Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Április 21. margójára
Április 21. margójáraBár első olvasatra lehangolónak tűnhet, hogy az április 21-i események, megmozdulások, tüntetések, a "papírformát" hozták, vagyis a holokauszt megemlékezés "Élet Menete" felvonulása az április 16-i emléknapjától eltérően 21-re "tolódott", és a deviza alapú hitelesek "rendszerváltó" tüntetését is próbálták háttérbe szorítani vele. Ezen az sem változtatott, hogy a nemzeti érzelmű motorosok többször betiltott és engedélyezett megmozdulása végül a banki adósok demonstrációja mellett kötött ki, mely eseményről gyéren, elhallgatva a valódi célokról, nem tájékoztatott a média. Az illegitim 2/9-es támogatottságú rendszer elleni megmozdulás más nemzetközi körülmények között már önmagában is megtorlást váltott volna ki, de így beérték a média agyonhallgatásával, félretájékoztatással és a tüntetők előző napi rádiós átverésével.

Eseményként az "index" egy vérfagyasztó hazugságot is tálalt, miszerint "Ha ugyanis a forinthiteleknél jóval alacsonyabb kamat mellett folyósított devizahitelek forrása nem egy nagyon olcsón elérhető deviza (euró vagy a még olcsóbb svájci frank) lett volna, hanem a drága forint, akkor az átlagosan 6-7 százalékon kamatozó devizahitelek és a 9-10 százalékos forintforrások közötti különbözetet a bankok veszteségként kellett volna elkönyveljék". A szélsőliberális hírportál amnéziában szenvedhet, mert évekbe telt, mire a bankok és a bankok hátát védő kormány egyáltalán elismerte külföldi és belföldi bizonyítékok illetve hiányuk miatt, hogy a bankok nem vásároltak devizát, és forintot kölcsönöztek ki.

Az idézett mondatok már csak azért sem felelnek meg a valóságnak, mert a magas jegybanki alapkamatot használták fel a Gyurcsány és Bajnai kormányok arra, hogy minél nagyobb hozamot és hasznot lehessen kivinni az országból államkötvényekkel, miközben az EKB számára fizetett pénzkiadási illetékből az MNB finanszírozta a deviza alapú hitelek forintfedezetének 95-98%-át, ha nem az egészet. A bankok és a kormányok összefonódását mi sem bizonyítja jobban, mint az, hogy a forint árfolyamával tetszőlegesen manipulálják a pénzpiacot, a lakossági és vállalati hitelezést, valamint a gazdasági mutatókat, amit a terveik szerint meg is tettek.

Orbán a nyugdíjalapok államadósság törlesztésére felhasznált 3000 milliárd forintját, 20% infláció "kiharcolásával" úgy tüntette el, hogy észre sem lehetett venni, létezett-e valaha. A "merész kiállása" az IMF ellen 20% forintgyengülést okozott, majd még mielőtt tárgyalásokra került volna sor az IMF-fel, előre lefeküdt nekik. A deviza alapú hitelezés esetében is tudták, és kizárólag a bankok és a kormány, hogy az árfolyamkülönbségeken hatalmasat fognak kaszálni. Milyen rizikója lett volna a bankoknak? Tudták, hogy a hiteleket az MNB finanszírozza a lakosság adójából kiadott pénzből, amit a svájci-frank kiáramlásának hiánya miatt nem fogja árfolyam csökkenés követni, viszont a forint tetszőlegesen lerontható.

A csalássorozatnál már csak az a kérdés, hogy kik lehettek az értelmi szerzők, de a svájci bankrendszer 2010. májusi bedőlése, bedöntése behatárolja a kilétüket. A "haszonélvezők" szintén jól behatárolhatóak. Talán nem ártana körülnézni "jeles politikusaink" és "befektető barátaik" offshore számláin magyar államkötvény-ügyileg, mivel a legbiztosabb "üzlet" az, amikor a garanciát a saját hasznára az biztosítja, aki a szabályozás irányítását is végzi. Ebbe az árfolyamkockázat beépítéses csalásban az a legnagyobb átverés, hogy szándékosan kínáltak olyan hitelkonstrukciókat, amelyek sokkal előnyösebbnek tűntek a forinthiteleknél, másként nem lett volna mód a lakosság csőbehúzására, totális kizsigerelésére és az ingatlanok fokozatos kisajátítására. Mindez része egy bizonyos réteg meggazdagodásának előkészítésére és a terveik végrehajtásra, valamint az előírt módszeres kirablásra, amivel elérhető a javak kisajátítása.

A ijedelmekkel ellentétben, bár kicsi volt a valószínűsége a provokációnak, ha Európa kifosztása előrehaladottabb állapotában, mondjuk a devizatartalékok és nyugdíjalapok minden tagországra kiterjedő ellopása után került volna sor erre a "rendszerváltó" szándékú megmozdulásra, a média a "törvényes rend elleni, ország és népakarat ellenes" felforgató tevékenységről, "a demokrácia ellen elkövetett terrorcselekményről" írna, ahogyan csövön kifér...
A FIDESZ-KDNP illegitim, népszavazással meg nem erősített alkottákolmánya elég részletesen kitér arra, hogy ilyen esetben milyen szankciók léphetnek életbe, de most még megelégedtek az agyonhallgatással és a "politikai partnereik" (MSZP, MAZSIHISZ stb.) által biztosított figyelemeltereléssel, mert még nincs itt az ideje a nemzetközi helyzet szerint egy katonainak mondott fellépésre.

Az érintett jogos igazukat követelőknek az mondható, hogy a tüntetés nem módja és főleg nem lehetősége az illegitim, hatalombitorló, elnyomó és kifosztó rendszer leváltásának, mivel békés formátuma okán erre nem alkalmas, és nem békés kivitelezése esetén minden mozgatható erőt bevetnének a rendszeren változtatni kívánók ellen. A jelenleg tapasztalható általános passzivitás eredményeként jelentkező elégtelen erő, az aggodalmak ellenére központi parancsra még könnyen kezelhető formájú a hatalom részéről, pedig ez a hatalom magában a lakosság passzivitásában, megélhetőségi mozgathatóságában rejtőzik. Változtatásra csak egyetlen tényező képes. A szinte mindenkire kiterjedő tömeges érintettség!
Feltehető a kérdés, hogy a pártokat szavazataikkal, véleményükkel, részvételükkel támogatók mikor értik meg, hogy az 1989-óta tomboló terrorrendszer nem értük van, hanem ellenük. "Ma nekem, holnap neked..."

  Hozzászólások
#11 | piskota - 2013.04.25. 16:54:19
Viszont ami sokkal érdekesebb a jelen pillanatban, hogy Kásler Árpád által indított kezdeményezés megtorpanni látszik...
A téren több beszélgető csoporthoz csatlakoztam, s észlelésem szerint is, megcsappant lelkesedéssel találkoztam...
Ez érthető is! Akik eljöttek, azoknak egy-részének már a nyakán van a bankok sahterkése, a többiek pedig ahhoz a racionális, radikális felfogáshoz tartoztak, kik már régen túl vannak az Árpád kínálta ideológián, de szolidaritásból támogatják...
A lelkesedést talán azok képviselték, kiknek új volt a mozgalom...
A kérdés még mindig az, hogy mit nyerhet, és mit veszíthet a mozgalom, ha végtére is, egy és más, nem kerül a szőnyeg alá...
Gyzoltán
#12 | Seraf - 2013.04.25. 23:50:11
Zoltán .
Nekem is lenne némi meglátásom ezzel kapcsolatosan csak az utolsó mondatot annyira le -
kódoltad, hogy a legnagyobb erőfeszítés ellenére sem akaródzik feltárulni mire is gondolsz
pontosan - A "szőnyeg alá" rejtjel kulcs kellene az enigmámhoz .
#13 | piskota - 2013.04.26. 09:49:53
Seraf!

Ma, és már jó ideje, egyetlen gondja és problémája a világnak: a zsidóság! Minden, de minden emberi tragédia vonalasan hozzájuk vezet...
Ezt a tételt átlépni, kihagyni nem lehet.., senkinek!
Most, hogy a videója felkerült, Káslernek sem sikerült...
Minket, buta gójokat irányíthat, de a tolakodó arcátlan, ostort, kancsukát, vagy bunkót, gumibotot, fegyvert lóbáló, törvényeket hozó zsidóságot még neki sem sikerülhet...
Gyz
#14 | piskota - 2013.04.26. 10:25:48
Itt már minden a zsidóságról szól, ami ugye természetes, hiszen a média is teljesen zsidó!

"Siratófal lesz Olaszliszkán a zsidó közösség emlékére
Holokauszt - Nagyszabású kormánytervek a hetvenedik évfordulóra
Közös kormányülést tart a magyar és az izraeli kabinet, zsinagógákat újítanak fel, a kerettanterv részévé teszik, hogy minden középiskolás legalább egyszer ellátogasson a Páva utcai holokauszt-emlékközpontba, úgynevezett közép-európai siratófalat hoznak létre Olaszliszkán, szobrot kap Koszorús Ferenc ezredes, száz emléktáblát helyeznek el a hajdani „védett házak” falain Budapesten. És ez csupán néhány kiragadott példa."

Napi Friss Hírek: Nol online

Gyz
#15 | piskota - 2013.04.26. 12:45:58
Amit írnak az igaz! Így igaz!


Vállalatok » Pénzügy
Börtönbe zárhatják a kapzsi bankárokat
2013. április 26. 10:10


Börtönbe is zárhatják azokat a bankárokat, akik gondatlan tevékenységük miatt óriási veszteséget okoznak, és ezzel bajba sodorják pénzintézetüket. A Nagy-Britanniában készülődő javaslat célja, hogy a Libor manipulációs botrányhoz hasonló esetektől elrettentse a kapzsi bankárokat - írja a Financial Times.

Tehát "zárhatják", akár ennyit vagy annyit is kaphatnak!
De nem zárják és nem kap!
A zsidó bűnözők a zsidó bíróságok révén többnyire megússzák!
Gyz
#16 | Arany - 2013.04.30. 09:32:54
Régen szóltam, lehet, hogy most sem sok az értelme...
A legnagyobb szomorúság és tapasztalat bennem, hogy valóban hullanak le az álarcok, mintha a "világvége" ezt hozta volna.

Olyanok, akikben bíztam, és reméltem, hogy ismerem őket, derül ki számomra, hogy nem jól...
Lehet, hogy bennem van a hiba...

De az alapvető gondolat: fejben dől el minden!

Vannak már nyilvánvaló tények, amit lehet elmismásolni, de attól azok még tények maradnak. Sokan, akik már ezt látják, tudják mégsem tudnak együtt haladni, mert a legkisebb ellentmondás is kenyértörést okoz.

Pedig nagyon sok ténynek gondolt ismeret még ma is bizonytalan lábakon áll. Olyanná vált már sok bizonytalanság, mintha vallás lett volna belőle.
Valamit megismertünk, reméltük, hogy "jól", és előkerül egy cáfoló tény, akkor már az egység teljesen törékeny lesz, sőt szinte nagyobb ellenség a volt barát.

Talán mindezt rossz cikkhez írtam, de itt jöttek a gondolatok, miközben olvastam a hsz-eket...

Ha mi, akik már valamit kezdünk felfogni az igazságból, mi nem tudunk a másiknak elnézni egy ellenvéleményt békésen, talán olyasmiben, ami az ügynek közömbös, nem értéssel vitatkozunk, hanem sértődötten hallgatunk, akkor hol fog bármilyen egység kialakulni?

Kicsit olyan ez az egész, mint Szántai emlegetésében a koppányosok és az istvánosok...
Vérre menő viták azok között, akik egy oldalon kellene, hogy álljanak, és mégis egymás ellen fordulnak, pedig a valóság lehet, hogy még mindig nem mutatta meg magát.
Lehet, hogy ez is a mi próbatételünk.

Ha a zsidó megtehet mindent velünk, az is a mi hibánk.
És nem biztos, hogy azért teszi meg, mert mi magyarok vagyunk, hanem azért, mert hagyjuk, hagytuk hosszú időn át, és ő lehetett a nevető harmadik, manipulálva minket.

Sokat gondolkoztam, miért lehet mindez, miért történhet velünk meg újra, meg újra, miért nem tanulunk belőle.

Lehetne azt mondani, mert lebutítottak minket... Lehet... Megtörtént, látjuk, és most is sikeresen teszik, az ellentétekben is sokszor benne vannak...
Szétverték a közösségeinket, és ma is jó eredménnyel teszik.
A fiatalokat pedig minden erővel eltérítik mellőlünk.
Ha ők is meglátják a mondvacsinált ellentéteket, akkor nem is csoda, hiszen a példa megmutatása lenne a legjobb tanítómester.

Nem szolgálunk jó példával, a fiatal pedig kapkodja a fejét, és választ magának egy olyan utat, amiről fogalma sincs hova vezethet, de pillanatnyilag jónak tűnik.

Pedig most is fejben dől el minden... Ahol nincs gondolat, ott semmi nem dől el...

Elnézést a pesszimistának tűnő írásért, de ezekben az "élményekben" van mostanában részem "több fronton is" ...
#17 | piskota - 2013.05.03. 07:22:01
Arany! Arany!

Mint írod: -mintha a "világvége" ezt hozta volna.-
Nos, mint ismert, időről-időre, bedobják, eljátsszák a "világvége" előadást, meghatározható haszonélvezőkkel...
Annyiban mindenképpen igazat kell adnom, hogy mára alapvetően megváltozott a helyzet!
Míg a múltban hiányoztak a technikai, technológiai feltételek, ma már ez, akár többszörösen is, halál-biztosan teljesíthető!
Láthatod, a realisták, már holdbázisban, Mars-utazásban, a csillagrendszer élhető bolygóiban reménykednek...
Gyz

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum