Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Minden rémálmok anyja közeleg...
Minden rémálmok anyja közeleg...No, nem az anyósunkról van szó... vagy a leselkedő szomszédasszonyról. Ami borzolja Európa lakosságának kedélyét, az az EUSSR. Az összes EU tagállam beszippantása valódi fenyegetés. Most már a Big Brother, vagyis a "nagy testvér" irányít, és természetesen a nyilvánvalóan pénzügyi bűnözők, bűntársaikkal, akiket úgy hívnak, hogy az Európai Unió Tanácsa, amely "Sürgeti a tagállamokat, hogy ne veszélyeztessék pénzügyi vizsgálatokkal a hazai politikát."
Az érdekegyeztetések szerint a legnagyobb tolvajok a bolygón a nagybankok és a tulajdonos "családok".
Emberek megszámlálhatatlan milliárdjai számára mutatják meg, hogyan lehet törvényesen lopni, és közvetetten gyilkolni is, bár a LIBOR-botrány is észrevehetővé tette, még nem teljesen sikerült legalizálni. A "zenekar" egyre kövérebb, és függetlenül az adótörvényektől, minden az offshore bankok körül forog.

Ez tett lehetővé mindent. A korrupt, képtelen küldetését a hazaárulóknak az elit politikában, gerincét képezve egy gerinctelen medúzának, és igazságát egy guillotine-nak, amely lefejezi a nemzeteket. Csak az érdekli őket, hogy törvényeket hozzanak annak érdekében, hogy a kínálat bővüljön, de a polgárok (áldozatok) ellopott vagyontárgyairól, életéről sohasem adnak választ. Arra, hogy még mindig lehessen lopni legálisan, döntéseket hoznak szinte minden nap, valamikről, amik újból és újból visszatérnek a bűnöző bankárok fejében, a kedvezményezetteknek:

"Minden EU-tagállamot ösztönöznek arra, hogy " finanszírozza a kapcsolódó hírszerzésen alapuló rendészeti eljárásokat", hogy új együttműködési formákat alakítsanak ki az adóhatóságok, a rendőrség és a vámhatóság között..."

Magától értetődő, hogy a bankok, akik manipulálták a LIBOR-t, az összes többi bűncselekmény mellett, nem támogatják a büntetésüket haszonélvezőként, és hogy, a pénzügyi nyomozók felderítsék a bűncselekményeket, de ne feledjük a LIBOR-botrány kirobbantóját, Murdock csapatát, és Dow Jones indexet. Itt kezdődik és végződik a szervezett bankárbűnözés fogalma, bűnszervezetben összekapcsolódva a politikai irányítással. Németországban a "lakosok", nem állampolgárok, a BGB 90.§-a alapján, csak lakosok. Az ESM, a SWIFT és a Target-2 fényében már valódi ellenzék nélkül burjánzik a korrupció EU-szerte. Az ESM szerződés előre programozott csalás:

"- Az ESM, annak vagyona, pénzügyi eszközei, a tulajdonos tartózkodási helyétől függetlenül teljes jogi immunitást élvez.
- Az archívum és az ESM valamennyi dokumentuma közé tartozó és birtokában lévő dokumentumok általában sérthetetlenek.
- Az ESM helységei sérthetetlenek.
"

A SWIFT megállapodást sem szabad alábecsülni, mert van egy nagyon fontos célja, ami groteszk és abszurd hazugság minden európai polgár számára. Az amerikai hatóságok kapzsisága és a tülekedés a SWIFT megállapodás körül, kikezdi az EU Parlamentet, és szemlélteti a tényleges értelmükben ezeket az adatokat, amik között eltérések mutatkoznak a bevételi és kiadási oldalon, és egy szokatlan jelenség észlelhető, az "AlCapone" módszer.

"Annak érdekében, hogy ellenőrizni lehessen a közvéleményt, meg kell vetni a kétely és viszály alapjait, meghagyva a különböző oldalakon az ellentmondó nézetek, ameddig az emberek megtalálják az utat a zavarosban, és meggyőződnek arról, hogy ez volt a legjobb. Az alkotmányos kérdésekben egyáltalán nem nyilvánítani véleményt, mert az embereknél ezek a dolgok hiányzanak a szükséges áttekintésnél és csak azok tudnak igazán látni, akik vezetik a nemzetet. Ez az első titok!"

Előre programozott csalásról írtam az elején. Ennek a csalásnak a része, hogy a francia és német kormányzat erőltetésére folyamatban van Afrika gyarmatosítása. A tagországok "kedvének" növelése érdekében enyhíteni kell a szorításon, mert nagyobb "üzlet" van a láthatáron. Sok millió afrikai bőre, és elsősorban a természeti kincseik. Ezért adni is kell valamit, és itt jön a képbe a bankbotrányok kérdése, az egyezkedési "hajlam" EU tagországi szinten. Ehhez semmi köze a "demokráciának", amit nekünk találtak ki, és azért hozták létre vagy háromszáz éve (a rabszolgaság alapú Plutarkhoszi "demokráciákat" nem kellene idesorolni), hogy ne csak egy királyt, de egy egész országot lehessen eladósítani. Európa lakosságát adósrabszolga sorba, az állampolgárokat, "lakosokat", saját katonának sorozott gyermekeikkel kívánják leveretni, miközben mohó kapzsiságból először Afrikát, majd a Közel-Keletet akarják megszerezni, hogy bankjaikkal, a bankok multinacionális cégeivel szerezzék meg ugyanezen katonák vére által. A mértéktelen vagyon és pénzszerzési vágy hihetetlen aljasságokra képes. Nincs határ, míg egymást és saját, magukat fel nem zabálták.

Néhány szóban a deviza alapú hitelek magyarországi peres kérdéseivel is foglalkozni kell:

A központi irányítás parancsait követnie kell az Orbán-rezsimnek is. Doubravszky és Árpi találkozója, és az egyeztetés is ennek, a nép elé vetett "csontdobálásnak" a része. A nemzetközi bankcsalások "leleplezése" a cirkusz, és a látszólagos egyezkedés lenne a "kenyérnek mondott" lerágott csont, amitől senki sem fog jól lakni. Elolvasva kúria indoklását, megkérdőjelezhető, ha a bankok hiteleit 95-98%-ban az MNB biztosította az ország lakosságának adójából kifizetett pénzkiadási "illetékkel" kiadott pénzből, miért lenne végzetes hatással az 5 ill. 2% fedezettel rendelkező, és ezt befektető bankok számára a már többszörösen túlfizetett visszatörlesztés végelszámolása? Így is már akkora jogtalan haszonra tettek szert, és olyan bűncselekmények árán, amiben egy demokratikusabb országban börtönben ülnének az őket támogató kormányokkal együtt!

Akárhogy nézzük, "az eltérő vételi és eladási árfolyam alkalmazása" nem "szükségszerűen keletkezik", hanem olyan csalási módszer az adósok kárára, ami a bankokat nem illeti meg, mert számukra kiadási többletként nem jelentkezett! Érdekes kérdés lenne a megvizsgálni az elszámolásokat APEH szinten is, mivel akárhogy is nézhető egy banki elszámolás, de a többszörös többletbevétel nem szerepel benne. Akárhogy nézi a kúria, ez a "szűkebb értelmezés" nem helyes...
A kérdés egyértelmű. Számolják el a deviza alapú hiteleket a folyósításkori kifizetés szerinti összeggel, a szerződésben rögzített kamatkondíciókkal, és a tőkeösszeget növeljék meg a mindenkori aktuális infláció mértékével negyedévenként. Ilyen egyszerű... Link

Mellesleg, ha a kúriának nem "világos", hogy mit jelent a "világos és érthető" megfogalmazás kikötése az Európai Unió Bírósága részéről, akkor kár volt megtanulniuk magyarul. Mindezek mellett a szerződések esetében a teljes körű tájékoztatás is beletartozik - a törvény szerint - a tisztességes szerződéskötés feltételeibe, és mivel nem egy napi vagy hetilap egymástól független tartalmú híreiről van szó, természetesen a szerződés többi feltételével együtt, összességében és összefüggéseiben is világosnak és érthetőnek kell lennie minden részletnek. Ez vonatkozik az MNB elszámolására is, amiről a kúria által belinkelt pénzügyi-stabilitás jelentésből sem derül ki, hogy miért jelent a nemzetgazdaságra és a bankrendszerre közvetlen kihatást, ha nem kapják meg a nemlétezhető árfolyam növekedésből adódó jogtalan "bevételt": Link


  Hozzászólások
#41 | Renegat - 2013.02.06. 18:37:44
Makkos Albert előadása az úgynevezett "banki devizahitelekről", akarom mondani bankszter csalásról:
(feltétlenül nézzétek meg, megéri!!!)

https://www.youtu...TA9ujd4MVQ
#42 | Renegat - 2013.02.09. 20:52:20
Az új, természetes pénzügy rendszer már régen ki van találva, helyenként szépen működik is, csak alkalmazni kellene. Megszünne a pénzügyi elit privilégiuma, a lopás, a csalás, a hazudozás, népek kisemmizése és a háborúk generálásának lehetősége.Akkor miért nem vezetik be? Talán pontosan ezért.Akkor viszont teljes szellemi paradigmaváltásra lenne szükség, vagy az ember is "hibás termék" lenne?(humán erkölcsi tulajdonságait tekintve)


http://www.scribd...v-letoltes

http://helyikozos...dszer.html

http://www.kekfra.../hirek.php
#43 | Renegat - 2013.02.11. 10:44:50
Előrebocsájtom hogy nem a "Magyar Narancs"-ot kívánom reklámozni, hanem az abban megjelent "Írástudók felelőssége és a devizahitelek" című cikk kapcsán a kommentekben megfogalmazottakra hívnám fel a figyelmet. Különösen Felcsuti Péterre -a Bankszövetség volt elnökére- kihegyezett ténymegállapítások érdekesek, akinek főszerepe volt a magyar devizahitelezés gyakorlatának bevezetésében. Finoman szólva nem jósolok neki fényes jövőt az elkövetkezendő időkre a magyar devizahitelezés igen súlyos következményeit illetően.

http://magyarnara...#kommentek

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [2 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum