NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A Rockefeller Brothers Fund √©s az √©ghajlat-v√°ltoz√°s
A Rockefeller Brothers Fund √©s az √©ghajlat-v√°ltoz√°sAbsztrakci√≥ √©s szents√©gtelen sz√∂vets√©g a Rockefeller √©s Rothschild dinasztia √ļj magass√°gokba l√©p√Ķ bar√°ts√°ga, √©s gazdas√°gi kapcsolatai a RIT Capital Partners szintj√©n, amely r√©sze a Rothschild bank v√°s√°rolt r√©szesed√©s√©nek a Rockefeller Finacial Service-ben. A Rockefeller dinasztia t√°rstulajdonosa √©s t√°rs-alap√≠t√≥ja a FED-nek, valamint m√°s Rothschild v√°llalkoz√°soknak, assziszt√°l√≥ c√©geknek. A Rockefellerek adom√°nyozt√°k a globalista vil√°gkorm√°nynak a k√∂vetkez√Ķ klubokat: Council on Foreign Relations (CFR - K√ľl√ľgyi Kapcsolatok Tan√°csa), bele√©rtve a Bilderberg-csoport Eur√≥pai Oszt√°ly√°t, a R√≥mai Klubot, (meg a Madridi √©s Budapesti Klub) √©s a Trilater√°lis Bizotts√°got. Ez a sz√∂vets√©g szab√°lyozza a m√©dia 90%-√°t √©s Hollywood propagandaszem√©t gy√°rt√°s√°t - √≠gy a h√≠reket / hazugs√°gokat is, amivel etetik az embereket. A CFR a k√∂zelm√ļltban l√©trehozta a igazgat√≥s√°g√°nak nemzetk√∂zi k√©pviselet√©t.

Most a Rockefeller Brothers'Fonds (RBF) k√∂zz√©tett egy dokumentumot: "Fenntarthat√≥ fejl√Ķd√©s Program a Rockefeller Brothers Fund Index 2005-2010". Ami azzal b√ľszk√©lkedhet, hogy az RBF hogy tett szert a k√∂vetkez√Ķ eszk√∂z√∂kkel: a m√©di√°ra, a politikusokra √©s az √∂sszes fontos szerepl√Ķre az globaliz√°ci√≥s programhoz. √Člvezik a k√∂nnyen beadhat√≥, minden erej√ľkkel erre a gyarl√≥s√°gra √∂sszpontos√≠t√≥ utat, amit √ļgy h√≠vnak "√©ghajlatv√°ltoz√°si hazugs√°g", ami legnagyobb csal√°s a vil√°got √°tfog√≥ t√∂rt√©netek k√∂z√∂tt. Emellett a Rockefellerek megvesztegett√©k a CIA-t is! Az RBF azzal dicsekszik, hogy zseb√©ben van az IPCC (ha az id√Ķj√°r√°sjelent√©ssel kapcsolatos magyar szab√°lyoz√°si tervezetet n√©zz√ľk, az Orb√°n-diktat√ļra is), √©s a Rio de Janeiro konferencia ir√°nyvonal√°t is √Ķk hat√°rozt√°k meg 1992 j√ļnius√°ban, bele√©rtve az ENSZ-keretegyezm√©nyt az √©ghajlatv√°ltoz√°sr√≥l. Term√©szetesen az UNFCCC finansz√≠roz√°sa is ide tartozik. Az RBF elk√ľldte programigazgat√≥j√°t Br√ľsszelbe, aki meg√°llap√≠totta, hogy az EU is "t√°mogatja" ezt az √©ghajlatv√°ltoz√°si hazugs√°got.

Az alap az, hogyan j√°tszik szerepet a kl√≠mav√°ltoz√°s a saj√°t olaj-√©s g√°zipari v√°llalataik szempontj√°b√≥l. A c√©l, hogy kez√ľkbe ker√ľlj√∂n az √∂sszes v√°s√°rl√°s, befoly√°solva minden fejleszt√©st, √©s t√©nyleges c√©ljak√©nt l√©trehozni egy Rothschild Vil√°gkorm√°nyt. Amellett, hogy megveszteget√©ssel el√©rnek, illetve kik√©nyszer√≠tenek m√°s "rokon hangokat az √©ghajlat v√©delm√©ben": kezdve a v√°llalatokkal, befektet√Ķkkel, mez√Ķgazdas√°gi termel√Ķkt√Ķl, sportol√≥kt√≥l, munkav√°llal√≥kt√≥l, katonai vezet√Ķkt√Ķl, nemzetbiztons√°gi vezet√Ķkt√Ķl, veter√°nokt√≥l, ifj√ļs√°gi szervezetekt√Ķl, korm√°nyz√≥kt√≥l √©s polg√°rmesterekt√Ķl a kisebb rang√ļ k√∂ztisztvisel√Ķkig, r√°j√∂ssz, hogy megv√°s√°rolni az √∂sszes ilyen embereket nem is olyan sok amerikai doll√°rba ker√ľl. K√ľl√∂n√∂sen k√∂nny√Ľ √°tverni a fiatalokat.

Az atomenergia felhaszn√°l√°s√°nak korl√°toz√°sa, √©s a bizonytalann√° t√©tele is azt c√©lozza, hogy mik√∂zben megszerzik az ur√°nlel√Ķhelyeket, r√°k√©nyszer√≠tik az orsz√°gokat a t√Ķl√ľk beszerezhet√Ķ fosszilis energiahordoz√≥kb√≥l el√Ķ√°ll√≠that√≥ energia kiz√°r√≥lagos felhaszn√°l√°s√°ra. A logika azt dikt√°ln√°, hogyha glob√°lis felmeleged√©s lenne, cs√∂kkenteni kellene a l√©gk√∂rbe ker√ľl√Ķ CO2 mennyis√©g√©t, vagyis a fosszilis energiahordoz√≥k felhaszn√°l√°s√°t, mik√∂zben n√∂velni a magenergia √©s a meg√ļjul√≥ energiaforr√°sok felhaszn√°l√°s√°t, valamint az alternat√≠v energiaforr√°sok fejleszt√©s√©t. A HAARP √°llom√°sok, az USA-t k√∂r√ľl√∂lel√Ķ GWEN-torony rendszer, vagy az orosz Hark√°ly-rendszer j√≥l mutatja, a hurrik√°nok √©s torn√°d√≥k mesters√©ges gerjeszt√©s√©vel, glob√°lis √©h√≠ns√©g kialak√≠t√°s√°val, hogy az emberis√©g terroriz√°l√°sa √©s kiirt√°sa a c√©l, nem a megment√©se. A glob√°lis felmeleged√©si csal√°s t√Ķzsdei √°rucikk√© v√°lt, amit m√°r nyilv√°noss√°g el√© sem akarnak engedni.

Jelent√Ķs gazdas√°gi √©s politikai felhangok, bele√©rtve a McKinsey and Company, a n√©met bank, a HSBC, a The Financial Times, Business Week, a nemzeti Governors Association, az amerikai konferenciav√°rosok, az Egyes√ľlt √Āllamok eln√∂keinek t√∂bb mint fele, √©s t√∂bb sz√°z polg√°rmester √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy a pozit√≠v gazdas√°gi el√Ķny√∂k miatt beadja a derek√°t (Agenda 21 diktat√≥rikus urbaniz√°ci√≥ √©s a l√©tsz√°mcs√∂kkent√©s, ICLEI az ENSZ vil√°gkorm√°ny). A Rockefellerek szorosan √∂sszefon√≥dnak az Egyes√ľlt Nemzetek Szervezet√©vel. Az Alap tudatosan dolgozik, hogy meger√Ķs√≠tse a kapcsolatot.

