NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Mit csin√°ljunk a zsid√≥kkal?
Mit csin√°ljunk a zsid√≥kkal?Bayer Zsolt megfogalmazta hogy mit kell tenni a cig√°nnyal, hogy ez a t√∂bb mint 700 √©ve tart√≥ visz√°ly megold√°sra tal√°ljon, most viszont felteszem a k√©rd√©st, hogy vagyunk–e annyira felk√©sz√ľltek, hogy a m√°r √©vezredek √≥ta tart√≥ zsid√≥ probl√©m√°t megoldjuk. Ismerj√ľk a t√∂rt√©nelemb√Ķl, hogy sz√°mtalanszor voltak k√≠s√©rletek ennek megold√°s√°ra melyek mindig √©s mindig kudarcba v√©gz√Ķdtek. Akit √©rdekel, az elm√ļlt √©vezredek sor√°n a zsid√≥s√°g √ľld√∂z√©se b√°rmikor ut√°na n√©zhet a feljegyzett t√∂rt√©nelemben, az ok az √ľld√∂z√©s√ľkre mindig egy √©s ugyanaz, mondhatn√°nk, hogy nem tanultak bel√Ķle, de igen, ez√©rt van az, hogy egyre jobban √©s egyre okosabban √©s professzion√°lisabban szervezik tev√©kenys√©geiket a napjainkig.

Er√©ny√ľk: a hitvall√°sukban val√≥ fogadalom, (Thora, Talmud) √∂sszetart√°suk, igaz hogy van k√∂z√∂tt√ľk n√©zetelt√©r√©s, de egy harmadikkal szemben azonnal √∂sszefognak. Nincs a bolyg√≥n olyan nemzet ahol nincsenek jelen. Olyanok, mint a kam√©leon. Hogy ezt √©rthet√Ķbb√© tegy√ľk, n√©zz√ľk meg az elm√ļlt id√Ķk esem√©nyeit, ami a vil√°g, de legf√Ķk√©ppen az eur√≥pai n√©peket nap mint nap √©rinti. Eur√≥pa-szerte az emberek a TV el√Ķtt csak tan√°cstalanul bambulnak a milli√°rdos √©s billi√≥s nagys√°g√ļ garanci√°k kibocs√°jt√°sa hallat√°n, egyesek val√≥sz√≠n√Ľleg nem is tudj√°k, hogy h√°ny null√°t kell le√≠rni a sz√°mok ut√°n, mindezt az √ļgynevezett eur√≥ megment√©se √©rdek√©ben. Sokak fej√©ben felmer√ľl a k√©rd√©s, hogy matematikailag mik√©pp vezethet√Ķ le az, hogy egyik m√°sik eur√≥pai tag√°llam az ad√≥ss√°g√°nak megold√°s√°ra egyre magasabb √∂sszegekkel terheli lakoss√°ga termel√©kenys√©g√©nek hozam√°t. Ha ezt viszont megk√©rdezik a bankszterek seg√©dmunk√°sait√≥l a politikusokt√≥l, erre nem kapnak v√°laszt. √ćjm√≥d, a norm√°l ember t√ļlterhelt agya egyszer√Ľen lekapcsol.


A lehet√Ķs√©gekhez k√©pest becs√ľletesnek √©s tisztelettud√≥nak maradt emberek sz√°m√°ra egyszer√Ľen elk√©pzelhetetlen hogy a politikai vezet√Ķik a tengerent√ļli p√©nz√ľgyi hi√©n√°k a csal√°sain alapul√≥ trilli√≥s nagys√°gbeli jogosults√°gaikat pof√°tlanul, mint, egy √Ķrl√Ķ malomk√∂vet, a m√©g meg sem sz√ľletett gener√°ci√≥k nyak√°ba akasztj√°k.
Ha viszont, azt hitetik el, hogy majd a “t√Ķke piaca” az ad√≥ss√°gaiban szenved√Ķ orsz√°goknak, az egyre magasabb nagys√°grendbeli p√©nz√∂sszegek rendelkez√©s√©re bocs√°jt√°s√°val megoldja probl√©m√°it, akkor nagyon t√©ved√ľnk. Ez olyan nagy hazugs√°g, mely t√ļlsz√°rnyalja a holo hazugs√°g√°t. Ezek az √∂sszegek, amelyr√Ķl itt besz√©l√ľnk a P√©ter Gauweiler, a n√©metorsz√°gi CSU (szocialista kereszt√©ny sz√∂vets√©g) politikusa szerint m√°r a trilli√≥t meghalad√≥ nagys√°g√ļ.

√Črt√©k√°ll√≥ eur√≥ nincs ezen a bolyg√≥n, ami magyarul annyit jelent, hogy nincs re√°lis gazdas√°gi h√°ttere, √©s az √©rthet√Ķs√©g kedv√©√©rt m√©g egyszer: gazd√°lkod√°ssal ezt az √∂sszeget nem lehet bel√°that√≥ id√Ķn bel√ľl kitermelni. Hogy m√©g is hogyan j√∂n l√©tre?
Az NSZK sz√∂vets√©gi bankja √©s az EKB a fin√°nc-hi√©n√°knak egyszer√Ľen a computerben "m√Ľvileg" m√Ľ p√©nzt hoznak l√©tre az √ļgynevezett leveg√Ķp√©nzt, amely ut√°n a n√©met √©s az eur√≥pai n√©pek ut√≥dainak majd val√≥s billi√≥s nagys√°gbeli uzsor√°s nagys√°g√ļ kamatot sz√°molnak fel. “Az Eur√≥pai K√∂zponti Bank (EKB) billi√≥kkal √°rassza el a bankokat. Az elk√∂vetkez√Ķ h√©ten t√∂bb sz√°zmilli√°rd eur√≥ ker√ľl kibocs√°t√°sra. Nincs kiz√°rva, hogy az √∂sszege el√©rheti ak√°r az egy billi√≥t” (Die Welt, 2012.02.23, 3-ik oldal)
Igen, ha figyelmesen olvastuk, azt √≠rta a lap, hogy kiad√°sra, m√°r nem is t√∂rekszik, a szakkifejez√©sn√©l, egyszer√Ľen zsargonosan fejezik ki magukat. Teh√°t, a ki√∂nt√∂tt eur√≥ billi√≥knak a fin√°nc-d√∂gev√Ķk sarc kont√©nereiben nincs √©rt√©k√°ll√≥ √°ru vagy szolg√°ltat√°si fedezet. Ez nem m√°s, mint a meg√©lhet√Ķs√©gi gazdas√°gi ter√ľleteink p√©nzel val√≥ el√°raszt√°sa, majd ennek k√∂vetkezm√©nye, hogy egy bel√°that√≥ id√Ķn bel√ľl p√©nzkereskedelmileg megsemmis√ľl√ľnk. Ebbe a j√°t√©kban az az √©rdekes, hogy a fin√°ncmaffia √°ltal a sarc- kont√©nerb√Ķl val√≥ p√©nz√ľnk ki√∂nt√©se ut√°n, ezt a horribilis nagys√°g√ļ √∂sszeget kamattal visszak√∂lcs√∂n√∂zz√ľk.

"Az alchemis-ten modellje a k√∂vetkez√Ķ k√©pen m√Ľk√∂dik: Az √ľzleti bankok egy sz√°zal√©kos kamatra k√∂lcs√∂nt vesznek fel a EKB bankt√≥l, ez√©rt, pld., Spanyol vagy Olasz √°llamk√∂tv√©nyeket v√°s√°rolnak 5 √©s hat sz√°zal√©kos kamattal, ezeket a pap√≠rokat elhelyezik az EKB ban √©s ennek fedezete √©rt√©k√©ben √ļjra hatalmas √∂sszegeket k√∂lcs√∂n√∂znek az EKB b√≥l.”(SZ.de, 2012.02.01)

Kevesen tudj√°k, hogy a Wall-Street az eur√≥pai ter√ľletr√Ķl sz√°rmaz√≥ √°llamk√∂tv√©nyeket a maga k√©sz√≠tette t√∂rv√©nyei alapj√°n fogad√°sra bocs√°thatja, √©s ennek a fogad√°snak nincs fels√Ķ hat√°ra, amit majd az eur√≥pai bankoknak k√∂telez√Ķ bev√°ltani, ez√©rt k√©nytelen az EKB egyre magasabb √∂sszeg√Ľ p√©nzkibocs√°jt√°sra, hogy a m√°r sz√°mokban kifejezhetetlen √∂sszeg√Ľ fogad√°sokat teljes√≠thesse.
Ezt a galaktikus csal√°s szcen√°ri√≥t nevezik, "hitel√ľzletnek" annak ellen√©re, hogy egyetlen egy orsz√°g n√©pe sem l√°tta ezt a sz√°mokban m√°r kifejezhetetlen √∂sszeget, ebb√Ķl a sarc-i l√©gkassz√°b√≥l, nem besz√©lve arr√≥l, hogy rendelkez√©s√©re bocs√°jtott√°k volna. Ez az √∂sszeg kimondottan √©s kiz√°r√≥lagosan csak is a tengeren t√ļli p√©nzrendszer hi√©n√°inak √°ll a rendelkez√©s√©re. Az√©rt, hogy √©rts√ľk a dolgok menet√©t, vegy√ľk p√©ld√°ul G√∂r√∂gorsz√°got: 2010 –ben, mint seg√©lycsomagk√©nt oda√≠t√©ltek 110 milli√°rd eur√≥t. Ebb√Ķl az √ļgynevezett val√≥s √°llami ad√≥ss√°g fedezet√©re megkaptak 25 milli√°rdot, a fennmaradt 85 milli√°rdot k√∂telesek voltak a Wall-Street kont√©ner√©be, a fogad√°sok √©rtelm√©ben kifizetni. A k√∂vetkez√Ķ olvashat√≥, a (2010.03.06 -√°n a Spiegel.de) oldal√°n:

"A befektet√Ķk a g√∂r√∂g √°llamk√∂tv√©nyek hitelek visszafizet√©si kies√©sre k√∂t√∂tt biztos√≠t√°sok folyt√°n 85 milli√°rd doll√°r ker√ľl febru√°rban kifizet√©sre, ez dupl√°ja az el√Ķz√Ķ √©vinek, k√∂z√∂lte a n√©met p√©nz√ľgyminiszt√©rium"

Teh√°t a tengerent√ļli p√©nz√ľgyi-maffia h√°rom h√≥napon bel√ľl, az NSZK-√°s polit- vaz√°lok t√°mogat√°s√°val, egy 500 sz√°zal√©kos uzsora nyeres√©get k√∂nyvelhettek el maguknak, amit a sz√∂vets√©gi p√©nz√ľgyi szolg√°ltat√°sokat ellen√Ķrz√Ķ szerv f√Ķn√∂ke, Jochen Sanio √∂nsz√°nt√°b√≥l bevallott:

"Sanio kisz√°molta hogy a spekul√°nsok a G√∂r√∂gorsz√°g eset√©ben a CDS (Credit Default Swap) √°ltal 500 sz√°zal√©kot seperhettek be a zseb√ľkbe." (spiegel de, 2010.05.05.)

Nem sokkal k√©s√Ķbb, 130 milli√°rd eur√≥ v√°lt esed√©kess√© a g√∂r√∂g √°llamk√∂tv√©nyek visszafizet√©s√©re k√∂t√∂tt Wall-Street-i fogad√°sok sor√°n, majd ezt folytatva, m√©g egyszer, majd √ļjb√≥l √©s √ļjb√≥l. …
Azok akik, a EKB infl√°ci√≥s p√©nz√©t amivel a t√Ķkepiacot folyamat√°ba el√°rassza, mint sarc-i aj√°nd√©kot elfogadj√°k, √©s azonnal a nagyfok√ļ uzsora kamattal valamint a t√∂bb ezerszeri fogad√°si √∂sszeggel megn√∂velten, a tulajdonosoknak vissza k√∂lcs√∂n√∂zik, ezek mindig ugyan azok a "Park Avenue Boys", a Wall-Street kirendelts√©gei. Megtal√°ljuk k√∂zt√ľk a vakmer√Ķen elsz√°nt Goldman-Sachs-t.
Mint ahogy m√°r tudjuk hogy ez a zsid√≥ k√ľl√∂nleges int√©zm√©ny a volt n√©met p√©nz√ľgyminiszterrel Hans Eichel-el kar√∂ltve seg√≠tettek a G√∂r√∂g √°llamh√°ztart√°si k√∂lts√©gvet√©s√©t meghamis√≠tani, hogy ezzel az Eur√≥pa elleni trilli√≥s fogad√°sokra, az orsz√°g egy biztos fogad√°si alap lehessen.

"Spekul√°nsok fogad√°st tesznek a cs√Ķdbe jutott G√∂r√∂g hitelderiv√°tumra (hitelsz√°rmaz√©k) Ezen spekul√°nsok k√∂zz√© tartoznak, J.P.Morgan, Goldman Sachs, Morgan Stanly √©s a Barclay, pont azok a bankok, amelyek az √°llami t√°mogat√°sok n√©lk√ľl m√°r r√©g nem is l√©tezn√©nek. K√ľl√∂n√∂sen arc√°tlan √©s pimasz a Goldman Sachs viselked√©se, el√Ķsz√∂r seg√≠t a g√∂r√∂g korm√°nynak a h√°ztart√°si m√©rleg meghamis√≠t√°s√°ban, majd az itt szerzet bels√Ķ inform√°ci√≥kat felhaszn√°lva fogad√°st tesz az Akropolisz els√ľllyeszt√©s√©re.” (welt.de,2010.03.02.)

A hiénák feltornázzák az alapkövetelések összegét, az adósságot egy oly magas összegre mely
el√©ri a sz√°z- √©s ezertrilli√≥s nagys√°grendet, s ezzel biztos√≠tva azt hogy ez az ad√≥ss√°gi sarc √∂sszege, am√≠g a bolyg√≥nk l√©tezik, soha- de soha ne lehessen visszafizetni. Az ad√≥ss√°gunk l√©trej√∂n a saj√°t p√©nz√ľnk, fizet√Ķeszk√∂z√ľnk r√©v√©n, amit mi, a zsid√≥ fin√°nc-lobinak biztos√≠tunk, gyakorlatilag odaaj√°nd√©kozunk, √©s ezt dr√°g√°n visszak√∂lcs√∂n√∂zz√ľk. Mivel, hogy mindenki sz√°m√°ra √©rthet√Ķ legyen, igyekszem egy p√©ld√°val bemutatni, hogy ez mik√©nt m√Ľk√∂dik.

- Egy √©p√≠t√©si v√°llalkoz√≥ √©p√≠t valakinek ingyen egy luxush√°zat, egy vill√°t. Ezek ut√°n fizet a v√°llalkoz√≥ √©s majd a lesz√°mozottjai, gyermeke, unok√°ja majd √ľkunok√°ja a megaj√°nd√©kozottnak b√©rlem√©nyd√≠jat an√©lk√ľl, hogy benne lakna √©s nem besz√©lve arr√≥l, hogy nem is lakhat benne.
Ez a vil√°gra sz√≥l√≥ csal√°s oly annyira gigantikus, hogy az emberek nagy t√∂bbs√©ge tiltakozik ezt a sz√∂rny√Ľs√©ges val√≥s√°got felfogni, meg√©rteni. Sokan elford√≠tj√°k a fej√ľket √©s rezign√°ltan csak d√ľnny√∂gnek, morognak magukban, ilyen az emberi t√∂rt√©nelemben, az ismereteink szerint m√©g nem fordult el√Ķ. √Čs, ez az, ami t√©ves. A szisztematikus kirabl√°sa az emberis√©gnek olyan √∂reg, mint maga a babiloni talmud, ezt rendszeresen finom√≠tj√°k hogy min√©l nagyobb sarc-i k√∂vetel√©seket hozhassanak l√©tre.

Ez a vil√°gi b√Ľnsz√∂vetkezetet, a zsid√≥ fin√°nc-lobi m√°r √©vsz√°zadokkal ezel√Ķtt folyamatosan fejlesztette, aminek majd k√∂vetkezm√©nye, a bolyg√≥nk nem zsid√≥ lakoss√°g√°nak a folyamatos kirabl√°sa r√©v√©n a szolgas√°gba val√≥ vet√©se. Egyesekben azonnal felmer√ľl, hogy ez egy √∂sszeesk√ľv√©s elm√©let. Ha valaki erre gondol, akkor m√©g mindig a Csipker√≥zsika √°lm√°ban ringatja mag√°t. A t√©ny az, hogy nem is olyan r√©gen az Izrael legf√Ķbb rabbija, nyilv√°nosan k√∂z√∂lte a nagyvil√°ggal, hogy a nem zsid√≥ emberis√©gnek csak is egy feladata van, az, hogy szolg√°lja a zsid√≥s√°got.

"A nem zsid√≥k csak az√©rt vannak ezen a vil√°gon, hogy a zsid√≥s√°got szolg√°lj√°k. A g√≥im csak az√©rt sz√ľletett, hogy benn√ľnket szolg√°ljon. Ezen a vil√°gon csak egy a feladatuk, hogy Izrael n√©p√©t szolg√°lj√°k."

Id√©zet a szeparatista zsid√≥k f√Ķ rabbij√°nak, Ovadia Yosef szombatonk√©nti pr√©dik√°ci√≥j√°b√≥l. (JTA,Jewish Telegraph Agency, 2010.10.18.)
Annyit √©rdemes r√≥la tudni, hogy az Ovadia P√°rt, tagja a jelenlegi izraeli korm√°nynak. Dr. von Leers tanulm√°ny√°ban olvashatjuk, hogy a k√∂z√©pkori N√©metorsz√°gban k√ľl√∂n√∂sen a IV. Heinrick uralkod√°sa alatt:

"a zsid√≥k k√ľl√∂n√∂s el√Ķjogokhoz jutottak, melynek hat√°sa √©s fontoss√°ga kiemelked√Ķ szerepet kapott. √Āllam √°ltal elismert √©s enged√©lyezett orgazd√°k lettek."

Hogyan is n√©zett ki ez a dolog: A lop√°sokb√≥l ered√Ķ hatalmas nyeres√©get uzsora kamatokkal visszak√∂lcs√∂n√∂zt√©k a cs√°sz√°rnak, az uras√°goknak √©s a paraszts√°gnak. Az egyh√°z magatart√°sa sem k√ľl√∂nb√∂z√∂tt a cs√°sz√°r√©t√≥l, az embertelen p√ľsp√∂ki j√°rand√≥s√°gok kirov√°s√°val hozz√° j√°rultak a szabad paraszts√°g elszeg√©nyed√©s√©hez. Ez√°ltal a m√©g szabad paraszts√°g az uzsor√°s zsid√≥s√°g kez√©be k√©nyszer√ľlt, k√©nytelen√ľl elad√≥sodott, ami h√°zaiba √©s term√Ķf√∂ldjeibe ker√ľlt. Ezzel √∂sszhangban kevesen tudj√°k, hogy a zsid√≥k √°ltal folytatott rabszolga kereskedelem nyeres√©g√©b√Ķl p√©nzelt√©k a Vatik√°nt, ezen kereszt√ľl rendszeresen a k√ľl√∂n jogaik el√©r√©se √©rdek√©ben zsarolhatt√°k a Vatik√°nt √°ltala. "A k√∂z√©pkor paps√°ga … a zsid√≥s√°g p√©nz√ľgyi t√°mogat√°s√°t √©lvezte" (Spiegel, 2000. 17.sz√°m. 110. oldal)


√Črdemes odafigyelni az esem√©nyekre, mert √ļgy a cs√°sz√°rn√°l, az egyh√°zn√°l vagy a szeg√©nys√©gbe szor√≠tott paraszts√°gn√°l kihelyezett hitelek sz√°rmaz√°si eredete nem m√°s, mint a m√°r kor√°bban a n√©pt√Ķl kirabolt √©rt√©k. Minden szabad paraszt, akik r√°k√©nyszer√ľltek a uzsor√°sok hitel√©re, √©s amit nem tudtak visszafizetni, a cs√°sz√°r √©s az egyh√°z egyet√©rt√©s√©vel ad√≥s rabszolgak√©nt eladhat√≥ volt. A rabszolga kereskedelem √©vezredekig egy igen kamatoz√≥ j√∂vedelemk√©nt szolg√°lt az uzsor√°soknak. Nem besz√©lve arr√≥l, hogy napjainkban √ļjb√≥l egy j√≥l fizetend√Ķ foglalkoz√°s. (munkav√°llal√≥kat k√∂zvet√≠t√Ķ irod√°k! nem m√°s, mint egy modern rabszolga kereskedelem, √©s ezt term√©szetesen t√∂rv√©nyek betart√°sa mellett, felsz√°molva az √°llami munka√ľgyi hivatalokat, sz√©p sz√≥val, privatiz√°lt√°k, teh√°t √ļjb√≥l enged√©lyezte a mindenkori korm√°ny a rabszolga kereskedelmet).

Megfigyelhetj√ľk, hogy elv√©ben a lobbi-p√©nz√ľgyi rend a mai napig nem v√°ltozott. Annak idej√©n a cs√°sz√°r, kir√°ly, az egyh√°z √©s a n√©p k√∂lcs√∂nz√∂tt az uzsor√°st√≥l, amit kor√°bban az uzsor√°s a n√©pt√Ķl m√°r elrabolt, p√©nz √©s vagyon form√°j√°ban.
Ha arra gondolunk, hogy a zsid√≥ kiv√°lts√°gok csak n√©met √©s nyugat eur√≥pai ter√ľletekre volt jellemz√Ķ, akkor nagy t√©ved√©sben vagyunk. M√°r √Ārp√°d bevonul√°sakor ker√ľltek zsid√≥ vall√°st gyakorl√≥ kaz√°r n√©pek orsz√°gunkba. √Črdemes viszont kiemelni IV. B√©la uralkod√°s√°t, a tat√°rj√°r√°s kezdetekkor, 1239–ben egy k√©relmi lev√©lben fordult IX. Gergely p√°p√°hoz, hogy √ē is tarthasson udvari zsid√≥s√°got a p√©nz√ľgyi √ľgyleteinek ir√°ny√≠t√°s√°hoz. Ezt csak a 1251–ben kiadott zsid√≥ kiv√°lts√°goss√°got biztos√≠t√≥ int√©zked√©se m√ļlja fel√ľl. Ezt a kiv√°lts√°goss√°got az uralkod√≥i h√°zak a "mai napig" meger√Ķs√≠tett√©k. Nem kell messzire menn√ľnk p√©ld√°k√©rt, megtal√°ljuk k√∂zvetlen k√∂zelben haz√°nkban is.

Ma, a korm√°nyok teremtik el√Ķ a hatalmas √∂sszegeket, amit az uzsor√°soknak √°tadnak √©s majd ezt az √∂sszeget kamattal, fogad√°si j√°rul√©kkal, amit billi√≥s nagys√°gra n√∂vekedettk√©nt vissza k√∂lcs√∂n√∂znek. Ahogy a vil√°g forog, √ļgy ism√©tl√Ķdik √ļjra √©s √ļjra. Ha az emberis√©g nagy t√∂bbs√©ge tov√°bbra is ellenszeg√ľl a s√°t√°ni p√©nzvil√°g felismer√©s√©nek, ez azzal a k√∂vetkezm√©nnyel j√°r, hogy a j√∂v√Ķ nemzed√©ke automatikusan megsemmis√ľl.
A nagyon sok naiv kamatszolga csak tanácstalanul bámul a világba és azt mormolja magában, de hát ez csalás és törvénytelen.

Nem kedves gojim, ez a csal√°rd erk√∂lcs. Ahogy annak idej√©n IV. Heinrich a k√∂z√©pkorban az orgazdas√°got √©s az uzsor√°z√°st a f√Ķ sz√©lh√°mosoknak t√∂rv√©nyes√≠tette, ma a politikusaink a saj√°t n√©peik kirabl√°s√°t a globaliz√°ci√≥s t√∂rv√©nyeken kereszt√ľl legaliz√°lj√°k. Ahogy a n√©met korm√°ny megengedte a n√©met dolgoz√≥k nyugd√≠jint√©zm√©ny√©nek, a rabbinus Lehman bank √°ltal val√≥ kirabl√°s√°t, hasonl√≥an cselekedet Orb√°n Viktor korm√°nya, amikor a magyar nyugd√≠jkassz√°t √°llamos√≠totta √©s kitudja hogy kiknek z√°logos√≠totta el. Minden, ami zajlik "t√∂rv√©nyes" kereteken bel√ľl t√∂rt√©nik.

"hal√°szat” N√©metorsz√°gban. A m√°r cs√Ķdben lev√Ķ m√Ľk√∂d√Ķ k√©ptelen amerikai Lehman Brothers bank, szisztematikusan √©s szem√©rmetlen√ľl az ad√≥sleveleivel oly k√°rt okozva a n√©met takar√©koskod√≥knak, amire m√©g nem volt precedens." (stern, 2008.12.11. 51. sz√°m. 138.oldal)

A zsid√≥ fin√°nc-lobbi nem tal√°l kivetend√Ķt a gojim kirabl√°s√°ban. A pof√°tlans√°got m√°r csak az tet√Ķzi, hogy a Goldman-Sachs eln√∂ke Lloyd Blankfein a t√∂megek kirabl√°s√°t egyenesen az Istene szolg√°lat√°nak tekinti. Id√©zz√ľk √Ķt sz√≥ szerint:

"csak egy bankár vagyok, aki csak az isteni feladatot hajtja végre." (Der Spiegel, 2009. 48szám, 73. oldal) Ezt a kijelentést nagyon jól fedi a Talmud.

"a nem zsid√≥ a zsid√≥ jog szerint csak egy l√°tszatember. A gojimnak csak az√©rt van emberi form√°ja hogy a zsid√≥nak ne kelljen az √°llattal kiszolg√°ltatnia mag√°t. (Traktat Schene luchoth habberith) A diszn√≥ √©s a l√°tszatember nem jogk√©pesek. Ebb√Ķl ad√≥d√≥an nem √©lnek jogos h√°zass√°gban √©s nincs jogos vagyonuk."

Ezek, alapk√∂vei a zsid√≥ jognak. Amit a zsid√≥k cselekszenek a t√∂rv√©ny√ľk √©rtelm√©ben nem b√ľntetend√Ķ. A nem zsid√≥t nem tartj√°k embernek, ez√©rt nem lehet √Ķket becsapni, mert egy √°llatot, jogi √©rtelmen nem lehet becsapni. √Črtitek?

A Wikipedia oldal√°n a k√∂vetkez√Ķk olvashat√≥k: Maga a Jiddis nevezi a zsid√≥t CHAJIM-nak, ami annyit jelent, hogy √©l√Ķ. Ezzel a szemben √°ll√≥ hat√°roz√≥, szint√©n Jiddis a GOJIM, ami annyit jelent, hogy l√©lektelen, vagy is halott. Teh√°t, a zsid√≥ t√∂rv√©nyek el√Ķtt, ezt a poz√≠ci√≥t t√∂lti be a nem zsid√≥ sz√°rmaz√°s√ļ. (de.wikipedia/wiki/Rotwelsch)
Csod√°lkozik m√©g valaki azon, hogy az antiszemitizmus egyre jobban terjed, legal√°bb is ezek olvashat√≥k a napi vil√°gsajt√≥ban. Bocs√°ssa meg a vil√°g, de ki, vagy kik azok akik ezt gerjesztik, hogy ut√°na majd sajn√°ltathass√°k magukat? De folytassuk, itt a k√∂vetkez√Ķ id√©zet:

"a zsidónak tiltott a másik zsidó becsapása. Ez a csalási tilalom nem vonatkozik a nem zsidóval szemben". (Professzor Israel Shahak, Jewish History, Jewish Relegion, 5.fejezett, Pénz és tulajdon, 89.oldal.)

Ezt a t√©nyt, hogy a zsid√≥ t√∂rv√©ny a nem zsid√≥t nem tarja embernek 2009 –ben, a nagyra √©rt√©kelt Rabbinet-k√∂nyv ("Torat Ha`Melech” a Kir√°lyi Thorra) szerz√Ķje Yitzhak Shapira √ļjb√≥l igazolja:

"A nem zsid√≥ sz√ľlet√©s√©n√©l fogva l√©lektelen, ez√©rt √∂lni kell √Ķket, hogy a b√Ľn√∂s hajlamaikat korl√°tok k√∂z√∂tt tartsuk. Ha meg√∂l√ľnk egy nem zsid√≥t, mert a 7 parancsolatot nem tartotta be akkor helyesen cselekedt√ľnk. A zsid√≥ t√∂rv√©nyek √©rtelm√©ben megengedett, hogy a nem zsid√≥ √ļjsz√ľl√∂ttet meg√∂lj√ľk, ha √ļgy √©szlelj√ľk hogy feln√Ķtt kor√°ra gonoszs√°got fog ellen√ľnk elk√∂vetni." (jpost.com 2009.11.11.)

A rabszolga kereskedelem egy nemesi foglalkozás a zsidó törvények értelmében, mindaddig, amíg a nem zsidóval kereskedik. Ezt ma már senki nem vitatja hogy a négerrel való kereskedelem az észak és dél Amerikában zsidó kézben volt. (Der Spiegel, 1998.8.szám.7.oldal)
A t√∂rt√©nelmi feljegyz√©sekbe visszamenve, megfigyelhetj√ľk √©s meg√°llap√≠thatjuk, hogy √Ķsid√Ķk √≥ta napjainkig, a rabszolga kereskedelem egy √≥ri√°si bev√©teli forr√°s a zsid√≥k sz√°m√°ra. √ögy, ahogy a Goldman Sachs eln√∂ke Lloyd Blankfein, a n√©met n√©p kirabl√°sakor, √°lc√°zott nev√©n az Eur√≥-v√©delmi pajzs, a Jahwe-ra hivatkozik, ugyan√ļgy hivatkozhatna √©s hivatkoznak a mai rabszolga keresked√Ķk (Izraelben a mai napig is kelet Eur√≥p√°b√≥l sz√°rmaz√≥ fiatal l√°nyokkal kereskednek) a zsid√≥ t√∂rv√©nyekre.

"ha szolg√°ra √©s √°gyasokra van sz√ľks√©getek, v√°s√°roljatok a benneteket k√∂r√ľlvev√Ķ mezei n√©pekt√Ķl szolg√°kat √©s szolga n√Ķket! Ugyan√ļgy a k√∂z√∂ttetek √©l√Ķ nem egyenjog√ļ polg√°rok lesz√°rmazottjait, kik messze a sz√°rmaz√°sukt√≥l orsz√°gotokban √©lnek megvehetitek: tulajdonotokk√° tehetitek. Ezeket tov√°bb adhatj√°tok √∂r√∂k√∂seiteknek, √≠gy ezek √∂r√∂k tulajdonotokban maradhatnak. Uralkodhattok a rabszolg√°itok felett, de zsid√≥ testv√©ritekkel szemben ezt ne tegy√©tek." (Leviticus 25:44-46)

A vil√°g uzsora hitelekkel val√≥ megh√≥d√≠t√°sa kezdett√Ķl kezdve, mindig is a zsid√≥ lobbi t√∂rekv√©se volt. Figyelj√ľk meg, mindig √©s mindenkor a zsid√≥ t√∂rv√©nyek √©rv√©nyes√≠t√©se a c√©l. Ezt t√°massza al√° a Jelen√©sek k√∂nyve is. "te (vagy is zsid√≥) sok-sok n√©pnek fogsz hitelezni, de neked nem lesz sz√ľks√©ged m√°st√≥l k√∂lcs√∂nt k√©rni. Sok nemzetek felett fogsz uralkodni, de f√∂l√∂tted senki" (Deuteronomium 15:16, Jelen√©sek k√∂nyve) Term√©szetesen a zsid√≥ t√∂rv√©ny meghat√°rozza a k√ľl√∂nb√∂z√Ķs√©get a zsid√≥ √©s a nem zsid√≥ k√∂z√∂tt.

"k√ľlf√∂ldit√Ķl k√©rhetsz kamatot, de a n√©pt√°rsadt√≥l nem k√∂vetelheted, b√°rhova k√∂lt√∂z√∂l, hogy tulajdont szerezz Jahwe az istened, √°ld√°s√°val k√≠s√©ri cselekedeteidet.” (Moses 5. k√∂nyve 23,21) Idegeneket nyaggathatod de testv√©reiddel szemben ezt ne tedd" (M√≥zes 5. k√∂nyve 15,3)
Mint ahogy m√°r √≠r√°som elej√©n eml√≠tettem a Vatik√°n sz√≠vesen ig√©nybe vette a zsid√≥s√°g p√©nzzel val√≥ seg√≠ts√©geit, de ennek is meg volt a maga √°ra. Innozenz p√°pa a zsinag√≥ga jav√°ra (az √ďsz√∂vets√©g alleg√≥ri√°ja jav√°ra) a k√©zm√Ľipar ter√ľlet√©n val√≥ tev√©kenys√©gb√Ķl kitiltja a zsid√≥s√°got, √≠gy ezzel akaratlanul is a p√©nzhitelez√©si ter√ľlet, vet√©lyt√°rsak n√©lk√ľli, ter√ľlet birtokosa lett √©s egy√ļttal megtiltja a kereszt√©nyeknek a p√©nzel val√≥ kereskedelmet, vagyis kamat elleni hitelez√©st. A kamat szed√©se b√Ľn. (4. palptai zsinat)

Ahogy a „szentsz√©k” megtiltotta a kereszt√©nyeknek a p√©nzel val√≥ kereskedelmet, l√©trehozta a glob√°lis zsid√≥ p√©nz√ľgyi birodalmat.


"1215-be a III. Innozenz √∂sszeh√≠vta a 4.palotai (later√°ni) zsinatot, hat√°rozat√°ban √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy a zsid√≥kat a k√∂zhivatali tev√©kenys√©gb√Ķl, k√©zm√Ľvess√©gb√Ķl √©s az ipar√Ľz√©sb√Ķl kiz√°rja. √ćgy a zsid√≥s√°g √©letfeladatk√©nt be√°ldozz√°k magukat a p√©nz√ľgyi kereskedelembe, mivel a kereszt√©nyek sz√°m√°ra ez a foglalkoz√°s v√°l√°st√∂rv√©nnyel tiltott lett. K√∂lcs√∂nt nem adhattak √©s kamatot nem k√©rhettek. … Ahogy az egyh√°zak egyre gazdagabbak lettek egyre jobban elad√≥sodott a n√©pt√∂meg √©s a lovagi k√∂z√∂ss√©g. K√©nytelenek voltak sz√ľks√©g eset√©n a zsid√≥s√°gt√≥l uzsorakamatos hitelek felv√©tel√©re. Az egyik legnagyobb n√©psz√≥nok, Berthold, egy ferenci szerzetes Regensburg-b√≥l, a zsid√≥kat, rabl√≥knak √©s zsiv√°nyoknak nevezi, ugyan √ļgy mint a nem zsid√≥ kereszt√©nyeket (mezei n√©peket) √©s eretnekeket az √∂rd√∂gt√Ķl sz√°rmaztatja." (A n√©met t√∂rt√©nelmi atlasz, Bertelsmann, 1999, G√ľtersloh 100. oldal)

Mindenhol, ahol a p√°pai uralkod√°si hat√°sk√∂r kiterjedt, kialakult a zsid√≥s√°g egyeduradalma, a cs√°sz√°rok, kir√°lyok a fejedelems√©gek √©s az elszeg√©nyedett n√©pek f√∂l√∂tt. Ahogy R√≥ma a kamatos p√©nzhitelez√©st egy hal√°los b√Ľnnek b√©lyegezte, egyben elt√Ľri a p√°pas√°g hogy a "birk√°i", h√≠vei, az uzsorakamat fizet√©s√©re val√≥ k√©nyszer√ľlt√©t. Holott a kereszt√©nys√©g megv√°lt√≥ja a p√©nzhitelez√Ķket, p√©nzv√°lt√≥kat (kalm√°rokat) m√©rges k√≠gy√≥knak (vipera) √©s sikl√≥ sz√°rmaz√©knak √°tkozza. Matth√§us: (21,13) ((23:33)

Ez a Chuzpe (egy arc√°tlan pimaszs√°g) azt √°ll√≠tani, hogy a zsid√≥s√°gnak nem volt m√°s lehet√Ķs√©ge, mivel a f√∂ldm√Ľvel√©s √©s az ipar√Ľz√©s sz√°m√°ra tiltott volt, ez√©rt a p√°pai rendelettel az egyeduralm√ļ p√©nzhitel kereskedelemmel meg kellett el√©gedni√ľk - a szeg√©nyek. Hogyan n√©z ki ez napjainkban, mindenki kedve √©s hajlama √©s tehets√©ge szerint minden foglalkoz√°si √°gat √Ľzhet? Teh√°t, a nem zsid√≥k azok, akik a banki √ľzlettel foglalkoznak √©s a zsid√≥k azok, akik a f√∂ldm√Ľvel√©sben √©s ipari tev√©kenys√©gben l√°tj√°k √©letvitel√ľk megval√≥sul√°s√°t? Erre nagyon egyszer√Ľ egy Izraeli p√©lda, ott ahol voltak√©ppen nem l√©tezhetne szakmai diszkrimin√°ci√≥

"Ma 10%-os munkan√©lk√ľlis√©g ellen√©re (Izrael) az √©p√≠tkez√©seken csak is k√ľlf√∂ldi munkav√°llal√≥kkal tal√°lkozunk. Az „√ļj zsid√≥s√°g”, a szakmai ir√°nyzat megv√°laszt√°s√°n√°l k√∂veti el√Ķdeik sz√≥rv√°nyos hagyom√°nyait: bank√°rok, orvosok, √ľgyv√©dek, k√∂nyvel√Ķk √©s m√©rn√∂k√∂k. K√©z- √©s f√∂ldm√Ľvess√©g mely sarokpill√©rek voltak az √ļj zsid√≥s√°g elk√©pzel√©seiben, l√°sd, egyszer√Ľen elt√Ľntek.” (Die Welt, 2003.10.7. 6. oldal)

Mik ezek a sz√≥rv√°nyos szakm√°k √©s foglalkoz√°sok, a t√°rsadalom m√Ľk√∂d√©s√©nek az "idegrendszere", bele√©rtve a kult√ļra √©s sz√≥rakoztat√≥ ipart, sz√≠nh√°zak, filmsz√≠nh√°zak, a m√©dia minden √°g√°t, oktat√°st, eg√©szs√©g√ľgy, gy√≥gyszeripar, sz√°ll√≠tm√°nyoz√°s, kereskedelem, … stb. √ćgy term√©szetesen r√©szesei az √°llamigazgat√°snak, t√∂rv√©nyhoz√°snak. Sz√≠vesen venn√©m, ha valaki seg√≠tene a t√∂rt√©nelemben egy olyan t√∂rv√©nnyel el√Ķhozakodni, amely a n√©p k√∂zj√≥l√©t√©t szolg√°lja.

A zsid√≥k vagyonosod√°s√°nak t√©ny√©t m√°r 70 √©vvel ezel√Ķtt Dr. Johann von Leers (Theodor Fritsch Verlag 1939 Berlin) √≠gy fogalmazta meg:
"A zsid√≥ vagyon l√©trehozatala r√©szben a k√∂zgazdas√°gi oktat√°si rend √©s a p√©nz√ľgyi t√∂rt√©nelem r√©sze, de kimagasl√≥an nagy r√©sze a b√Ľn√ľgyi t√∂rt√©nelem √©s a b√Ľn√ľgyi szociol√≥gia tartoz√©ka."

Sokak fej√©ben fel fog √∂tleni az a gondolat hogy m√©g is hogyan lehets√©ges, hogy egy n√©pcsoport id√°ig fajult? Egyszer√Ľ erre a v√°lasz, amit szint√©n Dr. Leers tanulm√°ny√°ban tal√°lhatunk. Ez a fajta mentalit√°s, Dr.Leers szerint:

"abb√≥l ad√≥dik, hogy √©vezredek √≥ta a p√©nz az √∂ becs√ľlet√ľk, az uzsora a fegyver√ľk, √©s az ut√°lat az √©rt√©ket el√Ķ√°ll√≠t√≥ n√©pekkel szemben, a vez√©r csillaguk"


Most tess√©k h√°trad√Ķlni a fotelban, √©s elgondolkodni azon, hogy lehets√©ges az emberi nyomor megsz√ľntet√©se √©s van-e erre megold√°s?
Ha nem is mindenki ismerte fel azt a t√©nyt, hogy nagy sebess√©ggel haladunk a pokol fel√©, egy oly nagy p√©nzbeli sarc el√Ķtt √°ll az emberis√©g, amely t√∂rt√©nelm√©ben m√©g ismeretlen.
A legt√∂bbek sz√°m√°ra, an√©lk√ľl hogy a vil√°g p√©nz√ľgyi rendj√©t ismern√©k, az √°lc√°zott nev√©n ismert az Euro- √©s bankok megment√©s√©t szolg√°l√≥ int√©zked√©sek, √©rthetetlenek.
A p√©nz√ľgyi k√©rd√©sek megold√°sa nem csak a n√©met vagy a magyar n√©p l√©tk√©rd√©se, ez az emberis√©g l√©tk√©rd√©se.


A felismer√©s, az alapk√∂ve az emberis√©g √ļj helyzet√©nek meghat√°roz√°s√°hoz. A felismer√©sre felt√©tlen sz√ľks√©g√ľnk van, hogy megmenthess√ľk gyermekeinket majd unok√°inkat, d√©dunok√°inkat, a m√°r megtervezett, √∂r√∂k rabszolgas√°gt√≥l.

Nincs l√°z√≠t√≥ szerepe annak, hogy "mit csin√°ljunk a zsid√≥kkal", ink√°bb az hogy mit tegy√ľnk a nem zsid√≥kkal, a n√©metekkel, a magyarokkal,√©s a t√∂bbi n√©ppel.

Felvilágosítani!!!

Siker√ľl sz√°munkra ezt az √©rt√©ktelen, lez√ľll√∂tt, korrupt politikai lobbit ler√°zni √©s olyan emberekre cser√©lni, akiknek a becs√ľlet √©s a tisztess√©g m√©g er√©ny√ľk? A k√≠s√©rtet elm√ļlik, ha az emberek nem hagyj√°k magukat megv√°s√°rolni, az √∂rd√∂g elvesztette j√°t√©k√°t.

A p√©nz√ľgyi zsid√≥s√°g uralma a legnagyobb kih√≠v√°s az emberis√©g sz√°m√°ra. Ha ki√°lljuk a vizsg√°t, √©letben maradunk. Ha nem felel√ľnk meg a vizsg√°n, elveszt√ľnk √©s jogosan.
Semmik√©pp ne gondoljunk arra, hogy er√Ķvel ki kell irtani a zsid√≥s√°got.

Mert ez, egy szellemi h√°bor√ļ, amely csak is a fejekben d√Ķl el.

Ha, a szellemi felk√©sz√ľlts√©g√ľnk seg√≠ts√©g√©vel siker√ľl, a rabszolga t√∂rv√©nyeket hat√°lyon k√≠v√ľl helyezni, megsemmis√≠teni (globaliz√°ci√≥ t√∂rv√©nyeket), automatikusan elvett√ľk az uzsor√°sok fegyvereit, hatalmi eszk√∂zeit, amit t√Ķl√ľnk loptak, a p√©nzt.
Term√©szetesen a Blankfein √©s az Ackermann -ok azonnal ord√≠tani kezdenek, mint kor√°bban az √∂reg Rothschild tette; "Wer mer nemmt mei Geld, nemmt mir mei Ehr’!" (Aki a p√©nzemet elveszi, viszi a becs√ľletemet is)

Vegy√ľk el a becs√ľlet√ľket, hisz sz√°munkra ez becs√ľlet √©s √©letben marad√°sunk k√©rd√©se.


/Aramis/


Nyilv√°nval√≥v√° v√°lt, bizonyos momentumokra nekem kell r√°vil√°g√≠tanom. Ezek k√∂z√© tartozik a zsid√≥s√°g "term√©szet√©nek" kialakul√°sa, illetve pontosabban fogalmazva, kialak√≠t√°sa. Ebb√Ķl k√©ts√©gtelen√ľl a legfontosabb, hogy a z√°rt diaszp√≥r√°ban √©l√Ķ n√©p egykori csek√©ly l√©tsz√°ma tette lehet√Ķv√©, hogy √©szre vegy√©k, a belterjes szaporod√°snak nem csak nyomor√©k, v√©gtaghi√°nyos, szellemileg s√©r√ľlt, √©letk√©ptelen vagy gondoz√°sra szorul√≥ bolond gyerekek az eredm√©nyei, hanem bizonyos egyedekn√©l felt√Ľn√Ķen magas intelligencia, hideg logika, fokozott megfigyel√Ķk√©szs√©g, √©s az emp√°tia teljes hi√°nya tapasztalhat√≥. Ez a felismer√©s tette lehet√Ķv√©, hogy emberform√°j√ļ, de az emberi √©rz√©sek teljes hi√°ny√°val sz√ľlet√Ķ, embertelen, v√©gtelen√ľl egocentrikus g√©peket hozzanak l√©tre, hasonl√≥an a Isaac Asimov klasszikus√°ban, az "√Čn a robotban" le√≠rt, √©rzelem n√©lk√ľli, csak logik√°t haszn√°l√≥ robotokhoz. A s√©r√ľl√©s m√©rt√©ke f√ľgg az √∂sszead√≥d√≥ genetikai hib√°k mennyis√©g√©t√Ķl √©s milyens√©g√©t√Ķl.
Nem utols√≥ szempont, hogy a k√∂z√©pkor zsid√≥s√°g√°ban m√°r megjelentek a kaz√°r-zsid√≥k is, akik Kr. u. 739-740 k√∂r√ľl tudt√°k meg a "zsid√≥ titkot". M√°ra, azok, akik zsid√≥nak tartj√°k magukat, t√ļlnyom√≥ r√©szben nem szemita lesz√°rmazottak, hanem degener√°l√≥dott kaz√°rok, a sz√©tvert kaz√°r birodalom maradv√°nyak√©nt.
Nem szabad elfelejteni, hogy ilyen zsid√≥-t√≠pus√ļ degener√°l√≥d√°sra b√°rmelyik n√©p, faj, k√∂z√∂ss√©g k√©pes √©s alkalmas, b√°r ez ellenkezik a term√©szet t√∂rv√©nyeivel, √©s a Biblia tilt√°s√°val, ami nem v√©letlen, mert a Bibli√°t is zsid√≥k √≠rt√°k.
Nincs zsid√≥ kiv√°lasztotts√°g, csak egy viszonylag egyszer√Ľen el√Ķid√©zhet√Ķ genetikai hiba, de feltehet√Ķ az a k√©rd√©s is, a vil√°g 1%-√°t sem el√©r√Ķ l√©tsz√°m√ļ "beteg emberek" mi√©rt akarnak uralkodni mindenki felett, √©s f√Ķleg mi√©rt akarnak kiirtani mindenkit, csak bizonyos sz√°m√ļ, √©l√Ķsk√∂d√©s√ľket fenntart√≥ rabszolga kiv√©tel√©vel.
Ugyanakkor felvet√Ķdik egy m√°sik k√©rd√©s, a "szuperfaj" l√©trehoz√°sa, amelynek els√Ķ dolga az lesz, hogy kiirtja l√©trehoz√≥it, mint l√©t√©re potenci√°lis vesz√©lyt jelent√Ķket. Ez ut√≥bbi most is jellemz√Ķ a zsid√≥nak nevezettek k√∂z√∂tt, mert az emp√°tia hi√°nya erre is kiterjed. Tudom neh√©z a k√ľls√Ķ behat√°sok miatt √©rzelmi viharokkal k√ľszk√∂d√Ķk sz√°m√°ra felfogni, hogy milyen az, amikor benn√ľk egy-egy esem√©ny feldolgoz√°sa toronymagas hull√°mokat kavar az √©rzelmeikben, ugyanakkor a s√ļlyosan v√©rfert√Ķz√∂tt egyedekben rezzen√©stelen a "v√≠zt√ľk√∂r".

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#1 | piskota - 2013.04.01. 09:02:25
Legalább 100-120 hozzászólás, és további 7-9 ezer megnyitás enyészett el valamely zsidó Hacker áldásos tevékenysége következtében!
Rem√©lhet√Ķleg saj√°t k√∂reiben terjeszti az ellopott anyagot, ami tal√°n eljutott Gerend√°s P√©terhez is, elrettent√Ķ sz√°nd√©kkal, hogy mily antiszemitizmus van Magyarorsz√°gon!
Abban is rem√©nykedem, mivel a saj√°t k√∂r az eg√©sz vil√°gra terjed ki, hogy vil√°gszerte terjeszti h√≠r√ľnket...
Az√©rt sokkal el√©gedettebb lenn√©k, ha a vil√°g, m√°r √ļgy Isten igaz√°ban, teljes figyelemmel az igaz√°n aktu√°lis
N√Ā-CION-izmussal
foglalkozna!
Gyzolt√°n
#2 | gladiator07 - 2017.02.22. 18:24:02
Szeretettel k√ľld√∂k n√©ktek megujjul√°si lehet√Ķs√©get. Id√Ķsebb korban is ellehet kezdeni, s kett√Ķ h√©t mulva m√°r √©rezhet√Ķ a hozad√©ka. Roppant egyszer√Ľ a gyakorl√°sa, csak olvass√°tok el, √©s halgass√°tok meg a jobb oldali kis vide√≥s felv√©teleken hallottakat.

Gyógyulást, és jobb közérzetet kívánok [url]hozzhttp://w...az.htmlá.[/url]

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [5 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum