NavigŠciů
· F√Ķoldal
· Cikkek
· F√≥rum
· Linkek
· Kapcsolatfelv√©tel
· Keres√©s
· Vicc Rendszer
· RSS Hirek
· Vide√≥k
· VArcade

Vicc-KategůriŠk
Politika
Bíróság
√Āltal√°nos
Szólások
Cig√°ny
Zsidó
Sz√Ķken√Ķs

Fontos hŪrek
1. A feladat neve: "T√ļl√©l√©s"

2. Elmebaj... noks√°g avagy lila fordulat

3. Mindenki gyarmata

4. A kaz√°r-maffia

5. Holokauszt er√Ķb√Ķl

6. Sötét fellegek Európa egén...

7. A dzsinn kiszabadult a palackból...

8. Polgárok elleni globális elektronikus agresszió

9. Mit csináljunk a zsidókkal?

10. T√ļl sz√©p, hogy igaz legyen... (Fontos!)

11. Obama vs. MT Keshe ultim√°tum vagy h√°bor√ļ? (Terjesztend√Ķ!)

12. Saj√°t energi√°val az NWO ellen

13. A hazudoz√°s ideje lej√°rt!

14. A doh√°nyz√°s megv√©d a t√ľd√Ķr√°kt√≥l

15. Mi lesz veled emberke?

16. Rezerv√°tum

17. Tig√°z vs Esk√ľdtsz√©k

18. Az els√Ķ szemita csavar

19. Magyarorsz√°g NWO szinkroniz√°lt terror-alkotm√°nya

20. Kiknek, mikor hozzák el a "világvégét"?

21. V√°dirat, contrails kontra chem-trails!

22. "Egy √ļt √°ll el√Ķttem, melyiket v√°lasszam?"

23. Gyermekeink, Rokonaink, Barátaink élete sem érték számunkra?

24. Az Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozata

25. Most akkor ki a h√ľlye?

26. DIME: Izrael tiltott fegyvere

27. Megtalálták Európa legrégebbi civilizációját

28. Az ENSZ (NWO) szerepe... és a 2010. szeptemberi jelentése

29. Az 'Angolszász misszió' és más disszonanciák

HŪrek oldalra...

RSS
HŪrek


Hunszkíta Rádió

Puzdra

PJP Egyes√ľlet

Posta Imre
- Vil??goss??g az el??t??rb...
- BEZ?ĀRT A BAZ?ĀR - IDE M?...
- Soros azokat is elhozn??,...
- Ali Baba ??s a 40 rabbi...
- Sv??jc Eur??pa pusztul??s...

Tempo Hírek
- 740.) A Magyar Nemzeti Ba...
- 739.) SzolgŠlati köz...
- 738.) Oszolj...
- 782.) VŠlasztŠs 2022?...
- 781.) Nem kell vŠrnunk a ...

Hun Unio

Security System 1.9.0 © 2006-2008 by BS-Fusion Deutschland
  Az Egyes√ľlt √Āllamok v√©ge
Az Egyes√ľlt √Āllamok v√©geAz √∂tven √°llamb√≥l √°ll√≥ uni√≥nak v√©ge. Semmi sem maradt, csak egy b√Ľn√∂z√Ķ maffia, akik √ļgy tesznek, mintha tisztess√©gesek voln√°nak. Lop√°s, vissza√©l√©s, gyilkoss√°gok, t√∂rv√©nytelens√©g minden mennyis√©gben, hogy min√©l nagyobb vagyont tudjanak √∂sszpontos√≠tani saj√°t kez√ľkben. Mind√∂ssze h√°rom dolgot tudnak megval√≥s√≠tani: a bank√°rok p√©nz√©nek ken√Ķp√©nz√©rt biztos√≠t√°s√°t, biztons√°gos fizet√©st maguknak, rokonaiknak √©s b√Ľnt√°rsaiknak, √©s az √°llami k√∂z√ľzem maffiam√≥dszerekkel t√∂rt√©n√Ķ kifoszt√°s√°t. Nem kell eml√©keztetni r√°, hogy vil√°gszerte ugyanez tapasztalhat√≥, de els√Ķ sorba az USA-ban √©s Eur√≥p√°ban van r√°l√°t√°sunk e j√≥l ismert "jelens√©gre".

Minden√ľtt, ahogy az Egyes√ľlt √Āllamokban is, azok az emberek, akik azt √°ll√≠tj√°k, hogy jogaiban megs√©rtett√©k √Ķket, a jogtipr√°st azok k√∂vetik el ellen√ľk, akik megszegt√©k saj√°t esk√ľj√ľket t√∂rv√©ny vagy alkotm√°nyellenesen (m√°r ahol - elt√©r√Ķen Magyarorsz√°gt√≥l - van leg√°lis alkotm√°ny). Ennek k√∂sz√∂nhet√Ķen nem tudnak jogszer√Ľen tiszts√©get gyakorolni, de elfoglalj√°k a helyeket a nemzet t√∂rv√©nyes k√©pviselet√©nek rov√°s√°ra. Maradva az USA nekrol√≥gj√°n√°l, amivel megh√ļzhat√≥k a hazai √©s eur√≥pai p√°rhuzamok, elmondhat√≥, hogy az Alkotm√°ny l√©nyegtelen, √©s nem k√©pezi szerves r√©sz√©t ez a dokumentum az emberi √∂sszefog√°snak. Az alkotm√°ny halott, √©s √≠gy a t√∂rv√©nyes korm√°nyz√°s l√©trehoz√°sa is. A "j√°t√©kban" m√°r nem szerepel semmi m√°s, csak a nyers er√Ķ, b√°r ezt az er√Ķt azok adj√°k, akiket elnyomnak vele.

Az ilyen v√°llalkoz√°sok mind kudarcra vannak √≠t√©lve, √©s a jelenlegi konglomer√°tum sem kiv√©tel. George Washington √©s csapata hozta l√©tre az amerikai uni√≥t, annak √©rdek√©ben, hogy kezelni tudj√°k az ad√≥ss√°got √©s a f√ľggetlens√©gi h√°bor√ļt Angli√°val. Mi volt a m√©rlege a h√°bor√ļnak? Beh√≥dolt az angol kir√°ly? √Čgett London? A v√°lasz az, hogy nem, a gy√Ķztesek nem telepedtek le Londonban, de a koron√°nak fizett√©k az ad√≥ss√°got. Ez alapj√°n √©rthet√Ķ is, hogy mindent fel√ľl√≠rva mi√©rt szerepel az Amerikai Alkotm√°ny I, 8.¬ß-ban, hogy "a Kongresszusnak jog√°ban √°ll √∂sszegy√Ľjteni az ad√≥kat, v√°mokat, √©s fizetni az ad√≥ss√°got... az Egyes√ľlt √Āllamokban". Az USA-ban? Nyilv√°noss√°gra hoztak-e ilyen ad√≥ss√°got az alkotm√°nyoz√°s id√Ķpontj√°ban?

A v√°lasz nagyon egyszer√Ľ, az Egyes√ľlt √Āllamok az√©rt alakult egys√©ges uni√≥v√°, mert az Angol Koron√°nak garanci√°kra volt sz√ľks√©ge az egys√©ges tartoz√°sfizet√©sre. Ezeket a kapcsokat haszn√°lt√°k nagy er√Ķvel a d√©li √°llamok ellen, hogy megb√ľntess√©k mindazokat akik megs√©rtik a jog√°llamis√°g √∂sszehangolt ad√≥ss√°g-visszafizet√©si mechanizmus√°t. Ism√©t megeml√≠thet√Ķ a p√°rhuzam a Lisszaboni-szerz√Ķd√©ssel. Az USA Alkotm√°ny VI. (utols√≥ cikkeje) is kimondja, hogy minden tartoz√°s, √©s megk√∂t√∂tt szerz√Ķd√©s k√∂telez√Ķ √©rv√©ny√Ľ a tag√°llamokra, m√©g ellenkez√©s√ľk vagy kiv√°l√°si sz√°nd√©kuk ellen√©re is. Magyarul, ez egy olyan tapos√≥malom vagy m√≥kushinta, amib√Ķl elvileg nincs kisz√°ll√°s.

R√∂viden: Az Egyes√ľlt √Āllamok alap√≠t√≥i, akik a forradalmat l√©trehozt√°k, p√©nzt k√∂lcs√∂n√∂ztek az angol kir√°lyt√≥l (aki szint√©n k√∂lcs√∂n vett fel a francia kir√°lyt√≥l, aki ezut√°n cs√Ķdbe ment saj√°t hal√°l√°t okozva), hogy a tag√°llamok r√©szt vehessenek a forradalomban, ami garant√°lja a tartoz√°s visszafizet√©s√©t. Lincoln j√≥nak l√°tta √©rv√©nyes√≠teni az er√Ķszakszervezet hatalm√°t az ad√≥ss√°ggarancia hiteless√©ge √©rdek√©ben. Az √Čszak-D√©l elleni h√°bor√ļban levert√©k a l√°zad√≥ tag√°llamokat, √©s az√≥ta is √©rv√©nyben van Lincoln 100 szab√°lya, a Lieber-k√≥d. Az uni√≥s√≠t√°si folyamat alapszab√°lyaiban megfigyelhet√Ķ n√©h√°ny k√∂z√∂s momentum, ak√°r az USA, ak√°r a Szovjetuni√≥, ak√°r az Eur√≥pai Uni√≥ vonatkoz√°s√°ban vizsg√°ljuk a helyzetet √©s a c√©lokat.

Az USA eset√©ben az I.cikk 10. szakasz 3. pontja kimondja, hogy "a Kongresszus hozz√°j√°rul√°sa n√©lk√ľl egyetlen √°llam sem tarthat csapatokat, hadihaj√≥kat b√©ke idej√©n... illetve ne vegyen r√©szt h√°bor√ļban, hacsak val√≥ban meg nem sz√°llt√°k, vagy ilyen jelleg√Ľ k√∂zvetlen vesz√©lynek van kit√©ve". A sz√∂vets√©gi korm√°ny hatalmas katonai g√©pezete minden tag√°llamban sz√∂vets√©gi hader√Ķvel biztos√≠tja a stat√°riumot, mivel meg√©rtett√©k a Lieber-k√≥dexet. Az egykori Szovjetuni√≥ vezet√©se is ugyanilyen m√≥dszerekkel tartotta fent a hatalm√°t, √©s ugyanezt jelenti az NSZK-ban √°llom√°soztatott brit hader√Ķ, √©s a 7. Amerikai hadsereg, de Magyarorsz√°gon a 11. NATO logisztikai k√∂zpont is, ahogy m√°s eur√≥pai orsz√°gokban is megtal√°lhat√≥ a "NATO k√∂z√∂s hader√Ķ".

Az USA eset√©ben az "eln√∂ki szesz√©lyek keret√©ben", amit NDDA-nak (nemzeti v√©delmi felhatalmaz√°si t√∂rv√©ny) szok√°s nevezni, fel√ľl√≠rtak minden l√©nyeges √°llampolg√°ri jogot, √ļgymint a jogi tan√°csad√°s, tudni a v√°dr√≥l, jog mentes, indokolatlan kutat√°s, szemben√©zni a v√°dl√≥val stb. A Kongresszus szab√°lyozza az √©rm√©k √©s p√©nz √©rt√©k√©t az I. cikk 10.¬ß. 1 szakasza alapj√°n, de minden tag√°llamnak k√∂teless√©ge az arany √©s ez√ľst k√©szlet√©vel a tartoz√°sok megfizet√©s√©hez hozz√°j√°rulni. Ez gyakorlatilag ugyanaz a rendelkez√©s, mint Magyarorsz√°gon a FIDESZ √°ltal hozott √°llamad√≥ss√°g cs√∂kkent√©si k√∂telez√Ķ √°llampolg√°ri "hozz√°j√°rul√°s" t√∂rv√©nybe iktat√°sa, vagy az EU ESM Megabank rendszer√©nek szab√°lyoz√°sai.

Az USA Alkotm√°nyban m√°r r√©gen felv√°ltotta az ad√≥ss√°g k√∂telezetts√©g kifejez√©st a s√ľrg√Ķss√©gi cs√Ķdmegrendel√©s meghat√°roz√°s, kezdve Lincoln idej√©t√Ķl, a Federal Reserve Notes k√∂nyvkamatok, √©s a hitelviszonyt megtestes√≠t√Ķ √©rt√©kpap√≠roknak √°lc√°zott valutak√©nt, amely nem j√∂tt volna l√©tre, ha a P√©nz√ľgyminiszt√©rium kezeln√© p√©nzeket, nem egy priv√°t csoport. Az amerikai n√©p rabszolgasorba ker√ľlt, √©s az Eur√≥pai Uni√≥ √°ldatlan tev√©kenys√©ge miatt Eur√≥pa is. A priv√°t √©rdekcsoportok kezelik a non-stop patakk√©nt foly√≥ vagyontranszfereket napr√≥l-napra, √©s Te nem √©lsz, nincs alkotm√°nyos jogod, nem vagy szabad, √©s ez az √°llapot nem is tarthat√≥ fent. Mindezek a tervek j√≥l m√Ľk√∂dnek addig, am√≠g az alapjukul szolg√°l√≥ vagyon el nem p√°rolog. Ut√°na elszabadul a pokol, √©s az √©rt√©ktelen p√©nz, a megehetetlen arany helyett vack√°b√≥l, vagyis f√∂ldalatti b√°zisaikb√≥l is kif√ľst√∂lik a "k√°rtev√Ķket".

B√°r az amerikaiak azt gondolj√°k, Eur√≥pa egy nyilv√°nval√≥ p√©lda az erk√∂lcs, 100-f√©le nyelv √©s etika elfogad√°s√°ra, agyfajta j√≥ √©s rossz √∂sszhangjak√©nt a kultur√°lis gyakorlatnak, csak saj√°t sorsukon kereszt√ľl fogj√°k megismerni, kik lesznek a hasonl√≥ cip√Ķben j√°r√≥ sz√∂vets√©gesei, mert m√©g t√∂megesen nem tudj√°k, nem l√°tj√°k, hogy ugyanazzal a m√©reggel m√©rgezik az EU 500 milli√≥ lakos√°t, mint az USA 300 milli√≥j√°t. Soha nem lesz "Vil√°gkorm√°ny", mert az emberi agyban is funkcion√°lis ter√ľletekre √©p√ľl a m√Ľk√∂d√©s. Bizonyos r√©szek esetenk√©nt k√©pesek √°tvenni m√°s ter√ľletek funkci√≥it, de ritk√°n √©s √°ltal√°ban nem megfelel√Ķen. Az egys√©ges√≠tett agysejt√°llom√°ny elhal, √©letk√©ptelen√© v√°lik. Az emberis√©g is egy nagy k√∂z√∂s tudat, csak ezt pont azok nem veszik √©szre, akik genetikailag alkalmatlanok a r√©sz√©v√© v√°lni.
A cionista világkonferencia margójára: A cionizmus a zsidók legnagyobb és legvégzetesebb, rájuk nézve halálos tévedése...

/Tulok/

  HozzŠszůlŠsok
#31 | Seraf - 2013.05.17. 19:02:06
Szint√©n Amerik√°r√≥l : A lehallgat√°sr√≥l √©s adatsz√Ľr√©sr√Ķl : " Glob√°l - A mindent l√°t√≥ szem .... "


Az√©rt √©rdekes √©s egyben "megd√∂bbent√Ķ" hogyan besz√©lnek 2001-r√Ķl meg Bostonr√≥l : Ezek -
nek vajon megfordult a fej√©ben -f√ľggetlen√Ľl a leleplez√©sekt√Ķl-, hogy az ilyen akci√≥k / ese -
mények a polgárok megfélemlítése és a szabadságjogaik megnyirbálása miatt 'keletkeznek' ?
#32 | Renegat - 2013.05.20. 21:55:39
Az el√Ķrejelz√©sek szerint ez v√°r az USA-ra 18 h√≥napon bel√ľl.Ez 2013 szeptember √©s 2014 v√©ge k√∂z√∂tt v√°rhat√≥.A link a teljes t√°rsadalmi k√°osz k√©p√©t vizion√°lja √©s felh√≠vja az √°llampolg√°rok figyelm√©t a felk√©sz√ľl√©sre, teljes √∂nv√©delemre.

http://www.backya...ndex_t.php
#33 | piskota - 2013.05.21. 11:58:51
Renegat! http://www.backya...
Egyr√©szt rem√©nykelt√Ķ, Amerik√°t illet√Ķ rem√©nyeimet t√°pl√°lja.
M√°sr√©szt meglehet√Ķsen futurisztikus, magyar viszonylatban az aj√°nlott megold√°si javaslatai biztosan nem vitelezhet√Ķk ki, legal√°bb is sz√©les k√∂rben...
Gyz
#34 | Renegat - 2013.08.06. 21:47:23
Amerikai gazdas√°gi statisztika - kozmetika n√©lk√ľl:
(a google ford√≠t√≥ sz√ľks√©ges magyarhoz)


http://www.zerohe...omy?page=1

  HozzŠszůlŠs kŁldťse
HozzŠszůlŠs kŁldťsťhez be kell jelentkezni.

  …rtťkelťs
Csak regisztrŠlt tagok ťrtťkelhetnek.

KťrjŁk jelentkezz be vagy regisztrŠlj.

FelŁlmķlhatatlan! FelŁlmķlhatatlan! 100% [1 szavazat]
Nagyon jů Nagyon jů 0% [0 szavazat]
Jů 0% [0 szavazat]
Ńtlagos Ńtlagos 0% [0 szavazat]
Gyenge Gyenge 0% [0 szavazat]

Bejelentkezťs
FelhasznŠlůnťv

JelszůMťg nem regisztrŠltŠl?
RegisztrŠciů

Elfelejtetted jelszavad?
ŕj jelszů kťrťse


T√ĀMOGAT√ĀS


PLAYER-1
PLAYER-2
PLAYER-3

SzavazŠs
Mikor foglalják el a zsidók teljesen Magyarországot?

M√°r elfoglalt√°k...
M√°r elfoglalt√°k...
44% [4 Szavazat]

Még 2018-ban.
Még 2018-ban.
0% [0 Szavazat]

2020-ig...
2020-ig...
0% [0 Szavazat]

Soha!
Soha!
56% [5 Szavazat]

Szavazatok: 9
SzavazŠshoz be kell jelentkezni
Elindult: 2018.04.02. 17:17

ArchŪvum