NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A BRD kifoszt√°sa √©s a WHO terror
A BRD kifoszt√°sa √©s a WHO terrorEur√≥pa kirabl√°s√°nak √ļgy l√°tszik nincs, √©s soha nem lesz v√©ge, mert egyr√©szt nem csak az √°ltalam m√°r kor√°bban is eml√≠tett p√©nz√ľgyi csal√°si m√≥dszereket alkalmazz√°k a bevezetett ESM rendszerrel, de p√°rhuzamosan megkezd√Ķd√∂tt a 2009-ben megbukott WHO k√©nyszerolt√°si rendelkez√©sek "friss√≠t√©se" is. A nagyfej√Ľek √ļgy gondolj√°k, hogy a n√©p gyorsan elfelejtette a sz√°nd√©kosan, a gy√≥gyszergy√°rt√≥k, a WHO √©s korm√°nyok egy√ľttm√Ľk√∂d√©s√©vel "kipr√≥b√°lt" 2009-es H1N1 j√°rv√°ny napvil√°gra ker√ľlt, √©s k√∂vetkezm√©nyek √©s felel√Ķss√©gre von√°s n√©lk√ľli b√Ľncselekm√©nyeit. Ebben a kicsit hossz√ļra ny√ļl√≥ √≠r√°sban arra fogok kit√©rni, hogy e k√©t tev√©kenys√©g milyen szinten kapcsol√≥dik egym√°shoz, √©s a NWO terveihez, de egy n√©h√°ny h√≥napnyi szeletet is megvil√°g√≠t a k√∂zelj√∂v√Ķb√Ķl.

A banki tev√©kenys√©gekkel kapcsolatban kezdj√ľk egy kis ism√©tl√©ssel. T√∂bbszint√Ľ csal√°si mechanizmusokat alkalmaznak, amit lehet √©rthet√Ķen is magyar√°zni √©s l√°ttatni. Els√Ķk√©nt "a bankok megseg√≠t√©s√©vel" kapcsolatos csal√°si m√≥dszert eleven√≠ten√©m fel:

A magukat cs√Ķdbe juttat√≥ bankok, amelyek t√∂bbnyire nem az adott orsz√°g tulajdon√°t k√©pezik, egyik k√∂zponti feladata lenne a gazdas√°g, a v√°llalkoz√°sok √©s v√°llalatok finansz√≠roz√°sa. Mivel gyakorlatilag csak korm√°nyk√∂zeli (megveszteget√©s) √©s a bankok √©rdekelts√©geibe tartoz√≥ multinacion√°lis v√°llalatok sz√°m√°ra van hitelez√©s, bankdeficit csak akkor keletkezhet, ha a hitelfelvev√Ķ nem fizet, fedezethi√°nyra, cs√Ķdre, felsz√°mol√°sra, sikkaszt√°s, h√Ľtlen kezel√©sre hivatkozva. B√°rmely eset √°ll fenn, a bank behajthatatlan kintlev√Ķs√©gei felszaporodnak, √©s egy bizonyos √∂sszeghat√°r felett cs√Ķd√∂t kell jelentenie, ha az adott orsz√°g korm√°nya nem "seg√≠ti" meg a m√Ľk√∂d√Ķk√©pess√©g fenntart√°sa √©rdek√©ben. M√°r az is √©rdekes, hogy mi√©rt nem a bankkonzorcium siet le√°nyv√°llalata seg√≠ts√©g√©re, az meg f√Ķk√©nt, hogy a hitelez√Ķ megszabja, hogy az √°ltala ny√ļjtott hitelb√Ķl saj√°t bankjait √©s multinacion√°lis v√°llalatait kell "megseg√≠teni", de az ad√≥fizet√Ķk fizetik vissza a "hitelk√©nt" adott, bankjaik sz√°m√°ra ny√ļjtott "seg√≠ts√©get".

A GDP terh√©re eleinte a bev√©telekb√Ķl, majd az ezek terh√©re felvett hitelekb√Ķl lehet bankkonszolid√°ci√≥t v√©grehajtani, b√°r mindkett√Ķ egyen√©rt√©k√Ľ, mert az ad√≥kb√≥l fizetik, illetve visszafizetik a hiteleket az √°llampolg√°rok √©letsz√≠nvonal√°nak rov√°s√°ra. Egy idegen tulajdonban l√©v√Ķ bankot megseg√≠teni √°llami ad√≥bev√©telekb√Ķl, m√°r eleve csak egy k√∂lcs√∂nszerz√Ķd√©s keret√©ben, √©s tulajdoni h√°nyad megszerz√©se mellett lehetne/szabadna, mert m√°sk√©nt a seg√≠ts√©get ny√ļjt√≥ korm√°ny h√Ľtlen kezel√©s, csal√°s, hatalommal val√≥ vissza√©l√©s stb. b√Ľntett√©t k√∂veti el megb√≠z√≥i, vagyis lakoss√°ga ellen. A jelenlegi etik√°tlan √©s t√∂rv√©nyellenes gyakorlat azt mutatja, hogy a k√∂lts√©gvet√©s √°tad a b√°zeli ir√°ny√≠t√°s alatt √°ll√≥ nemzeti banknak egy bizonyos konszolid√°ci√≥s √∂sszeget a k√∂lts√©gvet√©sb√Ķl, vagy az IMF √©s Vil√°gbank √°ltal adott, csak ilyen c√©lra felhaszn√°lhat√≥ k√∂lcs√∂nb√Ķl, majd a "megseg√≠tett bank" ezt az √∂sszeget nem fizeti vissza, de ha visszafizetn√© is, a korm√°nynak nincs joga √©s lehet√Ķs√©ge hozz√°ny√ļlni az √≠gy keletkez√Ķ tartal√©khoz, mert err√Ķl a jog√°r√≥l lemondatt√°k a nemzeti bankj√°val kapcsolatban.

A k√ľlf√∂ldi tulajdon√ļ, de hazainak nevezett bankok a kapott √∂sszeget √ļjra kihitelezik a c√©gnevet v√°ltott kor√°bbi nem fizet√Ķ ad√≥soknak, saj√°t √©rdekelts√©geiknek, √©s periodikusan ism√©telten "t√Ķkeinjekci√≥ra" szorulnak. A nemzeti bankok elsz√°mol√°s√°ban √©rdekes m√≥don csak az ad√≥ss√°g√°llom√°ny szerepel, a konszolid√°lt bankok visszafizet√©sei nem. Gyakorlatilag a felvett IMF, vil√°gbanki √©s korm√°nyok k√∂z√∂tti hitelek szinte mind a bankokhoz v√°ndorolnak, majd az √°llampolg√°rok ad√≥j√°b√≥l ker√ľlnek visszafizet√©sre.

A deviza alap√ļ hitelez√©s m√©g nagyobb csal√°s, mert a bankok a bet√©teseik p√©nze √°ltal biztos√≠tott 5 illetve 2% saj√°t er√Ķ mellett, √©s az MNB √°ltal biztos√≠tott 95-98% nem saj√°t p√©nz√ľkkel hiteleztek ki 100%-ot, amin√©l , amellett, hogy a saj√°t p√©nzkiad√°sra az EKB-nak √©vente befizetett, hozz√°vet√Ķleg 1600-2400 milli√°rd forinttal az ad√≥z√≥k √°llt√°k a hitelek p√©nzkiad√°si oldal√°t, m√©g a t√∂bbsz√∂r√∂s√©re felemelt √°rfolyam k√ľl√∂nb√∂zetet is megfizettetik t√∂rv√©nyellenesen, b√°r a csal√°s legitimiz√°l√°s√°ra nem is lehet t√∂rv√©ny hozni, csak Magyarorsz√°gon "pr√≥b√°lkoznak" vele. A 95-98%-os MNB "befektet√©s" visszafizet√©s√©r√Ķl semmilyen inform√°ci√≥ nem tal√°lhat√≥ az MNB elsz√°mol√°s√°ban, igaz, akkor sem lehetne hozz√°f√©rni, ha lenne, √©s v√©g√ľl a kizsarolt √©s sz√Ķr√©n-sz√°l√°n elt√Ľnt p√©nz, vagy az EKB-n√°l, vagy az ESM-n√©l t√Ľnik el nyomtalanul.

A sokak √°ltal zsid√≥ bankpolitik√°nak nevezett, Eur√≥p√°t s√ļjt√≥ csal√°ssorozat ezzel m√©g nem √©rt v√©get. Eur√≥pa teljes kifoszt√°s√°ra alakult az ESM Megabank-Rendszer, az Eur√≥pai Stabilit√°si Mechanizmusnak nevezett, mag√°nak korl√°tlan jogk√∂r√∂ket biztos√≠t√≥ p√©nz√ľgyi rendszer. Egy demokratikusnak mondott rendszerben elk√©pzelhetetlen (lenne) egy olyan szervezet, ami minden jogi felel√Ķss√©gre von√°s al√≥l mentes, √©s a t√∂rv√©nyek felett √°ll. Ez m√°r teljes egyez√©st mutat a talmudista zsid√≥ "filoz√≥fi√°val".

Prof. Peter Garber valuta specialista professzor a Target-2 (C√©l-2) mechanizmusr√≥l tudom√°nyos pontoss√°ggal - sokkal t√∂bb, mint egy √©vtizeddel kor√°bban - katasztrof√°lis k√∂vetkezm√©nyekr√Ķl √≠rt a "A t√Ķkemenek√ľl√©s mechanizmusai az euro-rendszerben" c√≠m√Ľ k√∂nyv√©ben. Hasonl√≥k√©pp v√©lekedett Prof. Hans-Werner Sinn is, √©s tudom√°nyosan pr√≥b√°lt√°k vizsg√°lni az Euro-szindik√°tus hal√°los menetel√©s√©t. Csak a k√∂zelm√ļltban ismerte be k√©nyszer√Ľen √©s vonakodva Sch√§uble p√©nz√ľgyminiszter, ESM korm√°nyz√≥, hogy a ment√Ķcsomagok csoportos beszed√©si megb√≠z√°sa azt jelenti, a c√©lorsz√°gban a nemzeti ad√≥ss√°g folyamatosan n√Ķ, eredm√©nyek√©nt emelked√Ķ k√∂lts√©gvet√©si hi√°ny, n√∂vekv√Ķ polg√°rterhel√©s, infl√°ci√≥ jelentkezik.
Nem k√©ts√©ges, hogy a politikusok n√©pszer√Ľs√©gi list√°j√°n a kancell√°r, Dr. Angela Merkel √©s a p√©nz√ľgyminiszter Sch√§uble, a n√©met t√∂rt√©nelembe √ļgy vonulnak be, mint k√∂zvetlen okoz√≥i a legnagyobb p√©nz√ľgyi √©s NSZK-t √©rt nemzeti katasztr√≥fa el√Ķid√©z√Ķik√©nt.
A politikai maffi√°t √ľnneplik a "terrorizmus elleni" spekul√°nsok, mert a Target-2 egyenlegek 719 milli√°rd eur√≥t vontak ki a Bundesbankb√≥l.

Mik√∂zben k√∂zgazd√°szok hada elemzi a semmit, m√©g v√©letlen√ľl sem akarj√°k elismerni, hogy a g√∂r√∂g√∂k "megseg√≠t√©se" is csak annyit jelent, hogy a seg√©lycsomag, √©s a g√∂r√∂g GDP jelent√Ķs h√°nyada csak egy√ľtt k√©pes fedezni t√∂rleszt√©seket, √≠gy a "gazdas√°gi fejl√Ķd√©s" tendenci√°ja er√Ķsen m√≠nuszos...
P√©nz csak befektet√©sb√Ķl lehet, de G√∂r√∂gorsz√°g eset√©ben az ad√≥ss√°gfizet√©s szempontj√°b√≥l az √Čgei-tenger √©s a F√∂ldk√∂zi-tenger olaj -√©s g√°zmez√Ķi a megc√©lzott nyeres√©gek. A diktat√ļra els√Ķ l√©p√©sek√©nt a Target-2 a Bundesbank rov√°s√°ra, t√∂bb mint 700 milli√°rd eur√≥ (700.000.000.000 €) visszavonhatatlan hitelt adott ki 0,75% kamatra, nem limit√°lt menetid√Ķre, ami tulajdonk√©ppen rejtett adom√°nyoz√°s a BHF t√∂rv√©ny alapj√°n. Term√©szetesen az aj√°nd√©koz√°si ad√≥t sohasem k√∂telesek megfizetni. E kagyl√≥ j√°t√©k v√°ltoz√≥ kock√°zati √©s - leh√≠v√°si k√∂d√∂s√≠t√©s: csal√°s, m√©rleg manipul√°ci√≥, t√∂rv√©nys√©rt√©st, agymos√°s, sikkaszt√°s?
Ez a cs√Ķdb√Ľntett Merkel √©s Sch√§uble sz√°m√°ra t√∂bb √©ves b√∂rt√∂nb√ľntet√©st hozhat, de Merkel √©s a p√©nz√ľgyminiszter befoly√°solj√°k az esem√©nyeket a Bundesbankn√°l. A "Target-2 munkacsoport" (TWG) l√°tsz√≥lag teljesen elvesztette az esz√©t, amikor abban √°llapodtak meg 2007-ben, hogy ezt a mechanizmust nem akad√°lyozz√°k meg. A 719 milli√°rd eur√≥ elt√Ľnt. A West Bank √©s a P√©nz√ľgyminiszt√©rium felel√Ķse annak hogy ez a p√©nz√ľgyileg √Ķr√ľlt, bolond elsz√°mol√°si mechanizmus aktiv√°l√≥dott 2007-ben?

2012. febru√°rj√°ban a Target-2 350 milli√°rdot k√∂vetelt ami m√°r a Bundesbank l√©t√©t vesz√©lyeztette, √©s egy kis es√©ly sem mutatkozott, hogy felrobbants√°k ezt az √∂rd√∂gi k√∂rt. A polg√°rok vagyona elt√Ľnt a semmiben. Ez a p√©nz most hi√°nyzik az √°llami k√∂lts√©gvet√©sb√Ķl, amely j√∂v√Ķbeni ell√°t√°sokat, nyugd√≠jakat, b√©reket, fizet√©seket az egyetemek, √≥vod√°k k√∂lts√©geit stb. fedezte volna. Ennyi 70 ezer kilom√©ter n√©gys√°vos aut√≥p√°lya √°ra, ami majdnem annyi, mint az USA aut√≥p√°ly√°inak a teljes hossza. A kegyetlen val√≥s√°g: Az effekt√≠v az euro-2-target mechanizmus √©s az ESM egy√ľtt, t√∂nkreteszi a n√©met gazdas√°gi szuperhatalmat, √©s elpuszt√≠tja a polg√°ri, valamint az alap√≠tv√°nyi vagyonokat. Mindez nagyr√©szt an√©lk√ľl, hogy a korm√°ny ellenezn√© √©s magyar√°zatot adna arra, mi√©rt aktiv√°lt√°k ezt az √Ķr√ľlts√©get. Ez, a Merkel √©s Sch√§uble p√°ros hat√°rtalan arroganci√°j√°nak megnyilv√°nul√°sa, ami m√°r 2011. v√©g√©n is csattant.

Az √∂rd√∂gi spir√°l az eur√≥ megment√©s√©re most egyre gyorsabban √©s gyorsabban p√∂r√∂g, √©s a Target-2 kock√°zatok fel fogj√°k robbantani a Bundesbank egyens√ļly√°t, amit m√°r megingatott a cs√Ķdbe ment Lehmann Brothers 5,6 milli√°rd eur√≥s meghitelez√©se is. Ezut√°n j√∂n a 31-szerese (el√Ķz√Ķ) k√∂telezetts√©gk√©nt az ESM fel√©. A n√©metek t√ļlnyom√≥ t√∂bbs√©ge elutas√≠totta a ment√©si tev√©kenys√©get, de a korm√°ny √©s az √°ll√≠t√≥lagos ellenz√©k h√Ľv√∂s nyugalommal √ľl a nem l√©tez√Ķ bab√©rjain. Minden Target-2 int√©zked√©ssel kirabolj√°k a n√©met √°llampolg√°rokat. K√ľl√∂n√∂sen az ESM Target-2 m√Ľveletek okoznak n√∂vekv√Ķ elszeg√©nyed√©st a BRD √©s polg√°rai sz√°m√°ra. Az ESM egy nagy zs√°k, amibe bezsuppolt√°k Eur√≥pa polg√°rait, √©s ez a rendszer el√Ķbb-ut√≥bb √∂sszeomlik a saj√°t s√ļlya alatt. Az "ESM √©letvonal" mindenkit a szakad√©kba r√°nt.

A BRD kifoszt√°sa √©s elad√≥s√≠t√°sa nem lesz k√∂nny√Ľ feladat az egys√©get alkot√≥ bank√°rkaszt √©s cs√°pjai, a Goldman Sachs, a FED, az IMF, a Vil√°gbank √©s az EKB sz√°m√°ra. A City of London viszont nem el√©gszik meg ennyivel. Eur√≥pa felsz√°mol√°sa, √©s az USA elad√≥sodott gazdas√°g√°val val√≥ egyes√≠t√©se indokot teremthet Afrika √©s K√∂zel-Kelet √ļjra gyarmatos√≠t√°s√°ra, mint egyetlen lehet√Ķs√©g a kil√°bal√°sra a mesters√©gesen, √©s tervezetten el√Ķid√©zett v√°ls√°gb√≥l. Mindezek mellett tov√°bb fut a n√©pess√©gcs√∂kkent√©si program. Ennek szerves r√©sze az Eg√©szs√©g√ľgyi Vil√°gszervezet, a WHO, 6-os pand√©mi√°s fokozat√°val, √©s erre hivatkozva a katonai ir√°ny√≠t√°s bevezet√©si lehet√Ķs√©ge, ami az EKB 2010. janu√°rj√°ban kisziv√°rgott tervezete is el√Ķ√≠r√°sk√©nt nevez meg, az eur√≥pai gazdas√°gok le√©p√≠t√©se √©s a nemzeti korm√°nyok szuverenit√°si jogk√∂r√©nek lekorl√°toz√°sa mellett.

2009. elej√©n, m√©g a j√°rv√°ny kit√∂r√©se el√Ķtt szabadalmazt√°k a H1N1 sert√©sinfluenza-v√≠rus elleni vakcin√°t, majd "kit√∂rt" a j√°rv√°ny. Els√Ķsorban a Baxter "m√©reggy√°rt√≥", de m√°s gy√≥gyszeripari konzorciumok hathat√≥s seg√≠ts√©g√©vel, √©s az 1918-as spanyoln√°tha j√°rv√°ny √°ldozat√°ul esett eszkim√≥ asszony j√©gb√Ķl ki√°sott tetem√©b√Ķl nyert v√≠rus legyeng√≠tett mut√°ci√≥ja felhaszn√°l√°s√°val. Az Egyes√ľlt √Āllamok Tudom√°nyos Akad√©mi√°j√°nak kiadv√°nya r√°mutat olyan g√©nmut√°ci√≥kra, amelyek a k√∂z√∂ns√©ges influenzav√≠rust, vil√°gm√©ret√Ľ j√°rv√°nyt okoz√≥, vesz√©lyes k√≥rokoz√≥v√° alak√≠thatj√°k √°t.

"A kutat√≥k a spanyoln√°tha h√°rom √°ldozat√°nak patol√≥gusok √°ltal meg√Ķrz√∂tt t√ľd√Ķsz√∂veteib√Ķl nyert√©k ki a genetikai mint√°kat. A vizsg√°latok sor√°n az 1918-as v√≠rus egyes g√©njeit gondosan, egyenk√©nt illesztett√©k be modern influenzav√≠rusokba, majd k√≠s√©rleti egereken √©s vad√°szg√∂r√©nyeken ellen√Ķrizt√©k fert√Ķz√Ķk√©pess√©g√ľket. √ćgy tal√°ltak r√° a h√°rom g√©nb√Ķl √°ll√≥ egy√ľttesre, amely lehet√Ķv√© tette, hogy a v√≠rus meg√©ljen √©s szaporodjon m√©lyen a t√ľd√Ķ sejtjeiben is. A g√©ncsoport el√Ķseg√≠tette az √ļgynevezett RNS-polimer√°z k√©pz√Ķd√©s√©t, amely a v√≠rusm√°solat k√©sz√≠t√©s√©hez sz√ľks√©ges feh√©rje. A legt√∂bb v√≠russzak√©rt√Ķ egyet√©rt abban, hogy influenza-vil√°gj√°rv√°ny √ļjra v√°rhat√≥, azt azonban nem lehet megj√≥solni, melyik v√≠rust√∂rzs mut√°l√≥dik emberre vesz√©lyes m√≥don. Legval√≥sz√≠n√Ľbbnek azt tal√°lj√°k a virol√≥gusok, hogy a H5N1 jel√Ľ mad√°rinfluenza-v√≠rust√∂rzs √©s egy hum√°n influenzav√≠rus mut√°ci√≥j√°b√≥l alakulhat ki cseppfert√Ķz√©ssel is terjed√Ķ, pand√©mi√°t okoz√≥ v√≠rusv√°ltozat." (2008. december Link )

Term√©sztesen az influenza k√ľl√∂mb√∂z√Ķ mesters√©gesen l√©trehozott t√∂rzsein k√≠v√ľl sok m√°s v√≠rus √©s bakt√©rumt√∂rzs alakul √°t g√©nspecifikusan a laborat√≥riumokban emberis√©g ellenes fegyverr√©. Mivel az egyes j√°rv√°nyok hal√°loz√°si r√°t√°ja alig √©ri el az 1%-ot, √©s az 1918-as j√°rv√°ny is "csak" 2,5%-os hal√°loz√°si ar√°nyt tudott "produk√°lni", logikus, hogy a 2009-ben t√∂bb gy√°rt√≥ √°ltal is "kifejlesztett v√©d√Ķolt√°sok", √©s az √ļjabb betegs√©gek elleni vakcin√°kkal k√∂nnyebb a lakoss√°got megfert√Ķzni √©s meg√∂lni, mint permetez√©ssel. A Baxter ukrajnai le√°nyv√°llalata gondoskodott arr√≥l, hogy az okt√≥ber-v√©gi n√©h√°ny megbeteged√©sb√Ķl p√°r nap alatt, november elej√©re sz√°zezres nagys√°grend√Ľ megbeteged√©s, √©s t√∂bb hal√°leset is bek√∂vetkezzen. Ennek ellen√©re a nyugati gy√°rt√°s√ļ vakcin√°kn√°l 10-szer t√∂bb etil-higanyt tartalmaz√≥ "magyar olt√≥anyag", a Fluval-P, nem bizonyult a magyar gazdas√°gi fellend√ľl√©s "motorj√°nak", hi√°ba "oltatta" be mag√°t a TV nyilv√°noss√°ga el√Ķtt n√©h√°ny politikus (igaz a fecskend√Ķn "felejtett" t√Ľv√©d√Ķvel).

Mindezek f√©ny√©ben aggodalomra ad okot, hogy a t√∂bbsz√∂r√∂sen hazugs√°gon, csal√°son √©s nyer√©szked√©sen fogott, az emberis√©g ellenes b√Ľncselekm√©ny t√©ny√°ll√°s√°t kimer√≠t√Ķ NWO, √©s le√°nyv√°llalata a WHO nyom√°s√°ra, Sv√°jcban a tot√°lis j√°rv√°nyt√∂rv√©ny, a FEC Link az EPG Link j√∂v√Ķk√©pek√©nt a bar√°ts√°gos gondosko√°s √°larca alatt s√∂t√©t titkot takargat, ez pedig, azon k√≠v√ľl, hogy megs√©rti a sv√°jci sz√∂vets√©gi alkotm√°nyt, a k√©nyszerolt√°sok t√∂rv√©nyes√≠t√©se.

A m√≥dos√≠tott j√°rv√°nyt√∂rv√©ny (EPG) a polg√°ri v√©delem leple alatt eg√©szs√©g√ľgyi diktat√ļr√°t vezetne be, hogy megakad√°lyozza a j√°rv√°ny kit√∂r√©s√©t az adott ter√ľletr√Ķl, √©s a nemzetk√∂zi v√°llalatok elv√°r√°sai szerint a v√©d√Ķolt√°s k√∂telez√Ķ. A fert√Ķz√©sek t√≠pusai igen v√°ltozatosak, a H1N1, H1N2, H3N1, H3N2, H2N3 t√≥l a H5N1-ig. A sv√°jciak f√©lelme nem alaptalan, mert a sz√∂vets√©gi korm√°ny elk√©pzelhetetlen hatalmat kaphat felett√ľk, √©s ha a WHO elrendeli, k√©nyszer-olthat√≥kk√° v√°lnak.

Ahogy 2009-ben tapasztalhatt√°k is egyesek a saj√°t b√Ķr√ľk√∂n, az USA egyes √°llamaiban haszn√°latba vett√©k a FEMA-t√°borokat, mivel b√Ľncselekm√©nynek min√Ķs√≠tett√©k a v√©d√Ķolt√°s felv√©tel√©nek megtagad√°s√°t, √©s katon√°kkal k√©nyszer√≠tett√©k a lakoss√°got, hogy beoltassa mag√°t. √Črthet√Ķ m√≥don ezek a k√∂telez√Ķ v√©d√Ķolt√°sok eg√©szs√©gk√°rosod√°st okoz√≥ mell√©khat√°saikkal, √©s az elsz√°moltathat√≥s√°g, valamint a kontroll hi√°ny√°ban, ismerve a n√©pess√©gcs√∂kkent√©si terveket, √©s a vil√°g kifoszt√°s√°nak √©s kiirt√°s√°nak ismertetett m√≥dozatait, nem sok bizalmat v√°rhat el a sz√∂vets√©gi korm√°ny az √°ldozatnak kinevezett k√∂z√∂ns√©gt√Ķl.
A sv√°jciak al√°√≠r√°st gy√Ľjtenek 2013. janu√°r 15-ig, hogy n√©pszavaz√°s d√∂nts√∂n - ne a WHO, vagy az azt kiszolg√°l√≥ sz√∂vets√©gi korm√°ny - a sorsuk felett. A n√©pszavaz√°s hat√°rideje 2013. janu√°r 17.

A folyamatok, sokkal rosszabb gazdas√°gi helyzet mellett hasonl√≥ k√©pet mutatnak, mint 2009-ben, annyi k√ľl√∂nbs√©ggel, hogy k√∂zelebb ker√ľlt√ľnk a tot√°lis gazdas√°gi √∂sszeoml√°shoz. A t√∂bb fronton t√°mad√≥ emberis√©gellenes politika egyre jobban kimutatja a foga feh√©rj√©t, de ezzel p√°rhuzamosan exponenci√°lisan, √©s rendk√≠v√ľl dinamikusan n√∂vekszik az igazs√°got keres√Ķk t√°bora. Az eredm√©nyek az √∂n√°ll√≥ felel√Ķss√©g v√°llal√°s√°n m√ļlnak...

  HozzŠszůlŠsok
#31 | cigar - 2013.01.12. 18:05:21
Tulok! Tudom, hogy képben vagy.
Folytatj√°k m√°r itt is:
"Hivatalos: Európában járvány van
M√°r t√≠z eur√≥pai orsz√°gban van kiterjedt influenzaj√°rv√°ny - k√∂z√∂lte Facebook-oldal√°n az √Āllami N√©peg√©szs√©g√ľgyi √©s Tisztiorvosi Szolg√°lat (√ĀNTSZ) szombaton. Ezek: √ćrorsz√°g, Anglia, Izland, Norv√©gia, Sv√©dorsz√°g, D√°nia, Hollandia, Belgium, Luxemburg √©s Franciaorsz√°g."
http://atv.hu/cik...=hirkereso
#32 | piskota - 2013.01.12. 22:48:04
Laci!

Mindenki nevében is, köszönöm a statisztikát!
Cigarral értek egyet: "...az arányok viszont elgondolkoztatóak."
Ami nem el√©g! Se √≠gy, se √ļgy!
Bizonyos tanuls√°gok els√Ķ l√°t√°sra lesz√Ľrhet√Ķk...
Ami legink√°bb szembet√Ľn√Ķ, az az, hogy a leszak√≠tott orsz√°gr√©szek magyars√°g√°hoz nemigaz√°n jutottunk el! Pedig hol-m√°shol tudn√°nk tov√°bbi olvas√≥k√∂z√∂ns√©g verbuv√°lni. Tal√°n t√ļls√°gosan a vil√°g dolgaira koncentr√°lunk, a K√°rp√°tmedence helyett.., esetleg v√°ltoztatni kellene az ar√°nyokon, vagy az √°rnyalatokon, odafigyelve, hogy ugyanakkor az amerikai olvas√≥kat is megtartsuk...
B√°r, e vonatkoz√°sban is van egy sanda gyan√ļm, a magasnak t√Ľn√Ķ amerikai r√°ta, tal√°n t√∂bb amerikai szerver m√Ľk√∂d√©s√©nek k√∂sz√∂nhet√Ķ...
Rágódhatunk, gondolkozhatunk rajta...
köszönettel
Gyzolt√°n
#33 | piskota - 2013.01.12. 23:16:00
Ha m√°r Amerika:

Megrohamozt√°k Amerik√°ban a fegyverboltokat

2013. janu√°r 12., szombat, 19:53 • Utols√≥ friss√≠t√©s: 1 √≥r√°ja
Szerz√Ķ: hvg.hu

A Newton kisv√°rosan t√∂rt√©nt v√©res √°mokfut√°st k√∂vet√Ķen egyre t√∂bben k√∂vetelik a fegyvertart√°si jogszab√°lyok szigor√≠t√°s√°t az Egyes√ľlt √Āllamokban. Mindennek egyel√Ķre egy l√°that√≥ k√∂vetkezm√©nye van: az emberek gyakorlatilag felv√°s√°rolt√°k a fegyverboltok k√©szleteit a szigor√ļbb szab√°lyoz√°st√≥l tartva. - √≠rja a New York Times.

Mit ne mondjak, az√©rt van aki ott is gondolkodik √©s mivel lehet√Ķs√©ge is van, cselekszik...
√Črjen is a helyzet...
Gyz
#34 | fapipa - 2013.01.12. 23:39:15
Laci

maximális elismerésem a cikk miatt. Máris teszem ki az én lapomra is, hátha jelent valamit az ott lapozgatóknak is .
Olyan érzésem van, mintha az éjszaka megremegne a föld, és minden összeomlana, mert nincs már semmi alapja a még álló építményeknek, amit felépített magának az a bizonyos közeg, amit leirtál, és jellemeztél.

Egysz√≥val : fesz√ľl a H√ö√ö√ö√ö√öR !!! ki tudja mikor pattan el !
#35 | piskota - 2013.01.13. 06:21:44
Laci!
Jugoszl√°via alatt kit √©rts√ľnk?
Gyz
#36 | piskota - 2013.01.13. 06:26:45
Spari!

Egyenl√Ķre nem sz√°nd√©kozom regisztr√°lni a facebook-ra...
Azt meg igazán nem mondhatod, hogy nem telhettem el már azzal is, amit ide írtál...
Gyz
#37 | Tulok - 2013.01.13. 15:45:36
Zolik√°m! Ami a leszak√≠tott r√©szek magyars√°g√°t illeti, gondoskodtam arr√≥l is, hogy ebben v√°ltoz√°sok legyenek. A vil√°g dolgair√≥l, f√Ķleg ami meghat√°roz√≥, egyenl√Ķre m√©g a nyugaton t√∂rt√©ntek a m√©rt√©kad√≥k. A keletiek t√∂bbnyire v√°laszreakci√≥k. Az USA l√°togatotts√°g els√Ķsorban az angol domain-n√©vnek k√∂sz√∂nhet√Ķ, b√°r nem csek√©ly √©rdeme van kinti magyarjainknak, √©s K√°d√°r Dani√©knak Clevelandben. Szerencs√©re ehhez a szervereknek tartalmi k√∂ze nincs.
A n√∂vekv√Ķ fegyverv√°s√°rl√°ssal kapcsolatban h√ľlyes√©geket irk√°l a New York Times, vagy hib√°s a ford√≠t√°s. A zsid√≥ megtorl√°s esem√©nyei √©s a fegyverfelv√°s√°rl√°sok n√∂veked√©s nem azt mutatja, hogy a fegyvertart√°s szab√°lyai szigor√≠t√°s√°t v√°rn√°k el, hanem azt, hogy m√©g az √°tlag amerikainak is tudom√°sa van az USA-szerte m√Ľk√∂d√Ķ zsid√≥ terrorcsoportokr√≥l. Ilyen csoportok tagja ill. vezet√Ķje volt Ben Gurion, de Simon Perez is. Izraeli√©kn√©l ez hasonlatos, mint az USA bank -√©s postarabl√≥ rabl√≥gyilkos "nemzeti h√Ķsei" eset√©ben. Az √°talakul√°s ugyan l√°tv√°nyos, de titkolt, hogyan lesz nemzeti h√Ķsnek tartott terrorist√°b√≥l politikus, mik√∂zben m√°shol ford√≠tva szok√°s...
Jugoszláviát pedig még itt-ott jegyzik, ahogy a szerver statisztikája mutatja, bár az utolsó részek is leváltak egymásról: http://hu.wikiped...l%C3%A1via
#38 | Hegel - 2013.01.13. 20:44:45
Tulok énis csak lesekSmile
Haz√°nkon kiv√ľl 44 orsz√°gb√≥l olvass√°k! √Čs ez a 44 a f√∂ld√∂n szanasz√©t a vil√°g m√°sik v√©g√©n isSmile

Gratul√°lok, mert gondolom a cikkek t√©ny√°ll√°s szint√ľ precizit√°sa miatt van ez igy!
#39 | Renegat - 2013.01.14. 01:10:40
A penzimp√©rium mag√°nh√°bor√ļja a nemzet√°llamok ellen:
(nagyon jó elemzés)

http://www.scribd...anhaboruja

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [4 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum