Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Gyűlölet-kereskedők
Gyűlölet-kereskedőkGyakran azok papolnak a gyűlölet és a rasszizmus ellen, akik aktívan gyakorolják. Az "anti-gyűlölet" mozgalmakat Észak Amerikában cionisták vezetik, nálunk a ballib. Az amerikai cionista szervezetek élén olyan csoportok haladnak, mint az Anti-Defamation League (ADL) és a South-Poverty Law Center (SPLC), de a fő ellenség nem a gyűlölet, hanem azok az emberek, "akik nem szeretik Izraelt". A SPLC fenntartja a "hatewatch" ("utálom nézni") website-ját, ahol kiadványaival támadja és próbálja megfélemlíteni a kritikát megfogalmazókat, olyanokat is, mint a VeteransToday.com, amely kíméletlenül, konzekvensen, és tapasztalatok alapján fogalmazza meg bírálatát. Amíg néhány SPLC cél kifejezetten nem támogatja a rasszizmust, a feltüntetett "gyűlölet csoportok" az igazságot nem akarják hallani.

A SPLC felhívta és fenyegette Imam Mohammad al-Asit, mert al-Asi elmondja az igazságot a 9/11-ről: "A kérdésre csak azután válaszol, hogy elhagyta a pódiumot. Al-Asi azt állította, hogy öt izraeli állampolgár - feltételezett tagjai a Mossad izraeli hírszerző ügynökségnek - filmet forgattak a World Trade Center támadásáról".A SPLC nem fogja azt mondani, hogy Asi "állítása igaz. A Mossad ügynökök időben felállították a kamerákat, a World Trade Centerre irányítva. Mivel a két torony felrobbant , a "táncoló izraeliek" vadul ünnepelték a 9/11 művelet sikerét. Miután pozitívan azonosította hazugságvizsgáló helyett is a Mossad-ügynököket a tánc, visszaküldték őket Izraelbe, a főügyész, Michael Mukasey, egy amerikai-izraeli kettős állampolgár, aki hencegett a tévében azt követően, hogy elküldte New York-ba, a dokumentált eseményt".
Mi olyan gyűlöletes abban, hogy Izraelt vádoló 9/11 bizonyítékokról tárgyalnak? Miért hibáztatják a muzulmánokat? Miért van ez a kettős mérce? A rövid válasz: Azért, mert az "anti-gyűlöletcsoportok" cionista propaganda műveletek, melyeket magyar vonatkozásban is jól ismerhetünk Magyarország fasiszta fellegvárkénti bemutatásban. Mint látható, az izraeli módszerek nyugaton is hasonlóak.

Viszont nem úgy működik, hogy egy bizonyos csoportnak mindig igazat kell adni, ha sáros, ha nem! Ha van bizonyíték az állítólagos muszlim elkövetők ellen, mi van az FBI azon állításával, hogy Osama Bin Laden "nem akarta" a 9/11-et, mert "nincs komoly bizonyíték" az ő részvételére. Ugyanígy, nincs egy szemernyi bizonyíték sem - beszállókártya, jegy stubs, biztonsági videók vagy tanúvallomások a légitársaságok alkalmazottaitól - hogy a 19 állítólagos gépeltérítő valaha is felszállt a négy jetre, amelyeket állítólag felhasználtak a támadásokhoz. Khalid Sheikh Mohammedet, a feltételezett 9/11 "lángelmét", brutálisan megkínozták, hogy bevallja, a 9/11-et, valamint számos más bűncselekményt. De az úgynevezett anti-gyűlölet csoportok nem törődnek a bizonyítékokkal.

Az Anti-Defamation League (ADL) még rosszabb, mint a SPLC. Az ADL többször megrágalmazott 9/11-el foglalkozó, tárgyilagos szemléletű személyeket, mint "antiszemitákat a 9/11 összeesküvés teoretikusaiként". Soha semmilyen bizonyítékot nem tudtak bemutatni a feltételezett antiszemitizmusukról. Az ADL esetében, aki megemlíti az Izrael 9/11 mellett szóló bizonyítékokat, implicit módon automatikusan jelölt az "antiszemita" minősítésre, és bár, már sokszor említésre került, antiszemita csak szemita népekkel szemben lehet valaki, márpedig a kazár-zsidó nem sémi származású. Ha a cionisták által emlegetett gyűlöletet keresik, csak bele kell nézniük a tükörbe. Példa a cionista gyűlölet légió.

A Claremont College of California, Yaron professzor Raviv nemrégiben a palesztin diákokat "csótányoknak" nevezte. A "csótányt" gyakran használják az elkövetők a népirtás áldozataira; azt jelenti, hogy az áldozattá vált csoportok férgek, irtani kell őket. Mégis, a Claremont Főiskola adminisztrációja megtagadta a Raviv professzor felelősségre vonását vagy fegyelmezését. Raviv nem az egyetlen népirtó gyűlölettel töltött izraeli. Szinte minden cionista izraeli támogatta az Operation Cast Lead-ot 2009-ben. Az Operation Cast Lead közepén, a Ha'aretz számolt be: "A Gázai hatalmas pusztítást ábrázoló képek ellenére, és számos sebesült és meggyilkolt, köztük nők és gyermekek esetében, 82 százaléka a lakosságnak úgy véli, hogy Izrael nem ment túl a katonai erő alkalmazásában, amit a Hamász ellen gyakorolt. Ez azt jelenti, hogy szinte minden Izrael zsidó polgár melegen támogatja a menedzsment céljait, működését, és a tűzerőt".

Más szóval, gyakorlatilag az összes cionista izraeli támogatta az elképesztően brutális tömeges kiirtását palesztin nőknek és gyermekeknek, szándékos célzással az iskolákra mecsetekre, és az ENSZ-épületekre. A fehér foszfor használata még rosszabb a védtelen civilek ellen (Link). Úgy tűnik, hogy szinte az egész lakosság cionista izraeli népirtó, az áldozatok pedig "csótányok" - csakúgy, mint ahogy Raviv professzor tekinti a palesztinokat. Egy friss példa is mutatja, hogy milyen szélsőséges lehet a cionista gyűlölet. Miután a tragédiában, amelyben 17 palesztin zarándokot öltek meg egy busz lezuhanásával, az izraeli Facebook kommentelő örvendezett.

"Nem tudtam kérni ennél jobb reggelt, mint ez a mai. Kár, hogy nincs még egy nulla a végén (az áldozatok száma)" írta a Facebook felhasználó, Kobi Yaacov Saroussi.

"Great! Reméljük, a buszon mindenki arab volt!" - mondta Eitan Wolfer Eifergan.

"Sosem toleráltam az arabokat ... meg kell ölni őket" írta Kobi Noga.

Izraeli katona Shenhav Sharbit írta: "Májusban minden arab meghal. Büszke rasszista vagyok."

Shenhav Sharbit tagja az Izrael Golan Brigade-nak - mint egy másik Mor Ostrovski nevű katona, aki a közelmúltban a beíráshoz mellékelt egy fotót, egy palesztin gyermek fejével a puskája célkeresztjében.

Sajnos Sharbit fotója nem csak fantázia. Az izraeli hadsereg rutinszerűen követ el gyilkosságokat palesztin gyermekek ellen mesterlövészekkel, amikor a gyerekek játszanak a járdákon és az iskolaudvaron. Chris Hedges, Amerika egyik legelismertebb újságírója írta a Harper magazinban (2001. október), hogy ő több háborús övezetben volt már, de ő soha nem látott katonákat csalogató gyermekeket és közelükben fegyvert, de megölték őket sportból. Látta, izraeli katonák csinálják ezt a megszállt területeken.
Hedges tanúsítása nem volt szabálytól eltérő, hanem része egy nagyobb izraeli politikai húzásnak a palesztin gyerekek ellen.

Egy cikk a British Medical Journal-ban (04/10/16) arra a következtetésre jutott: "a 621 gyermek kétharmadát (2/3-a 15 év alatti), megölték az ellenőrző pontokon, az utcán, az iskolába menet, a saját otthonukban. Meghaltak kézifegyverek tüzétől. A mesterlövész lövése az esetek több mint felében a fejet, nyakat és a mellkast érte. Egyértelmű, hogy a katonák rutinszerűen jogosultak lőni, ölni gyermekeket, olyan helyzetekben, ahol alig vagy egyáltalán nem éri őket fenyegetés". A gyermekek lelövése sport, mint nemzeti politika, hogy a gyűlöletnek szabad utat engedtek.
Sok cionista annyira tele van gyűlölettel, hogy ki is mond - és le is ír - hihetetlenül ésszerűtlen dolgokat. Tavaly Andrew Adler, a cionista Atlanta Jewish Times lap szerkesztője, megjelentett egy szerkesztői felszólítást Izrael Államhoz, hogy öljék meg Obama elnököt. Miért? Azért, mert Obama nem hajlandó Netanjahu megbízásából megtámadni Iránt Izrael számára. Ez már nem csak gyűlölet. Ez az out-of-ellenőrzés, over-the-top gyűlölet. Az Izraelben érezhető cionista undor vélt ellenségeik ellen valóban elképesztő.

Ne feledjük, hogy ez nem arról szól, hogy csupán néhány szélsőséges gondolkodik, érez így. A cionizmus egészéről van szó. Mint látható, az izraeliek 82%-a - gyakorlatilag Izrael egész cionista népessége - támogatja az Operation Cast Lead népirtást a palesztinok ellen. Andrew Adler, Shenhav Sharbit, és az összes többi hasonszőrű olyan, mint a többi másik cionista. Az egyetlen különbség az, hogy egy részük csak mondja, amig a többi gondolkodás nélkül végre is hajtja. Ha a cionisták gyűlöletét az ADL és a SPLC szeretné leállítani, meg kell dolgozni érte, és véget kell vetni a cionizmusnak. A valóságban, a legrosszabb gyűlölet-csoport a földön a cionizmus maga.

  Hozzászólások
#11 | piskota - 2013.03.25. 09:47:53
Zsolt!

Egyébként nem értetlenkedem, értelek!
Teljesen értelek! Megértelek!
Gyzoltán
#12 | piskota - 2013.04.01. 10:03:15
A kérdés kapcsán elkerülhetetlenül foglalkozni illik, kell egy, sajnos nem kevés, bár nullára írt, emberségét vesztett csoporttal is!
Ezek azok a nem-zsidók, kiknek agyát sikeresen szétzüllesztette, felemésztette a zsidó propaganda vírus, kik ezen keresztül el tudják nézni saját népük, nemzetük vergődését, pusztulását, mert befogadták a lehengerlő, mindent elárasztó, a zsidó médián keresztül fullasztóan kommunikált, a könyvekben, tankönyvekben, tévékben, rádióban, filmekben, újságban összehordott, összehazudott, agyi bódultságot okozó zsidó maszlagot!
Ez sokaknál olyan mértékű, hogy egyenesen áldozatnak tekintik, a világ soviniszta rasszizmusát jelentő, gyakorló, az emberiségellenességet dogmatikusan felvállaló, azt hirdető, a minden nem-zsidót kirekesztő, azt üldöző, arcátlan zsidóságot!
Ezen nagy tehetségű okostojások arra is képesek, hogy saját józan eszüket is sutba dobják, amit látnak, hallanak, olvasnak, saját maguk érzékelnek, tapintanak, annak sem adnak hitelt!
A társadalom, a nemzet számára elvesztek, annullálták magukat, menthetetlenek!
Gyz
#13 | piskota - 2013.04.04. 08:48:28
A menthetetleneknek, bár nem remélhető, hogy az értelem szikrájaként, legalább némi zavart érezzenek:
Posta Imrénél olvastam, a Kuruc-infóra való hivatkozással...
A részlet közvetlenül a Kuruc-infóról...


"Jöjjön hát a 49-es sorszámú jegyzőkönyv, amelynek szövegét eredethűen közlöm, kizárólag egyes elírásokat és helyesírási hibákat korrigálva. Az eredeti jegyzőkönyv másolatát is mellékelem, a honlapon begépelve itt, szkennelve itt érhető el.

Jegyzőkönyv
Felvétetett a Magyarországi Zsidók Szervezete Vidéki Osztályán, Budapest, VII. Síp u. 12. szám alatti helyiségében 1945. április 9-én. Jelen vannak: a Vidéki Osztály részéről Salzer Izidor.
Megjelent nálunk kisvárdai lakos és a következőket adja elő:
A kisvárdai deportáltakkal indultunk 1944. április havában Auschwitzba. A fogászokat azokat külön lágerba tették és 2 hét múlva elindítottak bennünket kb. Auschwitztól 150-200 km távolságú Porcellán és Zahnfabrikba. 135-en voltunk, francia hadifoglyokkal, az ellátás elég jó volt, orvosi felügyelet alatt álltunk, ha valaki beteg lett, azonnal kórházba szállították, ahol a legjobb ápolásban és kosztban részesült. Február vége felé mikor felszabadítottak bennünket az oroszok, azonnal útnak indultunk, utunkban találkoztunk sok hazatérő zsidóval.
Lágerban laktunk a francia hadifoglyokkal együtt, reggelire kaptunk feketét és a kenyéradag napi 60 dkg volt, ebédre leves vagy főzelék volt, ami nagyon jól volt elkészítve, vacsorára szintén valami leves. Húst egyetlen egyszer sem ettünk. A franciák kaptak csomagot a Nemzetközi Vöröskereszttől, amiből mi is kaptunk a franciáktól. Fekhelyünk egymás fölötti fából készült ágy volt, mindegyikünk kapott egy takarót, sokat szenvedtünk azonban a hidegtől. A gyárban, ahol lengyel zsidók voltak a felügyelők jó dolgunk volt, csak a lengyel zsidó felügyelők voltak nagyon rosszak és kegyetlenek, ütöttek, vertek bennünket, ha nem készítettük el időre a munkát. A németek jól bántak velünk. Haláleset egyetlen egy sem fordult elő, a franciák között volt flekktífusz járvány, akkor bennünket elkülönítettek tőlük.
Egy délután, amikor hazajöttünk a gyárból, egy autón érkezett egy magasrangú német tiszt és felszólítottak bennünket, hogy egy óra alatt menetkészen álljunk. Aztán jöttek teherautók tisztekkel és sürgősen felpakoltak a németek és mivelünk nem törődve elmentek, 2 napig felügyelet nélkül maradtunk, nem dolgoztunk, az élelmet a németek otthagyták úgyhogy remekül voltunk ellátva. Harmadnap délután 12-14 orosz katona jött be a gyárba, mi informáltuk őket, hogy a németek már elmentek és hogy mi deportált zsidók vagyunk. A franciákat mindjárt magukkal vitték, mi ottmaradtunk, estefelé aztán bejöttek az oroszok és mi élelemmel felszerelve útnak indultunk hazafelé gyalog. Beérkeztünk egy faluba, ami kb. 20 km-re volt a gyártól, ott már nagyon jó dolgunk volt, rengeteg szép ruhát hoztunk magunkkal. Az út nagyobb részét vonaton tettük meg, közben rengeteg deportált, főleg szabolcsi és cseh zsidókkal találkoztunk és ők mondták, hogy még nagyon sokan jönnek haza. Ezek csak fiatalok voltak és főleg nők."


További részletek: http://kuruc.info...z2PSvhQVEj

Zavar? Pláne gondolkodni! Kutakodni, vizsgálódni!
Szó sem lehet róla, hiszen törvénybe lett iktatva az esztelen törvénytelenség, a zsidóság ránk-terrorizált hazug dogmája!
Ki húzna ujjat a törvénytelen törvénnyel?
Ki kérdőjelezné meg, még a kreált alkotmányától is, státuszától is megfosztott, magyar tartomány törvényes működését?
-csak így tovább a lenini, görög úton!
Vár minket a káosz, a halálos szakadék!
Gyzoltán
#14 | piskota - 2013.04.07. 08:07:41
Szívesen olvasom, olvasgatom, kóstolgatom Szeszák Gyula honlapját: http://szeszak.hu/
Figyelemre érdemes, érdemes olvasni, esetenként gondolat-ébresztő...
Legutóbbi írásában:
"Az új emirátus
Gondolatok a választott nép világlátásáról"
globális helyzetjelentést tett közzé a közel-keleti térség legújabb konfliktus kockázatáról...
Már többször visszatérően utaltam rá, bár sohasem voltam hajlandó feldolgozni a térség, /és a világ/ generális problémáját jelentő Izrael / és általában a zsidóság/ a térségben elkövetett, kiszámított taktikai húzásait, lépéseit...
Most is csak utalnék rá, s vegye mindenki magára a fáradtságot, hogy tájékozódjék a kérdésről, hogy miképp, milyen alattomos, piszkos eljárásokkal, aljas célú mocskos erőszakkal, polgárháború gerjesztésével, merényletekkel, s mi mindennel érte el Izrael, hogy az áldott Libanont kiüsse!
Azt a Libanont, melyet a közel-kelet Svájca kifejezéssel illettek, kiérdemelten!
Azt a Libanont, amely e minősítést nem csak azzal érte el, hogy Európa elitjének és a világnak kedvelt üdülőhelye volt évszázados trendként, hanem, egyben meghatározó, Svájccal vetélkedő, pénzügyi központként is működött!
Példaként: súllyal eset latba, hogy a felépült, gyér látogatottságú izraeli turista-paradicsomok látogatottságát emeljék, "bármi áron!".., zsidó normatívák szerint!
Részemre belegondolni is sokk a térségben történtekre, annál is inkább, mert Magyarország ellen, ha más módszerekkel is, de hasonlóan aljas, mocskos, zsidó offenzíva zajlik, a tudati terror, erőszak minden eszközét felvonultatva, a valós erőszaktól sem visszariadva...
Gyz

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum