NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A Rockefeller Brothers Fund √©s az √©ghajlat-v√°ltoz√°s
A Rockefeller Brothers Fund √©s az √©ghajlat-v√°ltoz√°sAbsztrakci√≥ √©s szents√©gtelen sz√∂vets√©g a Rockefeller √©s Rothschild dinasztia √ļj magass√°gokba l√©p√Ķ bar√°ts√°ga, √©s gazdas√°gi kapcsolatai a RIT Capital Partners szintj√©n, amely r√©sze a Rothschild bank v√°s√°rolt r√©szesed√©s√©nek a Rockefeller Finacial Service-ben. A Rockefeller dinasztia t√°rstulajdonosa √©s t√°rs-alap√≠t√≥ja a FED-nek, valamint m√°s Rothschild v√°llalkoz√°soknak, assziszt√°l√≥ c√©geknek. A Rockefellerek adom√°nyozt√°k a globalista vil√°gkorm√°nynak a k√∂vetkez√Ķ klubokat: Council on Foreign Relations (CFR - K√ľl√ľgyi Kapcsolatok Tan√°csa), bele√©rtve a Bilderberg-csoport Eur√≥pai Oszt√°ly√°t, a R√≥mai Klubot, (meg a Madridi √©s Budapesti Klub) √©s a Trilater√°lis Bizotts√°got. Ez a sz√∂vets√©g szab√°lyozza a m√©dia 90%-√°t √©s Hollywood propagandaszem√©t gy√°rt√°s√°t - √≠gy a h√≠reket / hazugs√°gokat is, amivel etetik az embereket. A CFR a k√∂zelm√ļltban l√©trehozta a igazgat√≥s√°g√°nak nemzetk√∂zi k√©pviselet√©t.

Most a Rockefeller Brothers'Fonds (RBF) k√∂zz√©tett egy dokumentumot: "Fenntarthat√≥ fejl√Ķd√©s Program a Rockefeller Brothers Fund Index 2005-2010". Ami azzal b√ľszk√©lkedhet, hogy az RBF hogy tett szert a k√∂vetkez√Ķ eszk√∂z√∂kkel: a m√©di√°ra, a politikusokra √©s az √∂sszes fontos szerepl√Ķre az globaliz√°ci√≥s programhoz. √Člvezik a k√∂nnyen beadhat√≥, minden erej√ľkkel erre a gyarl√≥s√°gra √∂sszpontos√≠t√≥ utat, amit √ļgy h√≠vnak "√©ghajlatv√°ltoz√°si hazugs√°g", ami legnagyobb csal√°s a vil√°got √°tfog√≥ t√∂rt√©netek k√∂z√∂tt. Emellett a Rockefellerek megvesztegett√©k a CIA-t is! Az RBF azzal dicsekszik, hogy zseb√©ben van az IPCC (ha az id√Ķj√°r√°sjelent√©ssel kapcsolatos magyar szab√°lyoz√°si tervezetet n√©zz√ľk, az Orb√°n-diktat√ļra is), √©s a Rio de Janeiro konferencia ir√°nyvonal√°t is √Ķk hat√°rozt√°k meg 1992 j√ļnius√°ban, bele√©rtve az ENSZ-keretegyezm√©nyt az √©ghajlatv√°ltoz√°sr√≥l. Term√©szetesen az UNFCCC finansz√≠roz√°sa is ide tartozik. Az RBF elk√ľldte programigazgat√≥j√°t Br√ľsszelbe, aki meg√°llap√≠totta, hogy az EU is "t√°mogatja" ezt az √©ghajlatv√°ltoz√°si hazugs√°got.

Az alap az, hogyan j√°tszik szerepet a kl√≠mav√°ltoz√°s a saj√°t olaj-√©s g√°zipari v√°llalataik szempontj√°b√≥l. A c√©l, hogy kez√ľkbe ker√ľlj√∂n az √∂sszes v√°s√°rl√°s, befoly√°solva minden fejleszt√©st, √©s t√©nyleges c√©ljak√©nt l√©trehozni egy Rothschild Vil√°gkorm√°nyt. Amellett, hogy megveszteget√©ssel el√©rnek, illetve kik√©nyszer√≠tenek m√°s "rokon hangokat az √©ghajlat v√©delm√©ben": kezdve a v√°llalatokkal, befektet√Ķkkel, mez√Ķgazdas√°gi termel√Ķkt√Ķl, sportol√≥kt√≥l, munkav√°llal√≥kt√≥l, katonai vezet√Ķkt√Ķl, nemzetbiztons√°gi vezet√Ķkt√Ķl, veter√°nokt√≥l, ifj√ļs√°gi szervezetekt√Ķl, korm√°nyz√≥kt√≥l √©s polg√°rmesterekt√Ķl a kisebb rang√ļ k√∂ztisztvisel√Ķkig, r√°j√∂ssz, hogy megv√°s√°rolni az √∂sszes ilyen embereket nem is olyan sok amerikai doll√°rba ker√ľl. K√ľl√∂n√∂sen k√∂nny√Ľ √°tverni a fiatalokat.

Az atomenergia felhaszn√°l√°s√°nak korl√°toz√°sa, √©s a bizonytalann√° t√©tele is azt c√©lozza, hogy mik√∂zben megszerzik az ur√°nlel√Ķhelyeket, r√°k√©nyszer√≠tik az orsz√°gokat a t√Ķl√ľk beszerezhet√Ķ fosszilis energiahordoz√≥kb√≥l el√Ķ√°ll√≠that√≥ energia kiz√°r√≥lagos felhaszn√°l√°s√°ra. A logika azt dikt√°ln√°, hogyha glob√°lis felmeleged√©s lenne, cs√∂kkenteni kellene a l√©gk√∂rbe ker√ľl√Ķ CO2 mennyis√©g√©t, vagyis a fosszilis energiahordoz√≥k felhaszn√°l√°s√°t, mik√∂zben n√∂velni a magenergia √©s a meg√ļjul√≥ energiaforr√°sok felhaszn√°l√°s√°t, valamint az alternat√≠v energiaforr√°sok fejleszt√©s√©t. A HAARP √°llom√°sok, az USA-t k√∂r√ľl√∂lel√Ķ GWEN-torony rendszer, vagy az orosz Hark√°ly-rendszer j√≥l mutatja, a hurrik√°nok √©s torn√°d√≥k mesters√©ges gerjeszt√©s√©vel, glob√°lis √©h√≠ns√©g kialak√≠t√°s√°val, hogy az emberis√©g terroriz√°l√°sa √©s kiirt√°sa a c√©l, nem a megment√©se. A glob√°lis felmeleged√©si csal√°s t√Ķzsdei √°rucikk√© v√°lt, amit m√°r nyilv√°noss√°g el√© sem akarnak engedni.

Jelent√Ķs gazdas√°gi √©s politikai felhangok, bele√©rtve a McKinsey and Company, a n√©met bank, a HSBC, a The Financial Times, Business Week, a nemzeti Governors Association, az amerikai konferenciav√°rosok, az Egyes√ľlt √Āllamok eln√∂keinek t√∂bb mint fele, √©s t√∂bb sz√°z polg√°rmester √ļgy d√∂nt√∂tt, hogy a pozit√≠v gazdas√°gi el√Ķny√∂k miatt beadja a derek√°t (Agenda 21 diktat√≥rikus urbaniz√°ci√≥ √©s a l√©tsz√°mcs√∂kkent√©s, ICLEI az ENSZ vil√°gkorm√°ny). A Rockefellerek szorosan √∂sszefon√≥dnak az Egyes√ľlt Nemzetek Szervezet√©vel. Az Alap tudatosan dolgozik, hogy meger√Ķs√≠tse a kapcsolatot.

A CFR eddig azzal a rizs√°val dolgozott, hogy (CFR szab√°lyok), a "glob√°lis bizalom jog√°llamis√°g√°t" igyekszik √©rv√©nyes√≠teni. Mit jelent ez, a David Rockefeller tervezte, "tanulm√°nyi programban"? A CFR azt akarja, hogy √Ķk uralkodjanak a vil√°gon. √úzleti partnereket kell bevonni, √©s ez motiv√°lja a tag√°llamokat, hogy alkalmazz√°k a t√°mogat√°st (√©s a f√ľgg√Ķs√©get) a Global Trust (glob√°lis bizalom) fel√©, azzal a c√©llal, hogy nagyobb √ľzleti beruh√°z√°sokat tesznek lehet√Ķv√©. Annak elker√ľl√©se √©rdek√©ben, hogy a korrupci√≥ ne legyen akad√°ly, a Global Trust "jegy√©ben" be kell √°ll√≠tani a leger√Ķsebbeket az √°ltal√°nos ellen√Ķrz√©sbe, ahogy ezt m√°r az olasz √©s g√∂r√∂g p√©ld√°n is l√°thattuk (Goldman Sachs be√©p√≠tett emberek).
Err√Ķl m√°r a kor√°bbiakban sz√≥ esett az oldalon: a kisebb "befektet√Ķk", bankok, "gazdagokat" les√∂prik a "p√°ly√°r√≥l", √©s a "nem megfelel√Ķ ir√°nyba" korrump√°l√≥dott k√∂ztisztvisel√Ķket is. Hol vannak itt a szavaz√≥k? A CFR az ir√°nyad√≥, tekintet n√©lk√ľl a k√∂zn√©pre, vagy - ahogy √Ķk tekintenek mindenkit - a cs√Ķcsel√©kre.

Azok c√©gek, akik a legnagyobb nyeres√©get √©rik el, cs√∂kkentik az emberis√©g l√©tsz√°m√°t v√©d√Ķolt√°sokkal, m√©rgez√©ssel (Chemtrails, Monsanto GMO), √©s ellen√Ķrzik a pusztul√°s m√©rt√©k√©t is. Az "Aktivista Posta" (Link) 2013. m√°rcius 6-i jelent√©se szerint, a Dow Jones rekord v√°llalati nyeres√©gekr√Ķl sz√°mol be - vajon a legt√∂bb orsz√°gban mi√©rt n√∂vekszik a szeg√©nys√©g? A val√≥di h√°ztart√°si j√∂vedelmek a legalacsonyabbak egy √©vtizede, a szeg√©nys√©g abszol√ļt n√∂veked√©se az mutatja, hogy 47 milli√≥ amerikai √©lelmiszer-jegyen √©l, √©s a k√∂z√©poszt√°lyt ez id√Ķ alatt m√≥dszeresen megsemmis√≠tett√©k, ahogy ez Magyarorsz√°gon m√©g rosszabb ar√°nyokat mutat. Ma, a legt√∂bb nagyv√°llalat a "dr√°ga" amerikai munkav√°llal√≥k sz√°m√°t minimaliz√°lja a k√≠nai munkav√°llal√≥kkal, vagy robotokkal, hogy maximaliz√°lja a r√©szv√©nyesek vagyon√°t.

Magyarországon az illegitim FIDESZ-kormány diktatórikus, a legális alkotmány (1944. március 18.) -és nemzetközi jog ellenes rendelkezései mellett, maximálisan kiszolgálja gazdáit, "akik" sajnos nem a "magyar népként" ismertek. A cikk elején említettem a Budapesti Klubot, mint a Bilderberg Group Római Klubjának részét.
2010-ben sokan csodálkoztak azon, hogy a görög államadósság tárgyalására Izrael miért Budapestre hívta megbeszélésre a görög kormány illetékeseit, amikor a számlát a németek fizették!!?!

Aki nem √©rti, hogy mi√©rt Magyarorsz√°g illegitim korm√°nyai j√°rtak az √©len, amikor az aranytartal√©kot felsz√°molt√°k, amikor bag√≥√©rt eladt√°k az ipart √©s a mez√Ķgazdas√°got √©s a term√©szeti kincseinket √ļgy, hogy m√©g annyit sem tettek meg a k√∂rny√©kez√Ķ ut√≥d√°llamok √©s volt szocialista orsz√°gok mint√°j√°ra, hogy a privatiz√°ci√≥s bev√©telek legal√°bb fel√©t sz√©tossz√°k a tulajdonosok, vagyis a n√©p k√∂z√∂tt. Hogy mi√©rt kell Magyarorsz√°gnak izraeli kaz√°r-zsid√≥ "menek√ľltek" bev√°ndorl√°s√°t √©s orsz√°gfoglal√°s√°t t√°mogatni, mi√©rt lophatnak politikusok b√Ľntelen√ľl ezer milli√°rdokat, mi√©rt hajthatnak v√©gre burkolt n√©pirt√°st, mi√©rt lehet olyan m√©diat√∂rv√©ny, amelyet Eur√≥p√°ban sehol nem fogadn√°nak, fogadhatn√°nak el, mi√©rt kell figyelmen k√≠v√ľl hagyni az ENSZ Emberjogi Bizotts√°g√°nak d√∂nt√©s√©t a szabad v√©lem√©nynyilv√°n√≠t√°sr√≥l, √©s mi√©rt kell t√∂rv√©nybe foglalni a kiz√°r√≥lag a zsid√≥ √©s cig√°ny kisebbs√©geket √©rint√Ķ (megalapozott) "gy√Ľl√∂letbesz√©d", holokauszttagad√°s b√ľntethet√Ķs√©g√©t, hogy mi√©rt nincs Magyarorsz√°gon jog√©rv√©nyes√≠t√©si lehet√Ķs√©g, √©s v√©g√ľl, mi√©rt lehet els√Ķk√©nt Magyarorsz√°gon ak√°rcsak felvetni is, hogy a felett√ľnk m√©rget sz√≥r√≥ rep√ľl√Ķg√©pek okozta id√Ķj√°r√°s v√°ltoz√°sr√≥l is tilos legyen h√≠reket, m√©r√©si eredm√©nyeket √©s k√©peket k√∂z√∂lni, annak a k√∂vetkez√Ķket tudom √≠rni, mondani:

El√Ķsz√∂r n√©zze meg ezt a vide√≥t, mert hamarosan az ilyeneket is be akarj√°k tiltani:


A 60-as √©vekt√Ķl k√°lium-kloriddal m√©rgezett, √©s 1989-√≥ta minden√©b√Ķl kiforgatott lakoss√°got, a 2/9-es "t√∂bbs√©g√Ľ" FIDESZ diktat√ļra, √©s a jelenlegi tot√°lis terrort megel√Ķz√Ķ diktat√ļr√°k (2006-ban Gyurcs√°ny ugyanezt akarta bevezetni), a teljes jogfosztotts√°g √°llapot√°ba tasz√≠tott√°k. Gondolkodjon el, hogy a deviza-hiteleseknek t√∂rv√©nyeket betart√≥ igazs√°gszolg√°ltat√°s helyett, mi√©rt k√≠n√°lnak √°rfolyamg√°tat a saj√°t p√©nz√ľnkb√Ķl finansz√≠rozva?
Ha tov√°bb folynak a magyar √©s EU-s jog szerint is t√∂rv√©nytelen kilakoltat√°sok √©s a lakoss√°g tov√°bbi elszeg√©ny√≠t√©s√©nek sem szab senki g√°tat, azok is r√°j√∂hetnek, mi zajlik ebben az orsz√°gban, akinek m√©g nem √©g a feje felett a h√°z. Nem nek√ľnk kell k√ľlf√∂ld√∂n szerencs√©t pr√≥b√°lni, hanem eltakar√≠tani a szemetet, a Rockefeller-Rothschild √©s kiszolg√°l√≥ik alkotta szem√©tdombot.

  HozzŠszůlŠsok
#1 | Statikus - 2013.03.17. 09:50:51
Laci, minden szavad, sorod igaz √©s igazolt. A m√°rciusi t√©l mesters√©ges "legy√°rt√°s√°t" a saj√°t szememmel is l√°ttam itt B√©k√©scsaba eg√©n az √ľnnep el√Ķtti napokban. F√©lelmetes √©s felh√°bor√≠t√≥ l√°tv√°ny volt....

H√ďH√ĀNY√ďKNAK

Kedves csibész Globálnyikok!
K√∂sz√∂nj√ľk a hetet-havat,
r√ľgyev√Ķ hajnali fagyot,
a hó fojtotta falvakat!

J√°tszatok csak, am√≠g lehet –
vesztes√©g√ľnk ne zavarjon!
De ha megunjuk a telet:
nektek Isten irgalmazzon!
Csorba Tibor 2013. 03. 16.

http://internetfi...arcius-15/
#2 | Tulok - 2013.03.17. 10:00:02
Tibik√©m! Csakhogy √≠rsz m√°r v√©gre! R√©g√≥ta nem olvashattunk T√Ķled semmit, b√°r azt l√°ttam, hogy id√Ķr√Ķl-id√Ķre bel√©psz, vagy esetenk√©nt pr√≥b√°lkozol vele.

Ami a m√°rcius 15. elleni "mer√©nyletet" illet, val√≥ban "szorgos permetez√©s" el√Ķzte meg, de Pint√©r nem mondott igazat, amikor saj√°t int√©zked√©seit f√©nyezte, mert 13 √≥r√°n kereszt√ľl senkivel sem t√∂r√Ķdtek. A kih√Ľl√©shez √©s megfagy√°shoz ett√Ķl kevesebb is elegend√Ķ, de a magyar felel√Ķss√©gtudat j√≥l vizsg√°zott embers√©gb√Ķl. Az √∂v√©k√© nem...

K√∂sz√∂nj√ľk a sz√©p kis versecsk√©t!
#3 | utazo - 2013.03.17. 10:45:59
Tulok! Jó az összefoglalásod.
A szemetet el kell s√∂p√∂rni. Ez logikus √©s sz√ľks√©ges. Ugyan mint m√°r sokszor mondtad, ez egy t√∂bbismeretlenes t√©tel, √©s az egyik fontos v√°ltoz√≥ja az id√∂. Am√≠g kint nem d√∂r√∂gnek az √°gy√ļk, addig mi t√ľrelmesen kell v√°rjunk. A v√°r√°s alatt a felk√©sz√ľl√©st √©s a tanul√°st gondolom. Amit vesz√©lyk√©nt eml√≠thetek, a tehetetlens√©g √°ltal kiv√°ltott k√©ts√©gbees√©s, kil√°t√°stalans√°g. Ez a k√©t t√©tel sok j√≥ ember √©let√©be fog m√©g ker√ľlni. Hacsak egyesek vagy kettesek nem tal√°lj√°k meg v√©gre a ¬®Ludas Matyi¬® mese m√°ra vonatkoz√≥ √ľzenet√©t. Ezzel sz√©p lassan el lehetne kezedni a k√∂rnyezet tiszt√≠t√°s√°t, a szemek nyitogat√°s√°t, az √°rtatlanok v√©delmez√©s√©t.
Isten √°ldjon, tartsd sz√°razon a puskaport!
#4 | Hegel - 2013.03.17. 16:49:20
Ezeket a szemeket nyitogatja és ébreszti a Kasler árpád devizahiteleseket fotelból felállító térrehívója is!

Ez√©rt kell kimenni a nemhiteleseknek is mert a hitelesekkel val√≥ elb√°n√°s ut√°n √Ķk k√∂vetkeznek az utc√°ra tev√©ssel!

Egyébként környezetemben sok olyan kapott BM sms-t aki öreg kocsija nincs jogsija se igen és alig használja hablatyolásra a mobilját.
Teh√°t ellen√Ķrz√©s volt hogy √©lnek e a sz√°mok telefonok.A b√°zis√°llom√°sok jelzik t√°n m√©g az sms olvas√°s√°t kit√∂rl√©s√©t is. Illetve ott jeleznek ahova a bejelent√©s√ľk sz√≥l. (el is lehet aj√°nd√©kozni vagy lopni)

Valamikor a katasztr√≥fav√©delemnek volt egy PV h√≥vihar nev√Ľ rendszere ami viszont tartalmazta az √∂sszes m√Ľszaki √©s emberi ment√©st m√°ra = a 0 val!

Hmmm direkt!?

Szomor√ļ id√Ķket √©l√ľnk ez a vagy 3000 √©ve megjelent t√°rsas√°g tot√°l elpuszt√≠tja a f√∂ldet mire kipusztulnak √Ķk is...f√∂lem√©sztve mindent ahogy a r√°kos sejt.
#5 | Atos123 - 2013.03.17. 17:18:03
Szia Laci.

Minden soroddal egyet √©rtek, csak az utols√≥ mondatod kicsit sz√≠ven √ľt√∂tt.
Nem kalandv√°gyb√≥l v√°lasztj√°k az emberek nagy t√∂bbs√©ge ezt az √©letform√°t, legal√°bb is akiket √©n ismerek. Term√©szetesen az is benne van de ez ink√°bb a fiatalabb √©vj√°ratra jellemz√Ķ.
Akinek siker√ľlt, hogy k√ľlf√∂ld√∂n dolgozik a saj√°t √©s a csal√°dja meg√©lhet√©se miatt v√°lasztotta ezt a nem igaz√°n k√∂nny√Ľ d√∂nt√©st.
Otthon sikeresen t√∂nkre tett√©k a v√°llalkoz√≥kat, azokat akik tudnak is dolgozni √©s van benn√ľk m√©g egy kis t√Ľz, hogy a fiatalokat-m√°r aki szeretne szakm√°t tanulni- seg√≠ts√©k, tan√≠ts√°k, hogy amikor elj√∂n az id√Ķ lehessen nek√ľnk r√°juk t√°maszkodni.
Mond meg, én vagy a hozzám hasonlóak mit tudnánk otthon dolgozni, hogy legalább kenyeret tudjunk tenni az asztalra??
Ismersz, v√°rom a v√°laszodat.
Ez egy kényszerpálya sajnos ami jó-rossz döntések sorozatának a végkifejlete.
√ćrtad a takar√≠t√°st. Sajnos m√©g mindig alkalmatlan az id√Ķ mert az rtl √©s a tv2 n√©pe m√©g mindig alszik √©s ha sok√°ig n√©zik az a szem√©tl√°d√°t √°lmukban √©ri √Ķket a hal√°l. A h√≠v√≥ sz√≥ messzire elhallatszik...
Remélem mihamarabb tudunk a takarításban segédkezni mert aki kint dolgozik, nagy része erre vár.
#6 | hape - 2013.03.17. 17:51:46
Atos123 itt az igazs√°g:
"Remélem mihamarabb tudunk a takarításban segédkezni mert aki kint dolgozik, nagy része erre vár."
#7 | Hegel - 2013.03.17. 20:43:17
Az id√Ķj√°r√°shoz:"Daniel Levente T√≥th megosztotta Sz√°rnyas Fejvad√°sz √°llapot√°t.
Tegnap.Sz√Ľcs Annam√°ria: "Sziasztok! √Čn egy √©jjel-nappali boltban dolgozom. Ma olyan dolgok t√∂rt√©ntek, amik mellett nem lehet csak √ļgy elmenni. Bej√∂tt egy l√°ny ahogy n√©h√°nyan mondj√°k olyan "m√Ľ" n√Ķ. Vett egy karton tejet, egy r√ļd szal√°mit, 8 kg kenyeret, vajat, meg nescafe-t. Fura volt a 8 kg keny√©r, ez√©rt megk√©rdeztem: "nagy a csal√°d?" Mire √Ķ! Nem, az iskol√°ba viszem az itt rekedteknek. Elgondolkodtam. Az...t√°n j√∂tt egy sr√°c. Audival. K√©rt 30 db zseml√©t, 10 kg kenyeret, egy eg√©sz doboz sport szeletet. K√©rdeztem is. Ennyire szereti a csokit? (persze sejtettem hogy hova lesz) erre √Ķ: "nem a r√°di√≥ba hallottam h elkel a seg√≠ts√©g"! √Čs oda viszi. Nem sokkal k√©s√Ķbb megint j√∂ttek. Elvitt√©k az √∂sszes mentes √°sv√°nyvizet. M√°r tudtam hova lesz, vagy legal√°bbis azt hittem. Megk√©rdeztem. A v√°lasz: A vas√ļt √°llom√°sra viszem, most hallottam hogy sokan itt maradtak. De!!!!!!!!!!!!!!!!!! A a legszebb dolog csak ezut√°n j√∂tt. 4 f√Ķsulis k√©sz√ľlt az esti bulira, ehhez val√≥ bor √©s chips k√©szlet√©rt j√∂ttek. N√°lunk hallott√°k a r√°di√≥ba, hogy a hajl√©ktalan sz√°ll√≥ra is el kelne a seg√≠ts√©g. Vissza minden. √Ėsszedobt√°k a fejenk√©nt 1500 Ft.jukat √©s k√©rt√©k hogy adjak nekik b√°rmit ami ebb√Ķl kiker√ľl √©s haszn√°t venn√©k. H√°t ez engem nagyon meg√©rintett. De m√©g sorolhatn√°m. Egy n√©ni s√ľtem√©nyt vett amit a fi√°val k√ľld√∂tt el az aut√≥khoz stb. Nagyon j√≥ volt ma a napom. Ossz√°tok meg. √Čn m√©g ilyet soha nem k√©rtem, de akarom hogy tudja mindenki: A magyarok a bajban √∂sszefognak. B√ľszke vagyok ma hogy Magyar lehetek."

Szóval nincs minden veszve az ördög jó ha nem dörzsöli a tenyerét!

Kiv√°ncsiak voltak merre az arra..h√°t megkapt√°k.

Grin √©s felr√°z√≥nak se rossz nek√ľnk!
#8 | Tulok - 2013.03.17. 23:37:08
Utaz√≥! Igazad van, kicsit m√©g v√°rni kell addig, ameddig az ESM √©s az EKB ki nem fosztja nyugd√≠jalapokat Eur√≥p√°ban, majd a devizatartal√©kokat. Orb√°n ebben is √©len j√°r, m√°r megkezdte. Ut√°na m√°r el√©g puskaporos lesz a leveg√Ķ, de erre sz√°m√≠tanak is. Erre kell az orosz-amerikai "√∂sszeborul√°s", √©s harmadik oldalk√©nt m√©g a britek, negyedikk√©nt Izrael is r√° fog t√°madni Eur√≥pa orsz√°gaira (esetleg a t√∂r√∂k√∂k is √∂t√∂dikk√©nt). Term√©szetesen a franci√°k is oda akarnak h√ļzni korm√°ny szinten, de egyik helyen sem a korm√°nyok mondj√°k meg, hogy mi legyen, csak azt hiszik... m√©g.

Hegel! Sok minden√ľnk volt, miel√Ķtt ez a rabl√≥banda megkapta a szabadrabl√°sra a "felhatalmaz√°st". Volt PV, j√©gv√©delem, l√©gv√©delem, hadsereg...
Annak viszont √∂r√ľl√∂k, ha ilyen j√≥ h√≠reket hallok az √∂sszefog√°sr√≥l. Szerencs√©re itt is ilyen hozz√°√°ll√°st tapasztaltam.

Atos! A "nem nek√ľnk kell k√ľlf√∂ld√∂n szerencs√©t pr√≥b√°lni" annyit tesz, hogy ne hagyjuk, hogy el√ľld√∂zzenek mindenkit itthonr√≥l, de van egy szerencs√©s vonzata annak, hogy sokan kimentek. Az, hogy t√∂bbet tudnak seg√≠teni, mint sok megnyomor√≠tott bent rekedt, √©s szerencs√©re a legt√∂bben akarnak is. (A k√©rd√©sed nincs elfelejtve, csak m√©g semmi olyat nem tal√°ltam, ami sz√°modra kellene...)

Hape! Tudom, hogy sokan erre v√°rnak, de figyelni kell, mert ha beindul valami, a kint l√©v√Ķket v√°rhat√≥an terrorizmus gyan√ļj√°val begy√Ľjtetik, nehogy haza tudjanak j√∂nni.
#9 | Statikus - 2013.03.20. 13:06:23
OMSZ-tanulm√°ny a m√ļlt heti h√≥viharr√≥l (k√©rd√©s: term√©szetes eredet√Ľ, vagy Frankenstein volt-e? - √©n nem tudom eld√∂nteni, seg√≠tsetek):

http://met.hu/ism...i_elemzese
#10 | Tulok - 2013.03.20. 20:32:50
A kialakult alacsony nyom√°s, ami lehet√Ķv√© tette a nedves l√©gt√∂megek be√°raml√°s√°t, k√∂nnyen lehet mesters√©ges is, mivel "csak annyi" kell hozz√°, hogy a felsz√≠nen a ter√ľlet √∂nrezg√©sfrekvenci√°j√°nak amplit√ļd√≥j√°t (hull√°mmagass√°g√°t) cs√∂kkentik. Ez leh√Ľti a fel√ľletet, a leveg√Ķ √∂sszeh√ļz√≥dik, a k√∂rnyez√Ķ r√©szekhez k√©pest negat√≠v nyom√°sk√ľl√∂nbs√©g j√∂n l√©tre, √©s a k√∂rny√©kez√Ķ ter√ľletekr√Ķl be√°raml√°s j√∂n l√©tre.
Ezt gyan√ļss√° teszik a gakonai HAARP indukci√≥s magnetom√©ter√©nek adatai:

hungarianrealnews.com/images/news/gakona-13.jpg

hungarianrealnews.com/images/news/gakona-14.jpg

hungarianrealnews.com/images/news/gakona-15.jpg

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [2 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum