Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- 780.) Utolsó tárgyalás...
- 797.) Utolsó írás...
- Figyelem! Figyelem!...
- 795.)Adódik a kérdés, hog...
- 794.)Kedves Dunaújvárosi ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  A valaha előfordult legnagyobb árrögzítési botrány
A valaha előfordult legnagyobb árrögzítési botrányEgyes konspiráció teoretikusok véleménye szerint a Rothschildok, Illuminátusok és szabadkőművesek amatőrök, a világ második legnagyobb felfedett hatalmas mérvű pénzügyi botrányához képest, mert ez az igazi "összeesküvés", és sajnos nem csak összeesküvés-elmélet. A világ egy manipulált játék. A "játékosok" kicsit másabbak ugyan, de mindenféleképp kapcsolódnak a fentebb felsorolt bűnözőkhöz is. A LIBOR-botrányról már korábban is beszámoltam, amely során minimum három, de talán több mint 16 túl nagy név és márka globális kamatbefolyásolási bűncselekményére derült fény 500.000.000.000.000 (500 billió) dollár értékű pénzügyi eszközök vonatkozásában. Amikor ez a fertőzésként burjánzó bűncselekmény nyilvánosságra került tavaly, még csak sejteni lehetett, hogy lesznek még hasonlók, pedig akkor a MIT professzora, Andrew Lo még azt mondta, "ez mellett a történelemben bármely pénzügyi átverés eltörpül".

Időközben bírósági per tárgya lett egy 43 ezer milliárd dolláros pénzmosási bűncselekmény sorozat, és most megszületett a LIBOR-botrány "ikertestvére" is. Kiszivárgott, hogy a londoni székhelyű cég, az ICAP, a világ legnagyobb kamat-swap brókere ellen vizsgálatot folytatnak az amerikai hatóságok. A magatartás és a hangok kísértetiesen emlékeztetnek a LIBOR "rendellenességekre". Ha szabályzókat keresünk a kamat-swap ügyleteknél, egy kis csoport brókerre akadunk, akik az ICAP -nál dolgoztak. A világ 15 legnagyobb bankja is ezt a manipulált ISDAfix "benchmark" számot használja a kamatláb-swapok esetében. A kamatswapokat eszközként használják a szuverén kormányok, a nagyvárosok és a nagy vállalatok, hogy kezelni tudják a tartozásaikat. Használatukról a skála elképzelhetetlenül nagy. A piac, mintegy 379.000.000.000.000 (379 billió) dollár, ami azt jelenti, hogy minden manipuláció hatalmas vagyonok értékét befolyásolja, és ami hozzávetőleg 100-szor nagyobb, mint az USA szövetségi költségvetése.

Nem hinném, hogy meglepne bárkit is, hogy ebben a rendszerben ugyanazok a játékosok játszanak a rögzített kamatswap árakkal, mint akik a korábbi botrányok során is reflekorfénybe kerültek. A Barclays, UBS, Bank of America, a JPMorgan Chase és a Royal Bank of Scotland szolgáltatják a Libor panelt, amely meghatározza a globális kamatokat. Tény, hogy az elmúlt években számos ilyen bank már kifizetett több millió dolláros bírságokat a versenyellenes manipulációk ilyen formái miatt. Bár egy rakás pénzügyi betűszó hangzik el mint halandzsa a laikusok számára, tény, hogy most már az árrögzítési botrányok mind LIBOR és ISDAfix, egyetlen, hatalmas összeesküvésre, összejátszásra és árrögzítésre utalnak.

Miért? Mivel a LIBOR befolyásolja az árakat a kamat-swap ügyletekben, így ez a manipuláció a manipulációban helyzetet teremt. Ha az állítások bizonyítják, hogy igazuk van, azt jelenti, hogy az ügyfelek fizették ki a két rétegű árrögzítéses korrupciót. "Ez egy dupla összeesküvés", mondja meghökkenten Michael Greenberger, a kereskedelem és a piacok felosztását végző Commodity Futures Trading Commission egykori igazgatója, most a University of Maryland professzora. "Ez a bűnözés netovábbja".

A rossz hír nem áll meg a swapnál és a kamatoknál. Márciusban az is kiderült, hogy a két szabályozó, a CFTC az USA-ban, és a madridi székhelyű Értékpapírok Nemzetközi Szervezete is ösztönözte a LIBOR kinyilatkoztatásokat. Azért, hogy megvizsgálják annak a lehetőségét, jogellenes manipuláció van-e az arany és az ezüst ára körül. A legnagyobb sokk azonban egy szövetségi tárgyalóteremből jött március végén, amikor polgári per indult a bankok LIBOR-ral kapcsolatos bűncselekményei miatt, és a bíróság elutasította az ellenük indított keresetet. Ebben az esetben a szövetségi bíró elfogadta a bankárvádlottak hihetetlen érvelését, miszerint ha a városok és más befektetők pénze elveszett a LIBOR manipuláció miatt, az a saját hibájuk.

"Hihetetlen", mondja Sylvia Sokol, ügyvéd a Constantine Cannon cégtől, amely antitröszt ügyekre specializálódott. Mindezek a történetek közösen mutatják ugyanazt: Ezek a bankok, amelyek már óriási hatalommal rendelkeznek, fogva tartják a pénzügyi gazdaságot . Az Egyesült Államokban, az első hat bank között, ugyanazt a nevet láthatjuk a LIBOR és ISDAfix paneleken. Saját vagyonuk egyenértékű az ország GDP-jének 60 százalékával, és kezdik felismerni a nagyobb és még félelmetesebb lehetőségek profitszerző és politikai erejét. Egyre inkább nyilvánvaló, hogy mind a büntető igazságszolgáltatási rendszer és a polgári bíróságok is tehetetlenek, és nem tudják megállítani őket, mert együtt dolgoznak rendszerrel, vagy helyesebben a rendszer már nekik dolgozik.

A bankok találtak egy kiskaput, egy alapvető hibát a felépítményben. Az egész pénzügyi rendszerben vannak helyek, ahol az árak vagy a hivatalos indexek beállítása alapján ellenőrzött adatokat küldhetnek és küldenek a magánbankok és a pénzügyi cégek. Más szóval, közvetlen hozzáférést kaptak a gazdasági infrastruktúra rendszeréhez. A LIBOR az, ami méri az árakat a banki díjak és egymás hitelei között. Egy tökéletes példa, és nem csak alapvető hiba az ármegállapító rendszerben. Gyenge a szabályozás rendészeti kerete, és szinte megállíthatatlan a korrupció.

Sok esetben tesznek kísérletet a manipulációra. A bankok többnyire meg-meg csúsznak. A Barclays megúszta egy viszonylag csekély bírsággal a 450 millió dolláros tartományban, az UBS beragadt egy 1,5 milliárdos büntetéssel és az RBS is kénytelen volt feladni 615 millió dollárt. Eltekintve néhány alacsony szintű közbelépéstől, eddig nem fenyegette a bankokat büntetőeljárás, bár a brit törvényhozás már a bankvezetők büntetését és büntethetőségét is lehetővé kívánja tenni. Látszólag ez utóbbi intézkedés is sértheti a bankok érdekeit, de beáldozható csótányok mindig lesznek, és a bankkáosz még a Rothschildoknak és Rockefellereknek sem hiányzik, mert az ellenőrizhetetlené váló bankok okozta hatalomátvétel, érdekeikkel ellentétesen felboríthatja az erőviszonyokat.

Összességében, még a nagybankoknak is kevés esélye van a túlélésre, vagyis arra, hogy megússzák a legnagyobbak általi bekebelezést (a "finisben" azok is egymás ellen fordulnak). Ugyanez a sors vár a "befektetőikre" is. Azokra az összelopott vagyonokra, amelyek sorra fognak eltűnni, hiába próbálják kiüríteni az eddig biztonságosnak hitt offshore számláikat tulajdonosaik. A kifosztás sebességével a harácsolás mértéke is gyorsul, növekszik. Aki tegnap milliókat lopott, az mára milliárdokat akar, és holnap már a billiók sem elegendők a számára. A stratégia világos vonalvezetést mutat. Ha már az emberektől nincs mit ellopni, egymást kezdik ki. A mohó "kisgömböc" végül kipukkad, és szertefoszlik. Mire feleszmélnek, rájöhetnek, hogy csak az az övék, amit megettek, de még azt is elvehetik tőlük, amíg...

  Hozzászólások
#1 | magyar - 2013.04.28. 17:20:28
Hja csak már itt tartanánk, leülnék egy kissámlira és élvezettel nézném végig az utolsó rúgásaikat.
#2 | Livia - 2013.04.28. 23:45:24
A vége jó, ha jó a vége. Végét kéne rekeszteni a bankok harácsolásának, de ehhez sajnos felsőbb intézkedés kellene, netán nem , ja : ú, az, anyját! Ezt kéne kikorbácsolni, akarom mondani kicsorbítani, illetve, kiküszöbölni.
#3 | Seraf - 2013.04.29. 10:44:11
Igazából nem tudok érdemben semmit hozzá tenni a leírtakhoz, mint nyugtázni azt. Ha jól
emlékszem, akkor Szántai Lajos vagy Pap Gábor egyik előadásában hangzott el és közel
ilyen -gazdasági- megvilágításban a tagországokra vonatkozó uniós bekebelezés : Ha jól
értem -mint pénzügyi laikus-, akkor az általuk említett európai csak picurka gömbőc, mert
a valódi globális kisgömbőc azt is bekapja - Illetve, ha jó a megérzésem, akkor az unió ka -
pálózása / fuldoklása azt jelenti, hogy már le is nyelte s a jelzett botrányok azt szemlélte -
tik, hogy bár elrontotta a gyomrát, de az igazi átvágya ezután következik, mivel egymás -
nak fordulva a nagy most megeszi a kicsit .

Közbe előkerestem az említett mesét. Ne hagyjátok ki, mert kuriózum : Felcserélve a sze -
repeket angyal-bögyölkék mesélnek benne felnőtteknek ; " Megtanítanak minket újra fel -
fedezni a világot gyermekszemmel ." {Plusz érdekesség http://www.youtub...eos?view=0}

YouTube Videó


MP3

#4 | Tulok - 2013.04.29. 13:09:56
Magyar! Ha már a leírt "végjátéknál" tartanánk, elszabadult volna a pokol és nem milliók, hanem milliárdok életét oltották volna ki. A z utolsó rúgások megfigyeléséhez, és az élvezkedéshez az kell, hogy túléljük. Ugyanez vonatkozik Lívia bejegyzésére is, de még nem alakult ki a tényleges, közvetlen veszélyérzet a kiszolgálókban. A legtöbb még azt hiszi, hogy "Ő", pont ő megúszhatja, ha ügyesen és megfelelő helyen nyal, pedig lenne más lehetősége is.

Seraf! A globális "kisgömböc"-szindróma mindenkinél jelentkezik, aki beszállt ebbe a "hajóba", és mint az előbbiekben és korábban is említettem, Sztálin már végigjárta ezt az "utat", ahogy sok más világuralomra törő diktátor, uralkodó, hódító is. Mind beledöglött, miután maga is rájött, amíg még élt, hogy iszonyú pusztításon kívül nem hozott létre semmit, mert csak rombolni tudott. Amikor eljön a "kaszás", mindegy, hogy Berija mérgétől, vagy helyükre pályázók "jóindulatából", nem marad más, csak az okozott mérhetetlen szenvedés kínja...
http://www.hazank...jun_8.html
#5 | piskota - 2013.05.25. 18:44:47
Többszöri átolvasás, a téma pihentetése után sem látszik cáfolhatónak az írtak...
A pénzügyi-gazdasági manipulatív tevékenység kétségtelenül fontos része a világban történteknek, de igazi jelentőségét a további társtetteseken keresztül éri el...
Gondolok arra, hogy létezik egy állami, politikai manipulatív hatalom...
létezik egy katonai, szintén manipulatív hatalom...
létezik az említett pénzügyi-gazdasági manipulatív hatalom, mely meghatározóan a bankokon keresztül érvényesül.., de!
De mindezt el is kell adni, közvetíteni kell a tömegek felé, le kell nyomni a torkukon!
Ezt a piszkos munkát végzik a média pribékjei!
Nélkülük nem érvényesülhetnének a nemtelen törekvések, rajtuk keresztül válik egésszé az emberiségellenes fellépés!
A tudomány, a vallás, az oktatás, a kultúra ugyancsak hozzáteszi a magáét, de a meghatározóak, igazi jelentősége az előbbieknek van!
S mint visszatérően hívom fel a figyelmet: elsősorban a MÉDIA bűnössége vitathatatlan, melynek szereplőit nincs lehetőségünk választani, megválogatni, eltiltani a hazudozástól, a manipulálástól!
Többségében ők az igazi közvetlen gyilkosaink!
Gyöngyösi Zoltán

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Még nem értékelték

Bejelentkezés
Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

Archívum