Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...
- 793.)A fogyasztó nem fina...
- 792.)Tisztelt Honfitársun...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Ciprus kollektív kirablása
Ciprus kollektív kirablásaKérem vigyázzanak, a csapdák zárulnak... figyelmeztethetnénk mivel nem kellet sokat várni a korábbi cikkeimben jelzett ciprusi 800 milliárd euró értékű gázvagyon elrablására. Előző, Ciprusról írt cikkeimben is írtam, hogy a 766 ezer lakosú, korábban török-görög birtoklási ellentét tárgyát képező, és az ENSZ által önálló országgá tett Ciprus, először offshore paradicsomként szolgálta a "köz érdekeit", majd önálló állammá válása után megkezdődött az eladósítása, amelyben orosz oligarchák és az EKB is tevékenyen részt vállalt. Péntek óta orosz vészriasztás kering a neten, nicósiai értesülésekre hivatkozva (Link), amit állítólag a Kreml bocsátott ki, tartalmában állítva, hogy az Európai Unióban, és az Egyesült Államokban arra készülnek, hogy a legnagyobb lopást hajtsák végre a magánvagyonok ellen, ezért vegye ki mindenki a pénzét a bankokból. Csak annyit felejtettek hozzátenni, hogy lopott, ciprusi offshore számlákon parkoltatott vagyonokról van szó...

Félelem ide-vagy oda, az EU-n és Németországon kívül az oroszok és a törökök is "segítőkészekké" váltak, miközben Cipruson hol nem szavazzák meg, hol megszavazzák a bankszámlák megadóztatását, viszont értékesíteni akarják a Bloomberg adatai szerinti 560 millió eurós aranytartalékot, és további 500 millió eurót nyújthat az egyház is, mely még ma is az egyik legnagyobb befektető a ciprusi gazdaságban. Az államosított nyugdíjalapok már csak a desszert. Viszont az EKB (EU/IMF), a 10 milliárd eurós "mentőcsomagjáért" 5,8-6 milliárd eurós fedezetet követel, miközben senki nem kérdőjelezi meg, hogy a cementgyártásban és a krumplitermelésben mi lehet ilyen költségigényes, ilyen kevés emberre? A helyzet hasonlít a korábbi izlandihoz, amikor is 25 milliárd euróval akartak eladósítani 320 ezer izlandit. Annyiban mégis különböző, hogy Ciprus esetében a 800 milliárdos gázvagyont kellene letétbe helyezni, valamint "görög mintájú megszorításokat" bevezetni.

A gyengélkedő brüsszeli diktatúra a "görög ötletet" másodszorra használja fel, mivel az állami tulajdonban lévő természeti erőforrások megszerzéséért indított harcot az IMF és a korrupt Goldman Sachs. Ismét a BRD fizet, a gázmezőket privatizálják és eladják az oligarchikus maffiának. Ha megfigyeljük, ugyanez itt Magyarországon is megtörtént, csak erről nem beszélnek. A sürgősségi hitel nélkül a két legnagyobb bank Cipruson, a Laiki Bank és a Bank of Ciprus szinte fizetésképtelenné vált. Az adatok az EKB Notkreditlinie ELA-tól (vészhelyzeti likviditási támogatás) származnak. Ciprus hiába kérte a Kreml segítségét. Tim Ash, a feltörekvő piaci szakértő a Standard Bank részéről Michalis Sarris pénzügyminisztert hibáztatja, mondván: rossz emberhez fordult. Lehet, mert Ankara is tudná biztosítani a szükséges összeget, cserébe a sziget újraegyesítéséért!?! Ez az egész bűzlik. Hogy kiktől, azt is tudjuk.

Az EU felállás szerint az NSZK-t (BRD) kopasztják meg megint, hogy többek közt magyar offshore számlák is tovább működhessenek. Az orosz oligarchák vagyonán kívül hatalmas összegek vándoroltak Magyarországról is Ciprusra, mivel nem kellene elfelejteni azt a potom "néhány milliárd forintot", amit 2009-ben az akkor Gyurcsány és a Szilvássy fivérek tulajdonában lévő OMNINVEST cégébe pumpáltak (2% magyar állami, és 98% ciprusi offshore) a Fluval-P vakcina gyártására, sok más tolvaj politikus és "politikusunknak" nevezett szarka építgette ott lopott tollakból a fészkét, teletömködve csillogó holmikkal. Ám most kik is látják kárát rajtunk és mondjuk a kifosztott, vagy kifosztásra ítélt oroszokon kívül a ciprusi bankok feltőkésítésének?