A CFR eddig azzal a rizs√°val dolgozott, hogy (CFR szab√°lyok), a "glob√°lis bizalom jog√°llamis√°g√°t" igyekszik √©rv√©nyes√≠teni. Mit jelent ez, a David Rockefeller tervezte, "tanulm√°nyi programban"? A CFR azt akarja, hogy √Ķk uralkodjanak a vil√°gon. √úzleti partnereket kell bevonni, √©s ez motiv√°lja a tag√°llamokat, hogy alkalmazz√°k a t√°mogat√°st (√©s a f√ľgg√Ķs√©get) a Global Trust (glob√°lis bizalom) fel√©, azzal a c√©llal, hogy nagyobb √ľzleti beruh√°z√°sokat tesznek lehet√Ķv√©. Annak elker√ľl√©se √©rdek√©ben, hogy a korrupci√≥ ne legyen akad√°ly, a Global Trust "jegy√©ben" be kell √°ll√≠tani a leger√Ķsebbeket az √°ltal√°nos ellen√Ķrz√©sbe, ahogy ezt m√°r az olasz √©s g√∂r√∂g p√©ld√°n is l√°thattuk (Goldman Sachs be√©p√≠tett emberek).
Err√Ķl m√°r a kor√°bbiakban sz√≥ esett az oldalon: a kisebb "befektet√Ķk", bankok, "gazdagokat" les√∂prik a "p√°ly√°r√≥l", √©s a "nem megfelel√Ķ ir√°nyba" korrump√°l√≥dott k√∂ztisztvisel√Ķket is. Hol vannak itt a szavaz√≥k? A CFR az ir√°nyad√≥, tekintet n√©lk√ľl a k√∂zn√©pre, vagy - ahogy √Ķk tekintenek mindenkit - a cs√Ķcsel√©kre.

Azok c√©gek, akik a legnagyobb nyeres√©get √©rik el, cs√∂kkentik az emberis√©g l√©tsz√°m√°t v√©d√Ķolt√°sokkal, m√©rgez√©ssel (Chemtrails, Monsanto GMO), √©s ellen√Ķrzik a pusztul√°s m√©rt√©k√©t is. Az "Aktivista Posta" (Link) 2013. m√°rcius 6-i jelent√©se szerint, a Dow Jones rekord v√°llalati nyeres√©gekr√Ķl sz√°mol be - vajon a legt√∂bb orsz√°gban mi√©rt n√∂vekszik a szeg√©nys√©g? A val√≥di h√°ztart√°si j√∂vedelmek a legalacsonyabbak egy √©vtizede, a szeg√©nys√©g abszol√ļt n√∂veked√©se az mutatja, hogy 47 milli√≥ amerikai √©lelmiszer-jegyen √©l, √©s a k√∂z√©poszt√°lyt ez id√Ķ alatt m√≥dszeresen megsemmis√≠tett√©k, ahogy ez Magyarorsz√°gon m√©g rosszabb ar√°nyokat mutat. Ma, a legt√∂bb nagyv√°llalat a "dr√°ga" amerikai munkav√°llal√≥k sz√°m√°t minimaliz√°lja a k√≠nai munkav√°llal√≥kkal, vagy robotokkal, hogy maximaliz√°lja a r√©szv√©nyesek vagyon√°t.

Magyarországon az illegitim FIDESZ-kormány diktatórikus, a legális alkotmány (1944. március 18.) -és nemzetközi jog ellenes rendelkezései mellett, maximálisan kiszolgálja gazdáit, "akik" sajnos nem a "magyar népként" ismertek. A cikk elején említettem a Budapesti Klubot, mint a Bilderberg Group Római Klubjának részét.
2010-ben sokan csodálkoztak azon, hogy a görög államadósság tárgyalására Izrael miért Budapestre hívta megbeszélésre a görög kormány illetékeseit, amikor a számlát a németek fizették!!?!

Aki nem √©rti, hogy mi√©rt Magyarorsz√°g illegitim korm√°nyai j√°rtak az √©len, amikor az aranytartal√©kot felsz√°molt√°k, amikor bag√≥√©rt eladt√°k az ipart √©s a mez√Ķgazdas√°got √©s a term√©szeti kincseinket √ļgy, hogy m√©g annyit sem tettek meg a k√∂rny√©kez√Ķ ut√≥d√°llamok √©s volt szocialista orsz√°gok mint√°j√°ra, hogy a privatiz√°ci√≥s bev√©telek legal√°bb fel√©t sz√©tossz√°k a tulajdonosok, vagyis a n√©p k√∂z√∂tt. Hogy mi√©rt kell Magyarorsz√°gnak izraeli kaz√°r-zsid√≥ "menek√ľltek" bev√°ndorl√°s√°t √©s orsz√°gfoglal√°s√°t t√°mogatni, mi√©rt lophatnak politikusok b√Ľntelen√ľl ezer milli√°rdokat, mi√©rt hajthatnak v√©gre burkolt n√©pirt√°st, mi√©rt lehet olyan m√©diat√∂rv√©ny, amelyet Eur√≥p√°ban sehol nem fogadn√°nak, fogadhatn√°nak el, mi√©rt kell figyelmen k√≠v√ľl hagyni az ENSZ Emberjogi Bizotts√°g√°nak d√∂nt√©s√©t a szabad v√©lem√©nynyilv√°n√≠t√°sr√≥l, √©s mi√©rt kell t√∂rv√©nybe foglalni a kiz√°r√≥lag a zsid√≥ √©s cig√°ny kisebbs√©geket √©rint√Ķ (megalapozott) "gy√Ľl√∂letbesz√©d", holokauszttagad√°s b√ľntethet√Ķs√©g√©t, hogy mi√©rt nincs Magyarorsz√°gon jog√©rv√©nyes√≠t√©si lehet√Ķs√©g, √©s v√©g√ľl, mi√©rt lehet els√Ķk√©nt Magyarorsz√°gon ak√°rcsak felvetni is, hogy a felett√ľnk m√©rget sz√≥r√≥ rep√ľl√Ķg√©pek okozta id√Ķj√°r√°s v√°ltoz√°sr√≥l is tilos legyen h√≠reket, m√©r√©si eredm√©nyeket √©s k√©peket k√∂z√∂lni, annak a k√∂vetkez√Ķket tudom √≠rni, mondani:

El√Ķsz√∂r n√©zze meg ezt a vide√≥t, mert hamarosan az ilyeneket is be akarj√°k tiltani:


A 60-as √©vekt√Ķl k√°lium-kloriddal m√©rgezett, √©s 1989-√≥ta minden√©b√Ķl kiforgatott lakoss√°got, a 2/9-es "t√∂bbs√©g√Ľ" FIDESZ diktat√ļra, √©s a jelenlegi tot√°lis terrort megel√Ķz√Ķ diktat√ļr√°k (2006-ban Gyurcs√°ny ugyanezt akarta bevezetni), a teljes jogfosztotts√°g √°llapot√°ba tasz√≠tott√°k. Gondolkodjon el, hogy a deviza-hiteleseknek t√∂rv√©nyeket betart√≥ igazs√°gszolg√°ltat√°s helyett, mi√©rt k√≠n√°lnak √°rfolyamg√°tat a saj√°t p√©nz√ľnkb√Ķl finansz√≠rozva?
Ha tov√°bb folynak a magyar √©s EU-s jog szerint is t√∂rv√©nytelen kilakoltat√°sok √©s a lakoss√°g tov√°bbi elszeg√©ny√≠t√©s√©nek sem szab senki g√°tat, azok is r√°j√∂hetnek, mi zajlik ebben az orsz√°gban, akinek m√©g nem √©g a feje felett a h√°z. Nem nek√ľnk kell k√ľlf√∂ld√∂n szerencs√©t pr√≥b√°lni, hanem eltakar√≠tani a szemetet, a Rockefeller-Rothschild √©s kiszolg√°l√≥ik alkotta szem√©tdombot.

  HozzŠszůlŠsok
#11 | piskota - 2013.03.21. 07:42:48
Kipróbált harcosok állnak készenlétben szabadságunk védelmezésére!
Meglep√Ķdn√©tek, ha az ezredes √ļr most √©ppen a TEK.-ket k√©sz√≠ten√© fel..? Tal√°n ez√©rt nem tal√°lj√°k...
http://hetivalasz...ltak-61861
Tetszik, tetszet√Ķs!
S ezek mernek pof√°zni, mondjuk Szaniszl√≥ d√≠jaz√°sa √ľgy√©ben, vagy ak√°rmi m√°sban is!
Most is, a m√ļltban is, a s√°rga-csillagos korm√°nyzati- √©s parlamenti cs√Ķcsel√©k s√ľllyeszti egyre m√©lyebbre Magyarorsz√°got!
Figyelj√ľnk az √ļjabb mocsokra, amit most hoznak Izraelb√Ķl a nyakunkra...
Gyzolt√°n
#12 | piskota - 2013.03.21. 08:18:19
Renegat!
Az √ľzen√Ķfalra feltett linked csak meger√Ķs√≠ti amit eddig is tudtunk, k√©nyszerb√Ķl tudom√°sul vett√ľnk:


√údv√∂zlet a mag√°n√©let n√©lk√ľli interneten, ahol a Google pontosan tudja milyen porn√≥t szeretsz, √©s jobban tudja mi √©rdekel, mint a hitvesed. √údv√∂zlet abban a vil√°gban, ahol a mobilt√°rsas√°g mindig pontosan tudja hol vagy. √údv√∂zlet a mag√°nbesz√©lget√©sek megsz√Ľn√©s√©nek, mivel ezek egyre n√∂vekv√Ķ sz√°mban emailen, sz√∂vegesen vagy k√∂z√∂ss√©gi oldalakon bonyol√≥dnak. √údv√∂zlet a vil√°gban, ahol minden egy√©b cselekedeted is sz√°m√≠t√≥g√©pekkel van √∂sszef√ľgg√©sben, azok r√∂gz√≠tik, tanulm√°nyozz√°k ezeket, √©s a c√©gek belegyez√©sed vagy tudtod n√©lk√ľl adj√°k √°t m√°s c√©geknek, √©s ahol a korm√°ny ezekhez garancia n√©lk√ľl hozz√°f√©rhet. √údv√∂zlet a mag√°n√©let n√©lk√ľli interneten, ahov√° gyakorlatilag harc n√©lk√ľl jutottunk el" - z√°rta gondolatait Bruce Schneier.
Az Amerikai Egyes√ľlt √Āllamok egyik legismertebb √©s elismertebb IT-biztons√°gi szak√©rt√Ķje 2010-ban azt kifog√°solta, hogy a Google √©s a Facebook szinte √ļgy tekintenek az emberekre, mintha √°rucikkek lenn√©nek.

Ennyit megnyugtat√°sul!
B√°rmelyik√ľnkr√Ķl r√©szletes profil √°ll√≠that√≥ √∂ssze!
Mindent tudnak rólad! Mindent! Az égvilágon mindent!
√Ārul√≥d a bankk√°rty√°d, a telefonod, a sz√°m√≠t√≥g√©p, a sz√°m√≠t√≥g√©pes rendszerek...
Mindent le tudnak k√©rdezni, amit meg is tesznek, ha √©rdekeik √ļgy k√≠v√°nj√°k!
Ez el√Ķl nincs menekv√©s!
A tanuls√°g: teljesen felesleges "menek√ľlni", √ļgyis utol√©rnek!
Gyz
#13 | Tulok - 2013.03.21. 22:40:46
Zolik√°m! Az els√Ķ linkeden szerepel√Ķ t√∂rv√©nyes√≠tett √°llatt√° v√°l√°s kik√©nyszer√≠t√©se, jellemz√Ķ a katonas√°g int√©zm√©ny√©re. Ferde hajlam√ļ tisztek, mint Steele is, √©s a g√°tl√°stalan zsid√≥b√Ľn√∂z√Ķnek nevezett politikai vezet√Ķk (Rumsfeld, Cheney) √°llnak a h√°tt√©rben, √©s a h√ľlye katona megy, mert az els√Ķ amit belevernek a fej√©be, hogy a parancsot teljes√≠teni kell, mindegy milyen mag√°b√≥l kifordult, el√°llatiasodott lelkivil√°g√ļ "vezet√Ķ" adja ki. Ehhez kapcsol√≥dik a m√°sodik hozz√°sz√≥l√°sod id√©zete, a glob√°lis, minden egyedre kit√©r√Ķ megfigyel√©s, de a f√©rgek elfelejtik, hogy reflektorf√©nyben √©rt√©kelik mindegyik√ľk tev√©kenys√©g√©t, √©s a vil√°gh√°l√≥ nem csak r√≥lunk ny√ļjt inform√°ci√≥t, hanem r√≥luk is, meg a l√°ncos kuty√°ikr√≥l is.
#14 | piskota - 2013.03.21. 22:47:15
Term√©szetesen nem Kocsis M√°t√©t k√≠v√°ntam el√Ķz√Ķ hozz√°sz√≥l√°sommal igazolni!
A hír az alábbi:

HVG.HU \ ITTHON
Kiakadt a Fidesz Bajnaiék facebookos adatbázisán

2013. m√°rcius 21., cs√ľt√∂rt√∂k, 15:37 • Utols√≥ friss√≠t√©s: 4 √≥r√°ja
Szerz√Ķ: MTI

C√≠mk√©k: Bajnai Gordon; Kocsis M√°t√©; Egy√ľtt 2014;

Elk√©peszt√Ķ m√≥dszerekkel √©p√ľl a Bajnai-adatb√°zis – √≠gy komment√°lta Kocsis M√°t√©, a Fidesz kommunik√°ci√≥s igazgat√≥ja cs√ľt√∂rt√∂k√∂n azt a h√≠rt, amely szerint √°llampolg√°ri bejelent√©s alapj√°n adatv√©delmi vizsg√°lat indult a Bajnai Gordon volt minisztereln√∂k vezette Egy√ľtt 2014 Facebook-oldal√°n ind√≠tott adatgy√Ľjt√Ķ kamp√°ny √ľgy√©ben.

A Heti V√°lasz szerd√°n arr√≥l sz√°molt be, hogy a beadv√°ny szerint az Egy√ľtt 2014 adatgy√Ľjt√©se sz√°mos t√∂rv√©nyi rendelkez√©st s√©rt, a politikai n√©zetekre vonatkoz√≥ adatok illet√©ktelen kezekbe vagy k√ľlf√∂ldre ker√ľlhetnek. Az √°llampolg√°ri beadv√°ny szerint a Haza √©s Halad√°s Alap√≠tv√°ny a felhaszn√°l√≥k g√©p√©re egyedi azonos√≠t√≥ szoftvert telep√≠t, amely tiszt√°zatlan √©s ellen√Ķrizetlen m√≥don gy√Ľjthet szem√©lyes adatokat a felhaszn√°l√≥k Facebook-oldal√°r√≥l.

Mást nem lehet mondani: az Internet teljesen nyílt kommunikációt jelent, nincs titok rajta!
Persze lehets√©ges, k√≥dol√°s, dek√≥dol√°s √ļtj√°n! Tal√°n √©rdemes lenne kipr√≥b√°lni, hogy ezt k√∂vet√Ķen mily t√∂rv√©ny sz√ľletne?
Gyz
#15 | Tulok - 2013.03.22. 03:02:10
Egyes z√°rtk√∂r√Ľ f√≥rumokon alkalmaznak k√≥dol√°st, de csak n√©h√°ny olyan rendszer van, amit k√ľl√∂n√∂sen neh√©z megfejteni. Az internet els√Ķdleges feladata, hogy mindenhova minden eljusson. Az, hogy sz√Ľrik, ki√©rt√©kelik nem monopolhelyzet jelent a sz√≥ legszorosabb √©rtelm√©ben. Ha nem lenne ilyen egyoldal√ļ a "mezei felhaszn√°l√≥k" hozz√°√°ll√°sa, m√°r "vil√°gbotr√°ny hegyeket" lehetett volna l√©trehozni. Az √©rdektelens√©g, √©s a felel√Ķtlen, nemt√∂r√Ķd√∂m hozz√°√°ll√°s az, ami bizonyos csoportok sz√°m√°ra lehet√Ķv√© teszi a c√©lzott adatgy√Ľjt√©st, √©s az adatok adott c√©l√ļ ki√©rt√©kel√©s√©t. A "nyilv√°nos oldalak" olyanok, mintha kidoboln√°nk a mag√°n√©let√ľnk, vagy egy-egy TV-csatorn√°t jelentene minden felhaszn√°l√≥i fi√≥k, de el√©g r√°tenni a kez√©t b√°rkinek a szerverforgalomra, vagy a kommunik√°ci√≥s csatorn√°kra, √©s mindent l√°t, hall, ki√©rt√©kelhet.
Az elektronikus inform√°ci√≥csere soha nem lesz, nem lehet titkos, mert mindig van egy "okosabb k√≥dfejt√Ķ", mint a k√≥dol√≥k t√∂mege. T√∂bbek k√∂zt ez√©rt hamv√°ban holt elk√©pzel√©s az elektronikus p√©nzrendszer is. Lehetetlen megv√©deni...
(Kína még a Skype RC4-es kódolásától is megijed, és nem engedték be, de Európában és a világ más részein "rugalmasan" megoldották a kérdést. Azt mondták, hogy feltörték a Skype szervereit, és nyilvánosságra hozták az RC4 128 bites kódolási és dekódolási algoritmusait.)
#16 | Renegat - 2013.03.22. 11:31:20
A dek√≥dolhatatlan kriptogr√°fia szoftver √©s hardver er√Ķforr√°sokat is ig√©nyel.A kriptogr√°fia matematikai eszk√∂zeiben √©s elveiben ny√≠lt adathalmazb√≥l √°ll√≠t el√Ķ transzform√°lt k√≥dot -melyben a rejtjelzett tartalom gyakorlatilag v√©letlen statisztikai jelleget mutat- amelyb√Ķl azt√°n visszafejthet√Ķ az igazi tartalom.Ezt a m√≥dszert haszn√°lja a katonai h√≠rszerz√©s is.A mell√©kelt link tartalma nagyon j√≥l le√≠rja, megmutatja ennek sziszt√©m√°j√°t, rendszer√©t.
Egyszer√Ľ "mezei" felhaszn√°l√≥ ezt a rendszert nem tudja fel√©p√≠teni, -mint ahogy Tulok √≠rta is- csak szak√©rt√Ķ, matematik√°ban profi kriptogr√°fus k√©pes r√°.
Azért nekem van néhány elképzelésem, ötletem -az illetéktelennek dekódolhatatlan- csak szoftveres sifrírozásra.

"A m√°sodik vil√°gh√°bor√ļ t√∂rt√©net√©t a titkos hadvisel√©s t√©nyeinek ismeret√©ben vizsg√°lva meglep√Ķ k√∂vetkeztet√©s ad√≥dik: A k√ľzdelmet v√©gs√Ķ soron nem a puszt√≠t√≥ hadi g√©pezetek d√∂nt√∂tt√©k el, hanem az, hogy a szabad ember legy√Ķzhetetlen, hogy a szabad l√©lek lelem√©nyes. Az emberi ellen√°ll√°s szellem√©t nem t√∂rheti meg a puszta technol√≥gia."
(Sir William Stephenson)

http://www.itb.hu...8_m3_1.htm

http://www.google...8598,d.bGE
#17 | Hegel - 2013.03.29. 15:02:44
Tulok az az √©rz√©sem hogy a legfels√Ķbb vezet√Ķk is figyelve majd elt√©ve az √ļtb√≥l lesznek - merthogy √©n v√©lem egyenl√Ķre valakik m√°sok ir√°nyitj√°k az emberis√©g nev√ľ projektet.
Hogy nem mindenbe szólnak bele és látványosan de belefognak szólni!
F√Ķleg a fegyverkez√©s√©be, betegs√©gek elsz√≥r√°s√°ba stb. Ugyanis helyrehozhatatlan k√°rokat tesznek vele ami nem c√©l. Nem lehet az mert akkor minden f√∂ldi √©s f√∂ld√∂nkiv√ľli √©let egy j√≥id√Ķre semmiv√© v√°lhat!

Viszont ez√©rt sz√≥rakoznak ilyen folytonos h√≥ √°tszervez√©ssel decemberr√Ķl m√°rciusra √©s esik ut√°na az ess√Ķ.....kirohaszt√°sos alapon....ezzel az √©lelmiszer dr√°gul√°sra tesznek lap√°tokkal.

No ez√©rt k√∂b√°ny√°ba vel√ľk! Ott lap√°tolhatn√°nak sz√≠vlap√°ttal ham√°r k√∂b√∂l van a sziv√ľk.
#18 | Renegat - 2013.04.16. 02:27:51
Nemzetk√∂ziv√© dagad√≥ v√≠z-h√°bor√ļ Canad√°ban az √©desv√≠zk√©szletek birtokl√°s√°√©rt botr√°nyos politikai gyilkoss√°gokkal tark√≠tva:

http://www.waterw...-site.html

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum