egy kis ismétléssel. Többszintű csalási mechanizmusokat alkalmaznak, amit lehet érthetően is magyarázni és láttatni. Elsőként "a bankok megsegítésével" kapcsolatos csalási módszert eleveníteném fel:

A magukat csődbe juttató bankok, amelyek többnyire nem az adott ország tulajdonát képezik, egyik központi feladata lenne a gazdaság, a vállalkozások és vállalatok finanszírozása. Mivel gyakorlatilag csak kormányközeli (megvesztegetés) és a bankok érdekeltségeibe tartozó multinacionális vállalatok számára van hitelezés, bankdeficit csak akkor keletkezhet, ha a hitelfelvevő nem fizet, fedezethiányra, csődre, felszámolásra, sikkasztás, hűtlen kezelésre hivatkozva. Bármely eset áll fenn, a bank behajthatatlan kintlevőségei felszaporodnak, és egy bizonyos összeghatár felett csődöt kell jelentenie, ha az adott ország kormánya nem "segíti" meg a működőképesség fenntartása érdekében. Már az is érdekes, hogy miért nem a bankkonzorcium siet leányvállalata segítségére, az meg főként, hogy a hitelező megszabja, hogy az általa nyújtott hitelből saját bankjait és multinacionális vállalatait kell "megsegíteni", de az adófizetők fizetik vissza a "hitelként" adott, bankjaik számára nyújtott "segítséget".

A GDP terhére eleinte a bevételekből, majd az ezek terhére felvett hitelekből lehet bankkonszolidációt végrehajtani, bár mindkettő egyenértékű, mert az adókból fizetik, illetve visszafizetik a hiteleket az állampolgárok életszínvonalának rovására. Egy idegen tulajdonban lévő bankot megsegíteni állami adóbevételekből, már eleve csak egy kölcsönszerződés keretében, és tulajdoni hányad megszerzése mellett lehetne/szabadna, mert másként a segítséget nyújtó kormány hűtlen kezelés, csalás, hatalommal való visszaélés stb. bűntettét követi el megbízói, vagyis lakossága ellen. A jelenlegi etikátlan és törvényellenes gyakorlat azt mutatja, hogy a költségvetés átad a bázeli irányítás alatt álló nemzeti banknak egy bizonyos konszolidációs összeget a költségvetésből, vagy az IMF és Világbank által adott, csak ilyen célra felhasználható kölcsönből, majd a "megsegített bank" ezt az összeget nem fizeti vissza, de ha visszafizetné is, a kormánynak nincs joga és lehetősége hozzányúlni az így keletkező tartalékhoz, mert erről a jogáról lemondatták a nemzeti bankjával kapcsolatban.

A külföldi tulajdonú, de hazainak nevezett bankok a kapott összeget újra kihitelezik a cégnevet váltott korábbi nem fizető adósoknak, saját érdekeltségeiknek, és periodikusan ismételten "tőkeinjekcióra" szorulnak. A nemzeti bankok elszámolásában érdekes módon csak az adósságállomány szerepel, a konszolidált bankok visszafizetései nem. Gyakorlatilag a felvett IMF, világbanki és kormányok közötti hitelek szinte mind a bankokhoz vándorolnak, majd az állampolgárok adójából kerülnek visszafizetésre.

A deviza alapú hitelezés még nagyobb csalás, mert a bankok a betéteseik pénze által biztosított 5 illetve 2% saját erő mellett, és az MNB által biztosított 95-98% nem saját pénzükkel hiteleztek ki 100%-ot, aminél , amellett, hogy a saját pénzkiadásra az EKB-nak évente befizetett, hozzávetőleg 1600-2400 milliárd forinttal az adózók állták a hitelek pénzkiadási oldalát, még a többszörösére felemelt árfolyam különbözetet is megfizettetik törvényellenesen, bár a csalás legitimizálására nem is lehet törvény hozni, csak Magyarországon "próbálkoznak" vele. A 95-98%-os MNB "befektetés" visszafizetéséről semmilyen információ nem található az MNB elszámolásában, igaz, akkor sem lehetne hozzáférni, ha lenne, és végül a kizsarolt és szőrén-szálán eltűnt pénz, vagy az EKB-nál, vagy az ESM-nél tűnik el nyomtalanul.

A sokak által zsidó bankpolitikának nevezett, Európát sújtó csalássorozat ezzel még nem ért véget. Európa teljes kifosztására alakult az ESM Megabank-Rendszer, az Európai Stabilitási Mechanizmusnak nevezett, magának korlátlan jogköröket biztosító pénzügyi rendszer. Egy demokratikusnak mondott rendszerben elképzelhetetlen (lenne) egy olyan szervezet, ami minden jogi felelősségre vonás alól mentes, és a törvények felett áll. Ez már teljes egyezést mutat a talmudista zsidó "filozófiával".

Prof. Peter Garber valuta specialista professzor a Target-2 (Cél-2) mechanizmusról tudományos pontossággal - sokkal több, mint egy évtizeddel korábban - katasztrofális következményekről írt a "A tőkemenekülés mechanizmusai az euro-rendszerben" című könyvében. Hasonlóképp vélekedett Prof. Hans-Werner Sinn is, és tudományosan próbálták vizsgálni az Euro-szindikátus halálos menetelését. Csak a közelmúltban ismerte be kényszerűen és vonakodva Schäuble pénzügyminiszter, ESM kormányzó, hogy a mentőcsomagok csoportos beszedési megbízása azt jelenti, a célországban a nemzeti adósság folyamatosan nő, eredményeként emelkedő költségvetési hiány, növekvő polgárterhelés, infláció jelentkezik.
Nem kétséges, hogy a politikusok népszerűségi listáján a kancellár, Dr. Angela Merkel és a pénzügyminiszter Schäuble, a német történelembe úgy vonulnak be, mint közvetlen okozói a legnagyobb pénzügyi és NSZK-t ért nemzeti katasztrófa előidézőiként.
A politikai maffiát ünneplik a "terrorizmus elleni" spekulánsok, mert a Target-2 egyenlegek 719 milliárd eurót vontak ki a Bundesbankból.

Miközben közgazdászok hada elemzi a semmit, még véletlenül sem akarják elismerni, hogy a görögök "megsegítése" is csak annyit jelent, hogy a segélycsomag, és a görög GDP jelentős hányada csak együtt képes fedezni törlesztéseket, így a "gazdasági fejlődés" tendenciája erősen mínuszos...
Pénz csak befektetésből lehet, de Görögország esetében az adósságfizetés szempontjából az Égei-tenger és a Földközi-tenger olaj -és gázmezői a megcélzott nyereségek. A diktatúra első lépéseként a Target-2 a Bundesbank rovására, több mint 700 milliárd euró (700.000.000.000 €) visszavonhatatlan hitelt adott ki 0,75% kamatra, nem limitált menetidőre, ami tulajdonképpen rejtett adományozás a BHF törvény alapján. Természetesen az ajándékozási adót sohasem kötelesek megfizetni. E kagyló játék változó kockázati és - lehívási ködösítés: csalás, mérleg manipuláció, törvénysértést, agymosás, sikkasztás?
Ez a csődbűntett Merkel és Schäuble számára több éves börtönbüntetést hozhat, de Merkel és a pénzügyminiszter befolyásolják az eseményeket a Bundesbanknál. A "Target-2 munkacsoport" (TWG) látszólag teljesen elvesztette az eszét, amikor abban állapodtak meg 2007-ben, hogy ezt a mechanizmust nem akadályozzák meg. A 719 milliárd euró eltűnt. A West Bank és a Pénzügyminisztérium felelőse annak hogy ez a pénzügyileg őrült, bolond elszámolási mechanizmus aktiválódott 2007-ben?

2012. februárjában a Target-2 350 milliárdot követelt ami már a Bundesbank létét veszélyeztette, és egy kis esély sem mutatkozott, hogy felrobbantsák ezt az ördögi kört. A polgárok vagyona eltűnt a semmiben. Ez a pénz most hiányzik az állami költségvetésből, amely jövőbeni ellátásokat, nyugdíjakat, béreket, fizetéseket az egyetemek, óvodák költségeit stb. fedezte volna. Ennyi 70 ezer kilométer négysávos autópálya ára, ami majdnem annyi, mint az USA autópályáinak a teljes hossza. A kegyetlen valóság: Az effektív az euro-2-target mechanizmus és az ESM együtt, tönkreteszi a német gazdasági szuperhatalmat, és elpusztítja a polgári, valamint az alapítványi vagyonokat. Mindez nagyrészt anélkül, hogy a kormány ellenezné és magyarázatot adna arra, miért aktiválták ezt az őrültséget. Ez, a Merkel és Schäuble páros határtalan arroganciájának megnyilvánulása, ami már 2011. végén is csattant.

Az ördögi spirál az euró megmentésére most egyre gyorsabban és gyorsabban pörög, és a Target-2 kockázatok fel fogják robbantani a Bundesbank egyensúlyát, amit már megingatott a csődbe ment Lehmann Brothers 5,6 milliárd eurós meghitelezése is. Ezután jön a 31-szerese (előző) kötelezettségként az ESM felé. A németek túlnyomó többsége elutasította a mentési tevékenységet, de a kormány és az állítólagos ellenzék hűvös nyugalommal ül a nem létező babérjain. Minden Target-2 intézkedéssel kirabolják a német állampolgárokat. Különösen az ESM Target-2 műveletek okoznak növekvő elszegényedést a BRD és polgárai számára. Az ESM egy nagy zsák, amibe bezsuppolták Európa polgárait, és ez a rendszer előbb-utóbb összeomlik a saját súlya alatt. Az "ESM életvonal" mindenkit a szakadékba ránt.

A BRD kifosztása és eladósítása nem lesz könnyű feladat az egységet alkotó bankárkaszt és csápjai, a Goldman Sachs, a FED, az IMF, a Világbank és az EKB számára. A City of London viszont nem elégszik meg ennyivel. Európa felszámolása, és az USA eladósodott gazdaságával való egyesítése indokot teremthet Afrika és Közel-Kelet újra gyarmatosítására, mint egyetlen lehetőség a kilábalásra a mesterségesen, és tervezetten előidézett válságból. Mindezek mellett tovább fut a népességcsökkentési program. Ennek szerves része az Egészségügyi Világszervezet, a WHO, 6-os pandémiás fokozatával, és erre hivatkozva a katonai irányítás bevezetési lehetősége, ami az EKB 2010. januárjában kiszivárgott tervezete is előírásként nevez meg, az európai gazdaságok leépítése és a nemzeti kormányok szuverenitási jogkörének lekorlátozása mellett.

2009. elején, még a járvány kitörése előtt szabadalmazták a H1N1 sertésinfluenza-vírus elleni vakcinát, majd "kitört" a járvány. Elsősorban a Baxter "méreggyártó", de más gyógyszeripari konzorciumok hathatós segítségével, és az 1918-as spanyolnátha járvány áldozatául esett eszkimó asszony jégből kiásott teteméből nyert vírus legyengített mutációja felhasználásával. Az Egyesült Államok Tudományos Akadémiájának kiadványa rámutat olyan génmutációkra, amelyek a közönséges influenzavírust, világméretű járványt okozó, veszélyes kórokozóvá alakíthatják át.

"A kutatók a spanyolnátha három áldozatának patológusok által megőrzött tüdőszöveteiből nyerték ki a genetikai mintákat. A vizsgálatok során az 1918-as vírus egyes génjeit gondosan, egyenként illesztették be modern influenzavírusokba, majd kísérleti egereken és vadászgörényeken ellenőrizték fertőzőképességüket. Így találtak rá a három génből álló együttesre, amely lehetővé tette, hogy a vírus megéljen és szaporodjon mélyen a tüdő sejtjeiben is. A géncsoport elősegítette az úgynevezett RNS-polimeráz képződését, amely a vírusmásolat készítéséhez szükséges fehérje. A legtöbb vírusszakértő egyetért abban, hogy influenza-világjárvány újra várható, azt azonban nem lehet megjósolni, melyik vírustörzs mutálódik emberre veszélyes módon. Legvalószínűbbnek azt találják a virológusok, hogy a H5N1 jelű madárinfluenza-vírustörzs és egy humán influenzavírus mutációjából alakulhat ki cseppfertőzéssel is terjedő, pandémiát okozó vírusváltozat." (2008. december Link )

Természtesen az influenza külömböző mesterségesen létrehozott törzsein kívül sok más vírus és baktérumtörzs alakul át génspecifikusan a laboratóriumokban emberiség ellenes fegyverré. Mivel az egyes járványok halálozási rátája alig éri el az 1%-ot, és az 1918-as járvány is "csak" 2,5%-os halálozási arányt tudott "produkálni", logikus, hogy a 2009-ben több gyártó által is "kifejlesztett védőoltások", és az újabb betegségek elleni vakcinákkal könnyebb a lakosságot megfertőzni és megölni, mint permetezéssel. A Baxter ukrajnai leányvállalata gondoskodott arról, hogy az október-végi néhány megbetegedésből pár nap alatt, november elejére százezres nagyságrendű megbetegedés, és több haláleset is bekövetkezzen. Ennek ellenére a nyugati gyártású vakcináknál 10-szer több etil-higanyt tartalmazó "magyar oltóanyag", a Fluval-P, nem bizonyult a magyar gazdasági fellendülés "motorjának", hiába "oltatta" be magát a TV nyilvánossága előtt néhány politikus (igaz a fecskendőn "felejtett" tűvédővel).

Mindezek fényében aggodalomra ad okot, hogy a többszörösen hazugságon, csaláson és nyerészkedésen fogott, az emberiség ellenes bűncselekmény tényállását kimerítő NWO, és leányvállalata a WHO nyomására, Svájcban a totális járványtörvény, a FEC Link az EPG Link jövőképeként a barátságos gondoskoás álarca alatt sötét titkot takargat, ez pedig, azon kívül, hogy megsérti a svájci szövetségi alkotmányt, a kényszeroltások törvényesítése.

A módosított járványtörvény (EPG) a polgári védelem leple alatt egészségügyi diktatúrát vezetne be, hogy megakadályozza a járvány kitörését az adott területről, és a nemzetközi vállalatok elvárásai szerint a védőoltás kötelező. A fertőzések típusai igen változatosak, a H1N1, H1N2, H3N1, H3N2, H2N3 tól a H5N1-ig. A svájciak félelme nem alaptalan, mert a szövetségi kormány elképzelhetetlen hatalmat kaphat felettük, és ha a WHO elrendeli, kényszer-olthatókká válnak.

Ahogy 2009-ben tapasztalhatták is egyesek a saját bőrükön, az USA egyes államaiban használatba vették a FEMA-táborokat, mivel bűncselekménynek minősítették a védőoltás felvételének megtagadását, és katonákkal kényszerítették a lakosságot, hogy beoltassa magát. Érthető módon ezek a kötelező védőoltások egészségkárosodást okozó mellékhatásaikkal, és az elszámoltathatóság, valamint a kontroll hiányában, ismerve a népességcsökkentési terveket, és a világ kifosztásának és kiirtásának ismertetett módozatait, nem sok bizalmat várhat el a szövetségi kormány az áldozatnak kinevezett közönségtől.
A svájciak aláírást gyűjtenek 2013. január 15-ig, hogy népszavazás döntsön - ne a WHO, vagy az azt kiszolgáló szövetségi kormány - a sorsuk felett. A népszavazás határideje 2013. január 17.

A folyamatok, sokkal rosszabb gazdasági helyzet mellett hasonló képet mutatnak, mint 2009-ben, annyi különbséggel, hogy közelebb kerültünk a totális gazdasági összeomláshoz. A több fronton támadó emberiségellenes politika egyre jobban kimutatja a foga fehérjét, de ezzel párhuzamosan exponenciálisan, és rendkívül dinamikusan növekszik az igazságot keresők tábora. Az eredmények az önálló felelősség vállalásán múlnak...

  Hozzászólások
#31 | cigar - 2013.01.12. 17:05:21
Tulok! Tudom, hogy képben vagy.
Folytatják már itt is:
"Hivatalos: Európában járvány van
Már tíz európai országban van kiterjedt influenzajárvány - közölte Facebook-oldalán az Állami Népegészségügyi és Tisztiorvosi Szolgálat (ÁNTSZ) szombaton. Ezek: Írország, Anglia, Izland, Norvégia, Svédország, Dánia, Hollandia, Belgium, Luxemburg és Franciaország."
http://atv.hu/cik...=hirkereso
#32 | piskota - 2013.01.12. 21:48:04
Laci!

Mindenki nevében is, köszönöm a statisztikát!
Cigarral értek egyet: "...az arányok viszont elgondolkoztatóak."
Ami nem elég! Se így, se úgy!
Bizonyos tanulságok első látásra leszűrhetők...
Ami leginkább szembetűnő, az az, hogy a leszakított országrészek magyarságához nemigazán jutottunk el! Pedig hol-máshol tudnánk további olvasóközönség verbuválni. Talán túlságosan a világ dolgaira koncentrálunk, a Kárpátmedence helyett.., esetleg változtatni kellene az arányokon, vagy az árnyalatokon, odafigyelve, hogy ugyanakkor az amerikai olvasókat is megtartsuk...
Bár, e vonatkozásban is van egy sanda gyanúm, a magasnak tűnő amerikai ráta, talán több amerikai szerver működésének köszönhető...
Rágódhatunk, gondolkozhatunk rajta...
köszönettel
Gyzoltán
#33 | piskota - 2013.01.12. 22:16:00
Ha már Amerika:

Megrohamozták Amerikában a fegyverboltokat

2013. január 12., szombat, 19:53 • Utolsó frissítés: 1 órája
Szerző: hvg.hu

A Newton kisvárosan történt véres ámokfutást követően egyre többen követelik a fegyvertartási jogszabályok szigorítását az Egyesült Államokban. Mindennek egyelőre egy látható következménye van: az emberek gyakorlatilag felvásárolták a fegyverboltok készleteit a szigorúbb szabályozástól tartva. - írja a New York Times.

Mit ne mondjak, azért van aki ott is gondolkodik és mivel lehetősége is van, cselekszik...
Érjen is a helyzet...
Gyz
#34 | fapipa - 2013.01.12. 22:39:15
Laci

maximális elismerésem a cikk miatt. Máris teszem ki az én lapomra is, hátha jelent valamit az ott lapozgatóknak is .
Olyan érzésem van, mintha az éjszaka megremegne a föld, és minden összeomlana, mert nincs már semmi alapja a még álló építményeknek, amit felépített magának az a bizonyos közeg, amit leirtál, és jellemeztél.

Egyszóval : feszül a HÚÚÚÚÚR !!! ki tudja mikor pattan el !
#35 | piskota - 2013.01.13. 05:21:44
Laci!
Jugoszlávia alatt kit értsünk?
Gyz
#36 | piskota - 2013.01.13. 05:26:45
Spari!

Egyenlőre nem szándékozom regisztrálni a facebook-ra...
Azt meg igazán nem mondhatod, hogy nem telhettem el már azzal is, amit ide írtál...
Gyz
#37 | Tulok - 2013.01.13. 14:45:36
Zolikám! Ami a leszakított részek magyarságát illeti, gondoskodtam arról is, hogy ebben változások legyenek. A világ dolgairól, főleg ami meghatározó, egyenlőre még a nyugaton történtek a mértékadók. A keletiek többnyire válaszreakciók. Az USA látogatottság elsősorban az angol domain-névnek köszönhető, bár nem csekély érdeme van kinti magyarjainknak, és Kádár Daniéknak Clevelandben. Szerencsére ehhez a szervereknek tartalmi köze nincs.
A növekvő fegyvervásárlással kapcsolatban hülyeségeket irkál a New York Times, vagy hibás a fordítás. A zsidó megtorlás eseményei és a fegyverfelvásárlások növekedés nem azt mutatja, hogy a fegyvertartás szabályai szigorítását várnák el, hanem azt, hogy még az átlag amerikainak is tudomása van az USA-szerte működő zsidó terrorcsoportokról. Ilyen csoportok tagja ill. vezetője volt Ben Gurion, de Simon Perez is. Izraeliéknél ez hasonlatos, mint az USA bank -és postarabló rablógyilkos "nemzeti hősei" esetében. Az átalakulás ugyan látványos, de titkolt, hogyan lesz nemzeti hősnek tartott terroristából politikus, miközben máshol fordítva szokás...
Jugoszláviát pedig még itt-ott jegyzik, ahogy a szerver statisztikája mutatja, bár az utolsó részek is leváltak egymásról: http://hu.wikiped...l%C3%A1via
#38 | Hegel - 2013.01.13. 19:44:45
Tulok énis csak lesekSmile
Hazánkon kivül 44 országból olvassák! És ez a 44 a földön szanaszét a világ másik végén isSmile

Gratulálok, mert gondolom a cikkek tényállás szintü precizitása miatt van ez igy!
#39 | Renegat - 2013.01.14. 00:10:40
A penzimpérium magánháborúja a nemzetállamok ellen:
(nagyon jó elemzés)

http://www.scribd...anhaboruja

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 15:17

Archívum