A kisbetétesek, akinek a napi pénzforgalmát is korlátozzák a felvehető összegeikkel, mert a Laiki 260 euróra korlátozta a napi pénzkivétet csütörtök óta. Amíg az eurocsoport várakozott a helyzet alakulására Cipruson, addig Nicosiában a gyűléseken vitatták meg a kérdést:

Érdekes lehetett megfigyelni az Orosz Gyáriparosok és Vállalkozók Szövetségének ovációban kitörő reagálását, amikor Medvegyev 13-án bejelentette iPodjára tekintve, hogy a Cipruson elhelyezett "megtakarításokkal" kapcsolatban elutasították a betétek megadóztatását. A bejelentést hatalmas taps és "Hurrá" kiáltások kísérték, jelentette az Interfax ügynökség. Volt miért aggódniuk, az orosz oligarchák hatalmas mennyiségű, az orosz néptől lopott pénzt tartanak ciprusi számláikon.


Ezen "megtakarítások tulajdonosainak" valószínűleg rosszul eshetett a péntek hajnalig tartó megbeszélés eredménye, a képviselők kénytelen-kelletlen visszavonulót fújnak, és megszavazzák a kedden egyszer már az asztalról lesöpört betétadót. A nagybetétesek, azaz a százezer euró feletti "megtakarítások" megadóztatásától nem tud eltekinteni Ciprus. Mindezt azért, hogy az EU-IMF-EKB-Goldman Sachs csoportosulás mentőcsomagját megkapják a "rosszul befektető" bankok likviditási hiányának pótlására.
A csalás és fosztogatás tényállása nyilvánvaló, és hasonló is a görögökkel történtekhez. Ott az Égei-tenger gázmezőinek megszerzése volt a cél, Cipruson a görög-török vita lezárásaként egy új állam létrehozásával kezdve, a ciprusi gázmezők megszerzése, a ciprusiak kisemmizésével. A földközi-tengeri gázmezőket 1975-1976-ban fedezték -és mérték fel. Tulajdonosaik: Egyiptom, Palesztina, Izrael, Szíria, Libanon, és Görögország.

Egyiptomot most szorongatja az IMF hasonló okok miatt, miközben 70 milliárd dollár Mubarak-féle "elrejtett pénznek" kelt lába, Líbiában ugyanígy Kadhafitól 150 milliárd, és óriási gáz és olajkészleteket sajátítottak ki. Libanon bekebelezését Izrael tűzte ki célul, miközben 1976-óta irtják a palesztinokat a palesztin területek természeti kincsei megszerzése miatt. Szíria nem csak a gázkincs, de az iráni európát ellátó csővezeték miatt is célpont, és Görögország, amelynek az égei-tengeri lelőhelyei okozták a "vesztét", amiért a Goldman Sach betolta az EU-ba. A sor így kerek, bár elemeiben és nagyobb részleteiben is írtam korábban erről a világméretű rablásról. A felmerülő költségek számláit főleg a németek állják, de az izraeli tranzakciókból az amerikai adófizetők is kiveszik a részüket, bár sem a német sem az amerikai nem önként fizet.

Az orosz tolvajok meg buktak, és más tolvajok is, nem csoda, hogy ki akarják venni a pénzüket a nyugati bankrendszerből. Az offshore-paradicsomok közül még akadhat horogra néhány, de nem mind, mert akkor a Goldman Sachs "befektetőinek" sem lesz átmeneti pénzforrása. Aranyban mégsem fizethetnek mindenért. Egyrészt azért, mert nem azért lopták el mindenkitől, másrészt azért, mert nem akarnak, amikor van újranyomható értéktelen papír, és harmadrészt azért, mert eddig is mások pénzéből vásároltak, de soha nem azé lett a vásárlás tárgya, aki számlát fizette.

Nem mellesleg, már "kezdenek unalmasak lenni a likviditási hiánytól szenvedő bankok megsegítési csalásai". A ciprusi kormány megtehetné, persze csak orosz vagy orosz-török védelem mellett, hogy átadja az offshore bankjait az oroszoknak, akik feltőkésítik ezeket abból a gáz részpakettből, amit a ciprusi kormány a rendelkezésükre bocsát, és a ciprusi kormány kivonul ezekből a bankokból. Lakossági célra létrehozhat egy vagy több bankot is a gázmezők bevételeiből, és beinthet az EU-EKB-IMF-Goldman Sachs rablóbandának. Biztos, hogy több maradna! Sajnos ennél a csalásnál is, mit ahogy a többi hasonlónál is, csak a tulajdonosoknak nincs képviselete a kormányban, és ha a rablók elöl eloroznák a zsákmányt, kirobbantaná a III. Világháborút...

/Tulok/

  Hozzászólások
#11 | piskota - 2013.03.30. 22:46:22
Valami gyerekes, értelmetlen számháborús viszonyokat vélek látni a pénzügyi világban!
Számtalan, legalább is sok csapat részvételével, ahol mindenki mindenki ellen harcol, az eredmény pedig valami torzult egyensúly, ahol aztán mindenki, a rendezőn kívül, vesztessé válik!
Halvány vigasz, hogy egyre többen hangoztatják, hogy a rendező likvidálása elkerülhetetlen...
Gyz
#12 | piskota - 2013.04.01. 08:08:54
A ciprusi eseményeknek, a felsőbb szintű rablásnak meglesznek a közvetlen, egész Európára kiható következményei! Olyan bizalmatlansági hullámot gerjesztettek, amely megkérdőjelezi az egész eljárás, beavatkozás stabilizációs törekvéseit...
Mint írtam, fel van adva a lecke alaposan a pénzügyeinket elvonó, kisajátító, azt diktatórikusan intéző zsidóságnak!
Rémes lesz, ha egyszer a népek beintenek már az öntelt zsidóságnak, hogy fütyülünk a virtuális értéktelen pénzetekre.., de szép nagy káosz ígéretét hordozza e kérdés! Már alig várom!
A kijózanodás pillanata, ideje, lesz eljövendő!
Gyz
#13 | piskota - 2013.04.02. 09:43:28
Mintha csak a ciprusi helyzet kapcsán a zsidóságot féltő aggodalmaimra írta, válaszolt volna dr. Szeszák Gyula a honlapján... http://szeszak.hu/
Nos, meglehetősen alattomos iromány önmagában is a
"JEGYZŐKÖNYVEK"
A zseniális churchilli aljassággal és alattomossággal megírt Jegyzőkönyvek elsősorban méltóak a Nobel-díjra! Kertész és Churchill után ez egyenesen jár is!
Egy pszichés tökély!
Hívatva van, azzal is elhitetni, alátámasztani a zsidóság mocskos rasszizmusát, ki abban racionálisan kételkedett!
A jegyzőkönyv métely, egy mindenek felett ható, rendkívül hatásos szellemi méreg!
Jobban hat a tudatunkra, a személyiségünkre, mint az unalomig szajkózott, kifulladt, lélegeztetőgépen működtetett holokauszt ipar hazugságai!
Tisztelt és módfelett kedvelt Szeszák Gyula!
Gondolj bele! -ha Rád is hat, ha Te is a hatása alá kerültél?
Remélem eljutnak hozzád az írtak...
Gyöngyösi Zoltán
#14 | piskota - 2013.04.03. 08:16:17
Egy pszichés tökély! -írtam az előzőkben...
Véleményemet csak megerősíteni tudom a "Jegyzőkönyvek" kérdésében.
Míg a Talmud a zsidóságnak szólva, a zsidó felsőbbrendűséget, a zsidók mindenek-feletti soviniszta rasszizmusát van hívatva táplálni, a "nem-zsidóság" érzékletes megvetésével, lenézésével, annak nyílt gyűlöletével, egyértelmű emberiségellenességével!
Ezzel szemben a "Jegyzőkönyvek" rafinált üzenetei az emberiségnek, a "nem-zsidóknak" szólnak, a maguk csendes, racionálisnak ható megfogalmazásaival, mely aztán mindent, még a természetes védekező képességet is elnyomva, harsányan és harsogóan jut el tudatunkba, egyenesen közéleti bénultságot IS okozva!
Hatását, következményeit, igen hosszan lehetne boncolgatni, ennek szükségességét, indokoltságát az elfogadási hajlam teszi elkerülhetetlenné!
Remélhetőleg a fiatalabb korosztályban terem olyan valaki, aki ezt a nem kis feladatot felvállalja...
Hálás témának, és bő terjedelmű alapműnek ígérkezne ezen munka elkészítése...
Gyz
#15 | piskota - 2013.04.04. 09:20:05
Hálás Téma!

Rémekül el van Európa, jól szórakozik Ciprus kapcsán, van min rágódni, csámcsogni...
A közelmúltban ugyanezt a szerepet már Magyarország is betöltötte...
Holott a baj, Európa betegsége az, amivel illene foglalkozni!
A Világ meghatározóan zsidó médiája, közte Európa meghatározóan zsidó médiája, mindig megtalálja azt a fontosnak kikiáltott eseményt, melyet a zsidóság esztelen, öncélú manővereit, emberiség elleni merényleteit fedezve felvonultathat!
Most éppen Ciprus tölti be ezt a szerepet...
Gyöngyösi Zoltán
#16 | piskota - 2013.04.11. 09:41:32
Amint várható volt, már észlelhető a hatása a ciprusi banki manővernek...
Egyre érik a helyzet, mely egy irányba mutat...
Gyz

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum