Navigáció
· Főoldal
· Cikkek
· Fórum
· Linkek
· Kapcsolatfelvétel
· Keresés
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Videók
· VArcade

Vicc-Kategóriák
Politika
Bíróság
Általános
Szólások
Cigány
Zsidó
Szőkenős

Fontos hírek
1. A feladat neve: "Túlélés"

2. Elmebaj... nokság avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kazár-maffia

5. Holokauszt erőből

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. Túl szép, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultimátum vagy háború? (Terjesztendő!)

12. Saját energiával az NWO ellen

13. A hazudozás ideje lejárt!

14. A dohányzás megvéd a tüdőráktól

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezervátum

17. Tigáz vs Esküdtszék

18. Az első szemita csavar

19. Magyarország NWO szinkronizált terror-alkotmánya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. Vádirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy út áll előttem, melyiket válasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a hülye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

Hírek oldalra...

RSS
Hírek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyesület
- A betiltott EGYETEMES EMB...
- Az emberiség valódi bibli...
- Szavazás GERMÁNUL, RASSZI...
- Iráni rengés...
- Méretek az oceán alatt...

Posta Imre
- Világosság az előtér...
- BEZÁRT A BAZÁR - IDE MÁR ...
- Soros azokat is elhozná, ...
- Ali Baba és a 40 rabbi...
- Svájc Európa pusztulására...

Tempo Hírek
- ...
- ...
- ...
- ...
- ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az Egyesült Államok vége
Az Egyesült Államok végeAz ötven államból álló uniónak vége. Semmi sem maradt, csak egy bűnöző maffia, akik úgy tesznek, mintha tisztességesek volnának. Lopás, visszaélés, gyilkosságok, törvénytelenség minden mennyiségben, hogy minél nagyobb vagyont tudjanak összpontosítani saját kezükben. Mindössze három dolgot tudnak megvalósítani: a bankárok pénzének kenőpénzért biztosítását, biztonságos fizetést maguknak, rokonaiknak és bűntársaiknak, és az állami közüzem maffiamódszerekkel történő kifosztását. Nem kell emlékeztetni rá, hogy világszerte ugyanez tapasztalható, de első sorba az USA-ban és Európában van rálátásunk e jól ismert "jelenségre".

Mindenütt, ahogy az Egyesült Államokban is, azok az emberek, akik azt állítják, hogy jogaiban megsértették őket, a jogtiprást azok követik el ellenük, akik megszegték saját esküjüket törvény vagy alkotmányellenesen (már ahol - eltérően Magyarországtól - van legális alkotmány). Ennek köszönhetően nem tudnak jogszerűen tisztséget gyakorolni, de elfoglalják a helyeket a nemzet törvényes képviseletének rovására. Maradva az USA nekrológjánál, amivel meghúzhatók a hazai és európai párhuzamok, elmondható, hogy az Alkotmány lényegtelen, és nem képezi szerves részét ez a dokumentum az emberi összefogásnak. Az alkotmány halott, és így a törvényes kormányzás létrehozása is. A "játékban" már nem szerepel semmi más, csak a nyers erő, bár ezt az erőt azok adják, akiket elnyomnak vele.

Az ilyen vállalkozások mind kudarcra vannak ítélve, és a jelenlegi konglomerátum sem kivétel. George Washington és csapata hozta létre az amerikai uniót, annak érdekében, hogy kezelni tudják az adósságot és a függetlenségi háborút Angliával. Mi volt a mérlege a háborúnak? Behódolt az angol király? Égett London? A válasz az, hogy nem, a győztesek nem telepedtek le Londonban, de a koronának fizették az adósságot. Ez alapján érthető is, hogy mindent felülírva miért szerepel az Amerikai Alkotmány I, 8.§-ban, hogy "a Kongresszusnak jogában áll összegyűjteni az adókat, vámokat, és fizetni az adósságot... az Egyesült Államokban". Az USA-ban? Nyilvánosságra hoztak-e ilyen adósságot az alkotmányozás időpontjában?

A válasz nagyon egyszerű, az Egyesült Államok azért alakult egységes unióvá, mert az Angol Koronának garanciákra volt szüksége az egységes tartozásfizetésre. Ezeket a kapcsokat használták nagy erővel a déli államok ellen, hogy megbüntessék mindazokat akik megsértik a jogállamiság összehangolt adósság-visszafizetési mechanizmusát. Ismét megemlíthető a párhuzam a Lisszaboni-szerződéssel. Az USA Alkotmány VI. (utolsó cikkeje) is kimondja, hogy minden tartozás, és megkötött szerződés kötelező érvényű a tagállamokra, még ellenkezésük vagy kiválási szándékuk ellenére is. Magyarul, ez egy olyan taposómalom vagy mókushinta, amiből elvileg nincs kiszállás.

Röviden: Az Egyesült Államok alapítói, akik a forradalmat létrehozták, pénzt kölcsönöztek az angol királytól (aki szintén kölcsön vett fel a francia királytól, aki ezután csődbe ment saját halálát okozva), hogy a tagállamok részt vehessenek a forradalomban, ami garantálja a tartozás visszafizetését. Lincoln jónak látta érvényesíteni az erőszakszervezet hatalmát az adóssággarancia hitelessége érdekében. Az Észak-Dél elleni háborúban leverték a lázadó tagállamokat, és azóta is érvényben van Lincoln 100 szabálya, a Lieber-kód. Az uniósítási folyamat alapszabályaiban megfigyelhető néhány közös momentum, akár az USA, akár a Szovjetunió, akár az Európai Unió vonatkozásában vizsgáljuk a helyzetet és a célokat.

Az USA esetében az I.cikk 10. szakasz 3. pontja kimondja, hogy "a Kongresszus hozzájárulása nélkül egyetlen állam sem tarthat csapatokat, hadihajókat béke idején... illetve ne vegyen részt háborúban, hacsak valóban meg nem szállták, vagy ilyen jellegű közvetlen veszélynek van kitéve". A szövetségi kormány hatalmas katonai gépezete minden tagállamban szövetségi haderővel biztosítja a statáriumot, mivel megértették a Lieber-kódexet. Az egykori Szovjetunió vezetése is ugyanilyen módszerekkel tartotta fent a hatalmát, és ugyanezt jelenti az NSZK-ban állomásoztatott brit haderő, és a 7. Amerikai hadsereg, de Magyarországon a 11. NATO logisztikai központ is, ahogy más európai országokban is megtalálható a "NATO közös haderő".

Az USA esetében az "elnöki szeszélyek keretében", amit NDDA-nak (nemzeti védelmi felhatalmazási törvény) szokás nevezni, felülírtak minden lényeges állampolgári jogot, úgymint a jogi tanácsadás, tudni a vádról, jog mentes, indokolatlan kutatás, szembenézni a vádlóval stb. A Kongresszus szabályozza az érmék és pénz értékét az I. cikk 10.§. 1 szakasza alapján, de minden tagállamnak kötelessége az arany és ezüst készletével a tartozások megfizetéséhez hozzájárulni. Ez gyakorlatilag ugyanaz a rendelkezés, mint Magyarországon a FIDESZ által hozott államadósság csökkentési kötelező állampolgári "hozzájárulás" törvénybe iktatása, vagy az EU ESM Megabank rendszerének szabályozásai.

Az USA Alkotmányban már régen felváltotta az adósság kötelezettség kifejezést a sürgősségi csődmegrendelés meghatározás, kezdve Lincoln idejétől, a Federal Reserve Notes könyvkamatok, és a hitelviszonyt megtestesítő értékpapíroknak álcázott valutaként, amely nem jött volna létre, ha a Pénzügyminisztérium kezelné pénzeket, nem egy privát csoport. Az amerikai nép rabszolgasorba került, és az Európai Unió áldatlan tevékenysége miatt Európa is. A privát érdekcsoportok kezelik a non-stop patakként folyó vagyontranszfereket napról-napra, és Te nem élsz, nincs alkotmányos jogod, nem vagy szabad, és ez az állapot nem is tartható fent. Mindezek a tervek jól működnek addig, amíg az alapjukul szolgáló vagyon el nem párolog. Utána elszabadul a pokol, és az értéktelen pénz, a megehetetlen arany helyett vackából, vagyis földalatti bázisaikból is kifüstölik a "kártevőket".

Bár az amerikaiak azt gondolják, Európa egy nyilvánvaló példa az erkölcs, 100-féle nyelv és etika elfogadására, agyfajta jó és rossz összhangjaként a kulturális gyakorlatnak, csak saját sorsukon keresztül fogják megismerni, kik lesznek a hasonló cipőben járó szövetségesei, mert még tömegesen nem tudják, nem látják, hogy ugyanazzal a méreggel mérgezik az EU 500 millió lakosát, mint az USA 300 millióját. Soha nem lesz "Világkormány", mert az emberi agyban is funkcionális területekre épül a működés. Bizonyos részek esetenként képesek átvenni más területek funkcióit, de ritkán és általában nem megfelelően. Az egységesített agysejtállomány elhal, életképtelené válik. Az emberiség is egy nagy közös tudat, csak ezt pont azok nem veszik észre, akik genetikailag alkalmatlanok a részévé válni.
A cionista világkonferencia margójára: A cionizmus a zsidók legnagyobb és legvégzetesebb, rájuk nézve halálos tévedése...

/Tulok/

  Hozzászólások
#31 | Seraf - 2013.05.17. 17:02:06
Szintén Amerikáról : A lehallgatásról és adatszűrésről : " Globál - A mindent látó szem .... "


Azért érdekes és egyben "megdöbbentő" hogyan beszélnek 2001-ről meg Bostonról : Ezek -
nek vajon megfordult a fejében -függetlenűl a leleplezésektől-, hogy az ilyen akciók / ese -
mények a polgárok megfélemlítése és a szabadságjogaik megnyirbálása miatt 'keletkeznek' ?
#32 | Renegat - 2013.05.20. 19:55:39
Az előrejelzések szerint ez vár az USA-ra 18 hónapon belül.Ez 2013 szeptember és 2014 vége között várható.A link a teljes társadalmi káosz képét vizionálja és felhívja az állampolgárok figyelmét a felkészülésre, teljes önvédelemre.

http://www.backya...ndex_t.php
#33 | piskota - 2013.05.21. 09:58:51
Renegat! http://www.backya...
Egyrészt reménykeltő, Amerikát illető reményeimet táplálja.
Másrészt meglehetősen futurisztikus, magyar viszonylatban az ajánlott megoldási javaslatai biztosan nem vitelezhetők ki, legalább is széles körben...
Gyz
#34 | Renegat - 2013.08.06. 19:47:23
Amerikai gazdasági statisztika - kozmetika nélkül:
(a google fordító szükséges magyarhoz)


http://www.zerohe...omy?page=1

  Hozzászólás küldése
Hozzászólás küldéséhez be kell jelentkezni.

  Értékelés
Csak regisztrált tagok értékelhetnek.

Kérjük jelentkezz be vagy regisztrálj.

Felülmúlhatatlan! Felülmúlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jó Nagyon jó 0% [0 szavazat]
Jó 0% [0 szavazat]
Átlagos Átlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezés

Felhasználónév

JelszóMég nem regisztráltál?
Regisztráció

Elfelejtetted jelszavad?
Új jelszó kérése


TÁMOGATÁS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

Szavazás
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

Már elfoglalták...
Már elfoglalták...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
Szavazáshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 15:17

Archívum